Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2020.09.09 0 0 14566

my hero!!!

Előzmény: Never Man (14565)
Never Man Creative Commons License 2020.09.09 0 4 14565

Ha valaki Máltára utazna, felhívom a figyelmet pár apróságra. Érdemes előre kidölteni a a netről letölthető deklarációt, hogy bizonyos országokon kívül nem tartózkodtunk az elmúlt 14 napban és egy másikat a máltai elérhetőségünkről (korábban linkeltem). A deklarációt a légijárat gyüjti össze az utasoktól, a PLF-et a reptéren kell leadni. Akinek nincs nyomtatványa annak adnak vagy a repülőgépen vagy a reptéren. Különösebb macera nincs, a szájkosarat komolyan veszik de semmi több. Van pláza ahol belépéskor hömérőznek és egy fertőtlenítő fröcsit nyomnak a tenyérre amit illik szétdörzsölni a kezünkön. Szájkosarat kicsit nagyobb arányban hordanak az utcán mint Magyarországon, főleg a kínaiak.

 

Viszont viszzarepüléskor figyelni érdemes arra, hogy legalább a foglalást visszaigazoló email vagy a beszállókártya kézben legyen, mert anélkül nem engednek be a reptér épületébe. Nekem airport checkinem volt, mondtam az őrnek hogy a beszállókártyához először be kéne mennem, de aztán sikerült valami szedett-vedett nyomtatványt előkotornom amin rajta volt az indulás, elfogadta és beengedett. Gondolom ilyenek híján sem reménytelen valamit tenni, de nagyobb macera. A tranzitban szanitécek cirkálnak és figyelmeztetnek ha a zórunk kilóg a szájkosár alól vagy felül.

 

Az elmúlt vasárnap 33-an voltunk a Budapestre tartó Wizz járaton. Utána sorbaállás a karanténért és erősen túloznék hogy 2 óra hosszat tartott kivárni a százméteres sort amiben négyesével álltak, ugyanis csak 1 óra és 50 percig tartott, amit azzal a bájos hölggyel áltam végig aki még máltán hangsúlyozta hogy neki priority jegye van.

A feladott csomagok futószalagja már nem volt kiírva, de a személyzet gondosan leszedte és félrerakta a csomagokat. A 1:50 idő alatt a reptéri személyzet vizet osztott  és cukorkát, pisilni el lehetett menni ha valaki bízott benne hogy visszaengedik oda ahonnan kilépett. Kaptam egy bájos gumi repülőgépet is amit az unokámnak kértem, de arra nem volt pofám hogy kilencet kérjek. Gondolkodtam egy performanszon, hogy megiszom a korábban vásárolt máltai karton sört majd szép csendesen összehugyozom magam bele a farmerba ami majd a bokámnál lefolyva csordogál a folyosón, de ez csak úgy lett volna világhírű mutatvány ha legalább 10-20-50 követőre is találok.

Esetleges továbbutazást ezek tudatában volt érdemes tervezni, engem megvárt a transzferem, idejében szóltam neki hogy egy óra csúszás várható, nem örült neki.

 

Majd írok igazi máltai dolgokról is, ráérek a két hét fogda alatt, fényképek is lesznek, klassz volt, mindennel együtt is megérte.

Never Man Creative Commons License 2020.09.03 0 3 14564

Tegnap haromszor kertek tolem valamit az utcan Az elso egy kozepkoru no volt aki miutan megkerdezte beszelem-e angol, felvetette, hogy valamennyivel tudnam-e segiteni. "No" volt a tomor valasz ami az angolsagomat es a konfliktuskezelesi modszereimet is jol tukrozte es tovabb mentem. Kb 50 meter utan egy velem egyidosnek kinezo oregember belekezd hogy o egy maltai allampolgar es ...  mar gyorsan kapcsoltam es "dont worry, no problem" szavakkal inteztem el a problemajat. Ezek kepesek egy foldonfuto magyar muzsiktol is penzt kunyeralni, amikor ket het fogda is var engemet sajat koltsegemen.

A harmadik egy 40 kilos ven nyanya volt aki megszolitott mert eroleti okokbol nem volt kepes fellepni a jardara es a bevasarlokocsijat is kiejtette a kezebol, amit felvettem, karomat nyujtottam es segitettem amit megkoszont. Be is irtam harom pirospontot a kisdobos naplomba a harom eset miatt.

 

Amugy delutan voltunk Gziraban a Manoel felszigeten megnezni a meltan vilaghiru kacsafarmot. Vittem a harom unokat, nagyon tetszett nekik, megmentettem egy a keritesbe szorult galambot amiert meg egy pirospont, aztan a penztarcambol kiuritettem az apropenzt a donations please feliratu dobozba, volt ott egy ember aki azt mondta thank you, en meg egy ujabb pirospontot beirtam magamnak.

Ha valaki jar a kacsafarmon, ne felejtsen egy kis aprot bedobni, akar egy euro is jelentosen jarul hozza ezen maltai nevezetesseg fenntartasahoz, jobba teve ezzel ezt az elvetemult kurva vilagot ami mostansag van all over the world.

 

Hazafele jatszoteren alltunk meg, aztan a kikotoben furdozo gyerekek nyoman a mieink is ugy dontottek belemennek a vizbe, nekem nem tetszett az otlet de megtortent.

Kesobb megalltunk egy hamburgeres meg mindenfeles lehuzos helyen ahol 3 euro volt a ser es nem kertem mert smucig vagyok, de felzabaltunk 20 eurot ami nekunk ingyen volt, tekintve hogy a maltai kormany minden ID kartyaval rendelkezo lakosnak kuldott 100 euros vouchert gratisz, amibol 80-at ruhazatra 20-at pedig etelre lehet kolteni, hogy egy kicsit lenduljon a gazdasag. Nem kell hozza allampolgarnak lenni, a gyerekem se allampolgar, a ferje meg nem is EU polgar megis kapott. Tudom nem valtja meg a vilagot, de megis jobb mint a ket het fogda ami engem var ha vissza merek menni keletmagyarorszqgra.

 

 

Jahno Creative Commons License 2020.09.01 -1 0 14563

Megnéztem a képeim, Cruzcampot ittam még odakint. Az is jó vót :-D Ezt is szoktam emlegetni, hogy azért hátőőőhogyismondjam, ittam már kettőnél több sört országhatáron kívülbelül, de vidéken valahogy sosem nyúltam bele semmi rosszba. Ha spanyoloknál intesz, hogy korsósörtkérek, akkor már nem lehet rossz. Idehaza most szerencsére jön fel a Dreher gold, de a sok takony mellett nem is tudom mit viselnek el a turisták, ha csak így véletlenszerűen belenyúlnak valami első sarki sörbe. Belegondolni is rossz.

Előzmény: Never Man (14561)
Jahno Creative Commons License 2020.09.01 -1 0 14562

Néha akad ezekből idehaza dobozos, de hát nahh, a csapolt az egész más. Főleg a kinti levegőn. Amikor jólelkű haver kérdezi, hogy milyen sört szeretek akkor általában Cisk és Balashi szokott lenni a troll válaszom, had pislogjon :-P

Előzmény: Never Man (14561)
Never Man Creative Commons License 2020.09.01 0 1 14561

Ezek utan kotelessegem lesz beutemezni egy spanyolorszagi helyszini kutatast. Ha nem lennek ilyen szegeny, egyenesen utazhatnek Madridba nehany hetre, dehat almodik a nyomor. Itt legalabb van hol ingyen laknom es adnak enni is. A kutatasaimat is finansziroytak nem tul sok de elegndo keszpenzzel.

Előzmény: Jahno (14560)
Jahno Creative Commons License 2020.09.01 -1 0 14560

Spanyoloknál azért nekem Estrella, Mahon, SanMiguel eléggé bejött. 

Előzmény: Never Man (14559)
Never Man Creative Commons License 2020.09.01 0 1 14559

A remenykelto spanyol sornek ket erossege volt, az 5 szazalek alkohol es az 59 centes ara. De sajnos ugyanolyan az ize mint a mexikoi soroknek amiket kulonledeskent arulnak a tescoban de gasztronomiai szempontbol elvezhetetlen, raadasul Maltan is van boven alkoholista, kulonven nem fogyott volna ki a hutoboles csak a polcon talalhato meleg maradt. Szerencsere vettem hozza kiseronek egy CISK-et hideget.

 

Ami nem javult maltan az a viznyomas, ugy tunik kotelezo jelleggel csak csordogal a csapbol, de sose legyen ettol nagyobb baj. Aludni csak ventillator mellett lehet rendesen, mert ugye draga penz lenne a klima, ez meg 20 euro, bar Kretan ugyanezt 11-ert vettem.

 

A Namaste indiai boltban tisztaztuk, hogy kiarusitas van de nem zarnak be. Nagyobb fuszerszallitmany csak a jovo heten varhat mint peldaul hing, de mer hol leszek akkor, viszont most felvasaroltam az osszes maradek curryt, van kb 3 kilo de meg veszek sok kurkumat is meg chilit.

 

Sajnos a harmadkezbol arulo bazar bezart, valoszinuleg belolunk elt keleteuropai muzsikokbol amely anyagi bazis most meggyengult. Sirok es nevetek egyszerre mert kene egy olcso tska amit eldobhatok ha mar nem kell.

 

Előzmény: Never Man (14558)
Never Man Creative Commons License 2020.08.31 0 2 14558

Tegnap vasarnap kb 60%-os utasletszammal jott a Wizz jarata Maltara, en is rajta voltam, megidejeben megvettem oda-vissza osszesen 20k Huf-ert a jegyet, jo megerzes volt hogy ne szept 14-en vissza mert hetedike utan minden bizonytalan. Most meg minden biztos, beleertve a ketto hetes karantent is, de hol van a meg!

 

A nap hetagra sut, Vallattaba vannak kulfoldiek elegen de kevesebben mint bekeidoben.  A virusizet rettenetesen komolyan veszik, az inerspar plazaban ketszer is meghomeroztek es egy fertotlenito spicc a kezemre..

Egy ev alatt sokat fejlodott a kornyek ahol vagyok. Annal az utnal ami jon Vallettabol es beer Marsaba volt egy nyomogombos gyalogatkeloje ami elegge fekezte a forgalmat, ide egy hatalmas gyaloghidat epitettek, ranezesre az jutott eszembe ami San Diegoban van a Hilton elott, igaz ebben nincs annyi rozsdamentes acel, de szep is meg jol is megvan csinalva. Harom modon is lehet felmenni ra, rampan, lepcson es liften. Hamrunban mar tavaly is gozerovel folytak az utcafelujitasok, most odaertek ahol lakunk, latom a techologiat es nagyon alapos, egy meter melyen alapoznak, uthengerelnek es meg most jon a betonreteg meg az aszfalt

 

Ma alaposan bevasaroltam a Namaste indiai fuszerboltban, az indiai elonda hogy kiarusitas van es a jovo hettol mar nem lesz - azt nem ertettem tisztan hogy csak ezek a fuerek nem lesznek vagy teljesen bezarnak.   A napszemuveg oltban is 75%-os leertekeles van, meg nem jon a tel, de keves a vevo.

 

Kihasznalom az alkalmaz sorkutatasra, es bar a CISK sort kutatom a legjobban, de lattam egy TownBeer nevu spanyol sort meg egy hollandot is, utobbi 8.2%-os, tehat mar nagyobb baj nem lehet vele. Az ihato minoseg 5-nel kezdodik, 4.5 csak jarvanyugyi szukseghekyzetben felel meg.  Egyedul a CISK-nek bocsatom meg hogy 4.2%-os, mert aki ilyet tud fozni annak nincs pofam  tanacsokat osztogatni.  A hamruni rendorseg egy park mellett van, estenkent kiulnek az emberek a padra es ejfelig dumalnak, itt kostoltam a hideg sort hatosagi biztositas mellett. Az iden mintha tobb afrikai lett volna, koztuk csinos fekete demonok.

 

Ahova meg talan ma el kene menni, az a Manoel felsziget ahol a vilaghiru kacsafarm van mscskakkal. Ahova biztos nem egyek, az a templom, bazilika es muzeum.

 

 

blaze73 Creative Commons License 2020.08.27 0 0 14557

Amennyi fertőzés van napi szinten a Cseheknél nem meglepő a szigorítás... 

Előzmény: Never Man (14556)
Never Man Creative Commons License 2020.08.27 0 0 14556

Csehország a máltai sárga-listán holnaptól:  https://www.mta.com.mt/en/covid-19

dundalk Creative Commons License 2020.08.23 0 0 14555

Hát onnan, hogy a hazatérésed feltétele nem lehet negatív teszt. Ha önkéntesen akarod megcsinálni az más kérdés, az már a te döntésed.

A karantént kiválthatod egy itthoni tesztel is. Kell egy engedélyt kérni és elmehetsz teszre. Az itthoni móka ára kb. 30.000HUF.
A BUD reptéren is nyílik egy teszt központ és rögtön ott is lehet tesztelni majd. (ezt kb. 3 hete jelentették be)

Előzmény: 555tommy (14553)
blaze73 Creative Commons License 2020.08.22 0 0 14554

Én tegnap este jöttem haza, harmadik látogatás volt 20 év alatt Máltán :)

Augusztusban az első, és szerintem utolsó is.   Kegyetlen meleg volt.  Nem is a meleg, hanem az őrületes páratartalom volt kellemetlen, hogy

karodon, mindenhol folyt a víz :)

 

Mi autót béreltünk, és marha jól tettük: sok helyre eljutottunk ahová busszal nem, vagy csak nagyon lassan, körülményesen.


Az autó Dollar volt, 5 napra 100 EUR full nullázó biztosítással.  (egyébként csak 70)

A Hertz adta az autót : Dollar-Thrifty is náluk van.    Egy Picanto helyett ingyen upgradelve i20 lett, ingyenes második sofőrrel.

 

St Peters Pool nekünk is nagyon tetszett, az korábban a buszozás miatt kimaradt.  Ott is ingyen tudtunk parkolni.

 

https://photos.app.goo.gl/3UhA3EPsHPcP2qjG6

 

https://photos.app.goo.gl/EADm3KxhLjADwPV78

 

https://photos.app.goo.gl/tpgZEm7Bi1bCzCxR7

 

Előzmény: szofi762 (14548)
555tommy Creative Commons License 2020.08.20 0 0 14553

Honnan gondolod,hogy nem kell fizetnem? Azert csináltatnám ott meg,mert akkor Bp.-en nemkell karanténba vonulnom.Nem tudom jovo hét szerdán mit határoz a Cecilia,de lehet,hogy Máltát sárgába rakja.Eddig Máltán egy helyet találtam a neten potom 280 Euros árral ami horror.

Előzmény: dundalk (14552)
dundalk Creative Commons License 2020.08.20 0 0 14552

Ilyen feltétel nincs és nem is lesz. A magyarországi hazautazáshoz neked biztosan nem kell fizetni Máltán a tesztért.

Előzmény: 555tommy (14550)
Never Man Creative Commons License 2020.08.20 0 1 14551

Az alkotmány szerint a hazatérés semmilyen indokkal nem korlátozható, max karantén vagy a Magyarországon elvégzett negatív tesztek alapján nem kell leülni végig a 14 napot. Tudom nem ez volt a kérdés, majd megpróbálom a lányomtól megtudni Máltáról  az árat (én is megyek:)  Adott esetben nyilván célszerű ezt Máltán elvégeztetni ha olcsóbb és ha a magyar hatóság azt elfogadja ...  van személyes ismerős aki az UK-ból jött és 4 db negatív tesztet mutatott be amit az UK-ban ingyen megcsináltak neki, azt nem tudom hogy intézte el.   Nekem a legolcsóbb és legegyszerűbb a 14 nap hűvösön - feltéve ha bejön, ami nem biztos.

Előzmény: 555tommy (14550)
555tommy Creative Commons License 2020.08.20 0 0 14550

Erdeklodnek,hogy aug.31-en repulnek Maltara.yHa a magyarok a hazautazast negativ korona virus teszthez kotik az mennyibe kerul Maltan ?

 

Woodyka Creative Commons License 2020.08.17 0 0 14549

Mi amikor voltunk, az február vége volt. Kellemes időnk volt.

Előzmény: szofi762 (14548)
szofi762 Creative Commons License 2020.08.17 0 0 14548

Igen, a 'hop on/ off' buszok jöttek mentek Gozon, mi is lattuk. Pl. a Ramla bay mellett is megállt. De azert a dzsip verhetetlen valasztas volt. Mar csak a hőseg miatt is kellemesebb volt így utazni es kersutbe kadul nejartuk a szigetet mellőzve a tömeget. Vallettara 1 nap pont eleg főleg hogy a Grandmaster Palace zarva van. Es hetfő-kedden az erőd is ...

Marsaxlokk helyes kis falu, de kb. 1 óra séta. A vasarnapi piac meg abszolut felejtős, azerr ne menjen oda,senki, sőt akkor a standok csak rontanak a latvanyon es nagy a tömeg. Esti fényekben viszont igazan hangulatos es nagyon jo ettermek vannak. Arban eleg nagyok a különbsegek. A kikötő szelere esik pl. a Skuna nevű hely. Hatalmas adag polipos spagettit ettünk 8 euroert, nagyon finom volt. De dok mas tesztajuk is volt hasonló áron.  Masnap a Le Nostre Padrone ettermet valasztortuk. Itt 26,5 euro volt egy nagy tál fritto di misto: hal, tintahal, polip, kiralyrak + grillzöldseg es füszeres krumpli+ egy adag pikans szósz. Eszméletlen finom volt! Az egyik legjobb kaja! Bar hozzateszem mi mindenütt nagyon finomakat ettünk a szigeten.

Marsaxlokkból taxiboat atvisz a St Peter"s Poolhoz fürdeni. Igazaból ez egy nagyon erdekes, feher sziklas partszakasz, sokkal nagyobb mint amit a fotókon arrol  az egy öbölről mutatnak. 10 euró a retur jegy/fő, mi ket 8-ért elvittek.

Ami mégis a legjobban tetszett az Gozo es Victoria. A citadella esti fényekben pazar. Es vegig lehet setalni ejszaka amikor mar nincsenek turistak, különleges a hangulta! A Ramla parton meg felejtsétek el a homokos reszt. A végében ahol a feher sziklas resz van alig vannak, kristalytiszta a víz, itt volt a legjobb fürdeni! A San Blasról eltűnt a sarga homok viszont sznorkelingre jó es nagyon tiszta volt itt is a víz, na meg a panoramaja is meger egy kirandulast!

 

Alapvetően jól ereztük magunkat, jól eltelt az egy hét de pont eleg is volt... valahogy azt nem éreztem hogy "hú de maradnék még!" És hát be kell vallanom biztos nem mennék mégegyszer augusztusban! 

Előzmény: Woodyka (14547)
Woodyka Creative Commons License 2020.08.09 0 0 14547

Gozón elég jó a Hop-on busz közlekedés, de nyilván viszont mindent nem érint azért.

Előzmény: szofi762 (14544)
Jahno Creative Commons License 2020.08.08 -1 0 14546
Előzmény: blaze73 (14545)
blaze73 Creative Commons License 2020.08.08 -2 0 14545

Köszi mindenkinek az infókat.


Végül béreltünk autót, mert a haver akivel megyek úgy döntött legyen, jóval szabadabb, mint buszokra várni.  Vagy jön,vagy nem vagy 40 perc múlva :)
Mivel igen kevés a turista a parkolás sem lesz gond, remélem :)

A kompot biztosan fogjuk használni Valettaba, oda nem autózunk :)

 

Valaki nem tudja a Gozo ferry mennyibe kerül autóval? 


Comino (Blue Lagoon) volt valaki mostanság ?    Van még ez a "speed boat" opció?    Annó azt kétszer használtam már egy jó 18, majd 10 éve :)

 

Én már kétszer voltam, de igen rég, és akkor a feleséggel, most egy haverral ugrunk ki 5 napra, neki mutatom meg Máltát.   Asszony itthon marad :)

 

Kajára én is főleg azt szoktam nézni ahol a helyi eről "tápol" de gondoltam van valami jó tipp , Valetta, Sliema stb...

 

Ha bárkinek bármi hasznos infó van, szóljon.   Úgy néztem Covid miatt előre egy nyilatkozatot kell kitölteni online, plusz maszk legyen nálunk ha üzletbe megyünk, tömegközlekedés stb... 

 

Előzmény: szofi762 (14544)
szofi762 Creative Commons License 2020.08.06 0 0 14544

Mi csak most megyünk de a különböző fórumokon összegyűjtött infók alapján: A tömegközlekedés igen jó és olcsó de de lassú. Reptérről be tudtsz jutni Sliemába, a hugomék 2 éve augustztusban azzal mentek, azt monta egy örökkévalóság volt, minden bokornál megáll.. Nekük a Vallettai szállásunk 20 euroért ajánlott taxi transzferét. 

A szállásnál egy dologra figyelj: Azt olvasom hogy mivel jelentősen kevesebb a túrista és a szállodák közel sincsenek tele így  30 euroért beengedik a helyieket hogy használják az összes szolgáltatást reggel 8-tól este 6-ig + ezért még jár egy reggeli vagy ebéd is. Így volt aki panaszkodott hogy brutális sokan vannak a medencéknél, lehetetlen napágyat találni, zéró távolságtartás. Túrista kevesebb van viszont a helyiek nem utaznak sehova így a partok igencsak tele vannak...

Sliema-Valetta közti közlekedére én ezt találtam, komp, retúr jegy 2,80: http://www.vallettaferryservices.com/index.html

Valettából ugyanez Birguba is működik. Már csak azért is érdemes ezzel utazni mert állítólag a hajóról nagyon szép a város látványa!

 

Mi mindig mindenütt bérlünk autót, itt nem fogunk.Viszont mi egy hétre megyünk ebből 3 napot Gozón töltünk, na arra a 3 napra béreltem egy kis dzsipet. Nem olcsó 120 euro 3 napra, de Gozón meg szerintünk csak ennek van értelme. 

Előzmény: blaze73 (14541)
Never Man Creative Commons License 2020.08.06 0 1 14543

Attol is fugg mikor erkezik a repcsid, elofordul hogy ejfel korul, ilyankor csak taxit talalsz. Napkozben meg busz, en meg gyalog is elmennek Sliemaba. Van magyar taxis vallslkozas is, lehet elore rendelni. Olyan is elofordul, hogy az Airbnb hazigazda kimegy eled a repterre, nekem tavaly volt ilyen opcio.

A kajaldakkal kapcsolatban en a veletlen hive vagyok, jo messzire elkerulve a turistalenyulo helyeket, az autentikusabb ahova a helyiek jarnak, pizzasutokhoz meg egyeb lebujokba, a CISK sort pedig a Lidlben is lehet kapni. Szigoruan az en velemenyem szerint Maltan autot berelni eleg sulyos aranytevesztes, leven olyan kicsi az egesz es van buszkozlekedes nagyon olcso hetijeggyel, de Sliemabol batran el lehet setalni Vallattaba egy ora alatt kenyelmesen, es akkor lattal is valamit ... kiveve ha visszfoghatatlan vagyat erzel baloldalon kozlekedni.  Szeptember elejere tervezek hasonlot, ha a maltai kurmany is ugy akarja.

 

 

 

Előzmény: blaze73 (14541)
Woodyka Creative Commons License 2020.08.06 0 0 14542

Mi három éve voltunk 8 napot. Mi buszoztunk kizárólag. Tény, itthoni viszonyokhoz képest a járatok sűrűsége borzalmas, de ott turistaként nekünk maximálisan kielégítő volt. Egyedül Gozo-n fizettünk be Hop-on buszra. Máltán sima 7napos bérlettel járkáltunk mindenhová. Nekünk tökéletesen megfelelt. Vezetés: megszokás kérdése. Én még az úton átkelésre is erősen kellett koncentrálni, mert sosem arról arra jöttek a kocsik amerre számított az ember, főleg ha kanyarodás is volt benne. De legalább itthonnal szemben nem akartak elütni.

Előzmény: blaze73 (14541)
blaze73 Creative Commons License 2020.08.05 0 0 14541

Hölgyek, urak : 0817-21-e között 4 éjszaka Málta.

Egy havert viszek, én már kétszer jártam Máltán, 5-6 éve majd kb 12 éve először.


Szállás úgy néz ki Sliema-ban lesz, Kennedy Nova-ban egy apartman.  

Kérdésem : reptérről Sliema-ba mi az ajánlott bejutás ? Busz , taxi ???? 

 

Sliema, Valletta : van ajánlott kajálda?  valami jó helyi, bármi ami jó és nem horror áron van :)


Autót szoktatok bérelni?    Van ajánlott kölcsönző, mennyi a reális ár 5 napra?  (4éj, 5 nap)

 

Köszi :) 

szofi762 Creative Commons License 2020.08.04 0 0 14540

Mi hétfőn, 10-én indulunk. Törölték a belfasti járatunkat és a ryanair pont akkor akciózta Máltát 9000 körüli árakon. Hát, nem így terveztük de ez lett belüle, 20 fokkal melegebb lesz az már biztos...;)

 

Egy hétre megyünk, majd írok mi volt. Az adatlapot ki kell tölteni azt én is tudom. 

Előzmény: sofia3 (14539)
sofia3 Creative Commons License 2020.08.03 0 0 14539

köszi, én augusztus végén mennék ha lehet :) utazási tanácsokat átnéztem már meg hasonlók, na majd ha tényleg eljutok, akkor írok én is 

Előzmény: Never Man (14538)
Never Man Creative Commons License 2020.08.01 -1 1 14538

Majd szeptemberben megírom :-)  Nagyon bájos jegyárak vannak a Wizz-nél, amit kinéztem az nincs 7 eFt, niná hogy elmegyek, habozásra nincs ok, majd készítek fotókat a túristaforgalomról. 

 

Na persze kerestem hogy milyen feltételeknek kell megfelelnem:

Utazási tanácsok: https://foreignandeu.gov.mt/en/Pages/Travel-Advice.aspx

Találtam egy űrlapot: https://mia-prod-s3-cdn.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2020/07/Public-Health-Travel-Declaration-Form-2020_RZA_updated.pdf

Előzmény: sofia3 (14537)
sofia3 Creative Commons License 2020.07.29 0 0 14537

Sziasztok, volt mostanában valaki Máltán? mik a tapasztalatok? 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!