Keresés

Részletes keresés

Sheme Creative Commons License 2003.04.11 0 0 209
Látod, ez egy őszinte vallomás volt.

Sok-sok face-ből hiányzik ez itt az index-en, örülök, hogy van még valaki, aki ilyen "maradi".

Előzmény: Jenő a hivatalból (208)
Jenő a hivatalból Creative Commons License 2003.04.11 0 0 208
Már én sem tudok kiigazodni rajtad, ezzle ugyanis tökéletesne egyetértek, egy apró kiegészítéssel: a megtartóztatást illetően van, aki nem tud, és van, aki nem akar kontrollálni. Én az utóbbiba tartozom.
Előzmény: Sheme (203)
Jenő a hivatalból Creative Commons License 2003.04.11 0 0 207
Ebben igazad van, konkrétum nélkül általánosságokban lehet beszélni csak. Éppen ezért nem célszerű ítélkezni. Nem haragszom, minden OK:)
Előzmény: Sheme (202)


nagypatkany Creative Commons License 2003.04.11 0 0 206
"...Ezt valaki tudja - és akarja! kontrollálni - aki meg nem, az "hűtlenkedik" - magyarul félrebaszik...."

Pontosan így van, mindegy ki milyen érvet húz elő/talál ki azért, hogy megindokolja, miért is kell a gerjedelem lohasztgatára egy másik egyed akár pénzé', akár ingyé'sikerül is megszerezni.

Előzmény: Sheme (203)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.11 0 0 205
O.K. (Az eszmefuttatásom inkább a többieknek szólt, semmint neked, csak lusta voltam új hozzászólást nyitni.)
A kíváncsiságot megértem. Bár nem tudnám elképzelni, hogy befizessek egy körre egy fiúprostihoz :-) azért azt aláírom, hogy a nők is megtesznek egy csomó mindent puszta kíváncsiságból.
Előzmény: Hunter77 (201)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.11 0 0 204
ásik fele meg azon emberek, akik arra hivatkoznak, hogy szeretet nélkül nem képesek... Baromság.
Ahhoz, hogy az ember szerelem nélkül dugjon, még nem feltétlenül szükséges kurvázni.
Én sem állítom - nő létemre - hogy csak szerelemből lehet dugni, mert ez egész egyszeráűen nem igaz. De nem is hivatkozott erre senki sztem.
Előzmény: Sheme (203)
Sheme Creative Commons License 2003.04.10 0 0 203
Már bocs, de akkor csak arra tudok következtetni ebben a topic-ban, hogy vannak ezok, akik irígységből lenézik azokat, akik készpénzért vesznek igénybe szexuális szolgáltatást, mivel ezen emberek relatíve gyorsan és kényelmetlenségek nélkül több nőt kaphat meg - csak szex, semmi más!

A ásik fele meg azon emberek, akik arra hivatkoznak, hogy szeretet nélkül nem képesek... Baromság. Nem szerelemből dug meg valakit az ember, hanem a beálíítottsága ezt diktálja: ha tetszik annak a nőnek a teste, nem a lelke - kit érdekel ez huszonévesen? engem csak a szex érdekelt és még mindig érdekel, bár néha én is a romantikusabb beállítottsáág felé hajlok -, a mellei, segge, combja, csípője olyan folyamatot indít el az agyban, hogy feláll a fasz és be kell a csajnak mutatni a legkedvesebb barátot.
Ezt valaki tudja - és akarja! kontrollálni - aki meg nem, az "hűtlenkedik" - magyarul félrebaszik.

Előzmény: nagypatkany (184)
Sheme Creative Commons License 2003.04.10 0 0 202
Valóban nem ismerem, ne haragudj.
Akkor viszont kérlek ne általános dolgokat mondj, nert akkor én is csak általános dolgokat tudok mondani és ez félre értésre ad okot.
Ha mondasz konkrétumot, senki sem fog általános dolgokat mondani, vice versa.
Előzmény: Jenő a hivatalból (182)
Hunter77 Creative Commons License 2003.04.10 0 0 201
Catkiller:
"A deep throat-technikáról egyszer azt írta valaki itt a fórumon, hogy amikor rávette a barátnőjét sok gyakorlás után, nagyon jó, soha nem tapasztalt gyönyört élt át - egészen addig, amíg le nem tévedt a tekintete a lány arcára...
Ez kurvák esetében nyilván nem valós probléma, mert itt az ember nem azért fizet, hogy a lánynak is jó legyen, hanem hogy elsősorban neki legyen az.

Ezt az "ezt még nem próbáltam, kíváncsi vagyok, mi az az 1, amit a feleségem/barátnőm a 10-féle kívánságomból nem tud teljesíteni, ezért kipróbálom egy prostival"-dolgot nem igazán értem, hiszen az, aki ezt vallja, valószínűleg szintén nem képes a kedvese igényeinek 100%-át kielégíteni.
Miért vár el tökéletességet az ember, ha ő maga sem tökéletes?
Avagy miért érzi úgy, hogy ha a másik nem 100%-osan tökéletes, az már feljogosítja őt arra, hogy ezt a hiányt máshol pótolja, ha ő maga sem nyújt 100%-os teljesítményt?

Figyelem, ez kisebb hiányosságokra vonatkozik, nem nagyokra. Ergo nem arról van szó, hogy a feleség nem hajlandó szopni, mrt undorítónak tartja, hanem pl. arról, hogy hiába igyekszik szegény, nem tudja tövig bekapni a dákót, de egyébként őrjítően bánik a nyelvével.
Azaz, jár-e az embernek automatikusan az, hogy ilyen kisebb hiányosságok kompenzálását házon kívül keresse? Illetve érdemes? "Jogos"?

Hogyan viselnék a tisztelt urak, ha a feleség/barátnő férfiprostituálthoz járkálna csak azért, mert annak 1,5 cm-rel hosszabb a nyelve, ezért jobban be tud nyalni?

Ha már elismerjük és hangsúlyozzuk az ésszerű kompromisszumok fontosságát egy párkapcsolatban, miért nem vonatkoztatjuk ugyanezt a szexuális igényekre is?"

Én nem a barátnő melletti kurvázásról beszéltem, (akkor nem volt barátnőm), mert ha van általában én (meg szvsz nagyrészt mindenki) azért VAN barátnőm mert kielégiti az egényeimet és én az övéit, nem csak sex terén, én itt arról beszéltem, hogy elfogadhatónak tartom a "kurvázást" ha csak egyszerűen ki akar valami újat próbálni az ember. Ja és tényleg körültekintően választja meg hogy hová megy el: igényes, szép, tiszta, és tudja hogy mitől döglik a légy, vagyis profi

Előzmény: Törölt nick (186)
Jenő a hivatalból Creative Commons License 2003.04.10 0 0 200
Ez így van. egy lányt már megtanítottam arra, hogyan tud szájjal jól ügyködni, szerintem a férje ma nem tudja, kinek legyen hálás a múltban... pedig ismer:) Mielőtt Scheme nekem esik: előtte volt az én barátnőm:)
Előzmény: Hunter77 (199)
Hunter77 Creative Commons License 2003.04.10 0 0 199
Na igen mit tud egy profi?
Tudhat olyat amit a barátnőd nem csinál, pedig te elmondot mit szeretnél és meg is teszi, de van olyan dolog amit nem ismersz, egy igazi "profi" viszont nagyon is.
A szemed belegúvad az élvezetbe, majd mokor hazamész a barátnőnek elmeséled mint új ötleted, sőt ebből a dologból kiindulva még lehet fokozni, főleg ha a barátnőnek is nagyon tetszik a dolog. És máris színesebb a szexuális életetek. :))
Előzmény: Törölt nick (160)
Jenő a hivatalból Creative Commons License 2003.04.10 0 0 198
Általában meg is teszem. Csak nem mindig olyanok a körülmények, hogy korrekt módon megtehetem. Hadd ne részletezzem, biztos vagyok benne, hogy elhiszed nekem.
Előzmény: Törölt nick (197)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.10 0 0 197
Ha elkezded unni magad, miért nem lépsz le? Korrektebb megoldás, mint a félrelépegetés. Szvsz.
Könnyen megteheted addig, amíg nincs családod.
Előzmény: Jenő a hivatalból (196)
Jenő a hivatalból Creative Commons License 2003.04.10 0 0 196
Szerintem sem meghatározható. De én minden kapcsolatba úgy megyek bele, hogy addig tart, ameddig tart. Nem hiszek a sírig tartó szerelemben. Eleinte teljesen hűséges vagyok, csak aztán elkezdem unni magam, és akkor jönnek a kalandok.
Előzmény: Törölt nick (195)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.10 0 0 195
Attól függ, mennyi érzelem van benne. Egy szexen alapuló, "haverok vagyunk, de néha kefélünk is" kapcsolatot semmiképpen nem neveznék állandó kapcsolatnak. De ha van benne érzelem, akkor már igen, függetlenül attól, hogy hány hónapja tart. Azaz, innentől kezdve az illető már társ, nem csak szexpartner, ezért hűséggel tartozom neki, és viszont. (Ez számomra testi hűség is, de más felfogású embereknél ez esetleg nem tartozik bele, de a más fajtájú hűség igen - gy.k. "számíthat rám a bajban")
Vagyis, számomra az a tartós kapcsolat, amelynek nem áll szándékomban/szándékunkban véget vetni, azaz nem amolyan "tart, ameddig tart", ill. "legyen valakim" alapon megyünk bele.

Pontos időkorlát nincs. Vagy szerintd ez meghatározható?

Előzmény: Jenő a hivatalból (193)
Jenő a hivatalból Creative Commons License 2003.04.10 0 0 194
Biztos. Még nem találkoztam ilyennel, de valószínüleg létezik. Viszont igényem még nincs rá, ezért "megelégszem" a jelenlegi felállással... szerintem ezt sok olyan irigyli, akiknek már "benőtt a feje lágya":)
Előzmény: Törölt nick (192)
Jenő a hivatalból Creative Commons License 2003.04.10 0 0 193
Mit nevezel állandó partnernek? Akivel 3-4 hónapja együtt vagy, az már állandó? Vagy ha ez egy felmelegített kapcsolat? Vagy ha eleve flörtnek indult? Én ezeket még nem nevezem állandónak.
Előzmény: Törölt nick (188)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.10 0 0 192
Akkor csak egy megfelelő nő kell neked, aki "benöveszti" a fejed lágyát, és akivel kapcsolatban azt érzed, hogy le tudnád élni vele az életed hátralévő részét.
Ha eljön az ideje (gy.k. lehiggadsz), majd találni fogsz egyet.
Előzmény: Jenő a hivatalból (190)
Jenő a hivatalból Creative Commons License 2003.04.10 0 0 191
Az első résszel egyetértek, a másodikkal nem:)
Engem is az izgat, ha a partner élvez: az egyik barátnőm többször el is megy egy aktus alatt. Eleinte szégyellte, hogy hamar elmegy, de aztán sikerült megértetnem vele, hogy ez engem csak még jobban felizgat. Azóta a dolog úgy megy, hogy ő egyszer biztos elélvez, aztán vagy a második, vagy a harmadik a közös.
Ami a második részt illeti: egyik legvadabb emlékem az, hogy az akkori barátnőmnél aludtam egy kellemes szeretkezés után, amikor arra ébredünk, hogy a szomszéd szobában a nővére diszkrét sikoltásokat hallat... na ez mindkettőnket úgy bepörgetett, hogy muszáj volt nekünk is belekezdeni...
Előzmény: Hunter77 (189)
Jenő a hivatalból Creative Commons License 2003.04.10 0 0 190
Attól, ha annak tartom magam. Nyilván sokat nyom a latban a házasság és a gyerek. Mivel eddig elég rossz példák voltak előttem, nem igazán vonz a házasság. Hiába vagyok 27, nem érzem magamat érettnek arra, hogy családom legyen.
Gondolom, ha ez eljön, akkor valószínüleg az állandóság lesz a fő szempont, és elkötelezettnek fogom magam érezni.
Előzmény: Törölt nick (187)
Hunter77 Creative Commons License 2003.04.10 0 0 189
Azt hiszem a férfiak inkább elmondják a partnerüknek, hogy pontosan mit is szeretnének, de sok nőből egyszerűen lehetetlen kihúzni azt hogy mire vágyna leginkább. Pedig ez nagy hülyeség. Engem mint férfit semmi sem izgat jobban annál mint egy élvező nő.
Szerintem ha csak nézném ahogy élveznek a nők akkor csak a látványtól és a hallottaktól simán el tudnék élvezni. De akkorát hogy utánna elszédülnék. :))
Előzmény: Törölt nick (96)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.10 0 0 188
Fiatal vagyok még ahhoz, hogy számomra az állandóság nagyobb értéket jelentsen a változatosságnál.
Én erre azt mondom, mindenki élje ki magát annyira és úgy, amennyire és ahogy akarja, de ne állandó partner mellett.
Előzmény: Jenő a hivatalból (185)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.10 0 0 187
Mitől leszel elkötelezett? A házasságtól? Vagy netán attól, ha gyerekeid lesznek?
Előzmény: Jenő a hivatalból (185)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.10 0 0 186
A deep throat-technikáról egyszer azt írta valaki itt a fórumon, hogy amikor rávette a barátnőjét sok gyakorlás után, nagyon jó, soha nem tapasztalt gyönyört élt át - egészen addig, amíg le nem tévedt a tekintete a lány arcára...
Ez kurvák esetében nyilván nem valós probléma, mert itt az ember nem azért fizet, hogy a lánynak is jó legyen, hanem hogy elsősorban neki legyen az.

Ezt az "ezt még nem próbáltam, kíváncsi vagyok, mi az az 1, amit a feleségem/barátnőm a 10-féle kívánságomból nem tud teljesíteni, ezért kipróbálom egy prostival"-dolgot nem igazán értem, hiszen az, aki ezt vallja, valószínűleg szintén nem képes a kedvese igényeinek 100%-át kielégíteni.
Miért vár el tökéletességet az ember, ha ő maga sem tökéletes?
Avagy miért érzi úgy, hogy ha a másik nem 100%-osan tökéletes, az már feljogosítja őt arra, hogy ezt a hiányt máshol pótolja, ha ő maga sem nyújt 100%-os teljesítményt?

Figyelem, ez kisebb hiányosságokra vonatkozik, nem nagyokra. Ergo nem arról van szó, hogy a feleség nem hajlandó szopni, mrt undorítónak tartja, hanem pl. arról, hogy hiába igyekszik szegény, nem tudja tövig bekapni a dákót, de egyébként őrjítően bánik a nyelvével.
Azaz, jár-e az embernek automatikusan az, hogy ilyen kisebb hiányosságok kompenzálását házon kívül keresse? Illetve érdemes? "Jogos"?

Hogyan viselnék a tisztelt urak, ha a feleség/barátnő férfiprostituálthoz járkálna csak azért, mert annak 1,5 cm-rel hosszabb a nyelve, ezért jobban be tud nyalni?

Ha már elismerjük és hangsúlyozzuk az ésszerű kompromisszumok fontosságát egy párkapcsolatban, miért nem vonatkoztatjuk ugyanezt a szexuális igényekre is?

Előzmény: Hunter77 (183)
Jenő a hivatalból Creative Commons License 2003.04.10 0 0 185
Én alapvetően igénylem a változatosságot. Egy nő nem tud a végtelenségig változatos lenni. Fiatal vagyok még ahhoz, hogy számomra az állandóság nagyobb értéket jelentsen a változatosságnál.
Ráadásul nem vagyok elkotelezett, így aztán nyugodtan kalandozhatok.
Akit ez zavar, és netán irigységből megpróbál valamiféle erkölcsi piedesztálról ítélkezni felettem, annak csak azt tudom mondani, hogy nem érdekel a véleménye.
Előzmény: nagypatkany (184)
nagypatkany Creative Commons License 2003.04.10 0 0 184
Elviekben igazad van, de asszem nem a boldogságot keresi az ember ilyen helyzetben.
Ami az őszinte tiszteletet illeti, merg azt, hogy az ember megmondja, hogy mit nem tud megadni és ezen ok miatt otthagyni a kedvest, arr a kedvenc saját példám az az amszterdami lotyó az egyik ablakban a kurvasoron, akihez ki tudja, bementem-e volna, ha nem korlátoz pénz.
Miért?

Mert fekete volt, hatalmas (vagy 130kg), feltette a lábait az ablakra belülről szétterpesztve és én még életemben nem láttam ekkora üreget.
Nem arról volt szó, hogy mértéktelenül megkívántam, inkább arról, hogy szerettem volna közelről megnézni, csakugyan létezik ilyen?!

Eszembe sem jutot bárki megalázása, megbántása, de lássuk be, aligha lenne képes a nejem megadni ezt az élményt, hacsak nem hízik meg, nem tágítgatja magát (becslésem szerint) évekig és ne keni be magát valami barna nyaflattyal.

....s ennek semmi köze a nej iránt érzett szerelemhez, tisztelethez, egyéb olyasmihez, mit számon kérnek azon, aki ezt azt kipróbál, vagy csak szerene kipróbálni

Előzmény: Sheme (180)
Hunter77 Creative Commons License 2003.04.10 0 0 183
Olvasgattam itt a dolgokat és én is szeretném veletek megosztani a véleményemet:

Szerintem az a helyzet a telefonszexel hogy az tényleg csak olyan embernek kell, aki valamilyen szempontból "hibával rendelkezik". Ha az ember barátnőjébel vagy feleségével csinálja (gondolom hosszabb távollét esetén) azt meg tudom érteni szerintem azzal semmi gond, hiszen hiányzik a másik.
Ezt egyszer én is csináltam egy barátnőmmel, valamennyire kárpótolt a dolog, hisz félig vele voltam, de hiányzott a közelsége, pláne hogy én imádom a partnerem simogatni sex közbe, előtt után.

A kurvázás már egy egészen más dolog, nagyon sok embert ismerek aki rendszeresen jár a lányokhoz, pedig van barátnője tökéletesen működik a sex köztük (ennek tanúja is voltam).
Azt hiszem ha az ember jár valakivel, (ha felesége van akkor méginkább) akkor valamilyen szinten tudat alatt is felelősséggel is tartozik érte és gondoskodik rólla. Aki elmegy egy kurvához az főleg az izgalom, buli (közösen haverokkal bekurvázni), vagy gyors kielégülés miatt megy. Ott egyből megkapja amit akar, nem kell előőte semmit sem csinálni mint pl egy szórakozóhelyen.
Vagy mert olyasmit kap amire a jenenlegi barátnő (még) nem képes, pl. a mélytorok sok nőnél nem kiforott.
Egyszer kipróbáltam pont az említett mélytorok miatt, tényleg nagyon jó volt a csaj, de valami miatt nakem mégsem volt az igazi. Szerintem azért, mert bár tényleg önzetlen adok kapok volt de nem annyira mint a barátnőmmel.

Jenő a hivatalból Creative Commons License 2003.04.10 0 0 182
megint ítélkezel anélkül, hogy ismernéd a pontos helyzetet. Miből gondolod, hogy te vagy az erkölcsi non plusz ultra? Nem fogom megvitatni veled a kapcsolataim részleteit, de arra azért megkérhetlek, hogy ne akarj ítélkezni felettem, ugye?
Előzmény: Sheme (180)
Jenő a hivatalból Creative Commons License 2003.04.10 0 0 181
a b) pont valóban lehet igaz otthon is, de szerintem kevésbé jellemző. Többek közt ez a különbség nálam a barátnő és a prosti között: az előbbinél a legfontosabb szempont az, hoyg a partneremnek is örömet szerezzek, míg az utóbbinál ez kevésbé fontos.
Őszintén szólva nem hiszem, hogy ilyen kevés leírásból meg lehet valakit ítélni, nagyon kézenfekvő dolog a "nem inge" dologgal védekezni. Később - ha még olvasod a hozzászólásaimat - biztos vagyok benne, hogy rájössz: tévesen ítélsz meg.
Előzmény: Sheme (179)
Sheme Creative Commons License 2003.04.10 0 0 180
Szégyelném magamat, ha másnál - is - kéne keresnem a boldogságom, mert nincs annyi tiszteletem a másik iránt, hoy megmondjam kerek perec: az elvárásaimnak nem felelsz meg, ezért keresek mást. Jó volt veled. Szia.

Vagy inkább valahogy tudja meg, hogy mással is kefélsz? Szerinted hogy okoznál neki nagyobb fájdalmat?

Azt hiszem ezt hívják úgy, hogy gerincesség.

Előzmény: Jenő a hivatalból (178)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!