Nagyon sok fejlemény várható,évekig elhúzódó nyomozás,gyűjtsük össze,amit lehet.
Kezdetnek:
Fideszes szálak, celebek, pszichoterror és idegenlégiósok a Hajógyárin
http://atv.hu/cikk/20120623_fideszes_szalak_celebek_pszichoterror_es_idegenlegiosok_a_hajogyarin
Nagy razzia volt a Hajógyári szigeten és a Belvárosban
http://index.hu/belfold/2012/06/23/razzia_volt_a_belvarosban_es_a_hajogyari_szigeten/
Bolcsik úr mindent rendben talált 2007-ben az NNI házatáján.
Nem volt gond, hogy eltűnnek iratok, dokumentumok.
Van ilyen, emberek vagyunk, eltűntek, hát eltűntek.
Nincs már mit visszakérnem!
"ORFK
Nemzeti Nyomozó Iroda
Budapest
Dr. Bolcsik Zoltán r. dandártábornok
igazgató
Tisztelt Dr. Bolcsik Zoltán r. dandártábornok úr!
Köszönöm beadványaim vizsgálatát – teljesen megnyugodtam. Elfogadom, hogy ma Magyarországon lehet olyan személy, aki „szent és sérthetetlen”. Biztosan megvan rá az ok, csak mi azt nem tudjuk, nem tudhatjuk. A családon belüli erőszak felderítése, annak kezelése is még megoldandó szakmai feladatnak tűnik a számomra – bármilyen változás történjék is a jövőben, rajtunk már nem segít.
Ha Önök úgy érzik, hogy mindent megtettek, akkor azt megköszönöm és elfogadom.
Remélem, hogy sikerül továbbra is Bencze Főkapitány úr által kijelölt úton haladniuk:
Biztonság, becsület, bizalom! A három „b”, ahogy főkapitány úr fogalmazott – és még hozzátett egy szállóigét: „bűnösök közt cinkos, aki néma”.
Teljesen egyetértek Főkapitány úrral! Kívánok Önöknek további hasonlóan eredményes munkát, jó egészséget!
Magunknak mit kívánnék? Olyan rendőrséget, akinek sikerül 8 év alatt elfogni a „legkeresettebb” bűnözőt, szeretnék békében, fenyegetésektől, zaklatásoktól mentesen élni, ezt biztosítani a családunk gyerek és agg tagjainak is törvényes eszközökkel. A három „b”
„biztonság, becsület, bizalom” járhasson nekünk is, nemcsak a „védett” embereknek.
Kérem, szíveskedjék intézkedni, hogy az általam leadott – számunkra fontos – dokumentumokat visszakaphassam, mivel „nincs ügy”, ahogy az egyik kedves beosztottja felvilágosított.
Köszönöm figyelmét, üdvözlettel:
R. J.
Budapest, 2007. augusztus 02.
Ps. Mellékelem azt a jegyzőkönyvet, amelyet a BRFK I. ker. Kapitányságán 2007. augusztus 01. napján vettek fel, miután anyósom, Dr. H. L.né I. kerületi lakásának lépcsőházában a következő feliratot /kb. 1,5 m-es/ helyezett el valaki: „Náci kurva Halmos”.
Jelzem, vasdiplomás, 85 éves óvónő anyósomnak - aki több, mint 20 éve megbecsült lakója a háznak – a házban nincs ellensége, ne ott keressék!!"
Sok vezető kellett ahhoz, hogy eltussolják az ügyeket, hogy akadályozzák a felderítést. Egy dolog mindenképpen kellett, az NNI, akiknek jogukban áll minden ügyet magukhoz vonni, aztán jogukban áll az iratokat szelektálni, bizonyítékokat eltűntetni.
Az én tapasztalatom alapján, egyszerűen "nem követhető nyomon" hová tűnnek a dokumentumok, aztán a fiók mélyére helyezik a már üres aktát.
Én kb. 10 alkalommal jártam bent az NNI-ben, - nem egyszerű a belépés - több jegyzőkönyvet vettek fel, írtam alá, de aztán kaptam a főigazgató titkárnőjétől egy e-mailt, hogy sem iktatva, sem nyilvántartva nincs, hogy egyáltalán ottjártam és milyen ügyben. Pedig iktatva és nyilvántartva volt, csak később ez valahogy eltűnt!
Ezzel lehet manipulálni a közvéleményt. Gondolod, hogy öt év után holttest nélkül bármit is fel lehet deríteni pl. a Strehó-ügyben? Ugyanmár.... Majd egyre újabb, vadabbnál vadabb álhírek jelennek meg aztán szépen elfexik az ügy, mert nem lehet vele mit kezdeni.
Egy volt rendőr a Labacz nevü azt nyilatkozta, hogy a rendőrök körében vagy TÍZ éve köztudott dolog volt V.László sérthetetlensége, maffia kapcsolatai stb.
Labancz Ferencet minden rendőr egy mocskos maffiózónak tartja, nem véletlenül baszták ki a testületből már évekkel ezelőtt. Mostanában a bulvárból él, illetve próbálja a faszságaival a közvéleményt befolyásolni. Vajon kinek az érdekében?
Öööööööö nem nagyon akarlak elkeseríteni, de a NVSZ elődjének az RSZVSZ-nek szó szerint ugyan ez volt a feladata csak a neve volt más. (Rendvédelmi Szervek Védelmi Szolgálata)
Honnan a faxomból tuggyam? Miért tőlem kérdezed? Kérdezd a Hír-tv-t, a Magyar Nemzetet, a Magyar Haírlapot,vagy az Echo--tv-t, nekik az a dolguk, hogy magyar közlönyt játsszanak.
Annyi mindenesetre biztosnak tűnik,hogy V.Lászlóra már 2000-ben felfigyelet a hatóság.
Ha már ennyire benfentes vagy összefoglalhatnád,mi történt vele 2000 és 2010 között.
Fogalmam sincs, hogy mi történt, de egy ilyen kaliberű emberre általában "felfigyel" a hatóság. Még akkor is, ha példás családapa és a fatimai szent szűzmária felekezetet támogatja. Annak a hatóságnak tudniillik ez a dolga.
Én úgy tudom, hogy a rendőrök által elkövetett bcs-ek felderítést a NVSZ, régen az RSZVSZ végezte. Amíg az NVSZ nem deríti fel a bűncselekményt az ügyészség nem tud miben nyomozni. Leegyszerűsítve az NVSZ teszi meg a feljelentést a rendőr ellen az általa beszerzett adatok alapján.
2010-től a titkos nyomozás folyt, amiről az MTI ír 2012 február, ekkor adta át az adatokat az Ügyészségnek akik ettől az időponttól foglalkoznak az üggyel.
Az ügyészség és egy kirendelt bíró is foglalkozik minden egyes titkos nyomozással, titkos adatgyűjtéssel, úgyhogy hülyeséget beszélsz. Kezdettől fogva tudtak róla.
2010-től a titkos nyomozás folyt, amiről az MTI ír 2012 február, ekkor adta át az adatokat az Ügyészségnek akik ettől az időponttól foglalkoznak az üggyel.
Akár csak a sajtó, ez a topic is bele futott abba a zsákutcába, hogy azt bizonygassa melyik párt (oldal) kötődi jobban ehhez a bűnözőhöz.
Örülni kellene annak, hogy most nagyon jó helyen van ő és a pitbull emberei is.
Mer egy üzlet megnyitására valóban az önkormányzat ad engedélyt, miután az összes hatóság Tüzoltóság,Rendőrség,ÁNTSZ. stb stb. hozzájárul akkor kiadja oszt jó napot.
Sándor István, alias „Papa", nyugalmazott rendőr alezredes tizenkét évvel ezelőtti (!), az olajügyeket vizsgáló parlamenti bizottság előtt tett vallomásában már maffiakatonaként említi V. Lászlót. Zárójel bezárva.
Sándor István vallomása nagyjából semmit sem jelent, nem is történt érdemi intézkedés a vallomása alapján. Egy vérig sértett faszkalap volt, aki így próbált meg bennfentesnek látszani. És beleszart az egész felderítés pöcegödrébe. Ettől persze ő is csak szarosabb lett, dehát, így biztos jobban érezte magát.