Keresés

Részletes keresés

Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.28 0 2 13538

Még hozzáfűzök 1-2 gondolatot.

 

Egyrészt azért írtam le ezt a történetet, mert már szórtam el morzsákat belőle és a tisztánlátás miatt szükségesnek éreztem. Másrészt azért, mert sejtettem, hogy az idelátogatók többsége nem tapasztalt ilyet, így érthető a kétségbe vonás. Itt sokszor olvastam már a nő lelki békéjének megteremtésének fontosságáról, mint garanciája a hosszú (örök) párkapcsolatnak. Ideje volt egy olyan példának, amikor mindez megvan... és még sem jó a vége.

 

Akkor mi is lehetett a bibi?

 

Mifelénk akkoriban nem számított ritkaságnak az ilyen szakítás. Tág ismerősi körömből 10 kapcsolatból kb 7 így ért véget max. 2 év múlva. Én szerencsés voltam a 10 évemmel. (Viccesen úgy szoktam ezt mondani, hogy ez a 10 hósszú esztendő csak is a kitartásomnak és a hűségemnek köszönhető. Néha jó hangulatban még hozzá szoktam fűzni, hogy ... és a szépségemnek és a potenciámnak.  :-DD) Visszatérve a komoly dolgokhoz. A barátnői is mihelyt megismertek valakit, már bontották is az előzőt. Ez annyira gyakori jelenség volt, hogy a mi esetünkön nem is tudott sokáig pletykálni a nagyérdemű, futószalagon jöttek az újabbak. Mindegyik esetnél a férfi a csillagokat is kínálhatta volna ezüsttálcán, erdménytelen lett volna. Szegényeket megviselte rendesen...

 

Ezek voltak a környezetünk rossz példái. A másik meghatározó tényező volt, hogy a kapcsolatunk végén, mikor már állt a bál, a feleségem hűen vallotta, hogy mindig kell hagyni, hogy az események magukkal sodorjanak. Ilyen hozzáállással könnyen rombol és alapít új kapcsolatokat.

 

Harmadrészt, a végefelé naívan mindig arra hallgatott, akire nem kellett volna. Szinte bátorították az új kapcsolatra. (És a régi elvetésére)

 

Akkor miért is álltam vele össze?

 

Mert ugyan elfogulatlan vagyok, a kezdetkor is tisztában voltam az ilyen jellegű véggel, de a jövőbe nem láttam és kellett adnom esélyt a másik oldalnak is. Mi van, ha mégsem? Ha nem próbálom, nem tudom meg. Annyit tehettem, hogy megfelelően bebiztosítottam magam a várható veszéllyel szemben, aminek később vettem a hasznát, mint gondoltam. Mindezek mellett minden más körülmény kedvező volt a családalapításhoz. És megállapodni sem ártott már...

 

Hát akkor miért ne? Amúgy is alakulhatott volna...

Előzmény: Tom Freeman (13514)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.28 0 1 13537

Hú, te aztán adsz melót nekem.  ;-)  Semmi baj, írjál csak nyugodtan.

 

Még lógok neked egy válasszal, ezért ezt most a hossza miatt (sem) nem olvastam el, de mihamarabb erre is választ adok.

 

Már többször is szóba hoztad, hogy a megcsalásokat a feleségem is élvezte-e vagy csak kényszerűségből a kedvemért csinálta?

 

Ami most beugrik ebből, hogy mondatokba foglalva fejezte ezeket ki. Tökön rúgtam volna, elment, fogjuk rá, jólesett, tetszett, élveztem... és hasonlók. Most fáradtan elég lassú az észjárásom, de nem emlékszem olyanra, hogy most, ebben a pózban elélveztem. Csak dereng, hogy a 3. szeretője első alkalomkor (is) kimagaslóan teljesített, ott lehet volt ilyen.

 

Majd előre olvasok a terjedelmes feljegyzéseimből a korszakról. Onnan szoktam puskázni, hogy felfrissítsem a memóriámat. Ezeket az emlékiratokat szoktam néha olvasgatni, ha egyedül vagyok. Jó ám.  :-)

Előzmény: mormota50 (13522)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.28 0 0 13536

A téma emberi oldala érdekel. Az érzések, a dolog mozgatórugói. Azt nem mondanám, hogy soha nem próbálnám ki. Tudod: Soha ne mond azt, hogy soha :)

Előzmény: Eviaan (13534)


Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.28 0 0 13535

Nem haragszom. Köszönöm a kritikát, azért vagyunk itt, hogy megbeszéljük. (Ha idő is van rá elég)

 

Hogy hazudok-e? Mint az életben, itt a világhálón is annyira veheted készpénznek az ember szavát, amennyire ismered és megbízol benne. Mivel te engem nem ismersz, itt annyit tehetsz, hogy visszanézed a hozzászólásaimat, hogy milyen topikokat látogattam, kommentjeim mennyire ellentmondásosak, és milyen stílusban írodnak. Így kialakulhat rólam egy alapkép, ami segíthet a kérdésben, hogy szavaim hitelt érdemlőek-e vagy sem. Ezt rád bízom, neked kell eldöntened.

 

Most nem tudom, hogy tényleg voltál-e saját válópernek olyan verziójában, ahol utólag megtámadott szerződésen alapuló pénzkövetelés (is) van. Mert úgy kellene hozzád állnom.

 

A valóság az, hogy ebben az esetben kínosan ki van teregetve a szennyes. Még nekem is! kellemetlen volt 1-2 kérdésre választ adnom. (A jegyzőkönyveket azért nem teszem közzé)  :-)

 

A simán lezajló, klasszikus kimenetelű válóper folyamán (ahol talán még egyezség is van), elhiszem, hogy nem kerülnek elő ezek a kellemetlen témák.

Előzmény: Zoknyah (13520)
Eviaan Creative Commons License 2016.06.28 0 0 13534

A hozzászólásaidból az jött le , hogy talán bár szimpatizáns vagy  a témát illetően, de nem szeretnél tapasztalatokat szerezni. Ha rosszul értelmeztem elnézést...

Előzmény: mormota50 (13533)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.28 0 0 13533

Miből gondolod, hogy én ellenzője vagyok ennek a témának? :)

Előzmény: Eviaan (13532)
Eviaan Creative Commons License 2016.06.28 0 0 13532

Mivel Te a téma ellenzője vagy felesleges is lenne ezt fejtegetnem. Fogadd el , hogy létezik ilyen is, olyan is. Ettől színes a világ :)

Előzmény: mormota50 (13531)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.28 0 0 13531

Mit lehet azonn élvezni, hogy a nőm más pasival szexel és én nem vagyok ott, csak elmeséli nekem? :)

Előzmény: Eviaan (13530)
Eviaan Creative Commons License 2016.06.28 0 0 13530

Igen tetszett, és tudtam hogy élvezi :)

Előzmény: mormota50 (13529)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.28 0 0 13529

Neked is tetszett, hogy más pasival szexelsz és elmeséled neki? :)

Előzmény: Eviaan (13528)
Eviaan Creative Commons License 2016.06.28 0 0 13528

Nem tudom:) Nálunk mindkettő megengedett volt. Voltam vele is együtt pasival és külön is más pasival.

Az volt a feltétel, hogy tudnia kellett róla. Előfordult hogy le is levelezte nekem a találkozót. Izgatta őt ha tudta, hogy mással is szexelek.

Előzmény: mormota50 (13527)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.28 0 0 13527

Egy férfi előbb megy bele egy hármasba úgy, hogy a felesége 2 pasival legyen, vagy egy nő  az engedékenyebb, hogy a férje esetleg 2 nővel legyen együtt?

Eviaan Creative Commons License 2016.06.28 0 0 13526

Szerintem is :)

Előzmény: mormota50 (13525)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.28 0 0 13525

Bárki lehet az értelmi szerző, akár a nő, akár a férfi, de ehhez mindketten kellenek – szerintem. :)

Eviaan Creative Commons License 2016.06.28 0 0 13524

Biztos van olyan is ahol a férfi az értelmi szerzője a dolognak és rábeszéli a párját. Engem ilyenre nem igazán lehetne kényszeríteni ha nem akarom én magam a dolgot.

Előzmény: ftonyo1 (13519)
Eviaan Creative Commons License 2016.06.28 0 0 13523

Igen, akartam.

Előzmény: Törölt nick (13518)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.28 0 2 13522

Vegyes érzések kavarognak bennem. Az is felmerült, hogy egyáltalán írjak-e bármit. Hiszen ahogy magad is írtad nem mai történet, régebben történt. Ráadásul semmi közöm hozzá! De nem tudom megállni, hogy ne írjam le az érzéseimet, a véleményemet.
Előre szeretném viszont leszögezni, hogy semmiféle bántási szándék nincs bennem! Amit leírok az egy összefoglalása a Te történetednek aminek a vége a válás lett. Persze mindez az én olvasatomban. Nem ismerlek, a történetet is csak annyira ismerem amennyit leírtál.

 

Adott egy házaspár ahol a hölgy igen csak csinos teremtés. 10 évig élnek együtt. Talán még boldog is ez a házasság, de az első 8 évről nem nagyon van információm, így erről nem is írnék semmit. A 8. évben a férjben felvetődik a gondolat, hogy valamivel fel kellene dobni a már kissé unalmas hétköznapokat és a feleségével arról kezd beszélni, hogy mi lenne, ha az asszony szeretőt tartana. Persze nem titokban, hanem a férj tudtával és beleegyezésével. Persze a feleség tiltakozik: „Fúj másik férfi”, meg „Ha idegen hozzám merne érni, kapna akkora pofont…!” Ez a tiltakozás vagy valódi, mert a feleség ezt tényleg így gondolja, vagy csak kamu, ahogy Te is írtad: „Hagyjuk a szűzies sablonszöveget!”


Te nagyon akartad, hogy a feleségednek szeretője legyen. De úgy legyen szeretője, hogy Te mindenről tudsz. Tudod mikor találkoznak és azt is tudod, hogy akkor mit csinálnak, hiszen a feleséged beszámol az ott történtekről.


Hogy miért gondolom, hogy nagyon akartad? Mert szinte beleszuggeráltad a feleségedbe a szerető keresést.

„Még néhányszor emlegettem, hogy most már tényleg szerezhetne magának szeretőt. Néha vicceltem is vele, hogy a barátnődhöz/dolgozni mész vagy a pasidhoz? Hatra hazaérek, a pasiddal akarlak itt találni. Telefonbeszélgetés végén: ugye a pasid is ott van? Stb…”

 

Hogy miért volt erre szükséged arra is magad válaszotál: „Tisztában voltam vele, csak idő kérdése, hogy egy laza kis összeszólalkozásunk után, vagy egyéb csekély átmeneti haragot követően elfogadja valamelyik srác nyomulását. Akkor már tudjak róla és hadd élvezzem már ki én is.”

 

És következett a barátnővel és 2 pasival a randi. Ami ugye „csak randi” volt. És attól kezdve szerintem a kontroll is kicsúszott a kezedből. Persze ez csak az én véleményem.
Mert ugye a pasi bejött a feleségednek annak ellenére, hogy barátnője volt akit hamarosan el is vesz, tehát csak egy alkalmas szexről lehet szó.
Soha nem fogjuk megtudni, hogy a feleséged miért ment bele ebbe az egy alkalmas szexbe. Azért, mert tetszett neki a pasi és miért ne „dugjon” egy jót ha lehet, vagy csak azért, mert Te szuggeráltad bele, hogy legyen szeretője.

 

Feleséged elmesélte, hogy miként történt meg a dolog. Ahogy olvastam nem volt egy eget rengető fantasztikus élmény. Egy „dugás” volt. Szerintem Te ebbe többet láttál annál mint ami volt.

 

„Hazaérve magamhoz szorítottam az én hősömet, aki merte fel- és bevállalni ezt az egyalkalmas dugást. Egyrészt azért, hogy a kedvemben járjon, másrészt a saját szükségletein is segítsen. Közöltem, hogy most akarom Őt, azonnal. Előbb letusol és az enyém lesz. Meztelenül vártam és be-bekiabáltam, hogy siessen. Könnyedén csúszott rám. Érezhető volt, hogy megdolgozták. Lovaglás közben pulzusomat az egekbe szöktette azzal, hogy kéjesen suttogta, ha azt akarom, hogy folytassa, van rá kiszemeltje, akit könnyedén becserkész és egy istenigazit fog vele kúrni. Ezzel kész voltam. Akkorát élveztem, mint még soha. Idő kellet, mire magamhoz tértem.”

 

Az a kiszemelt szerintem már régebben meg volt, mert az azért nem létezik, hogy ott „lovaglás” közben jut eszébe, hogy talán lenne valaki akivel egy „istenigazit kúrhat”.


Jel, amit ha nem veszünk észre, elsiklunk mellette, akkor végzetes hibát követhetünk el. Nem vetted észre, hiszen ahhoz is idő kellett, hogy magadhoz térj.

 

És következett a második eset, ami hasonló képen zajlott le.
Nekem mind a kettőből csak az jut eszembe, hogy a pasik másnapra el is felejtették az akciót, legfeljebb annyi maradt meg nekik, hogy dugtak egyet egy jó nővel.
Ami engem zavart az a feleséged kérdése volt azután, hogy elmesélte a történteket. „Most örülsz? ”
Nem tudhatom, mert ugye nem voltam jelen, hogy milyen hangsúllyal hangzott el a kérdés, nem láttam a feleséged arcát.

 

A projekten kívüli harmadik.
„Addig nem is volt probléma, amíg kávé, kaja, beszélgetés és levelezés volt. A pálfordulás egy héten belül lezajlott”


Természetes, hogy az egy munkahelyen dolgozók néha együtt kávéznak, kajálnak, beszélgetnek. Sokan vannak így és ebben nincs is semmi kivetni való. A levelezés az már nem stimmel, hiszen miről kell még két embernek leveleznie, ha együtt kávéznak, kajálnak és beszélgetnek is? Ha leveleznek is akkor már más is van köztük, nem csak munkatársi kapcsolat – szerintem. Ez is egy jel, amire oda kellene figyelni.
Az meg már a végső stádium, amikor már a közös programokban sem hajlandó részt venni valaki.
Szálodába megy, egyedül mert „besokallt”. Mitől??? Annyira nyilván való a helyzet!

Persze nem tudom, hogy ez az együtt kávézás, kajálás, beszélgetés mikor kezdődött, de abban majdnem biztos vagyok hogy nem egy héttel a szállodába költözés előtt. Ezek a titkos félrekefélések nem 1-2 nap alatt zajlanak. Főleg nem úgy, hogy válás is legyen a vége.
Ismét csak hangsúlyozni tudom, hogy nem bántani akarlak, csak a saját érzéseimet írtam le!

 

 

 

 

 

Előzmény: Tom Freeman (13514)
orgazmus69 Creative Commons License 2016.06.28 0 0 13521

40 feletti Hölgyet nyalnék ,kényeztetnék ,mig a tested bele nem remeg . 

Zoknyah Creative Commons License 2016.06.28 0 0 13520

Ne haragudj de itt vált végérvényesen biztossá számomra hogy a történeteid a kitaláción alapulnak,és inkább egy jól fogalmazó illető vágyait tükrözik mintsem a valóságot.Inkább egy olyan párkapcsolatban élő ember szavai ezek ahol a szexuális izgalom már rég elmúlt és a nő nem hajlandó újítani,de menekülni sem lehet mert gyerek és hitel van.

Aki viszont tényleg vált az tudja,ott senkit sem érdkel hogy ki és miben volt a válás oka,SOHA nem kerül számításba a bíróság előtt.

Szép történetek ennek ellenére,de csak azok.Mint az itteniek nagy része.

Előzmény: Tom Freeman (13514)
ftonyo1 Creative Commons License 2016.06.28 -1 0 13519

Ez a "megdugat a párom" valahol mégis inkább a férfi vágyainak kitejesítését jelenti... És a nő nem mindig önkéntesen vesz részt ezekben. Klubban volt olyan kellemetlen élményem, hogy többen voltunk egy hölggyel, a férj oldalt figyelt és recskázott.

Egy pillanatra felnéztem akció közben, és azt láttam, hogy a nő kétségbeesetten néz ki a pasi felé, és azt mondja, hogy "Biztosan akarjuk ezt?" Erre a kedves férj - továbbra is mereven maga elé nézve és recskázva rendületlenül - azt válaszolta neki, hogy "Igen, lazulj el, és csináld!"

Itt inkább kiszálltam a dologból...

Előzmény: Eviaan (13517)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.28 0 0 13518

De te is akartad, nem?

Előzmény: Eviaan (13517)
Eviaan Creative Commons License 2016.06.27 0 0 13517

Aki ebben nem megengedő az nem is fogja sosem megérteni :) Engem rendszeresen dugatott  mással is az ex párom és sosem volt ebből probléma:)

Előzmény: buddys (13023)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.27 0 0 13516

Nem semmi amit leírtál és hirtelen nem is tudok rá mit írni. Meg kell emésztenem...

Előzmény: Tom Freeman (13514)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.27 0 0 13515

Ja, és ezért ismételgetem túlbecsülten hangzóan, hogy legalább volt 2 igen kellemes évünk.  :-D

Előzmény: Tom Freeman (13514)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.27 0 1 13514

Látom sok kérdés, talány született ma. Kevés az időm, gyorsan megpróbálok a legtöbbre válaszolni, így ömlesztve. Ha valamit kifelejtek, pótolom.

 

Az ilyen gyorsított eljárásban leszervezett szexrandiknak megvan az esélye, hogy a hölgy tagja talán nem fogja élvezni kellőképpen. Hiszen alig van idejük megismerni egymást. Az ismerkedésnél leginkább a megbízhatóság, stabil párkapcsolat, példás életvitel, igényesség, szimpátia dominál. A szokások és nemi potencia meg… majd kiderül úgy, ahogy. Nem törvényszerű, hogy az első szexpartnerrel már csúcsszuper lesz. Hiszen én is még csak két numerát írtam le. Ennyi kevésbé élvezetes szexet bárki átélhet, még a házaséletében is. Nála is csak a 3. partner vált be hosszabb távra.

 

Hogy elmond-e mindent és mit hallgathat el? Én elegendőnek tartottam a beszámolóit. Amiről esetleg nem tudok, nem is érdekel. Jól említette valaki, hogy szóról-szóra biztos nem mondunk el mindent a párunknak és mindenkinek más a „lényeges”.

 

RedSwinger általános elméletére mondok most ellenpéldát, hogy az újdonság varázsa, a makacsság hogyan kerekedik felül az erősnek hitt stabil lelki kötődésen. Hogyan lesz harmóniából káosz, becézésekből szidalmak, odafigyelésből szívatás, türelemből idegbaj, szeretetből harag és gyűlölet. A következő szakaszok Mormota kérdésére is választ adnak.

 

Már írtam, hogy a félrekefélések milyen kedvező hatással lettek nem csak a szexuális életünkre, de a mindennapi párkapcsolatunkat is megfelelő irányba terelte. Többet szeretgettük egymást. Igyekeztünk egymás kedvében járni. Azt csinálni amit a másik szeret (ez a közösen vezetett háztartásra is vonatkozott), vigyáztunk egymás kényelmére. Nyilvános helyen újra rákaptunk az ölelkezésre, csókolózásra (no, nem állandóan). Olyanok lettünk, mint a friss házasok. Ez is volt a cél. Az évfordulókat mindig szigorúan megtartottuk és nagyot dugtunk utána. Még a legutolsó házassági évfordulónkat is megünnepeltük. Emlékszem, aznap este nem bírtuk ki hazáig, félreálltam az erdőbe és az autóban olyan gyönyörűt lovagolt rajtam… az én kedvesem! (Aztán nem sokára szívesen neveztem volna másnak)

 

Már ismert előttetek is, hogy a válást okozó ismeretség félrekefélési programunkon kívüli volt, a véletlen szülte és lassan, autodidakta módon fejlődött. Igazi romantikus történet az övék. Addig nem is volt probléma, amíg kávé, kaja, beszélgetés és levelezés volt. A pálfordulás egy héten belül lezajlott.

 

Addig a telefonja hívásainak zöme az enyémre volt átirányítva. Ez hirtelen megszűnt és a telefonja is eltűnt a látható helyekről. Elkezdte zavarni a velem kapcsolatos dolgok. Az unalmas tévéműsoraim, a hülye kajáim, az idétlen fekvésem alvás közben… Már nem nekem ízlőt főzött (én még igen), ha ő mosott, én ruháimat már nem. Elkezdődtek a titkolózások. Megegyezés, kompromisszumkészség helyett ellentmondást nem tűrő, kész kijelentések lettek. Egyre gyakrabban beszélt velem ingerülten. Közös programokra már nem volt hajlandó.

 

Nem volt nehéz kitalálnom, mi (vagy éppen ki) miatt van mindez. Mi a franc bajod van? Csak azzal magyarázta, hogy „besokallt”. Eljött az első kimaradásának ideje is. Egyedül lesz a szállodában, hogy lehiggadjon a besokallás miatt. Én szoros telefonkapcsolatban álltam a barátja feleségével, tőle tudtam meg, ő sincs otthon és a szálloda nevét is. Hazatérve eleinte tagadta, hogy vele volt. Később elismerte, de több részletet (dugás volt-e, használtak-e gumit, jó volt-e…) már egyáltalán nem beszélt.

 

Próbáltam beszélni a fejével, hogy ne legyen meggondolatlan. Nem éri meg egy gyorsan régivé váló új kapcsolat miatt családokat szétszakítani. Nem éri meg az évekig tartó hercehúrca, gyűlölködés sem. De ő hajthatatlan volt. Az előrelátásomnak köszönhetően én kapcsolatunk elején bebiztosítottam magam ilyen esetekre, ezért velem csak jót tett a válással. Ami viszont még nehezítette az amúgy sem békés elválást.

 

Bármennyire is hihetetlen, de a bírónak sem tudott épkézláb magyarázatot adni az új kapcsolatára. Később, az anyagi vonzat miatt kitalált egy mesét, de bizonyítatlan mivolta miatt nem került számításba. A bíró hivatalosan is őt tette felelőssé a házasság megromlásáért.

 

Ezért emlegettem, hogy a válás a megcsalások nélkül is bekövetkezhetett volna.

 

A sors fintora, hogy amikor összekerültünk, több válóoka is lehetett volna…

Isti198012 Creative Commons License 2016.06.27 0 0 13513

Nem hiszem hogy az nekem szolt.Csak simàn élvezte amit kap!

Előzmény: marmegintittvagyok (13511)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.27 0 0 13512

Na igen, ebben az esetben nincs is mit elhallgatni, de a párod nem hiszem, hogy részletezné a dolgot, csak annyit mondana: „Úgy szétdugott, hogy megyek aludni, mert a lábamon nem tudok megállni”.
És ahogy leírtad a srác nem is volt különleges, de tudott valamit, amivel levette a párod a lábáról.
De ez fordítva is így van. A párkapcsolat nyitott és mindkét félnek engedélyezett a külön út, csak be kell számolni róla akkor a férj sem fogja részletezni a dolgot. Nagyon jól sikerült, kellemes ete volt –mondja a feleségének. Ugye szokványos válasz, de lehet, hogy egy olyan jó nővel jött össze, ami egyszer adatik meg az életben, megfelelő mellek, gyönyörű alak, ráadásul azzal kezdett, hogy bemutatott egy csábító vetkőzést és féjuram férfiassága már akkor is majd szét robbant. Az már maga a csoda volt, ahogy a sztriptíz után addig nyalta a szűk punciját amíg nem tocsogott és így már könnyen becsúszott a farka és addig dugta amíg mindketten a mennyekbe nem érezték magukat. Bár soha ne lenne ennek vége – gondolta férjuram, de ideje volt hazaindulni. Otthon pedig a feleségének annyit mond, hogy nagyon jől sikerült kellemes este volt.
Végül is az volt. És másnap már belekezd a szervezésbe, hogyan tudná megismételni :)

Ennyit a fantáziáról... :P

Előzmény: Isti198012 (13510)
marmegintittvagyok Creative Commons License 2016.06.27 0 0 13511

Tán pont azért mert ott voltál.....azért élvezte annyira...

 

 

Előzmény: Isti198012 (13510)
Isti198012 Creative Commons License 2016.06.27 0 0 13510

Értem miröl irsz és igazad van!Volt egy partnerünk.Màr irtam,teljesen àtlagos pasi,àtlagos szerszàmmal.Ma sem tudom mit làtott benne a pàrom de àgyba bujt vele.Szo szerint szétdugta a pàromat!Niki extàzisban volt,örjöngött az élvezettöl!Még velem is ritkàn van ilyen.Mindez ott elöttem.Ha ezt ugy csinàlja hogy nem vagyok ott,mit mondhatna?El lehet hallgatni de mi értelme?Hisz elöttem ezt màr megcsinàlta!;)

Előzmény: mormota50 (13508)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.27 0 0 13509

Pont ezt éreztem én is, és ehhez jött hzzá a feleség kérdése: „Most örülsz?”

Szerintem egyik sem ért semmit a feleség szemszögéből, persze ez csak az én véleményem. 

Előzmény: Tündérlola (13507)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!