Keresés

Részletes keresés

Tények - Hírek 3 Creative Commons License 2012.01.26 0 0 1850

Hogyan tovább szeretett csaptunk Kispest? Teszem fel újra az izzasztó kérdést Tisztelt Ügyvéd Úr !

Az Ön által elüldözött vezetőség után, a szurkolókból létrehozott vezetőség is csődöt mondott rövid idő alatt.  Hogy ezt alá is tudom támasztani fel elevenítek néhány példát:

Kezdjük az utánpótlásunkkal:

Amióta Ön itt ténykedik teljesen szét lett zilálva és rombolva. Se játékos se eredmény se az ígéretek nem lettek betartva  !

A KISPEST utánpótlás csapatunk fennállása óta, ilyen SZÉGYENTELJES eredményeket még nem produkált, mint most!

JUNUIOR-IFI-SERDÜLŐ:  O  PONT.

 

Ide jutatta és süllyesztette utánpótlásunkat!

Az itt nevelkedett, játékosokat még ha kiöregedtek is, a felnőtt keretbe még az edzés lehetőségétől is megfosztották. Erre még mielőtt tiltakozna ( tiltakoznának ) csak egyetlen példát említenék :

S. Tóth Nórát a csapat frissen kinevezett technikai vezetője bizonyos SARKADI BÁLINT felszólította, hogy adja le a szerelését és ne látogassa az edzéseket ! Pedig a játékos tisztában volt képességével a felnőtt csapatban tudta, hogy nem fog játszani csak edzeni szeretett volna, mert úgy gondolta, hogy a KISPESTNÉL eltöltött 10 év rendszeres kézilabda szeretetét és játékos állóképességét próbálta karban tartani!

Na, most a SAJÁT NEVELÉSŰ JÁTÉKOSRÓL döntött így, ez a FRISSEN KINEVEZETT VEZETŐ, és nem a felnőtt csapat edzője.

Hát hol tartunk az utánpótlás neveléssel ?

 

És félek, hogy egy másik ős KISPESTI kapusunk Ó. Kovács Zsófi is ide fog jutni.

Felnőtt csapatra térjünk át: 

Hogy itt sem rózsás a helyzet kézilabdát nem játszó és nem ismerő, felelőtlenül megválasztott vezetőség egyenes következménye. Az önkormányzat felé leadott téves és félrevezető tervezet is ezt tartalmazza.

Mert Ügyvéd Úr azt ígérte, hogy bajnokságot nyer a KISPEST NKK-val 2011-2012 bajnoki kiírásban.

És ezt alátámasztva minden játékossal is a bemutatkozó interjúban is ezt szajkóztatta! Ezzel szemben 4. helyen kullogunk, úgyhogy szezon közben ( vége felé) több NB1-es játékost kellett igazolni .

A Magyar Kupából is a nagy beharangozások ellenére búcsúznunk kellett. Igaz tavaly is így volt, csak akkor az FTC NB1-es csapatától kaptunk ki úgy hogy a mérkőzés 50. percéig fej-fej mellett küzdöttünk. Most pedig a FőGáz ellen, egy teljesen széteső elképzelések és alapelemek nélküli, futás-gyorsaság és akarat hiánya vezetett a vereséghez. Ez a nyári igazolásokat meghazuttolva történik. Az Ön által kinevezett EDZŐ ÚR, pedig azt nyilatkozta, hogy képzett, fiatal, gyors, futni tudó játékosokat igazoltak és ennek egyenes következménye a bajnokság megnyerése lesz majd! Márpedig a tények azt bizonyítják szépen szólva, hogy sajnos az a fa, amit Önök mint vezetőség és újdonsült edzőjük ígért, hogy elültetik ezt az új csemetét és velünk ezt akarták elhitetni… Ez nem eredt meg!

 

Megtetézve újabb NB1-es játékosok igazolásával. A költségvetés ez idei évben minden idők legmélyebb pontján, a tavalyi évhez képest idén a kiadásaink a  3-4-szerese.  

De sajnos a játékképe és tudása még az idei tavaszi csapat tudását sem közelíti meg. Igaza volt annak, aki nem értette az igazolások lényegét és kérdőre vonta tisztelt vezetőségünket nevezetesen: Arany ember 001  „ …a rossz döntésekkel, hogy fognak majd elszámolni ? …

 

Így nem maradhat más hátra, mint Ügyvéd Úr és társai jelezzék az Önkormányzat felé, ajánlják fel, és MONDJANAK LE! Mert szeretett csaptunk KISPESTET Önök a gödörbe taszították.

 

Maradok Tisztelettel....

mielőbbi válaszát várva,

köszönettel!

 

 

 

golyo31 Creative Commons License 2011.11.27 0 0 1849
Kispest - Győr II zárt kapus meccsen 32-34 (12-14)
golyo31 Creative Commons License 2011.11.20 0 0 1848
Siófok - Kispest 35-43 (19-24)
Kb 20 fős tábor kísérte el a csapatot Siófokra, ahol egész sok néző gyűlt össze a meccsre.
Nem volt valami nagy színvonalú meccs, de a lényeg, hogy végig vezetve nyertünk.
Szerintem a bírók kritikán alulian vezették a meccset, nagyon -10 gólon belül akarták tartani a meccset, mindezt 7 kispesti kiállítással el is érték. Az új igazolásunkat, Veszelit pl már a 2.félidő elején harmadszor állították ki. :(
golyo31 Creative Commons License 2011.11.20 0 0 1847
Üdvözlet mindenkinek Siófokról!
Siófok - Kispest félidőben 19-24
golyo31 Creative Commons License 2011.11.13 0 0 1846
Üdv mindenkinek!
Zárt kapus meccsen, ha minden igaz, akkor Kispest - Marcali 40-28 (17-13)
Köszönet a lányoknak, hogy szurkolótábor hiányában is nyerni tudtak, illetve külön köszönöm annak a 8 szurkolónak, aki velem együtt a csarnok mellett megvárta a meccs végét.
notforsale Creative Commons License 2011.11.08 0 0 1844

Kedves Kispesti Szülő!

 

Kicsit tartottam ettől, hogy Ön egy fiktív személy, így hiába várom majd a reakciót... A lányoknak azt tanácsolom, hogy nézzenek a tv-ben sok kézilabdát, valamint beszélgessenek a felnőtt keret tagjaival, hogy milyen gyakorlatok segíthetik a labdabiztosságot, hogyan lehet a gyorsaságot fejleszteni. Ez a kettő ezen a szinten elég lehet ahhoz, hogy elinduljanak felfelé, addig is, amíg nincs igazi edzőjük.

nagygeri74 Creative Commons License 2011.11.07 0 0 1843

„de látva azt a szakmai és emberi munkát, ami a háttérben folyik, bízom benne, hogy az eredmények is jönni fognak

 

A remek szakmai és emberi munka hétvégi gyümölcse -11 gól. Remekül látja a dolgokat kedves kispesti szülő. Izgatottan várjuk a vasárnapi meccs napot. Hátha…

 

Hajrá ifis lányok!

notforsale Creative Commons License 2011.11.07 0 0 1842

Kedves Kispesti Szülő!

 

Látta győrben az utánpótlás csapatot? Hogy érzi, van előrelépés szakmailag? A lányokon tudatosságot lehetett már felfedezni, vagy továbbra is a szakmai munka teljes hiányát? A gólkülönbség árulkodó, és tudjuk hogy ez a csapat nem igazán a szűk elithez tartozik... Mit gondol, ha a mérkőzés előtt mindenki kapott volna 3 új melegítót, akkor hozni lehetett volna ezt a meccset? Esetleg ha a technikai vezető mindenkinek válogatás cd-t készített volna, akkor akár védekezésben, akár támadásban a szakmai munkát tetten lehetett volna érni? Bocsánat a cinikus hangvételért, de gondolom megérti, ha aggódom ezekért a lányokért, szerintem jobb szakemberre lenne szükségük, az eredmények nem hazudnak.

Előzmény: kispestiszül (1811)
golyo31 Creative Commons License 2011.11.06 0 0 1841
Üdvözlet mindenkinek Győrből hazafele tartva.
Felnőtt mérkőzés
VKLSE Győr - Kispest 26-36 (15-23)
nicko Creative Commons License 2011.11.02 0 0 1840

gyengébb kerettel más edzővel, erősebb csapatok ellen, 14 csapatos NBI/B nyugati csoportban simán megvolt a 4. hely, újoncként.

te lecserélted a fél csapatot és semmi előrelépés nem volt nyögvenyelős 4. hely..nyáron kijelentetted 3x is 1 hely meglesz..télen játékosok mentek el miattad, erősítve más csapatokat, tavasszal épp hogy megvolt a 7 kezdő játékos. tudsz számolni? ha nem megy vedd elő az orosz számológéped hozzá..

 

Előzmény: Törölt nick (1837)
nicko Creative Commons License 2011.11.02 0 0 1839

őőő nyugdíjas leszek én biztosan nem az indexen fogom tölteni az időmet Berendi úr

Előzmény: Törölt nick (1837)
rich.mond Creative Commons License 2011.11.02 0 0 1838

Volt jó két éve egy dögunalmas Kispest-dunakeszi meccs az NB2-ben. az egész emccsen a kutya sem foglalkozott a harmatgyenge vendégekkel, nyert vagy húsz góllal a Kispest. A lefújáskor az egyik dunakeszi játékos kidobott a szurkolók közé egy pénztárgépszalagot (nem, nem őt találta el a légüres térben tekergő papír) miközben ugatott és mutogatott.

Senki sem köpte le, vag fenyegette meg őket, mert NŐK baszod.

Egyébként az esetnek voltak még bőven előzményei, de max nem vagy járatos szurkolói berkekben.

A győri lányok is kiprovokálták a köpködést?

Előzmény: Törölt nick (1837)
rich.mond Creative Commons License 2011.11.02 0 0 1836

Nyilván, de tény, hogy a fáklya berepült.

A klub tudtommal tíz perc alatt rendezte a kárt, ráadásul nem igazán jellemző a játéktér felgyújtása abban a  formában, ahogy az olvtárs lentebb sugallni akarta.

 

 

Előzmény: KISPEST-1909 (1835)
KISPEST-1909 Creative Commons License 2011.11.02 0 0 1835

azért a játéktér felgyújtásától az elég messze volt. Nem gyulladt fel semmi, csak lett egy tenyérnyi fekete folt a parkettán (ráadásul már vége volt a meccsnek).

Előzmény: rich.mond (1834)
rich.mond Creative Commons License 2011.11.02 0 0 1834

Bocs, de ez baromság.

A tatabányai eset igaz, de annak meg is voltak a következményei.

 

Egyébként kiket vezetünk és fizetünk mi???

Előzmény: Gyémánt31 (1827)
notforsale Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1833

Tisztelt Tények Úr!

 

"Mély megrendüléssel értesültem, illetve olvasom, hogy mi történik volt, illetve jelenlegi kézilabda csapat körül."

 

"Mélységesen elítéljük a csapatunk körül kialakult, illetve ígért teljesítmények, úgy a felnőtt valamint az utánpótlási szakosztálynál eddig elért teljesítményük iránt."

 

" Minden MOHÁCSI sportolótól,vezetőtől és tisztelt szurkolóiktól ŐSZINTE sajnálatot és MIELŐBBI GYÓGYULÁST kívánunk ALÁZATTAL!!! "

 

Amennyiben Ön egy 12 éves román kisfiú, aki csak néha, a szomszédból hallott magyar szót, akkor gratulálok gyönyörű nyelvünk ilyen mértékű elsajátításához is. Félek azonban, hogy nem ez a helyzet, ez esetben a Kispest név lemoshatatlan csorbát ( ez is egy meglehetősen ostoba képzavar) szenved minden sorától, amit leír. A helyesírási hibákat szándékosan nem írtam ki, hiszen az csak bántó, de nem értelemzavaró. Ezek a mondatok azonban a magyar nyelv szabályait figyelembe véve teljességgel értelmezhetetlenek. Vagy Ön valóban azt szeretné, ha a mohácsi szurkolók őszintén sajnálkoznának? Ez esetben egy malomban őrölnek vitapartnereivel... Nincs kellő ismeretem ahhoz, hogy abba belemenjek, hogy mi igaz abból, hogy Ön egy közönséges tolvaj, aki a Kispest sportolóinak szánt pénzt dézsmálta, de ha ennek esetleg van alapja, akkor okosabb lenne néma csendben a zsákmányt számolgatni, és nem erkölcsi tanácsokkal ellátni az Önnél feltehetőleg jóval tisztességesebb utódokat.

 


 

 

 

 

Előzmény: Tények - Hírek 3 (1825)
KISPEST-1909 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1832

Ezzel nem tudok vitába szállni, mert sajnos nem sikerült megfejtenem, hogy mit szeretnél mondani.

Előzmény: Gyémánt31 (1831)
Gyémánt31 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1831

VÁLASZ: Kispest 1909-nek:

 

Mert biztos a szövetségben is akik a jegyzőkönyvet írták, valamint a csapatoknál, MEGFIZETETT jegyzőkönyv írók, illetve szurkolók vannak!!!

Előzmény: KISPEST-1909 (1830)
KISPEST-1909 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1830

Akkor az is hazudott, aki a jegyzőkönyvet írta.

Előzmény: Gyémánt31 (1829)
Gyémánt31 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1829

VÁLASZ: Kispest1909-nek:

 

Te okostojás!

 

Ez nem hazugság, hanem a Magyar Kézilabda Szövetséghez beküldött jegyzőkönyv alapján írtam be ezt! 

Előzmény: KISPEST-1909 (1828)
KISPEST-1909 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1828

hiába regisztrálsz sok új nicket, ettől még mindenki tudja,hogy hazugság amiket írsz

Előzmény: Gyémánt31 (1827)
Gyémánt31 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1827

VÁLASZ: RICH.MOND-nak!

 

Emlékezet zavarban szenvedsz! Csak egy pár eseményt írok le!

ÉS meddig még ???

 

Tavaly előtt a szekszárdi szülőket, nem szurkolókat verték a büfében, sőt ezt megelőzően a szünetben a KAC Szakosztály elnökét is inzultálták, illetve meg akarták verni!

 

Tatabányán a játékteret felgyújtva pirotechnikai anyaggal búcsúztak.

Tavalyi Pécsi meccsen, a bíróknak estek, kergették őket és csak a rendezők bátorságán múlott, hogy nem verték meg őket!

 

A Marcali meccsen a marcali szurkolóknak esve, verekedést provokáltak!

 

Az idén a felkészülési meccsek egyikén a játékvezetőt ütötték le, és meddig még….

Mert ez a TI  általatok vezetett és fizetett szurkolók 3 és fél éves termése!

 

Gratulálunk hozzá, de mi ebből nem kérünk!

CSAK A KISPEST!!!

 

Előzmény: rich.mond (1818)
VÖGVFK Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1826

te rohadt kis patkány, mi legalább nem lopunk el milliókat a klubunktól

Előzmény: Tények - Hírek 3 (1825)
Tények - Hírek 3 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1825

Tisztelt Ügyvéd Úr!

 

Hogyan tovább Kispest NKK.

Mély megrendüléssel értesültem, illetve olvasom, hogy mi történik volt, illetve jelenlegi kézilabda csapat körül.

De erre biztos Ügyvéd Úr tud majd válaszolni. Nem hiszem, hogy erre kapott meghatalmazást a Kispesti Önkormányzattól, vagy személyesen Ékes Gábor Úrtól!

Mélységesen elítéljük a csapatunk körül kialakult, illetve ígért teljesítmények, úgy a felnőtt valamint az utánpótlási szakosztálynál eddig elért teljesítményük iránt.

A játékos állomány és a vezető edzőjük Nagy Bertalan és az Ön munkássága miatt.

Ön és szakmai stábja feljutást ígért, nem pedig 50%-os teljesítményt az önkormányzat vezetése felé. Mindezt ők nem kevés pénzel, évi 22 MILLIÓ forinttal szavazták meg!

De csak az önkormányzat adott, hiszen Tisztelt Ügyvéd Úr és vezetőségi tagjai semmit sem valósítottak meg!

 A 15 gólos vereség itthon mindennél többet elmond a felkészültségünkről és a jelenlegi kézilabda állapotunkról. A mérkőzés utáni BRUTÁLIS, sporthoz nem illő, példátlan és érthetetlen magatartásuk miatt a Kispesti név lemoshatatlan csorbát szenvedett el ÖNÖK MIATT!

Szeretném tudatni Önnel, hogy a kézilabda az SPORT ÉS JÁTÉK!

Amit a sportolók játszanak!!!

Nem pedig az ellenfél szurkolótáborát megsemmisítő esemény!

 

Minden MOHÁCSI sportolótól,vezetőtől és tisztelt szurkolóiktól ŐSZINTE sajnálatot és MIELŐBBI GYÓGYULÁST kívánunk ALÁZATTAL!!!

 

Tisztelt Ügyvéd ÚR és vezetőségi tagjai SZÉGYENKEZVE álljanak fel és mondjanak le megbízásukról!!!

 

Tisztelettel köszönjük előre is!

CSAK A KISPEST!

 

KISPEST-1909 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1824

Sajnos szombaton nem voltam kint a mérkőzésen, de nem a támadás tényét szeretném vitatni, így megosztanék pár gondolatot az esettel kapcsolatban, mert a mohácsi marketing gépezet olyan szinten beindult, hogy már csak azon csodálkozom, hogy nem az újpestiekkel barátkoznak.

Nem véletlen, hogy tavaly az első (budapesti) egymás elleni meccsünkön a kutyát nem érdekelte a mohács tábor, most meg elég rendesen rájuk volt pörögve a nép. Lányoknak persze lehet ugatni, cigányozni, köpködni, mert ők nem verik be az orrotokat, de a győr és a Kispest között pont ez a különbség, hogy nálunk van egy társaság, aki ezt nem tűri.

Ezt pl milyen gyorsan elfelejtettétek, ti "szegény áldozatok":

http://www.kisalfold.hu/sport/lekopkodtek_az_audi_eto_kezilabdas_lanyait_sirva_mentek_az_oltozobe/2213472/

"Olyan ellenszenv volt a lelátón végig, mely engem is megdöbbentett. Sajnos azt elfelejtették egyesek a nézőtéren, hogy nálunk tizenöt-tizenhat éves lányok vannak, folyamatosan köpködték, szidták őket. El kellene tényleg gondolkodni most már végre azon, miért jó az, hogy ilyen kisgyerekek zokogva jönnek be a meccs után az öltözőbe".

Persze látom, hogy Tabajdi úr ekkor is magyarázta a bizonyítványt, meg elmondta, hogy az nem is úgy volt, csak ezt sajnos elég nehéz elhinni azok után, hogy mi is ugyanezt tapasztaltuk a tavaszi meccsen. Ráadásul a félidőben több magát keménynek érző mohácsi jött át a vendégszektor mellé mutogatni meg hajráfradizni, de gondolom tabajdi úr erről is lemaradt, így nem tudta oly nagyon szégyellni magát, mint most. Meccs után az interneten is folytatták a provokálást, és emlékeim szerint már akkor megírta nekik valaki, hogy a visszavágó meleg lesz, szóval tudták jól, hogy hova jönnek.

Azon meg kár rugózni, hogy a szombaton hozzánk látogató mohácsiak nem ugyanazok voltak, meg "békés sportbarátok" lettek megverve, bla-bla-bla, mert a lelátón kollektív felelősség van, és mindig az tartja a hátát, aki utazik idegenbe is. Ez a világon MINDENHOL így van. Ha békésen akartok idegenbe járni, először a saját soraitokban kell rendet rakni, mert tény,hogy mohácson van egy moslék társaság, aki megráncigálta az oroszlán bajszát. Kiváncsi vagyok pl arra, hogy a bőrére pörzsölt fradi címert mutogató mangalica hogy néz azoknak a szemébe, akik esetleg ártatlanul kaptak.

Kisgyereket részegen sörösüveggel dobáló Kispesti pedig nincs, és nem is volt, ez egy szép nagy hazugság. Mint ahogy az is hazugság, hogy a szekszárdiakat megverte valaki, közülük egy ember kapott pofont, de az személyes konfliktus volt, és a többi kispesti választotta szét a feleket. Ezen kívül szekszárdon és a kőér utcában is együtt söröztünk a szekszárd szurkolóival. Hogy durvábbat mondjak, a legutóbbi fradi II. elleni meccsünk előtt egy ftc mezes srác ivott a büfében, és még beszólásokat se kapott. Vasas szurkolók is mindig sértetlenül mehettek haza, pedig mondanom se kell, hogy a fradi és a vasas a riválisaink, a mohács meg senkit sem érdekel (persze amíg tudnak viselkedni).

Kispestre bárki kijöhet, ha békések a szándékai és megadja a kellő tiszteletet a KISPEST névnek, és a mindenkori játékoskeretünknek, garantálom, hogy senki sem fog belekötni. Sokkal veszélyesebb diszkóba járni, vagy felszállni egy éjszakai buszra, mint kimenni egy Kispest meccsre:)
A sérült mohácsiaknak jobbulást kívánok, de azért nem kell akkora mártírt faragni belőlük, hősök sem lettek, ráadásul nem árt rögzíteni a tényt, miszerint minden mohácsi saját lábán hagyta el a kőér utcát, az állítólagos brutális támadás után.

aleck0219 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1823

:DD Cs.A.K. a kispest.. hajráá :DDD

nicko Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1822

:)) és ez elég ok, hogy gyerekeket leköpjetek rajtuk gizgáskodjatok?

az egyik kispesti vezető mit csinált amiért őt is leköptétek? szólt vagy mi? esetleg nagy pesti arccal nekiment egyedül a hazai tábornak? az edzőt miért is fenyegettétek meg? mindenki ilyen iq huszár mohácson mint te?

akkor nem kell csodálkozni, hogy pofán basznak titeket pesten..omg

Előzmény: aleck0219 (1820)
rich.mond Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1821

Értem, tehát a nagyarcú ifista lányokat nem bűn leköpdösni és lekurvázni. Omg.

A nagyarcú mohácsicska szurkolócskákat pedig meg szokás csapdosni. Roltf. Lol.

 

Gondolkozz már, mielőtt beírsz valahová...

Előzmény: aleck0219 (1820)
aleck0219 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1820

bűn ??  kicsit alázatosabban kellett volna játszani.nem nagy,jellemző pesti arccal.stbstb.még véleményt írni sincs erőm egy ilyen hülyeségre .. omg  

Előzmény: nicko (1819)
nicko Creative Commons License 2011.11.01 0 0 1819

És a Kispesti ifista lányoknak mi volt a bűnűk amiért leköpték és lekurvázták őket? Akkor miért nem írta nagy betűkkel Tabajdi úr, ország világ elött SZÉGYELLEM MAGAM?

Előzmény: virgil13 (1813)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!