Keresés

Részletes keresés

PusIsAr60 Creative Commons License 2018.02.18 0 1 11866

Tudod, ezelőtt kb. 45 éve nemigazán voltak síkosítók. Egyébként is szerintem (és sokan mások szerint is) a geci használata síkosítóként azért jó, mert ha spontán szexről van szó, akkor végképp nem tudhatod, hogy az aktuális partnerednek van-e bármiféle allergiája. Ez még akkor is igaz, hogyha kollégiumi szobatársak vagytok, hisz nem biztos, hogy egyáltalán ő tud róla. (Egy ennél kicsit durvább példa az a 16 éves focista, aki 2 hete kapott focimeccsen infarktust és 7 alkalommal a pályán, majd 4 alkalommal a mentőben élesztettek újra. Aztán a kórházba kiderült, hogy veleszületett szívbetegsége van, amit egy átlagos sportorvosi vizsgálaton soha nem találtak volna meg, most is csak a többéves sorozatos terhelés miatt jelentkezett a dolog.)

Előzmény: Valakike996 (11865)
Valakike996 Creative Commons License 2018.02.18 0 1 11865

Síkosító és minden nélkül biztos problémamentesen bement a farok... Higiénia?

PusIsAr60 Creative Commons License 2018.02.17 0 4 11864

Mielőtt még folytatom a történetemet - elnézést kérek, hogy némileg túloztam a spermaadagokkal. Tudni illik, hogy egyszerre 2-2,5 deciliter sperma egy farokból nem jöhet. De lényegében kamaszként (de úgy általában is), szex közben nem igazán tudtam, hogy mennyi az annyi - - amiatt is túloztam el, mert az akkori érzéseimre hagyatkoztam, és nem a valós  mennyiséget írtam.

 

Na de a lényeg:

 

Az első aktus után mindösszesen két hét telt el, amikor is véget ért az 1973/’74-es tanév. Aztán nyáron egyáltalán nem találkoztunk - sajnos! Teltek, múltak napok. Egyre többet gondoltam Karcsira, mindannak ellenére, hogy sok időt töltöttem a csajommal. Aztán elkövetkezett a következő tanév megnyitója, amin közölték a gimis kollégisták szobabeosztását. Egy szobába kerültem Ricsivel (aki osztálytársam volt), Lacival (Annamari unokabátyja - 19 éves és végzős volt), Gergő (harmadéves és szintén 19 éves) és Barna (végzős) és persze -legnagyobb meglepetésemre- Károllyal is. Teltek, múltak a napok és a hetek. November végén 3 teljes héten keresztül masszíroztam a fájós hátát Karinak. Nehezen tudtam magam megtürtőztetni, hogy ne menjek ennél tovább. De a bátortalanságomba beleszólt az is, hogy mindig volt okom tartani attól, hogy valaki ránk nyithat. De ez a 3. hét végén megváltozott. A legfontosabb dolog az volt, hogy Barna és Gergő úszóversenyen volt azon a héten. Ricsi beteg volt. Laci pedig csütörtökön délután ment haza, mert csütörtök-pénteken gördeszka-versenyen vett részt, így lényegében csütörtök este már ketten voltunk Karesszal. Tanulás után megint felajánlottam, hogy megmasszírozom a hátát, amit meg is engedet, majd egy kellő pillanatban megfordított és elkezdett először csak masszírozni, majd csókolgatni. Aztán a kellő pillanatban már a farkamat szopta, aztán rám feküdt és először szájon, aztán pedig ott, ahol ért csókolt és nyalogatott, miközben a kezével hol a farkamat huzigálta, hol a seggem környékén matatott. Ezt követően egyszer csak azt éreztem, hogy már nem a kezével óhajt próbálkozni. Én nem löktem le magamról, hanem felhúztam a lábaimat először a derekáig, majd még feljebb, hogy ezzel megkönnyítsem neki a szándékát. Ő pedig tovább dugott. Egyre mélyebben hatolt belém, míg én egyre jobban élveztem a dolgot. Közben meg arra gondoltam, hogy a világ legjobb pasijával vagyok, vagyis nem volt túlzottan nehéz dolga Karcsikámnak. Ismételtem belém hatolt és belém élvezett. Az egész anál közben hol a szemkontaktust kereste velem, hol ott csókolgatott, ahol csak ért. Ez volt az addigi legszebb élményem. Másnap megint volt egy kis bűntudatom a csajom miatt, de másfelől, amikor csak megláttam Károlyt, a gyönyörűséget - minden bűntudatom eltűnt, mert tisztában voltam vele, hogy a fiú szerelemből cselekedett és nem kihasználni akart. Azt hittem, hogy hétfőn minden szobatárs visszatér, de szerencsére nem így lett, így volt még 1 napom kettesbe a pasival/pasimmal. Sajnos nem volt módunk megismételni a dolgot többet, pedig többször elképzeltem, hogy egyszer végre én is megadom neki a hátsó felavatást.

Előzmény: PusIsAr60 (11853)


PusIsAr60 Creative Commons License 2018.02.17 0 3 11863

Kedves Kritikus Mágus!

 

Folytatnám!

 

"Azonban megértem a te álláspontodat is, kedves PusIsAr60! Próbálod te is leírni, ami benned van, részben azért, mert a topik alapeszménye, alaphangulata kikívánkoztatja belőled, és az élmény újra meg újra magával ragad, amint újraéled magadban az egészet, és annyira jó volt, hogy nem tudod eléggé kifejezni azt a fenomenális érzést, amit akkor te megéltél, és most kiadsz magadból, amiből viszont arra következtetek, hogyha már megírtad ide a sztoridat, akkor azért esetleg te magad is szerethetsz adni. Ez pedig egy dicséretes dolog! :)"

 

Köszönöm, hogy megérted az én érveimet is. Így van! Én mindig is olyan ember voltam, aki nagyon szeret(ett) adni is, és nem csak kapni.

Az is teljes mértékben igaz, hogy írás közben mindig újra és újra megélem azt, amit akkor és ott átéltem és éreztem.

 

"Ha elfogadsz egy jótanácsot, te is, és a többi író is, ne adjatok meg ondómennyiséget! Inkább ne!
Ez is lehet egy olyan "akaratlan hiba", mint az, ha valaki az emocionális sodorból a részletesség miatt lép ki, hogy kirészletezzen amúgy teljesen mellékes dolgokat. Ezzel azonban devalválhat a történetében visszaadott fantáziaélményen! A túlzott részletességgel te is sokat ronthatsz a történeted minőségén, valósághűségén, ráadásul félreértésre adhat okot, ami pedig egy ennyire primitív veszekedés melegágyát képezheti, mint az imént, amire (mármint a veszekedésre ugye) alapból semmi szükség nincs ebben a topikban. Tudom, és megértem, hogyha többnek érződik az ondó, az élmény,... minden, ezzel nincs is baj! :) Meg ugye nem vagy te sem profi író, mint itt szinte senki! :D De azért egy kicsit gondolkodj az olvasó fejével is, mielőtt véglegesíted a történetedet elküldés előtt!"

 

A tanácsaidat megpróbálom megfogadni. A mennyiségektől a jövőben eltekintek. Remélem, hogy megérted, hogy az egyéb itthoni elfoglaltságaim és egy hosszabb történet megfogalmazása nehezen összeegyezhető, ami miatt kicsit nehezebb utána (sokszor már igencsak fáradtan) újra átolvasni, immáron olvasói szemmel. Úgy érzem, hogy te vagy annyira értelmes, aki ezt megérti. Sokan nincsenek!

Előzmény: PusIsAr60 (11862)
PusIsAr60 Creative Commons License 2018.02.17 0 2 11862

Kedves Kritikus Mágus!

 

"Hm. A "dl" vs. "cl" kérdés már nemcsak nálad, hanem a korábban íróknál is feltűnt, és én is úgy éreztem, hogy azért ezek az adatok túlzások, színezések, amelyek sokszor valóban olyan érzést kelt(h)e(t)nek az olvasóban, mintha az egész sztori kamu lenne, akkor is, ha nem az. Szerintem ezt szerette volna elmondani a kommentelő, aki kiakadt a mértékegységeken, ugyanakkor mélységesen elítélem azt a módot, ahogyan ezt megtette!"

 

Értem, amit írsz! Igen, én is elismertem, hogy volt túlzás a leírt mennyiségben. De, amit már szintén jeleztem, hogy az aktus közben hajlamosak vagyunk a valóságnál sokkal többnek érzékelni a keveset. Szerintem egy történetnek az is a feladata, hogy élvezhető legyen, ami miatt szerintem az aktus közbeni érzésekről sokkal érdemesebb írni, mint általánosítani. Ha tévedek, akkor cáfolj meg kérlek!

 

"Sajnos elég gyakori jelenség, főleg ezen a fórumon, hogy ellenséges, kioktató, lekezelő, okoskodó írásbeli hangnemet alkalmaznak a kommentelők, valószínűleg azért, mert nem képesek kommunikálni másokkal. Főleg a mai fiatalabb korosztályra vonatkozik ez a probléma, és a topikban nagyon az az érzésem, hogy mindenki csak elvár és elvár, de nem kér, nem javasol, nem kezeli a történetírókat emberként!Ellenben robotszerűen elvárja, hogy kiszolgálják, csak hogy legyen mire kivernie, miközben ő maga nem tesz semmit azért, hogy a topik minőségibb sztorikkal ellátottabb, eszmeileg gazdagabb legyen. Szerintem pont az ilyen gépies, egocentrikus, sivár, embertelen, érzelemmentes mentalitás miatt nem talál a túlnyomó többség sem magának párt vagy partnert az internetes világban. Mert amint történik valami apróság, ami neki nem tetszik, máris rinyálni kezd, vagy lekoptatja a másikat, miközben senki sem tökéletes, olyan ember egyszerűen nincs!"

 

A leírásod ezen részével mérhetetlenül egyet értek. Szerencsére én látom ennek ellenpéldáját a saját gyermekeimen keresztül. Nem mondom, hogy egyáltalán nem interneteznek. Azt sem mondhatom, hogy mindenkivel szemben tisztelettudóak. Azt viszont elmondhatom, hogy elég nagy baráti társaságuk van. Sőt az idősebbek már baráttal/barátnővel, bizonyára mondhatom, hogy a legidősebbek már gyereket/gyerekeket is nevelnek. Persze az unokák még a kamaszkortól messze vannak. Bizonyos értelembe még az iskola is messze van nekik. Sok szülővel ellentétben (ideértve bizonyos értelemben sajnos az unokaöcséimet/unokahúgaimat is) nem vettek nekik okos telefont és ilyen telefon kinézetű hordozható játékokat sem. (Főleg a unokáknak)

 

"Szerintem ezt kellene mindenek előtt megtanulni és tudomásul venni, hogy minden ember hibázhat, és ha hibázik, azt is emberi módon kellene, illene kezelni, és aki erre képtelen, akkor viszont ne szóljon hozzá az adott témához, mert ő sem tud legalább annyit felmutatni, mint az, akit kritizált! Kritizálni a másikat rém könnyű. A kritika azonban kétélű, minősíti azt is akinek írja, viszont minősíti azt is, aki írja!"

 

Valamilyen szinten ezzel is egyetértek! Én viszont ezt úgy pontosítanám: A kritika minősíti azt, akinek szól. A kritika megfogalmazása viszont sokkal inkább azt minősíti, aki megírja az adott kritikát.

 

 

Előzmény: Kritikus Mágus (11860)
VaBeni53 Creative Commons License 2018.02.17 0 3 11861

Teljesen egyetértek veled! Az a helyzet, hogy én is beleestem abba a hibába, amibe itt többen beleestek. Igen! Van egy olyan dolog, ami valós adatnak minősül(het), és van egy leírt adag, amit az aktus közbeni érzésekre utalva ír le valaki. (Én is így tettem!) De az, ahogy némely hozzászóló "beszélni", ez esetben írni mer idős emberekről az gusztustalan! Ugyan te egy másik topikolónak adtál egy tanácsot, amire én azt mondom, hogy ne csak PusIsAr60, hanem minden jelenlegi és jövőbeni topikoló érdemes lenne, hogyha átgondolna. Szerintem ugyanis az, aki ide ír, az mindegyik valamilyen szinten szeret adni (és vélhetően kapni is), így általában is megfogadható tanácsok. Amennyiben folytatom a saját történetemet (amit már terveztem), akkor én is szem előtt fogom ezeket a tanácsokat tartani!

 

Az érintett felhasználó nevében nem tudok, de nem is akarok beszélni, de én mindenképpen köszönöm azt, amit leírtál!

 

A megfogalmazásból, amit ő (Valakike996) az idősekkel szemben (így -akarattal, vagy anélkül- velem szemben is) megütött, az arra enged következtetni, hogy még a saját szüleit/nagyszüleit sem tiszteli.

 

Az is kérdés lehet viszont, hogy ő kiket tekint véntrottynak... Én azt kívánom neki, hogy élje meg azt a kort, amit én megéltem (65 éves vagyok). Akkor nézze meg azt a bejegyzését, amit az idősekről itt írt.

 

Az fel sem merül benne, hogy ezelőtt 40-50 éve a homoszexualitás nyílt felvállalása még annyira sem volt lehetséges, mint ma, mert sajnos a társadalmat a mainál sokkal jobban elnyomták ilyen téren?

Előzmény: Kritikus Mágus (11860)
Kritikus Mágus Creative Commons License 2018.02.17 0 5 11860

Hm. A "dl" vs. "cl" kérdés már nemcsak nálad, hanem a korábban íróknál is feltűnt, és én is úgy éreztem, hogy azért ezek az adatok túlzások, színezések, amelyek sokszor valóban olyan érzést kelt(h)e(t)nek az olvasóban, mintha az egész sztori kamu lenne, akkor is, ha nem az. Szerintem ezt szerette volna elmondani a kommentelő, aki kiakadt a mértékegységeken, ugyanakkor mélységesen elítélem azt a módot, ahogyan ezt megtette!

Sajnos elég gyakori jelenség, főleg ezen a fórumon, hogy ellenséges, kioktató, lekezelő, okoskodó írásbeli hangnemet alkalmaznak a kommentelők, valószínűleg azért, mert nem képesek kommunikálni másokkal. Főleg a mai fiatalabb korosztályra vonatkozik ez a probléma, és a topikban nagyon az az érzésem, hogy mindenki csak elvár és elvár, de nem kér, nem javasol, nem kezeli a történetírókat emberként! Ellenben robotszerűen elvárja, hogy kiszolgálják, csak hogy legyen mire kivernie, miközben ő maga nem tesz semmit azért, hogy a topik minőségibb sztorikkal ellátottabb, eszmeileg gazdagabb legyen. Szerintem pont az ilyen gépies, egocentrikus, sivár, embertelen, érzelemmentes mentalitás miatt nem talál a túlnyomó többség sem magának párt vagy partnert az internetes világban. Mert amint történik valami apróság, ami neki nem tetszik, máris rinyálni kezd, vagy lekoptatja a másikat, miközben senki sem tökéletes, olyan ember egyszerűen nincs!

Szerintem ezt kellene mindenek előtt megtanulni és tudomásul venni, hogy minden ember hibázhat, és ha hibázik, azt is emberi módon kellene, illene kezelni, és aki erre képtelen, akkor viszont ne szóljon hozzá az adott témához, mert ő sem tud legalább annyit felmutatni, mint az, akit kritizált! Kritizálni a másikat rém könnyű. A kritika azonban kétélű, minősíti azt is akinek írja, viszont minősíti azt is, aki írja!

Azonban megértem a te álláspontodat is, kedves PusIsAr60! Próbálod te is leírni, ami benned van, részben azért, mert a topik alapeszménye, alaphangulata kikívánkoztatja belőled, és az élmény újra meg újra magával ragad, amint újraéled magadban az egészet, és annyira jó volt, hogy nem tudod eléggé kifejezni azt a fenomenális érzést, amit akkor te megéltél, és most kiadsz magadból, amiből viszont arra következtetek, hogyha már megírtad ide a sztoridat, akkor azért esetleg te magad is szerethetsz adni. Ez pedig egy dicséretes dolog! :)


Ha elfogadsz egy jótanácsot, te is, és a többi író is, ne adjatok meg ondómennyiséget! Inkább ne!
Ez is lehet egy olyan "akaratlan hiba", mint az, ha valaki az emocionális sodorból a részletesség miatt lép ki, hogy kirészletezzen amúgy teljesen mellékes dolgokat. Ezzel azonban devalválhat a történetében visszaadott fantáziaélményen! A túlzott részletességgel te is sokat ronthatsz a történeted minőségén, valósághűségén, ráadásul félreértésre adhat okot, ami pedig egy ennyire primitív veszekedés melegágyát képezheti, mint az imént, amire (mármint a veszekedésre ugye) alapból semmi szükség nincs ebben a topikban. Tudom, és megértem, hogyha többnek érződik az ondó, az élmény,... minden, ezzel nincs is baj! :) Meg ugye nem vagy te sem profi író, mint itt szinte senki! :D De azért egy kicsit gondolkodj az olvasó fejével is, mielőtt véglegesíted a történetedet elküldés előtt! (Ugyanez a kérés a kritikusok felé is él: gondolkodjanak egy kicsit az író fejével is, mielőtt kritikát fogalmaznának meg velük szemben! Mert ugye egy kritika is kétélű: minősíti azt is akinek írja, viszont minősíti azt is, aki írja!)

Peace! :)

Előzmény: PusIsAr60 (11859)
PusIsAr60 Creative Commons License 2018.02.16 -2 2 11859

Szerencsére nem kell gyógyszert szednem! Igenis az 1 dl lehetséges és meg is volt. A 2-2,5 dl az tényleg elírás (vagyis inkább az akkori érzéseimet akarta illusztrálni).

 

Neked volt már egyáltalán bármilyen aktusod fiúval-férfivel? Van olyan érzésem, hogy nem, mert akkor tudnád, hogy az ember általában többnek érzi azt, amit kap, mint amennyi. 

Előzmény: Valakike996 (11858)
Valakike996 Creative Commons License 2018.02.16 -8 3 11858

Deciliter akkor sem lehet :D na inkább menj vedd be a gyógyszereid agyógyszereid aztán aludj

PusIsAr60 Creative Commons License 2018.02.16 -3 2 11857

"Szottyadt vén kamugépek... Biztos több deciliternyi spermátok volt, egyáltalán tudjátok mennyi egy deciliter? Gusztustalan vagy, az is kamu amit kérdezel, csak leírod és arra reszeled a csoffadt répádat amikor az asszony a Jóban rosszbant nézi a nappaliban, és arra gondolsz, hogy milyen jó lett volna ilyeneket csinálni."

A felhasználói nevedben (Valakike996) található egy szám ugyebár, ami a "996", felhasználói névben általában az életkorra, vagy a születési évre vagy valami párkapcsolatra utaló, vagy (amennyiben van, akkor) az első utód születése.

 

Vegyük végig:

 

1) 996 éves biztosan nem lehetsz!

 

 

2) 1996 lehet a következő, ami vélhetően a születési éved lehet, ami azt jelentené, hogy 22 éves vagy.

 

3) 1999. júniusa, vagyis a születési éved és hónapodat jelöli. Ez azt jelentené, hogy nyáron leszel 18 éves.

 

4) Párod születési éve lenne, amit azért abszurdnak tartanék.

 

5) Az első gyermeked/keresztgyermeked születési éve

 

A 2-3) esetben pedig az lenne a helyzet, hogy a szüleid legalább 40 év körüliek lehetnek. Amikor engem véntrottyozol, akkor valamilyen szinten őket is leöregezed. Az lenne jó, hogyha mielőtt egy ilyen megalázó és bántó reakciót kiírsz, akkor végig gondolnád, hogy mit is írsz ki.  Arról nem is beszélve, hogy pont az én korosztályom az, aki talán már a mai világban végre nyíltabban beszélhet arról, amiről a kamaszkorunkban végképp nem lehetett szó.

Előzmény: Valakike996 (11854)
PusIsAr60 Creative Commons License 2018.02.16 -1 1 11856

"Először talán úgy 1 cl, majd kicsit később úgy 0,5-1 dl mehetett a srác szájába. Eközben már éreztem, hogy ő is végét járja. Ki akarta húzni a számból, de én kicsit ráharapva, bent tartottam a számba, aminek szerencsére nem negatív, hanem pozitív végeredménye lett, hisz elélvezett. Először vagy 2-3 cl, majd 2-2,5 dl spermát és ondót kaptam."

 

Elismerem viszont azt, hogy az aláhúzott résznél elírtam a dolgot. Nem 2-2,5 dl - hanem csalójában 'csak' 1-1,5 dl volt.

Előzmény: PusIsAr60 (11853)
PusIsAr60 Creative Commons License 2018.02.16 -1 0 11855

Ha rám célzol, akkor jobban jársz, hogyha visszafogod magad!  Lehet, hogy neked még ki sem fejlődött a farkad. És abban is van kétségem, hogy volt-e valamilyen szexuális kapcsolatod fiúval, ahogy abban is, hogy milyen érzés is az, amikor egy fiú egy másikat kényeztet, így nem tudhatod, hogy milyen mennyiségi érzet uralkodik el rajtad, amikor a szádba élvez a partnered.

 

Az a helyzet, hogy a történetek többségében ezért túlozzák el az adagokat, mert az akkori érzéseikre hagyatkoznak, vagyis tisztában vannak ugyan vele, hogy nemigazak teljes mértékben a leírt spermamennyiségek.

Előzmény: Valakike996 (11854)
Valakike996 Creative Commons License 2018.02.15 -10 2 11854

Szottyadt vén kamugépek... Biztos több deciliternyi spermátok volt, egyáltalán tudjátok mennyi egy deciliter? Gusztustalan vagy, az is kamu amit kérdezel, csak leírod és arra reszeled a csoffadt répádat amikor az asszony a Jóban rosszbant nézi a nappaliban, és arra gondolsz, hogy milyen jó lett volna ilyeneket csinálni. 

PusIsAr60 Creative Commons License 2018.02.15 0 2 11853

Az volt életem első olyan estéje, majd éjszakája, ami valódi szexszel végződött. De ennek folyamata viszont tovább mutat az I. rész végén... Hogy miért is?... Ezt is elárulom! A megismételt csók közben a nyelveink a partner száját, míg kezeink pedig a testét járta be. Számomra ekkor derült ki igazán, hogy a kinézethez egy bársonyosan puha test párosul valójában, ami már boldogabbá tett engem. Ekkor a fiú fogta magát és elkezdte markolászni a péniszemet (ekkortájt úgy 9/3 lehetett), ami pedig, mintha csak magától értetődő lenne, el is kezdett merevedni. Ezt Karesz ki is használta. De nem is akárhogy. Lefektetett az ágyamra, majd rám feküdt, de úgy, hogy a fejem pár milliméterre legyen a farkától. Nem volt túl nehéz dolga, hisz én -vele ellentétben- a koromhoz képest kicsivel magasabb, vagyis 155-160 cm voltam. Amikor ezzel ’elkészült’, akkor elkezdte a heréimet nyalogatni. Ezen tevékenysége közben alkalmam sem nagyon volt mást nézni, mint az egyre jobban merevedő, és egyre izgatóbb-vonzóbb péniszét nézni. De, amikor ő aktívvá vált az enyémnél, vagyis elkezdett szopni - abban a pillanatban én is bekaptam az övét. A vonzó kinézethez egy finom (kicsit sós) íz társult. Elkezdtük egymást egyre erőteljesebben szopni. Leírhatatlan volt végre nem csak elszenvedője, hanem elkövetője is lenni egy orális aktusnak. Én sajnos elég gyorsan elélveztem. Először talán úgy 1 cl, majd kicsit később úgy 0,5-1 dl mehetett a srác szájába. Eközben már éreztem, hogy ő is végét járja. Ki akarta húzni a számból, de én kicsit ráharapva, bent tartottam a számba, aminek szerencsére nem negatív, hanem pozitív végeredménye lett, hisz elélvezett. Először vagy 2-3 cl, majd 2-2,5 dl spermát és ondót kaptam. A hőmérséklete forró volt, arra tisztán emlékszem a mai napig. Az íze már annyira nem tiszta. De az igaz, hogy elég vegyes íz-világ tárult a számba, hisz egy pikáns mentol, egy kicsit enyhén erős, kicsit sós (és talán némileg mégis édeskés) volt. Kijelenthető, hogy életem első gecije isteni finom volt.

                               

Az este viszont csak ekkor kezdődött igazán. A kissé vadnak ismert fiú egyszerűen kezesbáránnyá vált. Úgy kezdett a nemesebbik felemnél tevékenykedni, mintha csak tojásokon lépkedne, vagyis mintha csak tojásokat fogdosna. Óvatosan elkezdte bekenni egy kis szappannal, majd ondómaradékkal is a seggemet. Aztán elkezdte a középső-, majd a mutató- és gyűrűsujjával tágítani. Isteni érzés volt az egész. Ez azért valahol idegesített és vissza is fogott engem, hisz arra gondoltam, hogy majd egy lánnyal (Annamari) fogom elveszteni a szüzességemet. De a sors másképp gondolta ezt, hisz a lányt fiúra ’cseréltem’, amit már akkori agyammal sem bántam, de manapság még kevésbé bánok. Milyen jó érzés volt, hogy úgy vesztettem el a szüzességemet, hogy engem kényeztetett valaki, és nem én kényeztettem valakit a ’tevékenység’ alatt. Kareszkám is érezte, mint az érintetlenségemet, mint pedig a félelmeimet. Szerencsére ezt a legjobb érzékkel kezelte, hisz amikor úgy érezte, hogy befeszülök, akkor megállt vagy legalább lejjebb lassított. Órákon át tartott ez a gyönyörű dolog, mire kellően kitágultam. Nem szabad elfeledni, hogy egy nálam érettebb, 18 éves fiú faszáról volt szó, amelynek egy 14 éves fiúnak (vagyis nekem) a fenekébe kellett betenni. Istenien csinálta. Először körkörösen mozgatta a popomba a kukiját, majd kicsit beljebb és beljebb tolta, míg nem először belém élvezett, majd belém hatolt. Ezzel a szüzességemnek annyi lett. Ezzel még nem ért véget az este, hisz majdnem 1 órás utójátékkal folytatta, majd kinyalt. Végül hozzám bújt és úgy aludtunk. Bár enyhén túlzás az, hogy aludtunk volna. Egyfelől azért, mert eddigre már úgy hajnal 1 körül járt az idő, másfelől pedig olyan szorosan öleltük és olyan erővel csókoltuk, ahol csak értük egymást, hogy a másiknak legkevésbé arra volt ideje, hogy aludjon. Remek éjszaka volt. Ez az éjszaka teljesen megváltoztatta az életemet. De nem csak az enyémet, hanem az övét is.

 

Az életem története itt még messze nem ért véget. Sem a kollégiumban, sem pedig azon kívül.

Előzmény: PusIsAr60 (11852)
PusIsAr60 Creative Commons License 2018.02.14 0 3 11852

Isti vagyok, és 58 leszek a jövőhónapban. Biszexuális vagyok. 1973 augusztusa és 1979 májusa között jártam egy csajjal. Aztán 1980 késő tavaszán összejöttem egy másik csajjal, akivel 1983 és 1987 között (haláláig) házastársként éltem együtt. A két legidősebb (33 és 36 éves) gyermekem édesanyjáról van szó. Később összejöttem egy másik asszonnyal, akivel idén leszünk 25 éves házasok és 4 közös(2 fiú és 2 lány)gyermekünk született. A legidősebb 26 múlt a napokban, míg a legkisebb nyáron lesz 17 éves. (A nejemnek az első férje elhunyt - a pasitól 1 fia van)

Én 1970 szeptembere és 1981 júniusa között voltam kollégista.

 

A történet:

 

A fennemlített majdnem 11 év alatt összesen több tucat -de egyszerre "csak" 5- fiúval voltam egy szobába. Az első két kollégiumi évemben kizárólag osztály- vagy évfolyamtársaimmal, majd aztán többnyire idősebbekkel. Nyolcadikban például -többek között- két olyan sráccal voltam egy szobába, akik év veszteség és évismétlések miatt nálam idősebbek voltak. Én 13-14 éves voltam, míg az egyik srác 16, a másik pedig majdnem 18 éves volt. A fiatalabbikat Tominak, az idősebbiket Karesznek hívták. A kisebbikkel már nem ez volt az első tanévem, amikor egy szobába voltam, hisz már akkor is szobatársak voltunk, amikor én még csak a 7. osztályt kezdtem el.

Karesz nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Életkorához képest kicsit alacsonyabb (kb. 160-165 cm) és ezzel együtt kicsit talán vékonyabb (70-75 kg) volt. Kicsit kerek, de mégis valamelyest ovális és nem mellesleg borostás arc. Láthatóan borotvált felsőtest és szőrösebb nemi szerv, ami lehetett nyugodt állapotban kb. 12/4, fürdés után (gondolom fürdés közben könnyített is magán), általában kb. 16/5 lehetett. Nagyon furcsa vágyak kerítettek hatalmukba. Többször is arról álmodtam, hogy Karesz és köztem legalább orális aktus történik. Pedig akkor mindkettőnknek barátnőnk volt. (Ekkoriban én 170-175 cm és 75-80 kg lehettem.) Aztán a vágyam 1974-ben mindössze néhány héttel a tanév vége előtt beteljesült. Azon a pénteken úgy alakult, hogy 2 szobatársunk atlétika-, 2 pedig kézilabda versenyen volt, így Kareszka és én kettesben voltunk a kolesz szobánkba. Úgy este 8 körül járhatott az idő, amikor elmentem zuhanyozni. Éppen csak megnyitottam a csapot, amikor azt éreztem, hogy valaki a hátamat simogatja. Tudtam, hogy nem lehet Annamari (az akkori barátnőm az), mert egyfelől ő is versenyen volt, másfelől pedig este 6 után a lányok nem jöhettek át a fiúkhoz, ahogyan ez fordítva is így volt. Félóránként ellenőrzések voltak egészen este 10-ig, amikor is a felsősöknek takarodó volt (középiskolába -és persze gimibe- ez némileg kicsúsztatott időpont volt), 22 óra után pedig óránkénti ellenőrzések voltak (persze főleg az idősebbek -akik /akár többszörösen is/ évismétlők voltak, azok- mindig próbálkoztak átszökni a lányokhoz vagy éppen a fiúkhoz). Aztán azon a kicsit még gyermekibb hangján megkérdezte, hogy megmoshatja-e a hátamat. Én megengedtem neki. Az érintése óvatos és bársonyos volt. Nem tudom miért, de a farkam már ettől is magánéletre kelt. A hátam mosása közben egyszer csak egyre melegebb érzéseim voltam azon a ”térfélen”. Ezt a plusz meleget a srác lehelete és csókja biztosította. Már a tarkómat csókolta volna, amikor megfordultam. Ahogyan ez megtörtént, és ajkaink először összefonódtak, csókolózni kezdtünk – engem olyan érzések kerítettek hatalmukba, mint korábban Annamarival sosem. A szívem is sokkal hevesebben vert. Egyszerre voltam boldog, szomorú és zavarodott is. Boldog, mert valahol a vágyaimban már szerepelt ez (vagy még valamivel több). Szomorú, mert úgy éreztem, hogy cserbenhagyom a csajomat. Zavarodott talán azért, mert egyszerűen nem tudtam, hogy mit is érzek Annamari, és mit is érzek pontosan Karesz iránt. De ez egy 14 éves fiú esetében talán érthető is. Az viszont némileg érthetetlen, hogy valami hasonlót éreztem a srácnál is, pedig ő már 18 volt. Ráadásul, ami számomra még ennél is durvábban hatott, az az volt, amikor a csók után átölt. Az ölelése ugyanis olyan biztonságérzetet adott nekem azokban a pillanatban, mint kisebb koromba a szüleim ölelése. Akkor már évek óta nem éreztem ilyet. Még akkor sem, amikor Annamari (csajom) ölelt át. Karesz ezt biztosan pozitív jelként értékelte, mert olyan következett, ami ily módon azért még manapság sem szokás. Nem kertelt, nem köntörfalazott, hanem nyíltan (legalábbis ott négyszemközt nyíltan) kijelentette a következőt: Istikém! Isteni pasi vagy! Nagyon tetszel nekem! Azért is lehetett számomra furcsa ez, mert korábban soha semmi jelét nem adta, hogy érdekelnék őt a fiúk. Tény, hogy én is rejtőzködtem ilyen téren. De ezután megnyíltam előtte és így reagáltam: Kareszom! Egy ideje Annamari mellett, vagy sokszor helyette is, csak te járt az eszembe! Ekkor újra átölelt, majd megcsókoltuk egymást. Még ekkor sem sejtettem, hogy életem ezen az éjszakán végleg megváltozik!

 

De erről majd hamarosan mesélek!

PusIsAr60 Creative Commons License 2018.02.14 0 0 11851

Kérlek, hogy folytasd!

Előzmény: kverti1 (11849)
VaBeni53 Creative Commons License 2018.02.12 0 0 11850

Szia! Nagyon jól megfogalmaztad! Élvezhető, és ami ennél is jobb, hogy átélhető.  Van egy olyan sejtésem, hogy lesz még folytatás!

Remélem, hogy meg(is)írod, hogy mi is történt ezután....

Ha jól gondolom, akkor te úgy 16-17 éves lehettél, míg ő ugyebár 1 évvel idősebb. Abból gondolom, hogy írtad, hogy te 11-es, ő pedig 12-es volt.

Előzmény: kverti1 (11849)
kverti1 Creative Commons License 2018.02.11 0 6 11849

Bementem, becsuktam az ajtót, a nyálam csorgott, mikor megláttam a testet, arcot, és a fekete feszülős boxert rajta, ahogy lazán ott fekszik az ágyon.

- Jöttem, mert hívtál. - mondtam enyhén remegő hangon.

- Igen-igen, láttam, hogy nem vagyunk közömbösek egymásnak, úgyis péntek este van, és mindketten itt vagyunk, elüthetnénk az időt. - vetett egy pillantást az ágyára.

Próbálta magabiztosan előadni magát, de éreztem, hogy ő is izgul egy kicsit.

- Nem szoktam csak úgy, idegenekkel csinálni dolgokat. - előadtam a kis ártatlant.

-Dani vagyok. - bemutatkozott.

-Én Tomi.

Kezet ráztunk.

- Akkor már ismerjük is egymást. - mondta, a kis huncut mosolyával megtoldva, azzal a lendülettel magához rántott gyengéden, de egyben határozottan, a száját az enyémhez nyomta, elkezdett benne vadul mozogni a nyelvével, ezt viszonoztam is amennyire csak tudtam.

A szívem hevesen vert, azt hittem rögtön szívrohamot kapok az izgalomtól, úgy szikrázott a levegő köztünk.

Egy pillanatra megtorpantam, hogy mi van, ha valaki bejön, de mintha gondolatolvasó lett volna, átnyúlt a kezem és a testem között, elfordította a kulcsot a zárban, utána átkarolt a derekamnál, még közelebb húzott magához, éreztem, hogy a férfiasságaink harcra készek.

Megszűnt a világ körülöttem, nem tudtam semmi másra gondolni csak arra, hogy itt a pillanat, amire olyan rég vártam.

Miközben csatáztak nyelveink, benyúlt a pólóm alá, végig simította a testem, kicsit játszadozott a mellbimbóimmal, én is hasonlóan cselekedtem.

Kis szünetet tartottunk, levette a pólómat, megfogta a kezemet és odavezetett az ágyához.

Rádobott, kigombolta a farmeromat is, lehúzta és mindketten ott voltunk boxerben, álló farkakkal.

Annyiszor elképzeltem már ezt a pillanatot, de a valóságban ezerszer jobb volt átélni.

Fölém hajolt, elkezdett újból csókolni, de visszakozott és megszólalt.

- Biztos akarod?- suttogta, miközben kapkodta a levegőt annyira sóhajtozott.

- Igen, más különben miért lennék itt?- válaszoltam.

PusIsAr60 Creative Commons License 2018.02.10 0 0 11848

Remélem, hogy Te is folytatni fogod majd, amint az időd engedi!

Előzmény: GKOszi98 (11838)
PusIsAr60 Creative Commons License 2018.02.10 0 0 11847

Remélem, hogy mielőbb folytatod, mert nagyon jól leírod!

Előzmény: Justiron (11843)
PusIsAr60 Creative Commons License 2018.02.10 0 0 11846

Most már több, mint 1 hónapja írtad. Már én az 5. vagyok, aki jelzi, hogy jó lenne, hogyha folytatnád, mert nagyon jó a történet.

Előzmény: kverti1 (11827)
VaBeni53 Creative Commons License 2018.02.10 0 0 11845

Szia! Kitűnő fogalmazás! Várom a folytatást!

Előzmény: Justiron (11843)
pulapara4901 Creative Commons License 2018.01.29 0 0 11844

Remek fogalmazás! Nagyon izgalmasan írod le! Remélem, hogy mielőbb folytatod is! Várom!!!!

Előzmény: Justiron (11843)
Justiron Creative Commons License 2018.01.29 0 8 11843

Nos, akkor folytatnám is. Miután megláttam a szerszámát, csakis arra tudtam gondolni. Nyilván ő is tudta, hogy odafigyeltem és hát tetszett, amit láttam. Minden szilencium végén szinte utolsónak mentem el, hogy hátha akkor odaszól valamit vagy bármi jelet látok , hogy lenne valami. De sajna nem így lett, viszont én szerettem volna egyre jobban a dolgot mostmár. A következő hetekben annyira rávoltam kattanva, hogy éjszakánként nem bírtam magammal. 3-an voltunk egy szobában, abból 1 szinte folyton a többieknél aludt, akkor másokkal haverkodott és egy darabig ott aludt., emeletes ágyak voltak. Hát, mint mondtam éjszakánként lazán rárántottam.  Próbáltam csendben , de egy idő után már nem bírtam magammal. A szobatársam észrevette, hogy mit csinálok. Másnap reggel odajött és megkérdezte, hogy tényleg vertem a cerkát?. Mondtam, hogy ja. Még pár hétig szinte minden nap vertem éjszaka, tudta, hogy mit csinálok, és hát vagy kedvet kapott tőlem vagy nem tudom, de sokszor hallottam, hogy ott is mozog a takaró. De ebből se lett semmi. Én persze továbbra is rávoltam kattanva. Jött a december, majd január, közben betöltöttem 18-at. Kezdődött suli, ment egyik napról a másikra. A koleszos tanár még maradt 1 kicsit a délutáni tanulás után, valami papírt kellett neki írni , így hamarabb lett vége egy kicsivel.  Közben vacsora lett, és pont úgy adódott, hogy egyszerre értünk oda az ebédlőhöz. Ő is késett és én is egy kicsit, míg átmentünk a folyosón elkezdtünk beszélgetni. Kérdezett, a téli szünetről, hogy telt, meg ilyenek alibi témákról. Már majdnem a bejáratnál voltunk és a hátamra, majdnem a derekamra tette a kezét, hogy előre engedjen. Nekem se kellett több, ismét beindult a fantáziám.  A következő 1-2 napban ismét sűrűn néztünk egymásra délutánonként. Másnap a szilencium után, elmentem még wc-re és na és ott megtört a jég. Ahogy vége lett, ő is wc-re jött, igaz volt külön tanári wc is, de ő nagyon ritkán használta. Nagyban csövelek és látom, hogy a mellettem lévő piszoárhoz megy. Elővette a farkát, úgy, hogy szinte mindent láttam és elkezdett mellettem csövelni. Én már majdnem végeztem, közben mind a ketten a másikét néztük. Eltettem a farkam előtte, odamentem kezet mosni, majd a tanár is odajött és annyit kérdezett: - Pénteken is a 4-es vonattal mész? –Igen. – Jó, akkor majd beugrok előtte, szeretnék veled beszélni. Na itt azért beütött, nem is tudtam akkor eldönteni, hogy várjam a pénteket vagy se. Eljött a péntek, én azért ideges voltam. 3 óra múlhatott nem sokkal, mikor belépett a koleszos tanár. Kérdezte, hogy a többiek elmentek-e már, mondtam igen. Ekkor mondta, hogy:- Amint mondtam minap, szeretnék veled beszélni. Mióta rajtakaptalak, hogy játszadoztál, jól látom, hogy te is szeretnéd, amit én?– mondtam – Igen. Nos ezután annyit mindott hogy: Rögtön jövök. Én nem tudtam eldönteni, hogy most mivan szeretné, de elmegy? Mint kiderült a kulcsokért ment el, és visszafele jövet rácsukta az ajtót, hogy nehogy ránk nyissanak. Visszajött és elkezdtünk beszélgetni mindenről, tanulás, csajok és végül a sex, majd kitértünk arra, hogy mikor rajtakapott itt a koleszban, mikor vertem a farkam. Mondta, hogy azóta még jobban izgatja az ő fantáziáját is a dolog. Én az emeletes ágyon ültem, ő meg velem szemben egy széken. Mind a ketten elkezdtük a farkunkat markolászni, na ekkor én már totál bevoltam indulva, ő szétnyitotta a lábát és úgy fogdosta tovább magát. Megkérdezte, hogy nem veszem elő, mert látni szeretné, ahogy verem. Nadrág, gatya le ebben már rutinos voltam és rárántottam, majd a tanár is elővette, de csak a sliccét húzta le és ott vette elő a zacsiját és a farkát.  Mint meséltem a tanár kicsit pocakos volt, bajusz és viszonylag magas, 60 év körül a férfiak többsége így néz ki. Miközben markolászta a sajátját, csörgött a telefonja, felvette és ott a szobában járkált félig álló fasszal. Sose fogom elfelejteni, miközben beszélt telefonon, azt nézte, hogy verem, majd letette telefont, visszaült a székre és elkezdte ő is verni. Már majdnem fél 4 volt, el kellett indulnom a vonathoz, de annyira felizgultam, még maradtam egy kicsit. Már majdnem elélveztem, mikor odaült mellém az ágyra és elkezdte verni a farkam. Hát nekem se kellett több, én is viszonoztam. Piszok jó érzés volt. Olyat élveztem, hogy azt le se tudom írni. A kezén, a hasamon, az ágyon, mindenhova jutott bőven. Ezután felállt és mondta, hogy legközelebb is szeretné ugyan ezt csinálni. Megtörölte a kezét és eltette a farkát. Én gyors rendbe raktam magam felöltöztem, közben ő kiment. Az állomásra vezető úton végig ez volt a fejemben. Lehet, hogy másoknak egy "kicsit" perverz, de én egyáltalán nem úgy éltem át, mintha molesztálás lenne. Sőt, kifejezetten izgató volt. Nem is volt erőszakos, nyilván ha most történne  a jelenben, teljesen másként venné ki magát. Na majd még folytatom...

Előzmény: Justiron (11825)
VaBeni53 Creative Commons License 2018.01.28 0 0 11842

Nem koleszosokról van szó! És sokakban egyéb okok miatt talán megbontránykozást keltenének a történetek. De olyanok is vannak, amiket mások azzal a kikötéssel bíztak rám, hogy nyilvános fórumon ne osszam meg, csak max. privátban.

 

De, ha végig olvasod, akkor a #11816-es hozzászólásomban én is egy koleszos élményemet írtam le.

Előzmény: HG5villanyosember (11840)
VaBeni53 Creative Commons License 2018.01.28 -1 0 11841

Egy korábbi hozzászólásomban, egész pontosan a #11820-as hozzászólásom elején így írtam: "Vannak olyan történeteim, amik kicsit bizarrabbak annál, hogy itt megosszam! Aki kíváncsi azokra is, azok a következő 3 napban (várhatóan dec. 27 estig) írhatnak. Addig nyilvános lesz az email címem."

Tudom, hogy az említett 3 nap már eltelt, de még mindig nyilvános az email címem, mert úgy gondoltam, hogy talán az ünnepek miatt akkor kevesebben érnek rá, így várok még néhány hetet a levétellel.

De az általad említett (előzményként megjelelölt) #11824-es hozzászólásomban is írtam, hogy "A történetek olyan jellegűek, amik manapság még inkább elfogadhatatlanok, mint maga a másság. Ezért mellőzőm ezek nyilvános megosztását."

A koleszos történeten még gondolkozok, hogy folytassam-e, mert a kettőre nincs időm együtt. (Bár az elmúlt napokra semmire sem volt igazán időm) Most is csak véletlen néztem fel ide...

Előzmény: HG5villanyosember (11839)
HG5villanyosember Creative Commons License 2018.01.26 -1 1 11840

Egyébként miért számít ez olyan rendkívülinek? 

Koleszekben akár középiskolai akár egyetemi, bizony megtörténnek ezek a dolgok, akár ilyen tusolós formában akár 1-1 részegebb buli kapcsán, akár csak úgy alakul a helyzet h ketten maradnak egy hétvégén a szobában stb stb, ezer lehetőség van. 

 

Szal nem hiszem h olyan ritka lenne, de itt írja vki h fú de titkos és csak privátban, hát sztem meg tök nyugodtan leírhatod, a kutya nem lepődik meg rajta. Én olyan srácról is tudtam meg homokozós esetet, aki falja amúgy a csajokat, és sose gondoltam volna róla ... Hát ez van. A koleszos élet kicsit más, megesnek olyan dolgok, amik amúgy sehol máshor. 

Nem? 

HG5villanyosember Creative Commons License 2018.01.26 0 0 11839

na hajrá, elmeséled? vagy csak titkosban megy? nemááá

Előzmény: VaBeni53 (11824)
GKOszi98 Creative Commons License 2018.01.22 0 3 11838

Még mindig az első koleszos –meleg– élményemről van szó.

Hát Ádám kijelentése után már tényleg olyan hevesen dobogott a szívem, ráadásul már a torkomban, mint ahogy korábban még soha. Nagyon megleptek, de boldogsággal töltötték el a szívemet ezek a szavak. Ekkor a fiú odahúzott magához és elkezdett csókolgatni. Először csak a vállamat, a nyakamat, majd az arcomat. Ekkor jöttem én, és magam elé húztam őt. Éreztem és a lesütött szemei egyértelmű volt, hogy nem is kicsit szégyelli, amit tesz, de abban a pillanatban felemeltem a fejét, majd odahajoltam hozzá és megcsókolt. Életem 4., egyben életem 1. csókja is volt ez. Igen! Korábban volt három csajom. Csókig mindegyikkel eljutottam, de ennél tovább soha senkivel. Ezt a csókot, amit Ádival váltottunk, soha nem felejtem és felejthetem el, hisz életem első olyan csókja volt, amiben a részemről valamilyen érzelem is társult. Ez a vonzalom, a vágy és a szenvedély volt. Egy lánnyal sem éreztem korábban ezt.

Előzmény: GKOszi98 (11833)
TECsa0003 Creative Commons License 2018.01.21 0 0 11837

Folytasd, mert nagyon jól alakul! Kíváncsian várom, hogy hogyan fog folytatódni a történet!

Előzmény: kverti1 (11827)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!