Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Kombit gázzal Creative Commons License 2012.04.24 0 0 743

A szerződés felbontásáról szóló levelet is csak sima postai levélként adták fel.

 

Csak az miatt, hogy ez a levél egy hónapig írd és mond 32 napig keringett a postán fizethetek legalább 15.000Ft-tal több fedezetlenségi díjat.

 

Kihez fordulhatok panasszal? Kb senkihez.

 

Kötelezni kellene őket, hogy legalább egy szerződés bontást ajánlott levélként kapj meg, hiszen minden egyes nappal amíg nincs élő biztosításod súlyos összegekkel növekszik a befizetendőd..

 

Persze ezt ők nem akarják, hiszen akkor miből élnének...

 

Nyomorultak.

Kombit gázzal Creative Commons License 2012.04.24 0 0 742

Köbe biztosító átverés!!

 

Kötelező gémjármű felelősség biztosításunk a köbe biztosítónál van (még).

 

Átvert minket a Köbe biztosító.

 

Idén januárban kötöttünk náluk. A díj jónak tűnt, (8100Ft/negyedév) de ma már tudjuk miért alacsonyak a díjak.

 

Első nekifutásra több csekket is kaptunk tőlük különböző összegekről (baleseti adóval, anélkül, fedezetlenségi díjjal, anélkül)

Végül telefonon adtak segítséget, hogy melyike(ke)t kell befizetni (2csekket kellett befizetni a többire azt mondták, hogy kuka).

 

Ma 2012.04.24-én kaptunk egy levelet tőlük (amit 03.22-én adtak fel!!!!!!!!!!!!!!!!!) gyakorlatilag egy hónapig keringett a postán!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

A levél tartalma szerint a biztosításunkat felmondták 03.04-től, mert tartozunk  kb 150Ft biztosítási díj hátralékkal +1800Ft tagdíjhátralékkal.

 

Erről semmilyen csekket nem kaptunk. A biztosításunk elméletileg 04.03-ig "élt".

Viszont január eleje óta se egy csekk tőlük, se semmi. Hívtuk őket egyszer március végén, hogy nem kaptunk még csekket a következő negyedévre akkor azt a választ kaptuk, hogy küldik.. azóta is küldik..

 

Most viszont mivel mint kiderült nincs biztosításunk lassan 2 hónapja az autón (hiszen ők már 03.04-én az 1950Ft-os "tartozásunk" miatt felbontották). Pluszban be kell fizetnünk 22.750Ft-ot csak fedezetlenségi díjként és még ki tudja hova és milyen jogcímen 150Ft-okat...az alap 8100Ft-on felül

 

Ezért válasszunk magyar tulajdonú biztosítót!!!!

Hányok tőlük.

 

Legyetek résen ezek erre utaznak!!!!!!!!!!!

vargaz0114 Creative Commons License 2012.01.31 0 0 741

Sziasztok!

 

Sajnos én is a köbe mellet döntöttem,gfb.ügyben.

Elsődleges díjszámításuk,ajánlatuk megfelelőnek tűnt.

Ahogy megkötöttem,derülttek ki ilyen-olyan néven,még a bizosításon felüli fizetési kötelezetségek.

Még ez is elment volna,de később kaptam egy csekket,amin az első ajánlatuknál jóval magasabb biztosításra "kértek". A díj emeléséről semmi magyarázat nem jött.

Ha van rá mód,talán az ismertebb,abban rugalmasan eljáró biztosítót ajánlanék!!!

hgw308 Creative Commons License 2011.08.25 0 0 740

sziasztok

 

Most gondolkodom lakásbiztosítás váltásban, és érdekelne a véleményetek, tapasztalatotok a Köbe ajánlatáról.

Főképp a kárrendezés érdekelne.

lamentation Creative Commons License 2011.02.18 0 0 739

szia,

minden biztosítást alapdíjra, vagyis A0-ba fognak megkötni szerződésként (ajánlaton persze Te azt írod be, ami a valós), majd amikor megkapod az előző biztosítódtól a bónuszigazolást, azt beküldve tudják korrigálni az új szerződést. ez minden biztosítónál így van. ha jól rémlik tavalyelőtt találták ki, hogy nem a biztosítóknak, hanem a volt ügyfeleknek adják ki az igazolást (hadd futhasson még egy kört...)

Előzmény: panka62 (738)
panka62 Creative Commons License 2011.02.07 0 0 738

A kötelező.hu -val kötöttem szerződést ezzel a feltétellel: 

  • Itt minden biztosító ajánlatát megtalálja.
  • Minden papírmunkát elintézünk Ön helyett.
  • Gyorsan és kényelmesen köthet szerződést.

Ezzel szemben ezt kaptam  a KÖBE-től:

Kérjük, szíveskedjen eljuttatni hozzánk előzménybiztosítójának nevét és előzményszerződésének azonosítószámát, illetve amennyiben rendelkezésére áll, előző biztosítójától kapott kártörténeti igazolását az admin@kobe.hu e-mail címre, a +36(1)433-1181 fax számra, vagy a 1475 Budapest, Pf.:142. levelezési címre.

Előzménybiztosítóm neve ismert, mivel a Kötelező biztosítási ajánlatban is szerepel, melyet a kötelező.hu küldött el számomra. Ha a kártörténeti igazolást nekem kell beszereznem a kötelező.hu helyett,  azután hogy a KÖBE már kiküldte a részemre a csekket akkor nem értem mi alapján lett megkötve a szerződés, hiszen e nélkül nem is szokták megkötni.
Ezen kívül nem értem, hogy ha a Posta Biztosító nem küldött ez évre csekket de a KÖBE igen, és mégem tudja a szerződés számát, akkor hogyan lehetett felmondani a szerződést, és hogyan küldhette ki részemre csekket?

ptibike Creative Commons License 2010.12.10 0 0 737

Sziasztok! Én is a köbénél' kötöttem újra a biztosítómat. A napokban egy barátom ajánlotta a vélemények elolvasását, miután megtudta, hogy ezeknél kötöttem újra és döbbent fejjel nézett. Eddig szinte mindig Allianznál voltam, de ahogy olvasom a fórumot, már megbántam a váltást. :)

Amit én hülye fejjel nem vettem észre, hogy ez csak egyesület, nem pedig társaság.

 

szentpet73 Creative Commons License 2010.12.06 0 0 736

Persze, hogy erről nem esik szó. A pénzügyi tanácsadó cégek ugyanabból a tortából szelnek maguknak. Következésképp senki sem szeretné, ha elfogyna előle a sütemény, mielőtt asztalhoz ülne... Ne is várjuk azt, hogy egy tanácsadó a teljes skálát végigzongorázza majd, mert a kínálatuk erősen függ a partnerszerződéseiktől. Olyat pedig még nem láttam, hogy valaki mindenkivel egyformán jóban van, és ez senkinek sem sérti az érdekeit...

coolerruler Creative Commons License 2010.12.03 0 0 735

Én azt nem értem, kicsit kitérve az alkuszi körökre, hogy minden társaságnak van egy bevett tárgyalási stílusa, mi több, kimunkált szekezete. De azt egyik sem mondja, habár ők tényleg megtalálják mindenből a legjobbat, hogy egyik alkuszi cég sem fedi le a teljes pénzügyi piacot. Ezt valahogy "kifelejtik" a kömandataikból, hogy az elérhető társaságok egy részével állnak csupán szerződéses viszonyban. Igaz, hogy ez jóval több, mint amire az egyszei halalndónak ideje, és kedve van ránézni, de koránt sem a teljes kínálat!

szorbar Creative Commons License 2010.12.01 0 0 734

Látom, túl nagy vizet nem kavartam fel... Vagy mindenki elment havat lapátolni? :D Egyébként lehet hibát keresni benne, amúgy meg tökéletes, szabályos szonett formában költöttem ide. De hogy még a címzett sem bagózik errefelé? ... Na mindegy, reklámkapányokat jutányos áron vállalok , ha valakit felizgat a rímbeszedés enyhén perverz ötlete... :D Ajánlom magamat!

szorbar Creative Commons License 2010.11.29 0 0 733

Kedves sunaliza!

 

 

 

 Mondtam, hogy nem maradok adós a verssel! :)Voilá!

 

 

Esik eső,  vagy havat hord a szél

A repedt aszfalt legendákat mesél

Fehér üstökösként emlegetik Őt:

A női kis autóst, a vakmerőt

 

 

Nem ismerős neki  kátyú, sem padka

Ő a városnak démoni arca

Előle menekül  a gyalogos, a rendőr

A biztosítók hatalma megdől

 

 

Ha egy úton találod magad véle

Ne várj, habozás nélkül térj le

S holnap újra gyújtást adhatsz

 

 

Vörös hold kél ma is az égen

Nevét félik már úton-útfélen

Utána csak porszem maradhatsz

 

 

 

Előzmény: sunaliza (717)
motomaniac Creative Commons License 2010.11.29 0 0 732

Na ez az! Mindekni sír, hogy nincs az államnak pénze, meg nincs a cégeknek pénze, meg senkinek sincs pénze... És a végén megint kit fognak kifacsarni? A kicsi embert. Nem tudom ,akkor mi lesz ,amikor már nincs kiken átmanőverezni? Nekem van egy franciaországba települt rokonom. Az ő bevallása szerint nyugatabbra nincs ekkora lehúzás semmiben, mint itt. Arrafelé is hallani  botrányokról, de nem ennyiről, és ekkorákról, mint nálunk. Hát mi van itt??? Azt mesélte, hogy nem tudnak annyit trükközni a biztosítók az őgyfelek kárára, mint nálunk. Mitől vna ez? Miért nem olvasnak bele pár kisiskolás könyvbe? Ahhoz, hogy a tehén fejni lehessen, etetni is kell. És nem azzal...

kordika Creative Commons License 2010.11.26 0 0 731

Kedves Péter az állat!

Nem nyúlta le senki a pénzt az általad említett cégnél,csak így lett beállítva!!!

Bálinték egy teljesen szokványos pénzügyi manővert tettek,amit szerintem a többi ismert B.Társaság is végez hogy csökkentsék az államnak befizetendő adó alapját.

Csak hát a nagyoknak szúrta  a szemét ,hogy a tortán amit  kötelező biztosítás piaca kínál egyre jobban osztozniuk kell egy felnövekvő magyar céggel.

 

Előzmény: Péter az állat (719)
szorbar Creative Commons License 2010.11.26 0 0 730

Kedves motomaniac!

 

Hogy lehet, hogy csak Téged zavar

 

Ha két fórumozó egymással kavar?

 

Életedben nincsen más csavar

 

Foglald el magad mással, hamar

 

 

 

:D

szentpet73 Creative Commons License 2010.11.25 0 0 729

Ti találkoztatok olyan ügynökkel, aki felajánlotta a kötelező biztosítás lehetőségét náluk? Már úgy értem, amelyiknek van ilyen szolgáltatása. Én csak nem rég hallottam erről az együttkötési lehetőségről. Lehet, hogy úgy fajlagosan minden olcsóbban jön ki, ha egyszerre több biztosítást kötsz? Vajon ezt az alkuszok belekalkulálják, amikor egy "jobb" terméket kínálnak fel? ;) Persze fújhatom őket, meg mindenki fújhatja, de a környező havercégektől azt hallom, hogy mostanság az államnak vannak a legnagyobb cash-flow problémái... Képzelem mi lenne, ha pénzügyi szolgáltatást nyújtó szervezetek nem fektetnének állampapírokba... :D

motomaniac Creative Commons License 2010.11.25 0 0 728

Figyeljetek! Örülök, hogy így egymásra taléltatok sunalizával, de muszály ezt itt? Ez nem irodalmi szakkör! Valahol máshol kéne turbékolni!!!

szorbar Creative Commons License 2010.11.22 0 0 727

Kedves sunaliza!

 

 

Sűrgetni a dalnokot nem erény

 

Bár ettől jellemem még szerény

 

Valóm egy olyan gyötört legény

 

Ki nem Rómeó , élete nem regény

 

De tudja , hogy a létezés kemény

 

Új csillag eme fórum egén

 

Jő hát majd a hősköltemény

 

 

 :D

Előzmény: sunaliza (717)
motomaniac Creative Commons License 2010.11.22 0 0 726

Én azt mondom, hogy ha már az ember teheti, akkor ugrálgasson közöttük, mert, mindegyiknek fizetni kell. Akkor meg már kinek fáj az ha jobban járok??? Még ha pár ronggyal is vagyok beljebb, és a mai családok ma sokan 3000 Fton is elgondolkodnak, hogy azinkább mire menjen! Ha meg nem vagyok elégedett, akkor az első alkalommal átkötök tőlük. Mert ha vannak okoskodások, azt úgy is a kisemberek szívják meg, és úgysem tehetnek ellene semmit. Marad az átkötés, meg a reménykedés, hogy kevésbé vernek át az új helyen...

coolerruler Creative Commons License 2010.11.22 0 0 725

Jajám, jajám, csak helyeselni tudok. Senkit nem érdekel itt a "hűségpont", legalábbis ebben a szektorban ez nem jellemző. Nem azon kell szontyologni, hogy ennyire vagy annyira nem értékelik a céghűséget, hanem azon kell matekozni, hogy hogyan is  járok jobban, még az olyan perverz elképzelésekkel is, mint a kilépés és újrakötés ugyanannál a biztosítónál. :) Széles a paletta, lehet válogatni bőven, és én is halottam már baráti körben olyanról, aki nagy múltú, biztos lábakon álló társaság miatt szivornyázott... Na ja, ott is emberek dolgoznak... :)

 

Egyébként még a Posta-féle rémhírekhez: kábé egy hete halgattam a rádiót, és mondták, hogy a K&H-nál a pénzügyi szektort terhelő különadó miatt jelentős létszám leépítést terveznek, vagy már véghez is vittek. Hogy lehet, hogy csak őket terheli ez ennyire? Akkor akinek ott van bármilyen biztosítása, az most féljen, mert kifizetési gondok lehetnek a háttérben?

Péter az állat Creative Commons License 2010.11.22 0 0 724

A biztosítás sajna nem valami szívjóságból végzett valami, ahol elolvadnak attól, hogy régóta az ő csekkjeiket küldözgeted, hanem kőkemény üzlet, ahol a díjakat okos szakemberek mindenféle egyenletek, mutatók, és a többiek díjai alapján számolják ki. A régieknek nyújtott kedvezmények ellentétesek a növekedéssel, a az újaknak nyújtottak viszont pont, hogy ösztönzik azt. Ráadásul az alkuszok tömeges piacra lépése is ezt a tendenciát erősíti, hiszen arra ösztönzik az ügyfeleket, hogy kössenek át. És az ügyfelek meg is teszik, mert ez egy olyan biztosítás fajta, ahol az áron kívül semmi nem számít. Tégy te is így, és keress meg egy alkuszt. Van olyan, amelyik még ajándékot is ad, ha üt választod. Rosszul nem járhatsz.

Előzmény: szőrmók (720)
évibaba90 Creative Commons License 2010.11.21 0 0 723

Akkor lépj ki és lépj vissza. Nincs ennek akadálya. Ezt teszi a többi Cég is. Aki most rendel internetet, fele annyit sem fizet mint azok akik évek óta ott vannak. Aki vásárol telefon előfizetést, fillérekért vehet hozzá nagyon jó készüléket, a régi előfizetők ezt nem tehetik meg. Aki előfizet valamilyen folyóiratra, több havi kedvezményt kap, a régiek semmit. Akkor miért vagy megdöbbenve ezen? Ez a piac, ez van mindenhol a világban. Egyébként szüleim régi KÖBE-sek és tökre meg vannak elégedve velük.  Ütköztek olyan gépkocsival, aki a KÖBE ügyfele volt, és 3 héten belül megkaptuk a kártérítést tisztességes kárértéken. Nézd meg a KÖBE honlapját, mennyit fejlődött a biztosító. A multkor bementem személyesen a központjukba és fennakadt a szemem. Tök jól  berendezve az ügyfélszolgálat és nagyon gyorsan, udvariasan elintézték az ügyemet. Szerintem csak az irigyek terjesztik a KÖBE rossz hírét. A barátom egy másik biztosítónál volt ( most jön át a KÖBE-be ) amelyik multinak számit, és jó nagyot szívott velük.

Ne ennyit erről, szerintem köttesd újra és maradj itt. Üdv. 

szőrmók Creative Commons License 2010.11.21 0 0 722

Bajom nekem sem volt velük. Csak szomoru,hogy ha kilépek tőlük és visszalépek akkor a harmadát kellene fizetnem. Ezek nemigazán hüségpontok !

Előzmény: évibaba90 (721)
évibaba90 Creative Commons License 2010.11.21 0 0 721

Én  a KÖBE-nél kötöttem biztosítást, és semmi bajom velük. 

szőrmók Creative Commons License 2010.11.20 0 0 720

Én simán ott hagyom őket ( KÖBE ) 8 éve vagyok náluk, idén B5 leszek . 20 éves 1,8D autó 16000/ negyedév. Most ugyanez máshol 6000Huf. El is huzok.Leszarják a céghez való hüséget.

Péter az állat Creative Commons License 2010.11.20 0 0 719

Ha jóltévedek, a MÁV biztosítónál sem az egyesületi modellben volt a hiba, hanem, hogy a vezetőség lenyúlta a vagyont. Gondolom a mendemonda meg onnan eredt, hogy lehettek olyanok akik valamelyest ráláttak a dolgokra, de nem szólhattak a dologról.

Előzmény: coolerruler (718)
coolerruler Creative Commons License 2010.11.20 0 0 718

Most ugrott be, amikor anno a MÁV Biztosító bedőlt, előtte jó idővel már keringtették a rémhíreket. Ha itt valami gond lenne, vagy lett volna, akkor arra jó idő lett volna a kampány előtti időszakban lebombázni a KÖBÉt, vagy bármelyik más céget. Egysébként szerintem is Magyarországon még mindig az ár a döntő, de ezen nem is lehet igazán csodálkozni.

sunaliza Creative Commons License 2010.11.20 0 0 717

Tudod Péter, inkább ott jöjjenek belém, mint egy forgalmas közúton!!! :-)))

Az nem jár akkor kárral! Arra azért figyelek! Eddig senkinek nem volt panasza a stílusomra!

 

Hajrá kicsi Rómeó!!!! Várom a szerzeményt, hátha "ütközünk"! :))))))))))))))

Fehér, kicsi Suzukim van, a biztimet lent már láthattad!

szorbar Creative Commons License 2010.11.20 0 0 716

Ó, igen!

 

Tudtam, ó tudtam, hogy a gyengébbik nem adja az erősebb igent! ;)

 

Kedves, hogy kapva kap retorikai vénámon, de lehet, hogy a többi fórumfájter, nem nézné jó szemmel, ha bimbózó zsengéim lágy jambusa-i töltsék meg másra alkalmas sorokat. De ha esetleg lát egy erre alkalmasabb helyet, esetleg megadja biztosítóját , és autótípusát, akkor egy hőskölteménytől sem riadnék vissza!

szentpet73 Creative Commons License 2010.11.20 0 0 715

Egyre azért nagyon kíváncsi leszek! Ebben a nagy árversenyben nagyon sok úgynevezett együttkötési akciót ajánlanak fel. Vannak bizonyos ársávok, ami alatt szerintem már gyanúsan kínálják a szolgáltatásaikat a társaságok. Ezért ésszerű a pénztárcánknak megfelelően olyan biztosítót választani, ami a fizetési hajlandóságunknak megfelel. A magyar piac amúgy is inkább ár- mint minőségérzékeny. Hosszú éveknek kell eltelnie, míg a szolgáltatásra is odafigyelnek az ügyfelek, de ahhoz természetesen más gazdasági körülmények szükségesek. Na meg fejben is sokat kellene változni...

Péter az állat Creative Commons License 2010.11.19 0 0 714

„nő létemre eddig csak belém jöttek! :)))”

 

Nem járhat mindenki discóba. Van, aki így ismerkedik. :-)

Előzmény: sunaliza (713)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!