Köszönöm az ötletet, az étlap pazar, végigenném legszívesebben. A kirándulást el kellette halasztanunk, de ha legközelebb Kecskeméten járunk, ezt a helyet biztos kipróbáljuk
Sziasztok! Tudnátok ajánlani Kecskeméten vagy a környékén jó pizzériát, vagy olasz(os) éttermet? Nem vagyok ismerős arra, de hétvégén családilag arra lesz dolgunk és beülnénk valami jó helyre. A pizza/olasz kaja, amit minden családtag szeret, így ilyesmit lenne jó találni.
Létezik gyorsított eljárás, ha rendelkezésre állnak a szükséges dokumentumok, és ezek benyújtásra kerültek, akár 8 napon belül is. Viszont ilyenkor a legrövidebb időn belül mindenre kiterjedő átfogó helyszíni ellenőrzést folytatnak le. 1 hét max 30 napon belül.
Itt nem kívántak gondolom semmin változtatni, engedélyhez szükséges feltételek eleve voltak, így lehet. Lehet, hogy a helynek is, de az új üzemeltető vállalkozásnak is megvoltak eleve külön az engedélyei.
Én ilyenkor mindig a háttérre lennék kíváncsi, vajon mi/hogyan történhetett, hogy egy étterem március 1-től bezár, és ugyanott négy napon belül kinyit egy másik? Ilyen váltáskor azért mindig szokott lenni legalább egy tisztasági festés, konyhaátalakítás/felújítás, belső arculati átalakítás, új bútorokkal berendezés (hacsak valamiért nem pont ugyanolyan arculattal akarnak működni, mint az ismert előd), de az kizárt, hogy ennyi idő alatt ez megtörténhetett volna.
A konyhai berendezéseket és a berendezési tárgyakat (székeket, asztalokat, stb.) is otthagyták Anyósomék? Vagy ott KELLETT hagyniuk? Mert ennyi idő alatt még az új konyhai berendezéseket sem lehet felszerelni. A közelünkben történt hasonló étterembezárás és a helyén új étterem nyitás, ott két hónapig tartott, amíg az új étterem nyitni tudott, mert a fentieket rövidebb idő alatt nem tudták elvégeztetni. Minden esetre az azért sokat mond, hogy az Anyósom vezetői – tíz nappal a bezárásuk után – szükségesnek látták, hogy nyilvánosan elhatárolódjanak az ingatlanban megnyitott az új étteremtől, netán a korábbi hírnevüket féltik tőlük? „Tájékoztatunk benneteket, hogy "A Serpenyős" étterem nem "Az Én Anyósom" étteremből lett, hanemegy tőlünk teljesen független vállalkozás. Az megfelel a valóságnak, hogy A Serpenyős étterem Az Én Anyósom egykori helyszínén nyílt, de a két vállalkozás egymástól mind személyében, mind pedig anyagilag és üzletileg eltér. Szücs Attila és Dénes György Ügyvezetők Az én anyósom Kft.”
Sziasztok! Abaligeten, vagy könyékén tudtok valami értelmes helyet? Most még minden zárva van ott, de április közepén megyünk. A neten semmi értékelhetőt nem találtam.