Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.26 0 0 8237

Ráadásul nem is mentem sokra a napozással, olyan vagyok mint a hó.:-D Épp ezért nem is feküdtem kint csak 1 órát, mert felégni meg nem szeretnék.

Előzmény: Malagurski75 (8235)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.26 0 0 8236

Szombatig nem éreztem a bal pontom, csak ki mentem napozni 1 órát és úgy vettem észre, hogy nem igazán tetszett a derekamnak, hogy sütötte a nap, utána kezdett szúrni. Meg ahogy vissza tette a csípőmet a helyére jobb volt , de szerintem most megint rosszul áll a csípőm, de csütörtökön megyek, majd megnézi.

Előzmény: Malagurski75 (8235)
Malagurski75 Creative Commons License 2011.04.26 0 0 8235

Sziaaaaaa Gicus! Ajajjjjjjjjj,hívtad a nőt? Egyébként hogy vagy? Én pénteken innen el,hétfőn CT és Veres. 

Előzmény: Törölt nick (8234)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.26 0 0 8234

Szia Mesi!

 

Hogy vagy? Tegnap szúrkált a derekam és enyhén sugárzott a fenekembe, meg is ijedtem, mert azt mondta a gyógytornász, hogyha sugárzik, le kell állni a tornával és telefonálni neki, de a torna közbe nem sugárzott le. Az időjárásra gondolok, hogy az nem tetszett neki, legalábbis remélem.

Graver Creative Commons License 2011.04.26 0 0 8233

Lehet, hogy képzett, jól felkészült munkaerőből nincs olyan rengeteg, de még mindig lehet válogatni, mert a nekik megfelelő munkakörből sincs olyan sok. A munkáltatót meg sokszok inkább az érdekli, hogy minél olcsóbb legyen az a munkaerő, meg minél kihasználhatóbb.
Az emberi oldal, a fájdalom, a család senkit nem érdekel sajna. Egyszerűen nincs értéke az emberéletnek.
A "meggyógyult" is egy érdekes dolog. Kit tekintünk annak? Pl. gerincbetegség esetén mióta kell tünetmentesnek, terhelhetőnek lenni ahhoz, hogy azt mondhassuk, meggyógyult? Még ha nagyjából éli is az életét, nem hinném, hogy egy műtött gerinc ugyanúgy terhelhető, mint annak előtte.
Én pl. - lekopogom - jól vagyok 6 hónapja. Igaz, a gyereket nem merem felemelni, sem más nehezebb dolgot, van egy-két mozgás, ami nehezebben megy, és időnként fájdogál itt-ott, de lényegében tudom élni az életemet. Meggyógyultam? Bízom benne, de nem tudhatom, mi lesz 1, 2, akárhány hónap múlva.

Előzmény: ikoko2 (8232)
ikoko2 Creative Commons License 2011.04.26 0 0 8232

Igen. Valahogy igy működünk, sajnos. A munkaerő túlkinálaton lehet elgondolkodni, mert szerintem képzett, jól felkészült munkaerőből nincsen olyan rengeteg. De mondjuk nem tud a gyógyult rögtön visszamenni dolgozni, mert csak... Akkor még ott van a rengeteg fájdalom, a család kinlódása - ha nem gyógyitanak meg mielőbb. Mert ugye olyan emberséges az egészségügy. Tessék mondani, hol? Szeretnék találkozni már végre egy

szuperül meggyógyult gerincműtöttel.  Szivesen meghivnám egy kávére, hogy lássam az illetőt, persze nem a húszévesek közül.

Előzmény: Graver (8214)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.25 0 0 8231

Szia!

 

Anyósoméknál voltunk, most jöttünk haza. Csütörtökön manuál.

Előzmény: Malagurski75 (8230)
Malagurski75 Creative Commons License 2011.04.24 0 0 8230

Sziasztok! Hogy telik a Húsvét? Kedden megyek vissza Hévízre,pénteken végleg haza...aztán megyek  CT és Veres....Unom magam,Ti hogy vagytok?

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.24 0 0 8228

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.24 0 0 8226

Mindenkinek szép, boldog és fájdalommentes Húsvéti Ünnepeket Kívánok.

Graver Creative Commons License 2011.04.23 0 0 8225

Szívből kívánok fájdalommentes, szép ünnepeket mindenkinek! 

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.22 0 0 8223

Még valami amit meg szeretnék veletek osztani. Olyan ideg gyulladásom volt, hogy semmilyen ruhát nem bírtam magamon elviselni, csak a szabadidőt, férjem elvitt orvoshoz egy adidas fekete pamut szabadidő ruhába az ölébe vitt, zokogtam a fájdalomtól és rám nézett az orvos azt mondta, hogy pszihés, de azért adott egy blokád injekciót, ha pszihés, akkor nem tudom minek a blokád. Következő alkalommal egy kicsit jobban lettem a blokád injekciótól, felöltöztem rendesen farmer egy csinos felső egy kis smink persze fekve festettem ki magam. (Nem agyon sminkelve) Csak egy kis szemceruza meg szemspirál. Orvos meglát maga olyan csinos, hogy el sem hiszem, hogy fáj a dereka. Akkor most kérdezem, hogy kell orvoshoz menni?

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.22 0 0 8222

Ja és a szövet teljesen szét van roncsolódva a derekamnál. Olyan ronda a hegesedésem amit meg is jegyeznek mindenhol.

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.22 0 0 8221

Nagyon sokat gondolkodtunk férjemmel, hogy elindítjuk a pert, csak mi van, ha elveszítjük. Ezek az orvosok védik ám egymást. Mindent meg tesznek, hogy ne én nyerjem meg. Még a végén azt is kihozzák, hogy én vagyok a hibás, mert gerincbeteg lettem.

 

1 sérvvel kezdődött, most meg már annyi elváltozásom van, hogy tele van az MRI papír protrusio, hernia discus, csigolya elcsúszás, szűkület, gibbus, ciszta, balra kényszertartás, kátoldali kisizületi artrózis, lumbalis szakasz fokozott lordosis, de nem is akármilyen, mikor levetkőzök minden orvos, gyógytornász megrökönyödik, hogy Ő még ilyen nem látott, mit csináltak velem. Közbe a nyakam is tönkre ment ott is sérv, szükület ami eléri a durát és komprimálja. Szóval teljesen le vagyok épülve. És az iszonyú fájdalom amibe élek nap mint nap, gyógyszerek amitől elöbb vagy utóbb elpatkolok. És az orvosok széttárják a kezüket, hogy ez van, miért mentem magánkórházba. 

Előzmény: robertov72 (8218)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.22 0 0 8220

Ez is meg volt. Ezek után felhívott az orvos és elkezdett az erkölcsről papolni, hogy Ő csak segített rajtam én meg támadom Őt. Azt mondta, hogyha a szívem ezt diktálja nyugodtan mehetek a fórumokra a TV-be, de nem fogok vele semmit elérni. Szerintem Ő már beszélt az ügyvédjével, mert nagyon magabiztos volt.

 

És igazad van nem félek kiírni a nevét Dr Lázár László nem ajánlom senkinek. Akik meggyógyultak nála azoktól elnézést kérek!

Előzmény: robertov72 (8218)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.22 0 0 8219

Több orvos mondta, hogy ennyi pénzt fizettem és ilyen állapotban vagyok? Vissza kéne, hogy fizessék a pénzem, ha nem fizetik vissza, akkor meg pereskedjek. Olyan egyszerű mondani, hogy pereskedjek. Elvesztettem a munkahelyem pénzem nincs, menni nem tudok, maradt a remény, hogy felépülök e vagy nem. A Telki kórház szolgáltatásait már nem is minősítem. 

Előzmény: brummadra (8216)
robertov72 Creative Commons License 2011.04.22 0 0 8218

É a helyedben írnék még egy levelet nekik ?hogy a  Tv-ben fognak szerepelni szöveggel és utána írnék is a valamelyik tv-nek.  Legalább a lóvé egyrészét visszakérném igaz ez nem javít az állapotodon,de egy kis elégtételt adhatna.

Jobbulást és kitartást kívánok! A másik dolog szerintem simán írd ki annak a KONTÁRNAK  a nevét ide és nem kell rövídítés hagy lássa mindenki kihez ne menjen még véletlenül se !!!

Előzmény: Törölt nick (8217)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.22 0 0 8217

Szia!

 

Igen Dr L. L. betege voltam 2009 februárjába műtött először  L4- L5 porckorongsérvvel és gerinccsatorna szűkülettel. 1 évig rehab, de nem használt nem bírtam terhelni a gerincem aztán 2010 februárjában ismét megműtött L4- L5- SI gerinccsatorna szűkülettel nem vasalta be a gerincem, tünetem ugyanaz maradt. Akkor már nagyon furán viselkedett nem volt olyan kedves, ezért elmentem több orvoshoz, volt aki azt mondta fájdalom szindróma, fájdalom ambulancia ez nem az szerinte instabil. 4 orvos kimondta, hogy instabil de vissza küldtek Dr. L. L. hoz Elküldött Telkibe röntgenre, mikor kész lett az eredmény felhívott, hogy álljak le mindennel, mert instabil operálni kell. 1 hét múlva ismét felhívott ez nem instabil nem kell operálni az a vicc az egészbe, hogy ezt a 2 ellentmondásos telefon beszélgetést felvettem. Utána személyes találkozó műteni kell, csak nekem már nem volt erre pénzem meg, hogy őszinte legyek megingott felé a bizalmam. Olyan kedvesen megnyugtatott, hogy mehetek bárhová senki nem fog hozzám nyúlni, rajta kívűl, hát ez sajnos be is bizonyosodott. Most jelenleg Manuálterápiára járok és tornázom utána szalagerősítésem lesz. Majd meglátjuk, hogy mi lesz tele vagyok hegesedéssel az ideg be van szorulva a heg alá, meg az L4- hez képest az L5 előre van csúszva 4 mm- el. SI vízszintesen áll nem lefelé. Ráadásul az izomzatom teljesen le van épülve. Az a baj, hogy elkezdem a gyógytornát és nem jobb lesz, hanem begyullad az ideg.

 

Írtam a Telki kórháznak, hogy vizsgálják ki az ügyemet, mert fekvő beteg vagyok, de azon kívűl nem történt semmi, hogy kaptam egy elutasító választ, hogy én ezt aláírtam. Meg a költségekkel is tisztába voltam. Kifizettem 800 000 ft ot a nagy semmiért. 

 

Előzmény: brummadra (8216)
brummadra Creative Commons License 2011.04.22 0 0 8216

Ne haragudj, nem olvastam vissza, te a minimál invazív után leálltál, vagy újra műtöttek, vasaltak?

Előzmény: Törölt nick (8193)
brummadra Creative Commons License 2011.04.22 0 0 8215

Telkiben Dr. L.L. betege voltál? Arról, hogy előtte mit "ígért" : minimalinvazív, azonnali felépülés, előző héten műtötte valamelyik kézilabdázó válogatott játékost, aki már egy hétre rá lement edzésre.

Ehhez képest : műtét másnapjától totális összeomlás (előtte semmilyen fájdalom nem volt, csak a bal lábfej kezdett bénulni (emiatt 5-ből 3 orvos műtét mellett, 1 ellen, 1 tartózkodott) . Olyan fájdalmai voltak, hogy bár minimál után azonnal mozogni kellett volna, lépni nem tudott a fájdalomtól.

Dr Úr műtét után azonnal szabira ment (!), egy fiatal kollegára "felejtette" a párom. 1 hét múlva a feleségén keresztül rettetnetesen kelletlenül válaszolgatott, és soha többé nem is vizsgálta meg a párom. A számlát a pénztárban rendeztük.

 

Előzmény: Törölt nick (8193)
Graver Creative Commons License 2011.04.21 0 0 8214

Épp a minap gondolkodtam el ezen kicsit.

Tulajdonképpen sokkal több (nagyobb) érdek fűződik az emberek betegségéhez, mint a gyógyulásához. 
Adott mondjuk egy munkaképes korú beteg, akit minél hamarabb ki kéne vizsgálni, ha lehet, megkezdeni a kezelését, meggyógyítani, újra munkaképessé tenni. De minek? Hiszen munkaerőből bőven túlkínálat van. Ha viszont beteg marad, akkor csomó gyógyszert, meg még sok mindent el lehet adni neki, az egészségügyi intézmények, orvosok kapják utána a pénzt, stb. A gyógyszergyárakon kívül még a különböző maszek gyógyászati, természetgyógyászati cégek, gyógyhatású (vagy legalábbis annak mondott) termékek gyártói, forgalmazói, vagy az itt is időnként megjelenő "hiénák" mind megélnek a betegekből. Szóval nagy üzlet ez. Nagyobb, mint az egészség. 

 

Előzmény: PETYUS (8213)
PETYUS Creative Commons License 2011.04.21 0 0 8213

> a legolcsóbb az lenne az államnak, ha ripszropsz meggyógyulsz. Akkor miért nem ezt csinálják?

 

Mert ezt nem az állam csinálja. Az csupán csak asszisztál hozzá és felkopik.

Előzmény: ikoko2 (8211)
sziporka66 Creative Commons License 2011.04.21 0 0 8212

 

A gerincsérültek igazságügyi orvos szakértői vizsgálata és véleményezése.

Én elmentettem és kinyomtattam. Valamikor ebben a fórumban tették fel.

 

http://igor.diogenes.hu/download/modszlev/12_mszlev.pdf?PHPSESSID=77b8dac3adf9019e1a41d875a80e8ab2

 

Mindenkinek jó fórumozás és fájdalom mentes ünnepeket!

 

 

ikoko2 Creative Commons License 2011.04.21 0 0 8211

Iszonyú ma az egészségügy! Szerintem a gyógyszermaffia kezében van a bűnös karmesteri pálca. Egyél évekig méregdrága gyógyszereket, az *ő* javukra.

Ha meg meggyógyitanak, abból nekik nincs hasznuk. Régen, ha műtét kellett, napokon belül operáltak, 2-3 hét után mehettél dolgozni.  Mindenkinek jó volt. A családnak, az államnak, mert nem volt rád gondja gyógyszerrel, orvosi ellátással, táppénzzel.

A fene érti ma az eü. közgazdászait.  Mi percek alatt rájövünk, hogy a legolcsóbb az lenne az államnak, ha ripszropsz meggyógyulsz. Akkor miért nem ezt csinálják? Nem beszélve, hogy mennyi szenvedés jár ezzel a mai *húzzuk a tésztát* módszerrel.

Előzmény: similis (8198)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.21 0 0 8210

 

Sziasztok!

 

5 tornagyakorlatot kaptam, olyan izom lázam van. Főleg a karomba meg a vállamba, tudjátok mikor volt utoljára ilyen izom lázam? Mikor a 10 kg súlyzót emelgettem.:-)

fintorgó Creative Commons License 2011.04.20 0 0 8209

 

 Szia Graver!

 

A tüneteim alapján sejtettem, te is megerősítettél, hogy papíron is lássam leírva...

 

Olvasásra ajánlom: Hans-Dieter Kempf  Nincs többé hátfájás c. könyvét.

Nemcsak hátfájásról szól. (Könyvtárban találtam rá)

 

Áldott ünnepet és fájdalommentes napokat kívánok mindenkinek!

Előzmény: Graver (8156)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.20 0 0 8208

Na meg az, hogy a kirándulás az életem a temészet, itt a tavasz és 2008 júliusa óta nem voltam sehol csak orvosnál. Meg a férjem elvitt uszodába, de az inkább szenvedés volt mint élvezet még átöltözni sem tudtam egyedül.

Előzmény: rokkon (8206)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.20 0 0 8207

Hogy bírod lelkileg? Én nagyon sokszor összeomlok, de mindig összeszedem magam. Most igazából az anyák napja miatt buktam ki, hogy nem tudok elmenni az ünnepségre az oviba. 

Előzmény: rokkon (8206)
rokkon Creative Commons License 2011.04.20 0 0 8206

gica ne beszélj hülyeséget forditott helyzetbe nem tennéd meg a férjednek van egy kis gyereketek nagyon nehéz de legyél erös engem a feleségem tart el és van 3 gyerekem szerinted rózsás a helyzet időjárás változás volt majd 2napig feküdtem belehalok ha romlik az idő

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.20 0 0 8205

Lánchíd u. 11.

Előzmény: similis (8204)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!