Keresés

Részletes keresés

hologramma Creative Commons License 2004.07.26 0 0 18

[Bocs', el kellett mennem.]

Kb: "Sok fontos, a vimánákkal és a védikus tudományokkal kapcsolatos könyv található Hamburgban, Németországban. Kapcsolatba léptem olyanokkal, akiknek az ősei foglalkoztak ősi szanszkrit nyelven íródott nagy indiai művekkel, köztük pl a nagy atlantiszi háborúval kapcsolatosak is, amelynek néhány túlélője még ma is él Mt. Sasha-ban, Kalifornia. Ezek a [hmm, élőlények...] igen jelentős szerepet játszanak a múltunkban és a jövőnkben is. És ez az igazság."

 

 

Egyébként az ufo-témakört több minden miatt nem kéne kizárni, pl. az ufo.lap.hu -n egy egész szép vimána-szekció található rajta, sőt ez a topic is ott található.

 

A lényeg, mert úgy látom, a napokban nem nagyon van időm, szóval a kisebb, egyszemélyes repülő szerkezetek, amelyeknek nem volt kapcsolata az űr, de legalábbis az atmoszféra felsőbb rétegeibe is közlekedő járművekkel, azok gondolati "energiával" hajtottan mozogtak. Ez kissé érdekes megközelítés, de bontsuk két részre:

 

1.: Gondolati energia: a korabeli népek, még az átlagnál magasabb szinten műveltek sem voltak képesek megérteni egyfajta antigravitációs elven működő hajtóművet. Ez - valljuk be - nem kíván akkora installációt sem, mint pl. egy gépkocsi motorja, tehát nem értették, hogy egy kis "mütyür" hogyan hajthat egy viszonylag nagy szerkezetet, hogy máshogy tehát, "gondolattal" megy.

 

2.: Gondolati energia: az, ami. Nem lehet kizárni. Abszolút szubjektív, de vannak bizonyos eredményeim ezen a téren [kutatásilag].

 

 

Előzmény: hologramma (16)
hologramma Creative Commons License 2004.07.26 0 0 16

http://www.misteriufo.it/navicelle.jpg

 

***

 

 

 

 

 

vimana technology is in hands of germans


many important books relating to vimanas and vedic sciences are in hamburg, germany. i have contacts whose forefathers have maintained many of the great indian epics written in sanskrit, as well as some books relating to the great war in atlantis, of which some survivors are still alive today in mt.shasta, california. the reptilians have the most significant part to play in our history and our future. and it is true.

 

A végén ez az "and it is true" mint összegzés, az hagy egy kis kutakodnivalót maga után, de azért vagyunk itt, ugye.

 

 

 


hologramma Creative Commons License 2004.07.23 0 0 13

"Kiváncsian várom, de ugye nem pusztán Daniken nyomdokain haladtál?"

Nem, én a tények mellett maradtam.

Végül ez az ösvény az, amin érdemes elindulni: "korábbi, magasan fejlett és aztán letűnt korok termékei" - termékei, illetve maradványai.

 

Elutazok a hétvégére, hétfőn jövök!

 

 

Előzmény: Törölt nick (12)
hologramma Creative Commons License 2004.07.23 0 0 11

Bármennyire is jólesik ezt mondani a 38 fok árnyékban, de vékony jégen sétál az ember. Az említett kutatásaim nem a vimána-témakörben vannak meg, de annyira határos témában, hogy minden nehézség nélkül átültethetőek. Meg is fogom tenni.

 

Mindamellett fenntartom azt a véleményemet, hogy az adott kor technikai színvonalán repülő szerkezetek nem készülhettek. Szerintem ez lehetne egy logikusan elfogadható kiindulási alap, amihez vissza lehet térni, ha áthatolhatatlan akadályba ütköznénk a téma kapcsán.

Előzmény: Törölt nick (10)
hologramma Creative Commons License 2004.07.22 0 0 8

Logikailag közelítsük meg a dolgot: ha nem voltak, ettől még lehet, hogy mégis írtak róla, viszont részleteket biztosan nem tudunk meg pont emiatt.

Ha voltak, akkor a korabeli világ technológiájával nem lehetett megvalósítani, tehát nagy a valószínűsége, hogy esetleg mégis máshonnan ered.

 

Histórikai kutatásaim tapasztalataiból azt mondanám, hogy mégiscsak volt konkrét alapja a vimánáknak, mert ellenkező esetben fel sem merülhetne ez a téma. Távol áll a párhuzamtól, de valami mégis lehet benne, ha azt mondom: nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.

 

Mielőtt belemennénk a téma taglalásába, jó lenne tudni, mik a határai a topicnak? Ha határkő, amit az előző hozzászólásomban reagáltam, nem biztos, hogy jót tesz a témának, de mindenképpen megadja az alaphangot, és akkor sok-sok ide tartozó hozzászólás talán meg sem fog születni.

Előzmény: Törölt nick (6)
hologramma Creative Commons License 2004.07.22 0 0 7

"...idegen civilizáció művei...Azzal tehát itt nem lenne célszerű foglalkozni. OK?"

 

 

Pedig sokat lendítene a dolgon...

Előzmény: Törölt nick (6)
b325 Creative Commons License 2004.07.21 0 0 5

Hello

 

  Errol mar volt szo, nem is tul reg a "regmult civilizaciok jelei", vagy valami hasonlo nevu topikbon, de nem mondanam, hogy kiveseztuk.

 

 

Igi

Előzmény: Törölt nick (4)
hologramma Creative Commons License 2004.07.21 0 0 2

Vagy például a Mahabharata.
 
Íme néhány link:
 
 
Space Technology and Ancien India

 

Secrets of the Vimana

Törölt nick Creative Commons License 2004.07.19 0 0 topiknyitó
Az indiai regék és mondák világában gyakran feltűnnek a Vimánák, -az égi szekerek. Engem főként az érdekelne, hogy meg kell-e békélnünk azzal, hogy a több ezer évvel ezelőtti embereknek igen jó fantáziájuk volt, így az egész csak merő fantáziálás? Vagy esetleg tudományosan igazolható-e valami működésükkel, létezésükkel kapcsolatban:

Léteznek-e olyan (hiteles) történetek amelyekben elégséges adat lenne a technikai jellegű kérdések tisztázására?

Létezik-e olyan ma ismert működési elv, ami sémaként ráhúzható lenne e szerkezetre technikailag?

Van-e olyan technikai jellegű utalás, ami egyértelműen a fantázia világába utasítja a vimánák létezését?

Ha lehet kérni, a történelmi és hitvilági oldalát ne vitassuk meg a dolognak. Köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!