Keresés

Részletes keresés

L.Forolszkin Creative Commons License 2011.01.13 0 0 370

Két nappal korábban kelt fel a nap Grönlandon

A lakosság aggódik, hogy valami nincs rendben. A csillagászok nem találtak magyarázatot, talán jégkristályok tükrözték oda a fényt. Tovább »

forrás: Index.hu

hali1 Creative Commons License 2010.11.27 0 0 366

A HAAPR-ról vajmi keveset regélnek.

S ez a két mélyen valásos embrer végig okádja a  a mondandoját.

Előzmény: Törölt nick (359)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.26 0 0 364

Miért szeretnél ilyen borzasztó dolgokban hinni?

Előzmény: libapék (363)
libapék Creative Commons License 2010.11.26 0 0 363

pedig én úgy szeretnék hinni!

úgy szeretném, hogy igaz legyen valami ezekből!

 

és akkor jönnek a nyílvánvalóan beteg emberek által prezentált nemistudommik és elszomorodom, hogy ja, csak megint egy opni-szökevény...

 

 

Előzmény: Törölt nick (362)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.26 0 0 362

Nem agyhalott. Agybeteg..! ;)

Előzmény: libapék (361)
libapék Creative Commons License 2010.11.26 0 0 361

az a baj, hogy ez az agyhalott fröcsögés lenullázza az összes információcsírát.

opni

Előzmény: Törölt nick (359)
menroting Creative Commons License 2010.11.26 0 0 360

Nem semmi az a körítés amiben itt-ott előbukkan egy-egy érdekes információ.:-D

Előzmény: Törölt nick (359)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.26 0 0 359

Törölt nick Creative Commons License 2010.10.24 0 0 358
Dehogyis. Pistánk azért ír így, mert ő a Naboo bolygóról jött gangen. Jar Jar távoli rokona. Nem tudtad?
Előzmény: hali1 (356)
repcsepista Creative Commons License 2010.10.24 0 0 357

Szija szája szója szóla a szól -ja, Hali1, csak 1 van?

 Tudod megleptél, mert minden 2 lábu lény, többet mint veszett kutya, s ki lehet többet, ők?- ket kerülni, hogy meg ne haparatahahahahaaaa....

 Abszolita fején talátad a szeget, sőt Hali1, nem te vagy Lehell, akinek Lehell betölve, irtóra élvezetem volna tovább, de hogy Hallihuja, azzal bitoss téged is, megganusotottak. mekk mindenkit aki vak pali vak poli mindent lát...? 

 Na, Jézussal szeretetem, ugyis elér mindenkit, ha igen, akkor  az... ha átmen,  halli halli halli1, csak 1 van...nem elég?

 A probléma... hogy akik értik, (látnak) na az a problémánk?

 Halleluha halleluha...

Előzmény: hali1 (356)
hali1 Creative Commons License 2010.10.23 0 0 356

Üdv Pista!

Azért írsz rejtjel modva mert a nicked véded?

Ezt meg is érthetném,csak az a baj ,hogy így a mondandod ,nem jön átt.

 

Előzmény: repcsepista (353)
menroting Creative Commons License 2010.10.22 0 0 355
Semmire.Egyszerű tájékoztató mindenkinek a a hullámsávokról .
Előzmény: _vs120_ (354)
_vs120_ Creative Commons License 2010.10.22 0 0 354
Na vajon ez most mire válasz?
Előzmény: menroting (352)
repcsepista Creative Commons License 2010.10.22 0 0 353

Szaja Hali1. s akiknek van füle hahahahahahaaaaa....

 Igen igen időtálló cik, azaz mindent a maga idejébe.... na valami derengene gene gene...mint egy pusztai éccakába... valahol lidérc féne féne féne...

 Nagyon sok hazzávágni valóm lenne, de a lényeg, hogy tota kezdünk ketté válni, mikor akik halli halli halli ... van ott meg itt valaki, s onnan lehet felismerni a controllálókat, hogy abszolita ultimacó, hogy csak czakk az ő macujukat( na erre már ha rávágja valaki, hogy ez Heccehucca, azt az isten se moccsaccsa le róllad, sőt... töröltetnek vala, az ihhelt knvbl((ületesesek) csak nakik van NUCc ccc) lehet enni, mig jó nekünk a paraszt sonka, meg van veres hagyma a tarisznyába meg bő nyál...

 Tröhát vannak az abszolita litititi mi s ti? -Kasaj Játitó jatinna ninna...

 Rengetek tudnék hozz irni, s még irok, ha nem... na lassan, tota... hogy volta Satalinizma, mert mindenki tuta s ha nem ütött meg guta... vagg mi az a nagy truromán... amit egy átlak pasass ... hassajajajajjjjjjj...

 Igen, idővel, s ahogy modod, a truomán nagy lesz, de az ÖRDÖG AKI A DÖGÖT MEG DÖGÖSÖEKET MAGÁVAL HOCCTA VALA... na a tudománya ha mindenki megtudta, azaz igenis vannak frigyládák,  ami nem elduggiintva vala, hanem te ha valamit el akartá ugg dugni, hogy csenkicse lálálááláááááá... nem e a szemetek elé?

 Amit mindenütt hirtelenseggel leváltottak, a régi kis hütődobozokat, ami szintén átjárók voltak, a másik világba, hány van?

 Nem érdekes, ugganazokat a ugatásokat hallommmmm...

 hodha hallom én...

 u.i. az ördög itt vót, csak egyre jobban láthatóvá vállik,nos tjénleg 2 capat, az egyok conrollákkal controlltak, a másik, azétis ha az igem... kinitom az abalalalalalalaaaaaaa....ha nincs?

Előzmény: hali1 (341)
menroting Creative Commons License 2010.10.22 0 0 352

 

frekik
Előzmény: schlumberger (343)
Aventinus Creative Commons License 2010.10.22 0 0 351
Ne személyeskedjünk, ha lehetséges.
schlumberger Creative Commons License 2010.10.22 0 0 343
Legalább értelmes magyar szöveget nyomnál be ide, ha már el akarod adni ezt a marhaságot. Legalább olyan valaki fordította volna, aki tud magyarul, és szakmailag is tájékozott egy picit. És nem ír olyan ökörséget, hogy ,,nagyon magas audió-frekvencia (VHF) tartomány vagy a szomszédos ultrahangos frekvencia"
Na, aki a VHF tartományt az ultrahanggal szomszédosnak tartja, az egyéb gazemberségre is képes. Jobb lenne távolmaradnod az ilyesmitől, nem pedig terjeszteni az áltudományos, félinformációkon alapuló népbutítást...
Előzmény: hali1 (341)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.21 0 0 342
De figy már, ha képesek a HAARP antennákkal, továbbá a mindenhol telepített abszolút hasonló elven működő az ilyen jellegű jeleket tökéletesen átvivő és szétsugárzó antennák, ott vannak mindenkinél a mobilok, ezernyi műhold van az égben ami képes bombázni a földet különféle frekvenciájú jelekkel. Lényegében az egész bolygó le van fedve, mitöbb ott van minden háztartásban a tv, amit szintén fel lehet használni tudatmódosításra már most is, akkor mi a jó bánatnak még a HD ill digitális tv technológia is? Ezek a meglevő technikák még nem elegek? Nem elég hatékonyak? Kell valami ami még jobban, tökéletesen komplettírozza a tömeg már így is rég kialakított zombiságát?
No para! Szerintem ez az egész egy komolytalan konteo a sok közül és semmi több...
Előzmény: hali1 (341)
hali1 Creative Commons License 2010.10.21 0 0 341
http://www.wariscrime.com/2008/12/15/news/digital-tv-mind-control-by-the-sound-of-silence/
Röviden arról van benne szó, hogy a digitális tv-adás amit oly szenvedélyesen sürgetnek ( az USA-ban 2009 febr. 17-töl ) arra lesz jó, hogy egy bizonyos hangfrekvenciával a HAARP segítségével a tömeget manipulálják.
 
http://www.bereg.uzhgorod.ua/bereg/bonline/rovatok/talanyok/cikk_3.html
 
http://www.biharimag.eoldal.hu/cikkek/cikkek_-erdekessegek/haarp
 
Nos erröl Drábik már a Tudatmódosítás könyvében is ír, csak más formában. A cikkben felvetik azt ami az Öböl háborúban történt. Vagyis, hogy 75,000 azután másik 125,000 (vagy több) Iraki csapat jött ki a mély sivatagi bunkerjeikből, fehér zászlót lengetve és térdre borulva mielőtt az amerikai csapatok megközelítették őket megcsókolna a fogva tartóik csizmáit vagy a kezeiket szó szerint. A viselkedésük egyszerü okkal magyarázható.  Egy olyan technológiának tették ki őket, amitől egyszerre csak engedelmes gyerekek szintjévé gyengültek le.
Ezt a technológiát készülnek használni, bár egy finomabb verzióban, az amerikai állampolgárok és késöbb mi ellenünk http://www.hirszerzo.hu/cikk.legkesobb_2011-ben_johet_a_digitalis_tv.51019.html is egy titkolt operációban : kezeld az egész lakosság elméjét és irányítsd őket az ÚJ VILÁG hűbérurai szolgálatának teljesítésébe. Ehhez, mint a cikk is írja egy vevőkészülék kell majd http://www.upclive.hu/digital_videok/
A technológia a HAARP adók egy kombinációját fogja hasznosítani. GWEN tornyok, a mikrohullámú mobiltelefon tornyok, és  hamarosan --jön-- az elrendelt High Definition Digital TV ami be fog lépni az otthonodba: a) kábel, b) műhold, c) HD TV-k, vagy d) a digitális átalakító dobozok amit mi fogunk kérni. A kormány annyira rendes, hogy segít nekünk aláírni a költség legnagyobb részének finanszírozását.
A kormány mire fel ennyira nyugtalan, hogy az amerikai és a többi állampolgárnak segít létrehozni egy tisztább és jobban - meghatározott -  televízióképet?
Az USA-ban a kormány törvényileg február 17-éig úgy alakítatja át a rendszert, hogy késöbb a költségek 90%-áról lemond. Ha van 200 millió rendszeres HD televízió Amerikában, ezek után az összeg 40 dollár kormánytámogatásban TV × 200,000,000 = 8 milliárd dollár. A kormány miért törekszik 8 milliárd dollárt költeni az állampolgáraira, hogy javítsa egy tévékép tisztaságát főleg egy válság kellős közepén?
The Sound of Silence a hadsereg-intelligencia kód szó  amit az elme-irányításra használnak. Az 1950-es évek közepén tesztelték, a 70-es évek folyamán tökéletesítették, és a modern amerikai hadsereg által használták a 90-es évek elején az ellenkezések és figyelmeztetések ellenére, amiket olyan emberek bocsátottak ki, mint például Dwight David Eisenhower. Ezt az elme-változtató titkolt fegyvert valami alapján a tudatküszöb alatti hordozó technológiának, vagy a Silent Sound Spread Spectrumnak nevezik (SSSS). Dr. Oliver Lowery által katonai használatra fejlesztették ki a Georgiai Norcrossban és leírják az US Patentben # 5,159,703 — “Silent Subliminal Presentation System” 1992-es kereskedelmi használatra. A nyilvánvaló kivonat olvasható is a cikkkben.
"Egy csöndes kommunikációs rendszer amiben nonaural szállítók, a nagyon alacsony (ELF) vagy nagyon magas audió-frekvencia (VHF) tartomány vagy a szomszédos ultrahangos frekvencia spektrumban, vagy amplitúdó -vagy frekvencia- modulálódott a kívánt intelligenciával és akusztikailag vagy rezgésileg terjedt az agyba szándékosan, tipikusan a hangszórók, fülhallgató, vagy piezoelectric jelátalakítók használatán keresztül. A modulált szállítókat közvetlenül, valós időben közvetíthetik vagy kényelmesen felvehetik mechanikusan,  mágnesesen vagy optikai médiákon a hallgatónak.
Az világi emberben vannak időszakok, ez az eszköz a csend  hangja egyszerűen számításba veszi a speciális gondolatok szavatolatlan beültetését, érzelmeket, és ráadásul gyanútlan emberi lényekbe testi tetteket ír elő. Röviden itt a meglevő technológia, az igazi képesség, hogy merő bábukká váljunk bizonyos vezérlők kezeiben, vagy másképp bábukká változtassanak emberi lényeket. Itt a technológia amivel egyetlen golyó nélkül az összeesküvő emberek átvehetik az egész Föld fölött az uralmat. 1991. március 23-án egy hírkivonatot bocsátottak ki az ITV News Bureau Ltd.-n (London) szolgáltató közleményben “High-Tech Psychological Warfare Arrives in the Middle East.”  http://www.megabrain.com/news.htm Ez a sivatagi vihar hadművelet alatt volt George Bush adminisztrációja alatt, és leír figyelemre méltó részletességgel egy US pszichológiai hadviselést (psy-ops) titkolt operációt, amit sikeresen az iraki csapatok ellen vetettek be Kuvaitban. Azt, ami történt, hogy egyetlen lövés nélkül megadták magukat az iraki erők az amerikaiak cenzúrázták. Csak a brit sajtóban jelent meg:
"egy hihetetlen és nagyon osztályozott psy-ops programot, ami a Silent Sound technikákat hasznosítják, sikeresen bevetettek. A lehetőség, hogy használják ezt a módszert akkor történt, amikor Saddam Hussein hadseregeinek a parancsnoki és ellenőrző rendszereit megsemmisítették. Az iraki csapatokat akkor arra kényszerítették, hogy arra használják a kereskedelmi FM rádióállomásokat, hogy folytassák a kódolt parancsokat, amiket sugároztak a 100 MHz-es frekvencián. Az US spy-ops csapat felállította a saját hordozható FM adóját, miközben ugyanazt a frekvenciát használta Al Khafji elhagyott városában. Ez az amerikai adó legyőzte a helyi iraki állomást. Hazafias és vallásos zenével egyetemben spy-ops közvetített "homályos" megtévesztő és ellentmondó katonai rendet és információt.  egy sokkal erőteljesebb technológia mindazonáltal dolgozott. Egy kifinomult elektronikus rendszer tervezett hogy közvetlenül a hallgató elméjének beszéljen; belépve az agyhullámokba, kezelve az agy elektroenkefalogrammikus (EEG) mintáit. Így beültetve mesterségesen a negatív érzelmeket - élénk félelem, aggodalom, kétségbeesés és reménytelenség érzéseit hozták létre az iraki csapatokban."
Az első Öböl háború alatt az ember aki a legvalószínűbben rendezte a Silence Sound bevetését Albert Major (Bert) Stubblebine tábornok volt, aki az US Army csapatok tábornoka volt, úgy mint a hadsereg Elektronikus kutatási és Fejlesztési parancsnoka (ERADCOM) úgy mint a hadsereg Intelligence and Security parancsnoka(INSCOM). Röviden Albert Stubblebine volt a hadsereg viszonya a CIA-val és a Naval Intelligence kéme (ONI), és ERADCOM feje. Ő volt az US Army legfelső kém-főnöke, és természetesen belépése volt a titkok közül mindegyikhez. Most visszavonult aktív szolgálatból 32 éves karriert követően a feleségével Rima Laibow-val egyesülve egy formába, amit  a Natural Solutions Foundation-nak nevezett, ami állítólag azért lett alakítva, hogy harcoljon minden egészségügyi szabadság fenyegetéssel egyéneknek köztük Codex Alimentarius, oltások, és természetesen a FDA Gestapo. A honlapjukon, http://www.healthfreedomusa.org/  olvasható Albert N Stubblebine-ról: Az újítások közül sok amit fejlesztett segített az USA-nak, hogy egy nagyon alacsony sérültaránnyal  vezesse az első öböl háborút.
Ezt a technológiát azóta már eladták a Wal Street embereinek. Képzeljük el, hogy hasznosítják a Silence Soundját egy nagy Wal-Mart boltban miközben háttérzenével keverik az ELF hullámokat hogy a tisztességtelen vásárlókat átneveljék, hogy ne bonyolódjanak bele a bolti lopásba? Egy ilyen eszköz minden évben elveszett jövedelemben megmentene Sam Waltonnak sok millió dollárt.
Van bőséges bizonyíték, hogy a bizonyos elitisták Amerikában és Izraelben azt tervezik, hogy határozottan kiterjesztik ennek a technológiának a kapacitását annyira, hogy körülfogjanak minden embert minden kontinensen. Ennek az egyik kulcsa az a HAARP projekt, amivel az ELF és VHF frekvenciákat tudnak sugározni a Föld ionoszférájából szét különféle GWEN tornyokba világszerte. http://www.mindcontrolforums.com/gwen-haarp-satellite-gps-emf-control-grid.htm  Természetesen az US Government hivatalosan tagadja mindezt, miközben azt hajtogatja az irányított hírmédiák beállított hírolvasói által, hogy a GWEN tornyok titkolt napirend nélkül csupán privát cella-telefon-tornyok, és azért bárki aki másképp gondolkodik, egy elmebeteg összeesküvés elmélet hírdető. A bizonyíték az ellentét számára, mindazonáltal tiszta és egyértelmű. Dr Michael Persinger a pszichológia és neurológia professzora a Laurentian Egyetemnél, Ontario, Kanada. Ezzel a témával kapcsolatban dr Persinger ezt írja:
"A halántéklebeny-serkentés felidézheti egy jelenlét érzését, tájékozódási zavart, és perceptuális szabálytalanságokat. Ez képeket aktiválhat, amik elraktározódtak a szubjektív memóriában, köztük azokból a rémálmoból és szörnyekről, amiket általában elnyomnak. A kortárs neurológia javasolja olyan alapvető algoritmusoknak a létezését, amik minden idegrendszeri transzdukciót lefordítanak, egy belső agy-specifikus-kódra. Direkt stimulálása ezeknek a kódoknak az emberen belül temporális vagy limbikus kérgekre alkalmazott elektromágneses minták által olyan energiaszinteket igényelhetnek, amik mind a földmágneses tevékenységnek és a kortárs kommunikációs hálózatoknak is a tartományán belül vannak. Az eljárást, amit összekapcsoltak a csapatnak az agyi hőmérsékletével, megengedte minden normális emberi agyat hatni egy olyan  szub-harmonikus frekvencia által akié a 10 Hz-es tartomány körül csak 0.1 Hz által változik."
repcsepista Creative Commons License 2010.09.10 0 0 340

Szija bija befolyásolók s befolyásosok, be folyásoltak... s ki maradt valaki?

 Csupasz gondolatainkkal, magunkat is képesek vagyunk befolyásolni, meg mindenkit, akire csupán csak gondolunk, na ehez hüllének vagy oskolábe kellen járni, mert erre, midenki, saját maga rájöhet is, meg tapasztalhatja?

 Hogy mire a Cancura, na ha valamiről nem lehet beszélni, ezt én magamon tapasztalom, mert bijja, ha Jézusról nem lehet beszélni, figyeljétek meg, hogy nem kell HAARP meg atomarszena meg széna szalma, bizon sülled a hajó?

 De, bittos vagyok benne, hogy nem akik jót akarnak, van benne a keze, ugy természeti kataszstrófa, sőt a kis pacsirta, életébe, hanem csak NINCS MESE, ITT KEDELEM NUKU? ninc menekülés, gondoljunk csak az Armagadannadaganatokra.... 

 Igen, büdös gyanus, ugy a délamericai földrengések, sőt az orrkánok torrkánok, meg pont a szernecsétlenek, gondoljunk csak indonézia, akik erősen a palesztinok mellett, ugattak stb... tbc...

 Próbáljuk ki, mindenkinek mindenjót, de de de... tuggya, neki, mi a jó? -mikor mindenkinek, az magyarul Jéjójójójóóóóóóóó....

 Mellesleg, minden életellenest,  dögös alienek, mani- moneypullálnak!?

 MI lenne, ha mindent, mindenkinek, minden jó? -sőt, ha rosszat akar, akkor is a jó, évényesüléne? - jóval? - győzd meg a rosszat, de gonoszt? - menekülne?

 Kérdem, a fegyverek az egekbe, s izráel Super Ürfegyverekkel - killer satelita rendserekkel akarna rendelkezni, miért nem palesztinia? -mellik lenne jó?  

Előzmény: bizzonybizzony (338)
schlumberger Creative Commons License 2010.09.09 0 0 339
Bizony, bizony... Aki hagyja magát, azt hülyítik.
Előzmény: bizzonybizzony (338)
bizzonybizzony Creative Commons License 2010.09.07 0 0 338
Ha ez a dolog olyan jól működik, miért csak titokban használják? Miért nincs para-óra a suliban, ahol megtanítanának telepátia-telefonálni, jósolni meg para-bigyulákkal való egyéb parázásokra? Félnek, hogy a tanár vagy egy okosabb osztálytársunk fejébe bekukkantanánk dogaírás közben? Télleg, ha sokan kukkolják egyazon ember agyát, akkor lefagy? És ha A kukkolja B agyát, B kukkolja C agyát, C meg A agyát, akkor mit kukkol ki A? És a jövőbelátók miért nem nyerik meg a lottót? Tele van parával a média, de mégsem jó semmire az egész, csak hülyítik a népet?
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.31 0 0 337
menroting Creative Commons License 2010.08.31 0 0 336
Igor. Creative Commons License 2010.03.14 0 0 335
Amerikaiak okozták Haitin a földrengést?
Hozzáadás a Kedvencekhez | Topikleírás

Nyitotta: kiswakond, 2010.01.22 15:08
Mirdad Creative Commons License 2010.03.14 0 0 334

 

  http://starviewer.wordpress.com/2010/03/11/reflexiones-sobre-los-terremotos-de-haiti-y-chile-dr-nick-begich-coincide-con-el-informe-cientifico-del-team/

 

  Hoppá...! Kössz, nagyon szemfüles vagy! :)

 

  Mindenesetre elgondolkodtató. Volt már, hogy földrengést különös fényjelenségek

előztek meg (be is tettük ide). 

Előzmény: menroting (333)
menroting Creative Commons License 2010.03.13 0 0 333
109HA185 Creative Commons License 2009.12.26 0 0 331
te ezt elhiszed? :)
Előzmény: sLeuth (4)
joy Creative Commons License 2009.06.12 0 0 330
Szép felhőfotók.
Előzmény: L.Forolszkin (329)
L.Forolszkin Creative Commons License 2009.06.12 0 0 329
http://index.hu/tudomany/kornyezet/2009/06/12/a_vegitelet_felhoit_fotoztak_le_iowa_felett/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!