Keresés

Részletes keresés

Seejay Creative Commons License 1 napja 0 3 219790

Volt az ifiben egy csapattársam  aki egy az egyben Mackra emlékeztet. Csak úgy hívtuk hogy suta. 

Nem tudom mit lát a pályán, de a német srác a felé guruló labdát nem tudja ütemre átvenni, a pattogó labdát meg csak sodorja, löbböli. Ezáltal olyan ütemkésésekben van , hogy az őt megtámadó ellenféllel szemben  már védekezni kell,közben meg elvileg nála a  labda. 

Azért passzol állandóan hátra, mert alkalmatlan egy kényszerítőhöz ,vagy emberelőnyös szituáció gyors lejátszásához,egyébként mikor nem kell gyorsan döntést hozzon, olyankor néha  jól passzol területre.

 

Rombol ,de pontosság, ütemérzék hiányzik belőle,  és senkit nem érdekel hogy védekező középpályás ,az 2024-ben nem elég hogy jól helyezkedik...

 

Már korábban írtam ,de a Tatabánya elleni MK-n azt néztem hogy nb3-as játékosok amíg bírták erővel, sokszor kellemetlen szituba hozták. 

Mikor elfáradt a Bányász  jobban behúzódott, Mack egyedül volt szűrőben középen, a betömörülő ellenféllel szemben sokszor úgy jött ki, hogy neki kellett forgatnia a játékot .A kedvencem mikor Jurgens beindult, Mack felnézett,és a beinduló észt mögé 8-10 méterrel átrúgta a labdát bedobásra. Még a harmadosztályú focihoz szokott hazaiak is felhördültek. 

Oké hogy nem neki kell szervezni, de hogy alapvető készségek hiányában az első osztályban játsszon, ráadásul Újpesten az beszarás...

Nembélavagyok Creative Commons License 1 napja 0 0 219789

Szerintem Mack igenis jól lát a pályán, de sajnos sok hiányossága is van. De ez nem változtat azon a tényen, hogy Jevtoski az egyetlen alternatívája. Kit játszatnál helyette szűrőként?

 

Branko nálam már rég nem játszana.

Előzmény: waltt (219788)
waltt Creative Commons License 1 napja 0 2 219788

hát mi lehet nem ugyanazokat a meccseket nézzük, de hogy Mack jól látna a pályán, meg “birkózik”, azt nem tudom miből szűröd le. Alapból egy mozdulatát nem tudnám felidézni a labdával (kb. mint Sankovicnál anno), talán csak annyit, hogy rohadt lassú, egy szellő elfújja és állandóan visszaadja a labdát a védőknek. Geiger lehet még hibázik, de még egyszer mondom: Ambrose, Csongvai ennél sokkal hitványabbak voltak a bemutatkozásukkor, sőt utána még sokáig. Most lenne a lehetőség próbálkozni játékosokkal, ehelyett ilyen Pauljevics, Mack féle teljes zsákutcák játszanak

Előzmény: Nembélavagyok (219787)
Nembélavagyok Creative Commons License 1 napja 0 1 219787

Mack esete szerintem érdekes. Ő egy jó adottságokkal rendelkező fiatal volt, amikor ide került, a legnagyobb előnye, hogy remekül lát a pályán, általában jól is helyezkedik (a tegnapi első két gól pont emiatt is nagyon furcsa), de nem véletlenül nem ragadt meg otthon. Sajnos nem sikerült a hiányosságait kiküszöbölni, én még egyetlen játékost nem láttam védekező középpályások között, aki ennyire "iszapbirkózó" lenne, állandóan földre kerül, sántikál. De hajt, mer ütközni, elvégzi a kulimunkát. Sok országban hiányposzt ez és nehéz egy igazán jót találni, ha valaki megüt egy adott szintet, akkor évekig nem mozdítják el onnan. Van a keretünkben négy vkp játékos. Alapból Onovo aki stabil kezdő lenne, de a térdének az állapota aggodalomra ad okot. Jött Keita, aki remek vétel volt, de el kellett vinni hátra, stabilizálni a védelmet. Maradt Mack és Jevtoski. Ebből én is Mackot játszatnám. Az utánpótlásunkból senki nem tud még ennyit sem, mint ez a srác.

btete Creative Commons License 1 napja 0 2 219786

Az MTK meccs vízválasztó lesz, ha nem tudunk nyerni tényleg csak abban bízhatunk, hogy a Várda és a Kövesd kikap még 3x legalább.

Nembélavagyok Creative Commons License 1 napja 0 2 219785

Geiger nagyon gyenge volt tegnap is és a zete ellen is. Ott adott egy gólpasszt, itt egy-egy szép, de nem kulcspasszt. Viszont rosszul helyezkedik, elveszti a párharcait, súlytalan. Neki nem 90 perceket, hanem negyedórákat szabadna csak játszani még. Fokozatos beépítés helyett kétszer 90+ percet kapott. A felkészülési meccseken messze a leggyengébben teljesítő fiatal volt, ezért sem játszott eddig.

 

Ettől még ő lehet majd jó játékos, meg egy rossz szót nem mondanék rá, de ekkora terhet rakni rá mint amennyire most tette Géza, nálam amatőr hiba.

 

Ogi sokkal érettebb és ő már villantott is, de azóta tök természetes, hogy hullámzó még a teljesítménye. Felálltunk két tapasztalatlan fiatallal, egy olyan középpályán, ahol a szükségmegoldás Mack játszik tengelyben. Egyet talán még elbírtunk volna, ha Mack nem ilyen gyenge, de így konkrétan nem volt középpályánk. Plusz Branko és Huszti az egész meccsen nem tudta eldönteni, hogy ki merre és hogyan.

Előzmény: waltt (219784)
waltt Creative Commons License 2 napja 0 0 219784

Geiger nem

volt rossz tegnap sem. előrefelé játszik, adott jó labdákat Csobothnak (aki aztán belevezette rendre az első védőbe)

Seejay Creative Commons License 2 napja 0 3 219783

Mai napig nem értem amikor azt mondta Géza hogy Diarra nem tudna nekünk segíteni. Ennek a csapatnak még Erős Karcsi, meg Farkas Balázs is segítség lenne a mai állapotukban. Pont ott középen van megbaszva az egész. A középpálya világtalan ,Ogi pár hónapja még egy nb3as focista volt, nem lehet tőle elvárni hogy mindent megoldjon.

 

Mack mi a faszt keresett anno a Stuttgart kettőben? A magyar harmadosztály az ő szintje, ez tisztán látszott a Bányász elleni MK meccsen. A 3-5-2 -nek pont a biztonságos együtt védekezés és támadás lenne a lényege, de ennyi labdaügyetlen játékossal az is nagy kihívás. 

 

 Mack,Mörschell, Tajti, Kiss Tamás, Csoboth erejük teljében lévő focisták, mit akarnak ettől a sporttól ha ennyi a teljesítmény?  Ki fogja ezzel a hozzáállással alkalmazni őket, ez nem számít nekik? 

 

Amúgy a MOL-t se értem. Kellett volna még 2-3 játékos a szezon közben akár ingyen is, akivel még ők is számoltak volna a későbbiekben. A bb leigazolta volna őket ,ők meg szépen betolták volna a vételárba.

Most meg azon faszolunk hogy a megye1 Mack,Geiger, Pauljevics, Banai kezdőbe rakása mellett kinek lesz kedve játszani...

 

Ugyanaz van mint Vignjeviccsel 3 hónapja, még egy párharcba se megyünk bele normálisan. Ennyire akaraterő nélküli céltalan, lúzer csapatot még Rogan,meg Oenning se tudott összehozni.

wizardry8 Creative Commons License 2 napja 0 1 219782

Szerintem túl nagy a mellény! Erős csapatokat (Paks,Felcsút,Fehérvár) verjük könnyedén, így a gyengék ellen azt hiszik elég a cipőt kiküldeni a pályára! :-D

Előzmény: JHSZ TTL (219780)
maribor Creative Commons License 2 napja -1 1 219781

Ezt fel lehet pozitívan is fogni. Mi még a nálunk szarabbaknál is szarabbak vagyunk, mégis mi maradunk bent az NB I-ben.

Előzmény: JHSZ TTL (219780)
JHSZ TTL Creative Commons License 2 napja 0 1 219780

Játszottunk a három közvetlen riválisunkal. Megszerezhető 12pontból lett 1(!!!) 2 hazai és egy vendég meccs! Ezeken 4-11 a gólkúlönbség. Mi a három meccs alatf (statisztika) 10 szer találtuk el a kaput, ellenfeleink 20 szor! Kapura lővési kisérlet még rosszabb. Ha ellenük megnéznénk minden meccsünket még katasztrófálisabb képet kapnánk. Ez borzasztó! 20 embert nehéz lenne lecserélni.Egy Keita, Huszti, Ljuljic, Croaziet, Onovo,Csobot, Drazics(?) tengelyre kéne rövidtávon ráépíteni és utána jelentősebb változtatást mert nem egy fiatal csapat ez.

waltt Creative Commons License 2 napja 0 2 219779

lehet motiválatlanok, de Géza se tudja nagyon mit csinál. Elképesztően sok gólt kapunk, gyakorlatilag nincs olyan támadás amiből ne kaptunk volna gólt az elmúlt 3 meccsen. Oké tegnap a Várda szórakozott a végén, de amúgy siralmas amit védekezés címszó alatt csinálunk

wizardry8 Creative Commons License 2 napja -1 2 219778

Úgy vannak vele, már csak összejön az a pár pont a bent maradáshoz. Vagy így vagy úgy. Vagy mi nyerünk, vagy a Várda veszít pontokat.

Kukori meg most hibázott. Emberből vannak. 

Előzmény: old#UTE (219777)
old#UTE Creative Commons License 2 napja 0 5 219777

Én is úgy érzem, hogy gyakorlatilag már senki nem motivált. Sejtik, hogy úgy sem maradhatnak legtöbben. Persze egészséges, győzni akaró ember ettől még megmutatná a jövő szerződései és a saját önbecsülése érdekében, de ezek itt igazoltan nem nyertes típusok. Önmagától egyik sem. Sajnos. És ez a Gézára is igaz. A motiváltságot valahogy szinte minden emberből ki lehet hajtani, egy sportolóból főként. Ezt meg kellene tudnia csinálni, egy közepes edzőnek is. De láthatóan nem megy. Szerencsék, hogy két ilyen gyenge ellenfelünk van a kiesés versenyben, akik szinte csak minket kalapálnak el.

 

Miller a sör Creative Commons License 2 napja -12 0 219776

Nincs itt semmi látnivaló, a Buzi Béla miatt vagyunk ilyen szarok, ha be tiltják az öreg irodalmár köcsögöt azonnal hozzuk a meccseket! Abcug házmesterBélabácsiavénhülyekaratebajnokirodalmár.

Skywalker. Creative Commons License 2 napja 0 6 219775

Jövő héten le lehetne végképp zárni a dolgokat. Egy MTK-t kéne egy nyamvadt góllal legyőzni a Várdát meg csak megcsapják a taknyok. Utána meg már csak 4 meccs / 12 pont... 

 

 

Miller a sör Creative Commons License 2 napja -11 1 219774

Hülye Béla, mikor te még házmester voltál legalább elértük a dobogót. Ma ez kibaszott messze van!

Skywalker. Creative Commons License 2 napja 0 2 219773

Na igen, nagy mágus az is...

Egyébként Kobouri hogy lehet motiválatlan? Őt már eleve a voltaképpen már eladott csapatba hozta a belga. Neki nem lehet meglepetés, hogy az új tulajdonos nem biztos, hogy kéri majd

Előzmény: Nembélavagyok (219772)
Nembélavagyok Creative Commons License 2 napja 0 5 219772

Mellesleg az első két bekapott gólunk Mack hibájából indult. Az első esetben üresen hagyta a gólpasszt adó játékost, nem zárta a passzsávot sem, a másodiknál konkrétan elaludt a gólpasszt adó mellett, így az lefülelhette a pontatlan passzt.

Skywalker. Creative Commons License 2 napja 0 3 219771

Az eddig annyira nem szar Kobouri ma elképesztőeket hibázott (ahogy a múlt héten az addig jónak tűnő Keita!) + a hol ilyen, hol olyan Antzoulas is ma a gyengébb arcát mutatta. Ennyi elég is volt, szar a csapat, ennyitől már bőven összeesik. Jött is egy szépségdíjas kegyelemdöfés. Szerintem ennyi történt, nem több

Előzmény: waltt (219768)
Nembélavagyok Creative Commons License 2 napja 0 4 219770

Szerintem senki nem vitatja, hogy Kobouri elvesztette a futóversenyt, de ott egy remek kiugratás volt a kulcs. Kissé nevetséges lenne a szerződésbontás egy ilyen esetért, hiszen hetente esik meg ilyen nevesebb védőkkel is. Nem az életkor számít.

 

Banai is hibázott, mert úgy döntött, hogy elindul, de nem ért oda, így a kapuból kifutva maga kínálta fel az emelést. Egyik bekapott gólunk sem volt védhetetlen, mindegyiknél rosszul döntött és rosszul helyezkedett.

Előzmény: waltt (219768)
626 Creative Commons License 2 napja 0 0 219769

Régen így is volt. Füzi több mint 100 nb1-es meccs után hibázott egyet (asszem tán Véber picit erősebben adta hátra és nem tudta jól átvenni) és már repült is...

Előzmény: waltt (219768)
waltt Creative Commons License 2 napja -2 1 219768

Azért nehogy már a Banai nyakába varrd hogy a 32 éves Navratil röhögve lefutotta a Koubouri-t vagy kit, ilyen után azonnal szerződést bontanék vele

626 Creative Commons License 2 napja -1 1 219767

Nem is rossz ötlet!

Három meccsenként cserélgetnék egymást, új seprű, veretlen bajnoki cím :D

Előzmény: Skywalker. (219766)
Skywalker. Creative Commons License 2 napja 0 1 219766

Csak szólok, hogy Vignjevic még mindig Újpesten van...

 

:D

Előzmény: Nembélavagyok (219761)
Nembélavagyok Creative Commons License 2 napja 0 3 219765

Erre egyetlen esélyünk volt, a tizi után. Csak éppen nem volt hozzá kapusunk, védelmünk, középpályánk, támadóink, szélsőjáték és taktikai elképzelés sem.

Előzmény: JHSZ TTL (219762)
626 Creative Commons License 2 napja 0 0 219764

Alig várom, hogy a következő meccsen jöjjön a Mötöká, őket mindig ütjük... Ja, nem.

Olyan érzésem van, hogy ingyenes lesz.

Nagyon hiányzik az a 10-en + pont a Honvéd és Vasas nélkül.

Hogy a picsáb@ nem szoktunk kiesni? Tudunk valamit. A van két gyengébb nem indok, rúgtak nekünk egy csomót, meg a pont elosztás is nekik jobb. Az ufók velünk vannak!

KÁP 11 Creative Commons License 2 napja 0 1 219763

Sajnos 2009-ben maradt a Géza.

Előzmény: JHSZ TTL (219762)
JHSZ TTL Creative Commons License 2 napja 0 5 219762

Gézánál is elmentek otthonról! Ilyet nyilatkozni, hogy csomó lehetőség lett volna visszajönni a meccsbe! Mi van?!? Ezen a meccsen semmi esélyünk nem volt a mérkőzés előtt se ezzel a kezdőnkkel! Momentumunk, igazi támadásunk egyáltalán semmink nem volt, visszajönni pláne!

Nembélavagyok Creative Commons License 2 napja 0 4 219761

Az elmúlt két meccsel Géza megágyazott a jogos szezonvégi távozásához. Ezzel a felállással sikerült feltenni a pályára egy olyan védőhármast, ami valójában kettős volt. Antzoulas és Kobouri pedig ennek megfelelően full pánikban focizott ma, sem szélről, sem maguk elől, sem maguk mögül nem kaptak semmilyen támogatást. A zalaiak elleni jogtalan kiállítás miatt teljesen szétesett a védőjáték, Keitát nem tudta pótolni edzőnk, ez pedig még ezzel a kerettel is megengedhetetlen hiba.

 

Ezt a szerencsétlen, teszkógazdaságos kapusnak sem tekinthető balfaszt pedig le kell ültetni a padra, aztán nyáron elküldeni jó messzire a Megyeri úttól. Az első gólnál, ha már lefutották a védőnket, akkor miért nem érkezett a tizenhatos vonalára a kifutásával, miért csak annyira elkésve, hogy szabadon kínálja az átemelést? A másodiknál alatta ment be az eladott labda (ott amit a védőkettősünk művelt az jól mutatta milyen lelkiállapotban lehettek), a harmadiknál a beívelésre ki nem jövés utána alibi bakugrása a nevetséges kategória volt. Utána azért biztos ami biztos kint állt, hogy esélye ne legyen védeni a távoli lövést, ellenben minden beívelésnél nézte, hogy próbál a védő fejelni, miközben a várdai kapus mindent lehúzott, ami ívelve jött. De majd biztos a hatalmas bravúrokra fog emlékezni, amivel megmentett minket egy nagyobb zakótól. Tudjátok, ezek voltak azok, amikor izomból telibe rúgták.

 

A csapat többi része meg a tipikus beleszarok játékot hozta. Fárasztó út, meleg idő, érthetetlen taktika és bizonytalan jövő, ebből ez jött ki, ezek a mi játékosaink jelenleg.

 

A büntetőnk esetében a lábbal ollózó kapus sárgája simán lehetett volna piros is, ha már Keita esete rendben volt a VAR zseniknek. Esélye nem volt a labda elrúgására, ellenben veszélyes volt. Lövést védünk így, nem egy megtolt labdára mozdulunk.

 

Vége lehetne a bajnokságnak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!