Keresés

Részletes keresés

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.25 0 0 9677

„Én vagyok, ne okozz nekem csalódást! Erősebben vágyódj utánam, mint valaha! Növekedj megpróbáltatásaid közepette! Tanítsd meg őket, hogy szeressenek engem, az ő Istenüket! Tanítsd meg őket, hogy boruljanak földre és imádjanak engem, Szent Istenüket! Mi haszna van előttem az ajakimának? Szeretetre és imádásra van szükségem!  Imádkozz Lelkem kedvese, papjaimért, püspökeimért, bíborosaimért, hogy felismerjék akaratomat: nekem, az Úrnak SZERETETRE, IMÁDÁSRA és EGYSÉGRE van szükségem. Gyülekezzenek mindannyian együtt egyetlen tabernákulum  köré! Ha az én érdekeimet keresnék, megértenék, hogy Szentséges Szívem mennyire kívánja ezt az egységet Péter fősége alatt, akinek magam adtam a mennyország kulcsait. Forrón imádkozzatok tehát mindannyian, hogy megértsék, én, az Úr szólítom őket egységre. Mindazokat hívom, akik Nevemet viselik, hogy térjenek vissza az igazi egységbe bárányaim Péterének vezetése alatt. Hívni fogok minden nemzetet, hogy fogadják el Nevemet, a Fölkent nevét. Szívükhöz  fogok szólni.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.24 0 0 9676

„Igen! Lépj be Szívem misztériumába, és fogadd békémet! Virágom, soha ne cseréld fel írásra szánt idődet mással! Az egész nap a tied, és örömet szerzel nekem, ha hozzám jössz az elmélkedésben. Ne feledd, a szeretet mindig türelmes, ezért légy te is türelmes! Ne siess el tőlem oly hamar, mint az elmúlt napokban... A szeretet, az igazi szeretet ki fogja állni a megpróbáltatásokat, a kudarcokat és mindent. Engem helyezz az első helyre és mindenek fölé! Szeretettel evangelizálj a Szeretetért, és dicsőíts meg engem! Mondj ellene mindannak, ami bűnre vezet, és merülj el mindabban, ami jó és szent, és ami az örök életre vihet téged! Szent vagyok és jó... Égek a vágytól...

Hogy egyesültnek, és egynek lássam Egyházamat... Imádkozz az egységért, és ne figyelj azokra, akik nem akarnak egységet! A megosztó különválasztja őket, és támadóvá teszi lelküket. Aki nem dolgozik őszintén és teljes szívvel az egységért, az komolyan megbántja Szentlelkemet. Kérem azokat, akik Egyházam egyesítése érdekében összegyűlnek, hogy véssék lelkükbe e szavakat:

 

alázat és szeretet,


az egység kulcsa az alázat és a szeretet. Ékesszólásuk és vég nélküli beszédeik nem vezetik őket egységre. Kölcsönös dicséreteik sem fogják egységre vezetni Egyházamat. Mindezek untatnak engem... Pusztulás és rombolás hatolt szentélyembe, milyen dicséreteket tudnak tehát kicserélni egymás között? Hol van tiszteletük? Hajoljatok meg, hogy meglássátok az én akaratomat! Halkítsátok le hangotokat, hogy meghalljátok az üdvösség szavát a magasságokból! Szívetek csak megtéréstekben fog meghallani engem és fogja egységre vinni Egyházamat, egyesítve Testemet. Az igazság ragyogásában fogtok újból illatozni, és fogjátok felismerni, hogy egy test tagjai vagytok. Csak az osztozásban fogtok egymáshoz közeledni. Ehhez meg kell változnotok szívetekben és ki kell virágoznotok a megtérésben.

Ha megteszitek, és tisztára mossátok bűneitektől szíveteket, megsokasítom segítségemet és teljesen meggyógyítalak benneteket. Lelki növekedésben részesítelek titeket, ami teremtésem maradékát arra fogja késztetni, hogy a ti fedeletek alatt lakjanak. Ha ti, akik megszűntetek létezni, megengeditek, hogy Szentlelkem, az Életadó, magához édesgessen benneteket, a szeretetnek olyan lelki forradalmát keltem szívetekben, amilyent még nem tapasztaltatok...

Ó... leányom! Imádkozz a Kelet és a Nyugat házáért, hogy fogjanak össze mint két imára kulcsolódó kéz, mint két, egymáshoz hasonló kéz, amelyek akkor szépek, amikor imádságban összekulcsolódva az ég felé mutatnak. Dolgozzon együtt e két kéz, mely ugyanahhoz a testhez tartozik, és osszák meg egymással képességeiket és tartalékaikat! Ó, mikor fog engem Testem két keze együtt az oltár fölé emelni, és együtt felmutatni?

Ó jöjjetek! Nem akarok hosszú beszédeket! Aki az első és a legjobb akar lenni közületek, legyen mindenki rabszolgája! Itt vagyok! Nézzetek magatokra! Végtelen kincsek vannak Szívemben! Ezért ne mondjátok: "Hol kapok választ?" Vegyetek Szívem kincséből, és össze fogjátok gyűjteni azokat, akik eltévedtek. Én fogok uralkodni felettük, ti pedig ki fogjátok osztani Szentséges Szívem kincsét az egész világnak.

És te, leányom, örömet szerzel, ha nekem adod idődet, mert az tiszteletet nyújt nekem. Ha szeretsz, az megörvendeztet és megdicsőít. Ha utánam vágyakozol, az megigéz engem. Amennyit nekem adsz szívedből, annyit fogsz visszakapni trónomból. Veled van kegyelmem, és kezem a kezeden... Pihenj meg bennem! Szeretlek, és az Atya azért szeret téged, mert szeretsz engem.

Sokakat meg fogok gyógyítani ezeken az üzeneteken keresztül! Tedd meg a te részedet ….. , és én teljessé teszem munkádat istenségemben. Jöjj, veled leszek, míg kisebb kötelességeidet végzed. Én, Jézus, szeretlek. Fogadd áldásomat!”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.23 0 0 9675

 „Én vagyok!

….. , öleld át keresztemet! Osztozz velem rajta! Keresztem az én otthonomba vezet téged, lakozzál Szentséges Szívemben! Keresd fel mélységeit, és békére lelsz. Gyermekem, imádkozz azokért a testvéreidért, akik elhagytak engem, és csak a világ gazdagságának hódolnak! Imádkozz azokért az elveszett lelkekért, akik félnek keresztemtől... Imádkozz, gyermekem Egyházamért, hogy egyesüljön és egy legyen! Minden papnak meg kell értenie, hogy én, az Úr, kívánom ezt az egységet
. A megosztottságot nem én akarom, hanem ellenfelem. Az én királyságomnak egynek és szentnek  kell lennie!

Én vagyok.

Vajon nem tudom én mindezt, gyermekem? Az én gondolataim nem az ő gondolataik, az én útjaim nem az ő útjaik. Bűneikkel terhelnek meg engem, és nem látnak már tisztán. Az egység felülről fog jönni, mert jelenleg megosztottak vagytok, és nem éltek isteni képmásomnak megfelelően, nem engedelmeskedtek törvényemnek. Megosztottságotok fertőző és tovább terjed. Megosztottságotok mindaddig megmarad, amíg én magam véget nem vetek neki. Miképpen hiszitek, hogy képesek vagytok egyesülni, amikor nincs szeretet közöttetek? Közületek sokan hajlíthatatlanok és olyan merevek, mint a vasrudak! Én azonban meghajlítalak, én foglak egyesíteni benneteket! A pusztaságot tóvá változtatom, és a száraz talajból forrást fakasztok. Majd erre az új Földre helyezlek titeket szeretteim, és olyan lesz országom a Földön, mint a Mennyben.
  El fog jönni az én országom. Ó, mennyire vágyódom erre az új korszakra! Szent Nevemben mindannyian tökéletes egységben fogtok élni, és én, aki magam vagyok az élet forrása, egyetlen szent néppé  teszlek benneteket. Isteni Arcmásom tükörként fog fölülről rátok világítani, és meg fogjátok érteni, hogy én, a Szentek Szentje gyógyítottalak meg benneteket újból.  Az Írás beteljesedik. A Bölcsesség nem fog várni, úgy fogja megdolgozni népemet, mint a szántóvető ember. Mezőkké alakítja a kiszáradt földet, amelyet azután én bevetek, a béke és a szeretet földjévé teszek. Én vagyok a világ Világossága, és mindig leszállok hozzátok, amikor látom, hogy sötétség borul rátok.

Megmondtam nektek, hogy a Szószóló, a Szentlélek, akit az Atya az én nevemben fog elküldeni, mindenre megtanít benneteket, és emlékeztet mindarra, amit én már elmondtam nektek. Nem adok nektek semmilyen új tanítást, csak emlékeztetlek az Igazságra, és visszavezetem a teljes Igazsághoz azokat, akik szétszéledtek. Én, az Úr figyelmeztetésekkel foglak ébren tartani benneteket, és Szentlelkem, a Szószóló, mindig úgy lesz közöttetek, mint aki az én Szavamra
 emlékeztet benneteket. Ne lepődjetek meg tehát, ha Szentlelkem szól hozzátok! Kegyelmem adja ezt, hogy megtérítsen és emlékeztessen benneteket az én útjaimra . Jöjj, mosolyogj rám, amikor engem látsz, virágom!

A Bölcsesség fog téged tanítani, gyermek. Mi ketten?”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.22 0 0 9674

„….. , írd: Kedves barátaim, kedves társaim, kedves testvéreim, nincs más olyan szeretet, mint az enyém! Mit tettetek a szeretettel? Testvéreim, egyesüljetek abban, hogy követitek Szívem szabályait, a szeretetet és az alázatot! Azok a dolgok, amelyekről ti azt gondoljátok, hogy egyesíteni fognak benneteket, azok földi dolgok, és nem visznek benneteket egységre. Semmit sem tudnak tenni és semmit sem tudnak nyújtani. Közületek sokan lettek elméjük rabjai. Ameddig alázattal ki nem engesztelődtök egymással és úgy nem szeretitek egymást, ahogyan én szeretlek benneteket, megmarad megosztottságotok. Gyermekeim, újból el kell szenvednem a fájdalmat ebben a húsvéti időben?
  Közületek sokan látták, hogy a néma beszél, a béna jár és a vak lát, mégis csak ajkatokkal dicsértek engem. Bizony mondom nektek, ahogy egykor már mondtam: "aki a Szentlélek ellen káromkodik, nem nyer bocsánatot". Ha Szentlelkemet üldözitek, megkeményedik szívetek, és ha szívetek megkeményedett a bűn csábításától, nem tudjátok felismerni a rosszat. Így ítéletet és könyörtelen bírálatot vontok magatokra, mivel ti magatok sem voltatok könyörületesek. 


  A magasból figyellek benneteket, mindenkire figyelek.
  Mondom nektek, aki továbbra is saját érdekéért és saját dicsőségére dolgozik, már elveszítette Szívemet. Az ő meggyőződésük nem az én meggyőződésem, mert elméjükben ugyanolyanok, mint a Sátán. Elméjüket vetélkedés és a földi javakért való versengés pusztítja. Az önzés és a gőg már elítélte őket. E földi dolgok használata hoz pusztulást számukra. Ritkán hallom imájukat.


  Ma hamis tanítók vesznek körül benneteket, akik nyíltan és félelem nélkül állnak előttem, és a Sátán tudományát tanítják, amelynek alapja a hazugság. Azáltal tagadják meg istenségemet, hogy tagadják feltámadásomat. Imádkozz e hamis tanítókért, hogy elkerüljék a kárhozatot!

 

Mondom nektek:

"Aki azt állítja, hogy világosságban van,
de testvérét gyűlöli,
az még most is sötétben van."

 

Aki azt hiszi sötétségében, hogy megdicsőít engem, az annak hisz, aki először szüleiteket kísértette meg. Jeleket adtam nektek, de ti nem hisztek jeleimnek, mert hangotok elfojtja az én hangomat, amely szócsöveim által szól. Hamarosan rátok szakad az éjszaka, és sokan belehaltok, mivel sohasem álltatok az igazság alapjain, hanem hazugságra építettetek.


  E jelek által jövök hozzátok, hogy megnyissam szemeteket és meggyógyítsalak.
  Amikor az igazságról beszélek és felfedem, hogy én vagyok az, akiről ti azt mondjátok: "Ő a ti Uratok, aki hozzátok szól", ti mégis elfordultok és a Sátánra figyeltek, hogy ő használhasson fel benneteket. Nem, ti nyelvemet sem értitek jobban, mint csodáimat, mert jobban szerettétek az ördögöt. Amit mondok vagy kérek, az nem hatol belétek, mert elfelejtettétek Szentlelkem nyelvének értelmét.


  Szomjúhozom üdvösségetekre!
  Szomjazom arra, hogy megoszthassam veletek országomat, szomjazom arra, hogy béküljetek ki egymással, és őszintén mondhassátok: kibékültem Istennel. 
Bűn a ti megosztottságotok, és senki sem állíthatja, hogy igaz, amikor ajka nemcsak testvéreit, hanem mindannyiuk vezetőjét is rossz hírbe hozza. Igazságosság, irgalom, jó hit! Ezeket kellene gyakorolnotok anélkül, hogy elhanyagolnátok törvényem másik részét. És nektek, akik örvendeztek megosztottságotokban, esküsztök trónomra és rám, aki azon ülök, mondom, ahogy már egykor mondtam:

"Fehérre meszelt sírhoz hasonlíttok,
amelyek kívülről ékesnek látszanak,
de belül holtak csontjaival
és mindenféle undoksággal vannak tele."

 

Hogyan hihetitek, hogy elkerülitek a kárhozatot? Nem igyekeztek nekem tetszeni. Holttesteitek beborítják ezt a sivatagot, amelyben éltek. Amikor megosztottságotokban egymás ellen vétkeztek, énellenem,

 

 

a Bárány

 

ellen vétkeztek. Megosztottságotok bűne gyötri mindennap Testemet. Én vagyok az, a Bárány, akit ti erőszakkal és saját törvényetek alapján elővezettek, hogy újból keresztre feszítsetek. Az én Testemet csonkítjátok meg és töritek össze.

 

ÉN VAGYOK az Áldozat.

 

Nem látjátok? Nem látjátok, hogy gonosz lelkekkel vagytok közösségben? Nem látjátok, hogy kivel esztek asztalotoknál? Hogyan örülhetnék, amikor csupa gonosz lélekkel ültök egy asztalnál? Amíg megosztottságotoknak örültök, addig a Sátán hatalmában vagytok, aki szüntelenül hazugsággal keni fel azokat, akik megosztottságukban örvendeznek. Ti mindannyian csak a másikra néztek, hogy megerősítést kapjatok az egység-üzenettel kapcsolatban, és nem törődtök azzal, hogy ezen a húsvéton a ti megosztottságotok miatt Testem újból átéli a keresztre feszítés szenvedését.


  Higgyétek, hogy én vagyok az! Ne legyetek elmétek rabjai! Jöjjetek hozzám, amíg még tart a nappal! Hamarosan éjszakába merül ez a világ.
  Én kértem, hogy meglátogathassalak benneteket, és beszélhessek hozzátok, és így tettem, mert az egyesítés érdekében buzdítottalak benneteket egység-üzeneteimmel.  De milyen nehéz bejutniuk bölcsességem misztériumaiba azoknak, akik elméjük rabszolgái! Milyen nehéz a lélekben gazdagnak bejutni az én országomba! Mondom nektek:

Sokan lesznek az elsők közül utolsók,
és az utolsók közül elsők!

 

Gyermekem! Légy mennyországom, add át magadat nekem! Veled vagyok.”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.21 0 0 9673

„Közelségem tüzet gyújtott benned, megőrzött téged és másokat is. Szabad akaratodat kérem. Kínáld fel nekem, és folyókat fakasztok belőled. Nagy szegénységre van szükségem ahhoz, hogy műveimet napvilágra hozzam. Támogatni fogom lelkedet, mivel az én menyasszonyom vagy. ….. , városaitok halottakkal vannak tele, és bűzük az égig hatol. Milliószámra oszlik fel testük.
  Imádkozz, imádkozz békéért, szeretetért, hitért és egységért! 

  A szent Isten gyötrődik amiatt, aminek be kell következnie. Leírhatatlanul szomorú. Rá kell majd ejtenem kezemet e bűnös nemzedékre.
  Leányom, az én kedvemért vedd fel az egység keresztjét, és mondd meg azoknak, akik beszélnek ugyan az egységről, de folytonosan mást gondolnak, és továbbra is másképpen élnek, hogy megosztottságuk elválasztotta Szívemet az övéktől.
  Kiálts, talán még áttöri hangom süketségüket.
  Veled vagyok ebben az elhagyatottságban, ezért ne félj!
 Rád bíztam keresztemet. Ez a kereszt meg fog szentelni és meg fog védeni téged. Ezért hordozd szeretettel és alázattal! Szüntelenül hívd segítségül Nevemet!
  A te küldetésed gyermekem az, hogy tégy tanúságot a Szeretet mellett és hirdesd szentségemet az ő szeretetlenségük és hűtlenségük közepette. Félelem nélkül haladj előre, és légy a visszhangom!
 Örömmel, buzgón, szeretettel tégy tanúságot a Szeretet  mellett! Örvendezz, amikor ellenségeim keresztül szúrnak! Ajánld fel nekem sebeidet, és azonnal meggyógyítalak. Irgalomban gazdag Szívem sohasem fog ellenállni neked, amikor felemeled szemed, hogy engem keress. Te az én gyermekem vagy, akit örökbe fogadtam, felneveltem és tápláltam. Ezért ne félj az emberektől, mert nem árthatnak neked! Hamarosan megszabadítalak. Addig járj körbe az egység keresztjével és dicsőíts meg engem! Légy

 

védelmezője

 

  az igazságnak és az egyetlen Egyháznak, amelyet én magam alapítottam! Menj el minden nemzethez, mutatkozz be nekik!  Mondd meg nekik, hogy Szent Nevemben békét és egyetlen Egyházat szeretnél! Mondd meg nekik, hogy aki magát igaznak tartja, és mégis megosztott marad, annak gyümölcsét fogja enni, aminek magját elvetette, és el fog pusztulni!  Mondd meg nekik azt is, mennyire irtózom az álnok szívektől!
  Fáraszt mesterkéltségük és beszédük; Mondd meg nekik, hogy elfordulok gőgjüktől és merevségüktől! Véleményük valóban nagyszerűnek és hatásosnak mutatkozik az emberek előtt, de előttem nem! Nem üdvözölhetek egy széthulló, haldokló Egyházat.

Mondd meg azoknak, akik hallani akarnak, hogy amíg le nem halkítják hangjukat nem fogják meghallani az enyémet! Ha lehalkítják hangjukat, akkor majd kezdik hallani az enyémet, és megteszik akaratomat.
  Én Egy vagyok, mégis mindegyikük saját krisztust alkotott magának.
  Én vagyok Testem Feje, mégis csak az ő fejüket látom, a magamét nem.
 Mondd meg nekik, hogy hajtsák meg fejüket, akkor majd meglátják az enyémet! Mondd meg nekik, hogy váljanak kicsivé, hogy magamhoz emelhessem őket! Ne engedd, hogy megfélemlítsenek, gyermekem!
  Légy oly türelmes, amilyen én! Légy okos és maradj mellettem! Az én ékszereimet fogod viselni, hogy hűséges maradj hozzám, ezek majd emlékeztetni fognak énrám. Imádkozz menyasszonyom, imádkozz Vőlegényedhez, és végül megjutalmazlak. Dicsőíts engem, és mondom neked, nem lesz hiábavaló a fáradság és az áldozat.
 Mondd meg mindenkinek, hogy a szegénység közepette fogom megalapítani országomat, azok között, akiknek van idejük arra, hogy meghallgassák Lelkemet, imádjanak engem és megtegyék akaratomat! Őbennük örvendez Lelkem!

Leányom, nyomorúságod ellenére is szeretlek! Engedd meg, hogy folytassam benned műveimet! Úgy igazodj hozzám, ahogyan én tehozzád, és meg fogják érezni rajtad jelenlétemet. Benned fogom egységre vezetni ezt a nemzedéket. Bízzál, mert veled vagyok! Pecsétem a homlokodon van. Ezzel a pecséttel és kegyelmemmel fog megalakulni országom a Földön, úgy, ahogyan én akarom.

Fogadd békémet! Ne feledd, hogy veled vagyok egész idő alatt! Jöjj, térj be Sebeimbe!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.20 0 0 9672

„Ó, az élet koronáját a hűségesek kapják. Maradj bennem, és eljutsz a tökéletességre és az életre! Válj még kisebbé, és nehogy jobbra  vagy balra nézz! Veled leszek futásod végéig... ….. , sokak lelkét újból életre keltettem, mialatt lelked az enyémet kereste. Gyógyítottam és csodákat tettem megpróbáltatásod árán. Úgy tetszett nekem, hogy vezeklésedet felajánljam az Atyának, és elégtételed árán istenteleneket nyertem meg.

Ó... kedves barátom, a te nagylelkűségedre van szükségem ahhoz, hogy megtisztítsam a tisztátalant annak árán, hogy mindent ideadsz, amid van. Gyermekem, te lelkeket nyertél azáltal, hogy nekem adtad legkedvesebb óráidat. ….. , az egység nem szavak által valósul meg a testvérek között, hanem Szentlelkem munkálkodása által. Azért vezettelek, hogy úgy keresd és éld az egységet, ahogy én kívánom. Megmentettelek attól, hogy kísértésbe ess, mert azt akarom, hogy élő példája légy annak, hogy milyen  lesz az egység, és aki rád tekint, úgy láthassa az egységet, amilyennek Szívem  szeretné. Ne veszítsd el bátorságodat azok miatt, akik nem ismerték fel tervemet benned! Amit adományként adtam neked, felülmúlja a gyöngyök és a világ minden kincsének értékét!

Ó ….. , én, az Isten, nem az egység miatt hibáztatlak, amelyet te megélsz, hanem azt az embert hibáztatom, aki megakadályoz küldetésedben. Cselekedete olyan, mintha követ dobna szemembe... Én, a Magasságbeli, azért támasztottalak fel, hogy az egység példája légy. Ti vagytok az egység első gyümölcsei. Mondom nektek: Terjesszétek üzenetemet mindenütt, ahol lehetséges!
 Ne feledjétek: az egység az alázat és a szeretet által fog megvalósulni. És most értékelje szívetek, amit mondok: az egység megvalósulásához vezeklésre van szükségem...

Tőled, és mindenkitől, aki nagylelkű. Nem engem szeretsz a legjobban?

Én vagyok az, aki üdvösségre vezetlek. Ne félj tőlem ! Elegendő erőt adok neked ahhoz, hogy elviseld a megpróbáltatásokat, amelyek azért érnek, hogy megfosszanak a békétől, amelyet én adtam neked. Békém veled fog maradni, angyalom. Szent Arcom úgy fog időnként megnyilvánulni általad és rajtad, mint tenger felett a felkelő Nap. Miközben te érdekeimben fáradozol ily módon is meg fogok nyilvánulni, hogy elhiggyék a szigetek, a hegyek és a síkság, hogy téged a Magasságbeli küldött és ÉN VAGYOK az „Igaz élet Istenben” üzenet szerzője, te pedig az én szócsövem vagy, és amit te beszélsz, azt én mondtam neked. Aki téged visszautasít, engem utasít vissza. Az ördög már rávette vádlóid lelkét, hogy megrágalmazzanak téged, de hagyj mindent a kezemben! Szolgálj hűségesen, és bocsáss meg vádlóidnak, hogy az Atya és én befejezhessük benned művünket! Élj szentül, és munkálkodj békében! Én, Jézus szeretlek, és megáldalak a mennyből.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.18 0 0 9671

„Hallottalak, hallottalak, barátom.  Végül mindenki imádni fog engem.” 

Lamma lamasszu Creative Commons License 2024.01.17 0 0 9670

„Leányom, emeld fel hozzám lelkedet és halld meg szemlélődésed alatt, miként válnak szavakká sóhajaim! Béke legyen veletek!

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.17 0 0 9669

„Leányom, emeld fel hozzám lelkedet és halld meg szemlélődésed alatt, miként válnak szavakká sóhajaim! Béke legyen veletek! Ma mindenkit arra szólítok, hogy tegye próbára magát. Arra szólítok minden lelket, hogy vizsgálja meg magát. Az én útjaim gyönyörűségesek és a tökéletességre vezetnek. Ti arra vagytok hivatva, hogy tökéletesek legyetek.

Könnyű módot nyújtottam és nyújtok nektek arra, hogy megértsetek engem, és ha az angyalokhoz hasonlóan ti is megértettetek, akkor elnyerhetitek az én békémet.

A szeretet és az irgalom e nemes üzenetét mindannyiatoknak adtam, hogy elvezesselek arra a békére, ami sokkal nagyobb annál, hogy fel tudnátok fogni, és ami felkészíti lelketeket, hogy fehér ruhában ékeskedjék, mint a menyasszony az esküvőjén.

Szeretetem üzenete lehetőséget nyújt nektek arra, hogy velem együtt uralkodjatok, bár még itt vagytok a Földön. Akartok Isten tökéletes gyermekei lenni?
Más szavakkal: akarjátok, hogy úgy beszéljenek rólatok, mint akik "istenek a részesedés által"?  Akkor lépjetek rá az erények ösvényére! Munkálkodjatok megmenekülésetekért és ne nézzetek hátra! Kész vagyok arra, hogy átisteniesítselek benneteket és beírjam neveteket az élet könyvébe. Tanúságtételetek tegyen bizonyságot az igazság mellett! Tanúságtételetek mutassa meg hatalmamat, legyen nyilvánvalóvá mindenki előtt, hogy én, a Krisztus meggyökereztem bennetek, és hogy ti is meggyökereztetek énbennem. Ebben az egységben, amelyben az isteni szeretet font össze bennünket, ti az élet
 szabályait fogjátok követni, én pedig Szívemben nagy örömmel megtanítom a lelket arra, miként járjon velem, mert látom, hogy a szeretet isteni egysége mit adott a nekem kedves léleknek.

Eltöltöm mindennel, ami országomban található, ami fejedelmi, ami lelkemnek gyönyörűségére van, és az öröm könnyeit fakasztja szememből. Eltöltöm lelkét mindennel, ami tiszta és nemes, ami azt igazolja, hogy ez a lélek valóban az én részem, bebizonyítva a világnak, hogy tőlem való a neki adott tudás.

Most megtanultátok, hogy Testemben az istenség teljessége él, és ezért ti is megtalálhatjátok saját teljességeteket. Ha azt mondjátok, hogy valóban szerettek engem, miért tartjátok távol magatokat tőlem? Miért néztek még mindig hátra? Az a feladatotok, hogy engem kövessetek.

Ne lepődjetek meg tehát, ha azt kérem, hogy vizsgáljátok meg magatokat, amikor azt mondjátok: "Igyekszem jót tenni, igyekszem nem visszaesni. Igyekszem a Háromságos Isten gyönyörűsége lenni, Őbenne lélegezni, mert körülöttem minden holt, és nagy küzdelmembe kerül, hogy el ne borítsanak a halál ivadékai. Mert amikor balra nézek, a halál leheletét érzem, amikor jobbra nézek, sötétséget látok. Vigyázok azonban, hogy ne járjak mély árnyékban. Ha szegény lábam letér az erények útjáról, ha szívemen foltot ejt a hálátlanság és a bűn, ha elmém törvénytelen mezők és ravasz gondolatok felé tart, jöjj segítségemre és mentsd meg álnok természetemet, mert nem vagyok érzéketlen jóságod iránt, Uram. Csak gyenge és nyomorúságos vagyok."

Mivel apához hasonlóan én neveltelek születésed óta, nekem van jogom megvizsgálni szereteted őszinteségét és ezért fogok én válaszolni neked: megvizsgálom becsületességedet.

Azt szeretném, hogy amikor ebből az életből eltávozva eljössz hozzám, hogy velem találkozz, olyan légy, mint valamely herceg vagy hercegnő.
Azt szeretném, hogy királyi bíbort ölts és boldog légy Urad örömében.
Azt szeretném, hogy telj el isteni világossággal, és kívül-belül világíts.
Azt szeretném, hogy az én hűségem szerint légy hű, az én tökéletes arcmásom szerint hibátlan, és légy annak példájára tiszta, aki a Tiszta.

Mondd! Beárnyékolta-e valaha irántad érzett szeretetemet a napsugár az ő dicsőségében vagy a Hold ragyogása? Nevemért és irántad érzett szeretetemben mutatkoztam meg előttetek.

Eljöttem szobádba, hogy meglátogassalak isteni jelenlétemmel. Egyszer úgy jöttem, mint a mirha illata, máskor úgy leptelek meg, mint a tömjén füstje, illattal töltve el téged és szobádat.
 Nem jelentem-e meg fénysugárként a szívedben is? Mindenhol ott van az én dicsőséges jelenlétem. Szeretetemmel elárasztom a Földet, és mily sokszor hagytam ott trónomat, lehajoltam hozzád, hogy titkos csókokat leheljek rád.

Jöjjetek mindannyian, akik vágyódtok a tanulásra! Jöjjetek és tanuljátok meg, hogy ne csak szavakkal köszöntsetek, hanem a szeretet cselekedeteivel! Szóljon nyelvetek énrólam, istenségemről, arról, aki az első és az utolsó, aki titeket nemzett, aki széppé tett és templommá alakított benneteket. Ne fosszatok meg engem ettől az örömtől! Kegyesen megengedtem, hogy házamban növekedjetek. Adjatok nekem ezért egy kis örömet és boldogságot azzal, hogy úgy mondjátok a Miatyánkot, ahogy leányomnak tanította Atyám. Ne legyetek olyanok, mint Ezekiel látomásában a szétszórt csontok, hanem teljetek el Szentlelkem dicsőségével, amit átadtam apostolaimnak! Legyetek hasznosak, fokozatosan tűnjön el haszontalanságotok! Szüntelenül hívjátok segítségül Nevemet, hogy életre keltse hűségeteket és belétek csepegtesse éltető lényegemet!

Nem hallottátok a talentumokról szóló példabeszédet? Nem jegyeztétek meg, hogy az én házam összegyűjt benneteket, hogy gazdaggá tegye az Ő házát? Nem vettétek észre, hogy ez a leszámolás ideje, amikor próbára teszem hűségeteket? E felkent évek során mindannyiatoknak adtam megszentelő kegyelmeket. A szegény éppúgy kapott, mint a gazdag. Senkit sem fosztottam meg tőle.

A ház Mestere most azt kéri, lépjetek elő, bizonyítsátok iránta való hűségeteket, hogy Ő ezt mondja majd: "Jól van, jó és hűséges lélek, te megmutattad, hogy jó és hűséges tudsz lenni a kis dolgokban, ezért nagyobbat bízok rád. Jöjj és vegyél részt Mestered örömében!"

Ne okozzatok csalódást Mestereteknek, ne kényszerítsétek, hogy így szóljon hozzátok:
"Mit tettél értem? Nem látom jócselekedeteidet."
Erényessé válhatsz te is, ha valóban megbánod bűneidet és kinyitod előttem szívedet, hogy gyógyító kenetet öntsek belé. Ne szakadj el tőlem! Hadd árasszam el lelkedet jelenlétemmel, és tiéd lesz örökségem. Tölts el örömmel, légy magas és erős, mint az elefántcsont torony!
Ne lepődj meg, amiért azt mondtam:
"Leszállok a völgybe, hogy megnézzem, rügyeznek-e már szőlőim, és kinyíltak-e bimbói?"
Miért rémüldöznek egyesek kérdésem miatt? Talán a szelet kergeted, én királyi házam? Mert ha ezt teszitek, magatok is széllé váltok. Hűséges vagyok nagy irgalmamhoz, és kiszabadítalak tikkasztó hitehagyásotokból.


Gyermekem! Már elküldtem és most is szüntelenül küldöm hozzátok a Szentlelket, aki átisteniesít és egyesít velem titeket.

Figyelj most és tanuld meg:
 - Boldogok, akiknek szíve nyitva áll a megtisztulásra és akik felkészültek a Szentlélek fogadására, hogy átalakuljanak. Át lesznek isteniesítve. A Magasságbeli fiainak és leányainak, a részesedés által isteneknek fogják hívni őket.

 - Boldogok, akikből a kegyelem illata árad, miként a kevert tömjénből, jelenlétükkel megillatosítják képmásaimat. ők fogják örökölni országomat.

  - Boldogok, akik megkapták Szentlelkemet és országom társörököseivé váltak. Szavammal és tudásommal megvilágosítanak másokat és lehetőséget nyújtanak a világ maradékának arra, hogy megértsék az Egyház dogmáit. Országom munkatársainak fogják nevezni őket, mert velem fognak uralkodni.

 - Boldogok, akiknek hite a felebaráti szeretet cselekedeteiben és a Magasságbelinek nyújtott szolgálatban nyilvánul meg. Házamat dicsérő dallamként csendül a hangjuk. El fognak telni énvelem, és beborítja őket a Szentlélek kegyelme. Testük még haláluk után is prófétálni fog.

 - Boldogok, akik engedték, hogy Szentlelkem vezesse és nyájamba gyűjtse őket. Egy testet fognak alkotni és mindörökre egyesülnek velünk, a Háromságos Istennel.

 - Boldogok, akik engedték, hogy a Szentlélek bűnbánatra vezesse őket megrögzött undokságaikból és gyökeresen kitépjen belőlük minden bűnt. Boldogok, akik engedték, hogy elárassza őket a Szentlélek és forrásként törjön fel szívükben, életre keltve a holt elemeket. 6 Rügyet hajtanak és kibimbóznak, miként a rózsák tavasz idején, mert az új és szent királyi papsághoz fognak tartozni. Igen, Isten népének fogják hívni őket, dicséretet fognak énekelni nekem, mert csodálatos világosságomba vezettem őket.

 - Boldogok, akik kedvemért önként vállalták, hogy feláldozzák idejüket és erejüket, hogy részt vegyenek korszakotok küzdelmében és besorozott katonaként harcoljanak a gonosz erők ellen. Őket a Szentlélek kegyelme tartja meg és övezi fel erővel. Arra neveli őket, hogy beálljanak a két hatalmas arkangyal, Mihály és Ráfáel seregébe.

 - Boldogok, akik kedvemért lemondtak szenvedélyeikről és mindarról, ami a világ rabjaivá tette őket. Szentlelkem kegyelmével isteni tervem munkatársai lettek, hogy szebbé tegyék házamat. Olyan lesz lelkük és egész lényük, mint valamely dicsőséges katedrális.

 - Boldogok, akik megtanulták, hogy szomjazzanak, átöleljenek és birtokba vegyenek engem. Ők megtalálták a csodák Csodáját: ismerni és megérteni engem édességemben. Aki bennem lakik, akit én táplálok, én nevelek, akit dicsőséges tökéletességbe, saját magamba öltöztetek, ezt fogja mondani:
"Egy vagyok az Istennel, mert itt a Földön, az emberek között igaz életet élek Istenben… Olyan vagyok, mint a megerősített város, mert falaimat maga a Szentlélek építette újjá. Falaim között a Szentlélekkel örökké tartó dicsőség vár rám. A Szentlélekisten szépségbe öltöztette lelkemet, hogy beléphessek a Te dicsőségedbe, ó Krisztus, és örökké éljek. Lépésem már nem az enyém, hanem az Övé lesz! Istennel fogok járni, mert elfordultam a testi élvezetektől. A lelkem most boldogságban él és tiszta - méltón a Háromságos Istenhez és szent jelenlétéhez.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.16 0 0 9668

„Béke legyen veletek! Azért jöttem el hozzátok, hogy megmondjam nektek:

 

itt vagyok!


Szeretteim, Szentséges szívem lángol, ezért szállok le trónomról, ezért jövök hozzátok, és kínálom fel nektek békémet és szeretetemet. Az irgalom áll ajtótok előtt. Bár volt két térd, amely szeretettel fogadott titeket, amikor megszülettetek, és két kar, amely kedvesen átölelt benneteket, azt mondom nektek, én többet tettem ennél, életemet áldoztam értetek.
Én vagyok a szeretet Forrása.

Jöjj, hagyj fel mindennel, ami bemocskolja lelkedet, és kövess engem! Ne mondd: "Az én életmódom hibátlan." Amíg lelked tisztátalan és tökéletlen, addig nem vagy sem szép, sem fenséges. Jöjj, én tökéletesíteni tudom lelkedet, mivel szabadon és ingyen kínálom fel neked Véremet és Testemet. Add át magadat nekem! Én vagyok az Élet!

Ma hirtelen leszállok hozzátok, körülnézek, és Szívem megtelik szomorúsággal. Ezt a földet én egykor megműveltem és kertté változtattam, virágaiból a legfinomabb illat áradt. Itt hagytam "a Lévi rendjéből való papokat", hogy gondozzák. Rájuk bíztam szándékaimat, de kertemet elhanyagoltan találom, virágágyaim szárazak, végtelen, letarolt sivatag vesz körül, még a sakálok is nehezen élnek meg benne. Skorpiók és viperák lakják, amelyek megélnek csalfa szárazságában. Bárányaimnak csak azért él még egy maradéka, mert sorra küldöm hozzátok angyalaimat, hogy megmentsenek titeket a vipera harapásától és a skorpió csípésétől. Azt ígérték, hogy visszatérésemkor egész juhnyájamat biztonságban és érintetlenül fogom találni, kertemet gondozni és öntözni fogják, de alighogy elmentem, alighogy hátat fordítottam, kertemet gyíkok és pókok tanyájává tették.

Ó jöjj! Te, aki még e pusztaságban bolyongsz és azt mondod: "Megváltómat kerestem, de nem találtam meg." Találj rám kedvesem a szív tisztaságában, amikor érdek nélkül szeretsz engem! Találj rám szentségben, abban a rám hagyatkozásban, amelyet kérek tőled! Találj rám törvényeimet megtartva! Találj rám, amikor a rosszat jóval viszonzod. Találj rám a szív egyszerűségében! Ne vétkezz többet! Ne tégy több rosszat, hanem tanulj meg jót tenni! Keresd az igazságosságot, segítsd az elnyomottat, hadd ujjongjon ez a pusztaság! Langyosságod váljon égő lánggá! Hagyd el közömbösségedet, és légy buzgó! Mindezt úgy tedd, hogy azt mondhasd: "Kerestem Megváltómat és megtaláltam. Egész idő alatt közelemben volt, de sötétségemben nem láthattam őt. Dicsőség Istennek! Áldott legyen a mi Urunk! Hogyan is lehettem ilyen vak?" Akkor majd emlékeztetni foglak, hogy tartsd meg és értékeld tanításomat, hogy élj.


Úgy fogok eljönni Szentlelkemmel, mint a villámlás, mint a villám a felhőkben, és minden arcról letörlöm a könnyeket. Bátorság kedvesem, a Szeretet Szeretetként fog visszatérni. Én, a Szentséges Szív, megáldalak benneteket, és szeretetem sóhaját hagyom homlokotokon. Legyetek egyek az én Szent Nevemben!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.15 0 0 9667

„….. , én a szeretet kölcsönösségét akarom! ... Szeress engem, és belőlem merítsd mindazt az isteni sugallatot, ami a Magasságbeli fiainak és leányainak szól. Én tettem rendbe lakóhelyünket, és igazítottam benne mindent a helyére, mivel én a rend Istene vagyok. Én látogattalak meg téged, miként az apostolokat, hogy tetszésünk szerint helyreállítsam szentélyünket, és én helyeztem el benned trónusomat. Én mutattam meg neked adományaimat, és én ékesítettelek fel jelenlétemmel. Úgy tetszett nekem, hogy birtokba vegyelek, és beléd öntsem bölcsességemet, hogy lelked továbbra is ragyogva világítson. Én merítettelek bele tiszta forrásunkba, hogy életre keltselek.

Számomra csekélység, ha elborítalak gazdagságommal. Nem hallottad, hogy Isten nem szűnik meg önmagát adni nektek? Miként most is szüntelenül adom magamat mindenkinek, úgy lesz akkor is, amikor felkészítelek a Vőlegényeddel való találkozásra.

Át fogod adni magadat az emberiség Szerelmesének, és lelked eggyé válik az Istennel. Mint Isten minden igaz fia és leánya, ebben az emelkedett kegyelmi állapotban te is a Háromságos Isten tökéletes képmásává válsz, és cselekedeteid tiszták lesznek, mert istenivé válnak és meg fognak egyezni a mi gondolatainkkal és akaratunkkal. ….. , még a mozdulataid is a miénkké válnak. A mi szeretetünkben teszed meg ezután minden lépésedet és minden mozdulatodat, amelyeket megerősít a kegyelem. Lelked bele fog merülni istenségünkbe, mivel te a mi leányunk, a Magasságbeli igaz leánya vagy. Én vagyok az, édes leányom, aki téged erre a gyermeki szeretetre és isteni egységre emeltelek. Megnöveltem szíved befogadóképességét, hogy többet kaphass tőlünk, és mi is többet kapjunk tőled: mi is jobban átadhassuk magunkat neked, és te is jobban átadd magadat nekünk.

Akkor mindent nekünk fogsz adni, ami már a mienk. Ez az én diadalom benned, annak diadala, hogy miután nekem adtad szabad akaratodat, mi az isteni szeretetben egyesítünk téged magunkkal.
Látod, milyen jó, hogy átadtad magadat?
Másképpen hogyan tudtam volna megvalósítani terveimet? Én vagyok most lelked egyedüli Mestere, de ahogy egyszer már mondtam, nemcsak egyedüli Mestered, hanem Barátod és Kedvesed is vagyok. Én készítettelek fel arra, hogy Isten gyermekévé válj, akinek mint a mi leszármazottunknak, és mint minden leszármazottnak joga van ahhoz is, hogy meghallgassa Isten véleményét és elmondja a sajátját. És joga van ahhoz is, hogy Atyjával együtt uralkodjon.
Benned lévő leheletem nyugalmában, a mi világosságunkban és oly módon fogod látni a dolgokat, ahogy mi látjuk. Ezért mindenkinek azt mondom:

Legyetek gazdagok a szegénységben, és én kegyes szemmel fogok rátok tekinteni.
Engedjétek ti is, hogy a magasságbeli fiainak és leányainak nevezzelek benneteket, és ti is velünk fogtok uralkodni. Engedjétek meg nekem, hogy lábra állítsalak benneteket, és képessé tegyelek arra, hogy bennem mozogjatok. Engedjétek, hogy elhelyezzem bennetek trónomat, hogy ti is ezt mondhassátok másoknak: "Pihenésre leltem... "
Nem kívánjátok látni Atyátokat? Nem vágyakoztok arra, hogy találkozzatok Istennel? Ha találkozni akartok Vele, akkor újjá kell szülnöm benneteket, igen, újjá kell születnetek bennem ahhoz, hogy megláthassátok Atyátokat. Egyetlen gyermek sem látta apját, mielőtt megszületett volna.
Boldog az az ember, aki elgondolkodik azon, hogy milyen az a szabadság, amit én adhatok. Az a szabadság úgy fog vinni benneteket, ahogyan a vőlegény viszi menyasszonyát, és így válik tökéletessé velünk való egységetek. Olyan nagy lesz a szeretet átalakulása bennetek, ami rá lesz nyomtatva lelketekre, hogy attól fogva semmi sem lesz képes elválasztani titeket mitőlünk.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.14 0 0 9666

„Lelkem kedvese, szemed látta dicsőséges fenségemet, füled hallotta szeretetem énekét, és én magam adtam meg neked világosságomat, hogy mindörökre az enyém légy. Neked adtam szögeimet és töviskoronámat, hogy megmutassam, milyen közel állok hozzád. Vőlegényed lettem, és menyasszonyommá tettelek, hogy megosszam veled keresztemet mint hitvesi ágyat. Szenvedésem annyira magával fog ragadni réged, hogy hasonlóvá válsz majd hozzám, Vőlegényedhez. Én vagyok Vigasztalód a szomorú napokban. Én választottalak téged, és nem te engem, hogy megmutassam neked kimeríthetetlen gazdagságomat.

Hozd vissza népemet a szereteten alapuló igazi hithez! Imádkozz, hogy Egyházam egy legyen és mentes minden bűntől! Engesztelj leányom, engesztelj a világ sok bűnéért és gonoszságáért, ami annyira bántja Szentséges Szívemet... Leányom és menyasszonyom, tekints Szabadítód Szívébe, tekints e Szívbe, amely megmentett téged! Vedd Szívemet, vigasztald meg azáltal, hogy szeretsz. Én Jézus, homlokon csókollak.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.13 0 0 9665

„Én, Jézus Krisztus, megáldalak téged.

Akarod, hogy édessé tegyem lakomádat? Azt a lakomát, amelyet részedre adtam az elmúlt évek során? Adjak édességemből többet, hogy megerősítsem szeretetedet, kedvesem, hogy életre keltselek és meggyógyítsalak? A gyógyítás a Bölcsességtől való.

 

Egyik legnagyobb és legnemesebb lakomámmal, isteni üzenetemmel már eleget tettem neked és másoknak is. Csodálatos csodát készítettem gonosz korszakotok számára, és megadtam mindannyiatoknak, hogy ide jöjjetek és megízleljétek. Az én lakomámat megízlelni annyi mint engem, a ti Isteneteket és Teremtőtöket megízlelni, hogy megértsetek.

 

Azok, akik rám figyelnek és nem a saját hangjukra, el fognak mélyedni bölcsességemben, és Szavam úgy ragyog fel lelkükben, mint napfényben a tükör. Mindazok szeméről le fog hullani a hályog, akik Szavam elolvasása után meghajolnak előttem, akik nagylelkűen és szeretettel tisztelnek, és látni fognak engem megközelíthetetlen dicsőségemben. Igen, mert szemük egészen tisztán fogja látni, ami addig láthatatlan, elérhetetlen volt, és csak a szentek számára volt fenntartva.

Lehet, hogy nyelvezetem érthetetlen számodra, nemzedék, pedig nem egyszer mondottam, hogy azon a napon, amelyen lehull a szemedet takaró hályog, megtudod, hogy én az Atyában vagyok, és te énbennem, én pedig tebenned.

Nem mondtam-e, hogy az szeret igazán engem, aki ismeri és meg is tartja parancsolataimat?
Aki engem szeret, azt az Atya is szereti, én is szeretni fogom, és felfedem magamat előtte. Igen!
És látni fogtok engem dicsőségemben!
Az én teljességem bőségben árad ki rátok, és kegyelmem által ti az én Atyám fiai, leányai és örökösei lesztek hozzám hasonlóan. Ahogy a Szentírás mondja, velem együtt ti is

királyi papság, szent nemzet lesztek,
hogy annak dicsőségét hirdessétek,
aki a sötétségből
csodálatos világosságára hívott titeket

Én, a világmindenség Vőlegénye, eljövök teljes fenségemben ahhoz, aki egészen kicsivé vált. A szeretet Lelke teljesen be fogja borítani őt, hogy a Szentháromság keblére vigye. Akkor az a lélek, aki ilyen átható világosságba került, részesül a menny minden rejtett misztériumában és gazdagságában, és már itt, a Földön tartózkodva úgy kezd élni, mintha a mennyben lenne, mert részesül a mennyei boldogság látomásában. Más szavakkal, az ilyen lélek előre megízleli, hogy milyen az a boldogság, ami majd a mennyben válik számára teljessé.
Nem hallottátok, mit mond a Szentírás?

"Minden test olyan, mint a fű,
és minden szépsége, mint a mező virága…
Kiszárad a fű, elhervad a virág,
de Istenünk szava örökké megmarad"

És ezért van az, hogy az én Szavam újból életre kelt benneteket, mert belőle ered a ti életetek. A test az test, és a test törékeny, de az én Szavam élet és örökké fennmarad.

Hogy életben tartsam lelketeket, egyre inkább nektek adom magam. Megnyilvánulok előttetek hatalomban és kegyelemben, és kinyilvánítom nektek Szívemet. Olyan dolgokat mutatok nektek, amit szem nem látott és fül nem hallott. Olyan dolgokat, amelyek meghaladják az emberi értelmet, mert ami értelemmel elérhető az ember számára, az nem azonos azzal a tudással, amit szent bölcsességemtől kaphat, és ami az én istenségemből ered.
Tehát most, hogy megtapasztaltad Urad jóságát, ….. , mit mondasz nekem?

Azért tettem, hogy legyen hited, és remélj bennem, a Te Istenedben. És még mit tettem veled?

…azután elárasztottalak szeretetemmel, hogy szeretetet kapjak tőled. Ezért beszélek és ismétlem magamat nektek. Magát az Istent fogadhatjátok magatokba, drága gyermekeim, aki szent misztériumokra és a Bölcsességtől származó magasztos és szent tudásra fog tanítani titeket. És fához hasonlóan fog növekedni bennetek ez a tudás, melynek gyökere a Bölcsesség. Ezen a fán fakadnak az erények.

Azt mondod, leányom, hogy sokan olvassák Szavamat, de nem fogják fel értelmét, mert titokzatosnak és lepecsételtnek találják.
Most tehát elmagyaráztam, mit kell tennetek ahhoz, hogy megértsétek Szavamat. Ha kicsinnyé váltok, én leszek a ti lelketek mindene. Én leszek a ti életetek, a jólétetek, az ihletetek, a jóakaratotok, a reményetek, a szeretetetek, a hitetek, az örömötök és a ti Vőlegényetek, akiben megbízhattok, és én leszek a ti feltámadásotok.

Majd az én kedvesem ki lesz választva munkatársaim közül mint egyike azoknak, akik velem fognak uralkodni. Akkor majd mondhatod: "Igaz életet élek Istenben, mert valóban részesülök a Szentháromság életében." Igen, valóban. És bár én minden dolgot betöltök anélkül, hogy az határai közé tudna szorítani, képes vagyok a behatárolt lélekben lakozni, és megismerhetővé válhatok az emberek számára anélkül, hogy elveszíteném természetfelettiségemet. Tekints magadra, ….. , és mondd meg nekem, mi a jele az ember átalakulásának?

Igazad van, ha azt mondod, hogy több jele van, de mind közül melyik a legnemesebb?

Igen! A Szentírás mondja: "Emeld tekintetedet Jahvéra és ragyogni fog az arcod", ami azt jelenti, hogy "át leszel alakítva Jahve hasonlatosságára". Mivel átadtad Istennek saját akaratodat, bekövetkezik az átalakulásnak ez a legláthatóbb jele.

Attól kezdve más jelek is lesznek: az öröm, a béke, a növekvő felebaráti szeretet jele, mert ezeken keresztül juthat el a lélek a felebaráti szeretetben a Háromságos Isten megismerésére.
Az átalakult lélek olyan lesz, mint a lámpás, mely kívül-belül ragyog az isteni szeretettől, valamint Isten megismerésének és megértésének tudományától. Az a lélek, amint megszabadul a világtól és annak sötétségétől, hozzám repül és a keblemen marad.

Szeretettől lángolva, édességemtől megmámorosodva az a lélek buzgón fogja keresni, miként jusson mind közelebb a Szentháromsághoz. És én, a legnemesebb Vőlegény, azt a lelket egyre közelebb vonom Szívem szeretetének lángjaihoz, és magunkba merítem, hogy megpihenjen mibennünk és képes legyen velünk együtt uralkodni.
Melyik lélek tudná visszautasítani, amit én kínálok fel neki? Mondottam, hogy az ítélet napján mindenki a földi életében tanúsított szeretete mértéke szerint lesz megítélve.
Mit kívánsz mondani?

 

Azoknak mondom, akik még mindig a világhoz kötődnek: ha őszintén mellettem döntötök, és ha békét akartok kötni velem, meghallgatlak benneteket, amikor hívtok, eljöttök és hozzám imádkoztok. Ha kerestek, megtaláltok. Gondoskodom arról, hogy megtaláljatok, beszélni fogok veletek, ti pedig énvelem, mert örökké tartó szeretettel szeretlek benneteket és ezért megmaradok irántatok érzett hűséges szeretetemben. Jöjjetek, hát jöjjetek, és vonjátok félre a fátylat, ami titeket éntőlem elválaszt. Jöjjetek és szemléljétek a Szent Istent, aki örök életet ad nektek.”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.12 0 0 9664

„Gyermekem, helyezz mindent az én kezembe! A te vádlóid valójában engem vádolnak. Akik téged elítélnek, engem ítélnek el. A te üldözőid engem üldöznek. Gyermekeim elpusztulnak tudás hiányában, és amikor ingyen kapják fölülről a tudást, mégis visszautasítják.

Virágom, fájdalmaidnak nincs látható jele.
Figyelj! Isteni műveim el fognak terjedni ezen a Földön. Gondom lesz rá, hogy elterjedjenek, és egyetlen ember sem tudja majd tervemet keresztezni. Virágom, légy ebben biztos, mert ez az akaratom. Engedd meg, hogy úgy vegyelek igénybe, ahogy én akarom. Szeretlek, és irántad való nagy szeretetemben megengedem, hogy igyál keserű kelyhemből. Minél nagyobb lesz irántad való szeretetem, annál többet engedek inni belőle. Én, aki Jegyesed vagyok, legdrágább kincseimet kínáltam fel neked. Nem bíztam-e rád keresztemet, szögeimet és töviskoronámat? Látod, mennyire szeretlek? Az én útjaim nem a ti útjaitok. Megtisztítom lelketeket, tökéletességre viszem és a megszentelődés útjára vezetem. Menyasszonyom, engedd meg, hogy kincseimmel ékesítselek! Engedd meg, hogy megmutassam neked szenvedésemet! Az önmegtagadás tökéletesít téged. Hagyd, hogy szabadon azt tegyem veled, ami a legjobb lelkednek, és ne feledd el, ha nem is érted meg teljesen Szavaimat és útjaimat, ne feledd, hogy Jézus Szabadítót jelent!


A Szent Biblia valóban az igazság, az igazi kinyilatkoztatás, de én nem szűntem meg létezni! Lásd, én vagyok az Ige, és a Lélek által cselekszem. Veletek van Szószólóm, az igazság Lelke, akit sokan igyekeznek elfelejteni vagy semmibe venni. Mindazt, amit a Lélek mond nektek, az enyémből veszi. Ô emlékeztet titeket az én Szavaimra, Ô ad sugallatot elméteknek. Ezért ismétlem előttetek, gyermekem, ugyanazokat az igazságokat. Értsd meg az indítékokat, és értsd meg, hogy miért rázlak fel benneteket ismételten az Emlékeztető
 által. Fogadjátok el igazságom Szentlelkét! Azért jövök, hogy Szavamra emlékeztesselek benneteket. Azért jövök, hogy felszólítsalak, tartsatok bűnbánatot, mielőtt eljön az én napom. Gyermekem, hirdesd az Evangéliumot szeretettel a Szeretetért!


Melletted vagyok. Soha ne félj! Az Ecclesia újra életre kel, mivel az élet fájának gyökere a Szeretet, és a Szeretet közöttetek van. Az én fámról fogom táplálni ezt a haldokló nemzedéket, magam adom a szájukba
 gyümölcseit. Engedd meg, hogy írótáblámnak  használjalak. Egyél belőlem! Jöjj! Mi ketten? Igen, együtt vagyok Édesanyátokkal. Szeretlek, aghapa mé ! Imádkozz!  ….. , szerezz nekem örömet, és gyakran jöjj hozzám napi munkád közben!

Légy gyönyörűségemre, és bizonyítsd be, hogy hozzám
 vagy kötve. Ne feledkezz meg a váltságdíjról, amelyet érted adtam. Jöjj mindig hozzám, és beszélj velem! Maradj kicsiny! Értsd meg, hogy szeretetből minden lelket magamhoz fogok hívni! Azt akarom, hogy értsd meg, tudósaitok szíve a siralomházban van. Vélt nagyságukban már-már megfeledkeznek az én hatalmamról és istenségemről. Romlottságuk elvakítja őket nyílt teret engedve a Sátánnak, hogy megszólítsa őket, mivel becsukták szívüket a Szeretet előtt! Elméjük és szívük közelebb van a racionális világhoz, mint az én szellemi világomhoz. Ez a ragályos betegség beszivárgott Egyházamba. Pásztoraim közül sokan olyanok, mint a varjak abban a példabeszédben, amelyet adtam nektek.  Sok széthúzást okoznak Egyházamban. Beszédeikben és előadásaikban nincs lélek, nem hűségesek Szavamhoz és tanításomhoz. Jelenlétemben tagadják meg misztériumaimat, kigúnyolják a jámborságot. Emlékszel, hogy milyen tetteket vitt végbe ősapjuk, Káin? Az ő beszédét vették át, amely a bűnt szolgálja az erény helyett, az erkölcstelenséget a tisztaság helyett. Fenntartás nélkül a bűn rabszolgaságába adták magukat. Ezek a káinok a bűnnek élnek, de igazságom Lelkének meghaltak. Amikor az én napom eljön, válaszolniuk kell majd nekem, és számot kell adniuk arról, hogy miért nem őrizték meg Pásztoruk  hagyományát. Saját szájuk ítéli el őket ma, és saját ajkuk tanúskodik ellenük .

Ez hitehagyásuk gyümölcse.

Gyermekem! Imádkozz! Soha ne hagyd abba az imádkozást! Leányom, megígérem neked, hogy váratlanul fogok templomomba lépni, és hangos kiáltással fordulok majd Jeruzsálemhez: épülj újjá! És a templomhoz: rakják le alapjaidat!
 És Jeruzsálem lesz új városom, amelyet Lelkem éltet, és a Szeretet él majd közöttetek, szeretett maradékom.  Az élet fáival ültetem be, és ti szeretteim, a jóllakásig ehettek. Én vagyok a világ Világossága, aki felettetek ragyog. Legyetek éberek, és ne aludjatok, mert a napok meg vannak számlálva ! Az én békémet fogadd gyermekem! Én, Jézus szeretlek. Engedd, hogy tápláljalak, és tápláljam ezt az éhező nemzedéket! Pihenj meg most Szentséges Szívemben, sohasem fogsz bennem csalódni, a Szeretet közel van hozzád.”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.10 0 0 9663

„Leányom, ÉN VAGYOK van veled. Jöjj és imádkozz! Mondd:

 

Ó Uram, mily félelmetes vagy!
Ellenségeidet szétoszlatod, mint a füstöt.
Legyen Szent háromszorosan Szent Neved!
A Te becsületességed megdicsőít Téged
a mi gonoszságunkban.
A Te hűséged megdicsőít Téged
a mi hűtlenségünkben.
Keressen Téged minden szív, Uram,
és hívja segítségül Nevedet!
Találjon Rád,
aki sohasem keresett,
hogy ezt mondhassa
színed előtt:
"Egyedül Istenben
van az oltalmazó igazságosság és erő!

Egyedül Istenben van életem,
örömöm és békém.
Kihez hasonlíthatnánk Őt?
Kivel tehetnénk
egyenlővé Őt?
Az Ő oltalmában virágoztam ki,
és nagy szeretetében örvendezem.
Dicsőség a Magasságbelinek,
dicsőség háromszorosan Szent Istenemnek!"
Uram,
Rajtad kívül nincs más Úr,
mindvégig
hirdetni fogom szabadító igazságosságodat.
Amen.

 

Jöjj, Teremtőd mondja: Veled vagyok. Légy áldott!”

polária Creative Commons License 2024.01.09 0 0 9662

Béke legyen veled!

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.09 0 0 9661

„Béke legyen veled, én kis virágom! Miért ne lenne szabad veled beszélnem? Vagy talán kérjek tanácsot az emberektől?

Ennél többről van szó… Érezd szabadnak magad, hogy akkor hívj, amikor akarsz! Én, Jahve adtam neked ezt az adományt. Szabadságomban áll, hogy annak adjam és oly mértékben, ahogy én akarom. Légy gyönyörűségemre, leányom és őrizz lelkedben szüntelen! Én állítottam őt a te utadra.

Megáldom minden léptedet, amit az én Nevemben teszel. Megáldom minden kimondott szavadat, mely rólam szól. Legyen több bizalmad, én adtam Szavaimat szájadba, légy ezért vidám! Továbbra is tégy jót! A jóság tőlem való. Jöjj, ily módon folytatjuk művemet. Engedd, hogy kicsit több időre vegyelek igénybe! Minden szó tőlem származik. Lakóhelyemül választottalak, ezért ne szomorkodjon szíved azok miatt, akik vádolnak téged.

Én, a te Teremtőd, veled vagyok. Légy ezért boldog! Ezt soha ne feledd! Túl kicsi vagy ahhoz, hogy megértsd ezt… Ne kételkedj, jöjj!”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.07 0 0 9660

Béke legyen veled! Az a parancsom hogy menj el, ahová küldelek, és teremj maradandó  gyümölcsöt! Az Amen van veled. Menj el mindenhová, kínáld fel mindazt, amit tőlem tanultál! Szentlelkem erejével fogsz járni és beszélni. Szíveket fogsz megindítani és ördögöket fogsz kiűzni. Ki fogod gyomlálni a gonoszságot és jóságot ültetsz helyébe. Én pedig örvendezni fogok választásom miatt, te is örvendezz Istenedben!

Tested még halálod után is prófétálni fog. Látod, hogy Lelkem a te tested által akarja kinyilvánítani magát. Én, és egyedül én beszéltem neked

 

"a megmentésről."

 

Az én hatalmam a gyengeségben éri el tetőfokát. Rátaláltam a gyengeségre, és igaz Barátod lettem. Szeretnél örömet szerezni nekem?

Munkálkodj hűségesen háromszorosan Szent Nevemben és teljesítsd parancsomat egyetértésben azzal a személlyel akivel egyesítettelek és akit meggyógyítottam. Mutasson több nagylelkűséget annak a gyenge személynek hibáival szemben, akit feltámasztottam és megáldottam. Álld meg a helyedet az irgalom művében! Állj ellen a gonoszságnak és kapaszkodj belém! Menj, és ne félj hirdetni az igazságot! Szentlelkem fel fogja oldani az igazságot fogva tartó bilincseket. Az én Nevem:


Béke és Szeretet.”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.06 0 0 9659

„Csaknem tizenhat esztendeje szólok hozzád, és ezekben az években megengedtem szemednek, hogy sok mindent láss és még fontosabb dolgokat hallj. Üzeneteimen keresztül isteni világosságot árasztottam rád és másokra, hogy képesek legyetek megérteni engem.

Én vagyok a Világosság minden világosság felett.
Ragyogásomban felülmúlok minden világosságot és fényességet. Mindenkinek adhatok világosságot, ha felfedem magamat előtte. Értelmednek ezért egyesülnie kell az enyémmel, és én ráragyogok isteni világosságommal, hogy olyanokat láss, amit szem nem látott, és isteni világosságomon keresztül az én értelmemmel értsd meg őket…

Eltöltöttelek saját tudásommal és értelmemmel. Igen, gyermekem, oltárrá tettelek, amelyre ráhelyeztem prófétai figyelmeztetésemet, sokféle lehetőséget nyújtva neked arra, hogy elénekeld Szavaimat, és hangjuk eljusson minden szentélybe. Gyönyörűségemre szent titkokat közöltem veled, hogy felmagasztald Nevemet és eljuss távoli országokba és népekhez. Világosságot helyeztem szívedbe, hogy megmutassam műveim nagyszerűségét. Füled meghallotta és még most is hallja hangom dicsőségét, és lelki szemed szemtől szembe látott engem.

Felvirágoztattam ezt a Földet, hogy bátorságot öntsek azokba, akik hallgatásom miatt elveszítették reményüket, hogy újból reméljenek és életre keljenek.

Ahogy mondtam, felvirágoztattam ezt a Földet, de sokan voltak, akik örvendezés helyett közömbösek maradtak, és közömbösségük által dühödten eltiporták mindazt, ami virágba borult. Esküt tettek Nevemben, hogy elpusztítják mindazt, ami virágba borult. Nap mint nap erre törekedtek.

Isten vagyok, és hatalmamban áll megbocsátani vagy haragomat kiönteni. Minden embernek megadtam a lehetőséget arra, hogy megtaláljon engem. Ugyanilyen lehetőséget adtam minden nemzetnek is, hogy olvassa szeretet-himnuszomat. Sokan voltak, aki semmibe vették tanításomat.


Ünnepélyesen megkérdezem mindenkitől: mit tettetek a Szentírással? A Szentírás tükör, amiben engem lehet látni. Hogy van az, hogy nem ismeritek fel Szavaimat, ugyanakkor azt állítjátok, hogy ismeritek a Szentírást? Hogy van az, hogy ilyen könnyen ellentmondotok az igazságnak? Mondom nektek, ha nem ismertek fel engem most Szavaimban, akkor az egyszerűen azért van mert nem ismeritek és nem értitek a Szentírást, amihez a Szentlélek ad megvilágosítást. Ha valaki közületek azt mondja: "Nincs szükségünk erre a prófétai kinyilatkoztatásra, nem vagyunk kötelesek meghallgatni vagy elolvasni, elég nekünk a Szentírás, és abból megszerezhetünk minden tudást" -, akkor megkérdezem tőletek hitetlenségetekben:

"Tudjátok-e, miért nem hisztek, és tudjátok-e, miért vagytok ily közömbösek és készek arra, hogy bezárjátok a szíveteket?

Tudjátok-e, hogy miért nem keresitek a Szentírás szavainak mélyebb értelmét? "
Ez azért van így, mert nem birtokoljátok a Szentlelket, aki kiemelhetne benneteket a sötétségből az Ő világosságába, megvilágosítva lelketeket, hogy lássátok a Fiút az Atyával együtt, amint kinyilvánítják magukat előttetek. A Szentlélek belétek lehelhette volna a feltámadás leheletét és életre kelthetett volna titeket énbennem. Megértheti-e a holt lélek a Szentírást, és meg tudja-e valósítani gyakorlatban, ha nem él?

Ha megértettétek volna a Szentírást, ami az én képmásomat tükrözi, akkor nem mondtátok volna: "Elég nekünk a Szentírás!"

Nem, barátom, a Szentírás nem elég, ha a Szentlelket nem birtokoljátok. A Szentlélek világosságában lehet megérteni a Kinyilatkoztatást, és általa válik érthetővé és világossá, ami áthatolhatatlan és lepecsételt misztériumnak látszik a Szentírásban, mert a Lélek
 megadja nektek a tudás kulcsát.

Mégis igazságban mondom nektek: boldog, aki készségesen elfogad engem, akár most is, amikor szólok hozzátok, mert tőlem tudást és bölcsességet kap oly csodálatos módon, mintha az egész Szentírást elolvasta volna! Ő maga olyan lesz, mint valamely hangos könyv, magában hordva az isteni sugallatokat, amit a kegyelem által kap.

Tehát, leányom, amikor az ilyen ember a Szentírást olvassa, nemcsak a szavakat látja, hanem azt is, amit te, …..  megtapasztaltál. Látni fogja lelki szemével szöveg összefüggéseinek mély lelki értelmét.

Ezért ne ellenkezzetek küldötteimmel, akik olyanok, mint a hangos könyvek. Ők a prófétálás tisztségviselői, mert tőlem jönnek. Nem mondanak többet annál, ami a Szentírásban áll, de vezetnek benneteket. Új módon vezetnek benneteket, hogy őszintén bennem
 éljetek, és javítsátok meg életeteket. Reményt és vigaszt nyújtanak nektek. Én bárkit megváltoztathatok és nyomorúságos lényéből katedrálissá tehetek.

Ne ítélkezzetek, és eljövök hozzátok, hogy Szavaimat valóra váltsam. A Szentírás az én képmásom, a ti Istenetek képmása. Ne becsüljétek le, de ne mondjátok azt sem, hogy ismeritek, mert távol álltok attól, hogy ismerjetek engem. Tartsátok meg a parancsolatokat, és teljesítsétek, amit meghagynak nektek, hogy meglássatok engem. Ha teljesítitek Szavamat, az rávezeti lelketeket arra, hogy megismerjen engem.
Akkor, és csak akkor lesztek istenek a részesedés által, de nem az uralom által.


Felfogtátok-e az értelmét és meghallgattátok-e:
"Készségesen figyelj minden közlésre, ami Istentől származik!"
Előtte van minden teremtmény cselekedete.
Szerencsétlenségek, bajok, éhínség, csapások, háborúk, vér és halál került kezetekből és bűneitek által virágaim helyére. Már sok éve hozok folyamatosan áldást erre a kiszáradt földre, áldásaimmal átitatlak, elárasztalak benneteket, miként a folyó, mely kiáradásával átitatja a földet.

Jeleket mutattam az égen, és angyalaimat mezítláb küldtem hozzád, hogy Szavammal lángra gyújtsák szívedet, nemzedék. Elküldtem őket figyelmeztetésetekre, mert ha meg nem tértek, nem imádkoztok és nem adtok elégtételt bűneitekért életetek megváltoztatásával, ha nem becsülitek Oltáriszentségemet és nem éltek szentül az egységben, ha nem helyeztek engem pecsétként a szívetekre, akkor saját hibátokból vonjátok magatokra a Föld minden baját.

Mindaz, ami a földből származik, visszatér a földbe. Az egész világ tele van ilyen bajjal.
Kértelek benneteket, hogy térjetek vissza hozzám, de mivel ivadékom halott, nem hallott meg, és szüntelenül megsért engem.

Lásd, miként reng a magasságokban az égbolt és a menny az én látogatásom miatt!
Bűneitek miatt ma megindulnak a hegyek és megrendül a Föld alapja.
Ki vette komolyan, amikor tíz évvel ezelőtt figyelmeztettelek benneteket, hogy büntetés vár rátok, ha nem tartotok bűnbánatot? Ki próbálta megérteni, hogy miképpen cselekszem?
És mondd, ki fogja felismerni, hogy megtörtént az igazságszolgáltatás?

Várta-e valaki közületek, hogy a tornyok a ti bűneitek és gonoszságotok miatt fognak összedőlni? Ó, pedig figyelmeztettelek benneteket, de a ti kapzsi üzletelésetek erőszakossá tette nemzedéketeket, és ahelyett, hogy az Atya keblére hajoltatok és Rá támaszkodtatok volna, holttá váltatok abban a pillanatban, amikor inkább az arany és az ezüst felé fordultatok.

És asztalotok mégis üres mind a mai napig.
Én vagyok a ti lakomátok, a gazdagságotok, és ha én, az Isten nem lettem számotokra a minden, hogyan remélitek, hogy megkapjátok jutalmatokat a mennyben?
Tekintet nélkül arra, hogy kik és mik vagytok, én a boldogulásotokat kívánom. Ezért bízom mondanivalómat az egyszerűekre, akik azzal a prófétai megbízatással, amit én adtam nekik, elmennek hozzátok, és lábatok elé teszik e nemes kincset. Ezenfelül megújítottam őket a Szentlélek által, hogy amit mondaniuk kell, akár tanítanak, akár a bűnöket ostorozzák, azt teljes tekintéllyel tegyék.

Arra kértem e drága lelkeket, hogy adjanak fel mindent, ami nem vezeti őket hozzám. Ne legyen más törekvésük, mint Egyházam boldogulása, és legyenek készek megküzdeni minden gonoszsággal, ami Misztikus Testem ellen irányul. Cselekedeteik miatt mindenesetre üldözni fogják őket, és a holtak fenyegetésnek tekintik létüket. Én azonban felkentem őket. Lehet, hogy egyesek szemében jelentéktelennek tűnnek, de én többre becsülöm őket minden drágakőnél, királyi hatalomnál és fejedelmi kincsnél. Az én számomra szeretetreméltóak és nemesek, mert én neveltem őket. Udvarom olajával felkenve nagy tömegeket fognak hozni, hogy újból megteljen Misztikus Testem, az Egyház, amely a pásztorok nemtörődömsége miatt omladozik.


Tudom, de te vagy az, akinek megadatott a szó, és én arra neveltelek, hogy kiküldjelek ebbe a hitehagyott világba, és az én Nevemben beszélj.
Megtartottam magamnak igaz, odaadó lelkeket


A pásztorok között megosztottság van. Szemben állnak egymással. Elsorvad a lelkük. Sőt, ha valaki önként és lelkesen hordozza keresztemet házamért, ezek a törvényszegők üldözőbe veszik.
Állíthatják-e, hogy mindenben engedelmeskedtek nekem? Amennyiben igennel válaszolnak, magyarázd meg nekem megosztottságotokat. A megosztottság bűn. Bizonyosan ismeritek a következő idézet értelmét:

"Minden meghasonlott ország elpusztul,
és egyetlen meghasonlott város
vagy ház sem állhat fönn"
 
Hiányzik belőlük a hit megkülönböztető jele. Nincs többé szeretet… Még ha nem is közvetlenül tőlük, hanem elődeiktől ered ez a megosztottság, ők szítják és ők tartják égve ezt az alvilágból feltörő tüzet.

Ezért most azt kérem pásztoraimtól, hogy tartsanak bűnbánatot, ajánlják fel nekem őszinte megtérésüket és tegyék lehetővé e hatalmas erőn keresztül, hogy megtörténjék az átváltozás! Az őszinte megtérés az a kapu, ami a lelket a sötétségből a világosságba
 vezeti.

Ne aggódj olyan dolgok miatt, amelyek meghaladják értelmedet és felfogóképességedet! Megvannak az eszközeim, hogy megszólítsam azokat, akiknek szükségük van a megmentésre… Mert tudnotok kell, hogy nálam van az irgalom.

Azokról pedig, akiket őszintének és házamhoz hűségesnek nevezel, a következőket mondom: nemcsak azok őszinték és hűségesek házamhoz, akik üzeneteimet olvassák és követik. Megtartottam ugyanis magamnak a kegyelem által kiválasztott igaz, odaadó lelkeket, akik hűségesek maradtak hozzám, és készek vállukon hordozni keresztemet, az egység keresztjét. Munkálkodásuk nemcsak Testemet teszi illatossá, hanem az egész világot. Más szavakkal: nemcsak azok őszinték és hűségesek, akik meghívást kaptak a kegyelem által, és válaszul meghallgatják ebben az üzenetben adott Szavaimat.
És te, leányom láttad, mit tettem mostanában?

Akkor dicsérd Szent Nevemet, és ennél nagyobb dolgokat fogsz látni. Várj és látni fogod!… Légy türelmes és engedd meg, hogy együtt folytassuk utunkat! Látod? Látod, hova vezettelek? Ne félj! Az én jelenlétemben békében vagy…IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.05 0 0 9658

„Én Vagyok. Én, Jézus, megáldalak fáradhatatlan erőfeszítéseidért! Légy mindig vidám, és állj  készen arra, hogy megoszd mindazt, amit neked adtam. Használj fel mindent, amit arra adtam neked, hogy megtanítsd népemet Atyám akaratának felismerésére. Soha ne legyél megelégedett magaddal. Tegyél meg mindent azért, hogy békességben élj. 

 

Mondd meg nekik, hogy én, Jézus, én terveztem meg ezt a művet, én építettem fel, de mindenek előtt én fektettem le az alapjait. Azután én hívtalak el, hogy légy a hírnököm, téged bíztalak meg a művemmel, és nem őket. A hús és vér evilágból való, és korlátot jelentenek. Az ilyen korlátok soha nem engedik, hogy Isten törvényét elfogadják.

 

….. , az igazat megvallva, érezted-e valaha az ellenségeid fullánkját? Nem adtam neked szabad teret, és nélkülöztél valamiben? Ki virágoztatott fel téged ismételten az ellenségeid előtt? Az én ösvényeim a szeretet és az igazság, és emlékezz arra, miként ígértem meg neked, hogy őrködni fogok a lelked felett, hogy megóvlak és megmentelek. Oltalmam tisztalelkűséged és feddhetetlenséged miatt illet meg téged. 

 

Egy Angyalt állítottam melléd, hogy őrizzen téged, és eltöltsön boldogsággal és nevetéssel, hogy mindig vidám légy, így énekeld szeretet-himnuszomat az érdemtelen népnek, és hogy szívedet betöltse a mámor érzete, mint a bor, hogy fülbemászóan tudj beszélni hozzájuk. Megmondtam, hogy vezetőd és tanácsadód leszek, és mindig őrködni fogok feletted, ne félj hát! 

 

Amikor helyreigazítod az embereket, habár kerülöd a nevem használatát, Lelkem, aki lakást vett benned, megengedi magának, hogy felfedje benned mi a jó, és mi a rossz, és ezáltal leszel a tanú. Lelkem a lelkeddel így egybefonódva a tanú. Légy türelmes azokkal szemben, akik szembehelyezkednek veled, viseld el őket, amint én is elviselem azokat, akik haragra gerjesztenek. Ó, igen, elviselem őket azok miatt, akiknek meg akarom mutatni irgalmamat. Ez nem könnyű, gyermekem, de meríts erőt belőlem, és arra is emlékezz, hogy elég neked az én kegyelmem. 

 

Hallottam, amint azt mondtad: “hiányzik a szeretet”. Ez valóban a legnagyobb keserűség, amit Egyházamtól kapok! Amikor egyeseket vétkeznek, és bűnük miatt eléd hozom, hogy megfedd őket, akkor emlékeztesd őket, hogy művem teljes egészében lelki és nemes, független mindennemű adminisztrációs munkától. Iszonyattal tölt el, és bántja Lelkemet, amikor indulatosan hangot adnak véleménykülönbségüknek, így letérnek a béke és a harmónia egyenes útjáról. Kárt okoznak lelküknek és a hitük is alábbhagy. 

 

Jöjj! ….. , a buzgóságod néha ösztönzi azokat is, akik még nem állnak készen arra, hogy megértsék, téged küldtelek nekik ajándékul. Sok olyat is ösztönöz, akik már rám találtak, de még világi törekvéseik vannak. Nekik ezt mondom: tisztuljatok meg, és engedjétek, hogy Szentlelkem mindig újra megújítson benneteket. Nagyon várjátok az örök élet örökségét! Fejezzétek be a vitát és a sok szócséplést a művemről! Kövessétek hívásomat békével és feddhetetlenül, örömmel és mindenek előtt szeretettel. 

 

Jöjj, leányom, versenyfutásodnak még nincs vége. Tartsd kezedet az én kezemben. Én, aki a végidők apostolává tettelek, oda foglak rendelni, ahová akarlak, közben elárasztalak illatommal, ami majd megvigasztal téged, míg együtt haladunk és lépkedünk, ugyanazokat a szenvedéseket fogod elviselni, melyeket nekem kellett. A Szeretet a te oldaladon áll. Szeress engem, és emlékezz: az Eklézsia új életre kel majd! IC” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.04 0 0 9657

„Én vagyok, leányom! Örvendezz, mert öröktől fogva szeretlek, olyan szeretettel, amelyet sohasem fogsz megérteni! Megkülönböztetett szeretettel. Arra teremtettelek, hogy Lelkem örömére légy, és Szívemet töltsd meg szereteteddel. Arra teremtettelek, hogy csillapítsd haragomat, és könnyeiddel gyógyítsd Sebeimet. Arra teremtettelek, hogy nyújts pihenést nekem, ha elfáradok, és beszélj rólam, ha elfelejtenek! Felfoghatatlanul szeretlek! Kedves, arra választottalak, hogy megismerd Szentséges Szívem kívánságait, arra választottalak, hogy megosszak veled mindent, amim van. Légy a világosság gyermeke! Én vagyok az, aki a legjobban szeret téged, és én vagyok az, aki valóban megáld téged. Irántad való féltékeny szeretetem lángra fogja lobbantani kis szívedet, és a világosság fáklyájává teszi, te viszont újabb szíveket fogsz lángra lobbantani, hogy szeressenek engem. Légy az én oltárom, amelyen az én szeretetem ég. Terjeszd ezt a lángot, és változtasd a köveket is hűséges követőimmé! Ne tégy különbséget az emberek között színük és hitvallásuk szerint! Minden embert az én képmásomra teremtettem és áldozatom minden; nemzetnek szól.


Az én Szent Nevemben legyetek egyé! Felfoghatatlanul szeretlek téged, teremtés!
Kelj új életre, teremtés! Higgyétek, hogy jelen vagyok közöttetek, engedjétek, hogy betérjek szívetekbe, és meggyógyíthassalak benneteket!


Virágom! Vágyakozz utánam, tiszteld törvényemet és légy tetszésemre! Engem helyezz az első helyre! Vess meg mindent, ami földi! Igen nagy engesztelést kell nyújtani a világban elkövetett valamennyi gonoszságért! Kárpótolj másokért, ….. , sohasem foglak elhagyni, az én tanításom vezetett téged hozzám. Én és te, te és én, mindörökre összekötve. Fogadd békémet!
Jöjj!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.03 0 0 9656

„Én vagyok. Támaszkodj rám! Szentséges Szívemben találd meg a békét, amit neked  adok. Ne feledd, hogy veled vagyok! Leányom, ne hagyj egyetlen követ sem a helyén anélkül, hogy megfordítanád, nehogy egy napon az Atya és én így szóljunk hozzád: "Nem tettél meg mindent a legjobb tudásod szerint!" Azokat szeresd mindenek felett, akiknek szíve olyan messze van tőlem, mint Föld az égtől. Fogd meg hatalmas kezemet, és ne félj! Mindenki hallani fog, aki hallani akar. Jöjj! IC Imádkozz, imádkozz, imádkozz! Imádkozni nem nehéz. ….. , mondd: "Krisztus föltámadt!"

Igen! Mondd most! ... igen, feltámadtam. Légy gyönyörűségemre, és dicsérj engem! Virágom, Egyházam leánya, a te Krisztusod valóban feltámadt. Jöjj, megáldalak és veled együtt mindazokat, akiket kiválasztottam, hogy elkísérjenek téged. Végül majd megkapják jutalmukat. Atyám és én megáldjuk azokat a szíveket, és mondom nekik: terjesszék üzeneteinket, mert lelkeket mentenek...”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.01.02 0 0 9655

 „…… , hallgass rám és írj! 

Én vagyok az Ige, az Alfa és az Omega, én vagyok az életadó Ital, a Szeretet Forrása és tőlem származik mindaz, ami létezik.
 Testet öltöttem és leszálltam a Földre, hogy megváltsalak benneteket.  Leányom, Egyházamban olyan sok félreértés támadt kereszten elhangzott szavaim nyomán, amelyeket Jánosnak és Édesanyámnak mondtam! Hadd emlékeztesselek benneteket másra is, mindenekelőtt arra, hogy miként koronáztam meg én, az Úr, Édesanyámat, a Mennyország Királynőjét.

 Igen, ….. ?

 Mennyire örülök leányom, nem tanítottalak hiába, elégedett vagyok, hogy megértetted műveimet. Igyekezz folytatni a tanulást! Imádkozz ezért a tudásért. Megadom neked a felfogóképességet, ha kéred, ….. . Figyelj rám ismét, azt akarom, hogy Szavaim váljanak ismertté!  Én, az Isten, Anyám méhében növekedtem. Ő táplálta Isteneteket, teremtés! Belőle  táplálkoztam. Én, az Ige szeretem és tisztelem őt ! ….. , még egészen az elején elmondtam neked keresztre feszítésem történetét. Emlékezz vissza arra, amikor azt mondtam: "Tekintetem Anyámra esett. Ránéztem, és megszólalt a Szívünk: Neked adom szeretett gyermekeimet, hogy legyenek a Te gyermekeid is, légy Te az Édesanyjuk!"

Pedig ….. , az Írás sohasem hazudik. A Szentírás ezt írja: "Uram Anyja". Erzsébet mondta ezeket a szavakat, amikor eltöltötte a Szentlélek. Írd: "Áldottabb vagy te minden asszonynál, és áldott a te méhednek gyümölcse. Hogyan lehet az, hogy Uram Anyja jön hozzám?" Azok a szavak, amelyeket keresztemen mondtam, olyan mélyek, hogy közületek sokan talán nem is értik. Tiszteljétek Édesanyámat, aki a ti Szent Édesanyátok is.
 Pihenj meg Szívemben most! Szerezz örömet nekem azzal, hogy megemlékezel jelenlétemről. Tisztelj engem ….. !”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.12.31 0 0 9654

„….. , papjaitoknak imára van szüksége!

….. , papjaitoknak imára van szüksége!

 

Nem hagyom el őket. ….. , papjaitoknak imára van szüksége! Bízzál bennem! Az Ecclesia új életre kel! Az én gyógyító balzsamom

 

A SZERETET.


Az egész emberiségre ki fogom árasztani Lelkemet, megolvasztom a hajlíthatatlanok szívét, és tüzemben megtisztul gonoszságuk.

Szíved még többet készül nekem mondani, fejezd be mondatodat leányom! 


Pedig ….. , nekem egész listám van a nagylelkű emberekről. Példaképül fognak szolgálni e nemzedék számára. De legyen gondod erre a papra! Tiszteld papjaimat, ajánlj fel nekem engesztelő áldozatokat, és bátorítani foglak kegyelmeimmel.  Bízd rám magad, és engedd, hogy időnként próbára tegyelek! Meg fogok gyógyítani minden hűtlenséget, amit szemem észrevesz.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.12.30 0 0 9653

„Én vagyok a Világosság. Én, Jézus, figyelmeztetni akarlak, nehogy valaha is a gonosz csapdájába ess! Sose higgy olyan üzenetnek, amely nyugtalanná tesz, ismerd fel, miért igyekszik annyira a gonosz, hogy leállítson téged! A gonosz ismét meg fogja kísérelni, hogy leállítson és elkedvetlenítsen téged. Én, aki Megváltód vagyok, biztosítalak téged, hogy mindazok az üzenetek amelyek az Atyától és tőlem származnak, amelyek szeretetre és békére hívnak, segítenek az elveszetteknek, hogy megtalálják a hozzám vezető utat. Ezért ne veszítsd el bátorságodat, bízzál bennem! Emlékeztetlek, ne higgy egyetlen olyan üzenetnek sem, amely nyugtalanná teszi szívedet! Én vagyok a Béke és érezd te is békésnek magad.”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.12.29 0 0 9652

„Krisztus szenvedésének ….. , én, Szent Mihály arkangyal köszöntelek és megáldalak.
  Emlékszel, miként hívott Isten, hogy igaz életet élj Benne? Lelki feltámadásodnak puszta emléke is könnyekre indít mind a mai napig... Egykor harcban álltál Istennel, mert minden figyelmedet lekötötte az, ami nem lelki. De most, dicsőség Istennek, az Igaz, a Magasságbeli betakart téged Szentlelkével, és hatalmas kezével felemelt, hogy Szentlelke tanúságtevője légy, mivel az Ő Lelke lakóhelyet vett benned. És az Ő Lelke kezdettől fogva otthonra talál benned és megdicsőül, amikor kiáltásodat hallja:

 

"Atyám-Abba".

 

Hamarosan leszáll, hogy letörje a gonoszságot, amely beférkőzött az emberek szívébe.

Figyelj rám, több mint három éven át fognak taposni az örök áldozaton. E hihetetlen istenkáromlás miatt lakosaitok egyharmada meg fog halni a gonoszságtól. Az Úr saját Szentségére esküdött így.

 

Készüljetek most fel arra, hogy Istennel találkozzatok!...

 

Nem szívesen mondtam el neked mindezt, de nemzedéketekben ma nagy tiszteletet nyújtanak az ördögnek, aki kezdettől fogva gyilkos és hazug, és most atyaként imádják. Őt tisztelik az Atya helyett. Napjaitokban mélyen meghajolnak művei előtt, és ezzel büntetést vont magára nemzedéketek. Országaitokat elárasztották a tisztátlan lelkek légiói, és ott nyüzsögnek

 

mindenütt.

A Sátán ma még Isten választottjait is megkísérti. Ezért éri annyi baj ezt a nemzedéket, amely ártatlan vérrel építi tornyait, és bűnre alapozza hazáját. Egyedül ez az áldozat tetszik a

 

Sátánnak...


  Gyermek, helyezd bizalmadat a Magasságbelibe, és bíztasd az embereket, hogy kérjék közbenjárásomat! én, Szent Mihály, az Isten arkangyala, sohasem fogok belefáradni abba, hogy megvédjem az igazságot. Állj helyt még akkor is, ha az ellenség ütései sérülést okoznak.

 

Veled vagyok. örvendj a Magasságbeli kegyének! 

 

 


Légy békében! Jöjj közel hozzám, és érezd békémet! Sohasem foglak elhagyni. Segíteni foglak, hogy Szívem diadalmaskodjon benned. Ne engedd, hogy a Sátán kétkedéssel tévesszen meg! Erősíteni fogom benned jeleimet. Nevem tiszteletére teszem mindezt.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2023.12.28 0 0 9651

„….. , imádkozz azokért a lelkekért, akik megszomorítanak engem, akik a Nevemben beszélnek, és nyíltan kijelentik, hogy Lelkem megmutatja nekik, hogy mi az igazság, valójában azonban az diktál nekik, ami a szívükben van. Igen, minden ember aszerint ítél, ami a szívében van!

 

Én vagyok a te Pásztorod és csalhatatlanul az én Tanácsadó Szentlelkem ad tanácsot neked!

 

Mondtam, hogy az Üzeneteimben jól elrejtett és nehezen érthető részek is vannak, melyek azonban azokra vonatkoznak, akikről Izaiás próféta azt mondta, hogy „hallván hallanak, de mégsem értenek”, én a Krisztus mindig veled vagyok!  IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.12.27 0 0 9650

„Én vagyok. Bizony mondom neked, hogy a Szűzanyával együtt veled vagyok, és azokkal, akiket melléd rendeltem. Leányom, értsd meg, hogy fontos az ima, és amikor nevemben azokról a szavakról beszélsz, melyeket én magam adtam neked, azok a szavak a Bölcsesség Szavai. Amikor szívetek lángra lobban, miközben a Bölcsesség Szavait hallgatjátok, számomra a ti lángolásotok is ima! Én, Jézus mindnyájatokat szeretlek. Én, Jézus mindig közeledben vagyok a missziós útjaidon bárhová mész. Megáldom mindazokat, akik körülötted egybegyűlnek. A Szeretet mindnyájatokat szeret! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.12.26 0 0 9649

„Leányom, bár sokan nem ismerik a békéhez és az egységhez vezető utat, ne keseredj el! Remélj bennem! Hamarosan eljövök, hogy megvigasztaljalak. És gyermekem, a te könyörgésedet mindenki hallotta a mennyben. Eljövök, hogy egyesítselek benneteket.
Szavam elhangzott, és akaratom teljesülni fog.
Addig is szólj ahhoz a nemzethez, amelyet sohasem ismertél, és add át azt a tanítást, amelyet tőlem kaptál. Ha pedig valamely "bölcs" olykor azért vádol, mert Atyádnak szólítasz, emlékeztesd őket, hogy ma született egy Gyermek, akinek Neve:

 

"Csodálatos, Tanácsadó, Erős, Isten,
Örök Atya és a Béke Fejedelme."

 

Imádkozz azokért, akik magukat törvénytudónak nevezik, hogy lelkük váljék alázatossá és szegénnyé!
Imádkozz, hogy minden nemzet eljusson az én világosságomba, és megszabaduljon a bosszúvágytól, ami a szívét mardossa, és hogy az én békémbe takarhassam szívét.
Imádkozz, hogy a kelet kössön békét a nyugattal, és az észak a déllel!
Imádkozz, hogy váljék alázattá az a szertelen gőg és fennhéjázás, amely hatalmába kerítette egyes pásztoraimat.
Imádkozz, hogy megértsék, mire gondoltam, amikor azt mondtam: "Aki nagyobb akar lenni, legyen szolgátok, és aki első akar lenni, legyen cselédetek." Igen, ahogy "az Emberfia sem azért jött, hogy Neki szolgáljanak, hanem, hogy Ő szolgáljon és odaadja életét váltságul sokakért"


Uratokat, engem kövessetek, és élni fogtok!

Én vagyok! Légy gyönyörűségemre, és dolgozz értem, imádkozz hozzám, és ne feledkezz meg rólam!
 Jöjj!”

Szeretetláng Creative Commons License 2023.12.24 0 0 9648

„Lelkem őrizője,
mirhával szórtad meg lelkemet,
és édesen áradó illatba
borítottad fejemet
jelenléteddel.

És most újból Veled vagyok.
Közelséged gazdaggá teszi
lelkemet, elmémet és szívemet.

Királyi bőkezűséged közelsége
megerősít és arra késztet,
hogy megérintsem a legyőzhetetlen szentséget...

 

Szeretlek. Örömömet lelhetem még az ilyen nyomorúságosságban is, és Szavam benned lakozhat természetfelettiségem révén. Nemcsak hozzád és ehhez a nemzedékhez szólok, üzenetemet az eljövendő nemzedék számára is lejegyeztetem, hogy majd ők is dicsérhessenek engem, a te Istenedet. Látod, mennyire lehajolok szentélyem magasából ?... Ó Vassula, sohasem hajolt le ily közel a menny a Földhöz, mint most. Azelőtt még hallottam egy-két sóhajt a Földről, de most már semmit sem hallok.

Ez indított arra, hogy megkegyelmezzek neked, nemzedék.
Hallom, amint a holttestek kérkedő hangon mondják: "Lásd, meg tudok élni a pusztaságban, akár a pelikán. Meg tudok élni a romok között, miként a kuvik. Megélek én Isten nélkül is!"...
Akkor elfordítom a szemem; és saját házam népére tekintek. Gőgös pillantásokat, büszke szíveket, bizalmatlanságot, rágalmazást látok. Bíborost bíboros ellen, püspököt püspök ellen...


Uram, azt mondod,
nem ér el minket a kezed, hogy megszabadíts?
Hirtelen nincs több erőd,
hogy megments minket?

Téged késedelmesnek ismernek a haragban,
de abban sohasem,
hogy közbelépj és megments minket!

Miért várakozol?
Miért nem lépsz közbe? Most!

Bölcsességemet merészeled kihívni? Mindenhatóságomat akarod próbára tenni?

Ó Uram, életemet adom és adtam
házad megbékéltetéséért,
de felemészt a házad iránt érzett buzgóság.

Amikor házadat meg kellett támasztani,
hogy romba ne dőljön,
lelkemet és testemet adtam érte
nem törődve a következményekkel.
Vért izzadtam és olykor vért köptem
az ostor miatt, ami összetört engem.
És Te tudod ezt.

A tieid adtak ki engem,
kik úgy üldöztek, mint vadat,
de panaszt nem hallottak tőlem.
Ok nélkül tartottak hitehagyónak,
kiálltam a bajokat,
mert hatalmas kezed támogatta törékenységemet.

Napjaim kavarognak, miként a por,
hogy porrá legyenek ismét,
és nem látom szent kínszenvedésed végét.
Egyre azt kérdezem:
"Sokáig kell-e még élnem azok között,
akik gyűlölik a békét?"
Meddig kell még látnom,
hogy a menny gyászol
háza népe és szent városa miatt?

Tétlenül kell-e néznem,
hogy Téged hasztalan feszítenek meg újból?

Te ismersz engem, Uram!
Te tettél hasonlóvá az egyiptomi szikomorfához,
hogy menjek el minden országba
akár kúszva is, ahogy parancsolod,
és vessem el mindenhol Szavad,
mit Te adtál nekem.
Jussak fel a hegycsúcsokra
és szálljak le a szakadékokba is.

Te ismersz engem, Uram,
szájam nem keres érveket
bölcsességed és mindenhatóságod ellen
sohasem!

Csakhogy a menny oszlopai
rémületükben beleremegnek abba,
amit házadban látnak.

Az angyalok reszketnek
az eljövendő napokban ránk váró
roppant ostorcsapás miatt.
Miként őrizzem meg nyugalmamat e zűrzavarban?

Vassula, nemsokára el fogok mondani neked valamit, amit még nem tudsz, de hadd mondjam el máris a következőket: Napjaitokban olyasmit készülök tenni, amit nem hinnél el, ha hallanád...

Tehát a következőket kell tudnod: Mondottam, hogy házam népéből megtartottam magamnak egy kis maradékot, akiket nem jótetteik miatt, hanem kegyelmem szerint választottam ki. Ők az én hangom suttogó visszhangja. Én ne hallanám meg ezeket az elsuttogott kiáltásokat?


(Oldalról Jézust néztem és ezt mondtam:)

Kovakő gyanánt ellened fordítottam-e arcomat akár egyetlen pillanatra is?

Életet adtam neked, megnyitottam értelmed szemét, hogy megérts és láss engem, és lásd a láthatatlan dolgokat. Megnyitottam füledet mirhacseppekkel, hogy tanítványként figyelj, és megajándékoztalak a beszéd képességével. Lábadat arra az útra helyeztem, amelyen akartam, hogy járj az arkangyalok legmagasabb rendjéhez tartozó egyik fejedelemség oldalán. Felkínáltam, hogy igyál kelyhemből, így vajon keményen fog-e bánni veled kezem?

Te életed ajánlottad fel nekem az Egyházamban lévő lázadás és megosztottság jóvátételére. Buzgóságod és házam iránt mutatott figyelmed meghatott engem. Örömömre szolgált, hogy nem hallottam a következőket tőled:
"Hagyd el ezt a helyet, mert szemed túl tiszta ahhoz, hogy azt nézd, amit látsz. Hagyd sorsukra őket, és ne érints itt semmi tisztátalant!..."


Bátorságod ámulatba ejtett, ezért tüzet csiholtam belőled. Megnyitottam a szájad...
Kedvesem, régebben már mondottam neked, hogy mélyen meghat teremtményeim legkisebb igyekezete is düledező házam helyreállítására!

Vassulám, én nemcsak arra jelöltelek ki, hogy légy a hírnököm, hanem arra is, hogy légy a nyugati ház őrszeme! Amikor meghallod szájam hozzád intézett Szavát, nekem adott hűségfogadalmad szerint köteles vagy figyelmeztető Szavamat átadni azoknak, akikhez küldelek! Felelősnek tartanálak azért, ha nem akarnád átadni Szavamat! Ha azonban átadod nekik Szavam, és mégsem tartanak bűnbánatot, ők meghalnak bűneik miatt, te viszont sértetlen maradsz, nem terhel felelősség miattuk, és nem is halsz meg.

Nemcsak keleti házam részére választottalak közbenjárónak, hanem a nyugati ház számára is. Amikor hallod, hogy haragra lobbanok hajlíthatatlanságuk miatt, ami távol tartja őket egymástól, és ezért bűnben is, közben kell járnod értük, ahogy tetted.

Királyi tekintélyem akkor kíméletesen fog bánni házam népével. A büszkét azonban, aki nem mutat bánatot, gyökerestől kitépem, és helyébe alázatost ültetek. Engem úgy ismernek, hogy legyőzöm a büszkéket. A büszkeség nem tőlem való, hanem az ördögtől...

Tehát a szegénységben légy gazdag,  és öntözd meg ezt a kiszáradt földet neked adott próféciáimmal! Az öntözőt a Király maga öntözi meg. Akkor a Király maga fog elismeréssel adózni neked, költeményekben és himnuszokban fog hozzád szólni. Szájadat mézzel tölti meg, és te az Ő kedvéért fogsz beszélni a nemzeteknek.

Kegyes leszek hozzád, és még többet adok barátságomból neked. Légy boldog, leányom! Királyod megkedvelt és brokátba öltöztetett, saját jelenlétével, a ruháiból áradó mirhával tett illatossá téged. Megengedte, hogy házába lépj, és bejárást adott menyegzős szobájába.

Mondom neked, leányom: házamban veled együtt fogom megtenni lépésemet. Én és te együtt fogunk belépni szentélyembe az egek legfelsőbb rendjeihez tartozó különböző fejedelemségek kíséretében. Belépünk szentélyembe, jelenlétem pedig úgy fogja beragyogni őket, miként a hajnal.

Ezért ne ügyetlenkedj a sarlóval, hanem tartsd erősen, markold meg jól és arass, Vassiliki, arass! Arass ott, ahová angyalaim ujjai mutatnak, és le fogod aratni az erény  jutalmát.
Adj Királyodnak annyit, amennyit Ő adott neked!

 

Szél-fuvallat vagyok csupán,
miként adjak Neked annyit,
amennyit Te adtál nekem?
Hiszen Te adtad az életet nekem!

Soha, de soha nem leszek képes
annyit adni Neked,
amennyit kegyes leereszkedésedben
Te adtál nekem.

 

Tudom ... csupán annyit adj, amennyit körülményeid megengednek. Vedd számba mindazt, ami tőlem való és ami jó, és kínáld fel nekem!

(Megértettem tehát, hogy Urunk nemcsak azt kérte tőlem, hogy kínáljam fel Neki szolgálataimat, hanem azt is, hogy álljak az emberek rendelkezésére, lépjek kapcsolatba velük, és ne sajnáljam a fáradságot, álljak az emberiség szolgálatára és tőlem telhetően segítsem őket. Szolgáljam a "felebarátot", gyakoroljam az erényeket, és ne tartsak meg magamnak semmit.)

Igen, adj! Adj mindazoknak, akik várnak tőled valamit! Tégy tanúságot jó művem mellett, és én veled leszek. Ugyanazt mondom, amit Atyám mondott nemrég neked: "Reád omolhatnak a szakadékok, és betakarhatnak a fekete felhők, göröngyök hullhatnak rád, de megígérem, én veled leszek, és te sértetlen maradsz." Ne feledd, te és én közöttem nincs határ! Mindenkor veled vagyok, kedvesem.

IC”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!