Keresés

Részletes keresés

dongenaro Creative Commons License 2002.04.23 0 0 197
Kedves Anteris!!!

Amúgy, a válaszadási gyakoriságban már rekordot döntöttél, én meg alig győzöm a válaszokat!!!!
Jajj!!! :o))))))
Hun a fenében vagy ilyenkor, mikor egy ÁLTALAD INDÍTOTT TÉMA vár itt a terítéken...

dongenaro

dongenaro Creative Commons License 2002.04.23 0 0 196
Ha hagyod, hogy bent maradjon, eléldegél még egy-két kétig, csak AZTÁN döglik meg... a Természet törvénykönyve szerint MÁR megtette a kötelességét, hát mehet. Te pedig, ha igazán jót akarsz neki, kiküldöd a szabad levegőre, mert a melegben max. csak TOVÁBB TART A SZENVEDÉSE... De nem fogja akkor sem túlélni a telet!!! Nem lehet a Természet parancsa ellen tenni, némi TÉVESEN FELFOGOTT BUTA, SZENTIMENTALISTA okból!!!

dongenaro

Előzmény: Törőlt_nick (4)
dongenaro Creative Commons License 2002.04.23 0 0 195
Kedves Anteris!!!

Magyarul: Élővilág szépsége ide vagy oda, én a PARAZITÁKNAK az írmagját is kiirtanám, mert olyan károsító hatással vannak minden amúgy egészséges fajra nézve, ami a törzsfejlődést, a kiválasztódást CSAK GÁTOLJÁK!!! Vannak ilyenek növény, rovar, állat, baktérium, bacilus, vírus-formában is, s ezek NÉLKÜL boldogabb lenne a világ, s benne minden élőlény! Ezt PRÓBÁLD MÁR végre felfogni, ha nehezen is megy!!!

dongenaro

Előzmény: dongenaro (194)
dongenaro Creative Commons License 2002.04.23 0 0 194
kedves Anteris!!!

"Szúnyogokat a parlamentbe!"

Én inkább a skorpiókat javasolnám, mert
1. sokkal erőteljesebbek
2. minden egyéb élőlényre veszélyesek a mérgük miatt
3. annak a redioaktív sugárzási dózisnak, amit az ember, s általában az élővilág kibír, kb. a 200-szorosát bírják ki, maradandó károsodás nélkül. Övék a jövő! S ha sok olyan bugyuta ember támad, mint Te, ŐK azok, akikből a következő ÉRTELMES élőlény kifejlődik majd, pár 100millió év múlva...
mert az emberi faj majd felzabáltatja magát a szúnyogokkal, ha RAJTAD ÁLL...

Te meg, ahogy nézem, pont ezt akarod, nem????? Gratulálok az előrevetített perspektíváidhoz...

Éljenek a skorpiók!!!

dongenaro

Előzmény: Törőlt_nick (192)
dongenaro Creative Commons License 2002.04.23 0 0 193
Kedves Anteris!!!

Nos, ennyire demagóg alapokon képződött, bugyuta választ azért nem vártam!!!

1. kérdés: jártál-e már szúnyog-felhőben??? S ha igen, mit csináltál? (valszeg magadhoz édesgetted mind az 5000 szúnyogot, akik éppen reaád telepedtek táplálkozázási célból.. S vajh lebeszélted-e őket az evésről, elküldvén őket egy másik ember ehető felületeire, vagy lebeszélted őket arról hogy egyáltalán táplálkozzanak???)
2. kérdés: azzal, hogy a szúnyogokat ELKERGETEM, még VAN EGY ESÉLYÜK az életre, ha máshová repülnek, féktelen étvágyuktól vezérelve...
3. kérdés: ha mérhetetlen szeretetedben magadra fogadsz egy olyan szúnyogot, amelyik majd az AIDS-vírust fecskendezi beléd, mit szólsz majd? IGAZA VOLT!!! Ugye????
4. kérdés: hogyan állsz a mocsári piócákkal?? Mert ők ugyanezt csinálják, csak intenzívebben, vagyis ők már TÉNYLEGESEN KOMOLY VÉRVESZTESÉGET KÉPESEK OKOZNI, Téged életveszélyes állapotba hozva. Természetesen őket is megsimogatod, azzal a jelszóval, hogy szívesen halsz meg csak azért, hogy néhány pióca jóllakjon... nem tudván azt, hogy ezek akkor is megmaradnak életképesnek, ha nem ÉPPEN RÁD tapadnak!!!

LÖKÖTT NŐSZEMÉLY!!! ÉBREDJ MÁR FÖL A HAGYMÁZAS ÁLMAIDBÓL! EZ ITT EGY ÉLŐVILÁG, AMELYIK SAJÁT MAGÁT ESZI!!!! AZT DÖNTSD MÁR EL VÉGRE, PICI ARANYOM, OSTOBA ÖNKÉNTES ÁLDOZAT AKARSZ-E LENNI, VAGY TÚLÉLŐ????????????????????????
ILYEN HÜLYÉT MÁR RÉG LÁTTAM!!!! A HÚSKUKACOKKAL, AMIK A TEMETŐI HULLÁKAT LECSUPASZÍTJÁK, NEM AKARNÁD FELZABÁLTATNI MAGAD?????? HAMARABB VÉGE IS LENNE ENNEK AZ OSTOBA TOPICNAK!!!!

IDIÓTA!!!

dongenaro

Előzmény: Törőlt_nick (192)
Törőlt_nick Creative Commons License 2002.04.23 0 0 192
Le a VAPE-val, a Föld mindenkié! A szúnyognak is annyi joga van az élethez, mint bármilyen más élőlénynek. Hol van az megírva, hogy az ember a világ ura, hogy csak neki süt a nap és nyílik a virág? Az ember csak egy faj a sok közül, és ha majd egyszer eltűnik senkinek nem fog hiányozni.
Szúnyogokat a parlamentbe!
Előzmény: dongenaro (187)
dongenaro Creative Commons License 2002.04.23 0 0 191
...nem láttam még vörös szúnyogot...
Vagy ez most fizetett politikai hirdetés volt??? :o)))

dongenaro

Előzmény: csukamajolaj (189)
dongenaro Creative Commons License 2002.04.23 0 0 190
Én mondom nektek, hogy inkább egy lakás, szoba teli léggyel, mint egy szobában néhány szúnyog!!!
A szúnyog ugyanis már 15 méter távolságból kiszúr téged, mert hőt sugárzol: infravörös érzékelője van, tehát éjszaka a sötétben ugyanúgy "meglát" mint nappal, s a közeledbe érve a vér szagát érzi meg, ha jól tudom, s úgy tud akár a legteljesebb setétben, megtalálni, megszúrni és kiszívni. Egy légy viszont "csak" lát, tehát éjszaka annyit se lát, mint Te, és épp ezért elmegy ő is hajcsikálni... s ezzel egész éjszakára békén hagy!
ÓRIÁSI KÜLÖNBSÉG!!!

dongenaro

Előzmény: dongenaro (188)
csukamajolaj Creative Commons License 2002.04.23 0 0 189
Le a mocskos vörös vérszívókkal!
dongenaro Creative Commons License 2002.04.23 0 0 188
Kedves mindenki!!!

A másik dolog, hogy úgy néz ki, nem voltatok még igazi szúnyogfelhőben! Nem tudom, hány ilyen "megható" fotót tudnátok készíteni, miközben egy-egy karotokon SZÁZÁVAL nyüzsögnének a szúnyogok, és mindegyik csípne??? Azt hiszem igen hamar elvesztenétek a türelmeteket.... Lupaszigeten is volt olyan, hogy SÖPÖRNI tudta az ember a karjáról-lábáról-kezéről-fejéről-nyakáról--megint a karjáról-stb. a szúnyogokat, s nem lehetett olyan gyorsan söpörni, hogy a maradék négy szabadon hagyott testrész időközben meg ne szállják...

dongenaro

Előzmény: dongenaro (187)
dongenaro Creative Commons License 2002.04.23 0 0 187
Kedves Anteris!!!

Kérlek, engedd meg, hogy ismeretlenül - miután először járok ezen a topicon - értetlenségemre apelláljak...
Hozzá kell tennem, hogy Lupaszigeten, ahol kb. 15+ éve nyaralok, igen sok a szúnyog, főleg időnként... Mikor az idő nyári, meleg, és a Duna vízszintje csökken, már ELVISELHETETLEN többségben vannak, mind éhesek, és mind a TE véredből akarnak táplákozni, nem is beszélve arról, hogy egy-egy csípés helyén igen ronda vörös foltot hagynak, ami még napokig viszket...
Ha mindez nem elég érv a szúnyogok irtásához, hadd tegyem hozzá, hogy mostanára MÉGISCSAK kiderült, hogy képesek az AIDS-t is terjeszteni, ha a TE megcsípésed előtt valamelyik(bármelyik) szúnyog egy AIDS-es véréből táplálkozott...

A legkíméletesebb módszer a távoltartásukra a VAPE márkanevű, konnektorba dugható kis szerkezet a megfelelő papírlapkával, ami egy-egy zárt helyről egyszerűen kikergeti a szúnyogokat... Ez azon alapul, hogy van egy virág, melynek illatát a szúnyog utálja: EZ A KRIZANTÉM. Ezek az ominózus papírlapok pedig sürítve tartalmazzák a krizantém illatmintáját, tehát ha egy zárt helyen elindítod a dolgot, kb. fél óra múlva egy szem szúnyog sem lesz a szobában, s mindez anélkül, hogy egyet is elkentél volna a falon, ronda vérfoltot kreálva; a szúnyogok a legkisebb lukat is megkeresik, hogy elmeneküljenek a szobádból... s még egy dolog: ez a papírlapok által tartalmazott illatanyag olyan, hogy az ember NEM ÉRZI!!!
Tehát félre a könnyhullató ál-humanizmussal, a szúnyog olyan valami, ami arra született, hogy a véredet szívja, Neked meg lehetőséged van rá, hogy ezt ne hagyd!!! A VAPE-ból van szabadtéri is, de az nem nagyon hatásos, mert a légmozgás szétfújja ezt a bizonyos illatanyagot...

dongenaro

Előzmény: Törőlt_nick (186)
Törőlt_nick Creative Commons License 2002.04.22 0 0 186
Törőlt_nick Creative Commons License 2002.04.22 0 0 185
Volt is lelkiismeretfurdallásom miatta! Tényleg, létezhet-e érzelmi kapcsolat ember és rovar között?
Előzmény: Zog (183)
pemete Creative Commons License 2002.04.22 0 0 184
A topic él, csak senki nem ír bele.
:)
Előzmény: Zog (183)
Törőlt_nick Creative Commons License 2002.01.27 0 0 182
Sajnos szegény még annak idején elhagyta ezt az árnyékvilágot. Fotó is készült róla csak átmentem másik szerverre aztán azért nem látszik a topic eleje felé a kép. Azonban mindenre gondolva megőríztem az utókornak, íme:


Előzmény: pemete (181)
pemete Creative Commons License 2002.01.25 0 0 181
Megvan még az a szúnyog, vagy csak elbújt? Most, hogy melexik az idő, lehet, hogy előbújik ismét.
Törőlt_nick Creative Commons License 2001.08.03 0 0 180
Az semmi de ráadásul valami mutáns fajzatok. Nincs hangjuk!!! Nincs bzzzzzzz, meg az egyéb megszokott szunyog-effektek, egyszerűen csak némán repkednek körülötted és teljes titoktartásban szívják a vérdet az idei szúnyogok! :(
Előzmény: Vének Tanácsa TM (179)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2001.08.03 0 0 179
Kinyitottam az ablakot. 3 másodpercen belül kb.2.000.000 szúnyogivadék lepett el. Kicsik, csípni még nem tanultak meg, de útálom, hogy beledöglenek a sörömbe...

Agyoncsapni őket fizikai lehetetlenség...

Eger A. Marson Creative Commons License 2001.06.19 0 0 178
Egyebkent erdekes megfigyelni, hogy a kisebb (kolyok)-legyek tavasszal nagysagrendekkel szemtelenebbek es batrabbak, mint a nyar vegi meghizott, tapasztalt, szinte mar bolcs legyek. :-)))

EAM.

Előzmény: pemete (177)
pemete Creative Commons License 2001.06.07 0 0 177
Embörök,
A légyinväzió kezdödött el. Ma kerülgette a sörömet két nagynak nem mondható, de igen csak neveletlen légypalánta.
Egy jólnevelt szúnyog ilyet nem tenne soha.
Hja, azok a régi jó szúnyogok.

...

Előzmény: zoom77 (176)
zoom77 Creative Commons License 2000.08.30 0 0 176
na lehet, hogy mar volt rola szo, ha igen, akkor bocsi.

Szal van egy volvo reklam, amelyben egy faszi a konyhaban nagyon elszantan csapkodja a ropkodo legyet. Legy az ablakra szal, csavo lassan odamegy, ujsagjat kibiztositja, latszik, hogy a legynek mar nincs sok hatra.Ekkorr az ablak elott, az utcan elsuhan egy atom volvo, amire a faszi felkapja a fejet, a legy meg vigan elrepul. Volvo: saves lives. Ez a szlogen, es ez szerintem kib**** jo reklam.Csak ennyi.

Udv & zoom
www.extra.hu/parade (BudapestParade fotok)

Törőlt_nick Creative Commons License 2000.08.30 0 0 175
Hát, kedves pemete, idén valahogy elmaradt a szúnyoginvázió. Vagy még el sem kezdodött? :C
Előzmény: pemete (168)
Filburt Creative Commons License 2000.05.17 0 0 174
Kegyelem lövés.

Filburt

Előzmény: evok (173)
evok Creative Commons License 2000.05.16 0 0 173
Aruljatok el nekem legyszi, hogy Ti mit csinaltok szerencsetlen pokkal / leggyel / lepkevel / hangyaval / szazlabuval... , ha veletlenul menekites kozben megserul. Pl: elkenodik egy kicsit a papirzsebkendoben, leszakad laba vagy szarnya, log a potroha... de azert meg mozog, ergo el. Visszaadjatok neki a gyotrelmes (?) szabadsagot, vagy adtok neki egy kegyelem-agyoncsapast? Egyebkent en is mindenkit kimenekitek, legalabbis megprobalok, a szunyogoknak azonban nincs kegyelem, akarmilyen rendesen is viselkednek napkozben, tudom hogy csak arra varnak, hogy vegre aludni menjek... :-]
Előzmény: Filburt (172)
Filburt Creative Commons License 2000.05.16 0 0 172
Valóban, miért kellene agyonütni? Mert zümmög? Így repül. Mert fekete? Nem lehet piros... Ráadásul foltot hagy. ]-)

De tényleg, sokkal nehezebb megmenteni adott esetben, mint agyoncsapni.

Előre a folt mentes falakért! B-)

Filburt

Előzmény: Törőlt_nick (171)
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.05.14 0 0 171
nevetni fogsz. én sem szoktam agyonütni a legyeket, hanem inkább elkapom és kirakom őket a lakásból. Azon a pár jószágon nem múlik semmi. Meg aztán sajnálom is őket.
VISZONT HA HAJNALBAN REPKEDNEK AZ ARCOMON, AKKOR ... :((((
Előzmény: Filburt (170)
Filburt Creative Commons License 2000.04.23 0 0 170
Ma hirtelen felindulásból kimentettem két legyet a szobából.
Ítélet? B-)

Filburt

Törőlt_nick Creative Commons License 2000.04.23 0 0 169
NA, MÁR MEGINT MEGJELENT A PÓÓÓK !!! :-C
Előzmény: Törőlt_nick (70)
pemete Creative Commons License 2000.03.31 0 0 168
Miko' lesznek már újra szúnyogok? Emléxem, azokra a kelemes szukuszagú estékre, mikor tombolt az önbíráskodás, és volt olyan összezúzott jószág, amelyik fél liter vért ontott szét a nagyvilágba, mikor kiszakadt a potroha.
Ja, nincs scannerem, de szivesen beledörzsölnék egy ilyen jószágot a hálókártyába... :o)
Piskóta Creative Commons License 2000.03.31 0 0 167
Ja igen! Nem állítottam egyiket sem bíróság elé. De nincs lelkiismeretfurdalásom, mert ezek nem értenek!! Elhesegetem őket és csak vissza jönnek. Hát ennyi eszük van? Miért nem lehet megérteni, hogy nem szeretem, ha rámszállnak?? Miért kell csakazért is visszarepülni? Higgyétel, ezek incselkednek velünk!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!