Keresés

Részletes keresés

misitisi Creative Commons License 2000.05.25 0 0 199
Sziasztok!

Valaki, aki csináltatott már köldök-átszúrást, nem mesélné el, hogy zajlott? Fájt-e?
Nagyon-e?
Meddig? Begyulladt-e?
Mivel kell hatékonyan kezelni?

Előre is köszi!

misitisi

Gyötör Creative Commons License 1999.11.10 0 0 198
Nem biztos a hányinger, nagyon szép napbarnított piercinges köldököket is láttam már, de amikor egy ismerős leányzó (jó alak, hoszú fekete haj, kékes-szürke szem) a köldöke után a nyelvébe is tetett egyet, pláne amikor először megmutatta cca, egy nappal a művelet után, hááááát....
Elsőre kissé bizar látvány, mégfurcsább érzés, és számomra nehezen elképzelhető volt az étkezés, valamint a megfelelő higiénia biztosítása.
Aztán már nem olyan feltünő, és egyszer csak elfogadhatóvá vált ez is.
lady Creative Commons License 1999.11.10 0 0 197
Elrettentő példaként : http://www.ckm.hu/rovatok/elet/index.htm
lady Creative Commons License 1999.07.14 0 0 196
Ne fél kedves Újlaki!
Csak a lábujjadon lesz egy biléta... ;-)
Újlaki Creative Commons License 1999.07.13 0 0 195
Csak a nyitólap 59%-áig jutottam. Hát, én má' így halok meg, szűzen. Ha csak a halottkém belém nem akaszt egy fülbevalót...
Előzmény: Bandilero (193)
lady Creative Commons License 1999.07.12 0 0 194
Szia Bandilero!
Nagyon jó az oldal. Vannak benne szépek, de a legtöbben túlzásba vitték a dolgot. Akkor tud egy ékszer érvényesülni, ha nincs mellette még három különböző. Én nem is szeretnék többet, mint ami már van rajtam. Van két-két fülbevalóm, három gyűrűm, egy nyakláncom, és a piercingem.
Bandilero Creative Commons License 1999.07.11 0 0 193
Kedves Arghonaut!

Koszi a tamogatast!

Kedves Ujlaki!

Megnezted azt az oldalt amit javasoltam? Nezd meg! Megeri. Azt a nezetedet teljesen osztom, hogy a kisfiuk fulbevaloja teljesen a mamajuk kificamodott izleset tukrozi.

Bandilero

Előzmény: Újlaki (191)
Arghonaut 2 Creative Commons License 1999.07.11 0 0 192
Hm, ez a bme.freeq elég kúl. Nagyon szépeket találtam rajta. Lehet hogy én is magamba szereltetek egy ékszert?

Az ügy - igen-e/nem-e - szerintem a freestyle kategóriába tartozik, mint annyi minden más, ami az esztétikummal függ össze. Tehát nincs általánosítás. Hányinger törhet úgy is orvul ránk, ha egy zizegős embert látunk, aki beül Gundelbe vasárnapon, és túrós csuszál. (A sor folytatható, képzeljük el, hogy valaki megejelenik a századelő Budapestjéről a Blahán: na, a rá gyakorolt sokkhatást hívhatnánk 17G-nek:))
Nem sok szó esett ebben a topicban a 'hagyomány'-ról, meg a 'múlt kísértéséről' - mint olyanról. (Mert ugye, testékszerezni mindig szoktak az emberek, körbe és kasul a földön. Oszt mégsem dőlt össze a világ, nem is fog (ettől biztos nem).)

Nekem tetszik. A multikult divat ugyan disznófejű agyúr, de én kúl példányokat láttam (a szolidabb fajtákból).

Úgyhogy hajrá Gizi néni, orrba-szájba. ;DDD

Arghonaut "Festékszer" 2

Újlaki Creative Commons License 1999.07.11 0 0 191
Igen, saját magával mindeki olyan hülye, amilyen csak tud lenni. De a gyerekével...
Előzmény: Girafe (190)
Girafe Creative Commons License 1999.07.11 0 0 190
Rendben, felnőtt ember tegyen magával amit akar, végül is vállalja a következményeket, de egy kisgyereknek, főként kisfiúnak minekl kell fülbevaló? Nem hiszem, hogy a gyerek kérte!
Előzmény: Újlaki (189)
Újlaki Creative Commons License 1999.07.11 0 0 189
Girafe: igen.

Bandilero: soha!

Előzmény: Bandilero (188)
Bandilero Creative Commons License 1999.07.10 0 0 188
Lady!

Koszi a segitseget es a tanacsot. Tudsz esetleg egy jo helyet is?

Kedves Ujlaki!
Ketsegtelenul sokkolo a fenykep, de ha kivancsi, hogy milyen nagyon klassz egy csinos karika atfuzve egy mellbimbon akkor keresd fel ezt az oldalt: http://www.bme.freeq.com/pierce/bme-pirc.html Meglatod sokkal kellemesebb kepekkel talalkozol. Talan meg neked is kedved tamad, hogy a baratnodet ravedd.

Bandilero

Előzmény: Girafe (187)
Girafe Creative Commons License 1999.07.09 0 0 187
Ha ezt elrettentésül szántad sikerült!
Még mindig ráz a hideg.
Előzmény: Újlaki (186)
Újlaki Creative Commons License 1999.07.09 0 0 186
Meddig fokozható az esztétikum?

lady Creative Commons License 1999.07.05 0 0 185
Kedves Bandilero,
Engem leginkább az általánosítás, és a tudatlanság pörgetett be. De már elmúlt ;-)
Bocsi hogy kifelejtettelek. Az én piercingem nem karika hanem két golyó. Az egyik menetes, így akár mikor ki tudom venni. Nem igazán áll szándékomban kiszedni, ezért ráhúzattam erősen, hogy nehogy kitekeredjen. Egyenlőre meg vagyok ezzel az eggyel elégedve, nem akarok többet. Nem volt egyszerű kibírni a 'műtétet', mellbe valószínüleg még ennél is kellemetlenebb. Az volt a gond amikor átszúrták, hogy sokkal vastagabb volt az ékszer, mint a tű. Tágítani kellett a lyukat mégegy tűvel. Ézéstelenítés nem nagyon volt (4 vagy 5 éve van benne), egy picit vérzett. Nem gyulladt be, és nem volt egyáltalán gennyes. Úgy nézett ki mint most.
Van még kérdés? ;-)
Bandilero Creative Commons License 1999.07.05 0 0 184
Haliho Lady!?

Nagyon fel vagy haborodva...Eszre sem vetted az en kerdesemet alabb.

Szerintem felesleges gyozkodnod azokat akiknek nem tetszik. En mar alig varom, hogy a baratnom mellet egy ilyen kis karikaval lassam, de vannak fenntartasaim.

Ha van tapasztalatod, informaciod ebben a temaban, kerlek irdd meg!

Bandilero

Előzmény: lady (183)
lady Creative Commons License 1999.07.05 0 0 183
Kedves zkt,
"(engem még kerülget a hányinger)
Szerintem kimondottan ronda."

-Tudod te egyáltalán miről is van itt szó? Ez a 'kimondottan ronda' megnyilvánulásod elég sokmindent elárul. Egyet mindenképpen: halvány fogalmad nincs a piercingekről. Az, hogy ki hova teszi, magánügy. Csak azt áruld el nekem hogy honnan veszed hogy hányingerkeltő, ha közelről soha nem simogattál meg egy ilyen köldököt. (csak azt nehogy ideírd, hogy te már túlvagy a simogatáson, és a végén elhánytad magad...) Aki intimebb területre teszi, annak meg nem látható útom útfélen. Nem értem hogy mit keres ebben a topicban az, akinek fogalma sincs a témáról.

"Ezekután nem értem, hogyha a fiúk azt mondják, hogy nem tetszik nekik, akkor azt miért nem veszik komolyan."
-Kinek kellene ezt komolyan venni?? Ha nekem tetszik, akkor miért érdekelne a fiúk véleménye. Egyébként csak megsúgom hogy még nem találkoztam olyan fiúval aki undorodott volna a piercingemtől. Sőt...kifejezetten érdekesnek és szépnek tartották. És nemcsak a fiúk. Nekem csak a hozzáértők véleménye számít, de azok sem tudnának se rá, se le beszélni olyan dologról amiben nem vagyok benne.

Fölösleges általánosítgatnod ezzel az 'egy kiló fémes' beszólogatásoddal. Igaz hogy van akin egy kiló fém lóg, és ha attól boldog, akkor azt akkor is el kell fogadnod ha neked nem tetszik. Esetleg kilövetheted magadat a holdra, és ott nem fogsz piercingessel találkozni...Sőt homoszexuálisokkal sem, tetováltakkal sem...

Emberedre találtál, mert a szemöldököm is ki van tetoválva. Nem természetellenes, és nem a homlokomban van a vége.
Sajnos nem tudom bebizonyitani egy fotóval hogy mennyire nem vagy azzal tisztába, hogy mitől is kell hányingert kapni.

Bandilero Creative Commons License 1999.07.05 0 0 182
Szia Manga!

Eloszor neked irok, mert megis te talatad ki ezt a topicot. Nemregiben en is egy hasonlo temat "dobtam fel" a szex rovatban, minden visszhang nelkul. Tehat gratulalok neked ehhez a zajos kozonseg sikerhez. Nem tudom akkoriban hol bujkalt a te topicod, ugyanis nem talalkoztam vele, amit nagyon sajnalok.

Most viszont ugy tunik kifujt a topicod. Hadd tegyem hat fel itt is azt a kerdest amit ott: VAN VALAKINEK SZEMELYES TAPASZTALATA INTIMEKSZEREKKEL? Remelem a topic regi olvasoi visszaternek megnezni: "What's going on?",en pedig kapok nehany hasznalhato tippet, es uj lenduletet vesz a topic.

A kerdesem egyaltalan nem elmeleti kerdes. Regota foglalkoztat a gondolat, hogy baratnom intim testtajait diszitsem egy apro arany karikaval. Egesz pontosan a mellbimboba es a kisajkakba fuzott ekszerek izgatnak engem. Igerem az akcio utan irok beszamolot.

Minden tanacs, tortenet erdekel! Van-e valakinek informacioja a mellbimbo lyukasztasanak kockazatarol? Szoptatasra, mellrakra gondolok.

Lady, kedves jeletkezz megint. Feltetelezem rolad amilyen vagany csaj vagy, hogy van valami a tarsolyodban ezekre a kerdesre is. Esetleg neked magadnak is van ?...

Violak! Te azzal bucsuztal ettol a topictol aprilis 1.-en, hogy gondolkozol azon, hogy tetetsz egyet-kettot a combjaid koze. Azota eltelt harom honap. Ha sikeres volt a manover akkor mar begyogyult es tul vagy az elso reakciokon. Izgatottan varom a beszamolodat.

Kedves Crx! Van esetleg olyan lany ismerosod akinek van ilyenje? Ugy tunik a te tapasztalataid a "leg- testkozelebbiek".

Manga, bocsasd meg, hogy idepofatlankodtam ezzel a kerdessel, de talan nem Off-topic.

Bandilero

Előzmény: originalqszi (181)
originalqszi Creative Commons License 1999.07.02 0 0 181
Jé.... ki lettem moderálva:(((((( no de ilyet!!!!!! Moncsi kedves, ilyet nem szabad????? mééééééééééééééééééééééééééééééééééé? Versemhez szavad se volt:((((((((((((((((((
zkt Creative Commons License 1999.07.02 0 0 180
A topic címével teljesen egyetértek. (engem még kerülget a hányinger)
Szerintem kimondottan ronda.
De lányok, most öszintén, ti miért akartok csináltatni?
Ez rendkívül fontos. (Szerintem nem árt, ha tudja az ember, hogy mit-miért csinál.)
Az eddig megkérdezettektől 2 féle választ kaptam:
1. mert tetszik
2. mert másoknak is van
Na most a 2.-hoz inkább nem is szólnék hozzá.
A tetszéshez: Úgy gondolom, hogy ha valaki tetszik magának (itt most nem túlzott önimádatra -narcizmusra- gondolok), akkor úgy gondolja, hogy a fiúknak/lányoknak is tetszeni fog. (végülis az ember nem magának akar tetszeni, vagy igen??)
Ezekután nem értem, hogyha a fiúk azt mondják, hogy nem tetszik nekik, akkor azt miért nem veszik komolyan.

Én személy szerint többre tartom a természetes szépséget. Viszont tudom, hogy ez az amin nem lehet változtatni (ezzel mindenki születik), tehát marad a többi módszer. Csakhogy szerintem nem 1 kiló fémtől lesz szép valaki. (a szépség különben is nagyon szubjektív fogalom)
A szemöldök tetoválásról hasonló a véleményem (nagynagy broáf). Metrón utazva elég sok ilyen lányt látok, és ami a legmegdöbbentőbb számomra, hogy enélkül (illetve szemöldökkel :)) jól nézne ki. (néha csak később veszem észre, ilyenkor lesz lányingerből hányinger :)))

quot capita tot sensus

Előzmény: lady (179)
lady Creative Commons License 1999.07.02 0 0 179
HELLO
NINCSENEK FRISS PIERCINGESEK.
Úgy látom hogy már senkit sem kerülget a hányinger sem, ugyhogy én is lépek...

hali
lady

coold Creative Commons License 1999.07.02 0 0 178
hi lady
igazából semmi extra, a színjátszás most elmaradt, de hétfőn rájöttem, hogy színtelen az életem, ezért rendeltem a fodrászomnál egy szép kéket
régen jártam erre, milyen most az élet? pirszing, színek, ilyenek

remix

Előzmény: lady (177)
lady Creative Commons License 1999.07.02 0 0 177
hello coold!
Gratula! Hogy sikerült megoldani? >:-)
coold Creative Commons License 1999.06.30 0 0 176
hehe
Előzmény: Duda (175)
Duda Creative Commons License 1999.06.30 0 0 175
Szeretned, hogy kek-zold legyen hozza az arcod? (ezek a szinek ugye mennek hozza?)
Előzmény: coold (174)
coold Creative Commons License 1999.06.30 0 0 174
üdvözlet
muszáj volt előszednem ezt, hogy közölhessem kibszott gyönyörű kék a hajam ma reggel óta
csá Hercule
remix
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 173
Ne egy mai nagymamára gondolj, ötven éve voltak fiatalok, hanem egy jövő évezredbeli nagymamára akik most fiatalok. Egyébbként láttam én már (Német naturista telepen) olyan vagány nagymamát 60 felett aranyos és sexi tattoval, hogy n
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 172
slayer, Ok, így már jobban hangzik :-)
Nem hogy siettetni, de rábeszélni sem jó senkit olyan dolgokra, amik nem saját magától talált ki. Tudom magamról, mert én akartam nagyon a piercinget, és nem bántam meg. Ellenben aki nem biztos magában, az megbánhatja később. Ez kellemetlen lehet egy tetkónál.
Tehát, mindenki maga döntsön (ezt már mintha más is írta volna előttem, de én is így gondolom)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 171
Lady: a b@szogatást csak idézôjelesen értettem. Mindenesetre kösz, hogy felhěvtad a figyelmem a mondat kétértelmüségére. Csak azt akartam mondani, hogy nem kell az embereket egy komoly döntés meghozatalában siettetni.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 170
slayer: Ki b@szogat kit? Vagy csak lemaradtam?

Vahren: a nagyik inkább jóságosak mint vagányak, de majd én megtöröm a rendet :-)) Csak ki kell várni :-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!