Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.01.29 0 0 21
Végül is igazad van, de szerinted biztosan jó lenne azt az időt megélni.
Előzmény: landsmann (20)
landsmann Creative Commons License 2006.01.29 0 0 20
A dimenziókról és azok tulajdonságairól szinte semmit sem tudunk. Csak filózunk és logikázunk róla. Talán egyszer többet is megtudunk róla, amit bizonyítani lehet.
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.29 0 0 19
A dimenzió torzulás sok mindenre ad magyarázatot, hiszen végtelen számú dimenzió fut párhuzamos irányban. Legalábbis én így gondolom. De akkor a torzulás következtében mi miért nem kerülünk át időlegesen egy másik dimenzióba. Illetve átkerülünk, de csak miután evilági életünknek vége.Az viszont nem torzulás következtében történik, csak a teremtőnk kinyitja az addig zárt kaput.Dimenzió torzulással magyarázzák a "nagylábú" időnkénti felbukkanását is, de még senki nem tudta bizonyítani.
Előzmény: landsmann (18)
landsmann Creative Commons License 2006.01.29 0 0 18

Nézd, nem feltétlenül kell idejönniük. Lehet hogy itt vannak mindig, csak akkor valami véletlen folytán láttuk is őket. Nem azért voltak itt hogy minket figyeljenek, bántsanak, vagy valamit csináljanak velünk. lehet hogy a dimenziók torzultak valamitől, aminek az lett a következménye hogy a szemünk sarkából láthatóak voltak.

A perifériás látás érzékenyebb a mozgásra, de nem éles a kép amit ott látunk.

Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.29 0 0 17
Én elfogadom amit mondassz, de egy indokot mondj amiért egy idegen lény akinek valószínűleg van mit csinálnia a saját dimenziójában idejönne a lakásunkba és egyébként se jót se rosszat nem tenne velünk . Akkor minek szórakoztatna minket. erre én nem látok racionális magyarázatot
Előzmény: landsmann (16)
landsmann Creative Commons License 2006.01.29 0 0 16
A tv-nézést csak példának hoztam. Ugyanúgy tapasztaltok olvasás, írás vagy éppen számítógép használat közben. Ezekben az esetekben nem magyarázható a villódzó fényekkel. De egyébként változó fényviszonyok között is érzi, látja azt az ember ha valami mozog a szeme sarkában. Miután megtárgyaltuk, elmúlt a jelenség. Pedig tv-t utána is néztünk. Ennyire nem egyszerű a magyarázat.
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.29 0 0 15
A televízió nézés közbeni folyamatos fényváltások különböző árnyjelenségeket okoznak.Ezt ne keverd különböző lények jelenlétével,mert hamar a saját lakásodban is rettegni fogsz.Az ezoterikus érdeklődés egy jó dolog, de ne gondold azt, hogy bármely idegen lény ráér téged ijesztgetni. Az ősember a tűz perifériáján lévő árnyakból gyáftott szellemeket magának, ugye te sem hiszed hogy a sok ezer év nem okosította ki az embert.
landsmann Creative Commons License 2006.01.29 0 0 14

Nekem volt már ilyen élményem, sőt a családból nem csak nekem. Nem emberi alakot láttunk, hanem inkább egy egér vagy patkány méretű kis mozgó valamit. Általában akkor tapasztaltuk, ha egyedül voltunk és félhomály volt a helyiségben. Például tv-nézés közben. Az tűnt fel, mintha a szekrény előtt a padlón valami mászott volna. Egy egér nagyságú árny. Ezt általában a perifériás látásban tapasztaltuk. Mikor célzottan oda néztünk ahol a mozgást láttuk, akkor nem találtunk semmit. Pár perccel később újra tapasztaltuk. Ez elment így 2-3 hónapig. Szinte napi rendszerességgel tapasztaltuk az árnyak mozgását. Már akartam is a bátyámtól kérdezni hogy ő tapoasztal-e ilyesmit, de végül mégsem kérdeztem rá. Hanem az egyik alkalommal, azt mondta, hogy már réhgen meg akarta tőlem kérdezni, csak nem akarta, nehogy hülyének nézzem. Szóval nem tapasztaltam-e az utóbbi időben, hogy mintha valami mászkálna, aztán ha odanézek, akkor nem látok semmit.

Majd kővé meredtem, mondom honnan tud ez erről, mikor senkinek sem mondtam.

Mondom neki, de igen, tapasztalok ilyet 2-3 hónapja. Erre azt mondjha, nagyjából ő is azóta veszi észre ezeket. Akkor behívtuk anyut a szobába és megkérdeztük, tapasztalt-e valami furcsát a szobában mikor egyedül volt bent. Azt mondta, mintha egerek mászkáltak volna, de sosem talált egyet sem. Ekkor összenéztünk és engem kivert a víz. Elmondtuk hogy mi is ilyeneket tapasztalunk.

Érdekes módon, ahogy ezt hárman megbeszéltük, attól a naptól fogva ezek a jelenségek megszűntek. Én még az eset után pár héten belül néhány alkalommal tapasztaltam, aztán megszűnt. Pár évvel később 3-4 alkalommal ismét láttam az árnyakat, majd azóta teljesen eltűnt.

Hogy mi a fene lehetett, nem tudjuk, de elég érdekes, furcsa és ijesztő volt. Ezen kívül más furcsaságopk is történtek a házunkban, de hogy ehhez volt-e közük, nem tudjuk. De valami van, amire nem tudunk magyarázatot.

nemondd Creative Commons License 2006.01.16 0 0 13

"biztonsagot akarsz vagy egy izgalmas rejtelyt a hetkoznapokba?

 

Biztonságban érzem magam, de nem unatkozom.... viszont nyitott vagyok mindenre.... hova is kell menni megoldani a rejtélyt???? Viszem a nagyitóm:P 

Előzmény: Függelék (11)
Függelék Creative Commons License 2006.01.15 0 0 12
>> erre az agyament elképzelésre volt már egy X-akták epizód is, amelyben az ürge úgy tette láthatatlanná magát, hogy a szemünk vakfoltjával együtt mozgott.


Biztos izomlaza volt, miutan tomegbe ment...
Előzmény: Törőlt_nick (9)
Függelék Creative Commons License 2006.01.15 0 0 11
>> Talán fenekestül felfordulna az életünk.... mert senki nem szereti ha átgázolnak az életén nemhogy a szobája falai nem védi meg semmitől.


Je, te most a mediarol beszelsz? Ez olyan, mint amikor az emberek egy dinoszaurusz labanal mondjak, de szar lenne, ha elnenek meg az oshullok... :)))

Komolyra forditva a szot: biztonsagot akarsz vagy egy izgalmas rejtelyt a hetkoznapokba?
Előzmény: nemondd (8)
Törőlt_nick Creative Commons License 2006.01.15 0 0 10

"Itt van egy fotó, amit állítólag egy bekapcsolva hagyott webkamera készített:
http://www.anomalies-unlimited.com/Shadow_Person.html"

 

ez egy ócska szar hamisítvány, nem tudok rá jobb szót használni. Hihetetlen hogy minden baromságot megesztek, az eszem megáll.  

Előzmény: ghostmaster (-)
Törőlt_nick Creative Commons License 2006.01.15 0 0 9
erre az agyament elképzelésre volt már egy X-akták epizód is, amelyben az ürge úgy tette láthatatlanná magát, hogy a szemünk vakfoltjával együtt mozgott. Na azóta is ezen röhögök... 
nemondd Creative Commons License 2006.01.12 0 0 8

Talán fenekestül felfordulna az életünk.... mert senki nem szereti ha átgázolnak az életén nemhogy a szobája falai nem védi meg semmitől.

Naná, hogy kutatnánk...kik is azok és honnan jöttek közénk....és főleg miért.

Előzmény: Függelék (7)
Függelék Creative Commons License 2006.01.12 0 0 7
Szeretnem megtudni, mi van akkor, ha neked bebizonyosodik, hogy vannak ilyenek. Miben valtozik meg az eleted? Maskepp elnel? Elkezdenel kutatni utanuk? Miben masabb ez, mintha valami mast kutatnal?

A kerdesekre szeretnek komoly valaszt kapni.

Egyebkent a szem mukodesebe siman belefernek az ilyen "latomasok". Kivancsi lennek, vajon a latasi folyamattal ugyan hanyan vannak itt tisztaban. De ez koltoi volt, bocs. A fentiekre kellenenek inkabb a valaszok.
Előzmény: ghostmaster (-)
ghostmaster Creative Commons License 2006.01.09 0 0 6
Erre nehéz válaszolni, mármint hogy láttam-e. A periférikus terület épp olyan, hogy ott az ember hajlamos látni dolgokat, ha akar. Természetesen láttam már gyanú mozgásokat a szemem sarkából, de egészalakos embert még nem. Egészalakos jelenést egyszer láttam face to face, bár pont arca az nem volt neki, de az nem ilyen jelenség volt.
sindy Creative Commons License 2006.01.07 0 0 5
Besörözté, mi?
:)
Előzmény: Törölt nick (2)
windermere Creative Commons License 2006.01.06 0 0 4
Te láttál már ilyet?
Előzmény: ghostmaster (-)
ghostmaster Creative Commons License 2005.12.28 0 0 3
Én nem állítottam, hogy léteznek fizikailag, simán lehetnek pszichikai kivetítések. De azért érdekelne, ha valaki többet tud.
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.28 0 0 2
Én gyakran három mellű baromi jó nőket látok a fotelemben. Ezzel mennyi pénzt lehetne keresni?
papa50 Creative Commons License 2005.12.28 0 0 1
A National Geographic TV. csati most foglalkozik ezen látomások cáfolatával....
eMM Creative Commons License 2005.12.28 0 0 0
0 ilyent láttam eddig.
Előzmény: ghostmaster (-)
ghostmaster Creative Commons License 2005.12.28 0 0 topiknyitó
Nemigen találtam magyar nyelven forrást erről a jelenségről. Angolul elég sok beszámolót talál a neten, aki akar.
Az árnyember ('shadow people') egy paranormális jelenség. Lehet, hogy tisztán pszichológiai okai vannak, vagyis hallucináció vagy optikai csalódás, bár a jelentések egy része ezt kizárja. Általában a szemünk sarkából, perifériás látással észlelt, humanoid formák, illetve inkább csak egy sötét alak. Az alak változik, ha ráfókuszálsz, formátlan felhővé foszlik, vagy elillan. Arcvonásai nincsenek.

"Magyarázat" van dögivel: démonok, idegenek, kísértetek, interdimenzionális lények, satöbbi.

Látott már valaki ilyet?

A Wikipedia szócikke:
http://en.wikipedia.org/wiki/Shadow_people

Itt van egy fotó, amit állítólag egy bekapcsolva hagyott webkamera készített:
http://www.anomalies-unlimited.com/Shadow_Person.html

Itt pedig egy csomó beszámoló, némelyik elég ijesztő:
http://members.aol.com/khalloween/shadowpeople/shadowpeople.htm

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!