Keresés

Részletes keresés

Chipet Creative Commons License 2000.04.23 0 0 11
Oregfiu, masnak ennek a fele is eleg, hogy ugy otthagyja a holgyet, mint fakepnel, de nagyon...

Hova tetted a buszkeseged ? Minden ujjadra talalsz kulonbet - de ehhez most kell egy nagy lepest tenned: rugd ki te ot, ne vard meg, mig lapatra tesz. Kulonben nem fogsz masikat talalni, hiszen "van" mar neked holgyed... /-:

Ch.

Előzmény: prophecy (-)
bzeem Creative Commons License 2000.04.23 0 0 10
Az élet nem mindig habostorta, de ...
Amelyik nő el akar menni az el is fog.A kérdés csak az, hogy előbb vagy utóbb. Mindig lesz indoka és kifogása.
Hát ennyi és gondolkodj! Ne feled az eszedet nem a lábad között hordod!
Előzmény: prophecy (-)
Metalhead Creative Commons License 2000.04.23 0 0 8
Hello prohecy!
Tudom nagyon jol most milyen szar neked. En is jartam mar ilyen cipoben. En is tog fulig bele voltam zuhanva egy lanyba, aki lelepett egy masik figuraval. Annyira szerettem hogy legalabb egy evbe tartott mire kihevertem a lanyt. A haverok nagyon sokat tudnak ilyen esetben segiteni. Mentem veluk majdnem minden este ki szorakozni, csak az volt a nagy baj az elejen hogy minden lanyban ot kerestem es nem talaltam. Teljesen azt hittem en is, hogy be fogok dilizni, mert csajok voltak dogivel, de en meg csak ot akartam, pedig tudtam nagyon jol, hogyha vissza is jonne mar nem lenne olyan mint regen. Mindig csak arra gondolnek hogy hogy tudta ezt csinalni velem. Mar 3 ev eltelt miota lelepett. A mai napig is szeretem, de mar nem olyan vakon. Talan az is lehet hogy orokre fogom szeretni. Ez furcsa dolog, mert ha most vissza akarna jonni, annak ellenere hogy szeretem, nem vennem vissza. Be kell vallanom, miota elment azota sem voltam senkibe szerelmes, de jo ez most nekem igy ahogy van. Csajok vannak dogivel, valtogatom oket mint az alsogatyamat. Elvezem a szabadsagomat. Tudom hogy egyszer fog jonni egy masik akar melyik pillanatban aki le fog venni a labamrol ugyan ugy ahogy o levett, talan majd meg jobban.
Szoval nem kell am csuggedni, fel a fejjel "dude"!!!
Rengeteg lany van akit fel kell probalni...ne hagyd ki az elvezeteket az eletben!!!
Előzmény: prophecy (-)


molar Creative Commons License 2000.04.22 0 0 7
A "három egyszerű tényed" közül az első nem klappol. A töltöttkáposzta bizony melegítve sokkal jobb.
A második sem az igazi, mert igaz ugyan, hogy több nő él M.o.-on, de azok átlagéletkora is legalább másfélszeres, mint a férfiaké. :-)
A harmadik viszont stimmel, úgyhogy érdemes volt tanácsot adnod. :-)
Előzmény: Khaosmage (6)
Khaosmage Creative Commons License 2000.04.22 0 0 6
Üdv!

Három egyszerű tény:

1.) A felmelegített töltöttkáposzta már nem az igazi. Ha vége van, akkor legyen vége. Jobb, amputálni egy ujjpercet, mint vérmérgezésben meghalni ;).

2.) Magyarországon másfélszer annyi nő él, mint férfi, tehát ha ő nem harcol érted, akkor magára vessen.

3.) Ez a legfontosabb dolog, amit az életben megtanultam, egy igen híres egyházi személy mondta nekem, mikor lelépett a barátnőmmel: ha egy busz elment, nem érdemes utána futni.

Tudom, hogy ilyenkor baromi sz@r érzés, de túl lehet élni. Persze sokat segíthet, ha búcsúzóul pl. kifejeled a srácot a zoknijából.

Ha viszont mégis meg akarod próbálni megtartani, akkor csinálj valami jó nagy balhét, minimum szóban. Két lehetőség van:
1.) A *hölgyemény* észbekap, és visszatér hozzád.
2.) Ő is balhézni kezd. Így máris sokkal könnyebb lesz a szakítás.

Sok sikert és energiát kívánok.

Khao!

U.I.: Nehogy már ezért meghalj! Több ezer lány csak arra vár, hogy Téged megkaphasson. Ne okozz nekik csalódást! ;)

Liquid_FX Creative Commons License 2000.04.22 0 0 5
Harcolni érte? Mi a fenének? El tudnád nyújtani a dolgot még pár hónapig, de aztán ugyis vége lenne, minnél később, annál rondábban. Le kell ezt zárni most rögtön, hidd el, a másik pasit is pont így ki fogja készíteni, mint téged. Vannak a világon normális nők is, keress magadnak egy olyat, akivel hosszú távon is boldog tudsz lenni, és nem kell rendszeresen mástól visszafoglalni.
Architectural Student Creative Commons License 2000.04.22 0 0 4
ha vissza is jönne, nem ugyanaz a légkör, mint volt. Ilyen egyértelmű helyzetben, mikor már közölte is veled a szándékát, max. annyit tehetsz, hogy beszögeled kívülről az ablakot, és miután kiszórtál minden életre valamilyen módon veszélyes tárgyat, a telefont, beszereztél kaját, könyveket, odaadod a szomszédnak a kulcsot, zárja be az ajtót mögötted - kívülről.
Aztán, ha jobban vagy, keresd az emberek társaságát. Hátha...
antforce Creative Commons License 2000.04.21 0 0 3
Ejhh ejhh prop,
fura, hogy sokan vannak akik annal jobban szeretik a masikat, minel jobban labtorlonek nezik oket..

Szerintem egy kicsit eroltesd meg magad, es hagyd ott a lanyt, miert jo az neked hogy kihasznalnak, es undorito modon bannak veled ??
Tovabb kellene mar lepned ezen, ez a meghalok nelkule szoveg meg nevetseges, mielott nem talalkoztal vele addig is eltel, most miert ne menne ?
nehezen tudom elhinni, hogy annyira gyenge vagy, hogy egy ilyen problema elott meghatralsz.

bar szamomra mind1, hogy ki mit csinal, csak szeretnem ha ! esszel ! atgondoldad a dolgot, es ugy cselekednel..

kilgoretrout Creative Commons License 2000.04.21 0 0 2
Most úgy érzed, hogy nem tudnál mást szeretni. Nyugi, tudnál. Voltam én is így jópárszor, megboldogult legénykoromban. De aztán mindig tudtam mást is szeretni.

Hagyd a picsába. Menj haza, és ha ne adj isten fel akarnád hívni, gondolj arra, hogy mással hentereg az ágyban.

Nyilvánvaló, hogy ő nem szeret téged. Akkor meg minek ez az egész. Sok lány mászkál egyedül, majd csak találsz másikat.

Előzmény: prophecy (-)
Zak Mc Kracken Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1
A esély szerintem nem 0. Le kell ülni, és megbeszéálni a hölggyel a dolgot. Bár ha másba néha "beleszeret", én már rég otthagytam volna, de Te tudod...
Előzmény: prophecy (-)
Zak Mc Kracken Creative Commons License 2000.04.21 0 0 0
A esély szerintem nem 0. Le kell ülni, és megbeszéálni a hölggyel a dolgot. Bár ha másba néha "beleszeret", én már rég otthagytam volna, de Te tudod...
Előzmény: prophecy (-)
prophecy Creative Commons License 2000.04.21 0 0 topiknyitó
Nagyon szeretem a barátnőmet. Bármit megtennék érte. Jópár éve együtt vagyunk. Mindig is voltak furcsa szokásai, néha "csak úgy" szerelmes lett egykét ismerősébe - ezt valahogy tudtam tolerálnim, bár nem könnyű.
Most egy újabb pasi van nála soron, ezúttal nagyon súlyos az ügy. Halálosan szerelmes, a páciens is - de az nem akar mindent.
Én haldoklom, hiszen mindenem a barátnőm, a hibáival együtt imádom és örökre akarom. Ő most mégis hideg velem, mindig _vele_ van, és -bár tagadják- szerintem szex is volt. Sajnos az egész munkakapcsolat is, "muszáj" együtt lenniük, ami tovább nehezíti a helyzetem.
Minden barátom azt mondja, itt az ideje, hogy lépjek, majd találok mást és szeretni fogom. Én ezt mégsem így érzem, hanem halálomig küzdeni akarok a visszaszerzéséért, és nem hiszem hogy bárki más szeretni tudnék.
Segítsetek!!!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!