Keresés

Részletes keresés

Ragiku Creative Commons License 1999.03.22 0 0 315
Zsoltu,
A névtelem moderátorok is u. o. virtuálisak mint mi. Azzal a differenciával, hogy nekik egy valódi gomb van a kezükben. Kapjanak virtuális gombotm vagy aranyeret.
Szeintem ez az önkéntesekkel való moderálás jellemzö a Kádáré(o)kra. Spicli rendszer barátom a javából. De ha tudomásul veszed, ki lehet öket kerülni, s mivel ök igy zsugáznak téged sem kötelez semmi. Mi volt elöbb a Tyuk vagy a tojat? Mondják. Akkor az olvasó/író vagy a Netto a fontos?
Na megyek Oszkár.
Cactus Creative Commons License 1999.03.22 0 0 314
Hát kedves zsoltu!

Úgy látom, bekerültem az "ARK"-ba... Ahogy itt követem az eseményeket, azt kell mondanom, hogy mérhetetlenül büszke vagyok rá! Nem vagyok én erre méltó! Viszont érdemes volt élnem.

Egy apróság: akik a legjobban szétb@sszák a topicodat - az éppen Te vagy, meg a tisztelt Téma. Sorra nagy hévvel előadsz valami fennkölt elvet onnan a magasból megfeddve a hitvány erkölcsteleneket - aztán ugyanazt csinálod, mint "mi", mint ahogy sokan sokszor rámutattak erre; de fölöslegesen tették, u.i. te csak azt látod meg és úgy, ahogy azt akarod, és nem úgy, ahogy az éppen van.

Innen ez az egész számomra hiteltelen és komolytalan. A kezdeményezésed egyszerűen nem jött be, de képtelen vagy ezt belátni, továbbra is erölködsz, végül olyanná válsz, mint egy elvadult irodalomtudós: ha a Téma valami hót összefüggéstelen dolgot felvet - két buzi, stb. között - hát egyből elolvadsz. Vedd észre, kérlek, hogy ez szolgalalkűség. Moderálásért sírni meg olyan dolog, mint amit az ált.isk. alsó tagozatában láttam utoljára - onnan felfelé már a gyerekek is megvetették azt, aki ilyet csinált.

Egyébként meg nem is tudom miért, de van egy halvány gyanúm arra a vonatkozólag, hogy a moderátor maximális mértékben egyetért a moderálásra kijelölt szörnyű hozzászólások mondanivalójával.

Utóirat: Valahogy mindig is hánytam attól a fajta dologtól, amikor valaki - többek között - az én hátamon felkapaszkodva akarta bármilyen téren is kiemelni a saját, nem létező erkölcsi vagy akármilyen nagyságát. Részemről csak arra tudom bíztatni az itt résztvevő "topicmegrontókat", hogy csak így tovább, helyes amit cselekszenek.

Hogy is szokta Bozgor mondani a végén?
Laposelem.

Előzmény: Törölt nick (254)
Ragiku Creative Commons License 1999.03.21 0 0 309
ZöPö,
Nem jövök.
Kezd elegem lenni az almoderátorokból.
Period.
(Mi az a "sudribunkó"?
Rosszab vagy jobb mint a balkáni?)
Kero Creative Commons License 1999.03.21 0 0 307
zsoltu:
olvasd magad ujra, talan akkor megerted :))
udv
Kero
Előzmény: Törölt nick (304)
ZöPö Creative Commons License 1999.03.21 0 0 305
Mondom, hogy nem látsz te semmilyen összefüggést! :-) Nézd már meg, hogy az "előzmény" link hova mutat. Szépen elmagyarázod, hogy ugye a nickek a teremtmények, gazdáik szerepjátékai. Aztán öt perc múlva elkezde firtatni, hogy ki a M.M., meg hogy biztos nem nő. Legyél már egy kicsit konzekvensebb! (Mintha a M.M. is valami ilyesmire figyelmeztetett volna tegnap ilyenkor.)
Előzmény: Törölt nick (303)
ZöPö Creative Commons License 1999.03.21 0 0 302
Nem látsz te semmilyen összefüggést, csak amit te magad találsz ki! :-(
Előzmény: Törölt nick (300)
ZöPö Creative Commons License 1999.03.21 0 0 301
Kero rulez! :-)
Előzmény: Kero (298)
ZöPö Creative Commons License 1999.03.21 0 0 299
"Zaturek Manfred nem isz alkoholt. Wágner úr sörös. Ezek nickek, játékfigurák. A mögöttük álló személyről csak annyit engednek megmutatni, amennyit gazdájuk enged." - Milyen szépen mondtad! Kár, hogy a mellékelt ábra szerint te nem tartod magad ehhez.
Kero Creative Commons License 1999.03.21 0 0 298
zsoltu:
ha ez a faszinger tenyleg olyan jol erezne magat amerikaban, akkor nem
firkalna itt ejjel-nappal, NY.A. es a hirdetok oromere..
udv
Kero
Előzmény: Törölt nick (290)
Ragiku Creative Commons License 1999.03.21 0 0 296
Zsoltu,
Az a tapasztalatom, hogy az aki nem nagyon tud gyökeret ereszteni az szapolja a kertet.
Jellemzö. Meg érthetö is. Emberi tulajdonság, hogy a hiba az ön készülékben van. Vannak itt pohármosó akadémikusok, meg megnemértett müvészek, még most is üldözött politikusok és sok a "hajómérnök".
ZöPö Creative Commons License 1999.03.21 0 0 294
Ragiku, én semmit nem állítottam Vonnegutról, csak azt, hogy ismert. Minden mást te mondtál róla. Így az edukáció nálad meg a sudribunkó prof ismerősödnél zárult le.

Te jössz!

Előzmény: Ragiku (292)
Ragiku Creative Commons License 1999.03.21 0 0 292
Az egyik amerikai professzor ismerösömet kérdeztem (mert ugye én itt azt meg tudom csinálni)Vonnegúúút haverról.
"Valami baloldali liberális szatíra, meg dalszöveg író".
Namost, köztudomású, hogy a liberalizmus melegágya itt a "kalidzsokban" fészkel. Az illetö 30 éve éli a (full)professzorok szürke életét.
One Period.
Az az érzésem, hogy barátunk (ZöPö) edukációja Amerikáról itt le is zárult.
Gúd báj.
Ragiku Creative Commons License 1999.03.21 0 0 289
Van itt egy Vonnegut oldal. Nemde?
ZöPö Creative Commons License 1999.03.21 0 0 286
zsoltu, én csak azt látom, hogy a zsoltu nick azzal a Ragiku nickkel beszélget, akinél (egyebek mellett) a "buzi" szitokszó és Kurt Vonnegutról a lentiekben nyilvánít véleményt. További kellmes eszmecserét kívánok neked!
Előzmény: Törölt nick (281)
Ragiku Creative Commons License 1999.03.21 0 0 285
OK.
RPM vissza normálra.
A kicsinyes rosszindulat az ami gázt adott.
Szorri
ZöPö Creative Commons License 1999.03.21 0 0 282
zsoltu
Olvasd már el, hogy mit ír nekem a barátod... Szegénykém. Neki az jött le a "Bajnokok reggelije" idézetből, hogy Vonnegut utálja Amerikát. Szánandó... (Most arra nem térek ki, hogy Amerika nem egyenlő USA.)

Ragiku
Mindketten rajta vagyunk, csak én még le is tudom írni hibátlanul. Biztos így lettem címeres barom. Te meg nem tudod leírni se magyarul, se angolul. Így legfeljebb címertelen barom lehetsz. Vagy még az sem. A Balatonnal kapcsolatban pedig mindenben igazad van. Soha nem mondtam, hogy nincs. Amit én kifogásoltam, hogy lesujtó véleményed akkor és ott kellett közöld. Semmi más okod nem lehetett erre, mint az, hogy irígyled tőlünk a szép emlékeinket. Mert neked mindig árpa nőtt a szemedre... Ja. Hány millióan fürdenek évente a Balatonban? És hánynak nő azonnal árpa a szemére? Talán nem a Balatonban van a hiba.
Na, még egy utolsót: azt a "nimandot" ismerik párszáz millióan. Téged meg a kutya se. Szóval bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. És a gerinccel is jobb lesz vigyázni!
Mérgeld csak tovább magadat! Azt persze jó lenne tudni, hogy mikor mondasz igazat: most, vagy amikor azt állítod, hogy te csak szórakozol és röhögsz, vagy most? Na. te jössz!

Ragadozó Creative Commons License 1999.03.21 0 0 279
Azért összekeverni az access-t a excess-t nem helyesírási probléma Déneském.
Olyan szpellcsekker nincs ami ezt kiszűrje!
period.
Előzmény: Ragiku (275)
Ragiku Creative Commons License 1999.03.21 0 0 278
Gerinctelen nimandot (niemand?)akartam írni.
Vazeg.
Ragiku Creative Commons License 1999.03.21 0 0 277
ZöPö (rendesen írom, de mérgesen)
Ide figyelj te címeres barom. Lassan kezdódik a 21. század. Te is meg ˇn is rajta vagyunk a Information Superhighwy-n. Ha valaki valamit nem tud, vagy nem ismer - tegyük fel - az a tizenhétezer szörcsendzsinnel csak 1 percig tart. A te hösöd és példaképed - Mr. Vonnegut - eddig nem foglalt el túl sok helyet a szivemben. Amerikagyalázása miatt ezután sem fog. Zsebében az amerikai paszportal profitért tojik maga alá. Tudod ebbe az országba nehéz bejönni, de piszok könnyü kimennii. Az ilyen részeges, buzi, kiöregedett hippi lehet, hogy neked jó tanárod - amerikaelleneségböl - nekem csak egy nimand.
Hiába, szeretem ezt az országot.
Ragiku Creative Commons License 1999.03.21 0 0 276
Mint rendesen megint valami kimaradt.
Szaloncukor. Magyar. Kun's Chicago. Linkoln valahol a 7000 környékén.
Ja és kérlek utaljátok át az USA összes magyar clubjának is, hogy minden exnyilas megkaphassa.
Ha valaki levelezni akar Szállasi szárnysegédjével, szivesen segítek. De csak emailen.
A Nagy Erdélyért Alapítvány nincs a listán. (Vazeg. :)Ez tetszik.)
Délután CDT vsszajövök.
Ragiku Creative Commons License 1999.03.21 0 0 275
Sokszor elöfordul az angolban, hogy egy betüt rosszul szpellol az ember. Sajna a T asztaloban nincs spellcseker. Ez idáiog nem lenne baj. A baj ott van, hogy - ellentétben az "Alapszanállyal", hogy ez itt nem helyesírási verseny - vannak akik minden ango szöra ráugranak, mint a kanikutya. (Lásd Labatt or Labatt's). Igy aztán az a gyakorlat vált be, hogy következetesen mindent fonetikusan írok. Innen az Oszkár is.
Megmondom öszintén, csodálkoztam is, hogy nem ismert ez a hisztéria otthon, de gondoltam ez már a Nagy Amerika Útálat eredménye. Végül is annak idején kit érdekelt a moszkvai filmfesztivál, vagy a .....
Bocsánat a féreétésért. Máskor vigyázok.
Visszatérve a Balatonhoz. (Triggerek vigyázz!)Valöban a tengerrel körülfogott Európa legnagyobb édesvizü tava. Itt meg is állhatnánk. Hogy nektek ez szentimentális tócsa,. Ez a ti dolgotok. Viszonylag sokfelé jártam a világban, elhihetitek van sok, nagyon sok szebb és jobb hely. Arra gondoltam, hogy a tüfútött, s nacionalizmussal csárdzsolt sovinizmus - amit ti patriotizmunsak, hazafiságnak neveztek - ebben az esetben nevetségessˇ tesz benneteket. Ismeretk hiánya nélkül kijelenteni valamire, hogy az világelsö, az vicces. Namármost, a fennt elsoroltakon kívül, hogy nagy és édes, a Balaton egy elöregedett pocsolya. S ez a vizügyi szakemberek véleménye. Nincs elegendö felfrissítés és lefolyás. Igy aztán Európa pennypincsereinek lett a paradicsoma. Kempingjeivel, csillagtalan luxushoteljeivel, hacspacs magán és köz építészetével, döglöt halaival, stb.. Nem üti meg csak a keleteurópai szinvaonalat. Egyszóval csak azt akartam mondani a Balaton(otokkal), hogy álljon meg a menet.
Magátapasztalat még: Annakidején minden alkalommal ha a Balatonban fürödtem árpa lett a szamaman. Azóta sem.

Piros Arany:
Nosztalgiát, maliszt belekeverni nagyon könnyü és olcsó. Fakt: A Piros Arany jó.
Kapható: Bende, Chicago és még kisezer helyen. Szegedi pirospaprika. Dobozos 10 dekás $2.50. Pocsék téglapor.
Pick szalámi. Zsiros. A Gallo olasz jobb. Magyar borok az alsó polcokon. Bikavér $5. Egy közepes kalifirniai $10-15. Magyar káposztával töltött paprika $3.00. Isteni. De ha akarsz bulgár lecsöt, török meggylevet, horvát málnaszörpöt, lengyel kordzakót, orosz katonai karórát, ukrán abáltaszalonnát, slovén Vegetát. Soroljam? Tegnap vettem szalmiákcukrot is. Finn Salmiakki.
Remélem mindenkit megsértettem.
Majdnem period.

ZöPö Creative Commons License 1999.03.21 0 0 274
zsoltu, ne mondd, hogy furcsa ízlésem van. Én sem firtatom a tiédet, megteszik azt itt helyettem mások. :o)
"Az meg, hogy Ragiku TÉNYLEGESEN tudja-e ki Kurt Vonnegut, azt hiszem nem derült ki. Csak az, hogy a kreálmánya nem tudja."
Felhívnám szíves figyelmedet (feltéve, hogy képes vagy még másokra figyelni, innen nem úgy tűnik) Ragiku maga a "kreálmány" és te TÉNYLEGESEN Ragikuval beszélgetsz. Ehhez ragaszkodtál többször is ebben a topicban. Tudod-e, én sok rosszat tudtam eddig rólad, de hogy neked ez a kultúrköröd, az még engem is meglep. Azért csak próbálkozz!
Előzmény: Törölt nick (206)
Mike Creative Commons License 1999.03.21 0 0 273
Hat en nem akarok Ragikuval beszelgetni, ugyhogy nem irok ide tobbet.
Majd ha akarok irok. Most nem. Ugorgyunk a masik topicba, a sorert.
Udv, Miku (az unatkozo)
Előzmény: Törölt nick (272)
Mike Creative Commons License 1999.03.21 0 0 271
Kedves zsoltu (ugye kis zs-val)
No de tudtommal, Te mindig azon problémázol, hogy Te csak Ragikuval akarsz beszélgetni, és aki nem tud értelmesen hozzászolni, azt ki kell moderálni.
Amennyit meg elolvastam, éppen elég volt arra, hogy a következtetéseimet leszüljem.
Egyébként nem kívánok veled, régi harcossal (1800+) kötözködni.
Én egy értelmes ember vagyok, aki azért néha hülyéskedik is, de nem ezt akarom itteni fő profilomnak. Kész ennyi!
Egyébként milyen csönd (nyugi) van, a sulinet is kihalt...
Előzmény: Törölt nick (270)
Mike Creative Commons License 1999.03.21 0 0 269
Milyen szepen tepitek itt egymast!
Zsoltu! Ha a tobbieket nem birod elviselni itt, miert nem emilezel Ragikuval?
Kedves Ragiku!
Meg kell kovesselek, most olvastalak a Bemutatkozas7-ben. Sok sikert a jovore!
Miku (ezert nem fogok uj nick-et csinalni)
fczigony Creative Commons License 1999.03.21 0 0 265
Ella!
Voltál a találkozón,beszéltél vele?Lefogadom,hogy nem.Akkor pedig villámgyorsan fogd be a pofádat.
Alfred Creative Commons License 1999.03.21 0 0 263
zsoltu:
Szép munka volt, de túl alapos. A stílusomból látni, nem nagyon anyázok, de eltekintve itt a végén a Maca-típusú ökörségtől a lenti Bozgorosoknak van mondani valója - és lehettél volna igazságosabb is, szanovagant is ki kellene moderálni...

Az Oszkárhoz. Ez baromi érdekes, Ragi egy más korosztály, és más világ. Nem először fordul elő, hogy valami nyilvánvalót nem értünk, aztán rákérdezünk, mire ő akkurátusan elmagyarázza. Talán ezekből a tapasztalataiból gondolja azt, hogy mi itt a "Balkánon" a világtól elzárva vakon süketen élünk. Rag* nem tudja, hogy Magyarországon aprólékos pontossággal - legalábbis szándékkal - írja és ejti mindenki az angol szavakat (kivéve az interneten, itt még a magyar se megy...). Ha azt írta volna megyek "Oscart" nézni nem kérdezel rá, így "Oszkárként" viszont nekem se ugrott be - igaz nálunk ez nem akkora esemény, és az ide írkálók sem azok az igazi díjátadás-revű nézők.

Előzmény: Törölt nick (254)
Baropapa Creative Commons License 1999.03.21 0 0 262
JT.
Biztos vagy benne,hogy Ragika segitett?
Igen, majdnem mindenben egyetertek vele,
de azert ne keverjuk. Ragika, vagy Baropapa, az ket kulombozo kitalat szemely.
Nyugalom es jo szivar, az mindig megnyugtat
Itt kaphattok
Előzmény: JT (146)
Ragiku Creative Commons License 1999.03.21 0 0 261
Zsoltu,
Az Oscar az amerikai film díj, mint a Cann.
Borzasztó unalmas sztár divatbemutató.
Rendszerint a nyertesek hosszadalma köszönöbeszéde, betüzdelve néhány énekkel. ˝ óráig érdekes, csak kicsekkolni, hogy ki él, kinek volt fészlitje, stb...
Sztárparádé ala Hollywood.
Csak néhny megjegyzés a napi nem terméssel kapcsolatban:

Büszkének kellene lennem. Micsoda népszerüség. De micsoda. Ajjaj.
Valaki azt írta, hogy elküldte kreatúráimat amerika összes magyar egyesületéhez. Csak tudatom, láttam öket. Szunyáltak. Mint a pápa.
Egyébként az elmült 2 évben annyira el voltam foglalva önmagam Internettós sikereivel, hogy mások "négyzeteltéréseit" nem állt módomban követni. Ki, kit, kinek az annyát, hogy, hol, miért, etc... sajna nekem bogus.
De fel a fejjel.
Aki privát akar írni, irhat a fennti cyberdude címre, vagy a hirhedt
Ragiku@aol.com-ra. Elöre bocsátom, hogy é nem csak a stílusom változott.
No meg zárkózottabb lettem. Nem állok akár kivel szóba.(Jelenleg.)
Zsoltu idealista, amit tisztelek.
Vigyázzatok mert állandóan a triggeren az ujjam, csak most majd jobban célzok. Ugy a két szem közé, pontosan.
Joccakát. Itt 10:22PM CDT.
Pulcsín Ella Creative Commons License 1999.03.21 0 0 260
Ragiku!

Én nem beszélgetni akarok, de tenni!
Ne törödj a sok barommal! Nekem semmi bajom veled!

Előzmény: Ragiku (256)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!