Keresés

Részletes keresés

ghepard Creative Commons License 2019.04.08 0 0 22667

OK, szívesen. Hát biztos nem buta dolgok, több évezredes múltja van ezeknek - a mai fejletteb technikai háttér már bizonygatja, hogy van benne valami. Még talán az is kiderül, hogy a test sugároz messzire is jeleket, meg fogad is - már olvasni ilyesmikről. S a természetben vannak olyan dolgok, amit másképp nem is lehet megmagyarázni.

 

A kertészkedés is meg az állattenyésztés is mozgást igénylő cselekvés, ráádásul kint, nem a négy fal között. Nekem is van kis kertecském, tavasztól őszig megdolgoztat az is - a feleségem alig várja, hogy onnan legyen az uborka, paprika, paradicsom stb - az egész más, mint az üzleti. Az idén az egerek is ezt az eszembe juttatták. Valahogy télen többen lettek a pincében, mint az utóbbi években.  Volt ott almám is, amit kintről hoztam (erdőszéli fák stb), aztán mikor már kevés volt, akkor kezdtem vásárolni a TESCOban is. Na a kintit jóízűen eszegették - a TESCOféléhez hozzá se nyúltak, pedig azok szebben néztek ki. Ha nem látom, el se hiszem.

Előzmény: HCastorp (22666)
HCastorp Creative Commons License 2019.04.05 0 0 22666

Köszönöm megnézem.        Érdekes lehet ez a rezgés történet is.   

 

 

Ezek a távol-keleti  harcművészetek,  tornák         jógától a karatéig és a tajcsíig  és a végtelenségig lehetne sorolni  valami olyasmire épülnek      filozófia + mozgás +légzés + meditáció .    Egy komplex  test+lélek harmónia  napi mozgással kombinálva.    Nem buta dolgok ezek.

 

De egyszerűen ilyen lehet pl  a kertészkedés is.    Nézd meg pl  Bálint gazdát  100 éves  és még szellemileg , fizikálisan tartja magát.       Nagymamám volt hasonló ő 99 évig élt,    faluban élete nagy részében,   zöldséges, gyümölcsöst művelt,  kukoricát is termesztett amit még kézzel törtünk le   akkora terület ami a jószágoknak az éves takarmányt megadta.   Lucernát  szintén saját jószágoknak. 

 

Friss tojás , friss tej,  friss rántott csibe ebédre,    egy nagy tál eper leszedése  és ebéd utáni desszert,  vagy borsószedés, bontás utána finom borsófőzelék.    Saját kertből szedett kukorica megfőzve és jó kis uzsonna. :)  Csodálatos dolgok voltak ezek,   testi lelki harmónia a természetben,  kombinálva egy szabadban végzett  napi szintű  mezőgazdasági munkával,   és saját kertben előállított ételek nem mindenféle ipari hulladék kaja címszóval.         

       

Előzmény: ghepard (22664)
ghepard Creative Commons License 2019.04.02 0 0 22665

Ilyen és ehhez hasonló eset talán sokkal több van, mint az kellemes volna. Mindent nem lehet megoldani, de azért jó, ha az ember tud ezt meg azt.

Előzmény: HCastorp (22662)
ghepard Creative Commons License 2019.04.02 0 0 22664

Hát érdekesek, az biztos. Akkor (2003) kezdtem jóvál többet kijárni, de már 2000-től egy kicsit fokoztam a kintlétet. Régen rengeteget sportoltam, valami 20 sportágat is űztem, versernyszerűen 3-4-et. De 2003-tól másképp állok ehhez. Úgy próbálom növelni és tartani a teljesítményt, hogy a lehető legkevesebb kemény edzés kelljen ehhez. Ez azért nem olyan egyszerű, hisz egyre idősödik az ember és csökken, rosszabbodik minden. Egy 70 éves légzése csak olyan 30%-a a 20-30-as éveinek, évtizedekként olyan 12-15%-al csökken a teljesítmény (ezt szépen látni a világcsúcsokon is), az izomzat elvész folyamatosan. Meg lehet ezt állítani, tartani, vagy esetleg még fokozni is az évek múltával? Az idén leszek 67 éves, de 2003-tól eddig növekedett a teljesítményem, a légzésmutatóim is folyamatosan javultak. Tavaly le tudtam menni 215 lépést egyetlen belégzésel, 2012 óta gerelyezem (azelőtt 6 kisérlet volt a gimiben). Ezt is véletlenül, jött valahonnan a gondolat, hogy abban jó lehetek (fiatal koromban nagyon tudtam kövekkel, granáttal dobálgatni), a focin kijelentettem a srácoknak, hogy én helyből megdobom az országos csúcsot korosztályomban. Nagyon kinevettek, na ez felvillányozott. Na elsőre nem ment, de egyhamar sikerült is. Innen jött a gondolat, hogy talán megdobhatom valamikor helyből a világcsúcsot is. Nekifutással rá lehet tenni kb 44%-ot. Jelenleg ott tartok, hogy kb 27%-al vagyok a világcsúcs felett, ha abból leszámítom azt, amit nekifutással hozzátettek.

 

Ennyit tesz a jó légzés és a folyamatos pici gyors saját testű vibrációk. Ezek rendkívüli módon feljavítják a keringést a testben, gyakorlatilag pulzus emelkedése nélkül. Az emésztés renkívüli módon feljavult, a bélsár mozgását úgy lehet irányítani, hogy el se hinném, ha nem tapasztalnám. Ennek kapcsán azt hiszem, hogy minden belső szerv és mirigy ürítése sokkal magasabb fokon van, így az epehólyag is. Még olyan apró és nagyon vékony átmérőjű csövecskék, mint a könnyvezetékek a mirigyből a szemhéjig - is átjárhatóva tehetők. Kilenc évig hordtam szemüveget (2000-2008), hogy aztán 3 napon belül letegyem 2009 elején, tehát most januárban volt a 10 éves évfordulóm szemcsi nélkül.

 

Van 1-2 írásom is, de minden például ezeken a linkeken is megvan, mindenhol ghepard a nicknevem.

 

Az első a szuszogó blog, akik oda irogatnak, nagy gondok vannak a légzéssel, egyébként nekem is voltak hosszú hosszú éveken át.

 

http://szuszogoblog.hu/hozzaszolasok-a-mi-kis-forumunk/#comments

 

 

az alábbi topik itt van az INDEXen, a tudományos rovatban és arról szól, hogy élhetünk e 150 évig, vagy tovább is 

 

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9236458&la=145985638

 

az alábbi topikot meg 2009 ápríisában nyitottam, alig 3 hónapja azután, hogy le tudtam tenni a szemüveget. Ez a légzésről, vibrációról hangokról és a teljesítményről is szól

 

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9197399&la=150367783

 

Előzmény: HCastorp (22661)
HCastorp Creative Commons License 2019.03.29 0 0 22663

Ami igazán érdekelne ennek az esetnek a kapcsán  amikor ő bement a sürgősségire  hogyan jutott onnan odáig az ügy  felvágták ott .       Ilyet elvileg csak akkor csinálnak ha ez elkerülhetetlen.     Ha ez nem így volt a gatyájukat leperelni.    Első körben aztán 2. körben a kórházi fertőzés miatt  ha  elkerülhetetlen volt a műtét ha nem .      Egy haspuffadás miatt rokkant lett a gyógykezelés hatására.     Mik vannak.    

 

 

Előzmény: HCastorp (22662)
HCastorp Creative Commons License 2019.03.29 0 0 22662

https://www.youtube.com/watch?time_continue=411&v=QAfkPwY5aTo

 

Idenézz mit találtam.      Kórházi fertőzések kapcsán nézelődtem és erre bukkantam.

 

A rutin epeműtét egyik sikeres végrehajtása.    Elképesztő.

 

Bár ez a videó a kórházi fertőzések következményeiről szól,  de azért kíváncsi lennék  amikor a sürgősségire bement egy haspuffadással mennyire volt az   megalapozott döntés   úgy ahogy volt puffadt hassal megműtötték.     Erről nem beszél részleteiben,   de ha ott nem volt valami olyan elzáródás ami azonnali műtétet igényel  akkor   az egészet elkerülhette volna .

 

Csak miről is beszélünk egy enyhén magas vérnyomású, 1 db epekővel rendelkező polgár   ami egyszer okozott egy haspuffanást (na bumm)    2 év múlva a sok gyógykezelés hatására  hasfal nélkül él.     Ezt az esetet se teszik be a rutinműtét prospektusba mikor reklámozzák.   Vagy a kirakatba  a gyógyítás sikerei albumba.   

Előzmény: dokiki (22655)
HCastorp Creative Commons License 2019.03.29 0 0 22661

Nagyon érdekes dolgok ezek.       Már csak abból kiindulva is hatalmas szerepe lehet  mennyire más a közérzetedtől kezdve minden  ha kimész a szabadba egy pár órára.      Friss levegőn,  a természetben,  és mintha egy más ember lennél .    Komplex hatások érnek, nem csak a friss levegő.     Vagy elmész a hegyekbe 1 hétre mint aki újjászületett.     

 

Akkor hol van ez a tudatos légzésgyakorlatoktól pl? :)         Te sport mellett csinálod ezt , vagy konkrétan a légzésgyakorlatokat,   ha van valami   leírásod erről amit csinálsz akkor ide betehetnéd.  

Előzmény: ghepard (22659)
ghepard Creative Commons License 2019.03.29 0 0 22660

Hát azt nézd, hogy a tested nem másfél kiló, hanem mennyi is? Na azt mozgatnod kell, az izmaid meg minden feszülnek, ernyednek - vigyázni kell, pláne ha mély a seb. De ha megvan az a képességed, hogy megérzed a szakadás, sérülés, túlerőltetés előtti jeleket - akkor addig elmehetnél, mert úgy kivédhetnéd a szakadást, sérülést - és talán még gyorsabban is gyógyulna, hisz a mozgás miatt nagyobb ott a keringés. De ehhez sok tapasztalat kell és igencsak figyelni a jelekre. Épp ezért légy nagyon óvatos.

Előzmény: dokiki (22655)
ghepard Creative Commons License 2019.03.29 0 0 22659

Én véletlenül kezdtem ilyesmikkel foglalkozni 2003 elejétől. Vagyis nem is olyan véletlenül, mert a 2002 év végi ünnepek között szentségü megfájdult a fogam a plomba alatt - de nem volt kedvem fogihoz menni valamilyen oknál fogva. Innentől nekem is megváltozott sok minden, egész másként néztem a légzésre és vibrációkra, mozgásokra. Bizony, sok mindent lehet ezekkel kezdeni - nem is gondolná az ember, ha nem mélyül el ezekben sose tudja meg. Nem csak valószínű, de egész biztos hatással van minden szervre. És ezt lehet edzeni, fokozni a tudást nap mint nap, évről évre. Így aztán megérezhetsz olyan dolgokat is, melyekről azt hitted, hogy az nem lehetséges.

Előzmény: HCastorp (22650)
ghepard Creative Commons License 2019.03.29 0 0 22658

A lényeg, hogy igencsak tudsz hatni a légzéssel és a speciális mozgásokkal az egész testre. 

Előzmény: HCastorp (22649)
HCastorp Creative Commons License 2019.03.28 0 0 22657

A rutinműtét dumák azok olyan beütésűek mintha valami wellness üdülés lenne az úgynevezett rutinműtét.   Nem árt vsz ha egy kis fenntartással kezeled ezt.   De ez csak az én véleményem, majd mondják akik átestek ezen, hogy mit tapasztaltak.  

Előzmény: dokiki (22655)
HCastorp Creative Commons License 2019.03.28 0 0 22656

A helyedben jövő áprilisra halasztanám a kerítésfestést.    

 

Hajladozol  , leguggolsz ,  csiszolsz  stb.    Hasfal terhelődik egy guggolástól is,  hajlástól is.      Lehet semmi bajod nem lenne tőle , de minek kockáztatni friss sebekkel?

 

Ha az orvos azt mondja 2-3 hónapig nix ugribugri akkor én biztos ami biztos fél évig nix ugribugrit csinálnék.  

 

De addig biztos, hogy semmi ilyesmit nem csinálnék amíg a seb teljesen be nem gyógyult.   Ha begyógyult seb  utána is a műtét helyén gyengébb az a terület.     Arra amíg élsz célszerű vigyázni.    Mondjuk egy év múlva se állnék neki 50 kilós súlyokat felemelgetni pl .    De ez csak így józan paraszti ész alapján mondom,  nem tudom mi az orvosi gyakorlat.   Lehet az 2 hónap múlva felléphetsz a cirkuszban akrobataként mert rutinműtéten estél át. :)   Bármit el tudok képzelni. 

Előzmény: dokiki (22655)
dokiki Creative Commons License 2019.03.28 0 0 22655

03.20-án műtöttek. Jövő héten le akarom festeni a kerítést,akkor azt sem lehet? Gondolom egy 1,5 kg-os csiszológép kezelésétől még nem lesz bajom,vagy igen?

Előzmény: HCastorp (22653)
HCastorp Creative Commons License 2019.03.28 0 0 22654

Vagy ne mindjárt sérvre gondolni,  elég ha a seb lassabban gyógyul ez miatt, vagy felszakad vagy mit tudom én.

 

Egy elrettentő példát mondok neked az egyik ismerősömet nem epeműtét után  de húsevő baktérium támadta meg a kórházban.   Majdnem belehalt először is  aztán műtét után még 1,5 évvel járt hozzá ápoló átkötözni a sebet még akkor sem gyógyult be a sebe.

 

Szóval vsz örülj ha az ilyenektől megmenekültél is ne kockáztass inkább még egy kórházi kört a felszakadt sebbel hátha tovább gyógykezelnek és a végén örülsz ha kijössz onnan még egyszer.      Így gondolkodnék a dologban. 

 

A sebet pedig ha úgy érzed nem úgy gyógyul mutasd meg orvosnak  lehetőleg nem egy sintér kontárnak.    

Előzmény: dokiki (22652)
HCastorp Creative Commons License 2019.03.28 0 0 22653

Engem nem műtöttek közvetlen tapasztalatom nincs .    De  ne vedd okoskodásnak  vsz   amíg teljesen be nem gyógyul de még utána is  csak nagyon óvatosan az első időkben bármit megemelni.    

 

Előttem írták a sérvet  ez nem ritka egy egy műtét után ha hasfalon van beavatkozás pl.     Hasfali sérv az mindenféle műtét nélkül is kialakulhat  gyengébb pontokon olyan nyomás alatt van valami miatt.     Gondolj bele ha ez csak műtét nélkül valakinél összejöhet   akkor mi van műtét utáni hetekben ahol friss vágások vannak. 

 

Szóval nix ugribugri  szerintem.     De az is furcsa, hogy így elengednek a kórházból ezekről  nem tájékoztatnak  mennyi idő után mire számíthatsz.  Mennyi idő alatt kell a seb begyógyuljon mikor végezhetsz bármilyen fizikai tevékenységet óvatosan akár stb.      

Előzmény: dokiki (22652)
dokiki Creative Commons License 2019.03.28 0 0 22652

Kondizni sem lehet kis súlyokkal vajon? mell-kar-váll

Előzmény: Ricciii (22651)
Ricciii Creative Commons License 2019.03.28 0 1 22651

Sziasztok. Válaszolnék egy- két kérdésre. Engem 5 órával ezelőtt toltak ki a műtőből, epehólyag eltávolítás volt. Már nálam vannak a kövek.😉 Nem görcsölt még, de nem akartam megvárni. Az emelésről csak annyit, hogy itt fekszik velem szemben egy Úr, akit tavaly műtöttek epével, nem figyelt, most sérvvel operálták. Azt mondják, 2 hónapig ne emeljünk. Nekem is nehéz lesz, de inkább megállom, mint újra itt feküdjek. 

 

HCastorp Creative Commons License 2019.03.28 0 0 22650

Egy tanárom középsuliban volt nagyon légzéstechnika megszállottja .     Nem tudom pontosan sajnos mivel gyakorolta  több mindent csinált.    De mindig mondta  megváltozott az élete ettől   és mennyire fontos.   

 

Akkoriban sajnos nem igazán fogott meg a téma  csak legyintettem rá már megint kezdi a légzés témát. :)   Most viszont érdekelne mit is csinált pontosan annak idején ami ilyen mély benyomásokat tett rá. 

 

Biztos sok mindent lehet vele kezdeni mert pl  a pánikrohamokat is ha jól tudom kezelik légzésgyakorlatokkal, megnyugtassa szabályozza a légzését. 

 

Valószínű hatással van minden szervre, így az epére is  ezerféle módon  .   

Előzmény: ghepard (22644)
HCastorp Creative Commons License 2019.03.28 0 0 22649

Ő azért kezdte el mozogjon valamit,  keresett olyat amit könnyedén otthon meg tud csinálni rendszeresen.    Arra nem is gondolt a fülzúgásra ez hatással lesz.    Csak ülő munka  kevés mozgás  legyen valami rendszeres mozgás.    Aztán pár hét múlva valami furcsát tapasztalt mert már annyira megszokott volt zúg a füle, jé megszűnt. :)   Lehet, hogy valami gerincalapú dolog volt és azt átmozgatta, vagy a légzés, vagy egyszerűen a mozgás hiányzott, vagy stresszoldó hatás vagy a jó ég tudja.   Orvos legyen aki kibogozza .   Lényeg a lényeg megszűnt .   

 

Lehet én is elkezdtem mert  otthon fél óra alatt elvégezhető nem kell nagy körítés hozzá és jó kis napi mozgás. 

Előzmény: ghepard (22644)
dokiki Creative Commons License 2019.03.26 0 0 22648

illetve ami a szegycsont alatt van seb az kb 3 cm hosszú a vágás és jelenleg körben kb 2-3 cm-es sugárban kemény tapintású a terület, ez normális?

Előzmény: dokiki (22647)
dokiki Creative Commons License 2019.03.26 0 0 22647

Szia, köszi.

 

Sajnos sokat nem mondtak,mennyit lehet emelni 1 hét után?

Előzmény: balage60 (22646)
balage60 Creative Commons License 2019.03.26 0 0 22646

Szia!

Azért csak nyugodtan legyél. Túl korai lenne még erőltetni a dolgot. Biztos mondtak, hogy egy hónapig vigyázni kell az emeléssel, mozgásokkal. Persze a diéta is fontos. Ha a gyulladás, dagadtság nem múlik mutasd meg orvosnak.

Minden jót kívánok.

Előzmény: dokiki (22645)
dokiki Creative Commons License 2019.03.25 0 0 22645

Sziasztok,

 

múlt hét szerdán vették ki az epehólyagomat, 10mm, 7 mm és még kb 11 db borsó nagyságú kő miatt, laparoszkóppal. A gyógyulás az meddig tart? Mert a köldökömnél és a szegycsont alatti vágás még mindíg húzódik illetve szép kék-zöld foltos és be van dagadva. Millió dolgom lenne itthon, csinálnám...

ghepard Creative Commons License 2019.03.25 0 0 22644

Fülzúgás az nekem is volt, négyszer is. Légzéssel és pici mindenirányú mozgásokkal próbáltam hatni arra. A jóga a kezdetekkor a légzésről szólt - csak később találtak ki mindenféle gyakorlatokat is, egész hajmeresztőeket is. A jó légzéssel és mindenféle mozgással sok mindenre lehet hatni. 

 

Ha megnézed a gerinceseket, meg az emlősöket - akkor kirajzolódik egy két összefüggés. Minél nagyobb, annál tovább él. Minél kisebb a pulzusa, annál tovább él, no meg minél lassabban lélegzik (tovább tart egy légzőciklus), akkor is. Nos és mi a helzyet az emberrel? Ha megnézed, hogy hogyan lélegzik egy stresszes meg egy nem stresszes ember - egy két dolog világosabb lesz....

Előzmény: HCastorp (22643)
HCastorp Creative Commons License 2019.03.22 0 0 22643

Koleszterin  se az az eset valaki bekerült a sürgősségire kiáll a hátából egy konyhakés és akkor ugorjunk neki a gyógyításának. :)

 

Egy másik példa  szintén ismeretségi körből.     Sok éve fülzúgással küzdött    mindennel kezelték gyógyszerektől a nem tudom milyen gyógyászati eljárásig.       Elkezdett jógázni  csak lazán napi átmozgató alap gyakorlatokkal.   Pár hét múlva!  ,  azaz néhány hét múlva!   megszűnt a sok éve tartó mindennel kezelt fülzúgása.   

 

 

Előzmény: ghepard (22642)
ghepard Creative Commons License 2019.03.22 0 0 22642

Persze, ahhoz nem férhet kétség – van mikor szükséges a gyors beavatkozás (baleset stb). A technika sokat fejlődött. Hát a nagyon idős korban már minden jön – de ha valaki aránylag fiatalon már szívbeteg, kövei vannak meg hasonlók – ott meglehet pár dolgot másképp kellett volna csinálni stb.

 

Minden lehetséges, nem vagyunk egyformák – de sok minden rajtunk múlik. Valamelyik afrikai államban volt egy kisérlet, volt rá valahonnan pénz. Az ottani orvosok nem valami magas szinten voltak, többnyire nem volt az meg az, olyan kuruzslók meg sámánok szintjén folyt az orvoslás. Hogy olyan 70%-os volt gyógyulások aránya, hatásfoka, Jöttek a nyugati orvosok, sok bogyóval, felszereléssel – nos hogy a vége az lett, hogy gyakorlatilag semmit se változott az a 70%.

 

Hát az a koleszterin csökkentétes  téma is talán melléfogott valami. Az kell a szívnek, ereknek, meg a D-vitamin termeléshez is meg ki tudja minek. Az sose olyan egyszerű, hogy beveszünk valamit és már jó is lesz minden. 

Előzmény: HCastorp (22641)
HCastorp Creative Commons License 2019.03.21 0 0 22641

Van sok olyan helyzet amikor egy azonnali orvosi beavatkozás szükséges.   Ez akármilyen valakinek az "életmódja"  vagy bármennyire igyekszik "egészségesen" élni   előbb utóbb eljön.   Ha máskor nem nagyon idős korában.   Mondjuk kap egy tüdőembóliát sok matek nincsen  életmentő kezelések stb.  

 

Viszont a furfangosabb része a gyógyításnak amikor  nem egy ilyen szélsőséges esetről van szó és akkor mi is a célszerű.    Pl az emésztés az tipikusan az a terület ami elég furfangos.     Ezen belül az epe az főleg furfangos  ezekkel a szélsőségekkel, hogy van akinek eltűnik a köve ,  van akinek problémamentes kövét is hólyaggal együtt kikapják, van akinek alvó köve van amiről esetleg egész életében nem is tud, és panaszmentes.   Más ugyanilyen méretű kövektől a halálán van,   vagy időnként szenved vele  és a többi és a többi.     

 

Vagy pl a koleszterin téma  csak egyet a millióból kiragadva mint példa.   Mikor az epémmel kínlódtam rossz volt a koleszterinem is.   Koleszterincsökkentő , zsírszegény étrend és a többi ilyenkor szokásásos eljárás.   Mondom nem fogok a koleszterinemre olyan gyógyszert szedni ami a májműködést és a jó ég tudja mit befolyásol.   Majd életmódváltás és utána meglátjuk.     Kb 1 év múlva tök normál koleszterint mutatott a vizsgálat.      Ettől függetlenül lehet a gyógyszeres kúra is ezt elérte volna  azon az áron beleavakozik 20 másik folyamatba de garantálja a koleszterin csökkentését.    Miközben megy a vita azon egyáltalán akkora probléma e ez a koleszterinszint   .    

 

A bajok igazán ott kezdődnek amikor a szervezet már önmagát nem képes meggyógyítani vsz.  :)  Túl egy kéztörésen  mondjuk aminek a kezelése elég egyértelmű.    Bár nem egy embernek amputálták már úgy a végtagját egy mezei töréssel indult és elfajult a dolog.   

Előzmény: ghepard (22639)
ghepard Creative Commons License 2019.03.19 0 0 22640

A legtöbb ember azt úgy veszi, hogy csináljanak már velem valamit, adjanak már valamit - s nem úgy áll hozzá, hogy hát nekem mit kellene tennem, hogy ez meg az jobb legyen....

Előzmény: HCastorp (22638)
ghepard Creative Commons License 2019.03.19 0 1 22639

Nemcsak az emésztés, de az egész test működése egy nagyon összetet folyamat - és ebbe nem igen látnak bele, legjobban talán saját maga a test - ha hagyják. De sok mindennel igyekeznek belepiszkálni. A megelőzés és az életmódváltás sokkal fontosabb lenne, de azzal nem igen törődnek és nem igen verik az emberek fejébe. Csak hogy néhány % megy arra abból, ami befolyik az eü-be. A doktor hogy tanítót jelent - na ettől fényévekre vannak.

Előzmény: HCastorp (22637)
HCastorp Creative Commons License 2019.03.18 0 0 22638

Több mint nagyvonalú eljárásnak egy másik ember életével.     Kíváncsi lennék ha a saját epéjéről lenne szó akkor is ilyen nagyvonalúan járna e el. :)

 

De hát itt ezen a fórumon is sok ilyen ember szólt már hozzá ,  túlélték a dolgot,  tehát a gyógyítás sikeres volt,   a statisztikában. :)   Bele se halt  úgy, hogy előtte semmi panasza nem volt, és a köve is eltűnt mit akarnának az emberek még ezen túl. :)

 

Valami ilyesmi. 

 

     

Előzmény: ghepard (22636)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!