Keresés

Részletes keresés

Irdatlan Angelo Creative Commons License 2004.11.03 0 0 9
Azért csak-csak Vitray volt, aki megpróbált átvenni elemeket egy fejlettebb szinten álló televíziós ipartól, és való igaz, hogy a sportközvetítésein nehezen esett az ember extázisba, de még mindig szívesebben hallgattam vagy hallgatom, mint egy-két majmot, akik pl a "fingom-nincs-kik-ezek" box"döntőkön" maguk alá csinálnak a mesterségesen gerjesztett izgalomtól..... Az, hogy 40-50 év televíziózással valaki keresett némi pénzt, talán elfogadható, és Vitrayt mégsem láttuk fehér BMW-n érkezni a lemezét promotáló spotban mint pl Jusztot, a mai kereskedelmi "tv"-k görénygusztijairól nem is beszélve..... nade hogy kérdezzek is valamit: Vitray úr, azt hiszem arról nem érdemes vitát nyitni, hogy a mai televíziós piacot uraló kereskedelmi csatornák egy bűzös kulturális és erkölcsi mocsárba vezették az országot. Ebben azért az mtv is igyekszik felzárkózni (Névshowr, szuperbuli... stb). Ilyenkor mindig az a magyarázat, hogy erre van igény. Ezt én nem tudom elhinni. Én abban bízom hogyha végre valakinek eszébe jutna igényesebb műsorokat a nézettebb idősávokba tenni, akkor kiderülne: mégis csak van ezekre - is- igény. Bekövetkezhet ez ön szerint? Vagy maradunk örökre a böfögős fingós provinciális gagyitelevíziózásnál?
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.03 0 0 8
Egy offtopic kérdés az így, arc nélkül mocskolódókhoz: személyesen, nagy nyilvánosság előtt is fel mernétek tenni ugyanezeket a kérdéseket, ugyanebben a stílusban? (ja bocs, ahhoz gerinc is kellene...)
lajafix Creative Commons License 2004.11.03 0 1 7
Kérdezni is lehet vagy csak nyalni?
Előzmény: tere (3)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.02 0 0 4

Hát igen... az első három megszólaló bizonyította, mily magas fokon áll kis hazánkban a kultúra :-(((

 

---------------------------------------------------------

 

Vitray úrhoz lenne egy kissé komolytalan kérdésem: A Kapcsoltam című műsort nem volna kedve újraindítani? Esetleg (huhhh, remélem, jól emlékszem a címre) a Csak ülök és mesélek című műsorát?

 

Előzmény: tere (3)
tere Creative Commons License 2004.11.02 0 0 3
Grat... ez ma egy sokak által elismert, egyébként moderált  fórum Magyarországon. Így már nincs is kérdésem... :~/
lajafix Creative Commons License 2004.11.02 0 0 2

Vitray úr!

 

Magyarországon miért nem tudják IDŐBEN abbahagyni a kifutott médiaszereplők a szakmát? Állítólag a csúcson kellene tudni befejezni. Ennyire erős a képernyő vonzása?

Törölt nick Creative Commons License 2004.11.02 0 0 1

Vitray úr! Eszméletlenül tudálékoskodó sznobnak tetszik lenni! A műveltség nem azonos a futtatottsággal. Ön az utóbbi kategóriába tartozik. Mindenki elismeri hatalmas tudását... de mit is tulajdonképpen?

 

Az is marha vicces, hogy Ön mindig azt a sportot közvetíti, ahol várhatóan a legtöbb aranyérmünk lesz. Még véletlenül sem mondjuk a marathoni futást. Oda Ön nem süllyedne véletlenül sem.

ötfelezős Creative Commons License 2004.11.02 0 0 0

Tisztelt Vitray Tamás úr!

 

Jó barátom szerint Ön a '68-as mexikói olimpia egyik közvetítésén (vagy kommentálásán?) ilyesmit mondott a díjlovaglásról: ...bizonyos perce már nézem, de nem tudom, mi ebben a sport...

Most, hogy már Koós János is tudja (egy szórakoztató műsor szerint), kérdésem az lenne, megtanulta-e már, hogy miről van benne szó?

keki Creative Commons License 2004.11.02 0 0 topiknyitó
A Telesport éléről a múlt héten távozott a Magyar Televízió egyik
emblematikus figurája, Vitray Tamás. A sportriporter-'ülve mesélő' tévés
személyiséget nemrég az MTV örökös tagjának is választották, az Index
'irritáló magyarok' szavazásán pedig azon kevesek egyike volt, akit
szimpatikusnak tartottak az olvasók.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!