Keresés

Részletes keresés

nagypapi51 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 2050
Valahonnan ismerős a szaletlis kép, hol láthattam a neten?
Előzmény: gertibor (2048)
comad Creative Commons License 2007.07.23 0 0 2049
Elsőre engem is meglepett, amíg rá nem jöttem, hogy kerítés.
Előzmény: nagypapi51 (2047)
gertibor Creative Commons License 2007.07.23 0 0 2048

Kérlek szépen.

 

 

 

 

 

 

Előzmény: szysssz (2046)
nagypapi51 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 2047
Az a lejtős folyó engem is izgat...
Előzmény: szysssz (2046)
szysssz Creative Commons License 2007.07.23 0 0 2046
Nem semmi helyet történt a bográcsolás. A guszta ételfotók mellé egy panorámát is feltehetnél. :))
Előzmény: gertibor (2045)
gertibor Creative Commons License 2007.07.23 0 0 2045

A feliratok sajnos nem jó helyen jöttek át, pedig a képek mellé írtam külön-külön.

Biztosan nem jól csináltam valamit.

Előzmény: gertibor (2044)
gertibor Creative Commons License 2007.07.23 0 0 2044

Sziasztok!

Igéretemhez híven:

 

 

Folynak az előkészületekOlyan sok lett, hogy ki kellett szedni belőle és azt a

                                                  gáztűzhelyen főzni

                          no commentösszeöntve, és ehet a nép.

 

Finom volt, köret kenyér és koviubi. ca. 1 órás haspihentetés után még jött

 a desszert.

 

 

zsandár Creative Commons License 2007.07.22 0 0 2043

Még a csapágygolyót is képes voltál elrontani??

On:Senki nem tűzrőlpattant a hétvégén??Asszem gertibor képes beszámolót is igért!

Azzonnal feltenni a képeket,és ezt nyugodtan veheti mindenki fenyegetésnek:-)))

Előzmény: Pép (2042)
Pép Creative Commons License 2007.07.22 0 0 2042
OFF
A Pép becenevet középsuliban kaptam. A péelő rövidítése, arra utal , hogy ha a kezembe került valami elkezdtem szétszedni darabokra, "szétpéplni" :)
ON
Vörösbor volt
Előzmény: zsandár (2037)
eMM Creative Commons License 2007.07.21 0 0 2041
Biztos vér.És ez volt a vámpírok bálja.:)
Előzmény: zsandár (2037)
comad Creative Commons License 2007.07.21 0 0 2040
Kösz, de miért nem oda írtad, ahol kérdeztem? Tudjuk, hogy nem lesz az igazi, de legalább iható legyen. Ha máskor nem, akkor télen, hajnalban, disznóvágáskor, fogópálinkának... Az ágyas-ötlet jó.
Előzmény: gertibor (2039)
gertibor Creative Commons License 2007.07.21 0 0 2039

Bocs a többiektől. off

Aktívszénnel kezelt pálinka nem lesz tökéletes, ha nagy baja van, de 2x is lehet próbálkozni. Utána célszerű ágyast csinálni belőle, az sokat segít.

Előzmény: comad (2038)
comad Creative Commons License 2007.07.21 0 0 2038
Ja, bocs, nem figyeltem, szóval paprika.
Előzmény: comad (2036)
zsandár Creative Commons License 2007.07.20 0 0 2037

Na, ez az ne fogd vissza magad!Üdvözlünk itt a topicon.Legyen szabad megjegyeznem,hogy itt általában húsevő csúcsragadozók garázdálkodnak,úgyhogy a Pép nikknév némileg visszás: -))) 

Mi volt az a fagyasztott vörös ital???

Előzmény: Pép (2023)
comad Creative Commons License 2007.07.20 0 0 2036
Fölül sütőtárcsa, alul wok. Az alma megmagyarázására még várunk!

Előzmény: Pép (2033)
Dydand Creative Commons License 2007.07.20 0 0 2035
2030. hsz. ;)
Előzmény: Pép (2033)
Pép Creative Commons License 2007.07.20 0 0 2034
Benntfelejtettük a fagyaztóban:) De felolvast és megittuk! :)
Előzmény: úrnő (2028)
Pép Creative Commons License 2007.07.20 0 0 2033
Akkor mi? :)
Előzmény: comad (2025)
Pép Creative Commons License 2007.07.20 0 0 2032
Igen, ez az almás-halászlé. Nem ismeritek???:):):)
Az egy paprika, csak a többi része búvárkodik a halászlében! :)
Előzmény: nagypapi51 (2027)
tuutuu Creative Commons License 2007.07.20 0 0 2031
Istenkém, szolíd lángokádó sárkányokat képeznek arrafelé...:}}}
Előzmény: úrnő (2028)
Dydand Creative Commons License 2007.07.20 0 0 2030
Comad-nak igaza van, az tárcsa, amit fényképeztél.
Előzmény: comad (2025)
Dydand Creative Commons License 2007.07.20 0 0 2029
Én mindenhez a szűkülő szájút használom. Sokkal stabilabb, jobb a súlypontja, nem billeg úgy, mint a gulyásbogrács, követi a háromlábat, stb. stb. Plusz a szűkülő száj és a széles alj miatt az ételek aromája is jobb. (Száj: párolgás, nagy fenék: egyszerre nagyobb felületen éri az ételt a hő.)

Üdv: dy
Előzmény: nagypapi51 (2022)
úrnő Creative Commons License 2007.07.20 0 0 2028

Az utolsó kép... valóban szadista hajlamokra utal......

Előzmény: Pép (2023)
nagypapi51 Creative Commons License 2007.07.20 0 0 2027
Jó képek, örülnék, ha most is polár kéne a szabadban.
A halászlébe a fáról esett bele az alma, vagy vmi titkos recept, amiről eddig nem tudtunk?
Előzmény: Pép (2023)
gertibor Creative Commons License 2007.07.20 0 0 2026

Vasárnap nálunk is nagy bográcsolás lesz ca. 30 fő

 

Nem vagyok szadista, de majd készítek és teszek fel képeket. :D

comad Creative Commons License 2007.07.20 0 0 2025
Az nem wok, te. Hasonlít, de mégsem. Egyébként guszta, meg nyálfolyás meg minden.
Előzmény: Pép (2023)
szysssz Creative Commons License 2007.07.19 0 0 2024

Nem engedjük!!! :)))

 

Tudd meg, hogy ezen az oldalon nem csupa mazohista ücsörög a gépek előtt!

Viszont úgy néz ki, hogy született egy (újabb) szadistánk. :DDD

 

(azért ne csüggedj, az összhatás nem rossz :)))))

Előzmény: Pép (2023)
Pép Creative Commons License 2007.07.19 0 0 2023
Engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy pár képet a halászléfőzés és a vokkolás élményeiről/végeredményéről! :) Remélem tetszeni fog! :)
nagypapi51 Creative Commons License 2007.07.19 0 0 2022

Igen!

halászléhez nyilván a szűkülő szájút, egyéb bográcsos kajákhoz az ún. gulyás bográcsot. Ilyen kapacitású társaságnak célszerű 20 literest venni, nyersen az alapanyag tömege is más, és a keverésre is gondolni kell.

Előzmény: Pép (2021)
Pép Creative Commons License 2007.07.19 0 0 2021
Sziaszotok!
A bográcsosoktól lenne az a kérdésem, hogy melyik bográcsot ajánljátok, a szűkített szájú halászléset, vagy a sima gulyásosat? Illetve, hogy mekkorát vegyünk 15-16 nagyétkű embernek?:)

Üdv: Pép

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!