Keresés

Részletes keresés

Elminster Aumar Creative Commons License 2018.07.05 -2 0 373

"Ehelyett csak a felháborodást szítják egyes perverz alakok, mikor ezen a rendezvényen a képernyőn keresztül a képembe tolják az aberrált valagukat, azaz provokálnak."

 

Miért?

Kötelezett valaki téged, hogy halálbüntetés terhe alatt nézd a felvonulást? Vagy a székhez kötöznek és celluxszal felragasztják a szemhéjadat, hogy meg kelljen nézned?

 

Az, hogy te a saját szándékodból olyasmit nézel, ami ellentétes az értékrendeddel, csak a te perverziód. Hogy mivel bünteted magad, az egyéni szoc.probléma.

Én például néhány híradós vágóképen kívül semmit nem szoktam látni a Pride-ból, mert végtelenül hidegen hagy.

 

 

Mellesleg felháborodáskeltésben nagyon jók az egyenruhában árpádsávos zászlóval masírozó kriptofasiszták, vagy az éjszaka kellős közepén részegen zajongó hetero fiatalok, és persze a gyerekmolesztáló hittantanárok is.

Előzmény: Törölt nick (371)
gloria mundi Creative Commons License 2018.07.05 0 0 372

kiváló példák.

 

ha ez neki öröm akkor nem elmebaj, ha ettől szenved akkor baj persze. ahhoz hogy betegségről elmebajról beszéljünk úgy tudom kell hogy valaki(k) tehát szenvedjen ha nincs szenvedés nincs betegség.

pl a traktor ha csak dudál, világít stb. akkor talán nem, ha gázolajat fogyaszt akkor igen   :D

Előzmény: Törölt nick (367)
Törölt nick Creative Commons License 2018.07.05 0 0 371

Nyugalom! :)

 

Nem arról van szó, h elítélném az állapotot. Van ilyen állapot, ezt a viszonylag normális többségnek sztem is el kell fogadni, mint ahogyan el kell fogadni, h vannak Down szindrómával élők, meg van időskori elbutulás is, és még nagyon sok műfaja van a viszonylag normális állapottól való eltérésnek, és ezeket a normális ember figyelembe veszi, és a helyén kezeli őket. Azon a helyén, h a viszonylag normálistól eltérőt fogyatékkal élőnek lehet nevezni. Azaz valami egészségestől eltérő fogyatkozással él az a valaki. Ha ezt figyelembe tudjuk venni, és a másik oldal is, azaz a fogyatékkal élő IS figyelembe veszi a korlátait, akkor lehetséges az együttműködés! Azaz, ha valakinek mondjuk nincsenek lábai, le kell mondania arról az álmáról, h a Magyar Állami Operaház Balettkarának a tagjaként fellépjen a Hattyúk tavában. Mert ez a Realitás! és nem fog tudni boldog lenni, ha nem veszi tudomásul a saját állapotát! És nem fog tudni fellépni a balettkarral akkor sem, ha annak igazgatóját gépfegyverrel megfenyegeti, vagy egyszerűen lehülyézi azért, mert őt nem alkalmazza táncosnak! Ezzel párhuzamosan, ha vki homoszexuális, akkor saját állapotát elfogadva tudomásul kell vennie, h nem fog gyermeket nemzeni, vagy foganni. Ezzel együtt válhat a trsdlom hasznos tagjává. (pl naon szeretem Náray Tamás munkáit, vagy Alföldi Róbert rendezéseit, és nem az jut eszembe, az alkotásaikról, h ezek az emberek buzik, hanem örülök nekik!)  De ne úgy akarjanak integrálódni, h olyan intézményeket követelnek magukénak, amik TERMÉSZETSZERŰLEG ffi tudattal rendelkezőő ffiaké és női tudattal rendelkező nőké! És főleg, ha vki erről beszél ne kelljen már rögtön védekező pozícióból kezdeni, h ő elítéli, vagy sem ezt az állapotot, mert ha mindenkinek, aki beszél erről jól odavágunk, h az egy nem elfogadó, ezt az állapotot elítélő geci, akkor csak tabusítjuk a témát, nem mellesleg pedig saját maguk ellen keltenek ellenszenvet ezzel! Pedig elvileg a Pride azért lenne, h lehessen beszélni róla. Ehelyett csak a felháborodást szítják egyes perverz alakok, mikor ezen a rendezvényen a képernyőn keresztül a képembe tolják az aberrált valagukat, azaz provokálnak. És néhányuk saját maguk nem képesek elfogadni a korlátaikat, és ezt akarják lenyomni az amúgy toleráns, viszonylag normális többség torkán, amivel szintén csak a visszautasítást gerjesztik.

Előzmény: Elminster Aumar (370)
Elminster Aumar Creative Commons License 2018.07.05 -2 0 370

"Fejlődési rendellenességnek is lehet nevezni, de nem kell normálisnak tekinteni."

 

De ha nem tehet róla bammeg, akkor mi a frászkarikán rugózol????

 

A homoszexszuálisokat elítélni pont ugyanolyan tapló parasztság, mint a született mozgássérülteknek a szemére vetni, hogy miért nem jár rendesen mint mindenki, és miért kell neki kerekesszék-liftet használnia a tömegközlekedésen, ezzel lassítva mindenki már "rendes" ember közlekedését.

 

Nyugodj bele (ahogy Ferenc pápa is tette), ha az istened teremtette az embert, akkor célja volt a homoszexuálisokkal is. Akkor azok is az ő teremtményei, úgyhogy éppen a vallásosaknak van a legkevesebb okuk kikelni magukból!

Előzmény: Törölt nick (369)
Törölt nick Creative Commons License 2018.07.05 0 0 369

Az elmebaj is fejlődési rendellenesség! Lehet biokémiai oka annak, h vki Erzsébet királynőnek képzeli magát, pedig nem az. Fejlődési rendellenességnek is lehet nevezni, de nem kell normálisnak tekinteni. Szóval ez lenne a lényeg. Ha vki pl mozgáskorlátozott, akkor ahhoz, h normális életet tudjon élni, el kell, h fogadja a korlátait. Ha vki azt képzeli magáról, h tud repülni, az is fejlődési rendellenesség! És ezt nem úgy kell kezelni, h erősítem a rendellenes képzelgéseit, mert akkor fel fog mászni a Szabadság híd tetejére, és megpróbál majd repülni, és valszeg bele fog halni! 

Előzmény: Elminster Aumar (368)
Elminster Aumar Creative Commons License 2018.07.05 -2 0 368

"Oké! Most arról van szó, h elmebaj-e, h vki ffinek születik és nőnek képzeli magát."

 

Nem az.

 

A biológiai nem meghatározottsága egy millió tényezős, esetlegességekkel is terhelt egyedfejlődés eredménye. Annyira bonyolult az a biokémiai rendszer és embrionális testfejlesztő program, ami azt határozza meg, hogy milyen elsődleges és másodlagos nemi jellegek növekedjenek, és hogy melyik hormonból mennyinek kell majd képződnie, hogy az a csoda: a többség esetében nincs komolyabb eltérés a nemiségben. (Azt most ne tekintsük eltérésnek, ha egy macsó férfi kedveli a musicaleket, vagy ha egy szexi nő imádja a ketrecharcot.)

Millió és egy ponton történhet ebben a bonyolult biológiai folyamatban egy olyan hiba, ami kicsit, vagy nagyon durván belebarmol a nemiség meghatározottságába. A nagyon durva például ha Y kromoszómával mellek nőnek valakinek, vagy XX kromoszómával olyan méretes csiklója lesz, hogy az már pénisznek is elmegy, az már egy kicsit finomabb, amikor az agy megfelelő "behuzalozásának" időszakában hibásan túl sok ösztrogén vagy tesztoszteron termelődik, ezért aztán agy agy egy kicsit fiúsabbra vagy lányosabbra sikeredik mint aminek a nemi kromoszómák alapján lennie kéne, de ez a hibás nemihormon túltermelődés a serdülő- és a felnőtt élet során is felléphet, megváltoztatva ezzel a viselkedést.

 

Az evolúció - mivel csak hozzáépítéssel és bonyolítással képes az alkalmazkodáshoz módosítani - az ember létrejöttét olyan mértékben be-bonyolította, hogy számos, a nemiséget érintő hibalehetőség került a egyedfejlődés folyamatába. Azaz, aki a saját neméhez vonzódik, az nem igazán tehet erről, ugyanis nála valami fejlődési "rendellenesség" az ok és nem az, hogy elmebajos lenne.

 

De ha valaki a teremtő istenben hisz, nyugodtan a szemére vetheti, hogy hogyan volt képes így elb@szni az emberi egyedfejlődés folyamatát, hogy ilyen hibalehetőségek vannak benne...

Előzmény: Törölt nick (367)
Törölt nick Creative Commons License 2018.07.05 0 0 367

Oké! Most arról van szó, h elmebaj-e, h vki ffinek születik és nőnek képzeli magát. Ez azt jelenti, h vki a körülötte lévő anyagi világot nem annak fogadja el, mint ami. Pl. vki meg akar fürdeni egy pohár vízben, mert azt hiszi, h az egy kád... Vagy elkezd legelészni, mert ember mivolta helyett azt hiszi, h ő egy kecske... Vagy gázolajat iszik, mert azt hiszi magáról, h traktor... Szóval vannak itt lehetőségek ám...

Előzmény: gloria mundi (366)
gloria mundi Creative Commons License 2018.07.05 0 0 366

csak büntetés helyett lehetséges gyógykezelés. tehát ha te vagy Bonaparte Napoleon és egyébként nyugton vagy...annak nincs akadálya, amíg ez téged nem zavar.

Előzmény: Törölt nick (365)
Törölt nick Creative Commons License 2018.07.04 0 0 365

Közeledik a Pride végkifejlete, a budapesti vonulás. Ebből az alkalomból az Index egyre több buzikkal foglalkozó blogot ajánl. Többek között belebotlottam egy transzneműekkel foglalkozó sirámba is. Itt arról zokognak az érintettek, h nem változtathatják meg a nevüket képzelt nemük szerint. 

 

Továbbgondoltam a dolgot. Mi van, ha mondjuk Napóleonnak képzelem magam, és arról kezdek siránkozni, h nem változtathatom meg a nevem Bonaparte Napóleonná... Sztem, ha komolyan gondolom, kényszerkezelésre küldenek a pszichiátriára. Az, h vki ffiként nőnek, vagy fordítva képzeli magát, az nem elmebaj inkább? 

random seed Creative Commons License 2018.02.17 0 0 364

Mivel mobilra fejlesztek játékokat, sokat nézem az Apple AppStore-t. Többször előfordult, hogy a címoldalon folytattak homoszex és egyéb “irányultságú” propagandát. Persze joguk van hozzá. Az érdekes az egészben hogy soha, de soha nem láttam hogy bármilyen másféle másságért kiálltak volna. Úgy tűnik számukra nem létezik semmiféle másként gondolkodó, nem léteznek különcök akik máshogy gondolkodnak bármiről is… csak az a “más” aki homo vagy egyéb szexuális… :D


Számomra ebben megmutatkozik, hogy ezek a nagy cégek mint az Apple, a homo propagandát simán, egyszerűen csak szaftos trollkodásnak használják. Ami persze valszeg jól hozza a kattintást… :D

ABBA234 Creative Commons License 2010.08.24 0 0 363
Csak annyit, hogy szerintem az evolúciónak is van olyasmi "józan logikája", mint amit rólam írsz, feltételezve, hogy azért, mert más aspektusból nézek az evolúcióra, azért már az ismereteim is nyilvánvalóan alapvetően hiányosak. Nem tudom, mire alapozod ezt, de biztosíthatlak, hogy ismerem az evolúciót, elméletét, hirdetőinek és tagadóinak álláspontjait és valószínűleg tudok annyit az egészről, mint te. Persze a szokásos "lehengerlő" indoklás könnyebb (azt állítani, hogy a másik "nem ért hozzá"), mint megérteni azokat a szimbolikus megfogalmazásokat, amiket leírtam. Nincs abban semmi "bukdácsolás", amit leírtam, csak meg kellene érteni..........
Nem tudom, minek nézel engem, de őszintén szólva nem is érdekel egy ilyen válaszreakció után, amit írtál.
Előzmény: Törölt nick (361)
elpazarolt tehetség Creative Commons License 2010.08.24 0 0 362

Nem azt írtam hogy mindenel egyetértek...

Azt feltételezem hogy arra gondolhatott hogy ha egy fajban túlteng a homoszexualitás,hátrányba kerül olyan fajokkal szemben,akik hatékonyabban szaporodnak,és így nem fog olyan faj elterjedni tömegesen ahol  a homoszexualitás domináns lenne.

Ez az értelmezés szerintem működik.

Előzmény: Törölt nick (361)
elpazarolt tehetség Creative Commons License 2010.08.24 0 0 360
Ezzel a hozzászólásoddal teljesen egyetértek,sőt már mikor először olvastam ezeket a gondolatokat,akkor is egyetértettem,most már csak azt nem értem milyen ellentmondást fedeztél fel a mostani hozzászólásod és az enyém között:)
Előzmény: ABBA234 (358)
ABBA234 Creative Commons License 2010.08.24 0 0 359
Bocsánat: létfenntartást befolyásoló - nem biztosító.....
Sorry!
Előzmény: ABBA234 (358)
ABBA234 Creative Commons License 2010.08.24 0 0 358
Pont az összefüggések, az evolúció lényege miatt az az álláspontom, ami. Ugyanis az evolúció a természet "tudata", amivel a környezeti hatásokra reagál. Azonban létfenntartást biztosító környezeti változásokról van ilyenkor szó, nem véletlenszerű mutációkról. A heteroszexualitás - ami egyébként az emberi faj fennmaradásának feltétele - evolúció következtében soha nem fog homoszexualitássá változni, legfeljebb (ahogy írtam is) több homoszexuális kapcsolat kerül napvilágra, mert változik a világ. De ezzel együtt az emberi faj alapvető nemi identítása nem! De ha így nem világos a dolog, akkor azt mondom, hogy nem vagyunk mások, mint beszélő és gondolkodó faja az állatvilágnak. Arra pedig az egyik legalapvetőbb jellemző a fajfenntartási ösztön. Ez az állatvilág drámai evolúciós változásai során is töretlenül magmaradt!
Előzmény: elpazarolt tehetség (355)
nazuna Creative Commons License 2010.08.24 0 0 357
ahogy az egyszeri lány mondta:  "meg hát !"
Előzmény: Törölt nick (356)
elpazarolt tehetség Creative Commons License 2010.08.23 0 0 355
"hiszen maga az ember is a biológiai evolúció terméke. Abban nem hiszek, hogy a nemek egymáshoz közelítése biológiai szinten feminizálódást eredményez a férfiaknál."
Az evolúció nem különböztet meg biológiai,társadalmi,vallási,egyéb okokat!
Sőt még a fűtési szokások is evolúciós változást okoztak a lepkék szinében...
Az evolúcióra minden hat,ezért nagy butaságnak tartom a fenti kijelentésed.
Gondolj bele;ha egy markáns,egyáltalán nem biológiai alapú változás jön be mint új hatás,
még sokkal gyorsabban is eredményezhet biológiai változást,mint a természetben bekövetkező változások!
Csak ét példa:Madonna kitalálja hogy a nőies férfi az ideál,és az üresfejű picsák tömege
el kezdi majmolni,és jellemzően nőies,törékeny alkatú férfiakkal csináltatnak gyereket
maguknak,mert az a menő,és máris létrejött a génállomány arányában bekövetkező változás!!
Vagyis kultúrális hatás,biológiai változást eredményezett.
És egy gyakorlatban elterjedt példa: a tenyésztés.Divtkaja,új igények,biológiai változás.
Ha még mindíg kételkedsz,vagy netán azt gondolod hogy a természetbe ez a hatás nem kerülhet ki,
Íme egy példa,arra hogy megtörtént:
Több mézet akartak termelni az emberek (ez ugye nem biológiai,inkább gazdasági hatás)
Próbálkoztak az afrikai és európai méhek keresztezésével,megszülettek,és elszabadultak a
gyilkos méhek. (ez ugye elég markáns biológiai változás,amikor új faj születik)
 
Remélem meggyőztelek,és legközelebb az evolúcióról teljes összefüggésében fogsz gondolkozni.
Előzmény: ABBA234 (353)
nazuna Creative Commons License 2010.08.23 0 0 354
A magam részéről a legérdekesebb rendszer-mechanizmusoknak tartom az evolúciós jelenségeket ... még ha különleges módszereket is igényel a kutatásuk.
Előzmény: ABBA234 (353)
ABBA234 Creative Commons License 2010.08.23 0 0 353
"........maga a szexualitás is evolúciós jelenség:)"

Ha ennyire tágan értelmezzük a dolgokat, akkor nyilvánvaló, hiszen maga az ember is a biológiai evolúció terméke. Abban nem hiszek, hogy a nemek egymáshoz közelítése biológiai szinten feminizálódást eredményez a férfiaknál. Más az emberi elvárás és más a biológiai tényleges evolúció. Az evolúció nem törekedhet a férfiasság folyamatos átalakítására, mert az a faj kihalásához vezetne. Az meg, hogy a nők, vagy férfiak milyen nemiségi jegyeket várnak el, legfeljebb külsődleges formákban nyilvánulhat meg. Ez is változik, mint a divat. De az evolúció nem a divatot követi, hanem a szaporodás fenntartását "tartja elsődlegesnek". Szerintem a homszexualitás nem elterjedt, hanem a valóság a felszínre tört - az a valóság, ami száz évvel ezelőtt még tabu téma volt és szigorúan négy fal között maradt.
Előzmény: nazuna (352)
nazuna Creative Commons License 2010.08.22 0 0 352

Egész sor evolúciós hipotézise létezik a homoszexualitásnak. Itt csak Edward.M.Miller kutatását említeném (Homosexuality, birth order, and evolution: Toward an equillibrium reproductive economics of homosexuality),

 

http://ghamas.classjump.com/ghamasshenkbiology/documents/9323264935.pdf

 

...  amit T. Berezkei így foglal össze:

 

"A gének a magzati agy feminin-maszkulin jellegeinek széles skáláját hozzák létre egy normál tartományon belül. A feminizáció egy pontig előnyös a férfiak szaporodására nézve, mert olyan személyiségjegyek kialakulását teszi lehetővé (pl nagyobb empátia és gondoskodó képesség, kisebb mértékű agresszió), amely vonzóvá teszi őket egy hosszútávú kapcsolatban. A nők ezért a feminin tulajdonságokkal rendelkező férfiakat részesítik előnyben, ami fokozatosan  a további feminizáció irányába tolja el a genetikai változatok szelekcióját. Bizonyos "küszöbértéken" túl azonban ez a folyamat homofil hajlamok kialakulásához vezet, amelyek negatív fittnesskövetkezményeik ellenére is fennmaradhatnak a populáció kis részében, miután a feminizációs hatások előnyösek a szaporodásra nézve."


(szerénységem szerint minden magatartási formának van köze az evolúcióhoz és nem afféle "just because" elven léteznek - maga a szexualitás is evolúciós jelenség:)

Előzmény: ABBA234 (351)
ABBA234 Creative Commons License 2010.08.22 0 0 351
Nekem sincs semmi bajom a nem mindenáron hovatartozásukat csakazértis magamutogató melegekkel. Pont.
Egyébként a homoszexualitás a gének által létrejövő hajlam, ami általábanmanifesztálódik is. De nem, mint evolúció!
Előzmény: nazuna (350)
nazuna Creative Commons License 2010.08.15 0 0 350

Pont egy hete öten kirándultunk - három heteroszexuális és két homoszexuális - mindannyiunkat a munkánk köt valamiféle módon össze. Jót sétáltunk, beszélgettünk, ettünk, és mindenki ugyanazzal a szexuális orientációval távozott ahogyan érkezett.

Természetesen Mirabilis-nick egy evolúció-biológiai jelenségről írt, ahol szelekciós és öröklési alapon terjedhetnek szexuális viselkedési formák - hasonlóan ahogy például a kék szem vagy a tejcukor-érzékenység.

(oszt itten lyártunk mi, vegyes hajlamúak:)

Előzmény: ABBA234 (348)
ABBA234 Creative Commons License 2010.08.14 0 0 349
Ha az erőszakot kizárhatjuk, akkor szerintem nem.
Előzmény: muca-hit (344)
ABBA234 Creative Commons License 2010.08.14 0 0 348
Kedves Doktor Mirabilis!

Nyilván te is tudod, hogy a homoszexualitás egyéni adottság és hol kell keresni az okait. Szerintem ezért téves a topikcím, hiszen azt sugallja, hogy az egyik (homoszexuális) ember egy heteroszexuálist valamilyen módon képes a homoszexualitásba "bevonni". Egy (genetikai alapon álló ) hajlam nem tud "terjedni".Ez kizárt dolog. Legfeljebb azt látjuk a társadalmakban, hogy mivel az állam és az emberek is toleránsabbak manapság, mint régen, ezért a homoszexuálisok ki mernek állni, be merik vallani, hogy ők azok.
nazuna Creative Commons License 2010.08.13 0 0 347
Mit fogtok ott csinálni?
Előzmény: t-ravi (346)
t-ravi Creative Commons License 2010.08.13 0 0 346
skacok ez asszem nem sokára indul t-pont.hu!! bugyikat le! végre lesz egy saját oldalunk
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.14 0 0 345
Tudom, hogy csak ironizálsz, de nem kellene összekeverni a kényszerhomoszexualitást a valódival. Az, aki kényszerből homokos (bezártság, erőszak és társai), amint kikerül az adott környezetből/élethelyzetből, visszatér a heteroszexualitáshoz (kivéve esetleg a tizenéveseket, de az megint más tészta). Az, aki default homokos, akkor is a saját neméhez fog vonzódni, ha szépségkirálynők hada akarja orális örömökben részesíteni.
Előzmény: muca-hit (344)
muca-hit Creative Commons License 2007.06.13 0 0 344
Jogos. Ha egy normális embert bezárnak három hónapra  három meleg mellé, tuti, hogy a végére belekényszerül egy homoparty-ba. :-)
Előzmény: Törölt nick (343)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.13 0 0 343

Ez csupán az elme erejét és az ember szabálykövető hajlamát bizonyítja, nem pedig azt, hogy a homoszexualitás választás kérdése. Kellő rafináltsággal és erővel bármire rávehető egy ember; arra, hogy megtagadja a családját, hogy lemondjon földi javairól, hogy öngyilkosságot kövessen el egy eszme nevében, hogy várja a világvégét, és hogy elnyomja szexuális késztetéseit.

Így működnek a szekták és a diktatúra is.

 

"A koreai háború során alkalmazták az azóta ismertté vált agymosás technikát. Egy-egy amerikai hadifogoly három-négy orosz vagy koreai fiatallal került egy cellába. Viszonylag jó körülmények között éltek, és egész nap politikáról vitatkoztak. A középosztálybeli amerikai fiúk, aki addig a kapitalizmus jó oldalait ismerték, egyedül voltak egy olyan kisközösségben, ahol mindenki más a kommunizmust dicsőítette. Három hónap után maguk is vallották ezeket a nézeteket. Mikor hadifogolycserével hazakerültek végül, harcos kommunisták lettek, baloldali csoportokhoz csatlakoztak."

 

(Forrás: http://axel.hu/cikk/axel.hu/15454)


Előzmény: muca-hit (285)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.12 0 0 342
Na de miért lett ez nagybetű???
Előzmény: Törölt nick (341)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!