Keresés

Részletes keresés

ftonyo1 Creative Commons License 2016.06.19 -1 1 13371

Csak nem érintett vagy? :)

 

Nem fölösleges panaszkodás - szerintem - leírni azt, hogy milyen elszállt igényeik vannak egyeseknek. Érdekes, a párok panaszkodhatnak, hogy milyen rossz a felhozatal? Mert itt az előzőekben ezt olvashattuk. Az egyedülálló pasik meg nem, hogy a párok felhozatala is milyen harmatos? 

Aki beenged az un. intim szférájába harmadikat (negyediket, ötödiket, gang-bang...), akár hetente másokat, attól azért eléggé érdekes az intimitásra hivatkozni.

 

Aki meg biszex férfi, ugyan ne a találka előtt két perccel közölje ezt, vagy csak urambocsá az aktus előtt... Mert esetleg van aki ezt igen nem kedveli - pl. én.

Előzmény: _attis (13370)
_attis Creative Commons License 2016.06.19 0 1 13370

Nézd! A pár engedi be az intim szférájába a pasit. Ha ők megválogatják, miért ne tehetnék. Ha túl nagyok az igények, de kevés a nyújtott anyag, akkor nem fognak találni senkit. Majd lejjebb adják, vagy kimaradnak a "jóból".

Ami meg a biszexet illeti. Sokkal több biszex férfi van, mint gondolnánk. Ha nem tetszik, nem kell belemenni!

De a fölösleges panaszkodást azt ki nem állhatom.

Előzmény: ftonyo1 (13362)
alezredes 1 Creative Commons License 2016.06.19 0 0 13369

Akkor tulajdonképpen addig járt a párod máshoz, amíg véglegesen máshoz ment, ez szomorú, mégha az előtte lévő dolgok jók is voltak.

Nagy ritkán én is feltettem a kérdést a páromnak, leginkább egy ilyen masszírozós dugós videós este után hogy : na, melyik sráccal költöznél össze ha úgy adódna ? Lehet hogy kamuzott, de azt mondta, egyikkel sem élne együtt.

Azt mondta, más egy ilyen kis etyepetye, meg hasonlók, de nem.

Arra a kérdésre, hogy melyikőjukkel "merne" kettesben maradni nélkülem, azt válaszolta, hogy ha már nem az első alkalomkor lenne ez, akkor bármelyikkel.

Előzmény: Tom Freeman (13368)


Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.19 0 0 13368

Igen, ebben egyetértünk. Sokkal izgalasabb jelen lenni, végignézni, amint más örömet okoz kedvesemnek.

 

Nálunk ez az elmenős bulik az utólagos beszámolókkal csak bevezetőknek voltak tervezve. Nem akartam egyből előttem, mert a személyéből adódóan feszélyezte volna. Először hadd szokja meg külön és ha megérett rá, tovább léphetünk. Mondhatom, minden a terv szerint alakult (egy jó darabig). Mikor már nem számított újdonságnak, egyre kevésbé voltak izgatóak a szex beszámolók és már ő is megszokta, hogy mással is van, idejét láttuk a "továbbfejlesztésnek". Mivel az akkori pasija nem ment volna bele, hogy előttem rendezze le, a párom kiszemelt erre a feladatra egy új alanyt. Ő ekkor még elvetette az aktív hármas gondolatát, ahogyan az én passzív jelenlétemet is a projekt elején. Idővel és türelemmel a hármas is összejött volna.

 

Aztán (nem) váratlan dolog más mederbe terelte az eseményeket...

 

A párom klasszikus módon megismerkedett valaki mással és úgy döntöttek, mindketten elválnak és közösen folytatják...

 

Tehát nálam ez a téma már történelem...

 

Utólag nem célom elemezni, hogy a kapcsolatunk nyitása okozta-e a vesztét vagy amúgy is bekövetkezett-e volna. Egy biztos, az a néhány év életem legnagyszerűbb időszaka volt, melyben őszintén elismertük, megbeszéltük, felvállaltuk és meg is valósítottuk (meg mertük) azt, amire vágytunk és ezzel rengeteg örömöt, izgalmat és élvezetet okoztunk magunknak, elkerülve a gerinctelen egymás háta mögötti akciókat.

 

Azóta sem akadtam össze hasonlóval, akivel így működhetne a dolog...  :-(

Sebaj, idő van még...

Előzmény: alezredes 1 (13366)
alezredes 1 Creative Commons License 2016.06.19 0 0 13367

Volt olyan srác, aki jobban nézett ki mint én, sovényabb, és kicsit nagyobb volt a farka, szívesen vártuk, szívesen jött hozzánk.

Volt aki nálam nagyobb darab volt, a farka kisebb volt, ő is volt párszor. Pénzről soha nem volt szó, azt hiszem egy szál virág, vagy húsvét környékén a párom cicijeinek meglocsolása egy drágább parfümmel,  nem számít az anyagi kategóriába.

 

Netes keresés, buktatóval ? Ma hogy másképp ? Újságból ? Azért találkozunk személyesen bármi előtt, ezt szokták úgy hívni, igyunk egy kávét hárman, aztán mindenki hazamegy. Ekkor dőlhet el, hogy mi legyen.

 

És nem és nem, mégcsak hozzá se nyúlok egyik srác farkához se, nem hogy szopogassam, ez kizárt.

Ha azért jött mert a párommal akart lenni, de aztán én is kellenék, akkor viszlát, és többet akkor sem jöhet, ha megígéri hogy csak a punci érdekli.

Előzmény: ftonyo1 (13362)
alezredes 1 Creative Commons License 2016.06.19 0 0 13366

Írásodból az derül ki, hogy a párod elmegy a sráchoz, ott történik aminek történnie kell, de Te nem ott, nem látod, csak beszámolót kapsz róla, biztos ez is farokállító !

Ezt én nem szerettem volna.

Ezért kérdezem, nem sokkal izgalmasabb jelen lenni ilyenkor ? Nem jobb végignézni az egészet ?

Én, mi ezt tettük mindig, egyet kivéve, és mondhatom, nem szerettem volna nem ott lenni egy alkalomkor sem.

Na nem mintha féltékeny lettem volna a páromra ha elmegy, de így sem voltam féltékeny, hogy ott, előttem ment minden, a puszi puszitól, a befejezésig.

 

Előzmény: Tom Freeman (13363)
Indapasszoddal2 Creative Commons License 2016.06.19 0 1 13365

Különbség van aközött, hogy valaki csak párként le akar csapni valami jobb falatra, vagy tényleg igényes és szexuálisan kiemelkedő partnert keres a párjának, amiből nem hajlandó engedni. Én nem vagyok hajlandó a páromra "erőltetni" olyan férfit aki nem felel meg neki maximálisan, mert nem az egyszeri reszelés a cél. Nálunk pont az a lényeg, hogy a férfi kiemelkedőbb legyen nálam, ezáltal nyújtva különleges élményt. Őszintén szólva nekünk a klasszikus klubélmény sem tetszett emiatt, minket nem izgatnak a középkorú párok, fiúhajú családanyák, elhanyagolt, kopaszodó családapák, az a típus, akinek mindegy, csak mást dughasson az asszonyon kívül. Fiatalok vagyunk, mindketten sportolunk, így az elvárások is ehhez idomultak. Emiatt a válogatósság miatt benne van hogy ritkán találunk valakit, de ő megadja azt a páromnak amire vágyik és ami így engem is kielégít. Igen, ebből rendszeresen van sértődés és vagdalkozás (mire fel válogattok?), de ez már rutinból kezelhető. Ha hozzáveszem hogy eddig csak a külsőről beszéltem, még kacifántosabb a helyzet. De pont a dolog komplikált jellege adja az izgalmat, nem sietünk mi sehova. Jön aminek jönnie kell. Ebben az életmódban mindenkinek meg kell értenie, hogy a nyitott kapcsolat nem = azzal, hogy minden mehet mindenkivel. Nincs lehangolóbb annál, mint amikor a rostán kiesett illető próbál szurkálódni, mert sérült a kis egója. Ha belegondolok, hogy néhány ilyen hisztigép akarja más feleségét kielégíteni.. hát lelke rajta aki ebbe belemegy. Tudom hogy nem népszerű az ilyen nyers stílus, de amikor valaki sokadszorra sem fogja fel a "nem"-et (de miért nem?!), az ember is kissé más hangot üt meg. Nagyon is lehetséges a kiemelkedő partner megtalálása, csak türelem kell hozzá. Aki türelmetlen az belefut pocsék tapasztalatokba és elmegy a kedve az egésztől. Senki nem vágyik arra.

Előzmény: ftonyo1 (13362)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.19 0 0 13364

Ez a netes keresés rizikófaktorai, amire mindkét oldalról lehet (kell) számítani. A feleségkefélésre jelentkezők is lehetnek önmagukhoz mérten méltatlan, túlzottan igényes ingyenszex keresők, akár hamis adatokkal is.

Azt ugye vegyük figyelembe, hogy az ember szeretné biztos kezekben tudni a párját, ha már "kölcsön adja" másnak és valakinél nehéz a mértékletességet tartani.

Az általad leírtak szélsőséges estetek példái. Az itteni törzsvendégek zöme szerintem nem ilyen.

Előzmény: ftonyo1 (13362)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.19 0 0 13363

Ugye milyen jó, ha látjuk kedvesünk elégedettségét egy jól sikerült szexrandi után? Engem kifejezetten feldobott. A titkos és sokak által elitélt, tabu témának számító vágyak megvalósulása mindig ezt eredményezi. Nem volt mindegy nekem sem, mikor a párom az említett - gyors le a bugyit, elő a cerkát, félszárazon be és 10 percen nelül eldurranás - akció után csalódottan és dühösen hazajött. Szerencsére hamar talált odaadób, önzetlen pasit...

Előzmény: alezredes 1 (13361)
ftonyo1 Creative Commons License 2016.06.18 -1 4 13362

Nem tudom, a hozzászólásokat olvasva néha extrém high class igények vannak. Esetleg ha lejjebb vinnétek az igényeket, talán könnyebben találnátok partnert...


Az egy vicc, hogy mindenkinél elvárás a partner iránt a 180 cm feletti testmagasság, a kigyúrt, schwarzeneggeri testalkat, 4-5 órán át bírjad és "természetesen" kihagyhatatlan követelmény, a 20 cm feletti pénisz. Nem sok ez így kicsit? Ezt max. hivatásosan a testükkel foglalkozó chippendale-k és hímringyók tudják prezentálni...

 

Főleg akkor viccesek ezek az igények, ha a tisztelt pár női tagja saját bevallása szerint 158 centis, már kissé kikerekedett, a pasi jó, ha 170 cm, és nem, nem kigyúrt - inkább büszke sörhas tulajdonos. Tükörbe néznek, mielőtt a testépítő óriást keresik?

 

A társkereső oldalakon megkövetelik, hogy tegyél ki nyilvános arcképes adatlapot - különben törölnek. Ők meg kitesznek két ócska mobiltelefonos fotót - a nemi szervükről. Még csak nem is valami egészalakos képet, aztán lesel, mit kaptál.


Ehhez jönnek, akik többszöri levélváltás után közlik, hogy ők anyagiakért... Vagy aki kéri, hogy szeretné, hogy a lányt gumi nélkül dugjad - és ő (a pasas) tisztára szopogatna utána... Tehát a férfi biszex...

alezredes 1 Creative Commons License 2016.06.18 0 1 13361

Ezért mondom azt, hogy mi szerencsések vagyunk, azaz a párom. Nekünk volt egy srác, az maga volt tökéletesség ez ügyben, ha lehet így fogalmazni.

Nem volt kamus, mint utólag kiderült, ha megbeszéltük, pontosan jött, úgy bánt a barátnőmmel, minden téren, mint én magam, jó havernak lehetett tekinteni már az első alkalom után, ezért persze az ilyen srác ritka, de nagyon. Sajnos csak hatszor volt nálunk, többször nem jött, és nem is tudom mi lett vele.

Vele el tudtam volna képzelni azt, hogy havonta egyszer, esetleg kétszer jöjjön, akár hosszabb időn keresztül.

Előzmény: Tom Freeman (13360)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.18 0 1 13360

Nálunk is több partner volt akkoriban. Volt, akit azért kellett lecserélni, mert bár az alső két alkalomkor tényleg kitett magáért, a harmadik szexrandi viszont olyan pocsékra sikeredett, hogy a párom nem is akart már többet lenni vele. Az tipikusan önző, egy menetes gyors szex volt. A párom pedig nem akart az "ürítőládája" lenni, ezért keresett mást, aki már hosszabb távon is bevált.

Előzmény: Isti198012 (13348)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.17 0 0 13358

Tetszik. Szívesen találkoznék vele élőben

Előzmény: titusz.1 (13349)
Isti198012 Creative Commons License 2016.06.17 0 0 13357

Nyilvànos a mail cimem!A tiéd nem igy kérlek te irj ràm.

Előzmény: LentaineKlara (13354)
plasticman64 Creative Commons License 2016.06.16 0 1 13356

Jó úton haladsz, ha már fantáziálsz róla. Remélhetőleg eljutsz majd a megvalósításhoz is! Nekem volt már benne részem, megéri kipróbálni. 

Előzmény: LentaineKlara (13354)
Isti198012 Creative Commons License 2016.06.16 0 0 13355

Szia!Istvàn vagyok.Ha gondolod szivesen leveleznék veled ebben a témàban!:)

Előzmény: LentaineKlara (13354)
joe6302 Creative Commons License 2016.06.15 0 0 13352

írtam e-mailt, ott folytathatjuk

Előzmény: Törölt nick (13330)
Isti198012 Creative Commons License 2016.06.15 0 0 13351

Gratula!Izleses foto!Imàdom a tüsarku csizmàt egy nö làbàn!

Előzmény: titusz.1 (13349)
Szokatlan arcú srác Creative Commons License 2016.06.15 -1 0 13350

Úristen de izgató!

 

Szét szopnám,nyalnám a nuniját,fröcskölésig!

A puncijat a szemed láttára basznám élvezésit,te pedig kokettalnál az örjöngő tekintetével!

Előzmény: titusz.1 (13349)
titusz.1 Creative Commons License 2016.06.15 -3 7 13349

Isti198012 Creative Commons License 2016.06.15 0 1 13348

Én saját tapasztalatot tudok irni.Volt màr pàr partnerünk.Most is van.Mindig a partnerek dobbantanak!Volt aki megijedt,volt aki külföldre ment dolgozni,volt aki azt mondta hogy ez nem megy neki.Jol érezte magát velünk de nem tudott azzal mit kezdeni hogy ha hazament üres volt a lakás.Tehát egyedül volt és többre vàgyott.Volt aki csak simàn becsajozott.Elénk állt és gerinces modon bevalotta hogy megismert egy csajt és ugy néz ki hogy komoly lessz.Ezért sem velúnk szemben,sem a csajszival szemben nem lenne korekt  ha folytatnànk.Tehàt sok dolog miatt cserélödnek a partnerek...

Előzmény: Tündérlola (13345)
Indapasszoddal2 Creative Commons License 2016.06.14 0 1 13347

Valami gond van a felhasználómmal..

Azért keresünk mindig partnert, amiért ezt az életstílust választottuk: az újdonság varázsa és izgalma miatt.

Nem megszokott, bőven tabu és kielégítő. Sem én, sem a párom nem tudunk megállni egy partnernél, mindig kellenek az újabb és újabb szexuális élmények, amik azután minket is közelebb hoznak. Ha leadnánk az igényekből akkor lehetne akár hetente is váltogatni, de az csökkentené az izgalmakat és hamar ráunnánk. Nekünk jó így. Ha végre találunk valakit, hihetetlenül felpörgünk nem csak a lehetőség miatt, de a hosszú várakozás után is. Kezdődik a játék.

Előzmény: Tündérlola (13345)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.13 0 0 13346

Igen, érdekes felvetés. Másik oldalt képviselve tanúsítom, nem könnyű az sem. Nekem is egy tartós és baráti viszony lenne a legideálisabb nem független, a többesért rajongóként, de eddig ezt nem sikerült megtalálnom. :(

Előzmény: Tündérlola (13345)
Tündérlola Creative Commons License 2016.06.13 -1 1 13345

Én azt nem értem az ide írók közül,hogyha találnak egy normálist,aki bevált már,miért keresnek megint újat? 

 

Ha jól értettem,néha azért volt "sikeretek". Akkor miért léptetek tovább? Nem akarnak hosszútávra? Nekik is nehéz normális párt találni....ezt is itt olvastam :-)

Előzmény: Indapasszoddal (13344)
Indapasszoddal Creative Commons License 2016.06.13 0 2 13344

Tényleg izgalmas ez a téma, ha az ember képes összehozni a dolgot igényes partnerrel.

Na itt szokott lenni a bibi, társkeresők gyakorlatilag ki is estek, annyira híg a közeg. Egyszerű kefélésre bárki kapható, "csak" az összhang, a szimpátia, az intelligencia szokott probléma lenni, na meg rengeteg alkalommal a kinézet. Tudom hogy engedhetnénk a 48-ból, de egyikünk sem vágyik kompromisszumra ebben. Volt korábban rossz tapasztalatunk emiatt, akkor majdnem abbahagytuk az egészet egy pocsékul teljesítő ember miatt, arra nincs szükségünk hogy valaki a barátnője mellett 30 perces ürítési lehetőségnek használja a kedvesem. Nem kellenek részegesek sem, akik csak piával tudnak feloldódni. Nem kell olyan sem aki két találkozás után már mindent akar, ahogy nem kellenek szociopaták, löttyedtek, "kisemberek" és videofétisesek sem.

Válogatunk rendesen, de mi is minőségi együttlétet kínálunk.

Ilyen feltételek között kb évente egy-két jelölt van, de megéri a várakozás és izgalmasabb is nekünk így.

mannnus Creative Commons License 2016.06.11 0 1 13343

Üdv Mindenkinek!

Új vagyok itt, illetve irtó rég jártam erre felé. Csak nem halt ki ez a nagyon kellemes téma???

artcus Creative Commons License 2016.06.07 0 0 13340
Azért ne vegyétek annyira komolyan.
Isti198012 Creative Commons License 2016.06.06 0 0 13334

Vannak történések csak idö nincs leirni..

Előzmény: alezredes 1 (13331)
Isti198012 Creative Commons License 2016.06.06 0 0 13333

Ez egy formás popsi!:)

Előzmény: szomszéd22 (13332)
alezredes 1 Creative Commons License 2016.06.03 -1 1 13331

Sehol senkinek semmi új története a topik címével kapcsolatban, amit megosztana velünk ???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!