Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 140
Gábor, a levlistára küldök egy levelet, ezzel kapcsolatban, kérek mindenkitől valamilyen visszaigazolást. Csakazértsehagyjuk magunkat, a mindenségit!
kisnoah Creative Commons License 2007.02.19 0 0 139

Nem csoda, hogy nem engedik lemenni az anyagot. Valószínűleg túl sok ember személyes érdekeit sértené. Így működik az egész ország: összefonódások, egyéni érdekek, extraprofit, korrupció...

A rendőrség tehetetlen, vagy inkább tétlen. Az első feljelentés után több, mint 10 hónappal nincs eredmény.

A fentiekhez elég csak néhány hozzászólásnyit visszakeresni és újraolvasni: 131, 123

Előzmény: strobo (137)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.18 0 0 138
Micsoda?????????????????????????? Mi az, hogy túl forró? Maffiaügybe keveredtünk????
strobo Creative Commons License 2007.02.16 0 0 137

:(

 

Majnem benne lett a TV ÜGYVÉDJE c. műsorban az ügy, csak sajnos túl forróra sikeredett a film, ezért nem engedték lemenni.

 

És már lassan a gyermekpornót sem büntetik ebben az országban!

 

MI LESZ ITT MÉG?!?

 

El vagyok keseredve!!!!!!!

juhászné Creative Commons License 2006.12.12 0 0 136
A Fővárosi Bíróság 12.Fpk.13-06-000968/4. számú végzésével fizetésképtelenség miatt jogerősen elrendelte az DOBOZI INVEST Ingatlanberuházó, Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (2146 Mogyoród, Szent Jakab park 75.) adós felszámolását.

 

A bíróság felszámolóként a Csabaholding Kft-t (1132 Budapest, Visegrádi u. 60. I/4.) jelölte ki. Felszámoló biztos: dr. Kőváry Péter, tel. 70-272-4858

 

A hitelezői igényeket 2007 január 09-ig lehet bejelenteni írásban a felszámoló szervezetnél.

Törölt nick Creative Commons License 2006.12.05 0 0 135
Halilhó, azért reménykedni nem árt még! Ha mi nem tartunk ki az igazunk mellett, ki fog?! Szerintem senki ne adja fel!
akitatvertek Creative Commons License 2006.10.18 0 0 134
Sziasztok, valaki elmagyarazna nekem, hogy hogy is van az, hogy barki is hozzanyul a MI godrunkhoz???? De most komolyan.... ilyet lehet? (Bar ebben az orszagban konkretan barmit lehet..... mivel Mo. a kovetkezmenyek nelkuli orszag..... )  Megy a nyomozas, mar en is voltam a kihallgatason, de oszinten szolva egyre kevesebb remenyt latok barmire is. A rohadekok rohognek a markukban a CIB Bankkal az elen!!!!!!!! De mint tudjuk a Remeny hal meg utoljara. Szerintem itt mar nem tudunk semmit tenni. Orokre ott maradunk a szeljegyzeten.... es ennyi a penzuk utan meg futhatunk.
katoneni Creative Commons License 2006.10.10 0 0 133
Az önkormányzat temetetti a gödröt.
rachel92 Creative Commons License 2006.10.08 0 0 132

Mai nap délelőtt pár tehergépkocsi rakománnyal szépel feltöltöltötték a kacsaúsztatót földel....Ki tud erről??

Talán csak nem a környezetvédők kalóz munkája volt??

Hiszen épp a gödör kiásásával kezdődőtt minden,most pedig szépen visszaföldelik...

drhf1 Creative Commons License 2006.10.05 0 0 131
Hölgyek/Urak!

A nagybátyám Horváth Dezső is a Dobozi Invest által akart lakáshoz jutni.
A büntető feljelentést még márciusban megtettük. Egyenlőre a BRFK VII. Rk. foglalkozik az üggyel. Nem érgen irtunk a bűnügyi osztályvezetőnek, hogy ubjuk az áttételeket egyik rendőri szervtől a másikhoz. Tájékoztaátst kértünk arról, hogy mit produkáltak eddig.
A fizetési meghagyás plusz pénz, ami lehet, hogy soha nem térül meg. Van értelme?
Segített ez már valamelyikőtökön?
Van új fejlemény, van közös fórum, ahol biztos információhoz juthattok? Találkoztatok már személyesen? Hogy lehetne összeogni és a pénzetekhez jutni, esetleg abból újra kezdeni egy megbízhatóbb éppítetőnél? Segítsetek egymásnak!

Üdvözlettel: H.F.


strobo Creative Commons License 2006.09.19 0 0 130

Nem adtuk fel, csak sajnos a bíróság és rendőrség malmai lassan őrölnek.

Ténylegesen is megkezdődött a nyomozás a Dobozi Invest ( C&C Consult , Plan60 ) ügyében. Reméljük fény derül a disznóságra.

Közben a bíróságok is dolgoznak a maguk rendje módján. Kitűzték a tárgyalás időpontját, de volt már olyan "tárgyalás" is, amely már lezajlott. Persze mindig a mi javunkra döntöttek, de ettől még nem fogjuk a pénzünket visszakapni.

(Lehet, hogy nekünk is azt kellett volna csinálni a DI-nél, mint amit a söpredék csinált ma a TV-nél?!?! Lassan le kellene alacsonyodnunk.)

Előzmény: cimbóka (129)
cimbóka Creative Commons License 2006.09.14 0 0 129
Mi a helyzet veletek? Van valamilyen előrelépés az ügyetekben? Feladtátok, vagy harcoltok?
Előzmény: strobo (125)
rachel92 Creative Commons License 2006.08.15 0 0 128

Hali!

Csak ma este szereztem tudomást erről a topicról.

Szintén károsult vagyok az el nem készült 3.-ik emeletről.

Holnap találkozom a Népszabadság egyik újságírójával(de minek?)

Ha tudtok valamit ,szívesen veszem én is az infot.

beszti1 Creative Commons License 2006.08.03 0 0 127

Szembe lakom vele! Szín beton épület, egy gramm tégla nincs benne..Kellemes lesz benne aludni.. Amúgy szemetek voltak. Ezt a keskeny utcát, se szó, se beszéd lezárták, oly módon, hogy beállítottak 2 teherautót, mintha az természetes lenne. Volt, hogy nem tudtam elmenni abba az irányba, mert mindent a járdára raktak le, az útra meg nem lehetett lemenni a teherautók miatt..

Szóval szemét banda. Ja és van egy 6-7 gépkocsis parkoló az utcában, tippeljetek hányat foglaltak el? 5-6, attől függ, meg a szembe oldalon-ami nem szabályos- végig álltak, szegény csórok a több 10 milliós terepjáróikkal.

Előzmény: strobo (126)
strobo Creative Commons License 2006.08.03 0 0 126

Gratulálok, megnyílt ma a Só utcai Hotel Zara!


Mint ismeretes ugyanazon befektetői kör által létrehozott beruházásról van szó, mint a mi kis Fecske házunk esetén, ugyanaz a kivitelező építette, mint amelyik a mi kis Fecske házunkat is építette volna. Ezek ketten álperben állnak egymással a mi kis Fecske házunk kapcsán. Valószínűleg a hotelépítés nem eleve átverésnek indult, mint ami kis Fecske házunk építése. Szerintem, az lenne a tisztességes, ha mindenki kapna egy-egy szobát a hotelben, de mint tudjuk ennél sokkal tisztességtelenebb dolgokat is megcsinálhattak a kedves urak, és még ki tudja mit csinálhatnak majd meg ezután. Mindezt persze teljesen törvényes keretek között.
Gazembereknek áll még mindig a világ, és úgy tűnik a kormánynál lévő gazemberek nem tesznek semmit a többi gazember ellen, hiszen haverok. Egy cél van csak, a gátlástalan, gyors meggazdagodás.

Ne számítsunk ilyen körülmények között semmi jóra, kezdjük elölről a pénz gyűjtést, egy másik kis lakásra, és bízzunk, hogy vannak még tisztességes beruházó cégek is kis hazánkban.

 

strobo Creative Commons License 2006.07.03 0 0 125

És a mi esetünkben a finanszírozásban is részt vett a CIB bank, mindkét oldalon. Reméljük, ez a biztosíték elég lesz a végén, akárhogy is állnak most a dolgok.

 

Tényleg hülyeség!

Előzmény: moonshadow (124)
moonshadow Creative Commons License 2006.07.03 0 0 124

"A bosszúságokat megelőzendő Kühne Kata, az Otthon Centrum Franchising Kft. ügyvezető igazgatója azt ajánlja az új lakást vásárlóknak, hogy mindenekelőtt ellenőrizzék az ingatlanfejlesztőt. Annál nem is érdemes kísérletezni, amelyik nem tud megfelelő referenciákat felmutatni, és annál sem, amelyiknek a finanszírozásában nem vesz részt valamelyik bank. Utóbbi ugyanis legalább arra nyújt garanciát, hogy a lakás egyszer elkészül - mondta. A második - nem kevésbé fontos - teendő: lehetőleg a család egy műszaki vénával rendelkező tagjával közösen, türelemmel végig kell hallgatni az új lakás műszaki paramétereit. Az ideális lakásszerzőnek mindemellett kitűnő érzékszervekre, kitartásra és persze végtelen türelemre van szüksége."

 

 

Jó nagy hülyeségeket írkál ez a Kühne Kata.

Szerintem az, hogy valamelyik cégnek van-e 1-2 referenciája teljes projektre, abszolút semmit nem jelent a továbbiakra nézve, mert simán egy következő projektbe belebukhat, ha elszalad vele a ló.

Viszont ezzel a mentalitással nem tudnak új cégek betörni a piacra, ezzel fenntartva marad az az állaot, hogy a piacon lévő cégek bárkit bepalizhatnak, mert már van referenciájuk.

Szóval ez a referencia dolog igazából zsákutca is lehet, akkor van értelme ebben bízni, ha az illető cégnek zsinórban több éven keresztül vannak referenciái.

1-2 referencia semmit nem jelent, sőt egy referencia nélküli cégben is érdemesebb megbízni mint abban akinek van 1 bebuktatott projektje.

Azon kívül számos tőkeerős cég van, amelyik teljesen saját erőből építkezik és csodák csodájára simán és időre felépül a projekt.

 

 

Előzmény: strobo (91)
Katsuyoshi Shiganori Creative Commons License 2006.06.28 0 0 123
Sziasztok!

 

Nemrégiben akadtam rá a fórumotokra, és mélységesen felháborított, meglepett mindaz, ami veletek történt. Kicsit igyekeztem utánanézni a dolgoknak, összerakni a képet, miért is történhetett meg mindez...

 

Meglepő következtetésre jutottam: összejátszanak/összejátszhattak a háttérben, hogy (úgymond) "kisemmizhessenek" mindenkit.

 

A PL Kft már régóta ismeri a C Kft-t, sőt több projekten dolgoztak, dolgoznak ma is együtt. (pl. a Só utcai Zara Hotel, ami jelenleg is fut: http://www.proidea.hu/11/resourcefile/20/96/94/BBJ_0510_Magyar.pdf) Így aztán nehezen elképzelhető, hogy IS úr és KI úr nem tudtak volna megegyezni bármiben is.

 

Mi történhetett az esetetekben? A B Kft. 1 millió euróval beszállt az üzletbe a C Kft. mellé, és a D Kft. többségi tulajdonosa lett (66%), ami a fenti két úrnak nem tetszett, így megpróbáltak kieszelni valamit. (Kinek tetszett volna, ha a saját hasznán osztozni kell???)

 

Előbb IS úr lemondott az ügyvezető igazgatói tisztéről, hogy ne legyen vezetése a cégnek, majd barátjával, KI úrral egyeztetve túlszámlázták keményen az építkezést. Ügyvezető hiányában a D Kft. nem tudott lépni. A B Kft. igazgató választási kísérleteit a C Kft. sorra megbénította, mivel az előbbi nem rendelkezik döntő többséggel a D Kft-ben. Nincs más hátra, csak a számlákat kellett elfogadtatni és egyenes út vezetet a milliók megszerzéséhez.

 

A számlák összegét, majd későbbi bíróság előtti elismertetését a D Kft részéről senki sem támadja, hiszen nincs ügyvezető, így a követelést a Bíróság meghagyással a PL Kft-nek megítéli, sőt biztosítja a telek megszerzését. Ellentmondás nincs, hiszen minden érdekelt félnek ez a legjobb, ami történhetett, kivéve a vevőket és a B Kft-t. Így nyúlja le két cég a vevők és egy harmadik vállalkozás vagyonát teljes jogi garanciákkal.

 

Magyarországon, megcsinálták!

 

Katsuyoshi

kisnoah Creative Commons License 2006.06.22 0 0 122

Na persze, ezek csak feltételezések részükről, éppen ezért dolgoznak az ügyvédek az ügyön, nyomoz a rendőrség és a bíróság. A PSZÁF is beszállt a buliba, mert nem találtak mindent rendben a finanszírozó bank (CIB) körül. Kezd kiteljesedni az ügy.

A média pedig már érdeklődve várja, hogy beszámolhassanak a fejleményekről.

Előzmény: Lakhatatlan (121)
Lakhatatlan Creative Commons License 2006.06.20 0 0 121
Persze ezek csak feltételezések.. majd a rendőrség és a bíróság dönti el mik is történtek pontosan... mi csak reménykedhetünk egy számunkra pozitív végkifejletben.
Lakhatatlan Creative Commons License 2006.06.20 0 0 120

Sziasztok!

 

Dehogynincs ez kitervelve :)

Az ötlet valószínűleg ez volt: - a DI megkezdi a beruházást, a Plan 60 elkezdi a kivitelezést, csinálgatnak vmit, kiállítanak több 100 millióról számlát, a DI fizetésképtelenné válik, az "adósságot" bíróságon keresztül elismerteti és ennek fejében átveszi a telket és felépíti a házat akár ugyanannyiért akár drágábban, de a telek  ingyen volt :)

Ezzel kb 500 milliót nyernének is adómentesen egyből :)

Ha véghez tudják vinni akkor ügyesek és le a kalappal. Nagyon agyafúrt ötlet :)

kisnoah Creative Commons License 2006.06.20 0 0 119

Sziasztok!

 

A másik médiasikerünk: RTL Híradó - 2006.06.15
http://www.online.rtlklub.hu/hirek/hazank/?id=0606225391

 

kisnoah Creative Commons License 2006.06.13 0 0 118

Sziasztok!

 

Mindenki figyelmébe ajánlom a 2006.06.13-án, az M1-en (MTV) a Regionális Híradóban leadott riportot, amelyben a Fecske Házról volt szó. (a bennünket érintő rész 5:34-nél kezdődik)

http://www.hirado.hu/cikk.php?id=123957

 

A Híradó felvételének közvetlen elérése széles sávú hozzáféréssel (500k): http://www.hirado.hu/cikk.php?id=123956&page=2

 

keskenyebb sávszélességgel (100k)

http://www.hirado.hu/cikk.php?id=123956

 

Üdv: Gábor

cimbóka Creative Commons License 2006.06.11 0 0 117
Őszintén sajnálom. :-(((((((( Most már csak a pénzetek után futhattok. Ott legalább van valamilyen bíztató fejlemény?
Előzmény: strobo (116)
strobo Creative Commons License 2006.06.11 0 0 116

Itt a fejlemény, egyenlőre! :(

Előzmény: cimbóka (115)
cimbóka Creative Commons License 2006.06.09 0 0 115
Mi újság nálato? Van valamilyen fejlemény?
Előzmény: Törölt nick (114)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.26 0 0 114
Mázlista! :)))

Cimbóka, köszi, ránk fér a szurkolás! Most jön még csak a feketeleves... Ne csak nekünk ítéljék a dolgot, hanem fizessenek is! Ez lesz az igazi megmérettetés...

A várakozás az a legidegölőbb az egészben!!!!
Előzmény: tothedzo (113)
tothedzo Creative Commons License 2006.05.24 0 0 113
Sziasztok,

Mindenkinek együttérzésem, egy hangyafasznyira voltam hogy vegyek ott egy lakást és garázst. A mák az volt hogy a villamosszerelő csarnok elijesztett, de nagyon.
Azóta beköltöztem az Aurórába ahol minden ok. Szóval kitartás, és szurkolok nektek.

kisnoah Creative Commons License 2006.05.24 0 0 112

Sziasztok!

 

Teljesen mindegy, hogy szándékosan alakult így, vagy előre eltervezték. A lényeg, hogy nem korrekt üzleti magatartás, hogy nem is reagálnak a vevők megkeresésére, és egy állítólagos, külföldön élő befektetőre hivatkoznak, akit igazából nem is érdekel már ez a projekt. (A "fenekünket kellene nyaldosni", hogy a tekintélyes piaci kínálatból épp az ő projetkükre esett a választásunk.)

 

Előzmény: Borsokalili (109)
cimbóka Creative Commons License 2006.05.22 0 0 111
Továbbra is drukkolok nektek!
Előzmény: Törölt nick (110)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!