Keresés

Részletes keresés

Metalhorserider Creative Commons License 2010.09.21 0 0 743
Az a probléma, hogy mára már az epésséges életmódból is undorirtó marketinget csináltak, karöltve a multik és a média. Elhitetik az emberekkel, hogy éppen miben gyarlók és mit csinálnak rosszul, közben pedig az ő megoldásuk teszi tönkre a befolyásolható emberek életét.
Manipuláció megy gátlástalanul és a fiatalok egytől egyig megmérgeződnek aztán majd idős korukban csak pisloghatnak, mert nem tudják hogy jutottak idáig. Járnak majd orvosról orvosra, pszichologikustól a csoport terápiára...:( És átkozzák az "egészséges" életmódot...

Remélem most csak pesszimista vagyok...ne legyen igazam :)
bcontact Creative Commons License 2010.09.19 0 0 742
Szőrmók te hogyan működtetnél egy olyan direkt marketingre épülő értékesítési rendszert úgy, hogy legyen a cégnek is nyeresége és a hálózatban dolgozó embereknek is? (több mélységben)
Előzmény: Szilaj Szőrmók (733)
barhelg Creative Commons License 2010.09.16 0 0 741
Vicces volt az kommentárod, amit az mlm-es cucchoz fűztél. Mindamellett teljesen egyetértek veled. Elképesztő, hogy az emberek mit nem képesek elhinni csak azért, hogy kevesebb energiabefektetéssel fogyhassanak, vagy hódolhassanak a manapság oly divatos természetességnek.

Szerintem a környezetünk amúgy is tele van szintetikus, mérgező és egyéb káros anyagokkal, ezeket kiszűrni lehetetlen. Csökkenteni lehet, ésszerű keretek között, de a teljes elszigetelődés sem megoldás, mert akkor meg majd jönnek az allergiák, mert a szervezet 8immunrendszer) annyira nem képes az idegen anyagokkal megküzdeni, hogy fűre-fára allergiás lesz. Tudom, ez kicsit sarkítva van, kell a hajlam meg ilyenek, de a lényeget talán értitek.

Én a környezettel való optimális összhangot támogatom, akkor is, ha a környezet nem a legbiobb vagy legtermészetesebb..
Előzmény: Szilaj Szőrmók (732)
MartonkaFull Creative Commons License 2010.09.16 0 0 740
Hát azért ez az egesség téma is hajmeresztően marketing fogás lett. Régen nagyanyáink itták a pálinkát ették a kolbászt, a friss tejet, a vajat, a szalonnát és láss csodát a mama 82 és él és virul....

Bár tegyük hozzá minden nap hajnalba kelt az elmúlt 20-30 évben és a kis kocsijával irány a piac! Szerintem itt a kulcs azon van, hogy harmonikusan éljük az életünket. Nem tudom elhinni hogy ez a húsmentes bioőrület tényleg egészséges és boldoggá teszi az életemet!
Zetorforever Creative Commons License 2010.09.16 0 0 739
Mivel régebben elég rosszul táplálkoztam és a vérképem elég kacifántos volt, így az orvos javaslatára elkezdtem egy kicsit egészségesebben táplálkozni, leszoktam a rendszeres kávéivásról és így már egyre jobban érzem magam és a vérképem is sokat javult. Nálam a fő probléma az volt hogy nagyon rendszertelenül ettem, ha éhes voltam akkor nekiálltam éjszaka enni, de nem ám laza dolgokat, hanem zsíros húsokat, akármit amit találtam. Most már ilyet nem csinálok és azóta tényleg sokkal jobb lett. Régebben sok tejet ittam, de azt is abbahagytam mert amit a boltban lehet kapni olcsó tej, nah azt inkább ne is nevezzük annak. Szerencsére engem az elhízás nem fenyeget, mert olyan a test alakatom, de hogyha ezt egy a hízékonyságra kicsit is hajlamosabb ember tette volna akkor most szerintem daruval kéne kiemelni. Szóval szerintem fontos odafigyelni a táplálkozásra és ha mellette tehetjük akkor kicsit sportolni is kell. Már máshol feldobtam a témát de kíváncsi vagyok hogy ti már hallottatok-e arról a filmről hogy Kövéren szép az élet, igazából azért említem mert itt is érdekelheti a fórumozókat...
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.02 0 0 738
Hát, én inkább a konyhában vagyok.
Szőrmókot megtalálod az iwiwen. Van egy táplálkozásról szóló klubja.
dulci Creative Commons License 2010.04.16 0 0 737

Hehe! Itt mi lett? Elhullottak a bicsérdisták? Vagy már mindenki annyira egészséges. :)

Azért nehogy ám valaki megsértődjön!

Viol7 Creative Commons License 2009.10.10 0 0 734
Sziasztok!

Felmérést készítek a hazai biotermékek ellenőrzéséről és fogyasztásáról. Kérlek titeket, segítsétek munkámat egy rövid kérdőív kitöltésével (3-4 perc) az alábbi linkre kattintva! Köszönöm!
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/227184150/

Szilaj Szőrmók Creative Commons License 2009.09.19 0 0 733
Amúgy, véleményem szerintem az MLM egy mocsok nagy lehúzás. Iszonyatos árak. Leginkább annak éri meg, aki forgalmaz. Szervezi be az embereket, utánuk kapja a százalékot. Minél magasabban vagy a ranglétrán, annál jobban jársz. Voltam egy MLM-es előadáson (a cég nevét nem írom le, a negatív reklámért nem kockáztatom meg a pozitívat), elég undorító.
Előzmény: Vijaya (731)
Szilaj Szőrmók Creative Commons License 2009.09.19 0 0 732
Szia!

Én sem vagyok gyógyszerpárti, de ha kell gyógyszer, akkor nagyon kell. Vannak esetek, amikor nem sokat érsz a természetességgel.

"Azonban azt a mennyiségű oxigént, amire anatómiánk által szükségünk van ma már nem tudjuk tüdőn át belélegezni" - miért is nem? (Az anatómia nem tudom, hogy jön ide, ez inkább fogalomzavarnak tűnik a részedről. A "biokémiánk" szó inkább beleillik a mondatodba.)

"a bőrünkön keresztül bejuttatni szervezetünkbe" - a "bőrlégzés" embernél minimális, kismértékben jut oxigén a hámsejtekhez, máshová (pl. a vérbe) gyakorlatilag nem.

"ezért folyamatosan oxigén hiányban szenvednek sejtjeink." - és ezt honnan tudjuk? Honnan tudjuk, hogy kevés a sejtekbe jutó oxigén?

"az öregedési folyamatok felgyorsulásáig" - szerintem éppen fordítva lenne. A mérsékeltebb energia- és ezzel együtt oxigénfölhasználás kis mértékben meghosszabbíthatja az életet. A szabadgyök-terhelés az anyagcserével fokozódik.

"ezt egyszerű és olcsó módszerrel csak és kizárólag a gyomrunkon keresztül tudjuk a szervezetünkbe juttatni" - haha!!! (= Erőltetett nevetés.) A gyomrunkon keresztül kb. lóf*sznyi oxigén nem szívódik föl, ha a tüdőhöz viszonyítunk.

Erről a 38->21 %-os dologról megkérdezek egy hozzáértőt, ez nem az én szakterületem.

"érdekes módon sokkal hatékonyabban kerülnek az oxigén molekulák a vérünkbe, mint akár a tüdőnkön keresztül. Döbbenetes nem?" - igen, érdekes és döbbenetes, ill. nem igaz. Ha szerinted mégis így van, akkor kérlek, hivatkozz kutatásokra.

"forgalmazása egy zárt üzleti rendszerben lehetséges csak" - micsoda meglepetés! Csak nem egy újabb MLM-es lehúzás?

Amúgy szerintem a moderátorok ki fognak dobni, úgyhogy majd ne nagyon lepődj meg!:-)
Előzmény: Vijaya (731)
Vijaya Creative Commons License 2009.09.19 0 0 731
Üdv!

Én alapvetően elutasítok minden gyógyszert és a lehető legtermészetesebb megoldásokat keresem arra, hogy miként lehet egyensúlyba hozni a stressztől legyengült és elfáradt szervezetet.
Vannak gyümölcs, zöldség, vitamin terápiák, hogy felélesszék az embert, de néhány hete egy olyan megoldást kínált nekem az élet, ami megdöbbentet egyszerűségével és olcsóságával; ezért eleinte én magam sem akartam elhinni, hogy ez ilyen egyszerűen működik és, hogy még eddig nem került megvalósításra. Persze aztán kiderült, hogy már több mint egy évtizede folynak a kísérletek - az engedélyeztetési procedúrák, s emiatt vált csak most világszabadalommá ez a megoldás.
Hogy miért egyszerű ennek a találmánynak a lényege? Mert a szervezetünknek legnagyobb mennyiségben oxigénre van szüksége, hogy működőképessé váljon. Azonban azt a mennyiségű oxigént, amire anatómiánk által szükségünk van ma már nem tudjuk tüdőn át belélegezni; és a másik közismert módon: a bőrünkön keresztül bejuttatni szervezetünkbe - max. úgy, ha egy jó sok pénzért megvásárolt és üzemeltetett oxigénsátorban töltjük életünk legnagyobb részét.
Hogy miért van ez így? Mert mielőtt el lett kezdve légkörünk mértéktelen szennyezése, akkor még 38%-os volt az oxigén tartalma a levegőnek és erre volt és van beállva most is szervezetünk. Azonban ma már csak 21; sőt a nagyvárosokban akár alig 18%-os az oxigén tartalma a levegőnek; ezért folyamatosan oxigén hiányban szenvednek sejtjeink.
Ennek az állapotnak aztán számtalan negatív hatása van ránk nézve; kezdve a fáradékonyságunktól a stresszes idegállapotunkon át egészen az öregedési folyamatok felgyorsulásáig, vagy a manapság felismerésre került elsavasodási folyamatáig szervezetünknek, mely utóbbi számtalan betegségünk kialakulásának biztosít kedvező táptalajt.
Szóval oxigénre van szervezetünknek szüksége, de mint az számomra is csakhamar világos lett: ezt egyszerű és olcsó módszerrel csak és kizárólag a gyomrunkon keresztül tudjuk a szervezetünkbe juttatni; mely segítségével érdekes módon sokkal hatékonyabban kerülnek az oxigén molekulák a vérünkbe, mint akár a tüdőnkön keresztül. Döbbenetes nem?
Persze azt gondolnánk, hogy vannak ételek és italok, melyekkel egyszerűen lenyeljük az oxigént is, csakhogy az oxigén illékonyságának köszönhetően még mielőtt táplálék útján bejuttatnánk szervezetünkbe már el is távozik az belőle. Ezért lett kifejlesztve egy úgynevezett szuperoxigénezett vizet előállítani képes készülék, mely gyakorlatilag úgy működik, mint egy szódásszifon; csak épp nem szénsav, hanem oxigén kerül általa a vízbe. Ebben a találmányban az az érdekes, hogy - mint sok okosság a világban - magyar fejlesztésű és mivel forgalmazása egy zárt üzleti rendszerben lehetséges csak, ezért akár hatalmas üzleti lehetőséget is magában rejthet azok számára, akik ennek az egyszerű és olcsó eszköznek a segítségével kezdik el felfrissíteni mostanság - szó szerint is - vérkeringésüket.

Én rengeteg információt kaptam mióta megismertem ezt az eszközt arról, hogy miért és miként teszi helyre a szervezetet a szuperoxigénezett víz, de mivel már így is egy jó hosszú hozzászólást sikerült írnom, ezért most nem szaporítanám tovább ezt a bejegyzést, hanem ha igény van rá szívesen válaszolok kérdéseitekre!
Ha pedig szeretnéd kipróbálni milyen hatással van rád az ilyen egyszerű módon szervezetedbe juttatott éltető oxigén, akkor olvasd el a

http://legyelacsucson.hu/?lang=hu&p=E7861

oldalon a hozzá szükséges infókat.

Ne ijedj meg az oldal felépítésének üzleti rendszerétől és ne érezd úgy, hogy egy hálózatot kell felépítened azért kaptad ezeket az infókat! Nem egyáltalán nem kell vele üzleti módon foglalkoznod, ha arra nem érzel indíttatást! Használd ki csupán a szervezeted garantáltan egészséges úton való felfrissítésének ezen egyszerű és olcsó módszerét, ha nem szeretnél életed során sok-sok pénzt költeni arra, hogy az oxigénhiány miatt kialakult problémáid kezeltesd, vagy megelőzd azokat mindenféle drága csodaszerekkel! Én sem azért adom most neked ezt az infót, hogy belőled akarjak meggazdagodni, hanem csupán azért, mert úgy érzem csak megfelelő irányba fejlődőnek társadalmunkat, ha egyre többen élnek a környezetemben olyanok, akik a lehető legegyszerűbb módon képesek elérni, hogy egészségüket megtartva érezzék jól magukat a bőrükben!
Ezt kívánom neked is nagy szeretettel, akinek válaszolok hozzászólására és mindazoknak, akik elolvassák a fenti néhány mondatomat!

Szívből kívánok kiegyensúlyozott, egészséges életet!

Vijaya
Lumpsluck Creative Commons License 2009.07.28 0 0 729
http://testepites.fw.hu

Az egészség a sportolásnál kezdődik. (csak férfiaknak)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.13 0 0 728
Lehet, de azt hiszem ezzel jobb lenne felkeresned egy kertész topicot.
y*4 Creative Commons License 2009.06.07 0 0 727
Sziasztok!

Nekem nincs kertem, de nagy a teraszom, így az lenne a kérdésem, hogy egy-egy nagyobb tálba (mondjuk 1x1m) lehetne-e termeszteni spenótot, mángoldot, akármilyen levélzöldet, esetleg ilyen cserepes bokros epret? Csak délelőtt süt oda a nap. Előre is köszi, ha bárki bármilyen tanáccsal tud szolgálni!

kerepesihajni Creative Commons License 2009.05.28 0 0 726
Terikee !!!!! Én is ritkán nézem a tv-t.
Általában csak hallgatom,mert a konyhában főzés-pakolás közben mindig szól valami...
és mulkor így fél füllel figyeltem fel rá,de nem voltam benne 100 %-ig biztos...
Az elöbb viszon utánanéztem más oldalakon is és ott picivel több infót kaptam,már fogyasztóktól is.

Az Alexandrás dolgokat nem igazán vásároltam..bár azt tudom,hogy a tésztája jobb mint Norbinak :D
Mert multkor csak ez volt a boltban...végül ízlett az egész családnak !

kerepesihajni Creative Commons License 2009.05.28 0 0 724
Szia terikee !!!

Köszönöm,hogy válaszoltál !!!

Ez a 6 után nem evés nem tetszik,de hát a fogyás érdekében...
A Réka dvd-je tényleg baromi nehéz...gyors váltásokkal,nem lehet követni...
Norbinak az update-je meg szintén bonyolult...de ez az alli így eléső ránézésre eléggé meggyőző :)
Ez az amit a tv-ben is annyira nyomatnak ?
kerepesihajni Creative Commons License 2009.05.28 0 0 722
Sziasztok !!!

Szeretnék lefogyni...iwiwen a klubbhoz csatlakoztam...

Van valami bevált módszeretek ?

Segítsetek légyszi !

Köszike !!!!!
VadászSüsü Creative Commons License 2009.04.16 0 0 720

Én nem rég tértem rá a vegetariánus életmódra. Van ezzel kapcsolatban valami tapasztalat?

Szilaj Szőrmók Creative Commons License 2009.04.15 0 0 719
Szia, Papaver!

Ez a cikk elég ostoba szerintem...

Kicsit későn reagálok rá, de jobb később, mint soha:-)
Előzmény: Törölt nick (715)
attila..a Creative Commons License 2009.04.15 0 0 718
A savanyított tejtermékek (kefir, joghurt), sovány sajtok (Óvári, Tenkes, Túra) sovány túró jók (egyéni tolerancia függvényében, mivel tejcukrot tartalmaz), A Nutrison powder és a Nutrdrink klinikai tápszerekm agas energia, fehérje, ásványi anyag és vitamin tartalmának köszönhetően felerősítik a szervezetet, támogatják az immunrendszert.
Előzmény: Törölt nick (500)
billroth Creative Commons License 2009.04.08 0 0 717
billroth Creative Commons License 2009.04.08 0 0 716
Igaz vagy hamis?! Bifidus ActiRegularis és társai

Létezik-e a Bifidus ActiRegularis, ha igen akkor mit is takar valójában?

Törölt nick Creative Commons License 2008.12.04 0 0 715
http://www.lowcarb.hu/cikkek/egeszseg/az.aszpartam-titok.htm
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.02 0 0 714

Majd kesobb, ezer a dolgom. Valami olyasmi, hogy mint szintetikus etel maskepp reagal ra a szervezet, mint termeszetes szenhidratra es valamit csinal az omega 6-tal, amit mas szenhidrat nem.

Törölt nick Creative Commons License 2008.10.02 0 0 713
nem egeszen jo ez a video es elegge unalmas, de keresek tovabb :)
Előzmény: Törölt nick (712)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.02 0 0 712

Nna, ez jo tema lesz :) Beszeljuk ki. Itt egy video es majd kesobb jovok

 

We’ve talked about reducing our omega-6 fatty acids, and one way to do it is reduce your consumption of high-fructose corn syrup. 

Doing that is tough because corn syrup is in so many foods.  This video explains

 

http://wunderflax.wordpress.com/2008/06/07/whats-wrong-with-high-fructose-corn-syrup/

 

A Bechterewes hirekben, amit ferjem neha kap, is volt egy cikk rola regebben, azt nem hiszem, hogy megtalalom. KIvancsi vagyok, mi az igazsag. Az semmikeppen nem lesz, hogy egeszseges.

H_G Creative Commons License 2008.10.02 0 0 711
Erre gyanakodtam én is, a HFCS 100% szénhidrát és semmi köze zsírsavakhoz.

Előzmény: Szilaj Szőrmók (710)
Szilaj Szőrmók Creative Commons License 2008.10.02 0 0 710

Szia, Aspen!

 

Beütöttem. Szerintem félreérted. A kukoricaszirup és a kukoricaolaj nem ugyanaz, a kukoricaszirupban gyakorlatilag nincsenek zsírsavak.

Előzmény: Törölt nick (709)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.02 0 0 709
guglizz egyet, most nem erek ra. A talaltokhoz ha hozzaadod, hogy ferjemnek gyulladasos betegsege van, kijon, hogy jobb, ha nincs itthon ilyesmi.
Előzmény: H_G (706)
zsuzsi07 Creative Commons License 2008.10.02 0 0 708
Nézz utána nyugodtan, hogy ez MENNYI méz lehetett évente!:-) És hasonlítsd össze a mai egy főre jutó cukorfogyasztással.

Nem hiszem, hogy végletekben gondolkodnék, szerintem az a véglet, ami a mai átlag táplálkozási szokásokat jellemzi.
Azt hiszem, felesleges ebbe a vitába belemennem, úgyhogy sziasztok!:)
Előzmény: H_G (707)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!