Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.27 0 0 109
És nagyon érdekes, ill szembeötlő a hasonlóság a Haunebu II-es és Adamski felvételei között!!!

A Haunebu II-es rajzon:



És állítólagos valóságban:



És egy 2.Vh-s fotó sem amiről olvastam, hogy még nem tudták bebizonyítani róla, hogy hamis lenne!
Előzmény: Törölt nick (107)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.27 0 0 108

Tisztelettel megkérlek, ne nevezz a barátodnak. Annál kicsit igényesebb vagyok.

Olvass még több Egely-t, Ron L. Hubbardot, Mein Kampfot,  Dänikent és hasonlókat.

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (105)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.27 0 0 107
Ez pedig a Haunebu állítólagos iránytűje, középen a Thule társaság emlémájával.
Érdekessége, hogy elektromos vezérlésű giroszkópos tájolóegység!
Előzmény: Törölt nick (106)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.27 0 0 106
Erről a rajzol beszélek, ami szerintem hülyeség! Legalábbis működési szempont tekintetében...


Előzmény: Törölt nick (104)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.27 0 0 105
Figyelj csak kedves barátom! Csak szólok neked, ez a téma a háború idején olyannyira titokban volt, hogy kb csak a legfelsőbb náci vezetők, azok közül is az okkultisták körében volt ismert! Mint ahogyan a szabadkőműves páholyok legbelső titkát sem fogja megtudni az egyszerű halandó, így a náci Németország titkos tanainak is valódi susmutolásait sem fogja megtudni! De ezek szerint Byrd admirális által látott horogkeresztes csészealj az Az antarktiszon is kamu...
És minden mi evvel a témával kapcsolatos! De csak szólok neked már vagy 5.-jére említem a Lifter nevű antigravitációs hajtóművet! Ami működik! Ugyanakkor ott vannak a légmagos tekercsek, mejbe 10kv áramot vezetve (lehet kevesebb valamivel nem tudom pontosan) levitálnak! A lifterrel szemben ennek van egy hátránya, hogy a tekercsek hamar felmelegszik mígy csaknem szét nem olvad! És az is tény, hogy németország titkos földalatti laboratóriumaiban találtak gigantikus méretű Tesla generátotokat! Mintahogy az is tény, hogy a váltóáramű feszültségnek ha óriási frekvenciája van (több száz több ezer) az emberre nem káros! Egyszerűen átfolyik rajta! Aki elolvassa Egely György Tíltott találmányok című könyvét az többet is megtud mind Teslárol, mind Morayról és természetesen Victor Schaubergerről. Tehát alapos önéletrajzi kuatások után érdemes csak valamit cáfolni! Merthogy Schauberger készített vízzel működő levitációs repluzátort az történelmi tény!

Schauberger repluzátor

Miocsórol pedig szintén nem tudok nyilatkozni a jóízlés határain belül...

A kugelblitz pedig, ahogyan sok oldalon és könyvben írják nem volt sugárhajtóműves!
Ugyanis az akkori összes német sugárhajtómű: BMW-003; Junkers Jumo 004; Heinkel Hirth; Pabs stb. Nem volt olyna felhazsnálható állapotban, hogy ilyen gépet pillanatok alatt felgyorsítson az emlegetett 2200 km/h-s sebességre. Lassan pörögtek fel, hírtelen gázadáskor kigyúladtak, vagy jobb esetben megszakadt az égés és a maximális üzemidejük 20 óra körül mozgott! Nem hinném, hogy ilyne instabil technológiát tettek volna a kor legfejletebb repülőjébe! Arrol nem is beszélve, hogy emelőlégcsavaros változattal is találkoztam, annak ellenére, hogy a repülő alján semmiféle nyílt szektor nem volt a levegő kiáramlására. És az egyetlen létező -vélhetően eredeti- fotó is az N-3-as "Kugelblitzről" ezt támasztja alá, hogy nagy valószínűségel antigravitációs volt!

Előzmény: Törölt nick (104)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.27 0 0 104

A csészealj mint aerodinamikai forma akkor sem előnyös forma. Sőt, használhatóbbat is könnyű találni. A meghajtásnak ehhez semmi köze. A légáramlás szabályait ez nem érdekli, az a felületen zajlik. Ez mindaddig így van, míg a légkörben mozog.

Akit ez részletesebben érdekel, az sokat tanulhat az amik "flying body" kísérletsorozatából, ami az alternatív alakú repülő testek létrehozására irányult. Ennek végén alakult ki az űrrepülőgép mai formája is. Voltak ott biza furmányos ötletek, sok vér is elfolyt.

Ha tud valaki egy működő antigravitációs hajtóművet, társuljunk. Adok hozzá egy kevéssé feltűnő, mondjuk Cessna repellőt, benyomatjuk. Oszt csak hussanunk csendben. Kinek mi köze hozzá, miért nem brunnyog? Meg nem mérgezzük a világot CO2 és egyéb káros anyagokkal.

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.27 0 0 103

Azé az a szobafestő tanonc se vót az az echte kékszemű, szőke árja kiscsávó...Sőt, mintha a birodalmi légimarsall pedigréje körül is hát bizony ...

Node ez nem ennek a topiknak a  témája. De az biztos, hogy ez a csészealjasdi is egy mítoszgyártás aktív része.

Mint minden hirtelenjött ideológia, ami hatalmi törekvésekkel áll a világ elé, megpróbál magának utólag is mítoszokat gyártani, termelni. Nem volt itt se máshogy. Nem véletlen az a mániákus, mondhatni eszelős mítoszgyártás és kutatás, amit az akkori okkult társaságok nyomattak hatalmi megrendelésre.

Reális, emberi alapok hiányában muszály volt "hülyíteni" a befolyásolhatóbb részét a népességnek mindenféle sötét okkultizmussal. Ezt persze sok vallás is teszi.

A bukott rend mostani eszmetársai pedig ezeknek továbbnyammogásával próbálják legalább egymásban ébrentartani a sötétség fényét.

Ennek annyi köze van a tudományhoz, a fizikai haladáshoz, az anyagok technológiájához, mint Győzikének az atomfizikához.

Mert ne feledjük, az öreg kefebajszú él és eljön nemsokára a Hold túlsó oldaláról, hogy rendet tegyen a világban! Vagy ez csak a mese és valójában az Antarktisz jege alól jön?

Előzmény: Törölt nick (99)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.27 0 0 102

Így korai ébredés után néha megesik az ilyen.

Terjeszd. Ne a sötétséget.

Előzmény: Miocsó (95)
Miocsó Creative Commons License 2007.07.27 0 0 101


Kedves Barátom!

Te tényleg nem vagy Náci! Te hülye vagy!
Előzmény: Törölt nick (96)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.27 0 0 100
A Walhallát, pedig csak a tudatlan buta emberek(mint te) nácizzák le! Kiváncsi volnék, vajon hány északi származású (Svéd,Norvég,Grönlandi) ember vágna most téged fejen ha meghallaná, hogy egy kalap alá emeled az Odini mitológiába tartozó menyország nevét a nácizmussal!
Előzmény: Törölt nick (99)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.27 0 0 99
És még egy! A zsidók kiírtását nem a tudósok és a Vril társaság rendelte el, hanem Himmler barátod!
Előzmény: Vgyuri (93)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.27 0 0 98
Sajnállak olyan szempontból is, hogy hiányoztál történelem órákról! Jah elfelejtettem te a szocializmus marxista nézetei szerint tanultad a történelmet! Bocsánat erről nem te tehetsz! De, hogy valaki a Vril társaságot bemocskolja és mellé a tudósokat: Dr. Richard Miethe, Schauberger, Dr.Schumann stb. Ez elfogadhatatlan tény! Nem győzöm hansúlyozni!:

"Csak napjainkban – a náci Németországban folytatott kutatások utólagos felderítése, a még fellelhető dokumentációk tanulmányozása után – kezd a világ rádöbbenni arra, hogy milyen közel kerültünk ennek a jövőbe mutató technológiának a kiaknázásához. Kár, hogy ezek a felfedezések egy olyan hatalom fennhatósága alatt születtek, amely nem a világ szolgálatát, hanem a felette való uralmat tűzte ki céljául, így ez a rendszer törvényszerű bukása során maga alá temette a pozitív eredményeket is."

Ha még nem értetted volna meg világosan!
Előzmény: Törölt nick (97)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.27 0 0 97
És ha valaki Ok nélkül nevez valakit nácinak, azt fel is lehetne jelenteni oktalan rágalmazásért, és becsületsértésért! Örülj neki, hogy ez csak egy fórum!
Előzmény: Vgyuri (93)
Miocsó Creative Commons License 2007.07.27 0 0 95


Üdv Xanti!

Gratulálok ehhez a mondatodhoz! Ha megengednéd én is felhasználnám időnként.

Üdv
Előzmény: Törölt nick (94)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.27 0 1 94

A világűr sötét energiája az emberi fejekben testesül anyaggá.

 

Előzmény: Törölt nick (92)
Vgyuri Creative Commons License 2007.07.27 0 0 93

De a júdék a kamukauszt melett szeretnek ebből is üzletet húzni,

 

35 vérnáci példaképed által  - természetesen csa kamuból - megyilkolt hozzátartozóm jogán talán mondhatom: huzz innen a rohadt hitlerista Walhalládba. Amíg csak azt bizonyítod, hogy amikor negyedjére jártad a 6. általánost, a tanáraid felhagytak a kilátástalan harccal, még csak csendben kuncogok. De felvilágosult ifjaknak nevezni 6 millió ember gyilkosait már túlmegy azon a határon, amit egy fórum névtelensége miatt igazi náci bátorsággal el lehet jövetni.

 

Előzmény: Törölt nick (92)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.26 0 0 92
Szerintem a diszkosz forma nem rossz aerodinamikai forma! De mivel a levegőben csakis a Bernulli törvény szigorú szabályaival lehet fentmaradni így ennek a formának egy korszakalkotó meghajtási rendszerre van szüksége! Nem értem annak idején a Németek és nem értem manapság az Amerikaiak (ha egyáltalán van nekik ilyen) miért titkolják ezeket a kutatásokat! Nagy a valószínűsége, hogy az indok az emberi mentalitásban rejlik! Ha valaki hisz Atlantisz legenádjában az tudja, hogy az ősi tudás a természettel való harmónikus kapcsolatok a beldő rothadás (pénzéhség, hataloméhség) hatására ment tönkre! Én ezt az okot tartom a legvalószínűbbne az idővel "megvilágosodott" német ifjak védelmében. Szerintem a levitációs hajtóművet hazsnáltak, ami a mai Lifterhez hasonló lehetett. Csak mivel a lifter ha kap 24 KV-ot akkor fölfelé emelkedik. A külső "váz" elektromos áram hatásásra megszüntete a belső váz (balsafaketrec) súlyát, Mintegy kiválik a gravitációs mezőből és az ég felé veszi útját! A Haunebu kunstrukciója is hasonló lhetett, de ott alul a 3 Gömb alakú mágneses vezérlő egység valószínűleg a gyorstást és a lassítást segítette, ill a manőverezőképességet szolgálhatta. Mintegy terelte az "ionszelet" akár a repülő kormánylapátjai a szél irányát a szárnyak mentén. Ezenfelül a test óriási sebességel forgott akár a giroszkóp, hogy minél stabilabb legyen. Youtube-n lehet látni nagyon szellemes kísérleteket két madzagra felfüggesztett biciklikerékkel, melyet megpörgetnek óriási sebességel. Mikor elvágják az egyik tartómadzagot a keréket márcsak a tengely másik végére kötözött madzagon forog és mégsem billen ki egyensúlyából! Ien egyszerű kis játékos fizikia jelenségek tucatjaiból épülhetnek fel az ien bonyolúltnak tűnő szerkezetek. Máris érthető miért volt a Vril és a Haunebu gépekben forgó rotot középen (melyet sokan félreértelmezve légcsavarnak tituálnak).
Vrillisták abbol a szemléletből indultak ki, amiből annak idején Tesla. Az éter energiáját kívánták megcsapolni. Ugyanis Tesla sok szemtanú láttára! olyna kísérleteket végzett amikor pl egy elektromos motor csak egy vezetékell volt a hálózathoz kötve a másik vége a föld atmoszférájához csatlakozott egy antenávval. Haunebu hajtóművek is ezt az elvet követik. Hiszen ha valaki megkívánja hódítani a világűrt rá kell hogy jöjjön a rakéta már végképp elavult technológia! De nekünk nincs szükségünk ien szerkezetekre! Nekünk az olyan rakéták kellenek, melyek szennyezik a környezetet, nem újrafelhasználhatóságuk révén anyagpazarlók, drága üzemanyagot és gyártási technológiát kívánnak és a hasznos teher mit a világűrbe juttatnak csekély a saját tömegükhöz képest, melynek nagyrészét az üzemanyag emészti fel! És hiába a torlósugárhajtóműves kísérletek. Ezekkel a technológiákkal mi a világűrt meghódítani sohasem fogjuk! Ehez fel kell adni a mohóság mentalitását! Rengeteg feltaláló tűnt el a süllyesztőben találmányaival együtt a fekete aranynak nevezett ocsmányság miatt! Akik az antigravitációs technológia lehetséges megoldáasait terjesztik a neten (mivel a folyóiratokban erőssen cenzúrázva lennének, tisztelet a kivételnek!) a tisztaság és pénzmentesség vezérli! Persze innen is nehéz kiszürni a valós információkat! Ezt nem tagadom! Az utóbbi időben nagyon felkapott a Hitler Csészealjais téma, nagy valószínűséggel a szenzációhajhászás miatt. Azt azonban nem sokan sejtik, hogy ezeknek igen hatalmas valóságalapja van! De a júdék a kamukauszt melett szeretnek ebből is üzletet húzni, akárcsak egyéb lejáratós témákkal kapcsolatban a Vril és Thule társaságot illetően! Tesla és az ilyen tudósok is azért védették le találmányaikat, mert a kapzsi emberek szemrebbenés nélkül felhasználták volna saját nevük alatt!
Schauberger sem alkotja meg az antigravitációs hajtóművét, ha nem lett volna természetjáró és nem figyelte volna meg a pisztrángokat, hogy miképpen képesek az írdatlan árral szemben napokat tölteni viszonylag kevés és igen lassú! farokmozgatás közepedte!Később, mikor fölboncolta a természet eme csodáját, rájött, hogy a pisztrángnak van egy kis többletenergiát termelő "berendezése" a kopltyújában. A beáramló nagysebességű víz egy speciális kamrába lép be -mely egy bonyolúlt spirális alakú csatorna- és onnan töbletenergiával távozik pusztán a spirális áramlás révén! És ezt hazsnálta fel turbináinak megalkotátsához, mely körneyzetbarát. Észrevette azt is, hogy az örvénylő víz fölött a testek súlya is kisebb lesz az áramlási sebesség fügvényében. Könnyne kitapasztalhatjuk, ha egy tojást beleteszünk egy 3 dl-es vízzel teli söröspohárba és ha nagy sebeséggel kavajuk a vízet az örvény a puhár tetejére szippantja a tojást és fel is emelné ha bírnánk gyorsabban kavarni és nem lenne útban a kezünk. Ezen kísérletek sokasága folyt a III. birodalomban melyben végül megszültetett a csúcstechnika a körrepülők formályában!
Előzmény: Törölt nick (91)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.26 0 0 91

Ennél azért már az általános iskola 6. osztályának fizikaóráin is komolyabb feleletet várnak...

 

Aki az aerodinamika alapjaival kicsit is tisztába van, az tudja, hogy bármilyen meghajtást is talál ki valaki, a diszkosz alak messze nem előnyös. A megvalósult légcsavaros és sugárhajtóműves próbák is alapvető labilitást mutattak. A levegőben tartani és haladásra ösztökélni egy vaságyat is lehet, de talán van kiforrottabb forma is erre a célra.

Előzmény: Törölt nick (90)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.25 0 0 90
Bocsánat!
Ez lenne a helyes link oly sok kínlódás után:
<a href="http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/AE/AUFOmotorsystem.PNG&imgrefurl=http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/HTMLdosya1/GermanUFOsystem.htm&h=570&w=492&sz=106&hl=hu&start=13&um=1&tb" target="_blank">Itt a link</a>

Elektronok vándorlása
Előzmény: Törölt nick (89)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.25 0 0 89
http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/AE/AUFOmotorsystem.PNG&imgrefurl=http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/HTMLdosya1/GermanUFOsystem.htm&h=570&w=492&sz=106&hl=hu&start=13&um=1&tbnid=Q9r91Y86wTDzBM:&tbnh=134&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Ddonar%2BKSK%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dhu%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:hu:official%26sa%3DN
Előzmény: Törölt nick (87)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.25 0 0 88
Íme!
Előzmény: Törölt nick (87)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.25 0 0 87
Tudod épp az ilyen emberek miatt működnek a topicok, akikkel lehet min vitázni, és mindkét fél tudja hogy az ő álláspontja a helyes és mindeki ragaszkodik a saját nézetéhez! Ez így is van rendjén! Nem veszekedni kívánok veletek, hanem fényt deríteni az esetleges működésre a Haunebukat illetően! Ugyanis az N-3-as Bellonzo diszkosz akármennyire is mondják nem sugárhajtóműves volt!
Ugyanis nincs élet víz nélkül, de fejlődés sincs tűz nélkül!
Szeretném ha megnéztek egy linket:
Előzmény: Vgyuri (85)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.25 0 0 86
Te vagy magkémikus? Már nem aztért de honnan veszed, hogy a National olyan forrásokhoz jutott amelyek megbízhatóak? Te nem ismered a "történelmet a győztesek írják" nevű fejezetet? Én ha amerikai lennék és győztem volna ugyan azokat állítottam volna amiket ők! Ilyen fontos dokumentációkat még 100 év mulva sem fognak elkottyintani, nemhogy 50 év távlatábol! Egy ilyen nagyhatalmat mint Amerikia (ami márcsak papíron nagyhatalom, egyébként milliárdos tartozásai vannak) mélyen érintette ez a kérdés, hogy ekkora dollármilliárdok befektetésével sem ért el olyan eredményeket, mint a németek! Honnan veszed azt, hogy a németek hátra hagytak minden atombombával kapcsolatos dokumentációt? Nem tudom hol tanítasz! Nem tudom hány éves vagy! De ennyi évvel a hátad mögött abszolút buta gondolkodásod van! Nemlátsz be a történelem zárt fügönnyei mögé! Én sem látok be! De vannak bizonyos jelek ezek mögött a függönyök mögött! Te szisztematikusan becsülöd le azokat a német felfedezéseket is, melyke már bizonyítottan az ő érdemük! Csak mert van egy diplomád, azt hiszed ez minden területre feljogosít! Apropó repülőtiszt barátod! Nem is tudom Kecskeméten vagy Szolnokon állomásozik? Netán MIG-29-est vagy Saab Gribent vezet? Esetleg valamelyik Mil helikoptert? Előbbi köztuduttan bizonyított a kommunista szférában, míg utóbbi egy harcban sohasem bizonyított géptípus! Ti is ebbe a kategóriába tartoztok! Akár a kormány, aki F-16 Fighting Falconok helyett (melyek az öbölháború mellett, sok más területen is bizonyítottak) ezeket a Svéd "csúcs" modelleket választották! Én is járok főiskolára képzeld és nincs ennyi év a hátam mögött! De csészealjak terén biztosna többet tudok mint te! Aki bedől a látszatpolitikának! Egy ilyen idős embernek illene tudnia, hogy a CIA és egyéb cionista szervezetek sosem fognak olyan információt kiszivárogtatni ami az ő érdeküket ássa alá a világ számára! Mint ahogyan azt sem, hogy a 2001.09.11 "terrortámadás" mögött is eme díszes társaság bujik meg, és hogy államérdeki okokból egy várost is ki lehet írtani, nemhogy két "piciny" felhőkarcolót! Ezt egy volt CIA ügynök nyilatkozta egy egy német televíziónak anonym módon még a 70-es években! És az SS is így tett egy francia faluval a háború elején! Olyat láttak, olyta halottak, amit nem kelett volna! Látod te is, hogy egy ilyen fiatal ember mien buta, mekkora nagy hasznavehetetlen, Scifi hajhász, becsületromboló! Annak ellenére, hogy nem olvastam egy Scifi regényt sem! Mien fiatal és mekkora hülye! Nemhiába a tudást években és nem tapasztalatban szokás mérni szerény országunkban! Nem azért védem a német tudósokat mert náci vagyok! Engem megfogott bennük valami! Méghozzá az, hogy olyna projekteket támogattak amiből sosem sajnálták a pénzt! Amit kelett kifejlesztettek! Nem úgy mint a mai nyugati világ! Legyen valami olcsó és minőségi! Ez a kettő ritkán jár együtt! A zsiguli is jó autó meg megbízható de tudod max 10 éven belül szétrohad. Nem tudom ismered e a HK német fegyvergyárat, mely kishíján azért ment csődbe, mert egy modern fegyverbe annyi pénzt áldoztak(történetesen a G11-be) mely majdnem csődbe vitte a vállalatot? A pénz számukra csak eszköz a tudás bizonyítására! De most 40%-a angol kezekbe vándorolt, ahol új jelszó van! Olcsó legyen a gyártani kívánt fegyver! A németek mindíg is a minőségre hajtottak! Neuman Jánosra visszakanyarodva pedig nem azt állítotattam, hogy nincs semmi köze abszolút a szg-ekhez, hanem gyakorlati megalkotásról beszélek! Ő fektette le a működés alapelveit! De ezek gyakorlati megvalósításának oroszlánrészét más tudósok alkották meg! Tudod rengeteg olyan fegyver és egyéb eszköz, repked a fejünk fölött és járkál melettünk melyek nagy valószínűség szerint német konstruktőröké! Meg a másik, tudod Hitlerben azt becsülöm, hogy a háborúban harcolt és az egységét mustárgáz támadás érte melynek során több mint egy hétig elvesztette szeme világát! Rengeteg mérgesgázt alkottak meg a német tudósok gyilkolásra, de Hitler ragaszkodott hozzá, hogy ezeket ne vessék be! Nem szerette volna azt, hogy más is így érezzen ahogy ő akkor! De jött egy új korszak történetesen "a kimutatom a fogam fehérjét" kis amerikáról lenne szó a vietnámi háború idején! Ők nem sajnálták bevetni eme gyilkos gázokat (melyeket biztosan a 2.vh után zsákmányoltak) a vietkongok ellen és főleg az ártatlan civil lakosság ellen aki mai napig is isszák ennek a levét!
Tudod ezeknek a dolgoknak a tükrében gondolkodom én! Nem egy diplomával a zsebemben!

Köszönöm!
Előzmény: Vgyuri (85)
Vgyuri Creative Commons License 2007.07.24 0 0 85

Egyébként honnan veszed, hogy nem léteznek csészealjak? BIZONYÍTSD be hogy nem léteznek akkor elhiszem neked!

IQ100 felett tudni szokták, hogy valaminek a nemlétét lehetetlen bizonyítani, hacsak nincs axiomatikus kizáró ok. Az állítást kell bizonyítani. Te állítod, hogy vannak csészealjak: nosza bizonyítsd! De azt is, hogy ezeket a nácik a Vril technológiával készítették, mert ezt is mondod.

 

Verner Heisenberg volt az atombomba atyja!

 

Aki nem tudott atombombát csinálni és nem is akart, ezt már 1942-ben eldöntötték. Az lehet hogy neked a Paperclip vezetője a második üveg viszki után mást mondott a kocsmában, de a National Geographic filmjén - amit többször láttam - azt mondta, hogy találtak egy nem működő atomreaktort, ami félre volt tervezve, annyi urán és nehézvíz kellett volna bele, ami a világon sincs.

 

Miért van az, hogy a Németek kapitulációja után 4 hónappal alkották meg az első atomot az amcsik?

 

Honnan veszed ezeket a HAZUGSÁGOKAT? A Manhattan projekten, aminek ma már minden lépése ismert 1940-45 között, 15 000 ember dolgozott, 3 intézetben. Felhasználták az angolok korábbi előrehaladott kutatásait. Ott volt Lisa Meitner, a maghasadás egyik német felfedezője (Hahn és Strassman nem volt zsidó, ők otthon maradhattak.) Ott volt Fermi, Bothe, Wigner, Szilárd, Teller, Bohr: Európa egész atomfizikai elitje. Csak az oroszokat (Hlopin, Kurcsatov, Kapica) küldték el a T-34 páncélzatát kidolgozni, lehet hogy ők voltak a hasznosabbak :-)

 

És ezek az USA gtózdasági erejével a hátuk mögött nem tudtak atombombát csinálni, a kódis németektől kellett ellopni a készt? Akik annyira nem tartották súlypontinak a projektet, hogy nem is SS irányítás alatt volt, mint a többi csodafegyver-fejlesztés, hanem a civil energiaügyi minisztérium üres ládájában keresgéltek.

 

A magyaroknak semmi közük az atombombához! Kb annyi közük van mint Neumannak a szg-hez!

 

Na ekkorát, hogy Neumannak semmi köze a számítógéphez, ebben az évezredben még senki sem lódított. Aki ilyet komolyan állít, attól el sem várom, hogy tudja, ki volt, miért kapta a Nobel díjat Wigner Jenő, és mit csinált Szilárd Leo és Teller Ede.

 

Te a kis hülye haveroddal azt hiszed hogy hűű mekkora nagy tudósok vagytok!

 

Én nem tudom, hogy téged milyen szakmai tudásod jogosít fel az ilyen kijelentésekre, nyilván az SS vezérkari akadémián diplomáztál svédtornal és erőszakon. (Bár úgy tudom, ott a hülyeség kizáró ok volt.)

 

Én amgam részéről magkémikus vagyok, húsz évig oktattam az atomfegyvereket. Másik lefitymált barátunk pedig tartalékos repülőtiszt. Mi nem scifikből tanultuk a világ csodáit. Ha te Zundel és Harbinson náci-ufó alapműveit sem ismered, akkor nem tudom, honnan szerezted össze ezt a sok őrültséget.

 

Én olyan utánközlő művet nem ismerek, amelyik az atombombától Byrd srkkutató expediciójáig mindent elorozna a náci söpredéknek.

 

De mint mondtam, a hithez nem kell tudás, mennél hülyébb valaki, annál erősebb a hite.

 

Részemről befejeztem a veled való értelmetlen vitát, remélem a topic többi lakójában még van elég akarat az értelmes fikciók kitárgyalásához, ebből a náci ufók körül és azok kapcsán még vannak kihasználatlan lehetőségek. Ha nincs, akkor ez a topic is eltünhet a süllyesztőben.

 

 

 


 

 

  

Előzmény: Törölt nick (82)
Miocsó Creative Commons License 2007.07.24 0 0 84

Kedves Barátom!

Az IQ-s példa az általad írt százasra vonatkozik, ahol még meg is említetted, hogy én viszem a prímet. Jóvá hagytam.

Igen igazad van 99-et kellet volna írnom.

Nos akkr ideje befejezni a témát.

Jó éjt Királyfi!
De ne feledkez meg a transzformereidről, hajtogasd vissza szépen azokat VW Bogárrá.
Ha meg álmaidban repülnél az nem a levtiációtól lehet. ( legalább is S. Freud szerint)

Pá Pá!
Előzmény: Törölt nick (82)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.24 0 0 83
Egyébként meg két "filozófiai" mondásodra válaszom:

„Attól hogy vakok vagyunk, még nincs sötétség.”

„A kellően fejlett technika
már megkülönböztethetetlen
a mágiától."

Clarke

„Csak úgy tudjuk kitapasztalni
a lehetőségek határait,
ha átlendülünk rajtuk
a lehetetlenbe.”
Clarke

Kedves barátom! Veled ellentétben ezek nem üres szavak és nem "egy filozófus" mondásai Hanem Clarke-é!

Előzmény: Miocsó (81)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.24 0 0 82
Úgylátom két makacs emberrel van dolgom!

Ha neked az űrutazás kimerül ennyiben ülj csak a kis primitív szférdában!
És ne oktass ki a marhaságaiddal, az IQ-ról pláne ne beszélj!
Egyébként honnan veszed, hogy nem léteznek csészealjak? BIZONYÍTSD be hogy nem léteznek akkor elhiszem neked!
Az IQ-rol pedig annyit, hogy mindíg az kérkedik vele ien nyílvánosan akinek nincs!
Tudod a gazdag ember is a pénzért vana címlapon, és nem a tudásáért!
Különben pedig a két legfontosabb kérdésemre egyikőtök sem válaszolt!
Azokrol az antigravitációs kísérletekről beszéltem, melyeket otthon is el lehet végezni!
Különben az atombombával kapcsolatban tévhitben vagy kisapám! A magyaroknak semmi közük az atombombához! Kb annyi közük van mint Neumannak a szg-hez!
Elméletben mindeki tud okoskodni hisz jude barátaid csak erre képesek! De gyakorlatban megvalósítani valamit! Verner Heisenberg volt az atombomba atyja! És az a Paperclip hadművelet egyik amerikai vezetője, aki elmondta egy riportban, hogy 3 német atombombát találtak németországban! Ugyanis ennyire elegendő nehézvíz készletük maradt a német tudósoknak! Az egyiket az amerikai mexikói sivatagba tesztelték. Míg a másodikat a Little Boy-t Japánra dobták le! Ezt ő el is ismeri! Hol volt még ekkor az amcsiknak atomja? Gondolkozz már ésszlény! Miért van az, hogy a Németek kapitulációja után 4 hónappal alkották meg az első atomot az amcsik? És az is kb duplája volt a németekének méretben, de teljesítményben semmiképpen! Te a kis hülye haveroddal azt hiszed hogy hűű mekkora nagy tudósok vagytok! Jah és azokat a scifi könyveket amiket olvastok meg írosgattok hogy ne olvassam, még életemben nem halottam róla! Azt sme tudom mien marhaságrol beszéltek! Máshonnan vannak a forrásaim! Jah és a több eltűnt német tengeralatjáró? Az U-299 mely Japánba tartott afedélzetén fél tonna urániummal és egy szétszerelt ME-262 Schwabléveal és az atombomba tervrjazával! Különös mód az amcsik elkapták ezt a tengeralatjárót és míly meglepő mennyit lendített a kutatásaikon! A másik kettő pedig U-977 és U-532 melyek nagy valószínűség szeirint az Antarktiszra menekültek! Nem kell nagy észnek lenni ahoz, sőt még még az én kis 0,66 IQ-m is elég ahoz, hogy valakinek leessen, hogy mit keresett Délamerika partjainál ez a két tengeralattjáró! Mi a fenét kóválygott eme két kapitány ahajójával az Atlanti óceán déli felén? Hisz tudták, hogy a háborút a németek elvesztették! 45 Áprilisában indultak el Németország kapitulációja előtt néhány nappal! Biztosan nem horgászni mentek arrafelé!Egésszen biztosan van valami az antarktiszon! És a Byrd vezette expedíció? Az is csak kacsa? Egyébként ha kissé jártas vagy a helikopterek működését illetően tudhatsz annyit, hogy mileny óriási rotorlapátokra és mennyire szívíós rotortagyra és hajtóművekre van szükség egy viszonylag kis test felemeléséhez! Az AVRO, amivel az amcsik etették a jónépet jóha megvolt vagy 2-3 méter átmérőjű és egyszemélyes volt! Nem egy hatalmas 14 méter átmérőjű repülő csészealj! Melynek egybefüggő teste van és a valószínűsíthető fotókon az N-3-ason én sehol sme láttam alul emelőhajtóműveket! Ne feledjétek, hogy Da Vinci is állítólag tudatosan tervezte félre találmányait, hogy álnok királyok és császárok ne kaparínthasság meg! Miért nem lehetséges az a verzió, hogy a németek is tudatosna hagytak hátra hibás rajzokat az amcsik megtévesztésére? Arrol nem is beszélve, ha forgó rotor lett volna az N3-asban is micsoda centrifugális és kopási igénybevételnek lettek volna kitéve nem csak az alkatrészek, de maga az anyag is!
Ien forgó mozgást csakis súrlódásmentes technológiával pl (mágnescsapágy) vagy valami hasonló eljárással lehetett megoldani és azt is vákumban, hogy a levegő megszűnésével is enyhítsék a kopást! Ne le kell hülyézni tehát valakit, aki próbálja feszegetni a még zárt ajtókat ezen a téren kedves úriemberek! Hanem összefogni és megoldani a rejtély lehetséges mivoltát!
Előzmény: Miocsó (81)
Miocsó Creative Commons License 2007.07.24 0 0 81


Üdv!

Köszönöm a bókot! Akkor legyen az IQ-m 129, a tiéd pedig 106. Tehát viszem a prímet, ha már nem vagyunk százasok!

Egy komoly tudós mondta ( vagy filozófus?), aneve nem jut az eszembe: ahol a tuomány véget ér ott kezdődik a hit.

Ha hiszel akkor semmi értelme a bizonyítható érvelésnek. Arról nem is beszélve, hogy sehol semmi komoly helyen ilyesmit ne írtak. Ha valiknek titok kell úgy is megtalálja!
Könyörgöm, legalább egy komoly tudományos értékkel bíró dokut említsél.
egyet, csak egyet

Üdv
Előzmény: Törölt nick (79)
Vgyuri Creative Commons License 2007.07.24 0 0 80

Vgyuri az űrturizmusrol meg csak annyit, hogy az neked hol valódi űrséta mikor a sztratoszféra határában talán olyan 300 km magasan kisiklasz egy pár percre( ami lényegében még nem is avalódi űr) az neked az űrutazás?

 

Jó lenne, ha Harbinson könyvei helyett a napi sajtót olvasnád. Akkor tudnád, hogy a világűrnek a nemzetközi repülőszövetség által definiált alsó határa 100 km, és űrhajós az, aki ennél magasabban tehetetlenségi pályán tesz meg egy kört. Ehhez képest az utolsó űrturista 350 km magasságban több mint egy hetet keringett (ennyit a pár percről), két különböző űrjármű fedélzetén tartózkodott. Tény, hogy nem jutott el az Aldebaranra, de náci példaképeid sem.

 

A prágai kísérleti korongokrol pedig annyit, hogy lehet lett volna értelme a sugárhajtóművet és a rakétát ötvözni egyhejből felszálló gépben

 

Akik az evilági repüléssel foglalkoznak és nem kocsmai hözöngőpartikkal, azok mind a dugattyűs mind a sugárhajtóműveket kombinálták rakétával, a startrakéták pontosan a helyből vagy minél rövidebben való felszállást célozva. Epp masinája (és az amcsi-orosz követők) pedig sima turbósugárhajtóművel működött, aminél az emelést a lefelé kaszáló rotor, a meghajtást pedig az égőtérből a fúvókálba vezetett gáz szolgáltatta, rakétákról szó sem volt. Az általad N2-nak nevezett antigravitációs meghajtás pedig Zündel könyvén kívül sehol sem lelhető fel.

 

Nem hinném, hogy egy ien labilis technikát építettek volna a csészealjakba!

 

Mert nem voltak csészealjak

 

Egyébként meg a kedvenc jude tudósaidról csak annyit, hogy amikor kimenekültek németországból a nácizmus elől amerikai oldalon miért nem mutattak fel olyna technikai eredményeket mint a németek?

 

Ezt még az olvasatlanságodra sem tudom fogni, mert azt nem hiszem, hogy ne hallottál volna az atomreaktorról és az atombombáról. Amik az amerikaiaknál (részben német-olasz-magyar zsidó tudósok, de mások jóvoltából is) működtek, szemben az árja "csodafegyverekkel".

 

De részemről akkor is a Vril és Thule hajtóműben hiszek!

 

Haj, az más. A hithez nem kell ész, mennél hülyébb valaki annál vakabb a hite.

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (79)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.24 0 0 79
Miocso szerintem te sem vagy százas ha már én sem! De te viszed aprímet minden tekintetben! Nekem nem kell a rizsa. Én sem a könyveknek hiszek amiket olvasok!
Különben is az igazat sosem fogja megtudni senki az elkövetkezendő szűk időszakban!
Vgyuri az űrturizmusrol meg csak annyit, hogy az neked hol valódi űrséta mikor a sztratoszféra határában talán olyan 300 km magasan kisiklasz egy pár percre( ami lényegében még nem is avalódi űr) az neked az űrutazás? Egy végletekig elavult Spaceship 1-el fémjelzett majomketrecben amit már 60 éve elkészítettek?
Ezzel az elavult technikával melyet mi rakétának hívunk s melyet már 3000 éve a kínaiak is lövöldöztek keménylőportöltettel egymásra? Nah mind1!
Egyébként meg a kedvenc jude tudósaidról csak annyit, hogy amikor kimenekültek németországból a nácizmus elől amerikai oldalon miért nem mutattak fel olyna technikai eredményeket mint a németek? A prágai kísérleti korongokrol pedig annyit, hogy lehet lett volna értelme a sugárhajtóművet és a rakétát ötvözni egyhejből felszálló gépben de csak is antigravitációval ötvözve mint pl az N-3-as! Hiszen az akkori sugárhajtóművekről köztudott, hogy lassna pörögtek fel 20 óra volt az élletartamuk és a hírtelen reagálásra kigyulladtak! Nem hinném, hogy egy ien labilis technikát építettek volna a csészealjakba! A rakéta is hiába volt kiforott, zabálta az üzemanyagot. Nem tudta volna huzamosabb ideig a levegőben tartani a gépet. Noha nem állítom azt sem, hogy a csészealjakba szánt hajtóművekből nem sajnálták a speciális anyagokat mint a króm a nikkel és a rozsdamentes acélok ill a kompreszsorlapátoknál a titán és a legkritikusabb pont magábana turbinában sem! Szóval lehetséges, hogy a stratégiai nyersanyagokat ide koncentrálták ebbe a projektbe. De részemről akkor is a Vril és Thule hajtóműben hiszek!
Előzmény: Miocsó (77)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!