Keresés

Részletes keresés

mormota50 Creative Commons License 2016.06.26 0 0 13460

Sokan akik hármasoznak azt mondják, hogy azért csinálják, hogy plusz örömet tudjanak adni a párjuknak. Természetesen ők is hozájutnak ehhez, amikor párjukat látják.
Arról is írtak már itt sokan, hogy a hölgyeknek ahhoz hogy lefeküdjenek valakivel kell ehy szikra, egy pici vonzódás. A férfiaknak erre nincs szükségük, nekik ez csak egy „numera”.
A baj a „pici vonzódás”-sal van. Hol van a határ, a pici vonzódás és a nagy fellángolás között? A szerelmek is általában azzal kezdődnek, hogy két ember között létrejön egy pici vonzódás. Azután szokott fellángolni a nagy szerelem. Ki tudja megmondani mi játszódik le egy nő agyában egy ilyen hármas helyzetben? Csakis a nő, aki éppen benne van! Ha jól érzi magát, akkor persze, hogy azt fogja mondani, hogy ez jó, csináljuk. Bolond lenne mást mondani, hiszen a jót mindenki szereti. De hogy mennyire érzi jól magát, azt soha nem fogjuk megtudni. Jó és jó között óriáasi különbség van. Jó az is ha megeszel egy szerelt tortát. Kielégülést okoz annak aki szereti az édességeket. És jó az is, ha a szexuális életet feldobjuk egy harmadik fél aktív részvételével. De a süteményevés azért más, mert legfeljebb megveszem a páromnak naponta azt a sütit, ha azt kívánja, de attól még nem fog beleszeretni a cukrászba. A hármasozásnál pedig fennál ennek a lehetősége.
Fokozottan fennál a veszély, hogy a nő beleszeret a harmadikba, ha a férj nincs jelen. Olvashattunk itt arról, hogy először csak kettesbe akart a hölgy, majd később lenne a hármas, de mindenről beszámol a férjnek ami történt. Miért nem akarja, hogy a férj jelen legyen? Biztos, hogy mindenről beszámol? Nem hinném. Arról nem fog beszámolni, hogy beleszeretett a hármas külsős férfi tagjába. Arról már csak akkor fog értesülni a férj, amikor az asszony összepakol és végleg elmegy.

Szerintem annak is megvannak a jelei, amikor az asszony érzelmileg kötődni kezd a másik férfihez. Csak ezeket a jeleket a szerelmes férj nem veszi észre, vagy ha észre is veszi akkor elüti a dolgot azzal, hogy csak rémeket lát, az nem lehet, hogy őt ne szeresse az ő kis felesége. Pedig sajnos lehet.
Nehogy félre értés legyen! Senkit nem akarok lebeszélni, vagy rábeszélni a hármasozásra, de azért nem árt ha jól átgondoljuk ezt az egészet és megpróbálunk óvatosak lenni, mert az ördög nem alszik...

 

Törölt nick Creative Commons License 2016.06.26 0 3 13459

Olvasva az utolsó beszámolókat, eléggé átlépték a határt, mely lassan a házasságukba kerülhet.

Én már lassan 10 éve járok párokhoz harmadiknak, de mindig vigyázok, hogy egy bizonyos határt ne lépjek túl.

Volt már pár esetem, amikor a feleség többet szeretett volna, mert szerelmes kezdett belém lenni, én ilyenkor azonnal megszakítottam a kapcsolatot. Nem éreztem korrektnek a férjjel szemben. Egy hármas felállásnál a korrektség a legfontosabb.

Csodálatos egyébként a hármas felállás. Sok esetben a férj már nem tud teljesíteni és hogy ne veszítse el a párját, ezért hívnak meg harmadiknak. Ilyenkor a férj általában ül a fotelben és néz minket, néha fotózza vagy videózza az együtt létünket.

Megértem őket, mert már a potenciájuk nem a legjobb és ezzel a kis kitérővel, hogy meghívnak alkalmanként, meg tudja menteni a házasságukat és meg tudja tartani az asszonyt.

Nekem nagyon kellemesek ezek a hármas együtt létek. Sok jó baráti házaspárral gazdagodtam ezzel, akikkel öröm minden perc.

Fel, támadunk! Creative Commons License 2016.06.26 0 0 13458

Még nem is történt semmi - elvileg -, de már most nagyon gáz a dolog. Nem akarok vészmadárkodni, de nem lesz ennek jó vége. :(

Fogalmam sincs, hogy tudnál ebből még kimászni, de nem lesz egyszerű. Sajnos, ha az ember izgatja az ilyesmi (új partnerek bevonása a szexuális életbe), akkor nagyon erősen a vágyai rabjává tud válni, attól meg vakká és óvatlanná. Ha a párod tényleg a rossz irányba halad, nagyon-nagyon sokára fogja csak belátni, makacsul tagadni fogja neked, de még magának is. 

Előzmény: feleségdugató (13454)


mormota50 Creative Commons License 2016.06.25 0 1 13457

„szerencsére az en Aladinom azt csinálja amit a gazdája -, aki kiengedte a palackbol,- mond neki...”

 

Ez így helyes!

Előzmény: Törölt nick (13456)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.25 0 1 13456

Egyet ertek teljesen , szerencsére az en Aladinom azt csinálja amit a gazdája -, aki kiengedte a palackbol,- mond neki...

nalunk sosem tortent meg ilyesmi romantikazas.

ha valami a szexről szol annak nem kell hetekig "elobeszeles". Ha megvan a szimpatia jöhet a randi es kesz utana megy mindenki a dolgára .

mormota50 Creative Commons License 2016.06.25 0 2 13455

Szerintem már túl vagytok azon a határon amiről szó lehet. Persze ez csak az én véleményem.

Nem árt ha kontrollálni tudod az eseményeket, mert ez számomra úgy tűnik ahogy leírtad, hogy ez már nem csak a szexről szól. Pl. „El tudná vele képzelni hosszú távon...” És Te akkor hol vagy a képben?

Ez történik, ha kiengedik a szellemet a palackból...

Le kell ülni és megbeszélni, hogy kit akar a feleséged? Téged, vagy azt a másikat?

Előzmény: feleségdugató (13454)
feleségdugató Creative Commons License 2016.06.25 -1 2 13454

Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Nem nagyon tudok kihez fordulni a kérdésemmel, mert ilyet az ember nem nagyon beszél meg a rokonaival...

Szóval párommal 12 éve vagyunk együtt. Néha tényleg szükség van rá, hogy feldobja az ember a szexet. Én évek óta mondtam, hogy vonjunk be 3.-at. A nőket azonnal kizárta mert hogy Ő akkor annyira féltékeny lenne rám... -maradtak a pasik. Ezt nem sikerült megvalósítani, mert mindig volt valami kifogás, hogy éppen miért nem akarja most mégsem. Szóval így évek alatt nem történt semmisem. Aztán nemrégen megismertünk egy házaspárt ahol a pasival elkezdett chatelni a párom facebookon, teljesen általános dolgokról (betegségekhez milyen gyógykészítmény kell stb...). Én teljesen viccből mondtam neki, hogy chateljen vele nyugodtan szexről is, hátha összejönnek. Na neki nem kellett több elkezdtek chatelni először általános dolgokról aztán egyre jobb viszonyba kerültek. Az elején megegyeztünk hogy ha neki összejönne akkor én is keresek magamnak egy nőt de mindketten max 1-2 alkalomra próbáljuk ki csakhogy kis újdonság legyen mindkettőnk életében. A chatelésük alatt ami mindössze csak 20 napja tart már olyan viszonyban írnak egymásnak mintha a legjobb haverok lennének. Én mondtam neki már többször, hogy dugásról volt szó nem arról, hogy annyira jóba lesznek a pasival mintha a pasija lehetne. Beismerte, hogy ha én nem lennék akkor azért össze tudna jönni vele hosszútávon is, mint a párja. Nekem ez már nem tetszik, mert eredetileg nem ezzel indultunk. Ő állítja, hogy nála csak a szexről szól a dolog, de ma már ott tartunk, hogy naponta többször írogatnak még ha röviden is, nevetgélnek, flörtölnek, izgatják egymást. Ennek hatására csajom olyan izgalomba jött a pasitól amit még nekem sem hajlandó mutatni. Igazából olyan stílusban ír már a pasinak amire én rá sem ismerek. Ő állítja továbbra is, hogy neki csak a dugás a fontos és engem szeret stb... De már lehet érezni hogy azt a határt már rég átlépték ahol azért chatel egy nő meg egy pasi (még ha kicsit közben meg is ismerik egymást és másról is beszélnek), hogy dugjanak egymással. Érdekel, hogy kinek mi a tapasztalata és véleménye ezzel kapcsolatban? Ki mit tart normális határnak és mikor érzitek úgy, hogy a feleségetek/párotok kezdi vagy már át is lépett egy bizonyos határt amitől már nem érzitek jól magatokat ezzel kapcsolatban.

szgaboo81 Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13453

Végigolvastam Tom történetét! És szerintem egyik fél sem tudja, hogy egy házasság/párkapcsolat meddig tart! 

Mindketten akartak valami újdonságot belevinni a párkapcsolatba amit teljesen megértek. De azon hogy mi lett ha.... kár gondolkodni!

 

Az Én párom(nő) dobta fel először a hármas gondolatát. Mi 11 éve boldogítjuk egymást, és a szexbe mindig kell valami új, különben monoton lesz! A hármas csak gondolatban szerepel még de ki tudja mikor jutunk a tettlegességi, lehet sosem.

Játékszerünk van amit használunk is aktívan, párom ezt cserélné le egy hús vér egyénre.

De nagyon sok még a kérdőjel. Levelezek innen egy nagyon értelmes párral aki sok kérdésünkre válaszol amit nagyon köszönök! Itt a fórumon is nagyon sokat lehet esetleges hibákból tanulni!

 

Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13452

A következő sztorim se két mondat lesz. Már félig leírtam, csak pihenésképpen reagáltam itt 1-2 dologra, meg más is volt. Majd lehet holnap beillesztem ide.

 

Jól mondja Mormota is, ti valóban nem igen akartok osztozni azon senkivel sem, akit szerettek. És szerintem ebből adódóan a rivalizálási hajlam is erősebb nálatok a másik nemért. És tényleg lehetne sorolni még az okokat.

 

Sok nő x idő után már hajlandó ezt-azt megtenni a szeretett párjáért, ha azt méltónak találja rá. Esetleg félhet attól is, hogy elveszítheti, ha nem teszi meg. Esetleg még vágyhat is rá titokban. Akkor ezek szerint te ekkora "áldozathozatalra" képtelen volnál a párodért?

Előzmény: Tündérlola (13450)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13451

Szerintem, ha nyitnál egy olyan topikot, abban is lenne hozzászólás. Lehet nem annyi mint itt, de lenne. :) Biztos van olyan hölgy akit ez a kérdés izgat és ha bátorsága is van, akkor leírná a véleményét. Ebben a topikban is láttunk erre a hölgyek részéről példát.

 

Nem csak a nők akarnak birtokolni. Ez a tulajdonság nagyon sok férfiben is megtalálható. Én így gondolom.

 

Sok oka lehet, hogy egy nő oda adja magát másnak a párja kérésére. A leg egyszerűbb ok talán a kíváncsiság. Párok együtt élnek x évig. Minden napi mókuskerék és nem csak a munka, gyerek,, háztartás stb. területén, hanem a szexben is. Ugyan azok a már unalomig ismert mondatok, mozdulatok. Fel kellene dobni valamivel! Próbáljuk meg a hármas felállást! – javasolja az egyik. Mindegy is, hogy a nő, vagy a férfi. Persze az esetek többségében a férfi szokta felvetni. A hölgyek többsége szemérmesebb ez ügyben és a férfi felvetésére vagy az a válasz, hogy „hülye vagy apukám, nem gondolod...”. Aztán vagy így marad, vagy esetleg változik az idő múlásával. Aztán az is lehet, hogy a hölgy egy idő után csak azért megy bele, hogy a párja ne rágja már a fülét. És aztán ott is lehet, hogy megtetszik neki, de az is ehet, hogy csak immel-ámmal el van vele. Azt azért ne feledjük el, hogy egy hölgy könnyebben tudja az orgazmust hazudni, mint egy férfi, akinél ugye látható jelei vannak. :)
De nem sorolnám fel az összes lehetőséget, mert annál is több van, mint amit ez a topik eddig felsorolt.
Szóval a kíváncsiság az ok, mert a megszokott már unalmas. Persze ez részemről csak feltevés! :) Lehet rajta vitatkozni.

Előzmény: Tündérlola (13450)
Tündérlola Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13450

Érdeklődve várom :-)

 

Azon gondolkodtam el,hogy miért érzem úgy,hogy ha nyitnék egy "izgat,ha szeretkeznek a férjemmel" topikot, akkor oda a kutya sem írna. Miért foglalkoztat ez benneteket,férfiakat és minket nőket pedig miért nem? Sőt!!!!

Tudom,mi birtokolni akarunk....és még kismillió okot tudok mondani.

 

Ahogy mormota is írta,engem is inkább az érdekel,hogyan jutnak el ide a nők, hogy a férfi kérésére odaadják magukat másnak - akár a férfi társaságában,akár külön. Érdekes nekem is. 

 

 

Előzmény: Tom Freeman (13437)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13449

Szerintem a Te történetedet is szívesen olvasnánk Tom :)

Előzmény: Tom Freeman (13448)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13448

Akkor szerintem is mesélj. Ez a topik arról szól. A tollforgatás jellege csak körítés. Biztos többen is szívesen olvasnák.

Előzmény: Törölt nick (13441)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.25 0 2 13447

Már utaltam rá, egy válást nem tartok akkora tragédiának, nem hoznám összefüggésbe Pandora szelencéjével sem és nem utolsósorban síromnak sem nevezném. Van élet utána is. Pozitívabban felfogva, valaminek a vége, sok újabb lehetőségek tárháza is egyben. Mondhatni, korrigálható, alakítható útak nyílnak meg újra és egy tapasztalt személy tudja hogyan éljen egy ilyen lehetőséggel, ill. hogyan fordítsa a maga hasznára.

 

Nem ribanc, aki fiatalon szereti a szexet, én is szerettem. Attól még időben meg is állapodhat. Így is történt. Fiam, a házasságot nem a köttetése pillanatában fennálló állapotok kísérik végig élete folyamán. Sok időről, évtizedekről van szó. Az idők ezalatt változnak és velük változhatnak az emberek is. Én szerencsés voltam, hogy 10 évig minden jól működött, mindenben megtaláltuk az egyetértést, összhangot. Léteznek sokkal rövidebb kapcsolatok is, amelyben még csak nem is érzik jól magukat a résztvevők. Legalább is őszintén nem.

 

A hűségről annyit, hogy annyira lehetsz biztos párod hűségében, amennyire megbízol benne. Ezt a bizalmat pedig közösen építitek, ill. romboljátok.

 

Szerintem annyira nem egy telibefotózott pina az, de mindegy, ez nem annyira lényeges. Nem célom meggyőzni a kedves olvasókat, hogy valóban csinos volt-e, vagy csak félreláttam a szerelem miatt. Relatív dolgokban nincs helye vitának. (Sok másban sincs értelme)

 

Végszóra: minden egyes leírt mondatomat kiforgathatod, de kivülállóként nem látsz bele megfelelően mások kapcsolatába és nem tudod átérezni azt. Így elfogulatlan, reális véleményalkotásra sincs teljes lehetőséged.

Előzmény: KPeti23 (13438)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13446

Egyébként ha gondolod az e-mail címemre is írhatsz, az enyém nyilvános.

 

Ha már e-mail cím. Érdekes dolog, hogy t9bben is panaszkodnak, hogy nem kapnak választ ha írnak. Egy harmadik keresése, vagy éppen pár keresése a harmadok részéről esetén meg vam az oka annak, ha nem kap választ. Én viszont csak kérdeztem, de így sem kaptam, illetve nem lehetett kézbesíteni az e-mailt. Így nem írok senkinek. Nekem lehet :)

Előzmény: Törölt nick (13444)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13445

Mesélj már, érdekelne. Nem a tollat kell forgatni, elég ha a billentyűzetet püfölöd :)

Előzmény: Törölt nick (13444)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13444

Első ket évben meg nem , en vetettem fel a dolgot hasonlóképpen mint ahogy Tomeknal volt. De könnyebb volt rávenni mint gondoltam....

mormota50 Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13443

Akkor kapcsolatotok első két évében még nem? Ki kezdeményezte a dolgot, ha kérdezhetem?

Előzmény: Törölt nick (13441)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13442

Már meg ne haragudj K.Peti, de mind ezt amit leírtál valahogy finomabban is le lehet írni. De ez csak az én véleményem :) 

Előzmény: KPeti23 (13438)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13441

Hat persze vannak de en nem vagyok olyan jo tollforgató mint Tom.

mi 10 éve vagyunk egyutt 8 éve hodolunka cuccold dolognak, inkabb sikerrel. De nem tul gyakran, altalaban havi egy alkalommal. 

 

Előzmény: mormota50 (13440)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13440

Én nem csak a történettel, hanem a leírójával is szimpatizálok és várom a további történeteit. 

Neked is van történeted? Elolvashatjuk? Leírod? :)

Előzmény: Törölt nick (13439)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13439

Nyilván mindenbe bele lehet kötni, de nekem őszintének es igaznak tűnik, ráadásul hasonlo cipőben járok, úgyhogy en tovabbra is szimpatizálok ezzel a történettel.

KPeti23 Creative Commons License 2016.06.25 -1 0 13438

"Figyelembe véve az előéletét és a jellemét". Ha (mondhatjuk, hogy ribancnak tartottad?) aggályaid voltak vele, akkor minek kezdtél vele és vetted el? A magyarázatod nem túl logikus. 8 év után kapott szabad utat,addig elméletileg hűséges volt (?). Ha a múltja és jelleme ellenére 8 évig nem volt kedve mással lenni és először meg elutasító is volt, akkor mégis csak te ástad meg a saját sírod, mert mégse akart rosszalkodni,hiába a jelleme. A telibe fotózott pina meg pont annyira nem mutat semmit, mint egy telibe fotózott fasz.

Előzmény: Tom Freeman (13437)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.25 -1 6 13437

Én kevésbé tragikus módon fogom fel, ill. értékelem ezeket. Egy elhagyás, válás manapság nem számít rendkívüli dolognak. Sokkal inkább éltünk (párkapcsolatunk) velejárói. Ugyanakkor jó tudni, hogy nem vagyok váláspárti, de elfogadom a nem csak rajtam múló következményeket és körülményeit.

 

Arról ne feledkezzünk meg, hogy a 2 év utólag derült ki, döntésem pillanatában nem volt ismeretes. De még most is határozottan állítom, hogy igen, megérte! Pandora szelencéjének semmiképpen sem nevezném. Utólag nem látom értelmét azon elmélkedni, hogy vajon a félrelépések voltak-e egyedüli felelősei a válásunknak vagy amúgy is bekövetkezett-e volna? Figyelembe véve a feleségem jellemét, előéletét és környezetünk példáit, így vagy úgy, de sor kerülhetett volna rá amúgy is. Így legalább a kellemes 2 évvel együtt. 

 

Új kapcsolatáról nincs infom. A válás folyamán megszűnt a korábban kialakult nagyfokú bizalom. Ennek hiányában nem teszek fel kérdéseket, mert nem vagyok benne biztos, hogy az igazat hallom.

 

Lehet sablonosnak tűnik, de nem túloztam a csinosságát illetően. Ő volt a legszebb, azok közül, akikhez idáig közöm volt. Ellenkezője nehezítette volna a projekt megvalósítását. Azért olyan érzelmes tulajdonsággal nem áldott meg a sors (szerencsére), hogy még 8 év után is csak a szerelem miatt lássam ilyennek. Szinte csoda, de van egy azóta is működő pendrájvom, amin őrzök róla képeket. Köztük van az is, amikor lefotóztam egyik szaxrandijára készülődve. Nekem mindenesetre tetszett Ő.

 

 

 

Nem sokára leírom a második kalandot. Ha elolvasol, kapsz válaszokat és tisztánlátást bőven.

Előzmény: Tündérlola (13434)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13436

„Kíváncsi lennék,hogy az új társa mellett is félrelép-e. Erről van információd?”

 

Erre én is kíváncsi lennék... :) Bár elképzelésem azért erről van.

 

„Amit megfigyeltem az ideíróknál,hogy mindenkinek csinos,izgalmas,szexi felesége van,aki után megfordulnak a férfiak :-) irigylem a hölgyeket,akikről így vélekedik a párjuk, még ha rózsaszín szemüveg is van rajtuk ;-) ezt hívják szerelemnek.” 

 

Ezzel meg maximálisan egyet értek. ÉS akkor egy kérdés. Mennyi az a kor ameddig szerelmes lehet valaki? Meg lehet ezt pontosan határozni?

 

Előzmény: Tündérlola (13434)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13435

Huhh, a végére értem... vagy inkább az elejére?
2002.10.26 volt az indító bejegyzés dátuma. Ma 2016 június 25-e van. Majd' 16 éve. Több mint 13000 hozzászólás, hosszabb-rövidebb, szurkálódó magyarázkodó, élménybeszámolók... érdekes maga a téma.

 

Izgat, ha szeretkeznek a feleségemmel

 

Amikor hetekkel ezelőtt elkezdtem olvasni azért tettem, mert felkeltette az érdeklődésemet. Kicsit változtattam csak a címen:

 

Izgat, ha szeretkeznek a feleségemmel?

Csak egy kicsit más, de ha belegondololunk azért különbözik. Míg az eredeti az kijelentő, a megváltoztatott az kérdő mondat.
     És igen, izgat, ha szeretkeznek a feleségemmel, főleg ha ezt én teszem vele. :)
     Még mielőtt bár ki is nekem esne, hogy én ellentábor létemre minek jövök ide, csak a tisztánlátás kedvéért közlöm, hogy nem szapuln, gyalázni szeretnék senkit. Csak érdekelt a téma és a saját véleményemet írom le.
     Az elmúlt pár hétben volt módom belegondolni, mondhatnám fantáziámban átélni sokak történetét. Van fantáziám, nem is kicsi. Ahogy olvastam az egyre szaporodó hozzászólásokat úgy vált egyre érdekesebbé a téma. Nem, nem kimondottan a szex oldaláról, ne úgy gondold, hogy olvastam valamelyik élménybeszámolót és egyből magamhoz nyúltam, hanem inkább az emberi oldaláról vált számomra érdekessé, izgatóvá. Az, hogy ki hogy jutott el odáig, hogy szeretné a feleséségét mással látni ahogy szexel, mit érez közben? És milyen érzése volt az első akció előtt?

     Féltékenység, ami ebben a topickban nem is fordulhat elő írta az egyik topicktárs, talán alezredes 1. Bocs, nem is talán, mert biztos, hogy Ő írta. :)
     Tanulmányt lehetne írni erről a témáról, talán már meg is tették, olyan széles skálán mozog az egész. De aki végigolvassa ezt a 14 éve íródó topickot az szerintem rengeteget tanulhat belőle. Azután mindenki maga eldönti, hogy akarja-e látni a feleségét, élettársát, barátnőjét (nem kívánt rész törlendő) más karjában átélni a gyönyört vagy sem. Aki ezt átéli biztosan gazdagabb lesz szexuális téren, de azért aki nem adja erre a fejét azért az is lehet boldog – szerintem.
Én megmaradok a párommal kettesben átélt örömöknél. Ennek sokkal prózaibb okai vannak, mint bárki gondolná. Nem ellenszenves a dolog, néha még tetszik is, de én köszönöm, már nem... :)
De azért a téma, hogy Izgat, ha szeretkeznek a feleségemmel érdekel!
Egyelőre ennyi, azután majd meglátjuk.

Tündérlola Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13434

Elolvastam kétszer is, elejétől a végéig,egyhuzamban. Jó stílusban írsz, úgyhogy könnyű dolgom volt - már csak azért is,mert sok megfogalmazott kérdésemre rögtön választ is kaptam :-)

 

És (végre) olvashattunk olyan sztorit is, ami a főszereplő szemszögéből nem volt happyend - legalábbis ha elhagyott, szerintem ez azt jelenti.Értem én,hogy az a két év fantasztikus volt - de tényleg megérte kinyitni Pandora szelencéjét? 2 évért cserébe kaptál pár év magányt - bár nem tudom,hogy magányosan telnek-e a napjaid, de jól hangzott ez így :-D

 

Kíváncsi lennék,hogy az új társa mellett is félrelép-e. Erről van információd?

 

Amit megfigyeltem az ideíróknál,hogy mindenkinek csinos,izgalmas,szexi felesége van,aki után megfordulnak a férfiak :-) irigylem a hölgyeket,akikről így vélekedik a párjuk, még ha rózsaszín szemüveg is van rajtuk ;-) ezt hívják szerelemnek. 

Előzmény: Tom Freeman (13425)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.25 -1 0 13433

Köszönöm. Igen, ez annyira szuper és izgató volt, hogy abba a kategóriába tartozik, hogy átélve tudja az ember megfelelően értékelni és maximálisan megérteni. Ellenkező esetben könnyen kaphat az ember avatatlan, részrehajló kritikákat, hogy ki az a hülye, aki arra gerjed, hogy kúrják a nőjét. Meg ha odadobod másnak a párod, ne csodálkozz, ha válás lesz belőle. Ők nem tudják mi a jó és nem igazán ismerik a dolgok mozgatórugóit.

 

Sajnáltam is volna örökre, ha nem használom ki a lehetőséget. Nem minden esetben fut össze az ember ilyen őszinte és bevállalós, no és mellé csinos nővel. Előtte és azóta sem akadtam hasonlóra. De még reménykedem benne, hogy újraélhetem azt a 2 évet. Többszörösét is!  :-)

Előzmény: Törölt nick (13431)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13432

Örülök, hogy elolvastátok ezt a terjedelmes beszámolómat. Hosszú, de számomra minden betű fontos és így teljes a történet.

 

Hoogyne! Kicsivel többször, mint ezerszer képzeltem már el.  :-)

 

Igen, előbb-utóbb előttem szerettem volna lejátszani ezeket a bulikat. Bevezetőnek így is tökéletes volt. Tudtam, hogy a feleségem ebbe könnyen belemegy, főleg ha szépen kérem és megkapja a kellő odafigyelést, törődést, na és a kielégítést. Így képes volt értem is áldozatot hozni. Persze nagy segítség volt az ő ismert személye is. Ez idő alatt ő is meggyőződhetett róla, hogy valóban nem vagyok féltékeny és el sem hagynám ezért.

 

2 év után egyetértettünk abban is, hogy megértünk az újabb újításra. Volt szerencsénk az előttem történő szexelésének kapujában is lenni. Az akkori pasija fogalomtárából hiányzott az a módszer, hogy a megcsalásokról a "felszarvazott" is tudjon. Kedves feleségem volt annyira talpraesett ebben a témában, hogy arra a feladatra is talált kiszemeltet. A jól ismert előttem lévő pasiját gondolta rá alkalmasnak, amennyiben azóta az életvitele is még megfelelő rá. Már meg is volt az időpont, mikor beszélni fog vele a témáról.

 

Aztán egy váratlan ismeretség nem hagyta megvalósítani ezeket a terveket. Azonban a megelőző 2 év örömeit, emlékeit nem tudta törölni. Örömömre szolgált, hogy átélhettem. Legalább volt 2 nagyszerű év.

Előzmény: alezredes 1 (13427)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13431

Tom ez nagyon példaértékű, szuper lehetett. ....

izgalmas es izgato egyben. Gratulálok ehhez a nőhöz.

Előzmény: Tom Freeman (13425)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!