Keresés

Részletes keresés

tundy852 Creative Commons License 2016.01.03 0 0 250

sziasztok! van itt olyan aki a pécsi Kaáli intézetbe jár vagy járt? mik a tapasztalatok?

 

zsofiphd Creative Commons License 2015.09.23 0 0 249

Interjúalanyokat keresünk! Kedves Csoporttagok! Egy meddőséggel és lombikbébi programokkal foglalkozó szociológiai kutatáshoz keresünk interjú alanyokat. Célunk, hogy jobban megismerjük az asszisztált reprodukcióhoz és meddőségkezeléshez kapcsolódó kérdéseket és a páciensek tapasztalataira építve javaslatokat dolgozzunk ki. Tisztában vagyunk a téma érzékenységével, és pont emiatt tartjuk fontosnak, hogy beszéljünk a témáról, felhívjuk a figyelmet annak fontosságára! A kutatásról részletesebben itt (http://web.uni-corvinus.hu/szoc/reprotechkut.php ) olvashatnak, de természetesen szívesen válaszolunk e-mailben is. A projekt sikeréhez kulcsfontosságú, hogy elegendő alanyt találjunk. Kérjük, amennyiben 3 éven belül vett részt lombikeljárásban, fontolja meg, hogy lenne-e kedve segíteni kutatásunkat interjúalanyként! Az interjúk teljesen névtelenek, ezt a kutatók garantálják. (Az interjú lehet személyes, vagy Skype-on keresztül csak hangalapú internetes interjú). A jelentkezőket a zsofia.bauer@stud.uni-corvinus.hu e-mail címre várjuk. Előre is köszönjük segítségüket és bizalmukat!

Borsika77 Creative Commons License 2015.04.18 0 0 248

Sziasztok!

Nekünk a férjemmel évekig nem jött össze természetes úton a baba, én 36, Ő 46 éves volt, férjemnek alig volt egy-két élő spermája,  mire elmentünk Dr. Albert István urulógushoz, aki csinált a férjemnél egy herevisszér tágulat műtétet és ezzel egy időben here biopsziát is (eredeti hereszövetet vett ki, hogy le tudjuk fagyasztani a benne található spermiumokat). Azt mondta, a visszér műtéttől rendbe jöhet annyira a sperma szám, hogy ne kelljen a fagyasztottat használni, de a dohányzásról, kóláról, műkajákról le kellett szoknia. Egy évvel később volt a Forgácsban az első beültetésem, ahol valóban rendbe jött annyira a spermaszám, hogy friss spermákból tudtak dolgozni, viszont nekem csak 2 petesejtem ért meg nagy nehezen és azok sem tapadtak meg. Ezután elküldtek engem is vizsgálatokra, kiderült, hogy van egy enyhe inzulin rezisztenciám, Dr. Harangozó Andrea endokrinológus vezetésével és a diétáját betartva fél év alatt rendbe hoztunk engem is (diéta+gyógyszer+heti 3x- i kardio edzés), és a második beültetés már sikeres lett, itt szuszog mellettem a 3 hónapos kis csöppségünk. :) Szóval kitartás és kemény munka kell hozzá, de sikerülhet!

borsó88 Creative Commons License 2015.04.09 0 1 247

Személyes tapasztalataim alapján Dr. Albert Istvánt tudnám ajánlani! Sikeres volt a kezelés, nagyon barátságos,segítőkész,és persze jó orvos! Tényleg a betegei érdekeit tartja szem előtt, illetve megbízható,nekem csak pozitív élményeim voltak vele kapcsolatban. 

 

Itt a hivatalos weboldala,ahol midnen információt megtaláltok: http://www.albiandrologia.hu/kezdolap/

zsofiphd Creative Commons License 2015.03.28 0 0 246

Kedves Fórumtagok! 

Egy meddőséggel és lombikbébi programokkal foglalkozó szociológiai kutatáshoz keresünk interjú alanyokat, most elsősorban olyanokat, akik a Budapesti Kaáli intézetbe járnak, jártak. Célunk, hogy jobban megismerjük a meddőségkezeléshez kapcsolódó kérdéseket és a páciensek tapasztalataira építve javaslatokat dolgozzunk ki. Tisztában vagyunk a téma érzékenységével, és pont emiatt tartjuk fontosnak, hogy beszéljünk a témáról, felhívjuk a figyelmet annak fontosságára! A kutatásról részletesebben itt (http://web.uni-corvinus.hu/szoc/reprotechkut.php) olvashatnak, de természetesen szívesen válaszolunk e-mailben is. 
A projekt sikeréhez kulcsfontosságú, hogy elegendő alanyt találjunk. Kérjük, amennyiben 3 éven belül vett részt lombikeljárásban, fontolja meg, hogy lenne-e kedve segíteni kutatásunkat interjúalanyként! Az interjúk teljesen névtelenek, ezt a kutatók garantálják. (Az interjú lehet személyes, vagy Skype-on keresztül csak hangalapú internetes interjú). 
A jelentkezőket a zsofia.bauer@stud.uni-corvinus.hu e-mail címre várjuk. 

Előre is köszönjük segítségüket és bizalmukat!

Nóra2016 Creative Commons License 2015.03.25 0 0 245

Mi a páromal két éve próbálkozunk, de sajnos nincs eredménye. Nekem is a Mens Mentist ajánlották. Szeretném Tőled megkérdezni, hogy el tudnád mondani vagyis ez esetben írni, hogy pontosan milyen vizsgálatokat írtak ki Neked? Előre is köszönöm. :-)

 

Előzmény: Lili59 (244)
Lili59 Creative Commons License 2015.03.18 0 0 244

Én is éveken át próbálkoztam, de nem sikerült teherbe esnem. Sok helyen, orvosnál megfordultam. Aztán elmentem a Mens Mentisbe, ahol nagyon alaposan kivizsgáltak és sikerült kideríteniük a problémát. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Most 2 éves a kislányom! Ajánlom mindenkinek!

julie_ Creative Commons License 2015.02.18 0 0 243

Szia!

 

Nagyon drukkolok, s remélem, már túl vagy a nehéz és már csak a jó hírt hozó kontroll vizsgálatokra jársz.

 

Magam is túl vagyok már egy daganatos megbetegedésen és több fajta orvosi kezelésen, mely mellékhatásaként a meddőség elkerülhetetlen volt. Én sem hallottam korábban a petefészek szövet fagyasztásról, de egy folyosói pletyka miatt azonban mégis sikerült kijárni az utat.

 

A fagyasztás (Szent István Kórház - altatás és endoszkópos műtét) megoldható volt, viszont akkoriban senki nem foglalkozott még visszaültetésről, amivel a hormonháztartás helyre állítása lehet a cél, de akár spontán/asszisztált terhesség vagy akár IVM /In Vitro Maturation/-re, azaz laboratóriumi petesejt érlelésre és megtermékenyítésre (saját fordítás) is felhasználható lenne.

 

Már 7 éve tünetmentes vagyok és két éve kérdeztem először rá, hogy miként változott a törvényi háttér, van-e olyan szakorvos, aki a fentiek közül bármelyik eljárással foglalkozik-e már, de akkor még nem tudtak ilyenről. Ma is leginkább Belgiumról, illetve Franciaországról mondják, hogy ott végeznek már ilyen eljárásokat, de már cseh klinika kínálatában is láttam.

 

Meg tudnád mondani, hogy melyik intézményben van ez a kísérleti eljárás és a specialist, mert mégis könnyebb lenne itthon megpróbálni, mint külföldön.

 

Nagyon köszönöm!

 

Előzmény: petrus81 (236)
Mea70Fan Creative Commons License 2015.02.16 0 0 242

Társadalomkutatási Felhívás

Kedves Érintettek!

A nevem Fábián Melinda és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudomány Karának hallgatójaként, olyan Önkénteseket keresek, akik szívesen részt vennének egy a Meddőséggel kapcsolatos társadalmi kutatásban. Egyetlen jelentkezési feltétel, hogy az adott személynél elsődleges vagy másodlagos klinikai meddőséget állapítottak meg. A tanulmányban való részvétel hozzávetőlegesen 60-90 perces időtartamot vesz igénybe és interjú formájában kerül sorra.
Kutatás célja: Felfedni a meddőséggel kapcsolatos társadalmi attitűdök jellemzőit, a társas kapcsolatokra kifejtett hatásait és megoldást találni arra, hogy az Érintettek minél kevesebb akadállyal és fájdalommal szembesüljenek a társadalmi és magán szférában. Továbbá olyan soron következő tanulmányok alapját képezhesse, amely hozzájárul a magasabb színvonalú lelki és fizikális szakmai felkészültség és támogatás kialakításához.

Ennek megvalósításához az Önök tapasztalatai és történetei szolgáltatnak alapot.

Anonimitás: A kutatás eredményei nem kerülnek nyilvánosságra olyan formában, hogy azáltal a részvevőket bármely módon azonosítani lehessen.

Várom nők,férfiak és párok jelentkezését.
Ha több információra van szüksége, bátran kérdezzen, továbbá a jelentkezéseket az alábbi email címre várom.

email cím:  ttkutatas@gmail.com

 A kutatás 2015 Márciusában kezdődik. 

ediszilva Creative Commons License 2015.01.15 0 1 241

Sziasztok!

Én a Forgács intézetet választottam a meddőségi centrumok közül. Miért? Hozzánk a legközelebb ez található.  Kettő ismerősöm már évek óta járt egy másik intézetbe, panaszolták,hogy ugyan azokat a köröket róják sorra. 2014. januárjában felhívtam az intézetet. 2 hétre rá, február elejére kaptam is időpontot. Hormon, TSH, inzulinrezisztencia vizsgálatot végeztek nálam, a páromnál pedig spermaszám vizsgálatot. Nálam az inzulinrezisztenciával voltak gondok és a hormonoknál volt kisebb eltérés. A Páromnál alacsony a spermaszám (1mill), el küldték egy specialistához, vitaminokat kapott, pár vizsgálatot végeztek és végül kiállították neki a papírt a lombik programhoz. Engem közben elküldtek egy kedves doktornőhöz aki az inzulinrezisztenciámmal foglalkozik, beállított egy étrendet nálam ami nem túl költséges de tartható,nem kell éhezni. Az intézetben nagyon jó emberek dolgoznak, mindenki segítőkész. Jó érzés,hogy nem érzem magam kiszolgáltatottnak.

Májusra tervezik a lombikot, Kettős érzések vannak bennem, félek de közben várom hogy eljöjjön az idő.

 

juszfi Creative Commons License 2014.12.03 0 0 240

Sziasztok!

Megmaradt 3 db 450NE Gonal-f illetve 18 db Fraxiparine injekció,ingyen elvihető!

Hívjatok bátran:0670-324-61-50

 

Barbara72 Creative Commons License 2014.11.03 0 0 239

Én ugyan itt tartok!

Előzmény: petrus81 (236)
Sajtos Etelka Creative Commons License 2014.09.10 0 0 238

Feleslegesse valt Duphastonomat atadom. 40 db.

buvoserdo@gmail.com

eperföld Creative Commons License 2014.05.05 0 0 237

szia, hasonló cipőben... a Kaálinál kérdeztem rá konkrétan, ott kérik a házassági akvi kivonatot, szerintem a többi helyen is.

A Dévaiba fogunk menni nemsokára, első konzultációra, csak nem tudom, hogy minden kivizsgálással együtt kb mennyi a várakozási idő.

Előzmény: rozikaaa (234)
petrus81 Creative Commons License 2014.04.04 0 0 236

Sziasztok! Nem egyszerű az én esetem, nehezen is találtam olyan topikot, ahova "beleférek". Végül azért ide írok, mert úgy érzem, fontos, hogy lombikosok is tudjanak erről. Anita, annak nagyon örültem, hogy Neked is csak pozitív tapasztalatod van a klinikáról, ami most az én segítségemre is lehet..

 

Nem is sajnáltatni szeretném magam, ez fontos, hanem akkor, mikor babát szeretnék, amikor lesz rá lehetőségem, sikerüljön..

Nálam tavaly állapítottak meg melldaganatot (32 éves vagyok), a szokásos éves kivizsgálásomon, amit mindig fontosnak éreztem elvégeztetni. Valahol mindig tartottam a ráktól, mert nagymamámnál és Anyunál is előjött, és most nálam..mivel ennek most már fele sem tréfa és nem is képzelgés, ezért csak egy emberben tudtam gondolkodni, mikor megkaptam a diagnózist. A barátnőimtől mást sem hallgatok évek óta, mint hogy nekem is az ő nőgyógyászukhoz kellene járnom, egyik barátnőmnek nála lett lombikból babája a Versysben, a másik barátnőm szerencsére spontán esett teherbe, de végig ugyanehhez az orvoshoz járt terhessége alatt Zsuzsi tanácsára (lombikos barátnőm).

Mivel annyit már tudtam, hogy  nem csak nőgyógyász, hanem meddőségi specialista is, aki név a szakmában, adott volt, hogy hozzá fogok fordulni a továbbiakban. Öröm az ürömben, hogy pont az én helyzetemben van most náluk kutatási fázisban egy olyan eljárás, amely segíthet a daganatom leküzdése után nekem is teherbe esni. Ez az ún. petefészek-szövet fagyasztás, amit őszinte leszek, nem is nagyon értek, hogyan csinálnak. Viszont annak már sajnos utánajártam, hogy kemoterápiát követően sokkal kisebb az esélye, hogy természetes úton teherbe tudjak majd esni, mert roncsolódnak a petesejtjeim..Ti hallottatok már ilyenről??

Miért nem mondják el ezt egy szakrendelésen is, miért nem világosítanak fel?

És ha nem vagyok abban a szerencsés helyzetben, hogy a barátnőimen keresztül hallok erről a helyről, akkor elvesztem azt a pici esélyt is? Persze gondolhatjátok, mennyire vacillálok, hogy kipróbáljam-e..mondjuk ingyenes lenne, a kutatási fázis miatt, csak a kemot is most kezdem, szóval nagyon nem egyszerű.. Viszont ezt látom egyetlen esélyemnek a későbbiekben, amikor kb. 5 év múlva tünetmentesnek nyilvánítanak, és bízom benne, a mostani párom addig kitart mellettem, amikor már babával próbálkozhatunk..Drukkoljatok.

rozikaaa Creative Commons License 2012.08.29 0 0 234

Sziasztok! Lehet hogy már volt róla szó, de nem lapoztam végig az egész fórumot. Tudjátok esetleg, hogy milyen feltételei vannak annak, hogy "szóba álljanak" az emberrel? Úgy értem, hogy mi nem vagyunk házasok (egyelőre), sem bejegyzett élettársak. Hivatalosan nem is lakunk egy címen. Ettől még ha úgy alakul be lehet kerülni a lombik-programba? A pesti Kaáli mellett döntöttünk, olvasva a fórumokat és miegymást, és persze őket is meg fogom kérdezni, csak első körben egyszerűbbnek tűnik itt... :) Örülök hogy már idáig sikerült eljutnom agyban, hogy valahova fordulni kell...

 

Köszi előre is!

 

 

aaannniiitttaaa Creative Commons License 2012.06.06 0 0 233

Nekem a Versyssel jó tapasztalatim vannak. Négy évvel ezelőtt laparotómiás műtétem, mert az orvos azt gondolta, hogy endometriózisom van. A szövettan sima sárgatest cisztát igazolt vissza, ami a hasüregbe volt. Két évig fogamzásgátlót ajánlott, hogy „biztos, hogy nem újul ki”, ezután sikertelenül próbálkoztunk, mert addigra már szerettünk volna kisbabát. A gyógyszer abbahagyása után fél éven át havonta többször jártam ultrahangra, hogy van-e tüszőérésem, eltelt egy év, semmi nem történt, az orvos mindig állította, hogy minden rendben, nyugodjunk meg. Utána orvost váltottam, elküldött hormonvizsgálatra, ahol mindent rendben találtak, amit az ultrahang is megerősített. Eltelt fél év, felkerestem egy harmadik orvos, aki ugyanezt monda. Februárban visszamentem a második orvoshoz, aki ismét ugyanazt mondta, viszont én éreztem, hogy valami nincs rendben. A barátnőm ajánlotta Dr. Vereczkey Attilát, március 14-én jöttem ultrahangra, ennek során kiderült, hogy mindkét petefészkemen 6-6 centis csokoládéciszta van, ami nem egyik napról a másikra került oda, de egyik orvos se vette észre, vagy legalábbis nem mondták soha, erre a mai napig nincs magyarázat. Április közepén volt a Versys Klinikán a laparoszkópiás műtét, Dr. Vereczkey Attila operált, ennek során maradéktalanul, szövődmények nélkül sikerült eltávolítani a cisztákat, megmaradt a petefészkem is, és a petevezetők is, úgyhogy szerencsére minden rendben, végre olyan vagyok, mint egy teljesen egészséges nő. A műtétből két hét után teljesen felépültem, egyáltalán nem volt olyan szörnyű, mint ahogy elképzeltem. Az orvosok és az ápolónők hozzáállása sokat segített, végig mellettem álltak, mindenben segítettek nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is. Most ott tartunk, hogy augusztus végéig természtes úton próbálkozunk, és szerencsére ennek már nincs semmilyen akadálya annak, hogy megérkezzen a baba. Én tapasztalataim alapján tudom ajánlani a Versys Klinikát, nekem minden szempontból csak pozitív tapasztalataim vannak.

Boubou Creative Commons License 2012.02.14 0 0 231

Kedves Mindenki!
Judit vagyok dietetikus és szülésznő hallgató. A kutatásom miatt fordulok hozzátok, melyben a táplálkozás és életmód szemszögéből közelítem meg a meddőség problémáját. Minden érintett tapasztalata nagy segítségemre lenne, amivel bizonyítani vagy cáfolni lehetne feltevésem, hogy van kapcsolat a táplálkozás és meddőség jelensége között. Kérlek szépen töltsétek ki ezt az általam készített kérdőívet, melynek kitöltése maximum 15 percet vesz igénybe. Természetesen, ha valakit érdekel a kutatásom eredménye nagyon szívesen elküldöm emailben majd.
Előre is nagyon köszönöm.

http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/587db82fb0767f3d4361d0f59a896e33 

 

rekusss Creative Commons License 2012.02.06 0 0 230

Sziasztok! utolsó éves szülésznő hallgató vagyok, szeretnék meddőségi centrumban dolgozni, ezért szakdolgozatomat is e témában írom, készítettem hozzá egy kérdőívet, amit ha kitöltenétek, nagyon sokat segítenétek.(a kérdőív természetesen anonim) köszönöm.( úgy tudjátok kitölteni, ha kimásoljátok és beillesztitek a linket)
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG5LcnU
0SHhwOERaRWxwa3VUTk12RUE6MQ

Nicky1983 Creative Commons License 2012.01.27 0 0 229

Mi a BMC-be járunk.Egyenlőre nem nagyon van panaszom.Egyenlőre....

peter1.2 Creative Commons License 2011.12.19 0 0 228

Hello!
Hát mi nemrég voltunk a Dévaiban és nem fogunk visszamenni. Akár a szocializmusból visszamaradt ellátás. Az asszisztensnek nézett gyógyszerész a pultnál első konzultáció előtt egyből feleségem elé lök egy csomó papírt, hogy töltsd ki minden magyarázat nélkül. aztán amikor kérdezni mersz még letorkol. persze időre mész, de nem akkor jutsz be és úgy vártunk csak 20 percet, hogy egy pár aki 4.20-ra jött 5.10-kor már feladta. A doki sem volt különb. Lehet kérdezni.. Ő semmit nem mond magától. De ha kérdezek, akkor meg nem válaszol vagy nem korrektül. Szóval tiszta állami szférában éreztem magam. A nagy különbség az volt, hogy még 15.000 Ft-ot fizettem is hogy hülyének nézzenek. Ja és persze azt meg hogy gondolom, hogy időre menjek..
szóval nem megyek se időre, se vissza sehogy.
remélem máshol több emberi érzés lesz és nem futószalagnak fogom érezni.
Ide vissza biztos nem megyek.

szilvamag77 Creative Commons License 2011.10.05 0 0 227

szia,

 

én Forgácsos vagyok :)

jelenleg cca 1 év a várólista a lombikra. konzultáció 10e, spermavizsgálat 10e (ezt általában mindenkitől kérik). ha elindult a protokoll, akkor minden díjmentes már (vérvétel, uh, konzultáció, stb.). HIV és Hepa szűrés helyben, nem kell érte fizetni. hormonsor szintén helyben, szintén díjtalan.

ez egy kicsi intézet, 2 orvos van, a konzultációt mindig Forgács doktor tartja, utána viszont kerülhetsz hozzá is, vagy Sipos doktorhoz, nincs saját orvosod.

ha valami még érdekel, kérdezz :)

Előzmény: szornyellla (226)
szornyellla Creative Commons License 2011.10.03 0 0 226

Sziasztok!

Mi 2008 óta a BMC-be jártunk, de a 3. beültetés sem járt sikerrel.

Most, hogy nincs több "fagyibabánk", úgy döntöttünk, hogy intézményt váltunk. De nem tudom, hogy a Forgács Intézetet vagy a DÉvait válasszam!!! Nem mindegy, hogy a maradék 2 oep-es beültetéssel hogyan gazdálkodunk!

Valaki tud tanácsot adni?

médeaw Creative Commons License 2011.07.08 0 0 225

Én már szinte mindegyik meddőségiben jártam. A Kaáli nem rossz, a Forgács nem tetszett, a BMC-ben a biológust utáltam, mert valóban pénzéhes, és a kórházban meg sem ismer, a magánrendelőben mézes-mázas.

A Versys Klinika a legnagyobb csalódás! Semmivel nem jobb a többinél...sőt!!!!!! csak tízszer olyan drága, és nekem már az elején hazudtak. A lombik vége kétszer annyiba került a végén, mint amit az elején mondtak. PGD-t is csináltattunk, mert a doki rábeszélt, és úgy sem sikerült. Semmit nem ér! Undorító módon lehúznak anyagilag. Tehát Versyst nem ajánlom senki, csak a milliomosoknak!

csigabi79 Creative Commons License 2010.12.15 0 0 224

Mi a Budai Meddőségi Központban kezdtük a pályafutásunk. Ez egy évünkbe és jó sok pénzünkbe került értelmetlenül. Februárban jártunk először ott, felvették az adatokat, elküldtek  ilyen-olyan vizsgálatokra. Andrológiájuk, endokrinológusuk nincs, s még a nyári szabadságok is közbejöttek, így várhattunk heteket-hónapokat, míg valahova bejutottunk. Mire minden lelet kész lett, szeptembernél tartottunk, akkor a "kedves Doktornő" elkezdte az inszemináció előkészítését injekciókkal, amit támogatás nélkül írt fel, így nagyon sok pénzbe került. Mellesleg a gyógyszertárban nem kaptunk tollat a szurihoz, amivel be kellett adni, így rohangálhattunk mindenfele, még végül szerezni tudtunk. Miután kb. 70 ezer Forintnyi injekció bennem volt, egyetlen tüsző fejlődött, amit 17 mm-esen láttunk utoljóra, aztán nyomtalanul eltűnt. Az iszeminációra már sor sem került.

A recepciósok modora is szörnyű volt, állandóan az épület előtt állt a sor, rengeteget kellett várni, a doktornő úgy beszélt az emberekkel, mint valami kapcával, munkakedve látványosan nem volt, s a hálapénzt még el is várnák.

 

Utána a győri Kaáliban folytattuk, ahol minden teljesen más: az épület normális, minden gyorsabban megy, emberségesen bánnak veled, nem futószalagon. Igaz az elején néhány vizsgálatért fizetni kellett, de nem többet, mint egy magánorvosnál, viszont hálapénzt egyáltalán nem fogadnak el.

 

Kezdetben azt hittük, mivel a budai Meddőségi Központ állami finanszírozású,  kevesebb pénzbe kerül majd, hát rá kellett jönnünk, ez egyáltalán nincs így!

Baranyiné Niki Creative Commons License 2009.02.14 0 0 223
Sziasztok!!
Szeretnék érdeklődni a Forgách Intézetről oda küldtek most minket lombikolni!!Időpontom már van nem tudom ugyan hogy kihez de az majd kiderül engem leginkább az érdekelne hogy mennyibe kerül ott egy lombik??Ha valaki tud segítsen már rajtam ebben a kérdésben!!Előre is köszönöm!!Várom a számokat!!:)
Endzsi93 Creative Commons License 2009.02.10 0 0 222

Orsolya!

Ez a topik elég kihalt.Nem tudom,hogy lombikod lesz-e vagy inszemed?Gyere át a Meddőség-lombikbébi,vagy az Optimizmus,avagy...,vagy az Inszemináció topikokba.Sokkal többen vagyunk,biztosan tud neked valaki segíteni.(Én BMC-s vagyok/voltam/.)

Előzmény: Orsolya75 (221)
Orsolya75 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 221
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék a Forgács Intézetől.Igazából azt szeretném megtudni itt menyit kell fizetni kezelésekért.Ha valaki tud nekem ebben segíteni megköszönöm előre is szíves válaszotokat.
Orsi
kozmazsu Creative Commons License 2008.10.07 0 0 220
Szia Helga!

Én a Forgács Intézetbe járok,Dr.Sipos Miklóshoz.
Nagyon kedves,türelmes,szerintem 100%-ig odafigyel a pácienseire.
Ebben az intézetben Dr.Forgács Vince a vezető,vele 1x találkoztam,de ő is szimpatikus volt.
Ezelőtt én is a Dévai Dr.-hoz jártam,de nekem sem volt szimpatikus.Persze nem vagyunk egyformák.
Üdv:Zsu
Előzmény: helga78 (214)
sessyl Creative Commons License 2008.07.20 0 0 219

Ne add fel a reményt. Én ugyanezt az utat végigjártam és járom, de amig az összes lehetőséget nem használtam ki, addig nem szabad feladni. Valamilyen megoldás biztosan lesz majd, hogy gyermeketek legyen...

Fel a fejjel, csak pozítivan!

Előzmény: Szilvia01 (210)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!