Keresés

Részletes keresés

Don_Pi Creative Commons License 2015.08.26 0 2 6026

 

finom kis csajszik :P

Törölt nick Creative Commons License 2015.08.25 0 0 6025

Az új képei alapján Britney-nek van melle!

Törölt nick Creative Commons License 2015.08.25 0 0 6024

Édes popsi

Előzmény: cicamicuka (5467)
mihaly210 Creative Commons License 2015.08.24 0 0 6023
Sziasztok!
Tolnamegyei Shemale lány van?
Iceman88 Creative Commons License 2015.08.24 0 0 6022

Te kit/kiket ajànlanàl egy kezdönek hogy kiprobàlhasson egy ilyen hölgyet????? 

Előzmény: XyvalakiXY (6020)
malackodó6996 Creative Commons License 2015.08.23 0 0 6021

huncut:-)

Előzmény: KicsiBambi (5966)
XyvalakiXY Creative Commons License 2015.08.22 0 0 6020

jó az ízlésed 🙊🙊🙊😂😂😂😂😂😂

Ha neked vsak ez a 3 jöhet szoba akkor mindenképp a Kittyt válaszd neki már igazi szilikon mellei vannak a többi 2 okádék főleg Britney!

A 3közül Kitty a legnőiesebb a másik 2 fiú hosszú hajjal és női ruhában

Iceman88 Creative Commons License 2015.08.22 0 0 6019

Jennylove vs.  Britney vs. Kitty???????????  Kit is vàlaszak????????? 

XyvalakiXY Creative Commons License 2015.08.21 0 0 6018

Figyelj jól Márió Maroti!

 

Akkor szeretném a tévhiteket eloszlatni és leírnám nektek hogy múltkor beszéltem Sissyvel azaz Nyári Gabival telefonon és azt mondta egy hölgy a telefononban hogy aktiv szerepet csak felcsatolhatòssál vállal mivel nincs vagy nem használja a péniszét ezen volt is egy vita h akkor miért igy hirdet végül nem mentem el hozzá, VISZONT nagyon kiváncsi voltam rá ezért vasárnap megszerettem volna látogatni igy megint felhívtam és ismét egy telefonos hölgy vette fel a telefont tehát nem Gabi de nem is az a hölgy akivel beszéltem múltkor ez a hölgy azt mondta h van aktív szerep és az intim mérte 18cm nem vitattam h pár hete azt mondták nincs igy hát elmentem MEGLÁTOGATTAM ÉS VALÓBAN SISSYNEK azaz GABINAK VAN PÉNISZE TEHÁT NEM ÁTOPERÁLT!!!!!!A FOTÓKON azért jobban néz ki élőben nem olyan huha mint a képeken de azért rendben van csak picit szomorkás volt vagy mindig ilyen passz de azért megérte!

IGAZI SHEMALE bár aktív szerepet nem kértem de minden mást igen ÉS MOST GYŰJT CSAK ÁTALAKITÓ MÜTÉTRE ugyh ne írjkáljatok hülyeségekét föreg ti nem akik nem vagytok meggyőződve arrők h mi a helyzet nála csak hallomásból mondjátok mert egy hülye kitalálta!!!

UGYH TE NE JAMPISKODJ ITT A KIOKTATÓ posztoddal ☝️☝😂

 

Biztos Britneyt nem láttad élőben azért soroltad ide hisz ha élőben meglátod és maradsz nála akkor minden bizonnyal te is MELEG vagy mint BRITNEY ugyanis egy fiús erősebb alkat és igazi fiú fej hosszú szőke hajjal köze nincs a transsexuálisokhoz ő egy TRAVINAK elmegy max NE TÉVESSZEN MEG A VIDEO hisz 0 melle van DUPLA MELLTARTÓVAL ÉS KB 4-4PÁR ZOKNIVAL VAN NEKI ÖSSZENYOMVA A ZSÍR hogy olyan legyen mintha lenne neki UNDORÍTÓ jobb ha elkerültek!!!

 

pandora1 Creative Commons License 2015.08.21 0 1 6017

Az Angéla bő 10 éve nézett ki jól, akkor tele volt vele tv, újság. A mostani képeken már nem tetszik. Viszont bátor volt, hogy meglépte az átalakító műtétet. A másik lánynak nem nagy kunszt jól kinézni 19 évesen, mindenki jól néz ki. Viszont ő is bátor volt, és talán még időben lépett, bár még korábban kellene, hogy ne legyenek ffi jellegek. Én 4-5 évesen már tudtam, hogy valami "nem kerek" velem, de még vagy 20 eltellett mire megtudtam mi a "baj" addigra meg már bőven késő volt. Most meg élhetem végig így hátra van még. Majd a "következőbe talán sikerül lánynak születnem. 

Előzmény: Márió Maroti (6016)
Márió Maroti Creative Commons License 2015.08.21 -1 0 6016

Ezeket a Lolly Beauty irta? 

Nagyon nincs tisztaban önmagával itt Magyarországon két leghíresebb NŐ van az egyik a Novák Angéla a másik a Nyári Gabriella talán ő még híresebb is mivel 10 ezren lájkolják a facebookon, saját oldala van, ő lány nem travi, nem transzexuális Angi évek óta lép fel mindenhol hogy mer az a Lolly olyant kijelenteni hogy ő a legnagyobb Magyarországon? Na de kérem... Aki transzexuálisnak vallja magát az régen rossz skacok! 

Ők akiknek emberek követik a mindennapjaikat nem mernek ilyen kijelentést tenni és ez a melák gorilla ilyent mer a pofám leszakad ingyen nem dugnám meg soha!

 

akiket szépnek tartok

 

Novák Angéla

 

Nyári Gabriella

 

Britney 

 

top 3 

 

 

 

euroset2015 Creative Commons License 2015.08.20 0 1 6015

jó fajták egyszer csak ki probálom

Előzmény: lock80 (6014)
lock80 Creative Commons License 2015.08.20 0 2 6014



Barna, alacsonyabb vagy magasabb, mindegyik gyönyörű! :)

Brszk Creative Commons License 2015.08.20 -1 0 6013

matrixxxx Creative Commons License 2015.08.19 0 2 6012

Először is köszöntök itt mindenkit, és pár mondat erejéig szeretnék én is beszámolni az eddig tapasztalt élményeimről, TS lányokról akikhez volt szerencsém. Hol is kezdjem... nos kezdem az ugymond TOP kategóriával. Majd a végén elárulom annak a TS hölgynek a nevét aki nagyon meglepett engem pozitiv értelemben, és aki teljesen megváltoztatta a szemléletemet a TS lányokkal szemben.

 

TS-Kimberly........Nehezen elérhető telefonon, de kis türelemmel sikerült elérnem. A telefon beszélgetés picit sietősre sikeredett elmondja gyorsan mit vállal és mennyiért. Picit drága de gondoltam egyszer miért ne? Nos csinos a lány nem vitás megvannak az adottságai DE nekem picit túl gépiesnek tünt. Na mindegy, ahogyan emlitettem egyszer megéri, a látvány nem rossz.

 

Kendra..............Helyes lány, és szép is, és miután olvastam a sok pozitiv értékelést hát meg kell mondjam nem tudom hová sorolni. Az értékeléseket olvasva ugymond BARÁTNŐ FEELING-re számitottam de sajnos csalódtam. Kövezzetek meg de amilyen nagy durranásra számitottam, olyan nagy koppanás lett belőle. Kedvtelen volt, siettetett, nem éreztem magam jól. Sajnálom.

 

Lolly_Beauty......Olvastam itt róla jót is, rosszat is -az utóbbit többet- nos velem normális volt a telefonban amikor időt egyeztettünk, igaz nem volt túl bőbeszédü Ő is gyorsan elmondja mi mennyi. A találkozásunkkor kedvesen fogadott és szerintem minden rendben van rajta, viszont egy idő után éreztem hogy picit unja az egészet. Lehet az én hibám. 2 órát terveztem maradni nála, de végül csak egy órát maradtam. Jó az alakja,és nem mondanám csúnyának, de valami hiányzik belőle.

 

TS-Gabriella......Nekem nagy csalódás. Telefonon is és, személyesen is. Nem a külalakjával volt gondom, hanem a hozzáállásával. Nem tudom lehet épp aznap abban az időben amikor én mentem hozzá rossz kedve volt, de nem maradtam eljöttem,mert ha már fizetek a szolgáltatásért akkor legalább szinlelje a kedvességet.

 

Stella...............Én még akkor voltam nála amikor még Jana néven hirdetett. Helyes lány és nem is volt csúnya de, nála is éreztem valami olyant hogy, rendezzük le baby aztán tipli.

 

TS-Karina.........Kedves és nem nézi az időt sem, de amikor végeztünk,nem igazán tudtam vele beszélgetni,picit visszahúzódó tipus. De nem lehet mindenkinek megfelelni, igy hát nem hibáztatom.

 

TsGina.............Telefonon megbeszéltünk mindent úgy az árakat is, amikor aztán személyesen találkoztunk picit többe került ami engem nem zavart volna egyáltalán, viszont itt is a hozzáállással volt a gond. Nekem Ő nagyon domináns. Én a gyengédséget és a nőiességet keresem egy TS lányban. Fél órát maradtam.

 

Nos kedves Barátaim, remélem nem sértettem meg nagyon egyik hölgyet sem, és gondolom ahogyan Ti is, én is a tökéletességet kerestem főleg a külalakra gondolok itt. És hidjétek el külföldön is meglátogattam már jó pár TS hölgyet akik SZINTE tökéletesek de valami mindig hiányzott. Aztán úgy 3 hónapja felhivtam egy TS hölgyet ugyan arról az oldalról, és amikor bele szólalt a telefonba megborzongtam. Először azt hittem valami átverés, olyan kellemes lágy NŐI HANG-ot hallottam -Magyarországon rajta kivül még két TS-nek van női hangja-. És ami még meglepett hogy teljesen másképp beszélt mint általában a többiek. Mint ha ismert volna, és nem rázott le. Nagyon közvetlen volt, és telefonon szinte mindenről részletesen informált. Komolyan úgy éreztem magam mintha ismerne. A kedvességével, és közvetlenségével még jobban felkeltette az érdeklődésemet, és még az nap találkoztunk. Kedvesen bemutatkozott, puszit adott és be invitált a szobájába ahol nem fogadott luxus, viszont nagyon barátságos, hangulatos volt. Olyan közvetlen és kedves volt, egyáltalán nem éreztem magam feszélyezve. Meg kinált üditővel, sőt még kávéval is. Tényleg olyan volt mintha barátnőmhöz mentem volna. Azt hittem nála is úgy van mint általában másoknál, kivettem a pénzt a zsebemből és oda akartam adni, amikor rám mosolygott és azt mondta -Még nem kaptál semmit és már fizetsz? Azt majd a végén szivem- nagyon meglepett. Aztán folytattuk a beszélgetést, ki faggatott mit és hogyan szeretek, mi a kedvenc pózom stb., közben mindvégig simogatott, teljesen fel oldódtam. Gyors tusolás után, mikor visszamentem a szobába, már az ágyon fekve várt rám illatosan. Fel ült, levette a törölközőt rólam, és ami utána következett azt soha nem fogom elfelejteni, pedig sok biológiai nőnél, es TS hölgynél voltam már. Barátaim úgy leszopott ahogyan még soha senki. Amit a farkammal müvelt azt nem lehet szavakba foglalni, azt át kell élni, érezni. A popsija pedig hm....Egy szóval PROFI és éreztem hogy élvezi azt amit csinál. majd két órát voltam nála, de csak egy órát fizettem, nem azért mert nem akartam hanem mert annyit vett el tőlem. Szóval a kedvessége, közvetlensége, és az amit müvelt velem, rá döbbentett arra,hogy eddig a rossz irányba haladtam, mert EZ HIÁNYZOTT a többi TS lányból. Ennek a hölgynek minden mozdulata, gesztikulációja, beszéde, kacagása, pillantása, olyan természetes mint egy biológiai nönek, söt....egyáltalán nem játszik rá. Megtanultam hogy nem a tökéletesre hajtok ezek után, hanem a minöségre. Most ez a hölgy külföldön tartózkodik sajnos, de remélem kedves CELINE minél hamarább vissza jössz. Én várni foglak.

sexcim Creative Commons License 2015.08.18 0 0 6011

Sziasztok

Szeretnék kecskemét dabas cegléd környékén ismerkedni, nöibe öltözött fiúkal. Én egy aktív normál testalkatú 25 éves 15cm intim méretel rendelkező fiú vagyok. Utazni tudok.

 

sexcim@citromail.hu

 

Én komolyan gondolom a talit lehetőleg te se hitegess..

 

Csók a csajoknak

 

 

 

laure de sade Creative Commons License 2015.08.16 0 0 6010

Hello.

 

Leírnád a többi tapasztalataidat is, akiknél jártál? 

 

Köszi

Előzmény: XyvalakiXY (6009)
XyvalakiXY Creative Commons License 2015.08.16 0 1 6009

A fos neved elírtam de itt úgysem az a lényeg de azért leírom 👌☝️😂😂😂

Cerbreus 87 

Ha pedig tudsz olvasni akkor láthatod h írtam 6-8 TS lányról jókat és dicséretet kaptak a nőiességükre ugyh kapd össze magad ember és előbb olvass aztán utánna esetleg ugathatsz egy picit de csak addig amíg megvan engedve ☝️💪😂😂😂

mindig olyanok ugatnak bele dolgokba akiknek fingkik nincs az egészről vagy egyszerűen tudatlanok tapasztalatlanok vagy rosszul informálodtak és esetleg még értelmezni sem tudják a mások által irt mondatokát mint ahogy te sem mert ha jők értelmezted volna és végig olvasod ami a témához tartozik akkor valószínű h nem röhögteted ki magad és nem irsz akkora faszságot és értelmetlen nem témához illő kommentet mint amit írtál 😫😏😏🙊🙊😎😎

fingod nincs miről van szó épp én védtem meg a lányokat h nem mindenki szar mint ahogy azt a Lolly hirdető irta a kedves kolleganőiről.

2 rosszat írtam az egyik az Lolly a másik pedig Britney akiről írtam h élőben fiús volt nem tetszett ezért nem maradtam nála ugyh te miről beszélsz ember???!!!

Szedd össze magad és ne keverd itt össze a dolgokat vagy ne olvass egyszerre sokat mert belekeveredsz h ki mit irt és utána ilyen sületlenségekét irsz ugyh ha gyengeba felfogó képességed akkor csak lassan és előbb írd le h ki kiről mit irt és utána talán át látod a dolgokat ha még ezután sem akkor inkább ne irj semmit és lépj ki az oldalról mert kiröhögnek balek Jóska 🙈🙈😂😂😂😂😂😂😂😂😂

XyvalakiXY Creative Commons License 2015.08.16 0 1 6008

celebrus87 ha valami nem teteszik told odébb a biciklid és a véleményem még jó h megosztom ezért van ez az oldal jahhhh és majd még a személyi számom meg a pontos lakcímem is posztolom vagy hogy gondoltad?😂😂😂😂 Neked ez a valódi neved vagy te mit keménykedsz itt frissen regisztrálva név nélkül?!!😂😂😂😂Majd akkor ugass valamibe bele ha kérték a véleményed és ne írogass ide addig amíg nem az igazi neved és a valódi személyes adataiddal regisztrálsz😂😂😂😂 

Ha valamelyik vélemény nem tetszik és irigy vagy h megtehetem h elmenjek a hirdető lányokhoz akire te csak otthon a géped előtt tudsz recskázni akkor húzd meg magad mert különben a fejeddel szarás után ki tőrlődik a seggemet!!!☝️☝☝😎😎😎

Emilioff Creative Commons License 2015.08.16 0 0 6007

Csodálatosan szép nő vagy!

Előzmény: Pollorato (5977)
Cerberus 87 Creative Commons License 2015.08.15 -2 0 6006

XyvalakiXY Baszki Szánalmas vagy !!!

 

Az a beteges hobbid hogy egy olyan oldalon, ami a szép ts csajok képeiről szólt régen és a videókról, embereket fikázol. Sőt  rágalmazol.Senki nem kíváncsi itt a fröcsögésedre.Ráadásul hülyét csinálsz magadból.Mindenki csúnya meg nem igazi ts hanem csúnya meleg fiú. A forrás megbízható Te voltál náluk. Hát haver gratulálok :) Ezek szerint Te vagy a legnagyobb buzi aki még fizetett is érte hogy az állítólagosan csúnya lányokkal legyen. Ha ekkora nagy vagány vagy hogy név nélkül embereket becsmérelsz akik felvállalják magukat........Írd ki a neved !Ha ilyen nagy pofád van !! 

 

UNDORÍTÓ SZAR ALAK VAGY !!!

euroset2015 Creative Commons License 2015.08.15 0 0 6005

Sziasztok Debrecenben tud valaki travit vagy hasonlót szeretném ki probàlni 

melchior00 Creative Commons License 2015.08.14 0 2 6004

Lolly egy prosti! Nem lenézésből, de ő akkor is csak egy prosti! Ez mióta sikersztori? Egy nagyon beteg világban lehet!

Előzmény: Törölt nick (6001)
XyvalakiXY Creative Commons License 2015.08.14 -1 1 6003

Statisztikailag pedig szinte az utolsó helyen állsz hát nézd már meg a nehézséged pl ma :-))))

Láthatod h akármilyen képet raksz ki magadról vagy naponta 10x cserélsz nyitóképet nincs nézettséged hát vedd már észre LOLLY h nem kíváncsiak rád az emberek,ha pedig igy folytatod h továbbra is igy viselkedsz és saját magad járatod le akkor könnyen meglehet h hamarosan a CBA-ban vagy a TESCO-ban látunk takarítani vagy a pályaudvaron a menekültek után a wc-t pucolod!!!

XyvalakiXY Creative Commons License 2015.08.14 -1 1 6002

Hahahahaha

 

Amerikai cég arca 😂😂😂😂 a te pofádat a magyar wc papírra seggtörléshez nem nyomtatnák rád te ostoba idiota bolond hát mennyire akarod te mèg magadat lejáratni???!!!👍😂😂😂 te és a barátnőd kitalálták h te egy amerikai cég arca vagy hát ember életedie nem voltál amerikába, a környező országokba nem voltál teeeeeee.....

Valóban ismernek itthon a kolléganőid mint a leggonoszabb és mindenkinek a legrosszabbakat kívánó moslék emberként!

 

Te itthon is egy szarnak számítasz nemhogy külföldön,te külföldön labdába nem rúghatsz olyan a felhozatal de ezt tudod te is azért tespedsz több éve itthon,még hogy neked fizetnek külföldön 200-300eurot???!!!!Ha ez igy lenne haza sem lehetne téged húzni onnan hisz nem itthon rontanád a pofáddall a felhozatalt és napi 0 vagy 10ezerért bohóckodnál.

Te egy 0 vagy de főleg külföldön!!!

 

Irtàl magadról egy cikket és akkor azt gondoltad h ezt valaki elhiszi??!!!Hát porig aláztad magad ezzel ismét hát téged cirkuszban kellene mutogatni.

Szerintem jobb a lelkednek ha nem tudod h téged hogyan emlegetnek bár ezt te pontosan nagyon is jól tudod😂😂😂

 

MISS MOSLÉK 😂😂😂

 

Hol van belőled az emberség???!!!!Ha gondolod idézhetem h miket meséltél a Britneyről amikor nàlad jártam, a saját barátaid járatod le h milyen csúnyák és igénytelenek meg h ha jót akarunk akkor Britneyhez ne menjünk ès ezt mondtad a haveromnak is.... Az ellenségeimről nem beszélek olyan gyűlölettel mint ami belőled árad a barátaidról!!!!

Megvédenek téged itt is és közben hátóba szúrod őket Amanda látod még cikket is irt rólad mintha valaki lennél és te pedig ilyen gonosz vagy.

 

Nem tudom elképzelni h egy emberben hogyan lehet ennyi gyűlölet és gonoszság mint benned??!!

pandora1 Creative Commons License 2015.08.12 0 2 6000

Nálunk az asszony tudja, sőt... Másnak semmi köze hozzá. Ez az egyik dolog, a másik, én nem tudom itt az oldalon ki-hogy van vele, de én több mint 30-35 éve tudom, hogy valami nem kerek. Ők, vagy ti jobb helyzetben van (vagytok) mint az én korosztályom. Nagyjából a 90-es évek elejéig azt sem tudtam mi van velem. Akkoriban nem lehetett itthon ilyesmiről hallani, olvasni, az internet meg még sehol sem volt. (még mobilok sem voltak ugye) Szóval én hiába is akartam volna hormonozni, műtetni stb... amikor ezek még a sci-fi kategóriába tartoztak nálunk. Személy szerint szurkolok mindenkinek, aki be meri vagy tudja vállalni, és persze kicsit irigylem is őket. De, ha valaki ebből akar megélni (és nem a modellkedésből meg a többi hasonló elfoglaltságból lásd pl. Angéla), akkor attól joggal elvárható, hogy normálisan nézzen ki, igényes legyen magára, környezetére. Persze mindíg lesznek akiknek alacsonyabb a küszöb, és nekik jó lesz bármi is. Az igényességhez nálam hozzátartozik a helyes írás, és az érthető mondatok szerkesztése is. Persze tudom, hogy mindenki hibázhat (közöttük persze én is), de azért próbálja meg mindenki, hátha mégis megy neki. Ja, és persze én csak a saját nevemben beszélhetek, de se te se senki ne gondolja, hogy mondjuk nekem könyebb dolgom. Évtizedek óta úgy élni, hogy tudom nem jó a testem az agyamhoz nem passzol. Nem jó a munkám, mert sokkal szívesebben csinálnék valami nőies munkát, ha tehetném csak női rucikban mászkálnék, és még sorolhatnám. Az internet megjelenése óta itt elmondhatom, leírhatom, ezen kívűl meg a feleségem tudja, és kész. De, már nem változtatok az életemen, mert ahhoz mindent ki kellene dobni, és lenullázni. Egyszóval nekem ne írd, hogy kinek milyen nehéz is megélnie. Neked vagy a másiknak akinek megadatott, hogy úgy éljen, ahogy szeretne, vagy nekem.

Előzmény: Zsolti222 (5998)
XyvalakiXY Creative Commons License 2015.08.12 -1 1 5999

Nem mindegy az neked h ki mit csinál mindenki oda megy ahova akar van aki a feleségés el együtt jár ilyen helyekre ugyh te húzd meg magad az odudba és dugd a fejed a homokba :-)))

 

Britneyre visszatérve hatalmas változáson ment keresztül?!Azért mert van pár szál hosszú haja meg 10centis műkörme ami 10éve volt divat :-))))

 Ha neked orr műtéted vagy bármi másod volt akkor menj még egyszer mert ekkora karvaj orra kevés embernek van én voltam nalad kb 2hónapja tiszta ferfias fejed van és valóban ugyanúgy nézel ki mint a feltöltött fiús fotóidon a változás csupán annyi mint ahogy írtam h van pár szál hosszú hajad amiből ki látszanak az illesztéseid mert kb rövidebb az igazi hajad mint a fiús fotoidon ugyh te ne sorold magad a női kategóriába mert te attól kurva messze vagy te egy meleg fiú vagy jelenleg aki a megélhetés miatt tévedt erre az irányra.

Attól hogyha esetleg melleid lesznek nem leszel nő max egy pasi két szilikonnal...

Bár nem hiszek a műtétedie mivel már lassan két éve írogattad ki h egy hónap múlva kb 4x volt kinnt az adat lapodon kiírva ugyh vegyél vissza az arcodból...

Zsolti222 Creative Commons License 2015.08.11 -2 0 5998

Sziasztok

Napok óta figyelem ki mit csinál itt és most mindenki le fog anyázni de nem érdekel mert ez a két NŐ nagyon komoly dolgokon mentek keresztűül nem könnyű az életük nem tehetnek sok mindenről ti mégis még és még beléjük rúgtok! Elég volt itt legyen vége ez az oldal amúgy is másról szól! Na de az egyik hölgyet nem ismerem a másikat viszont nagyából igen (Brtiney) itt lakik melletünk és egy tündér imádom őt és akárki akármit mond gyönyörű! Szóval ne fikázzátok! Szerintem titeket is lehetne miért pl hogy ezt az oldalt nézitek! A feleségetek mit szólna hozzá ha látná vagy a gyerekek? Szóval mindenki nyugodjon le és inkább szóljon másról a dolog aki meg szereti őket úgy is elmegy hozzájuk ;) Puszi a Csajoknak nektek meg srácok üzenem hogy nyugodjatok le!! Na CSÁ :D

dekopir Creative Commons License 2015.08.11 0 2 5997

Ótvar gedva vagy!

 

Aki téged kíván az  csont buzi!

Előzmény: Törölt nick (5988)
didlov Creative Commons License 2015.08.11 0 2 5996

Long Mint-ről hallottatok már ? :O Nagyon adja a "csaj"

http://www.longmint.com/#trailer

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!