Keresés

Részletes keresés

Casanova1 Creative Commons License 2006.03.23 0 0 33
Nem hiszem hogy durvaság lenne.Házunkban is lakott fölöttünk egy 30-as pár, itt is ugy sikított a csajszi hogy a tv-t nem lehetett hallani,én bezzeg megkérdezetm és azt mondta hogy akkorát élvezett a végén hogy még sírt is.Gratuláltam neki:-)))
Na ennyi:-)))
Előzmény: nina1 (30)
Nagyezsda Bolsójvagina Creative Commons License 2006.03.23 0 0 32

Ja, ehhez egy sztorim nekem is van.
Régebben kertes házban laktam földszinten és a szomszéd házban a tetőtéri lakásban egy fiatal lány lakott, azt hiszem egyetemista volt. Csinos, magas elég jóalakú hosszú hajú csajszi volt, egyetemistának saccoltam. A terasza kb. lehetett vagy 25 -30 m -re a konyhaablakomtól. Bár ez nem volt messze, de elég sok fa és bokor takarta arrafelé a kilátást.

Egy alkalommal éppen a virágzó természetben gyönyörködtem -vagyis magyarán szólva bámultam kifelé a semmibe- amikor észrevettem, hogy a szomszédban fenn a teraszon a csajszi hófehér földig érő szoknyája ütemesen harangoz. Kicsit meresztettem a szemem, mert vizuális tipus vagyok (fogékony vagyok a sexi látványra) aztán megfejtettem a jelenséget: a csaj szoknyája hátul felhajtva, ő pedig a terasz korlátjára könyökölve- támaszkodva fogadta hátulról a fiúja udvarlását.

Nekem is nagyon dughatnékom lett tőle, de sajnos éppen nem volt kivel.
:-(
nina1 Creative Commons License 2006.03.23 0 0 31
Lehet, hogy ők is hallanak valamit, de az kizárt, hogy a parkolóban is hallanák. :-))))
Csendesebben is meg tudjuk oldani a dolgot. Nem akarjuk őket túlszárnyalni. :DDDD
Előzmény: ágaskodó (28)


nina1 Creative Commons License 2006.03.23 0 0 30
Lehet, hogy mégis te laksz a szomszédomban? :-)))) Csupán a látványtól is sikítani fogok? :DDD
Egyébként tényleg el nem tudjuk képzelni, hogy mitől kell sikoltva, ordítva felsírni a végén. Mi lehet ez a durvaság?!
Szóval: nem tőlünk fakadnak sírva. :)))
Előzmény: Casanova1 (26)
Casanova1 Creative Commons License 2006.03.23 0 0 29
vazz.. valszeg ninánál van action, azé sírnak a szomszédban:-)))))
Előzmény: ágaskodó (28)
ágaskodó Creative Commons License 2006.03.23 0 0 28
És a szomszédok?
Előzmény: nina1 (25)
Amati SX Creative Commons License 2006.03.23 0 0 27
Mi nyaralni voltunk, és ejjel jó idő volt, és kiültem a teraszra. Egyszer arra lettem figyelmes, hogy a kettővel odébbi erkélyről hangok hallhatók, aztán tisztán lehetett hallani a dugás hangjait. Kiderült, hogy egy házaspár lakott a szobában egy gyerekkel, és miután a gyerek elaludt, pk kint az erkélyen csinálták.
Casanova1 Creative Commons License 2006.03.23 0 0 26
:-DDD Kár hogy nem én hangoskodok a szomszédodban,én bizisten áthívnálak, megtudni hogy, hogy csináljuk,gondolom te is sikongatnál:-))))
Előzmény: nina1 (25)
nina1 Creative Commons License 2006.03.23 0 0 25
A mi szomszédságunkban is állandóan hangoskodnak. Mindig tudjuk mikor van action.
Általában hülye vihogással kezdődik /a pasi /, aztán a csaj végig üvöltözik. Hallani a parkolóban, a folyosón, a szomszéd lakásokban. Néha a lány hisztérikusan felsír a végén. Nem igazán indulunk be tőlük, viszont roppant kiváncsiak vagyunk, hogy mit csinálhatnak akkor, amikor sírással végződik a buli. :-)))
ágaskodó Creative Commons License 2006.03.23 0 0 24
Ma felmentem az egyik haverhoz, és az ő szomszédságában basztak. A folyosóról gyönyörűen lehetett hallani.
bORotvÁLt Creative Commons License 2005.12.12 0 0 23
Ó igen, ezt a szitut ismerem! Tényleg kurva jó!
Előzmény: ROSSZlány (18)
Hosszú Puska Creative Commons License 2005.11.28 0 0 22

Pszichés (nyelvtantanárok kedvéért javítva:-)

 

PS: franciából jobb vagyok:-DDD

Előzmény: Hosszú Puska (21)
Hosszú Puska Creative Commons License 2005.11.28 0 0 21

A szomszédok is így lehetnek vele.

Pszihés terror!:-))

Előzmény: ROSSZlány (20)
ROSSZlány Creative Commons License 2005.11.28 0 0 20
Nem mértem meg, de azért elég robusztus alkat. Nem is merek vele kekeckedni.
Előzmény: Hosszú Puska (19)
Hosszú Puska Creative Commons License 2005.11.28 0 0 19
Hány cm-es bicepsze van a menedzsereteknek?:-DDD
Előzmény: ROSSZlány (18)
ROSSZlány Creative Commons License 2005.11.28 0 0 18

Teljesen egyetértek!

Nálunk elő szokott fordulni, hogy a szomszéd szobában a barátnőmék is basznak, és halljuk egymást! Egyszerűen mámorító!

A szomszédok már panaszkodtak emiatt, de a menedzserünk szólt nekik, hogy nyugodjanak meg.

Előzmény: Consul Cato (16)
bORotvÁLt Creative Commons License 2005.11.28 0 0 17
Nekem is fontos, hogy ne fogjam vissza magam, már ami a hangokat illeti. Úgy teljes.
Előzmény: Consul Cato (16)
Consul Cato Creative Commons License 2005.11.28 0 0 16
Részlet Nancy Friday "Női szexuális ábrándok" kötetének "Hangok" c. fejezetéből:

June

"Nem tudom elviselni a csöndes szexet. Teljesen természetellenesnek tűnik számomra, hogyha két ember baszik, de a legjobb esetben is csak lihegést lehet hallani. Bármikor jól tudom magam érezni valakivel, aki nyög, sóhajtozik és igazából kiabál.
Hogyha olyan férfival vagyok, aki nem mond semmit, csak liheg, és én túl szégyenlős vagyok ahhoz, hogy hangos nyögésbe kezdjek, ami igazán felizgatna, akkor fantáziálok. Arra gondolok, amikor életemben előzör hallottam valakiket baszni, és csak maga az emlék teljesen felszabadít.

Körülbelül 11 éves lehettem, amikor ez történt. San Franciscóban éltünk egy nagy épületben, amelyiknek központi belső udvara volt. Az épület összes hálószobájának ablakai erre az udvarra nyíltak, és néha az éjszaka közepén olyan hangokat lehetett hallani, minthogyha tömegorgia lenne valahol. Csak 11 éves lehettem akkor, de senkinek nem kellett felvilágosítani arról, hogy az a nyögés és kiáltozás mi is volt.
Ott feküdtem megmerevedve - ekkor kezdtem maszturbálni, azt hiszem - és hallgattam az első párt. Kivétel nélkül felébresztettek más párokat is, és mintegy láncreakcióként, pillanatokon belül az egész épület baszott. Hallottál valaha másokat baszni? És úgy, hogy tényleg élvezték a dolgot? Olyan csodálatosan hangzik, nem olyan, mint a mozikban, hanem amikor valódi. Olyan boldog és izgalmas hangok.

Szóval, amikor valamilyen csöndes tipusú palival vagyok, ott fekszem hangtalanul, és ő pedig löködi belém, azokra a zajos éjszakákra emlékszem, amikor még gyerek voltam San Franciscóban, és másodperceken belül elkezdek nyögni és sóhajtozni, mint az őrült, én magam is, és biztos, hogy a jó öreg, csöndes tipus is elkezdi, és beindulhat a nagy hangos baszás."

(217-218.o.)
Via Galvani Creative Commons License 2005.11.27 0 0 15

Bocs, ha másfél napba tellett a következő:

 

"Amikor a szomszédban bnak" - akkor sajnos ott nem én vagyok a fiú.

Előzmény: ágaskodó (-)
Tausz Creative Commons License 2005.11.27 0 0 12

Felettem egy olyan pár lakott,ahol az ember is 100 kg volt, és az asszony sem volt sokkal kevesebb.

Éjjel egykor jött rájuk a baszás.Recsegett ropogott az ágy alattuk,majd el is tört.De nem csüggedtek,lemásztak a földre.Ekkor kisebb földrengés rázta meg a házat,dübörgött minden.

Másnap pedig fúrás-faragás-kalapálás-csavarozás volt hallható.Szerintem az ágyat rakták rendbe.

freyya Creative Commons License 2005.11.27 0 0 11

Nem leányzók voltak. Csak ketten voltunk lányok. A srác is ott lakott, csak a szüleinél volt épp vidéken, és meg sem fordult a fejemben, hogy még az éjszaka visszajön.:-)

Előzmény: Törölt nick (10)
freyya Creative Commons License 2005.11.27 0 0 9

Még egyetemista koromban közös albérletben történt, hogy az egyik lánnyal ketten voltunk csak otthon (amúgy épp hatan laktunk ott), úgy éjfél körül mindketten aludni mentünk, nekem az egyik, neki a másik szobában volt az ágya. Hajnali három felé észveszejtő sikoltozásra ébredtem, félálomban, én hülye, azt hittem betörtek, szegény Nikit éppen bántják, rohantam a másik szobába megmenteni. Persze a pasija érkezett közben haza, és igen kellemes dolgokkal voltak elfoglalva. Szerencsére az aktus hevében engem nem vettek észre, így fülig pirulva visszasomfordáltam az ágyamba.:-)

Előzmény: Törölt nick (8)
Lesley Creative Commons License 2005.11.27 0 0 7

Lengyelországi kiküldetés, szállodai szoba. Egész napos kemény munka után úgy aludtam el, mint a tej.

Az éjjel közepén arról kezdtem álmodni, hogy egy gyönyörű szőke nő fut át aszálloda előtti parkon, kifújja az orrát, és sikít. A sikoltás egyre gyakrabban ismétlődött, ami már rémálomnak is valótlanszerű volt. Közben szinte észrevétlenül átszenderültem  ébrenlétbe. Kiderült, hogy a szomszéd szobából jövő hangokat szőttem az elmélyült álmomba. El kezdtem fülelni: Csak nem egy krimibe keveredtem? A megfeszitett figyelem közben alaposan fel is ébredtem.

Arra figyeltem fel, hogy a sikitás ütemesen ismétlődik. Egy lökés egy női sikítás, ami valami furcsa gurgulyázó akkordba ment  át. Aztán folytatódott megint, és megint . Mire álomittasan nagynehezen kiókumuláltam, hogy miről volt szó, a szomszéd férfiú  bekapcsolta a rádióját. Most már egyre megszállottabban füleltem, de csak mozgással együtt járó neszeket tudtam még érzékelni. A sikítozás elhalkult, melyet a zavaró zajok egyre jobban elnyomtak.  

 

Reggel aztán nagyon meg akartam nézni magamnak a nőt, de mire felkeltem, a párocska elneszelt.

exelant Creative Commons License 2005.11.26 0 0 6

Szerintem örülj, hogy egy koliban ennyivel megúsztad. Ott az is gyakori, hogy az emberrel egy szobában csinálják. Olyat is hallottam, hogy végüknél összetolt ágyon menet közben fejberúgták szegény szobatársat. : )

Előzmény: Via Galvani (4)
zebrina Creative Commons License 2005.11.26 0 0 5

Nálunk a szomszédos lakásban egy egyedülálló idős férfi lakik, olyan 78-80 körüli, a ház "lelke", mindenbe belepofázik, mindenben ő a legokosabb, legpedánsabb, stb. Egyszer késő este én is arra lettem figyelmes, hogy a szomszédból irtózatos dugáshangok szűrődnek át, nem tudtam mire vélni a dolgot, a pasashoz a fián kívül senki nem jár tudomásom szerint. Annyira összeegyeztethetetlen volt ez a szomszédról kialakult képpel, hogy sejtettem, valami más magyarázata lehet a dolognak.

Nos, a megoldás valóban az volt, hogy egy szexcsatornát nézett (megtaláltam a TV-ben) és valszeg elaludt közben. Ráadásul süket is, azért lehetett a nagy hangerő.

Előzmény: Víg özvegy (3)
Via Galvani Creative Commons License 2005.11.26 0 0 4
Egy nagy vidéki egyetem kollégiumában (tanári szállás) a fejem fölött órákig. Egy percet sem tudtam aludni.
Előzmény: ágaskodó (-)
Víg özvegy Creative Commons License 2005.11.26 0 1 3

en egyszer tapasztaltam ilyesmit (leszamitva a szallodai elmenyeket)

Egy szombaton delutan arra lettem figyelmes, hogy iszonyatos dugas hangjai szurodnek at a szomszedbol. Ez elegge meglepett, mert a szomszedek egy 65-70 ev koruli hazaspar. A szeretkezes majd ket oran keresztul tartott, es a par no tagja akkorakat elvezett, hogy en meg olyat soha nem lattam/hallottam/tapasztaltam. Szinte ugy hallatszott mintha az egesz aktus a no kielegitesere lett volna szanva.

Aztan kovetkezo szombaton ugyanez megismetlodott, es ez igy mint jo par heten keresztul. Addigra rajottem, hogy nem az idos hazaspar, hanem annak egy lanya az, aki ezt a tettet elkoveti. (Feltehetoen a szulok falaztak a titkos talalkakhoz, mivel a holgy ferjes asszony) Oszinten bevallva ekkor mar engem inkabb az izgatott, hogy ki lehet az a ferfi aki ennyire tud.... Sajnos ez soha nem derult ki, mert nagyon ovatosak voltak, es a hazuk mindket bejaratat hasznaltak a be-, es kijutashoz.

 

A legjobban egyebkent a wc-mben lehetett kovetni az esemenyeket. Egyszer itt volt nalam az akkori baratom,meg egy baratunk amikor a "musor"elkezdodott. Ott alltunk harman a wc-ben a sotetben es hallgatoztunk :-) Tisztara mint a gyerekek. Hat szinte ok sem akartak hinni a fuluknek. A holgy folyamatos elvezese a baratomat is elgondolkodtatta. Es bar elozo este es aznap reggel is szeretkeztunk, a kis hallgatozasunk nem maradt hatas nelkul. Amint kis baratunk felment az emeletre, hogy atoltozzon  a vacsorahoz, gyorsan egymasnak estunk a nappaliban. Sok idonk nem volt, addig jutottunk, hogy nekem jo lett. :-)

 

Mellesleg a szoban forgo szomszedban jol tartott :-) holgy olyan 36-37 ev koruli lehetett, es joval 100 kg folott volt, egy olyan elvezem az eletet, nagyokat eszem tipus. Mikor hallottam oket mindig azon (is) izgultam, hogy nehogy szivinfarktust kapjon. Nem kapott, viszont mostanra fogyott vagy 35 kg-t. Nem a szombati "edzesektol" az biztos, mert azok nehany honap utan abbamaradtak.

 

 

The Cannibal Creative Commons License 2005.11.26 0 0 2
Igen. pl. muterék a szomszéd szobában :))))
ágaskodó Creative Commons License 2005.11.26 0 0 1
Van amikor te is hallható vagy?
Előzmény: zebrina (0)
zebrina Creative Commons License 2005.11.26 0 0 0

Igen, volt már többször is.

0 hatással van rám.

Kicsit mosolygok, oszt annyi.

Előzmény: ágaskodó (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!