Keresés

Részletes keresés

Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.26 -1 0 13491

Nem az  volt az eredeti célom, de kedvet kaphatsz hozzá. Jó ám az. ;-) 

 

Nem voltak titkaink. Mindig elmondta, hogy van egy jófej munkatársa. Sokat beszélgetnek, együtt kávéznak és esznek. Tudtam róla, hogy leveleznek is. Az a kapcsolat lassan alakult ki. Lehet azért habarodtak egymásba és vette el a józan eszüket.

 

Már maga a felszarvazottság elég kellemetlen. Az már csak járulék, hogy a saját ágyban. Addig jó, amíg nem tudja az ember, hogy a háta mögött miket (és hol) művelnek. Én azért akartam tudni róla az elejétől.

Előzmény: Tündérlola (13482)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.26 -1 0 13490

Csak nem kedvet kaptál? :)

Előzmény: Tündérlola (13482)
alezredes 1 Creative Commons License 2016.06.26 0 1 13489

Ennek ugye a veszélye, hogy férj / feleség mondjuk rosszul lesz a munkahelyén, és a rendes főnök hamarabb hazaengedi.

 

Na, akkor aztán ajtónyitás után tényleg élőben, három dében látható a "műsor".

Előzmény: Tündérlola (13487)


alezredes 1 Creative Commons License 2016.06.26 0 1 13488

Igen, mindenki azt mondja, én ugyan nem nézek pornófilmet.

Na ja. Az elmúlt 10 év alatt a netes pornó tarol, előtte meg pornófilm nagyhatalom voltunk, Kovi, és a többiek.

Talán egy egy kicsit olyan ez, mint az "én ugyan nem nézek sorozatokat", mégis sokan kívülről tudják az összes részt.

Ha meg pornó ?

1 Netről, kis monitorral ?

2 Dvd ről, nagy tévén ?

3 Ott előttem, élőben ?  (a párom egy sráccal, ismerős pár, mindegy)

Szavazzunk ?

Én természetesen a 3 asra szavazok.

Előzmény: Tündérlola (13486)
Tündérlola Creative Commons License 2016.06.26 0 1 13487

Egy dolgot kihagytam, amire reagálni akartam még. Szerintem az a legalja,amikor a férj/feleség a saját lakásán csalja meg a feleségét/férjét,aki azalatt dolgozik és persze mit sem sejt. Azon az ágyon,kanapén,ahol ő is fekszik/alszik/pihen/kamatyol. Azzal nem is alázhatja meg jobban élete párját.

Lehet,hogy ez csak az én elvem, de azért mindenki gondoljon már bele,ha ez vele történne: ha megtudná,hogy a saját otthonában szarvazták fel. Pffffff!

Előzmény: Tom Freeman (13481)
Tündérlola Creative Commons License 2016.06.26 0 1 13486

Van,aki használja a fantáziáját és nem néz pornófilmet ;-)

 

Előzmény: alezredes 1 (13485)
alezredes 1 Creative Commons License 2016.06.26 0 1 13485

Annyit tennék még hozzá az előzőekhez, hogy nálunk ennél az alkalomnál nem volt szükséges hogy a párom részletesen elmesélje a dolgot, mert ugy visszanéztem az előre beállított állványoról készült felvételt. Hogy is tudott volna kb 3 órányi időtartamot pontosan elmesélni ?

Nem mintha nem bíztam volna benne, de így pl nem maradt ki semmi, ami a szóbeli beszámolóból direkt, vagy véletlen kimaradt volna.

Másnap felhívtam a srácot, hogy hogy alakult a dolog így nélkülem, nem sok "meglepetést" mondott.

alezredes 1 Creative Commons License 2016.06.26 0 1 13484

Ez a történet is nagyon izgis. De, ismétlem de, mivel már régebben megkaptam a magamét másoktól, mert erősebben fogalmaztam meg, hogy azért anya ne menjem már el másik pasihoz, mert ez akárhogy is van, megcsalásnak is tekinthető, de persze csak részben, mert a férj egyébként tud a dologről. Még a topik címébe is belefér, mert persze, izgatja. De nincs jelen, nem látja, ezért a tudat, majd az elmesélt sztori izgatja a férjet.

 

Nálunk egyszer volt csak  ilyen, és bizony többször hívtam őket, a srácot, és a páromat is, hogy na, mi a helyzet ?

Részletes élő beszámolót kaptam telefonon, cicimasszírozásról, és egyebekről, de ezt látni kell, ott, élőben, nevezhetjük akár egy élő pornófilmnézésnek 3 dé ben.

Szerintem.

Előzmény: Tom Freeman (13481)
szgaboo81 Creative Commons License 2016.06.26 -1 0 13483

Nem tudnék a feleségem szemébe nézni ha ilyen dolgot kérnek tőle.

Szerintem nem is menne bele, lehet adna egy pofont! 

Ez már masszív megcsalás szerintem! 

Szerintem én sem tudnám elengedni a kezét tudva azt, hogy máshoz megy! 

Előzmény: Tom Freeman (13481)
Tündérlola Creative Commons License 2016.06.26 0 0 13482

Ha az a cél,hogy kedvet csinálj,akkor jó úton haladsz ;-)

 

Tudom,most kicsit előreszaladok a történetben, de lenne egy kérdésem. Ugyebár a feleséged mindenről beszámolt neked. Azt is elmondta,amikor elkezdett azzal a férfival ismerkedni,aki miatt elhagyott?

Előzmény: Tom Freeman (13481)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.26 0 5 13481

Úgy döntöttem, leírom a feleségem soron következő második szex kalandját. A történések és hatásaik meggyőztek arról, hogy jó döntés volt ezt az utat választani.

 

Feleségem sokat nőtt a szememben az első kalandját követően, hiszen az én örömömért ő vállalt be mindent, amiben az ő élvezete az utolsó pillanatig meglehetősen kétséges. Sőt, az is lehet, hogy teljesen elmarad. Nagy áldozatot hozott azzal is, hogy nagyjából a semmiből, viszonylag gyorsan kellet egy alig ismert férfit magába engedni. Minden létező módon igyekeztem ezt meghálálni neki. Ez a módszer önmagát generálta, ő úgyszintén igyekezett a kedvemben járni és megvalósítani az elképzeléseimet. Látszódott, hogy egyre jobban kezdjük tisztelni egymást. Kapcsolatunk új erőre kapott. Viccesen hangzik, de séta közben is újra megfogtuk egymás kezét. Többször borultunk spontán egymás nyakába. Kerültük egymással szembeni emelkedett hangnemet, stb…

 

Már az első félrekefélése meghozta a pozitív változást a szexuális életünkben is. Megszűnt az unott hozzáállás. Helyét átvette a hirtelen, szenvedélyes kezdés. Pl. amikor ráterelődött egy beszélgetés a szexpartnerére és módszereire, vagy amikor ecsetelgette ez irányú terveit. Nagyon feldobott és plusz izgalmakat okozott azzal is, hogy szex közben röviden be-benyögdécselte, hogy a pasija ilyenkor mit és hogyan csinált és vele mit csinált ő. Ez még hevesebb menetű és nagyobb élvezetekkel járó szexet eredményezett.

 

Egy szavam sem lehetett. Minden úgy alakult, ahogyan terveztem, ill. reméltem. Az elmélet szerint semmit nem kapunk ingyen és ezeknek az élvezeteknek is egyszer majd így vagy úgy, de meg kell fizetni az árát. Bármi is legyen az, álltam elébe. Nagy szerencsémre, erre még 2 évet várni kellett…

 

Mint sokszor az életben, itt is adott volt az alternatíva. Ezzel az egyalkalmassal befejezzük, elcsámcsogunk rajta egy ideig és visszatérünk az unalmas, szürke hétköznapokba és majd kitalálunk valami mást az orvoslására. Azonban ha fent akartuk tartani ezt a kialakult, mindkettőnk számára kedvező és örömteli állapotot, az előidézőjével nem szabadott leállni. Ajánlott volt folytatni a megcsalásait. Én javasoltam, beszélje rá az előzőt több alkalomra, mert sok mindent el tudott érni a pasik terén, ha akart. Őt már félig-meddig ismeri is. De vele nem akarta folytatni, mert bár jóképű, de az ágyban nem nagy durranás és a fasza is lehetne nagyobb. És a barátnőjét is szereti, akit rövidesen feleségül vesz, nem akart ebbe belekavarni. Igazat adtam neki, hiszen úgy is feltalálja magát. Tud ő magának szerezni, ha szükséges.

 

No, de ki is az, akit említett a folytatás terén? Ő egy vásárló a munkahelyén. Régóta nyomul rá. Sokszor csak azért megy be, hogy vele beszélgessen. Önszántából mindent elmesélt neki magáról. Neki is van régóta barátnője, csak szexkapcsolat jönne be neki a változatosság miatt. Mindig el akarja hívni randira. Külsőre bejön neki. Nagyszerű, pont ilyet keresünk, nem? Majd ha legközelebb megkörnyékezi, lebeszél vele egy találkát valahova, ahol megbeszélik a lehetséges továbbiakat.

 

Rendben, nem sürgettem semmit, megbíztam a feleségem választásában. Így is elégedett voltam a hajlandóságával. Az újabb örömhullám és felcsigázás egy bevásárlóközpontban, ebéd közben történt meg. Akkor közölte, hogy ma estére programja lenne. Tudna találkozni a sráccal. Szemeim kikerekedtek a meglepetéstől. És hogyan pontosan? Ma délután a barátnője dolgozik, ő otthon lesz. Megadta a számát, hogy hívjam, ha mégis találkoznék vele. Hát ez nem is kérdés, már hívhatod is, hogy te is ráérsz. Gyorsabban kanalaztam az ételt, mert a feleségem esti elfoglaltsága elsőbbséget élvezett. Hátra volt még a vásárlás, de ott is leredukáltam a listát, hogy időt spóroljak. Közben a terveiről kérdeztem. Még ne vegyem biztosra, hogy le is fekszik vele. Egyelőre csak találkozik vele, isznak valamit és beszélgetnek. Közben eldönti, hogy alkalmas lesz-e szeretőnek. Javasoltam, ha alkalmasnak találja, leszűkíthetnénk ezt most egyfordulósra. Nem kell hazatérni a jóváhagyásomért, azt már most megkapta. Az egyszerűsített listáról sem pakoltam le mindent, mert már nem érdekelt. A feleségem bulijára tudtam csak koncentrálni. Hirtelen sietős volt hazamenni, hogy készülődhessen.

 

A készülődése szokásos izgalommal társult. Víz alatt megsimogattam a sima pináját, hogy nekem aztán ügyesen használja ma este. Randihoz illő megjelenéssel, busszal ment a találka helyére. megegyeztünk, hogy értesít, ha van valami, vagy ha menni kell érte.

 

Távozása után beraktam egy sokszor látott filmet, mert javarészt úgy sem arra fogok figyelni. Eszembe jutott, hogy a védekezésükről nem beszéltünk. Sebaj, majd megoldják. Ha a feleségem biztosra megy, biztos nem használ gumit. Megbízom a döntésében. Később jött egy üzenet, hogy a lakásán van, nem sokára nekikezdenek, ha minden igaz. Ezek szerint bejött neki a srác. Csendben szurkoltam nekik a sikeres együttléthez. Gondolatban kezdtem kitalálni, vajon mit és hogyan csinálhatnak most? 3 másodpercenként pillantottam a telefonomra, hogy jön-e valami, majd inkább kézbe vettem, hogy hamarabb felvehessem. Az idő telt, túl sok… Jól elvannak, gondoltam. Már nem tudtam egyhelyben maradni, járkálni kezdtem. Az előző nem tartott ilyen sokáig, úgy döntöttem felhívom. Felvette és közölte, hogy a buszon van, fél órán belül hazaér és a tömeg miatt most nem tud mesélni, majd otthon. Lényeget érintő kérdésekkel nem tudtam várni, feleljen igennel vagy nemmel. Na, dugtatok? Igen. És jó volt? Fogjuk rá. Gumi nélkül volt? Igen. És hova élvezett? Belém. Hány menete volt? Egy. Jól van, megdicsértem és várom. Az izgalomtól megremegett a lábam, kis híján agyvérzést kaptam. A hír, hogy beleélveztek, jobban izgatott bárminél. A bugyiját okvetlenül le kell majd ellenőriznem. Faszom már az alsógatyámat akarta kibökni. Muszáj kivernem, legalább lehiggadok valamennyire. Az erekcióm utána sem szűnt meg teljesen.

 

Leültem a bejárati ajtóhoz, hogy minél hamarabb köszönthessem. Éppen hogy becsukta maga mögött, már át is öleltem. Hatalmas puszikkal ajándékoztam meg az arcára, nyakára, egyet a szájára. Még szorosabban húztam magamhoz. Nyöszörögve mondta, ha kiszorongattam magam, szeretne levegőt venni és lefürödni. Ja, bocsánat. A púpos gatyámra mutatott, hogy látja előmelegítettem. Te melegítettél elő. Na, mesélj. Tényleg beléd élvezett? Mutasd a bugyit. Vetkőzés közben a térdéig lehúzva megmutatta és valóban átázott volt úgy 2 diónyi területen. Felvetette, nem lesz-e jó a mesélés fürdés után, mert így kényelmetlenül érzi magát. Rendben, bent várom.

 

Fürdés követően fotelből kezdett mesélni meztelenül. Nem volt olyan nagy szám. A lakásán kérdezte mit innék. Csináltattam vele kávét. Kávézás közben kérdeztem, hogy van a barátnőjével? Köszöni, jól. Mikor megittam a kávét, felállított és úgy kezdett neki simogatni és puszilgatni. Hol a melleimet, hol a fenekemet simogatta ruhán keresztül, néha benyúlva a pinámhoz is. Én is elkezdtem a farkánál masszírozni. Egyre nagyobb lett a dudor. Kiszabadítottam a faszát és úgy vertem neki egy ideig. Még az előzőnél is kisebb volt neki. De attól még használhatja jól, gondoltam. Ő is letolta a nadrágomat és a bugyimat, kiléptem belőlük. Előre meredő faszát betolta a lábaim közé és a pinámhoz dörzsölve húzogatta ki-be. Nem volt rossz. Kérdeztem, hogy akarja. Hátulról. Az ágyon lehajoltam kutyapózba és úgy rakta belém. Először lassan, majd egyre gyorsabban mozgott bennem. Egy időre benyúlt a simogatni a csiklómat is. A melleimnél is kézimunkázott a melltartó alatt, ezért azt levettem. Végig ebben a pózban voltunk, csak annyit változtattunk, hogy jobban pucsítottam és ő fentebbről, egyik lábára állva mélyebbre tudott jönni. Éreztem a mozgásán és az egyre feszülő farkán, hogy nem sokára elélvez. Szóltam, hogy nem kell kivenni. Lihegve visszajelezte, hogy jó. Néhány másodperc múlva megállt a mozgásban és éreztem a meleg ondó lüktetését a pinámban. Közben kicsiket mozgott, még egyszer benyomta tövig és ki is vette. Mire megfordultam, már el is rakta a gatyájába. Hát így sikerült. Max. 20 percig tartott, előjáték nélkül. Most örülsz?

 

Kimondhatatlanul örültem. Odatérdelve a lábai közé. Megsimogattam az arcát, hogy büszke vagyok rá. Álló faszommal megcirógattam a csiklóját, aztán toltam is befelé. Pinája még mindig forró volt és nedves. Mosolyogva kérdezte, nem akarom-e hátulról, mint ő. De, szívesen. Szex közben néha odairányította a kezemet, ahol az övé is volt. Még mindig az elmúlt néhány óra történéseinek hatása alatt voltam, aminek következtében akkorát élveztem, hogy majdnem elájultam. Elterültem és ki kellett fújnom magam.

 

Rákérdeztem, milyen következtetéseket von le az új partnerével kapcsolatban. Kívánja-e vele folytatni, tartsunk-e szünetet vagy álljunk le végleg? Úgy döntött, még egy próbát tesz vele, ha javuló tendenciát mutat, megtartja. Ha nem, elküldi.

 

Tehát úgy látszott, az események forgatagából jelenleg nincs kiszállás, folytatás következett…

mormota50 Creative Commons License 2016.06.26 -1 0 13480

Szerintem fiatal vagy. Hozzám képest meg főleg az vagy. :)

 

Az íráson pedig igen is gondolkozz el, szerintem megérné megpróbálkozni vele. Ha gondolod még helyet is tudok ahová érdemes lenne felrakni. De ez már nagyon OFF. Bocsi.

Előzmény: Tündérlola (13478)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.26 0 1 13479

Nem valószínű. Az a szeretője már régóta megvolt. Már sokszor volt vele. Minden együttlétet követően elmondta, milyen mértékben élvezte. Az a szexkapcsolata már annyira "régi" volt, hogy már nem számított rendkívüli dolognak. Már engem sem juttatott stroke-közeli állapotba. Ezért döntöttünk úgy, hogy ismét ugrunk egy lépcsőfokot. Már ő is hajlandó lett volna előttem csinálni.

 

Aztán megismerkedett mással... ami még mindig nem jelent tragédiát, mert egy váláshoz is sok mindennek stimmelnie kell. Pl. az új ismerőse hajlandó volt elválni, két gyermekét hátrahagyni. Sokan erre nem képesek, én sem. 

 

Az eredeti tervben nagy bizonyossággal összejött volna a hármas. Eleinte az én passzív jelenlétemmel, aztán persze idővel aktiválódtam volna... de, mindegy. Ez már nem derül ki...

Előzmény: Tündérlola (13477)
Tündérlola Creative Commons License 2016.06.26 0 1 13478

Egy negyvenes éveiben járó nő vagyok - fiatalnak számítanék? ;-)

 

Sokan sokfélén gondolkodunk, de ezek szerint nem vagyok egyedi a racionalitásommal és az érdeklődésemmel :-) engem is sokkal jobban érdekelnek mások történetei,érzései,mint hogy én magam átéljem. Ha lenne írói vénám, még könyvet is szívesen írnék a témáról. Vagy blogot. Az utóbbin elgondolkodom.

Előzmény: mormota50 (13476)
Tündérlola Creative Commons License 2016.06.26 0 1 13477

Nálam a legnagyobb baj az,hogy az első számú erogén zónám az agyam. Ahhoz,hogy valakit megkívánjak,sokkal több kell,mint egy sportos alkat vagy kék szem. Tehát ha én nekiállnék keresgélni, az annyi időmet felemésztené, amennyi nekem nincs. És a végeredmény sem garantált. Egyébként pedig ismerem magam és egy kicsit a férjem is, megvan a filozófiám a hármas ellen. 

 

Nem lehet,hogy azért nem jutottatok el a hármasig, mert túlságosan élvezte a szeretőjével a szexet és nem akarta, hogy ezt te lássad? Talán ezzel egy kicsit téged is védett....

Előzmény: Tom Freeman (13473)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.26 0 0 13476

Tudod az érdekes, hogy valóban eléggé egy srófra jár az agyunk. Mintha csak a feleségem volnál :) Nem az vagy, tudom, a feleségem nem egy nagy fórumozó. Elmondtam neki, hogy milyen témában olvasok és nagyon is olyanokat mondott, amiket Te is írsz. És ennek örülök, mert feltételezem, hogy a fiatalabb korosztályhoz tartozol. Ha viszont így van akkor vannak fiatalok is akik számára a szex ugyan fontos (nagyon is az) de vannak az életben más dolgok is amik fontosak lehetnek. :)

Előzmény: Tündérlola (13467)
szgaboo81 Creative Commons License 2016.06.26 0 1 13475

A kolléganőd férje kritikán alul viselkedik.

De sajnos ilyen is van. 

Előzmény: Tündérlola (13467)
szgaboo81 Creative Commons License 2016.06.26 0 1 13474

Igen ez így van Ő is olvassa ezt a fórumot! Meg is álltunk ezen a szinten. Ő 17én 24 éves voltam mikor megismerkedtünk.

Sajnos rossz családi háttér megtette hatását de szerencsére kinőtte! 

Mi csak segédeszköz vásárlást vittük végig, nagyon jól elvagyunk. 

Pár ruha és máris teljesen más a szex. 

 

Előzmény: mormota50 (13471)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.26 0 0 13473

A harmadik személy kiválasztása ezért nem sorolható az egyszerű dolgok közé. Ha külsőleg bejön az illető és a stílusa, életvitele is megnyerő, még az ágyban pocsék lehet. Erre mindenképp gondolni kell, mielőtt a pár belemenne ilyenbe vagy csalódnának az első nem a tervezetten kellemes együttlét után. Aki cseppet sem vonzó, semmi áron sem érdemes vele kezdeni és főleg erőltetni nem. Nálunk a 3. szexkapcsolat lett olyan, ami bevált hosszabb távra is. Amúgy neki is csak színlelni kellett volna mindent az én kedvemért. 

 

Az áldozathozatal mértéke pedig kapcsolatonként eltérő lehet. De a mértékletességet mindig be kell tartani.

 

A kolleganőd férje pedig egy bunkó. Az én feleségem sokáig, úgy 3 évig szoptatott, de eszembe sem jutott ilyesmi. Használtam a mellét (és néha ittam az édes, testmeleg tejet), mikor a fiúnk aludt. No problem.

Előzmény: Tündérlola (13467)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.26 0 0 13472

Nem, nem, valahogy a hölgyeket jobban kedvelem :D

Előzmény: Tündérlola (13470)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.26 -1 0 13471

A kíváncsiság az nagy úr, de szerintem úgy is kielégíthető, ha más elmeséli a saját tapaszatlatait élményeit. Ha azok után még mindig kíváncsi vagyok akkor legfeljebb kipróbálom. Nem biztos hogy ki kell! De ezt mindenki maga érzi. A feleségem 19 éves volt én 23 amikor összeházasodtunk. Jó pát éve már együtt élünk, de nem terveztük és ma sem tervezzük a hármast kipróbálni. És más megoldást sem vettünk számításba :)

Előzmény: szgaboo81 (13466)
Tündérlola Creative Commons License 2016.06.26 0 0 13470

Jól csalódsz? Ugyan miért?Egy férfinek jobban örülnél? :-)

Előzmény: mormota50 (13469)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.26 0 0 13469

Pedig én férfiből volnék Te pedig ha jól csalódok nőből vagy :)

Előzmény: Tündérlola (13465)
szgaboo81 Creative Commons License 2016.06.26 0 1 13468

Ebbe teljesmértékben igazat adok neked! 

Előzmény: Tündérlola (13467)
Tündérlola Creative Commons License 2016.06.26 0 2 13467

Rengeteg áldozatot hozok az élet minden területén, de valamiért a szexben nem szeretnék. Az nem erről kell,hogy szóljon,legalább is az én értelmezésemben. A szex legyen kölcsönös ÖRÖMSZERZÉS, amiben mindenki jól érzi magát. Most őszintén,ha lefekszem valakivel a férjem előtt, akit nem kívánok,és csak színlelem az orgazmust,ahogy ezt lentebb írta valaki - az kinek jó??? 

-A férj csak egy dugást lát,nézhetné akár a tévében is, ott is általában megjátsszák.

-A nő alig várja,hogy vége legyen.

-A vendégférfi pedig elkönyveli a nőt fapinaként és később max azért jön,mert ingyendugást kaphat. 

 

A férjem remélhetőleg ismer annyira,hogy ami nem megy,azt nem erőlteti.

Sokszor volt már rá példa, hogy ő felvetett valami újat,én gondolkodtam rajta és általában bevállaltam - azért,mert a fantáziámat beindította,de kellett hozzá idő. Viszont ez már nem áldozathozatal volt ;-)

 

Ha amiatt veszíteném el a férjemet,mert nem fekszem le előtte mással,akkor annak a kapcsolatnak már vége, felesleges erőltetni. A szex fontos,de egy családban mindig mindennek meg van a helye és ideje.

 

Az egyik kolléganőm mesélte, hogy pici babájuk volt, 9 hónapos,és a férj arra kérte,hogy hagyja abba a szoptatást, mert végre ő akarja élvezni a nő mellét. Nem is tartott sokáig a kapcsolatuk. Aki áldozathozatalt kér,az az én szemszögemből önző, és bár néha annak is kell lenni, de nem mindegy,mikor,hol és kivel szemben.

 

Előzmény: Tom Freeman (13452)
szgaboo81 Creative Commons License 2016.06.26 -1 0 13466

Nekem a párom (nő) dobta fel a témát nem mostanában! Akkor úgy döntöttünk, hogy irány a sexshop! Vettünk ezt azt! 

Nem jutottunk el a tényleges hármashoz. Csak beszélgetünk! A párom mikor beszélgetünk erről a kiváncsisággal magyarázza.

Mi fiatalon kerültünk össze és ebben a hónapban lett a feleségem 11év után! Gyerek nincs de tervezzük. Lehet ez miatt sosem lesz hármas. Én nem siettetem, és ő sem erről beszél naponta. Ismerkedni nem igazán ismerkedünk. 

 

Előzmény: mormota50 (13463)
Tündérlola Creative Commons License 2016.06.26 0 0 13465

Nagyon-nagyon egyformán gondolkodunk :-)

Előzmény: mormota50 (13463)
Tündérlola Creative Commons License 2016.06.26 0 1 13464

A barátnőm elképzelését tolmácsolom,amit én is magaménak érzek. Eddig legalább is ez áll a legközelebb hozzám.

Az a nő,aki otthon nem érzi magát szeretve, a férj nem hordja a tenyerén,nem bókol neki, csak élik egymás mellett az életüket - nos ott egy udvarló férfi bizony fel tudja hozni a felszínre a NŐT. És ebbe a férfibe bele is tud szeretni, hiszen a nőknek megy ez könnyen, elég naivak vagyunk :-(

 

Viszont ahol a nő folyamatosan érzi,hogy a férfinek ő a legfontosabb,megkapja a lelki kielégülést is otthon, ő valószínűleg csak a változatosságot látja egy másik férfiban.

 

A férfiaknak ezen kéne elgondolkodni,mikor a hármast felvetik,hogy vajon az ő nejük/párjuk melyik csoportba tartozik.

 

Gondolkodj el ezen te is. 

 

Már volt köztük dugás (ahogy ő mondja), vagy még mindig csak a flörtölésnél tartanak?

 

Ui: választhattál volna kicsit igényesebb nicket is.... ;-)

 

Előzmény: feleségdugató (13454)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.26 0 1 13463

Valóban megfakulhat egy kapcsolat x év után. Ahogy állítólag a szerelem is elmúlik, illetve szeretetté alakul át.
Tudjuk, hogy 20 évesen egész más az ember szexuális étvágya mint 30, 40 esetleg 50 évesen. De ahogy nem vagyunk egyformák úgy a házasságok sem egyformák. Sok mindentől függ, hogy ki milyen indittatásból kezd bele ezekbe a szexuális életet feldobó akciókba. Az sem mindegy, hogy ki mikor (hány évesen) vette el a párját/ment hozzá a férjéhez feleségül, milyen volt a két fél előző szexuális élete, milyen volt a családi háttér? Született-e gyerek(ek) a házasságból? És még sorolhatnám nagyon hosszan, talán még estére sem végeznék vele, de nem teszem. Mindenki maga éli a maga életét és a kérdésekre a választ csak saját maga tudja megadni. Ezeknek ismeretében lehet csak eldönteni, hogy ki miért megy bele egy hármasba. Az együttélés kezdetén gondolom fel sem merül ilyen kérdés, hiszen akkor elegek egymásnak is, nincs szükség harmadikra, illetve ahol már akkor felmerül az igény az már rég rossz, de az egy másik topik témája.
Változatlanul a dolog emberi oldala érdekel, hogy merül fel valakinek a fejébe a gondolat a hármasozásra? Nem gondol arra, hogy lehetnek negatív következményei is a dolognak?

szgaboo81 Creative Commons License 2016.06.26 -1 0 13462

Ilyen vélemenyeket kár komolyan venni! 

Csak az tudja miért van a párjával x évig aki vele él.

Kívülálló csak egy szeletet lát az egészből és abból formál véleményt ami persze torz!

Okoskodi ezen nagy kár!

Mi 11éve vagyunk eggyütt ahhoz hogy a párkapcsolatunk ne legyen unalmas monoton kell tenni valamit.

Ez lehet hármas vagy akármi. A kisördög mindig ott van! 

Nem tennénk semmit akkor mi lenne? Elmész melóba, haza mész, kaja beszélgetés, este szex... Kis idő után monoton.

Valami olyan kell ami kiragad az unalmas hétköznapokból, ha csak egy kis időre de akkor is megéri. 

Valaki a hármast szeretné, más képeket készít. Mindenki más.

Lehet aki most a hármason gondolkozik és belevág megmenti a párkapcsolatát, vagy igy vet neki véget. De ha nem teszünk semmit, lehet akkor is vége lesz! A páromnak én vagyok az első, így tökéletesen megértem, hogy kíváncsi milyen lehet mással...

Előzmény: Tom Freeman (13461)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!