Keresés

Részletes keresés

marky-511 Creative Commons License 2005.09.23 0 0 350

nem biztos, hogy képes leszek rá, de megpróbálom :P

 

Szerintem képes rá minden nő, csak "jó időben" kell próbálkozni :D

Előzmény: *.* (347)
marky-511 Creative Commons License 2005.09.23 0 0 349

az elvárásaiddal van

 

Nekem csak annyi az elvárásom, hogy a leendő partneremmel ne járjak úgy, mint 2004-ben, amikor egy osztálytársamnál rendezett házibuli alkalmával kb. 3 percre hagytam egyedül, mire visszamentem, a legjobb haverom ...át ...ta.

 

De ennyit joggal elvárhatok egy nőtől, nem?

(mellesleg egyikünk sem ivott alkoholt)

Előzmény: *.* (347)
*.* Creative Commons License 2005.09.23 0 0 348
igen, de nem hiszem, hogy a teljes orvostársadalom véleményét tükrözné, és ez is csak találgatásokba bocsátkozik (pedig az ember makroanatómiája (vagy mi) már tényleg egész jól fel van térképezve; a nőé is)

én mondjuk nem szeretem lux elvirát (nagyjából olyan nőnek tartom, akinek életében nem volt orgazmusa, de szeret a mindentudó szexbuhera képében tetszelegni). persze ez is csak egy vélemény
Előzmény: Törölt nick (342)


*.* Creative Commons License 2005.09.23 0 0 347
nem, a hozzáállásoddal nincs baj, az elvárásaiddal van (mind a nővel, mind magaddal szemben)
azzal sincs, hogy nem mentél bele futó kalandokba, sőt, ez inkább tiszteletre méltó

idealista: ez esetben arra értettem, hogy te úgy gondolod, hogy képes leszel minden nőnél elérni eztán az ejakulációt (vagy akár az orgazmust)
pedig ez még nekem se sikerült :-)P
Előzmény: marky-511 (341)
marky-511 Creative Commons License 2005.09.22 0 0 346

Ja, világos..

Mint írtam, ebből nem nyitok vitát. Főleg azért, mert olyan TÚL nagy tapasztalatom e téren nincs.

Így egyelőre csak abban hiszek, amit szakemberek írnak.

Akár igaz, akár nem. Majd az életem során több mindenre kapok választ, mindenesetre arra törekszem, mint pszichológiával foglalkozó ember, hogy mindenre megpróbáljak ésszerű magyarázatot találni.

 

Gondolom, a beszúrt cikkből származik a vita. Nos, előre odaírtam, hogy ama nőgyőgyász véleményével NEM értek egyet.

De ezt már említettem...

Előzmény: Törölt nick (345)
marky-511 Creative Commons License 2005.09.22 0 0 344

Már én is említettem Lux Elvirát. Február-március között szokott Db-ben lenni a NAPSZÍN (a pszichológiai egyetemen), érdekes előadásai vannak. Én helybéli vagyok, mindig meghallgatom.

 

ÁRULJA MÁR EL VALAKI, MINT ÉRTETEK IDEALISTA ALATT!!! :) :)

Előzmény: Törölt nick (343)
marky-511 Creative Commons License 2005.09.22 0 0 341

Asszem, rosszul fogalmaztam...

 

Szóval, az utolsó és utolsó előtti kapcsolatom között döntöttem el, hoy kicsit "művelődöm". Freud, szexuálpszichológia, stb... Azóta semmi bajom. De hát sajnos manapság nem könnyű az igényes párkapcsolati szexről információt szerezni.

 

Mit értesz azalatt, hogy idealista? Szerintem nem az én hozzáállásommal van baj...

Előzmény: *.* (339)
marky-511 Creative Commons License 2005.09.22 0 0 340

Igaz, ezek még csak feltételezések.. Ne mélyedjünk bele! Én mindenesetre a diploma megszerzése után foglalkozok vele..

 

Mire érted, hogy sokat fogok csalódni??

Én csak komolyan veszem a kapcsolataimat. Tudom, hogy ennyi idősen hiba, de futókalandokba sosem mentem bele. Kinek a pap...

Előzmény: *.* (339)
*.* Creative Commons License 2005.09.22 0 0 339
rengeteget fogsz csalódni - főleg saját magadban -, ha így állsz hozzá.
de a te dolgod...

bár 20 évesen az ember még biztosan mind ennyire idealista
Előzmény: marky-511 (337)
*.* Creative Commons License 2005.09.22 0 0 338
melyik orvosok szerint bizonyosodott be?
jelenleg ugyanis az orvosok még a jelenség létét is vitatják
Előzmény: marky-511 (336)
marky-511 Creative Commons License 2005.09.22 0 0 337

Az első bekezdést nem igazán értem...

Én "csak" 20 éves vagyok, eddig 5 barátnőm volt. kb. 4 hónapja olvastam erről az egész dologról, azelőtt sajnos nem fordítottam elég figyelmet arra, hogy megfelelően kielégítsem (mivel netem sem volt; máshol meg - sajnos - nem lehet ilyesmiről olvasni).

Tehát csak az utolsó barátnőmnél fordult meg (3 hete lett vége a kapcsolatnak, de nem a szex-, hanem a gyereke miatt), nem minden együttlétkor. Egy korábbi hozzászólásban is olvastam, hogy - állítólag - a nők egy ejakuláció után csak 7-8 nap múlva képesek rá újra.

 

Hát, a második bekezdéshez nem igazán tudok hozzászólni. Lehet, mégsem képes rá minden nő, de az sem biztos, hogy ez nem lelki alapon működik (Freud így elmélkedett anno), tehát ha egy nő úgy gondolja, nem képes rá, nem is lesz.

Valóban lehet, hogy nem a legnagyobb orgazmusa közben lesz ejakulációja, főleg azért nem, mert a klitorisz általi orgazmus sokkal erőteljesebb, mint a hüvelyi / G-ponti. Ezért kell a kettőt ügyesen kombinálni, s akkor valóban a csúcson van.

 

A szexfilmeket csak azért kevertem ide, mert sok tizenéves fiatal, főleg fiú, SZERETKEZNI TANUL az ilyen filmekből. A partnerük meg szvsz ki sem elégül, nem hogy eljut az ejakulációig.

 

Minden protál, amelyik foglalkozik a témával, megemlíti, hogy eltérő az ejakuláció mértéke, mennyísége. Fenntartom, hogy a PC izmok mozgása befolyásolja mindezt.

 

A cikket meg azért szúrtam be, mert egy szexológusnő írta, és szvsz nincs igaza. Lux Elvirát kéne megkérdezni, Ő a legjobb szexuálpszichológusnő szerintem.

Előzmény: *.* (335)
marky-511 Creative Commons License 2005.09.22 0 0 336

Nem írtam viccből.

 

Az orvosok szerint bebizonyosodott, hogy minden nő képes rá, csak sajnos sok nő visszatartja, szégyenli.

Előzmény: Törölt nick (334)
*.* Creative Commons License 2005.09.22 0 0 335
akkor ezek szerint neked minden barátnőd képes volt erre, vagy magadat minősíted éppen világ bénájának?

rengeteg nővel beszéltem erről a témáról (tizedrészük se "volt meg"), 99% nem képes rá, és aki igen, az sem mindig (és általában nem azok a legnagyobb orgazmusaik - kivétel nélkül mindegyikük ezt mondta, már akinek egyáltalán volt ejakulációja -, amikor ejakulálnak)

a szexfilmeket meg ne keverd ide, amikor dolgozni megyek, nekem sem áll a farkam meló közben, annak a szerencsétlen nőnek meg ez munka, amivel pénzt keres (= kurva, csak le is filmezik közben), nem élvezet

ha csurog(? csorog) a lé a vaginából, az nem ejakuláció, hanem a bartholin-mirigyek termése, azt jelzi, hogy a csaj nagyon fel volt izgulva (embere válogatja ezt is, találkoztam olyan nővel, aki alig nedvesedett, meg olyannal is, akiből mondhatni literszámra folyt a lé, ami szintén lehetett vízszerű és szagtalantól sűrű és erős szagúig minden variáció és köztes elem - és nekem viszonylag kevés partnerem volt)

nem, a női ejakulátum egyérteműen _nem_ vizelet, sem az állaga, sem a szaga nem olyan
Előzmény: marky-511 (332)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.22 0 0 334
"Szerintem meg erre minden nő képes, csak nem minden FÉRFI képes odáig eljuttatni egy nőt. Ha pl. megnézünk egy bármilyen gusztustalan PG-s pornót, azt látni, hogy a férfiak beleköpnek a vagyinába, tehát még azt sem sikerül elérniük, hogy nedves legyen. Szégyen, hogy egyesek (pl. "tisztelt" Kovi "barátunk") ezzel keresi rekeszre magát."

Ezt ugye Te is csak viccből írtad ide?:))

On is legyek: nekem még egyik barátnőm se produkált hasonlót.

Sim0n
Előzmény: marky-511 (332)
marky-511 Creative Commons License 2005.09.22 0 0 333
Tudom ajánlani a http://szexualpszichologia.lap.hu oldalt! Minden kérdésre választ kaphatnak az érdeklődők. Nagyon jó linkgyűjtemény.
marky-511 Creative Commons License 2005.09.22 0 0 332

Szerintem meg erre minden nő képes, csak nem minden FÉRFI képes odáig eljuttatni egy nőt. Ha pl. megnézünk egy bármilyen gusztustalan PG-s pornót, azt látni, hogy a férfiak beleköpnek a vagyinába, tehát még azt sem sikerül elérniük, hogy nedves legyen. Szégyen, hogy egyesek (pl. "tisztelt" Kovi "barátunk") ezzel keresi rekeszre magát.

 

Én is gondoltam rá, hogy kifolyó sperma, csak az a baj, hogy egy-két filmben leszbikusok szerepelnek ;)

Ez valami más kell legyen. Szerintem a nőknél is van valami féle előváladék.

 

Egy jóbarátom beszámol már olyan esetről, amikor hosszabb ideig, kis sugárban csorgott a lé a barátnőja vaginájából. Szerintem ez attól függ, milyen mértékű az izmok összerándulása orgazmus közben. Plusz (gondolom, az első videóból indultál ki) ott a nő a csiklóját izgatja, viszont előtte feltehetőleg műpénisszel izgatta magát. Feltehetőleg a csiklóvibrátor nem masszírozta a g-pontot, és a "női prosztatát", ezért jött spriccelés nélkül. Viszont a hüvelyi izgatásnál már meggyült a folyadék a hugycsőben, ezért a mennyiség adott volt.

 

A haziraktika.hu oldalról származik: (annak ellenére, hogy nő írta, szerintem rossz magyarázat)

 

Egy szeximádó tini vagyok, és mindent meg akarok tudni a szexről. Írna nekem pár sort a női ejakulációról?

A női ejakuláció nem teljesen kikutatott terület. Állítólag valaki talált a nőkben egy prosztataszerű mirigyet, ami ebben játszik szerepet. Én sok esetet boncoltam patológus koromban, de ilyet nem láttam. Pedig állíthatom, hogy szövettanilag is jól feldolgozott objektumnak számít manapság az ember. Az ejakuláció mégis létezik. A saját verziómat tudom csak elmondani neked.

A nők a szexuális izgalom hatására gyorsabban választanak ki vizeletet. A "ritmikus gimnasztika" során az izmok hullámzása és az élvezet által kiváltott erőlködések, nyomások, amiket a nő végez közben, egy-egy vizelethullámot továbbítanak a húgycsőbe. Amikor a nő elélvez, a kismedencei izmok még erősebben megfeszülnek-elernyednek, lüktetnek, a vizelet pedig nagy nyomással ki-ki lövell, növelve az élvezetet. Így látványban és élményben is hasonlít a férfi magömléséhez. Olyan messzire persze nem lő, mert a női húgycső jóval tágabb, mint a férfié.
(A férfi a merevedéskor nem tud vizelni. Hasonló vizelési ingere lehet, ha a korábban sem üres hólyag hirtelen megtelődik és megfeszül a nemi izgalom hatására.) Ez az anyag a nőknél egy igen tiszta, színtelen és szagtalan, steril folyadék. A szex közbeni hormontermelés növekedése is valószínű, hogy hatással van arra, hogy hirtelen víz távozzon a szervezetből a veséken keresztül. Mivel ez nagyon friss, és nem volt idő arra, hogy a kiválasztó csatornákban és a húgyhólyagban tartózkodva egyes anyagok még átalakuljanak benne, így vízszerűsége megmaradt. Valószínűnek tartom azt is, hogy ez a vizelet hígabb és bomlástermékekben szegényebb lehet.
Amelyik nő jól átadja magát az élvezetnek, bármelyik nő tehát képes lehet erre, az ejakulálhat. Idegrendszerileg viszont van ebben is különbség, vannak érzékenyebb nők, akikre hirtelen rájön a vizelési inger szextől függetlenül is. Ők talán potenciálisan többször ejakulálnának. A viselkedés ezt gátolni tudja még ilyenkor is. Ezért nem feltétlenül jár együtt az orgazmus a vizeléssel.

Előzmény: *.* (331)
*.* Creative Commons License 2005.09.22 0 0 331
a többség (nők) nem képes ejakulációra (egy kisebbség még az orgazmusra is csak nehezen), szóval ne várjátok el okvetlenül a partneretektől

a fehér lé a képeken inkább a kifolyó sperma (és nem vagyok benne biztos, hogy a színtelen meg nem egyszerű vizelet)
az ejakuláció spriccel, de nem órákig és nem ekkora sugárban (kb. úgy, mint a férfiaknál, és nem teljesen színtelen ugyan, de nem is fehér, viszont erős - bár kellemes és izgató - szaga/illata van)
nekem egy partnerem volt, aki "tudott" ilyet, de ő sem mindig, és saját bevallása szerint messze _nem_ ezek voltak a legnagyobb orgazmusai (hogy mikor ejakulál és mikor nem, azt nem tudta szabályozni, néha jött, néha nem)
Előzmény: marky-511 (329)
marky-511 Creative Commons License 2005.09.22 0 0 330

Na! Nehogy elsüllyedjen a topic, amikor ilyen fontos kérdést feszegetünk!

 

Amúgy találtam egy oldalt, amely a női- és férfi orgazmust hasonlítja össze :)

http://silver.rulez.org/org.html

marky-511 Creative Commons License 2005.09.21 0 0 329

http://brutalvideos.fw.hu/Squirt/index.html

http://brutalvideos.fw.hu/Squirt/index2.html

http://brutalvideos.fw.hu/Squirt/index3.html

 

Ez az oldal is tele van kisvideókkal, 2/3-ában fehér nedv fodul elő.

 

Kétlem, hogy hamisítvány, de fura, az biztos.

Azt megfigyeltem, hogy fehér színű inkább akkor fordul elő, ha a csiklót izgatják. Ér essől sajnos semmilyen szakirodalmat nem találtam.

És egyelőre nincs partnerem sem, hogy megtudjak valamit (szándékosan nem használtam a "próba" szót, számomra egy nő nem egy szexuális segédezköz, vagy kísérleti tárgy).

Előzmény: Törölt nick (328)
marky-511 Creative Commons License 2005.09.21 0 0 327

Sziasztok!

 

http://www.erotikusvideo.hu/videok/squirt/index.html

 

Itt is van pár "squirt" videó. Én nem rég hallottam erről a dlogról, utána is néztem. Szégyen, de ezzel a témával legtöbbet a leszbikusok foglalkoznak. Sőt, a nők egyre kevésbé bíznak a férfiakban, mivel a legtöbbnek (szerintük) a saját kielégülése számít. Másrészt viszont a nők szégyenlik ezt a dolgot.

tegyük fel, egy szűzlány maszturbáció közben spriccel, azt hiszi, baja van. orvoshoz nem mer elmenni, a szüleinek meg főleg nem mondja el. S tényleg az a szomorú, hogy sok ember számára tabu a szex.

A kiskamasz meg - ha a szülei mindig elnapolják a felvilágosítást - honnan szed információt? Naná, hogy a pornófilmekből. És kész, egy jó időre tönkre lett téve a szexuális élete. Ezért szeretem az ilyen fórumokat, mert itt az ember a tapasztalatait (!) osztja meg egymással.

 

Visszatérve a videókra

A legutóbbi kapcsolatomnak nem rég lett vége, és abban az időben hallottam a női ejakulációról. Amikor sokáig voltunk együtt - pl. amikor anyám nem volt itthon - sikerült egy nagyobb ejakulációig eljutni, amúgy viszont csak egy gyengépp csurgásig.

 

A videók eltérőek. Van, ahol a folyadék színtelen, spriccelve jön ki, van, ahol fehér, akárcsak nekünk, férfiaknak.

Miért? Én csak a színtelennel találkoztam. Valami olyasmire gondolok, hogy a fehér a csikló izgatása során távozik a női testből, bár elvileg a klitorális orgazmus nem jár ejakulációval.

Help, plz!! ;)

sefbacsi26 Creative Commons License 2005.07.13 0 0 326
Sziasztok! Szertnék hozzászólni, egy saját élménnyel, ami lehet kedvet ad másoknak is.... Szóval már régóta érdekelt ez a dolog, olvcastam róla meg videókat is láttam a neten A mostani barátnőmmle már több hónapja együtt vagyunk, és eszembe jutott hogy ki kellene próbálni. Nekem a http://www.sextutor.com/ejaculation.shtml honlap jött be e legjobban, részletesen leírják hogyan érdemes próbálkozni. Hazamentem, és nekünk elsőre sikerült..... azóta is többször is ujjaztam a megfeleő időben, is többször is kilövelt, volt hogy pár cseppet, volt hogy kis sugárban... szerintem mindenkinek megéri kipróbálni, mert a legtöbb nő képes rá, csak esetleg nem is hallott róla!
Medmex Creative Commons License 2005.06.17 0 0 325

SziasztoK! Múlt héten jártam ezen az oldalon, de valami nagyon jó! Pont idevág a témátokba.

www.tejlor.startolj.hu/erotikaplusz.htm

Csövi, majd jövök még, azóta mióta láttam ezt az oldalt érdekel a téma:)

Kanis Creative Commons License 2005.03.16 0 0 324
1. Miért ne lenne az? 2. Nézz be a Pisiszex, pisilés és szex topikra, látni fogod, egyáltalán nem ritka a szex ilyen jellegű "gyakorlása". Én magam is mindig egy olyan lányt keresek álmaimban, akit - hozzám hasonlóan bár férfi vagyok - izgat a pisilés és a szex összekapcsolódása, az, hogy a pisilési inger és maga a pisilés folyamata tartalmaz szexuális ingert is. Próbáld meg tudatosan elérni, hogy amikor élvezel, elengeded magad.
Előzmény: Miracle-069 (323)
Miracle-069 Creative Commons License 2005.03.15 0 0 323
Igaz én még sosem élveztem el úgy hogy, folyt volna az áttetsző, szintelen szagtalan folyadék, ahogy itt páran utalnak rá. Viszont előfordult, hogy amikor egyszer zuhanyzásközben állva maszturbáltam, úgy éreztem pisilnem kell, és pont az orgazmusom pillanatában indult útjára a másik folyadék is. Én nagyon élveztem, de ezt magam sem gondoltam volna. Szerintetek ez normális reakció?
waterlily 38 Creative Commons License 2005.03.15 0 0 321

Szervusztok!

 

Én csak annyit tudnék hozzá tenni, hogy velem eddig 3x fordult  elő. És mindhárom alkalom nagyon kellemes volt, 1x a férjemmel, 2x pedig önkielégítés során jutottam el arra pontra amikor már annyira élveztem a szexet, hogy önkéntelenül  előtört belőlem. A férjem persze nagyon meglepődött, mint ahogy én is de nagyon tetszett neki, nekem pedig nagyon finom érzés volt. Maszturbálás közben más volt a helyzet, ha szabad ilyet mondani akkor még nagyobbakat sikerült élveznem mint a férjemmel. Közben valahogy nagyon furán szabadnak éreztem magam ami nagyon kellemes érzés volt.

~~CAPY~~^~~ Creative Commons License 2005.02.06 0 0 320
EroticVideoCenter Creative Commons License 2003.12.16 0 0 319
Frissítettem a honlapon, van már hírlevél is. meghát új női ejakulációs videók. köztük pár egész meglepő..

Erotic Video Center

EroticVideoCenter Creative Commons License 2003.12.14 0 0 318
viszont kényelmes mert 1 helyen vannak és egyre több lesz;) persze nem erőszak a disznótor;)

na itt van linkben is

Erotic Video Center, női ejakuláció orgazmus videók

lateina: ha nem játszódik le videó, lehet hogy csak Divx kell, ha így sem akkor van 1 drasztikusabb megoldás amit codec packnek hívnak. az meg itten van: ACE CODEC PACK. ezt van aki nem szereti, tehát ha gond van vele akkor inkább uninstall.

Előzmény: roumark (317)
roumark Creative Commons License 2003.12.14 0 0 317
Egészen pontosan kettő darab ingyenes videó! :)
Többi sms.
Előzmény: EroticVideoCenter (313)
lateina Creative Commons License 2003.12.14 0 0 316
a topicos emlékek! :-)))
azt az avit azóta sem tudom megnyitni, de csakazért sem törölöm le:-))
Előzmény: mfalcon76hu (312)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!