Keresés

Részletes keresés

gyoz_tesh Creative Commons License 2002.04.06 0 0 163
"...látszik hogy azoknak nagy a szája ilyenkor, akiknek ha valami nem ugy van ahogy elképzelik akkor hisztiznek...ebből látszik mennyire el vagy kényelmesedve"

Én nem képzeltem el sehogy sem. Az elkényelmesedés pedig "ebből" nekem sehogy se jön le...

Előzmény: boy22-es (158)
rodent Creative Commons License 2002.04.02 0 0 162
Kola:
megelőztél, éppen ezt akartam boy22-esnek feltárni... :) Szerencsétlen biztos részvényopciókat kapott karácsonyi bonuszként, és egyre távolabb kerül a nyereséges lehívás esélye... :)))) Az anyacég gyakorlatilag csődben van, idő kérdése hogy elbukik vagy felvásárolják - aztán hogy a magyar csomaggal mi lesz...túl sokat ne várjon senki. Ami tényleg pofátlanság a szolgáltatásban, az a HBO sávszélessége havi 3 ezerért... :(((
Előzmény: Kola (160)
NTHAM Creative Commons License 2002.04.02 0 0 161
A részletek a csatornabővítéssel kapcsolatban:
"Újabb két magyar tévéadással bővül a UPC Direct kínálata

A Filmmúzeum és a Viasat3 mellett új külföldi csatornák is a digitális műholdas szolgáltatásban

A hazai nézői igényeknek megfelelve, 2002. április 2-ától újabb két magyar nyelvű televíziós csatornával bővül az első hazai digitális műholdas televíziós szolgáltatás, a UPC Direct kínálata. A Spektrum, az m2, a Duna TV és a Magyar ATV adása után a Családi csomag részeként immár a Filmmúzeum és a VIASAT3 műsorai is az ország területén bárhol, olyan helyeken is a legjobb minőségben elérhetővé válnak, ahol még nem épült ki kábeltelevíziós hálózat. A UPC Direct alapszolgáltatása ezzel egy időben több kedvelt külföldi tévécsatornával is gyarapodik, így az eddigi 27 helyett ezentúl már 36 színvonalas program között válogathatnak az előfizetők.

A műholdról sugárzott és így az országban mindenütt elérhető, sokcsatornás televíziós szolgáltatást nyújtó UPC Direct Kft. az előfizetőinek körében végzett felmérések alapján a közelmúltban a műsorkínálat további bővítését határozta el. A vizsgálatok azt mutatták, hogy a szolgáltatás előfizetői a változatos műsorkínálatból leginkább további magyar adásokat hiányoltak. A bővítési folyamat első eredményeként még tavaly decemberben a Magyar ATV, ezt követően pedig idén januártól a Duna Televízió is bekerülhetett az első hazai digitális műholdas televíziós platform kínálatába. A kínálat további fejlesztésének köszönhetően ezúttal már a Filmmúzeum és a Viasat3 továbbítása is lehetővé vált a UPC Direct előfizetői számára. A "régi idők mozijaként" ismert Filmmúzeum a magyar filmslágerekből, tévéjátékokból és sorozatokból összeállított, kultúráltan szórakoztató programjával az utóbbi időben nagy népszerűségre tett szert a kábeltelevíziós hálózatokon. A Viasat3 pedig elsősorban a fiatalabb korosztálynak nyújt tartalmas kikapcsolódást kedvelt külföldi filmekkel és sorozatokkal.
A felmérések által jelzett igények alapján a UPC Direct a műholdas platform nézőinek körében kisebb érdeklődést kiváltó Le Cinema, Romantica és Nickelodeon csatornákat váltja fel az új magyar adásokkal, amelyeket ennek révén már nem csupán a hazai háztartások feléhez eljutó kábelhálózatok előfizetői és a speciális műholdvevővel felszerelt nézők láthatják, hanem az ország területén bárhol, bárki számára elérhetővé váltak.
Ezzel egy időben a szolgáltatás tizenkilenc magyar hangú, vagy részben szinkronizált tévécsatornája mellett fogható külföldi adások körét is bővíti a UPC Direct. A módosítások révén egyebek közt kedvelt tematikus hír-, zene- és divatcsatornákkal, valamint olasz és francia nyelvű adással gyarapodik a digitális műholdas alapszolgáltatás, amely az eddigi 27 helyett ezentúl már 36 színvonalas programot kínál. "

Kola Creative Commons License 2002.04.02 0 0 160
Megfogadtam tanácsod kedves upcboy22-es.

Már nem az indexes múltadnak, az bizonyítható, elég csak az adataidra kattintani:) Látszik, hogy új vagy:)

Találtam is egy érdekes cikket számodra.

----
Tavaly is veszteséges volt a UPC
2002. április 2. 12:08

MTI

A holland United Pan-Europe Communications (UPC) kábeltévé-, internet- és telefonszolgáltató alapszintű működési vesztesége tavaly 162 millió euró volt az egy évvel korábbi 363 millió euró után.

A kedden közzétett, nem auditált részleges adatok valamivel jobbak voltak, mint a vállalat februárban közzétett becslései, amelyek 185-195 millió euró hiányt jósoltak a pénzforgalmi egyenlegben (EBIDTA). A szezonálisan kiigazított eredmények nem tartalmazzák a szerkezeti átalakítások költségeit.

A UPC a nettó veszteségre vonatkozóan egyelőre nem közölt adatokat, az auditált eredmények közzététele csak azután várható, hogy a múlt havi törlesztési késedelemek nyomán előállt könyvelési problémákat megoldják. A hétmillió ügyfelet kiszolgáló legnagyobb európai kábelszolgáltató több mint 8 milliárd eurós nettó adósságot halmozott fel. Az ügyfélkör-kiépítés és piacmegdolgozás költségei miatt a vállalat eddig még sohasem ért el profitot. Nehézségei a legnagyobb brit kábelszolgáltató, az NTL nehézségeihez hasonlíthatók, amelynek adóssága 17 milliárd dollár, és hétfőn nem tudott törleszteni egy esedékes kamatot - írta a Reuters.

A UPC nem auditált bevétele tavaly 1,379 milliárd euró volt az egy évvel korábbi 1,0 milliárd után.

A súlyos adósságterhekkel küzdő vállalat február elején közölte, hogy 7,5 milliárd eurónyi kötvényét és elsőbbségi részvényét új törzsrészvényre akarja váltani. A tárgyalások azonban hónapokig tarthatnak. A veszteséges kábelszolgáltató március elsején nem fizetett ki egy esedékes, 113 millió eurós kamatrészt. A hitelező bankok azonban június 3-ig újabb haladékot adtak.

A UPC-t február közepén kivették az amszterdami értéktőzsde vezető indexéből, az AEX-ből, miután a cég nettó adóssága meghaladta vagyonát.

A cég papírja kedden késő délelőtt 5,88 százalékos veszteséggel 0,16 euró volt Amszterdamban. A UPC-részvény 2000 elején még 80 eurós csúcsponton járt.

-----
Idáig a cikk.
Úgy tűnik a UPC jövője egyre bizonytalanabbá vál(hat)ik. A Wizja költözésével pedig a magyar és cseh csomagnak a jövője is megkérdőjeleződött.

A mostani csatornacsökkentés is efelé mutat, ezzel is csökkentek a UPC költségei. Ezenfelül kötve hiszem, hogy az új konstrukcióra (akciótól függetlenül) tömegesen fizetnének elő. A Sport1 egyre több helyen nézhető már, emiatt is sok lemondás érkezhetett.

Előzmény: boy22-es (157)
lzolee Creative Commons License 2002.04.02 0 0 159
Na most aztán úgy összekeverték a csatikat, hogy ember legyen aki kiigazodik. + van Viasat3, Filmmúzeum; - eltünt a nickelodeon.
boy22-es Creative Commons License 2002.04.01 0 0 158
...látszik hogy azoknak nagy a szája ilyenkor, akiknek ha valami nem ugy van ahogy elképzelik akkor hisztiznek...ebből látszik mennyire el vagy kényelmesedve
Előzmény: gyoz_tesh (154)
boy22-es Creative Commons License 2002.04.01 0 0 157
Javaslom kicsit jobban utánna kéne nézni a dolgoknak...és gondolkodni....aztán firkálni...
Előzmény: Kola (155)
gyoz_tesh Creative Commons License 2002.03.20 0 0 156
Arra a következtetésre jutottam, hogy ez az ATV-s dolog nem a UPC hibája. Sokszor még a rendes műsorújságban sem az szerepel ami éppen a tévében megy - bár amennyit nézem az ATV-t, nem igazán érdekel...

Ami viszont zavar: ha véletlenül valamelyik lekódolt (prémium) csatornára kapcsolok, csak a csatornaléptető gombokkal lehet továbblépni, a számgombokkal nem.
Vajon ez miért van?

Előzmény: gyoz_tesh (151)
Kola Creative Commons License 2002.03.14 0 0 155
boy22-es
Üzenetek száma: 6
Státusz: Új vendég

Ebből 5 UPC témájú topicban.

Előzmény: gyoz_tesh (154)
gyoz_tesh Creative Commons License 2002.03.14 0 0 154
Most tűnt fel nekem is, hogy azt mondja:

"ez természetes...hisz minden szolgáltató ezt végzi, másrészt neked kell jelezni hisz elkeveredhet!"

Mármint a számla, ha nem kapod meg.
Nem, nem minden szolgáltató csinálja így, szóval ez így ebben a formában bizony hülyeség.

Előzmény: borkay (153)
borkay Creative Commons License 2002.03.14 0 0 153
Csak még ennek a upc bérenc boy22-nek annyit, hogy mostmár biztos vagyok, hogy ott dolgozol a upc-nél, mert a szolgáltatásról és az ügyfelek iránti elkötelezettségről egyezik a véleményed ezzel a szoláltatónak nem nevezhető társasággal.
Azért ne nagyon hangoztass ilyen felfogást, mert továbbiakban semmi hitele nem lesz a megnyilvánulásodnak. Bocsi
Kola Creative Commons License 2002.03.13 0 0 152
Engem nem az zavar, hogy árat emelnek.

Hanem az, hogy ugyanezért az összegért Nagy Britanniában több, mint 200 adót nézhetnék. Persze erre könnyű azt felelni, hogy költözzek el Angliába... De 32 csatornáért, amiből 7 szabadon fogható, azaz 25 csatornáért ez egy kicsit sok.

Előzmény: boy22-es (143)
gyoz_tesh Creative Commons License 2002.03.13 0 0 151
Nem tudom hogy másnak is feltűnt-e már, hogy az ATV műsorát nem adják végig.

Nem nagyon szoktam nézni ezt a csatornát, de tegnap késő este pont egy érdekes műsor ment rajta, amit néztem, és egyszer csak félbeszakadt, és megjelent az ábra: műsorszünet.
A menüben is ott vannak még később is a műsorok címei, meg a tartalom is...

Hkoala Creative Commons License 2002.03.10 0 0 150
Az, hogy 600000 ügyfelük van, nem ok semmire. A Matáv, az Axelero, az ÉMÁSZ, a TiGáz, a vízművek - egyik sem várja el, hogy én figyeljek az adminisztrációjukra...
Előzmény: boy22-es (144)
Cyberslider Creative Commons License 2002.03.09 0 0 149
Főleg ha "elveszti" a kártyát,utánna meg blockerrel nézi tovább,aztán nyomhatják a gombot a jupiszinél.... :))))))))))))

Travellel kapcsolatban meg: márciustól 24 órás?
Éljen soká az UPC.
Mellesleg megsúgom a Travel 24 órában az astra muholdrol mar honapok (evek?) óta megy. (magyar hangal is persze)
Más kérdés hogy az a s*r belteri csak most teszi lehetővé a kegyes műsornövekedést :)))

boy22-es Creative Commons License 2002.03.09 0 0 148
...ha meg majd lekapcsolják a szolgáltatásod akkor meg nézhetsz, mert ezt egy gombnyomással meg lehet tenni, akkor meg majd vered az asztalt!
Későn....
Előzmény: boy22-es (147)
boy22-es Creative Commons License 2002.03.09 0 0 147
Természetesen nem de ha te is logikusan gondolkodnál rájönnél. Méásrészt ez a te kötelességed, ha valamit igénybe veszel azért fizetni kell, ha nem kapsz számlát akkor szolnod kell mji ezen a meglepő????
Előzmény: borkay (145)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.08 0 0 146
Travel, március 1-től már 24 órán át!

Örömmel értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy 2002. március 1-től a Travel csatorna műsorát, már naponta 24 órán át élvezhetik!
Azok az ügyfelek akik éjszaka nem kapcsolták stand by állapotba a beltéri egységet , most az Ale Kino csatornát látják a helyén. Az Ale Kino egy lengyeleknek szóló filmcsatorna, ezért azon az "Ön nem jogosult..." felirat olvasható. A beltéri egység újratelepítésével ismét nézhetővé válik a Travel.
Az újratelepítés az alábbi módon lehetséges.

Nyomja meg a távvezérlő OPTS gombját.
A Telepítés menüpontból válassza ki a Műholdkeresés almenüt, majd a Csatornakeresést.
A Telepítés menübe lépve a készülék kérheti az Ön PIN kódját. Ez alaphelyzetben 0000.
Az összes csatorna feltöltése után, mely kb. 3-5 percet vehet igénybe, a készülék kiírja az első kilenc adót.
Ezután az OK gombot kell kétszer megnyomni, majd a BACK gomb háromszori megnyomásával ki kell lépni a menüből.
Azon előfizetőink, akik nem a Philips DSX 6010 típusú beltéri egységet használják a szolgáltatás vételéhez, a műsort az Astra 1H 88-as transzponderén találják meg. A Transzponder adatai: 12168 MHz; Vertikális; Symbol rate: 27500 Msym/sec; FEC: 3/4; Video PID: 163; Audio PID: 120

borkay Creative Commons License 2002.03.08 0 0 145
boy!
Te valóban azt gondolod, hogy a upci vécépapiron tartja a nyilvántartásait? Igy aztán nem elég hosszú a papir, hogy 600 ezer előfizetőt nyomon kövessen?
Ha pedig nem, akkor neki kell megoldani az ügyfelek figyelését. Hogy jutott ilyen butaság eszedbe, hogy nekem kell állandóan figyelnem,hogy Ők könyvelték e a befizetésemet?
Nem dolgozol esetleg ennél a szemét társaságnál?
boy22-es Creative Commons License 2002.03.07 0 0 144
...ez természetes...hisz minden szolgáltató ezt végzi, másrészt neked kell jelezni hisz elkeveredhet!

Mindenhol ez van, attol hogy szerinted baromság, több ezer ember szerint logikus, vagy te nyomon tudnál követni egy 600 ezres adatbázist?

Előzmény: Hkoala (142)
boy22-es Creative Commons License 2002.03.07 0 0 143
ez nem egy zsebmetsző akció, hanem a szokásos év elei áramelés, mint ahogy minten más ez is emelkedik, csak nem januártól...mi ebben a meglepő???

vagy te ég soha nem éltél át semmilyen áremelést?

Előzmény: Kola (141)
Hkoala Creative Commons License 2002.03.04 0 0 142
A legújabb számlával kiküldték az általános szerződési feltételeket egy sor kísérőszöveg nélkül... Akinek nem tetszik, ne egye...
A legjob az, hogy köteles vagy jelentkezni, ha ők elfelejtenek számlázni.(Az ÁFA törvényhalkan sídogál magában).

Kola Creative Commons License 2002.02.02 0 0 141
Valentin napi zsebmetsző akció
Előzmény: Törölt nick (140)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.02 0 0 140
Hello!

Barátunk az UPC kedveskedik egy igazi farsangi meglepetéssel, EMEL!

Részletek:http://www.upcdirekt.hu/arlista2002.html

Nemcsak a havidíjak, hanem a csatlakozási díjak is változnak.

ladis Creative Commons License 2002.01.13 0 0 139
na ja: én is csak a lényeget hagytam ki :)
Előzmény: V-Man (138)
V-Man Creative Commons License 2002.01.12 0 0 138
na még1x:
lehet több tv-re (nálunk 2-re van) csatlakoztatni, de természetesen 1xre csak 1 adást lehet nézni, azaz mind2 tv-n ugyanaz a csatorna jön.
Előzmény: V-Man (137)
V-Man Creative Commons License 2002.01.12 0 0 137
lehet több (nálunk 2 tv-re van) csatlakoztatni, de természetesen 1xre csak 1 adást lehet nézni, azaz mind2 tv-n ugyanaz a csatorna jön.
Előzmény: ladis (136)
ladis Creative Commons License 2002.01.12 0 0 136
Tapasztalataim alapján: vehetni vehettek közösen, de csak egy TV-hez lehet csatlakoztatni. A beltéri egység digitális. Abba kell beledugni a kódkártyát, ami alapján tudod azon a TV nézni a műsorokat, abibe a beltériből jövő SCART csatit dugod.
Próbálkoztunk két TV-re kötni, de nem jött össze. Persze lehet, hogy valaki ügyesebb.
Előzmény: CHARLI (135)
CHARLI Creative Commons License 2002.01.12 0 0 135
tud-e valaki segiteni?

a szomszédaimmal közösen vehetek-e egy UPC Direkt előfizetést és több készüléken használni (azaz minden házban)?

ladis Creative Commons License 2002.01.10 0 0 134
A UPC Direkt tájékoztatása szerint egyelőre nem tervezik csomagban sugározni a Sport1-et. Ez csak a kábel monopóliuma. Ott már valóban fogható.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!