Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.31 0 5 11257

Sziasztok! Nekem két "majdnem" élményem van csak. Sajnos, tényleg csak majdnem, pedig már ekkor  tudtam, hogy meleg vagyok.

Az egyik úgy esett, hogy elkezdtünk egy osztálytársammal tanulás helyett ökörködni, birkózni. Jó teste volt, és igazi húsf@sza, de arcra nem volt szép. Mivel ő volt az erősebb, leszorított. Pár percig lihegtünk, aztán elengedett, mert már ciki volt neki. Pedig már épp elhatároztam, hogy megfogom a szerszámát, vajon kemény-e.

A másik eset, a srác egy adonisz volt, szép arc, jó test, jó kis farok... ketten voltunk a szobában (a többi szobatársunk aznap nem volt benn), ő kiment kocsmázni, és alaposan becsiccsentve jött vissza. Elment zuhanyozni, visszajön tök pucéran, csöpög a hajából a víz, a farka meredezik, és még mindig kótyagos... legszívesebben addig szoptam volna, míg van benne cucc. Ha nem félek a lebukástól (meg attól, hogy emlékezni fog rá, hogy leszoptam), megtettem volna.

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.21 0 0 11254

A dolgok néha "maguktól történnek",ne rágódj azon,hogy akkor nem történt meg!:) Lehet hogy okkal történt,és ha akkor megteszed,lehet hogy most másként állnál a dolgokhoz! Sok sikert a továbbiakban!:)

Előzmény: Titkos kíváncsi(bi)havert (11253)
Titkos kíváncsi(bi)havert Creative Commons License 2015.12.21 -1 0 11253

Érdeklődve és irigykedve olvasom a történeteket. Sajnos nekem még nem volt ilyesmiben részem. Viszont lehetett volna. Azóta is verem a fejem a falba. Így csak majdnem megtörtént élményről tudnék beszámolni. :)

 

Szívesen átélném egy kezdő sráccal; olyannal aki még nem volt pasival. Ahogyan én sem.

 



Törölt nick Creative Commons License 2015.12.18 0 3 11252

Sziasztok!

 

 

Bár nem koleszban történt, de történhetett volna egy kolesz mellett is. Elolvasva a jobbnál jobb sztorikat, én is bátorkodnék megosztani a saját történetemet.

 

Volt egy általános iskolás osztálytársam (ebben a sztoriban legyen a neve András), akivel anno már harmadik osztályban játszottunk egymással, úgy ahogy azt egy kíváncsi természetű tízen éves szokta. Sose felejtem el, kíváncsiságból megnéztük egymás szerszámát, megfogtuk majd rövid jelent erejéig kipróbáltuk, hogy Ő a passzív szereplő, én az aktív szereplő. Persze, itt hozzáteszem, hogy nem tettem bele a farkamat :-), csak amolyan pettingszerű volt a játék. Aztán elváltak útjaink, jött a gimnázium/középsuli, Őt is másfele vitte a szél, engem is. Telt múlt az idő, jött a Facebook korszak kezdete, aztán egymásra találtunk és elkezdtünk újra beszélgetni, egyelőre két kockán keresztül, majd személyesen is találkozgattunk. Hozott-vitt kocsival, mentünk biliárdozni, utcán sétálva eszmét cserélni. Majd egyszer a kocsiban felhozta az általános időszak régi közös élményeit. Lányos zavaromba köpni-nyelni nem tudtam. Megbeszéltük, hogy egyelőre még ne, mivel Neki barátnője volt és nem akartam bonyolítani az életét. Aztán szakított a csajjal, majd nekem lett barátnőm, aztán Ő mondott nemet, így kvittek lettünk.

 

A Facebook-os kapcsolattartás persze még megmaradt köztünk, aztán mikor én fejeztem be a barátnőmmel a sarkamra álltam, és elhatároztam, hogy belemegyek akkor a közös játékba. Megbeszéltük, hogy a házunktól nem messze levő kiserdőbe megyünk és lesz, ami lesz. Szerencsére kellemes nyári, esti idő volt. Mikor találkoztunk még beszéltünk egy-két dolgot, aztán nekivágtunk a rengetegbe. Bementünk a holdsütötte erdőbe és a legbujább fák közé mentünk, hogy ha esetleg valaki még akkor futna, akkor ne lásson semmit.  Smárolni kezdtünk (megjegyzem nagyon érzékien csókolt.) A smárolás olyan volt, hogy majdnem ledugtuk a nyelvünket a másik torkán, közben fogtuk, tapiztuk egymás farkát, seggét. Ez az érzéki, nyugodt és egyben izgatott pillanat tartott legalább 2 évig... (viccelek :-), relativitáselmélet. Kb. 5 és 10 perc volt a bevezetés). Azután leültünk a földre és még folytattuk a játékot. Az ajkai falását megunva szétgomboltam a sliccét és előbújt a szerszáma. Szerencsére ugyanolyan méretű volt az Övé, mint az enyém (az enyém 16 centi). Megfogtam a forró, eres farkát és lassan bekaptam a makkját a számba és szopni, szívni kezdtem. Látszott rajta, hogy nagyon élvezni, aminek nagyon örültem. A szopás után nyaltam a vastag dákót, hol az egyik oldalát, hol a másik oldalát, majd a golyóit is. Bevettem a számba a zacsiját, majd azt is kényeztetni kezdtem. Látszott rajta, hogy majdnem kidurran. :-) A zacskó kényeztetése után újból visszatértem a férfiasságára és folytattam a szopást. Egy kis idő elteltével Ő vette elő a farkamat a nadrágomból, majd Ő is belekezdett a kényeztetésbe. Szopta, nyalta, csókolgatta és kezével is rájátszott a tövénél. A szopás közben néha-néha szünet szerűen csókolóztunk. Az élvezetes pillanatok után, mikor a csúcsra vitt, beleélveztem a szájába. Monthatom hatalmas élmény volt. Persze nem nyelte le, hanem kiköpte, aztán felállt elém. Én térdre ereszkedtem és újból szopni kezdtem a szép péniszét. Emlékszem volt, amikor háromszor adtam neki mély torkosat (sajnos Ő nem tudott nekem, mert az én farkam azért jóval keményebb volt).  Miközben térdelve szoptam a farkát, fogtam a fenekét, simogattam a lábait, és a zacsiját. Aztán elérkezett az Ő ideje és Ő is beleélvezett a számba. Éreztem, ahogy lüktető dákó kilövelli a forró férfitejet, miközben csak szoptam és szoptam. Mivel ez volt az első ilyen komolyabb szexuális élményem pasival, így én se nagyon mertem lenyelni az ondóját.

 

A végére szépen felöltözködtünk adtunk még egymásnak egy-két romantikus csókot, majd folytattuk közös utunkat kifelé az erdőből. Mondtuk is egymásnak hogy marhajó volt és meg kell ismételni, váltottunk még egy-két szót és aztán Ő ment a maga útján, én pedig az enyémen.   

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.15 0 0 11251

Igen:) Azt nem mondom hogy nagyon örülnének neki,de nem is tiltanak minket egymástól! Legalább boldogok vagyunk együtt!

Előzmény: kofola0211 (11250)
kofola0211 Creative Commons License 2015.12.15 0 0 11250

:) a szüleitek tudnak erről a kapcsolatról? 

Előzmény: Törölt nick (11249)
Törölt nick Creative Commons License 2015.12.14 0 2 11249

Szép estét Mindenkinek! ^^

Sajnálom,hogy az elmúlt 3-4 napban nem jelentkeztem,de elég sűrű volt a hétvégém!:) Illetve,sűrű?! Mi a francokat beszélek! xd Csodálatos volt a hétvégém!*w* Péntek délután felmentem Pestre kocsival,életemben először Bence nélkül,ami kissé lehangolt,de sajnos mivel úgy szerettem volna neki karácsonyi,illetve évfordulós ajándékot venni,hogy nem derül ki a turpisságom,kénytelen voltam! Már több mint egy hónapja elromlott a karórája,és úgy néz ki nem is lehet megcsináltatni,ezért az én "Jézuskám" azt hoz neki az idén karácsony alkalmából! Az évfordulónkra egyelőre nem találtam még ki semmi különösebbet,gondolkodtam már hogy közös képes pólót csináltatok,vagy bögrét,de még fontolóra veszem!:)

A hétvégém pedig természetesen azért volt csodálatos,mert az egészet életem szerelmével tölthettem!:$ Sajnos a szüleim elég szar munkahelyen dolgoznak,már régóta tervezték hogy az ünnepek alatt elmennek valahova ketten welnessezni. Azonban egészen január elejéig ez az a hétvége volt az egyetlen,ami mindkettejüknek egyszerre volt szabad,szóval érthető volt hogy amint alkalmuk lesz rá,ki is használják.Szombat reggel indultak,és ma reggel jöttek haza! Két és fél napnyi szabadság és romantika!^_^ Természetesen kihasználtam az alkalmat,és az egészet Bencével töltöttem,úgy ahogy azt kell! Az első nap körülbelül ötször szeretkeztünk,szóval meg sem merem számolni hogy a maradék napokban összesen hányszor tettük meg!:D Mivel már régen feküdtünk le egymással ( sosem voltunk kettesben! :/ ),nagyon ki voltunk éhezve egymásra,de hihetetlen módon! Amikor belépett hozzánk,nem az volt az első hogy "Óóó Szerelmem,de jó hogy újra láthatlak",hanem ez a tipikus "Eszemfaszomkivan menjünk szexelni".És mind a ketten így éreztük,nagyon durván! Mostanában hozzászoktunk hogy akár hetente többször is szeretkeztünk,de most hogy egy hétig nem történt semmi,mind a ketten görcsben voltunk! xd Szóval amint belépett,nem haboztam és egyből a karjaimba vettem és hoztam be szépen a szobámba!:P ( ez úgy hangzott,mint ha valami tárgy lenne,amit csak ide-oda rakosgatok!xd ) Szépen lassan elkezdtük egymást levetkőztetni és kényeztetni,és hát őszintén mondhatom,csodálatos volt!:) És ami igazán meglepett,hogy most már nem váltogatjuk a szerepeket,hogy "Te vagy passzív,én aktív",hanem mind a ketten kölcsönösen kielégítjük a másikat,ami élvezetesebbé teszi az egész együttlétet!:) Ráadásul,most hogy mind a ketten elkezdtünk edzőterembe járni,egyre jobb testünk van ( legalább is neki,egyszerűen behugyozol ha ránézel ),és szex közben folyamatosan össze-vissza csókolom meg nyalogatom a testét!:p Szóóóóval,imádok vele hancúrozni! Meg persze lelkileg romantikázni! Amikor kimegyek egy alsó nadrágban kávét főzni,majd mögém jön és átkarol,és csak annyit mond "Siess már,mert már nem bírom nélküled." Már előttem van az a kép,amikor együtt fogunk lakni,csak egymáséi lehetünk,csak mi ketten együtt! El sem tudom mondani mennyire boldog vagyok hogy Őt! kaptam Istentől!:) Minden elvárásomat felülszárnyalja! Okos,kedves,vicces,bármikor számíthatok Rá,SZERET!,megbecsül,romantikus - és ez mellé társul egy 10/100-as kinézet is! Imádom csókolni az ajkait,a nyakát,a mellkasát ( a cickóit .__. ),a fenekét,mindenét! Néha még magam is meglepődök,hogy mennyire szeretem! Ha már egy napnál tovább nem láthatom,felemészt a hiányérzet,amibe bele tudnék őrülni! 

Remélem Ti is megtaláljátok az igazit,úgy ahogy Én is megtalálhattam! További jó olvasgatást!:)

Dávid

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.14 0 0 11248

Ugyan,semmiség!:) Köszönjük szépen!:)

Előzmény: neiskérdezd (11247)
neiskérdezd Creative Commons License 2015.12.13 0 0 11247

Jaj és köszönöm neked is Ákos ^^, nem akarok kevesebbet irni neked sem, mert a tiéd is a sok testi vágy, ahogy leirod azt a soook olyan dolgot amitől na tudod :p beindítod a vérkeringését :') de ezzel nem állitom hogy csak a szex :) mert hát persze hogy te is televagy érzéssel, szeretettel :)

Ajj -.-" most meg neked irtam tőbbet mint anonymusnam, -_- Köszi mindkettőtöknek na ^^, :'D

Előzmény: akos_90ma (11235)
neiskérdezd Creative Commons License 2015.12.13 0 0 11246

A tiéd is eszméletlen jó :D pont, hogy romantikus *-* huu, nekem mindegy, hogy a lényeget mondják és olyan kéj és mámor az egész testi vágy és hmmm... vagy csupa szív szeretet és televan érzelmekkel vagy vággyal :D mindent imádok olvasni ^^, amit másoktól olvashatok. :D köszönöm ^^,

Előzmény: Törölt nick (11240)
neiskérdezd Creative Commons License 2015.12.13 0 1 11245

Nagyon tetszik a történeted :) szuper egy élmény, jó olvasni pedig utálok olvasni xd deee ezeket imádom olvasni ^^,

Előzmény: akos_90ma (11235)
lacka1234 Creative Commons License 2015.12.12 0 0 11244

Köszönöm, hogy megosztod velem az élményedet...várom a folytatást....

Előzmény: Törölt nick (11240)
eedeey Creative Commons License 2015.12.11 0 0 11243

Sziasztok.

Arra lennék kíváncsi, hogy van-e itt olyan rajtam kívül aki a KCSSK-ban (Kőrösi Csoma Sándor Kollégium) lakik? :D

Aki gondolja írhat emailt :)

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.11 0 0 11242

Huha,gratulálok!:) Remélem sokáig együtt maradtok!:) .. meg persze hogy mi is örökre együtt lehetünk! :p Ma este megint írok ha minden jól megy!:D Bár ma nálam alszik! :$

Előzmény: camacho.doce (11241)
camacho.doce Creative Commons License 2015.12.11 0 0 11241

Nagyon élveztem a második írásod is! :)
Köszi, én már megtaláltam :) évek óta együtt élünk. Öröm olvasni, hogy ilyen fiatalon rád talált a boldogság. Sajnos amikor én voltam gimis nem voltam ilyen szerencsés...
De az egy másik történet és szerencsére már a múlté :)
Nagyon várom a további történeteid!!! :)

Előzmény: Törölt nick (11239)
Törölt nick Creative Commons License 2015.12.10 0 3 11240

Szép délutánt / estét mindenkinek!

Majd megöl itthon az unalom,mert my Babe most éppen edzésen van,így gondoltam írok nektek egy sztorit ma is! Remélem kíváncsiak vagytok,hogy miken mentünk keresztül ezalatt a 11 hónap alatt,mindenesetre amint már említettem,a hálószoba titkainkba nem foglak titeket bekalauzolni olyan mélyen! Ha esetleg valakit elkezdett e volna furdalni a kíváncsiság,hogy "Mikor is történt meg először és hogyan?" akkor azoknak próbálok most mesélni!:D Ahogy ígértem,nem fogok belemenni olyan részletesen,inkább a romantikus részét írnám le nektek!

Szóval,hogyan is folytatódott azután a bizonyos január elseje után? Hát,ezt úgy lehetne a legjobban kifejezni,hogy "minden ment a maga módján".Nem az volt az első dolgunk egymással,hogy le is feküdtünk,vagy hasonlóak,hanem elkezdtük a kapcsolatunkat szépen felépíteni.A szünetből még vissza volt ha jól emlékszem 3-4 nap,amiben nem találkoztunk,mert próbáltuk először önmagunkban feldolgozni a történteket.Amint elkezdődött az iskola ismét,folytatódott minden.Reggel amire korán beértem,még csak páran voltak az osztályban,én leültem szépen a helyemre és elkezdtem zenét hallgatni.Pár perccel utánam már jött Ő is,mivel mindkettőnk busszal jár suliba,csak más irányból.Leült mellém,én direkt kivettem a fülhallgatókat,de nem szóltunk egymáshoz,mind a ketten csak bámultunk előre.Közben lement 1-2 óra,és még mindig nem szóltunk egymáshoz.Majd az előttünk ülő osztálytársunk megkérdezte,hogy összevesztünk e,amire csak annyit feleltem "Most kicsit távolságtartóak vagyunk!".Erre felállt mellőlem és kiment.Aztán elkezdtünk beszélgetni az osztálytársammal hogy mi történt,de én nem akartam nagyon sokat beszélni erről,így inkább utána mentem.Becsuktam az ajtót,a folyosón még viszonylag sokan voltak,így megkértem,hogy ha most itt nem tudunk normálisan beszélni,akkor suli után menjünk el valahova és beszéljük meg ott a dolgokat! Nem válaszolt semmit,csak bement,mint ha fájt volna neki valami azt láttam az arcán.Véget ért a nyolcadik órának,azt hittem megpusztulok,olyan fáradt voltam,siettem ki a buszra.Kiértem az iskola elé,és Bence ott volt!:) Megvárt engem.Nem szóltam hozzá semmit,csak néztem rá,és megindultam felé.Január eleje volt,így délután fél ötkor már sötét volt,így először azt hittem valaki más,de amikor elé értem,rámszólt: "Végre kiértél.Már azt hittem megfagyok." Nem tudom miért,hamar felkaptam a szart,és a fejéhez vágtam: "Senki nem kért meg." Ekkor megint az a szenvedő tekintet ült az arcára,én pedig mélységesen elszégyelltem magamat. Nem vagyok egy sírós típus,de megsajnáltam,megöleltem és elpityeregtem magam és bocsánatot kértem.Nem szólt semmit,csak visszaölelt és már el is engedett.Tudtam hogy most nagyon megbántottam,meg is érdemeltem.Ránéztem ( mármint remélem jó helyre néztem,mert olyan sötét volt xd ) és megkértem hogy beszéljük meg a dolgokat.Ő azonban vállat vont,és megindult,én pedig nem haboztam,elkezdtem követni.Kíváncsi voltam hová megyünk,egész úton kérdezgettem,de nem igazán szólt hozzám.Amikor már elmentünk a buszmegálló előtt is,aggódni kezdtem,hogy mire készül.Hiába kérdeztem tőle bármit is,nem szólt,csak vigyorgott,majd amire magamhoz tértem egy kis parkban voltunk.Öt óra már bőven elmúlott,és olyan sötét volt hogy nem láttam az orrom hegyénél sem tovább,ráadásul a hó is elkezdett szállingózni.A parkban nem volt sok minden,csak pár játék,meg egy villanyoszlop,ami éppen hogy csak égett.Csak álltunk és néztünk,nem értettem hogy mit is keresünk itt.Éppen meg akartam kérdezni hogy mi a francot keresünk itt ilyen hidegbe,amikor hirtelen megfogta a kezem és elindultunk a lámpa alá.Megálltunk,a szemembe nézett és elkezdett mosolyogni.Annyira át voltam már fagyva,hogy össze sem raktam magamban a képet.Hát persze! Egy villanyoszlop volt a helyszíne az első csó...,majd egyszer csak megcsókolt! A második csók! Még varázslatosabb volt az elsőnél! ( ezt innentől kezdve mindig megállapítottam,igaz,azóta már százmillió csókot kaptam ) Az ajkait elemelte az enyémtől,a szemembe nézett és csak annyit mondott: "Már hiányoztál! Ne haragudj hogy ma ilyen voltam,de hiányoztál! Nagyon! Szeretlek!" Aaaaw,azt hittem összeesem a boldogságtól,meg sem bírtam szólalni,csak átöleltem és megcsókoltam! Még egy 10-20 percet elromantikáztunk ott kettesben,amit szerintem bírtunk volna a hideg dacára még ezer évig csinálni,csak hát vissza kellett sietnünk a buszra. Ez volt a fordulópontja az egésznek.Onnantól kezdve minden visszaállt a normál kerékvágásba,legalább is majdnem!:) A többiek előtt "csak" két elválaszthatatlan legjobb barátok voltunk,azonban minden szabadidőnket iskola után egymással töltöttük.Volt hogy ott aludtam náluk,ő is itt aludt nálunk,de nem történt jó sokáig semmi.....legalább is egy hónapig!
Már február vége volt,hétvége.Mind a ketten nagyon unatkoztunk.Fejembe pattant az ötlet,hogy menjünk el moziba,ha már nem csinálunk semmit,csak online beszélgetünk.Mivel nekem van jogsim,így felkészülődtem,beültem apu kocsijába ( előtte elkértem xd ) és elindultam hozzájuk.Közben megálltam egy marketbe,hogy vegyek neki egy doboz csokit,meg vettem 2 alkoholmentes sört.Odaértem hozzájuk,már rég készen volt,csak bementem,köszöntem a szüleinek és már mentünk is! Miután beültünk a kocsiba,odaadtam neki amit vettem neki,ő pedig adott egy csókot.Elindultunk.Útközben végig beszélgettünk,főként a kapcsolatunkról.Amint odaértünk a plázába,megvettük a jegyeket,de a vetítésig még várni kellet fél órát.Szerencsére nem unatkoztunk,mert felmentünk a parkolóba,és ott csattant el közöttünk 1-2 csók.Visszasiettünk,megnéztük a filmet,majd elindultunk haza.Megérkeztünk hozzájuk,megálltam a házuk előtt.Benézett az udvarba,látta hogy még ott áll a szüleik kocsija.Adott egy csókot,megölelt,megköszönte az estét és kiszállt.Elindultam haza,majd 4-5 perc után megszólalt a telefonom,ránéztem: Babe! Felvettem:

- Úristen,mit csináltál?
- Semmit,csak valamit nálam felejtettél?
- Ohh,nagyon fontos hogy visszaforduljak érte?
- Ne kérdezősködj,csak siess!
Nem tudtam mire gondolt,így gyorsan visszafordultam.Azt hittem majd kint fog várni,de nem.A szülei kocsija már nem állt az udvarban.Elkezdtem hívni,de semmi.JÓ! Fogtam magam,kiszálltam,és bementem.Kopogtattam az ajtón,de semmi.Azt hittem csak szívat.Már majdnem elmentem a búba,amikor felkapcsolódott a villany. Elhúzta egy pillanatra a sötétítőt,majd kinyitotta az ajtót és beállt mögé.Én meg csak "Ennek meg mi a fene baja van?:)".Beléptem,és ott állt előttem egy szál boxeralsóban.JESUS! Hirtelen azt sem tudtam hogy most hogyan reagáljak,de szerencsére nem is kellett.Levette a kabátomat és megcsókolt,majd a fülembe súgta: "Kövess".Felmentünk az emeletre,ahol egyből felkapott és bevitt a szobájába.Az ágyra döntött,lehúzta a pólómat,a nadrágomat,és hevesen elkezdett csókolni.Ott feküdt rajtam úgy,hogy mind a kettőnkön csak boxer volt.A mennyekben éreztem magam! Elkezdte harapdálni a nyakamat,majd egyszer csak felröhögött: "Dávid,szerintem sok rajtunk a ruha!xd".Én nem ellenkeztem innentől kezdve,csak szépen lemászott rólam,odaállt az ágya elé,és szépen lehúzta LASSAN a boxeralsóját.Végre! Három év után először láthattam a férfiasságát! Szavakba nem tudom önteni,hogy mennyire elámultam! Szép vastag,kb. 16-18 centi,szép borotvált,csak a tetején hagyott egy pici borostát,ami összeért a tigriscsíkjával ( azóta is így van,ahw imádom! ).Több sem kellett odaléptem elé,egy csókot adtam neki,majd szép lassan egyre lejjebb haladtam,míg végül letérdeltem és a szerszáma elé értem.Szépen lassan először elkezdtem az ajkaimmal kényeztetni.Nagyon jól esett életembe először csinálni! Neki sem kellett sok,megfogott és az ágyra lökött,majd lehúzta a boxeremet.Addigra a férfiasságom már jócskán megvastagodott.Egy szavamba sem került,és már a szájába is vette,miközben a kezével rárántott párat! Egyszerűen mesés volt! Pár perc után szépen átfordított a hasamra,és a fenekemmel is megismételte ezt! Én már közben majdnem elélveztem,annyira izgatott! Majd egy pillanatra megállt,és hallottam ahogy valami zörög.Az óvszeres doboz volt az.Felhúzta a már kőkemény férfiasságára,majd engem visszafordított a hátamra! Rám mászott,a szemembe nézett majd megharapta a szája szélét és megszólalt: "Készen állsz?" HÁT PERSZE! Magamhoz húztam és megcsókoltam,és csak annyit feleltem! "Szeretlek!" Nem kellett sokat várni,merev férfiassága már bennem is volt! Eszméletlen volt vele először szeretkezni! Majdnem egy órán át csak szeretkeztünk.A legelső alkalommal ő volt az aktív,én pedig az aktív,természetesen azóta mind a ketten kipróbáltuk mind a két szerepet,és aszerint szeretkezünk,kinek mihez van kedve! Ahogy feküdt rajtam,egyre gyorsabb tempóban lökött rajtam,ami engem elvitt a csúcsra.Gyorsan rárántottam párat,és az mellkasomra élveztem! Életem legszebb orgazmusa! Neki sem kellett sok,ahogy egyre gyorsabb és erősebb tempóban húzott rám,éreztem ahogy belém élvezett! Elkezdett lihegni,és mellém feküdt! Egyszerűen csodálatos volt! Perceken keresztül meg sem szólaltunk,csal mind a ketten néztük a plafont és álmodoztunk! Ő törte meg a csendet,azzal hogy odahajolt hozzám és azt mondta: "Hát ez kurva jó volt." Majd elmentünk lezuhanyozni és lefeküdtünk! Reggel korán felkeltünk,még egy picit kényeztettük egymást,majd felöltöztem és el kellett jönnöm,mert a szülei már úton voltak haza  a munkából! Csodálatos este/éjszaka volt! 

Ééés,mondanom sem kell,azóta már sok szép hasonló vagy ennél szebb éjszakán vagyunk túl! 11 hónapja dúl köztünk a szerelem,egyszerűen imádom,az életemet adnám érte!:) Hamarosan újra jelentkezem!:)

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.10 0 0 11239

Köszönöm camacho.doce!:) Igyekeztem mindent lényegesen leírni,hogy átérezzétek! Ja és köszönjük szépen,nagyon szeretjük egymást,remélem még sokáig együtt maradunk!:) Remélem Te is megtalálod nemsokára az igazit!:)

Előzmény: camacho.doce (11238)
camacho.doce Creative Commons License 2015.12.10 0 0 11238

Eszméletlen jó az írásod!!!!! Nagyon várom a többit
Még soha nem kommenteltem de most muszáj volt! :)
Teljesen egyetértek a bevezetődben írottakkal, annyi, hogy én nem bi hanem meleg vok.
Őszintén kívánom a legjobbakat Nektek! :)

Előzmény: Törölt nick (11237)
Törölt nick Creative Commons License 2015.12.09 0 4 11237

Hát sziasztok!

Olvasva a itt a rengeteg sztorit,főleg Ákosét ( komolyan mondom haver,minden részen el tudtam volna élvezni ötször :DDD ) arra gondoltam én is megosztom veletek a történetemet.
Az én sztorim sajnos nem ilyen heves és tüzes,inkább kis romantikus mint amilyen valójában én is vagyok! Ne haragudjatok de ezt muszáj megemlítenem,ugyan is rendkívül nyomja a csőrömet: rendkívül felháborító hogy az emberek 90%-a ha meghallja azt a szót hogy valaki "meleg" akkor egyből a tipikus "buzi" emberek jutnak eszükbe,akiknek az életük tényleg arról szól hogy mennyire lányosak és szeretnek más férfiak farkával játszani.Én ezer százalékban nem ilyen vagyok! Én örülök hogy fiúnak születhettem,és imádok férfias lenni.Tőlem ezek a nyálas/magas hangú/buzisan öltözködő fiúk egyszerűen távol állnak! Tipikus biszexuális vagyok,aki a nőies,dekoratív nőket szereti,valamint a férfias,jóképű férfiakat.Szóval visszatérve,nekem tényleg a lelki dolgok a legfontosabbak,az például hogy tudom hogy viszont szeretnek,a forró csókok és hosszas ölelések,nem pedig konkrétan a testi dolgok.

Ma esti sztorim is pontosan ilyen.Mivel még csak 18 éves vagyok,jövő szeptemberben megyek csak életemben kollégiumba,így nektek ilyenekről én most nem tudom mesélni,viszont egy annál "romantikusabb" kapcsolatomról igen! Amint már említettem végzős vagyok a helyi gimnáziumban.Nagyon szeretem az osztályközösségünket,már négy éve szoros barátságba vagyok mindenkivel,természetesen az egyikükkel kifejezetten jóba kerültem!:) 7 fiú van az osztályban velem együtt,így őket elég nehéz lenne "nem számon tartani".Egy idő után feltűnt amikor még csak másodikos voltam,hogy közülünk már mindenkinek volt barátnője / vagy csak próbálgatott volna fűzni valakit,kivéve az én drága padtársamat,akit Bencének hívnak.Az első tanévben,amikor gólyák voltunk,nem nagyon érdekelt a társasága,és szerintem őt sem az enyém,viszont a második évtől kezdve hogy "kényszerből" padtársak lettünk,egyre jobban megerősödött a kapcsolatunk,melyből később egy elég szilárd,masszív barátság lett. Azt azért meg kell jegyezni,hogy nem volt nehéz vele "nem barátkozni",hiszen egy 10-es ranglistán nálam ő minimum 11-es. Nálam magasabb,szőke hajú,gyönyörű szép kék szemei vannak,a bőre hófehér,nálam magasabb és sportos testalkatú ( nem csodálom,mivel focizik ). A második tanév végén elmentünk osztálykirándulásra,ahol vele,illetve egy harmadik személlyel voltunk egy szobában.Este amint csak tudtam folyamatosan vele szemeztem,miközben egy boxerben és atlétában feküdt az ágyon hevesen telefonozva.Természetesen mondanom sem kell,hogy amint fürödni indult,és csak rám nézett,látván hogy meg akarja kérdezni "Jössz akkor fürödni?" már mentem is!xd Zuhanyzás közben folyamatosan a szép,formás,izmos fenekét figyeltem,amitől igen csak bekeményedtem a zuhany alatt! Sajnos többet nem láthattam,mert épp úgy helyezkedett mindig,hogy pont nem láttam semmit,de komolyan mondom már annak örültem hogy a fenekét láthattam ( dat ass ).Aznap este még kb. egy órán át félmeztelenül hemperegtünk az ágyon mielőtt el nem aludtunk volna,nagyon jól éreztem magam.Amikor hazajöttünk akkor esett le igazán,hogy mit is jelent nekem: erős vonzalmat.Megkezdődött a harmadik tanév,a nyáron nagyon sokat találkoztunk így ahogy vártam még jobban megtetszett nekem,és már kezdtem iránta nagyon de nagyon vágyódni.A fordulópont akkor következett csak be,amikor egy hosszas beszélgetés után egy buliban beláttam végül: én szerelmes vagyok a legjobb barátomba.Ezt az érzést azonban sokáig elnyomtam magamban,hiszen nem akartam hogy megtudja,mert mi van ha ő nem úgy érez irántam,és végül már barátságot sem akar? Szerencsére megtört a jég,és decemberben az osztálytársunk szilveszteri összejövetelén kiöntöttem neki a szívemet.Mind a kettőnk egy kis alkoholmérgezést kapott ( almost xd ) a rengeteg italozásnak köszönhetően,így amikor ki ment az erkélyre,és láttam hogy egyedül van,azonnal követtem.Odamentem hozzá,és megkértem hogy figyeljen rám nagyon alaposan.A szemei szó szerint keresztbe álltak annyira bamba volt,végül megkértem hogy menjünk és levegőzzünk egyet,így talán majd rám is tud figyelni.Egy húsz perces séta után megálltam vele a villanyoszlop alatt és elmeséltem neki mindent.Elmondtam,hogy én biszexuális vagyok,és ő az egyetlen férfi az életemben 17 év után,akibe igazán beleszerettem.Majd lehajtottam a fejem és csak annyit feleltem: most gondolom mindennek vége.Azonban ami az után következett,életem egyik legszebb pillanata volt.Nem szólt semmit,majd amikor felemeltem a fejem,a szemeimbe nézett,és olyasmit láttam a gyönyörű kék szemeiben,amit el sem tudok mondani.Ott álltunk a szállingózó hóesésben,némán és átfagyva,majd egyszer csak megfogta a kezemet és magához rántott! Szorosan átölelt,szinte megfojtott,majd csak annyit mondott: én eddig is szerettelek úgy ahogy vagy.Nem mertem mást kezdeményezni,így én is öleltem egy darabig,majd mondta hogy menjünk be.A buli végére mindketten kifeküdtünk,majd reggel amikor felkeltem eszembe jutott hogy mit is csináltam az éjjel.Körülnéztem,és láttam hogy még mindenki alszik.Felvettem a kabátomat és a sapkámat,majd kimentem az udvarra elszívni egy szál cigit.Épp rá akartam gyújtani,amikor kinyitódott az ajtó.Bence volt az,én pedig hirtelen azt sem tudtam mit csináljak.Visszaköszöntem neki,majd csak néztem és néztem.Odajött hozzám és váratlanul átölelt ismét.Ezt a pillanatot soha nem fogom tudni elfelejteni. Az illata,az ölelése,és úgy minden.Pár másodpercnyi "enyelgés" után megkért,hogy menjek hogy menjek hátra vele,nézzem meg milyen hóembert épített amíg én aludtam. Csak néztem hogy most "wtf??" ilyen mélyen aludtam hogy még hóembert is építettek? Majd megfordultam,Bence odalépett hozzám,megfogta a kezem és megcsókolt! #@#&#&#&#& ÉLETEM LEGSZEBB PILLANATA ISMÉT! Azt hittem meghaltam és a mennyekbe kerültem! Egyszerűen varázslatos volt! Sőt,nem csak csók volt,hanem vagy 2-3 percen át csókolóztunk,ami egyszerűen varázslatos volt! Elmondta,hogy azért nem csajozott,azért nem mert előttem soha megnyílni,mert ő is szeretni a fiúkat,és én már azóta tetszettem neki hogy mellé ültettek! Hatalmas kő esett le mindkettőnk szívéről! Azóta eltelt egy év ( már csak 22 nap és egy éve hogy először megcsókolt ^^ ) és az érzéseim nem hogy elhalványultak,hanem százszor erősebbek,mint előtte! Boldog vagyok Vele! Kívánom hogy mindnyájatok megtalálja majd egyszer élete párját!:)

Hát ennyire lett volna a mai első rész!:) Még van pár történetem,és természetesen lesz is,hiszen akinek nem esett volna le,mi egy párt alkotunk már 11 hónapja és 8 napja!:D A hálószoba titkainkba nem szeretnélek nagyon mélyen elkalauzolni benneteket,de majd mesélek még,talán holnap,talán jövőhéten,vagy akár jövőre!:D Vigyázzatok magatokra!

Dávid

lacka1234 Creative Commons License 2015.12.05 0 0 11236

Szia !!! várom a folytatást izgalmas történetek.....

Előzmény: akos_90ma (11235)
akos_90ma Creative Commons License 2015.12.04 0 4 11235

Ötödik rész.

 

Nos ez előző eset után nem is nagyon érdekelt a dolog, elvoltam úgy magamban, aztán láttam hogy vannak meleg társkereső oldalak, de nem éreztem hogy én regisztrálni akarok, de hát akkor hol ismerkedjek fiúkkal, de úgy voltam vele, ha eddig a sors elém hozta a helyzeteket akkor talán most sem másképpen. 

 

A folyóson volt egy srác világos barna haja volt barna szeme, egy párszor láttam már zuhanyzás közben szép formás feneke volt, farkát még eddig nem láttam. Úgy különösebben nem beszélgettünk, mindig köszöntünk egymásnak, ha összefutottunk a zuhanyzóban akkor egy pár szót váltottunk hogy nehéz nap után jól esik egy forró zuhany de semmi különös, vagy akár félreérthető dolgot nem mondott amiből arra következtettem volna hogy benne lenne egy két dologban. Novemberben történt következő.

 

Péntekre általában a koliból szellem koli lesz, kevesen maradtak bent. Péntek este zuhanyozni indultam és srác is éppen akkor indult zuhanyozni, Ádámnak hívták. Szokásos köszönés és általános dolgok megvitatás következett. Én úgy gondoltam hogy lazán vetkőzők előtte miért ne? Végül is ez egy férfi zuhanyzó, pakolásztam a neszeszeremben mert borotválni is akartam a farkamat. Aztán ott álltam előtte meztelenül. Ádám: Te a zuhany alatt borotválkozol? Én : Hát ott a legkényelmesebb nem? Ádám: Én a tükör előtt szoktam! Én: Nos az arcomat én is! És nevettem. Erre nem szólt semmit csak elmosolyodott, de ő is letolta az alsónadrágját, nos erre vártam gondoltam magamban. Szép farka volt ernyedt állapotban olyan kis tömzsi vastag farka volt leállva, és hát látszott hogy ő is karban tartja ott lent. Én: Látom azért te is szoktad borotválni! Ádám: Jha néha azért letolom! Nos ami meglepett hogy nem a függönyös zuhanyzóba ment be, elkezdett zuhanyozni, én pedig beálltam a mellette lévő szintén függöny nélküli zuhanyzóba. Közben nem nagyon dumáltunk. Ádám hamarabb végzett és kiállt a törölközni én pedig oldalasan álltam vele szemben és éppen borotváltam a farkamat. Ádám: Látom igényes vagy magadra, a tested is szépen kidolgozott! Én: No azért neked is szép tested van, de köszi! Aztán ahogy végeztem a borotválkozással meg ahogy lent motoszkáltam és a helyzet is adta úgy félig merev lett a farkam. Közben Ádám pedig ott törölközött és csak azt láttam hogy néha néha húz egyet-egyet a farkán. Nos ekkor átfutott az agyamon hogy Ádámmal talán lehetne valami, de azért féltem kezdeményezni. Én is kiálltam a zuhanyból elkezdtem törölközni. Közben én is húztam egyet-egyet a farkamon de már éreztem hogy lassan teljesen merev leszek, és így is történt teljesen kőkemény lett a farkam. Nos ekkor azért zavarban voltam mert Ádámnak nem állt. Közben beszélgettünk van-e valami jó mozi filmem letöltve stb. Ádám: Mi van kanos vagy? Én: Hát jha nem mondom hogy nem vagyok az, de zuhanyzás közben van hogy fel áll a főnök. És ismét nevettem. Ádám: Nekem ritkán áll fel zuhanyzás közben. Én: Hát ahogy látom igen. Én ekkor mind a ketten felnevettünk. Én: Van egy két söröm este nem jössz át egyet dumálni. Ádám: Én pont ezt akartam mondani. Felöltöztünk és kimentünk kb 20 perc múlva kopogott az ajtón hozott 4 sört, nekem is volt 4 söröm.

 

Leültünk megbontottunk egy-egy sört és beszélgettünk ki mit tanul stb honnét jön család szóval ilyenekről, meg közben filmeket kerestem hogy majd adok neki amit nem látott és nekem le van töltve. Aztán jól telt az idő jött még egy-egy sör. Kérdezte hogy mióta edzek stb, meg folyamatosan dicsért hogy milyen jó testfelépítésem van. Ez jól esett valóban. Aztán párszor mackón keresztül megmarkoltam a farkamat, de csak helyre akartam rakni de nem sikerült éreztem hogy fitymám fel van csúszva. Ádám: Látom még mindig kanos vagy! Én: Nem csak a fitymám felcsúszott és azt akarom helyre rakni. Ádám: Az nekem is szokott lenni. Én: Ha nem haragszol akkor ezt helyre teszem. Ekkor felálltam benyúltam a gatyámba és helyre raktam. Ádám: Most jobb? Én: Sokkal jobb, az igaz hogy kanos vagyok mert még a héten nem vertem mert szobatársak mindig itt kockulnak! Ádám: Hát én sem vertem még a héten nekem is mindig ott vannak a kedves lakótársak. Erre ismét nevettünk. Aztán jött egy kis szöveg hogy csajok így meg úgy, egyikünk sincs csaja jó lenne egy normálist csajt találni stb... Aztán egy-egy sör és úgy gondoltam megpróbálom. Én: Ha már együnk sem verte ki a héten nem verjük ki? Vártam egy meglepődött arcot vagy valami de semmi Ádám: Mármint verjük ki együtt? Én: Igen azt! Ádám: Hát végül is kiverhetjük. Én: Csináltál már ilyet? Ádám: Hát jha még középsuliban egy haverral. Én: És egyszer vagy többször. Ádám: Többször, és te? Én: Én is vertem már ki fiúval közösen. Ádám: Az jó. Tök meglepett hogy ilyen lazán kezelte (gondoltam én hogy több is volt mint közös hoki, de nem akartam így direktbe kezdeni) Én: Nos akkor nekiállunk? Ádám: Nem nyomsz be valami pornót? Én: kimegyek pisilni, addig tegyél be valamit. Kimentem vissza jöttem és addig már ment egy heteró pornó. Ádám felállt az asztaltól én mellé álltam. Közben masszíroztam gatyán keresztül a farkamat, Ádám is hasonlón tett. Ádám: Akkor elővesszük? Én: Naná! Ekkor kikaptuk gatyából a farkunkat. Ádámnak még félig merev volt, de látszott hogy szép vastag lesz, aztán rövidesen teljesen kőkeményen állt. 16 cm hosszú és vastag farka volt. Aztán levettük a nadrágot, és pólót és meztelenül vertük a pornóra bár én inkább Ádámot néztem. Megdicsértük egymás farkát. Ádám: Másban is benne lennél mit közös hoki? Én: Mire gondolsz? Ádám: Szopás. Én: Bi vagy? (nem akartam magam kiadni úgy akartam hogy mint ha heteró lennék ) Ádám: Valami olyasmi. Én: Szóval már szoptál? Ádám: Nem csak érdekel. Én: engem is érdekel. Ádám: akkor benne vagy? Én: Igen! Aztán Ádám megfogta a farkamat és verni kezdte, elém térdelt és elkezdett szopni, nos látszott hogy nem most kap be először farkat. Nagyon jó csinálta közben teljesen kemény volt a farkam aztán úgy szopott hogy közben nem verte hát az valami isteni volt. Aztán én térdeltem elé és szopni kezdtem, nagyon jó volt hogy vastag farka volt de rövid... Aztán nyögött hallottam hogy egyre sűrűbben és hagytam hogy számba élvezzen. Aztán szó nélkül hasonlóan Ádám is élvezésig szopott. Aztán még fogdostuk egymás farkát egy kicsit. Így ismerkedtem meg Ádámmal.

 

Nos a folytatás az volt hogy beszélgettünk utána a hétvégén, elmondta hogy volt már sráccal, ekkor én is elmondtam hogy én is voltam már fiúval, de én nem mondtam hogy Kristóf és hasonlók, csak ezt tisztáztuk hogy van közünk a fiúkhoz. Nekem egyébként tetszett Ádám mit srác, de nem éreztem iránta semmi mást csak testi vonzalmat. Ő is hasonlóan érzett elmondása szerint. Nos ez után hétvégente ha bent maradt akkor kivertük és leszoptuk egymást. De több nem volt, a dugás részét én nem hoztam fel Ádám sem. De nem tartott sokáig úgy január közepén mondta hogy elkezdett ismerkedni egy sráccal és jobb lenne ha ezt befejeznénk. Nos én megértettem mert szerelemről szó sem volt csak hoki meg orál hétvégente. Aztán úgy el is hidegültünk persze köszöntünk egymásnak, de már nem nagyon dumálgattunk, annyit elmondott hogy a sráccal jól kijönnek és szerelem is van, aztán már többet nem nem jártunk össze. Meg nem is nagyon dumáltunk.

 

Aztán megint egy csendesebb időszak következett, egy két srácot néztem zuhanyzóban de semmi több. Ha szeretnétek folytatom még van 3 és fél év a fősulin :D

akos_90ma Creative Commons License 2015.12.04 0 2 11234

Negyedik rész.

 

Nos szeptemberben megkezdődött a második év a fősulin, egy másik koliba kerültem. Első egy két hét igen mozgalmasan telt, ismerősök szaktársakkal találkozik az ember, szinte majdnem minden napra jutott valami kis buli. 

 

Az új kollégiumban, 3 ágyas szobák voltak, és folyosó végén volt a zuhanyzó, 3 egymás mellett 2 zuhanyfejjel, és 1 darab függönnyel felszerelt, egyébként az egész koli kicsit lerobbant volt, de engem ez nem zavart, éreztem a levegőben hogy a falak már sok emléket őriznek. Megismerkedtem a két új szobatársammal, ők tavaly is együtt laktak már, szóval én voltam az új fiú akinek be kellett illeszkedni. Nagyon normális szobatársak voltak egyébként, egész nap játszottak a gép előtt, nem sok vizet zavartak ha lehet így fogalmazni, olyan igazi kockák voltak. Az azonban nagyon jó volt hogy minden hétvégén már csütörtök este hazamentek mind a ketten, szóval a hévégén egyedül lehettem, ezeket a hétvégéket igen szerettem, jó volt olvasni, persze tanulni is sokkal könnyebb volt. Szóval velük semmi sem történt, igaz egyikhez sem vonzódtam, szóval nem is nagyon érdekelt, semmi lebukás hogy hokizott volna az egyik vagy ilyesmi, igazából én sem hokiztam hétköznap hiszen ott voltak a hétvégék. 

 

Én továbbra is jártam úszni, ott eddig nem történt semmi sem egykét alkalom volt hogy valakivel együtt zuhanyoztam, de semmi extra. A konditeremben már volt hogy csurgott a nyálam egykét szép karakteres arcú srácra, meg az öltözőben boxerben végigmértem egy két srácot, de nem kezdeményeztem soha, egy két sráccal összehaverkodtam segítettünk egymásnak az edzésben. Szóval elég szépen kikupálódtam ha lehet így fogalmazni.

 

A koleszban a zuhanyzóban általában egyedül zuhanyoztam, de volt hogy már zuhanyzott valaki és én úgy mentem be ekkor ugye a függöny nélkülibe álltam be, nem mindig befelé fordultam hogy kicsit tudjak leskelődni, ha meg én voltam aki a függönyösben állt akkor meg a másik fiú állt a függöny nélküliben, ők általában teljesen a fel felé fordultak, szóval csak feneküket láttam. De lesz majd érdekes dolog, csak előtte még történt valami...

 

Október elején elmentünk a szaktársakkal bulizni, ittunk beszélgettünk aztán meg irány táncolni. Egyszer csak tánc közben odalép egy srác megfogja a  vállam és következőket mondja:"Kövess, ha szeretnél!!!" és kacsintott egyet. Nagyon meglepődtem igaz volt már bennem alkohol szóval nem sokat haboztam megfordultam és követni kezdtem a srácot. Bement a wc-be, itt megálltam egy pillanatra de végül is rájöttem hogy pisilnem kell szóval bementem. 5 piszoár volt a szélsőnél állt a srác pisilt, én mellé álltam és én is pisiltem, majd láttam hogy teszi el farkát, hanem elkezdi verni, és is hasonlóan tettem, félig merev farokkal ott álltam ekkor bejött valaki, én eltettem a farkam és elmentem kezet mosni, utánam jött srác és mondta hogy igyunk meg egy sört, mondtam hogy rendben van.

Kimentünk kikértük a sört és kerestünk egy csendesebb sarkot és elkezdtünk beszélgetni. A srác 180 cm magas volt, barna haja kék szeme, és látszott hogy sportol szóval számomra igen imponáló volt a helyzet. A beszélgetés során kiderült hogy azért próbálkozott be így mert nagyon megtetszettem neki, mondtam neki hogy igen merész vagy, de erre csak legyintett, hogy lehet azt látni hogy ki meleg és ki nem, nos a srác elég melegesen viselkedett kéztartás, hangszíne. Gábornak hívták a srácot, aztán mondta ha van kedvem akkor elmehetnénk hozzá egy kicsit játszani, nos gondolkozás nélkül igent mondtam nekem is tetszett a srác és ugye nyáron volt úgymond az utolsó kalandom fiúval, szóval vele tartottam. Nos meglepett hogy egy családi ház kiadó szobájába vitt fel, kiderült hogy csak most hétvégén van itt, nem is kérdeztem tovább akkor gondoltam hogy akkor ez egy kaland lesz és kész, Gábor nem sokat kérdezett tőlem csak hogy fősulis vagyok-e mit sportolok-e de semmi többet valahol ez tetszett hogy ez most itt csak a testiségről fog szólni. Nos kibontottuk a sört amit útközben vettünk, és elkezdtünk smárolni tapi stb. Nekivetkőztünk ott álltunk alsógatyában, én már félig merev farokkal, aztán elém térdelt és elkezdett szopni, nos nem volt jó fogazott aztán mondtam neki hogy óvatosabban azért, de nem lett jobb gondoltam akkor ezt ne erőltessük, aztán én akartam szopni de láttam hogy nem nagyon akarja hogy lehúzzam a boxert, kérdeztem hogy mi a baj, válaszolta hogy semmi, de neked hatalmas farkad van, (már írtam hogy mekkora) mondtam hogy dehogy nagy, aztán lehúztam a boxert, teljesen nyugalmi állapotban volt a farka, elkezdtem szopni, azonnal elkezdett nyögni hogy ez milyen jó stb, de nem állt fel neki... aztán hirtelen ellökött és mondta hogy most azonnal takarodjak innen, mocskos buzi vagyok és még hasonló dolgokat. Teljesen agresszív lett, kicsit meg is ijedtem hogy ennek most mi a baja lett? Felöltöztem közben végig fenyeget hogy kinyír ha valakinek ezt elmondom stb, aztán mondtam neki hogy fejezze be, nem történt semmi gond nem állt fel lehet a fáradtság, meg a pia miatt is... Na akkor nekem esett, nos nem vagyok erőszak híve, de megfogtam a kezét és leszorítottam, aztán fogtam egy darabig hogy nyugodjon le, majd elengedtem megfogtam a kabátomat és elmentem. Aztán vissza a koliba zuhany és bedőltem az ágyba a történtek után.

 

Aztán másnap végiggondoltam a történteket, fogalmam sincs ki volt ez a srác, nem is biztos hogy Gábornak hívták, aztán meg furcsa volt ez az egész, tényleg nem volt nagy farka leállva persze kevés embernek nagy, az hogy nem állt fel, én nem lepődtem meg, Kristóffal is volt hogy ha sokat ittunk egy buliban és hajnalban még elkezdtünk játszadozni volt hogy nekem sem állt fel teljesen, meg volt hogy neki sem, és mégsem akadtunk ki, igaz akkor reggel bepótoltuk :P Szóval a srácnak szerintem önmagával volt baja. Nos akkor kicsit megfogadtam hogy legközelebb idegennel óvatosabb leszek.

akos_90ma Creative Commons License 2015.12.04 0 0 11233

Sziasztok! 

 

Köszönöm hogy tetszik a velem megtörtént dolgok. A kritikákat is megfogadom és megpróbálok ezekre odafigyelni. Ha kérdésetek van, akkor tegyétek fel, szívesen válaszolok! 

Törölt nick Creative Commons License 2015.11.26 0 1 11232

Szia akos_90ma!

Nekem nagyon tetszenek a történeteid:) Szívesen olvasnék többet, vagy dumálnék veled. Nekem sajnos kimaradtak a koleszos élmények és mindíg nagy izgalommal olvasom az ilyen jó történeteket. Bár a Kristóffal való kapcsolatod is szépen alakult még ha nem is lett olyan a vége mint amilyenre te vágytál:) De az biztos, hogy belül nagyon szar lehetett:) 

Előzmény: akos_90ma (11225)
IAAnVs, az érzékek istene Creative Commons License 2015.11.05 -1 1 11231

Kedves Ákos!

Őszinte leszek,... elszorult a szívem, és összeszorult a gyomrom olvasván a végkifejletet Kristóffal. Kb. olyan fílinget keltett bennem, mint még anno, "egyetemistafiu23" 2013-as júniusi írása is. Az a sztori is ugyanolyan vidám, ugyanannyira parázs, csak éppen a vége ugyanannyira fájó is, mint a tiéd. Köszönöm, hogy megírtad, és hogy elolvashattam élményedet! :)

Történeted bennem is nosztalgiát ébresztett, s előhúzott néhány titkos, ámde szép élményt, számomra kellemes időszak emlékét az egyik egykori legjobb barátommal. Annak is vége lett, még ha elég meghitt, bizalmas kapcsolatban voltunk is egy jó ideig, legalább annyira, mint te Kristóffal, sz'al üdv a klubban... :

Valahol azt érzem, benned, és "egyetemistafiu23"-ban is vannak közös vonások, sorsbéli átfedések hasonló élményeink kapcsán. Ha úgy gondolod, van kedved dumálni, eszmét cserélni a témáról, írj privátban! Szerintem érdekes beszélgetéseket tudnánk folytatni. :)

 


Annyi észrevételt viszont engedj meg, ha úgy döntesz még több élményedet öntöd szöveges formába, (amit én is szívesen olvasnék még... :) ) hogyha legközelebb párbeszédet írsz, - és ezt talán a többieknek sem lenne hülyeség megfogadniuk - akkor az adott dialógusnál a mondandókat a szerepeknek megfelelően különítsd el, jelöld meg valahogy! Ha hosszú folyamatos párbeszéd zajlik, egy idő után követhetetlenné válik, hogy ki mondja azt, amit leírsz!? Főleg, hogy egyes helyeken a monológjaid is megkeverhetik az embert, lásd a kékre formázott részt!

Mire is gondolok? Csak pár példa:

"Kristóf a következőt mondta:

(K) -Én lusta vagyok felállni új pornót betenni!

(Á) -Nekem sincs kedvem! Szereted ha szopnak? (Úgy gondoltam egy próbát megér emelni a tétet ha már meglátta hogy verem.)

(K) -Imádom ha makkomat nyalogatják!

(Á) -Azt elhiszem szép nagy makkod van.

(K) -Köszi, neked is szép farkad van!

(Á) -Szerintem nagyjából egyforma, de a tiéd nagyobb!

K: -Ja kb egyforma, és te szereted ha szájjal kényeztetnek?

Á: -Persze imádom, jó lenne ha most valaki leszopna!

K: -Hát nekem is jól esne, de… (És itt csend lett, nem tudtam hogy most merre, mit mondjak, ismét dobogott a szívem, de úgy voltam vele megpróbálom.) (Noha itt leírod gondolataidat, érzéseidet, sorrend szerint ezt Kristóf mondja, csak ez már nem teljesen egyértelmű.)

Á: -Ha szeretnéd én bekapom!

K: -MI? Ne hülyéskedj már! Az már sok lenne! Vagy? (na és ez vagy adta meg, ma is emlékszem hogy kimondta és egymásra néztünk miközben lassan vertük merev farkunkat)

Á: -Ha gondolod bekapom!

K: -Te tényleg bekapnád?

Á: -Be! (Vágtam rá határozottam.)"


Kérlek, mivel magam is tudom, mennyire nehéz olykor megértetnünk magunkat a másokkal, segítő jellegű észrevételemet ne vedd kötekedésnek, mert nem annak szánom! Viszont így nekünk, olvasóknak is segítesz, hogy mindent úgy értsünk, ahogy azt te is leírni szánod, Ákos! :)

Előzmény: akos_90ma (11225)
lacka1234 Creative Commons License 2015.11.02 0 0 11230

Szivesen várom a folytatást....mi történt az esküvője napján?????

Előzmény: Megaahy2138 (11229)
Megaahy2138 Creative Commons License 2015.11.01 0 1 11229

Sziasztok srácok!

Megosztanák veletek az egyik élnényemet!

 

 

Először is én egy 18 éves fiú vagyok és nagyon érdeklőttem már régebb óta a fiúk iránt!

Az egyik nyáron egy városbeli(egy helyen laktunk) srácot megkértem hogy jöjjön el a szülinapomra mert előtte is ismertük egymást és nagyon jó fej is volt! Sajnos nem tudott eljönni mert Budapesten lakik és otz dolgozik már egy ideje! ősz volt és mindvégig beszélgettünk és elhivott egyszer csak beszélgetni magához (felcsillant a szemem nagyon)hogy személyesen is beszéljünk!

igy is lett elmentem hozzá eszméletlen jó képű srác 

aztán elkezdett mesélni a munkájáról ami nagyon nagyon érdekes most hadd ne irjam le mi is az

utána kérdezgetett rólam mondta hogy mennyire jó fej vagyok örül hogy jobban megismert ez után szóba jöttek a csajok mondta hogy milyen jó csajokat szokott pesten látni és hogy a pasik sem gyengék és megkérdeztem tőle: 

-Tomi te bi sex vagy akkor?

a válasza az volt hogy: 

-inkább csak kiváncsi heteró 

a szemeim fel csillantak :) 

ez után én nem árultam el hogy én is vonzodom a fiúk iránt

lassan a lábához érintettem a lábamat és megnézte az asztal alatt hogy ez mi volt es nem szolt semmit 

ezután levettem a pulcsimat mert már nagyon melegem volt aztán Tomi megjegyezte hogy ez nem rossz ötlet mert neki is melege van 

ezek után megkérdeztem Tomit hogy szokott e meleg pornot nezni ha mar ilyen kis kivancsi fajta a fiuk iránt is!

azt mondta hogy persze hogy szokott es nagyon bejönnek neki

a következő dolog váratlan volt számomra Tomi levette a polojat is mert a szülei nagyon befütöttek (otthon voltak ők is) es azt mondta hogy nagyon melege van bocsassak meg neki

mondtam neki hogy semmi baj 

szep formas teste volt Tominak 

megjegyeztem neki es megkert hogy mutassam en is meg neki ihy tortent megfogta a hasam es a mellkasomat hogy milyen jo testem van 

megfogtam a kezét és váratlan dolgot tettem: a kezét a még nyugalmi állapotban lévő farkamra raktam a nadrágomon keresztül 

Tomi szemei megcsillantak és mondtam neki hogy nagyon megkivantam már és kivancsiva tett 

Tomin egy feszülös melegitő volt és láttam hogy a farka már kő kemény amit meg is jegyeztem neki és abban a pillanatban kivette a nadrágjából és nagyon szép vastag fasza van 

gyorsan megbeszéltük hogy egy gyors menetet lezavarunk mert annyira megkivantuk egymast és oda súgta maradjak itt mindjárt hoz egy gumit mire vissza ért meztelenül vártam 

Tominak ismet megcsillant a szeme aztán felhuzta a gumit a farkára és már minden féle elö kényesztetés nélkül betolta farkát a lyukamba az iroasztalán 

fantasztikus elmeny volt ahogy dugja a seggemet és ugy láttam neki is tetszik :D 

oly annyira hogy kb 5 perc utan mar kivette es kerlelte hogy hadd elvezzen a számba bele egyeztem és igy is lett minden egyes cseppjét lenyeltem és leszoptam a farkáról 

ez után gyorsan felöltöztün és megbeszéltük ha lesz alkalom rá akkor ezt megismételjük 

elköszöntünk egymástól mert mar este 9 ora is elmult 

azota Tomival egyszer történt meg a dolog még pedig Tomi esküvőjének napján ahol már én is megdugtam őt és hatalmasat élveztünk

a következő részben ha szeretnetek akkor elmeselem azt is!!

 

 

oscar001 Creative Commons License 2015.11.01 0 1 11228
Jó olvasni az írásaidat. Kár, hogy mindegyiknek lemarad a vége. Azért né hagyd abba!
Előzmény: akos_90ma (11225)
neiskérdezd Creative Commons License 2015.10.31 0 1 11227

Basszus :'( de szarul érzem most magam a történetedtől :'/ jó lenne ha folytatnád és sajnálom ha mese végére roszul éreztedmagad :/

Előzmény: akos_90ma (11225)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.30 0 1 11226

Minden történetedre kíváncs vagyok! Írd meg őket kérlek!

Előzmény: akos_90ma (11225)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!