Keresés

Részletes keresés

Graver Creative Commons License 2011.05.03 0 0 8356

Ne idegeskedj ezen, Gica! Már megfigyeltem, hogy a betegségekkel foglalkozó fórumokon elkerülhetetlenül felbukkannak időről-időre a különböző "kuruzslók", marketingesek, stb.
Biztos van köztük olyan is, aki jót akar. De tudomásul kell venni, hogy nem lehet minden módszert "ráhúzni" mindenkire, minden betegségre. Azonkívül a hit nagyon fontos dolog. Nem az istenhitre gondolok, hanem arra, hogy ha valaki hisz egy módszerben, vagy termékben, az már a hitén keresztül is valamiképpen, valamilyen mértékben jó hatással lehet rá. De nem képes ugyanúgy, ugyanabban hinni mindenki.

Jön a hidegfront, érzem...  

Előzmény: Törölt nick (8353)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.03 0 0 8355

Ja ezek az emberek nem tudják milyen az mikor olyan fájdalmad van, hogy négykézláb, de, akkor is kimész wc-re, mert nem akarsz kiszolgáltatott lenni. Meg mikor elkezd bénulni a lábad és tudod, hogy kell lépni, csak sajnos a lábad nem azt csinálja amit szeretnél, akkor hogy is van ez? 

Előzmény: similis (8352)
similis Creative Commons License 2011.05.03 0 0 8354

Hát igen.

 

Meg azt a kilátástalanságot se, hogy mostantól ennyi :(( Holott még nem vagyunk a saját nagyanyánk :(

Előzmény: Törölt nick (8353)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.03 0 0 8353

Szia similis!

 

Tudod azt szeretem mikor fogalma nincs egy embernek, hogy mi bajod van, mert minden gerincbetegség más és más, akkor jönnek papolni, hogy én írányítom a testem. hiába írányítom, ha a testem meg nem azt csinálja. A másik meg az, mikor azt mondja, hogy azt hittem nem bírok felkelni, jó neki, hogy csak hitte.

 

Az a különbség kettőnk között, hogy Ő nem járja az orvosokat. Én sem járom, visznek. Ha tudnék menni én sem mennék orvoshoz, mert minek.

 

A másik mikor azt mondják, hogy nagy trauma ért és azért lettem gerincbeteg. Ugyan milyen trauma ért nem volt haláleset a családban, boldog édesanya és boldog feleség voltam. 

 

Akik ezeket mondják azok még nem érezték azt a fájdalmat amit mi műtöttek.:-(

 

Előzmény: similis (8352)
similis Creative Commons License 2011.05.03 0 0 8352

Teljesen igazad vanGica!

 

Én is bírom mikor hetente megmagyarázzák, hogy majd ettől vagy attól jobb lesz, és azért fáj mert nem engedem el a nem tudom milyeimet, meg stresszes vagyok stb. :((

 

Bizti nekem is attól egyenes az egész gerincem és nem S ahogy kéne, meg a sérv is attól lett meg a méltán híres is álmomban átvette a negatív hullámaimat és azért cseszett el :)

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (8350)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.03 0 0 8351

Mesi mi van? Jelentkezz!

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.03 0 0 8350

Ja és műtve sem vagy, akkor miről beszélünk? bírom mikor egy ember nincs megműtve és leáll vitatkozni egy műtöttel, Örülj neki, hogy soha nem voltál olyan állapotba, hogy műteni keljen, és ezt nem a rezegtetésednek köszönheted. Ja, ha nem segíteni szerettél volna, akkor minek írtál nekem, hogy felnyisd a szemem, hogy ilyen is van. Én is mondhatom, hogy a 78 éves nagymamám szalad mint állat. És?

Előzmény: ghepard (8348)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.03 0 0 8349

Kisérletezzél tovább, örülj neki hogy neked használ. Ezek szerint nem gerincbeteg vagy hanem pszichés és azon tudsz segíteni a rezgéseiddel. Attól, hogy rezegtetek nem fog az elcsúszott csigolyám vissza menni a helyére így nem nyomva az ideget. Hagyjuk ezt, mert szkeptikus vagyok ezekkel a marhaságokkal!

Ennyi!!!

 

Előzmény: ghepard (8348)
ghepard Creative Commons License 2011.05.03 0 0 8348

Tudod, van egy kis lényeges különbség  köztünk - én sehova se járok, semmit se szedek - értem orvosok, gyógyszerek, gyógyteák, természetgyógyászok meg ehhez hasonlók. Én mindent magam csinálok, magamnak kell rájönnöm a dolgokra, magamnak kell kikisérleteznem, kiszenvednem, tapasztalnom - és javulnom. Sejtjeink és úgy az egész testünk inteligens, tud alkalmazkodni, tud javulni, tud fejlődni - csak hagyni kell. Na ez nagyon nehéz. Az a 3 hónap édeskevés, amit hozzá jártál, fogalmam sincs, hogy mit csinált, gondolom neked se volt fogalmad, hogy az mit eredményezhet. Én például azt se tudom, hogy mi az a csakra, de a rezgésekről (nemcsak hangok) sok mindent tudok és a testem működéséről is. Máséról fogalmam sincs.

 

Nem segíteni akartam, az lehetetlen feladat, hisz magamat se ismerem tökéletesen, nem még mást. Egy ember van a világon aki a legtöbbet tehet érted - és az Te vagy magad. Az ember működése nagyon sok mindentől függ, azt csak Te tapasztalhatod ki, mikor hogyan, mennyit stb reagál a dolgokra. A legnagyobb gond a félelem és a fájások leküzdése és a nyugalom elérése - ha ezt el tudod érni, onnantól csak fejlődhetsz. A rezgések nagyon jó fájdalomcsillapítók és egyben nyugtatók is - ez máris elég, hogy az ember sejtjei is megnyugodjanak és feléledjenek.... Számos tudományos kisérlet, cikk, dolgozat  igazolta, hogy a rezgések  (hangok, vibrálások, elektromágneses erőtér rezgései stb) igencsak hatnak az emberre. Jómagam is részt vettem ilyen kisérletekben, adatgyűjtésben, feldolgozásban, értelmezésben, hisz a Földünk keletkezését, életét és működését kutatom kollégáimmal már 38 éve, különleges tekintettel az elektromágneses térre...........

Előzmény: Törölt nick (8342)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.02 0 0 8347

Kordika, nagyon eltüntél. Jelentkezz mi van veled?

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.02 0 0 8346

Nagyon szorítok neked. Ügyes légy.

 

puszi

Előzmény: Malagurski75 (8345)
Malagurski75 Creative Commons License 2011.05.02 0 0 8345

Gicus kár hogy ez lett a vége,kíváncsi vagyok mit fog a Rácz Doktornő mondani.....Megvolt a CT,este megyek a Vereshez.....Jelentkezem,puszi!

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.02 0 0 8344

Szia greta- gitta, írd meg holnap mikor érsz rá beszélni, mert tegnap összeomlott a gépem és újra kellett telepíteni. Még vannak programok amik nincsenek beállítva.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.02 0 0 8343

Sziasztok!

 

Beszéltem a manuálterapeutával, mivel 1 nap pihentetésre nem javult az állapotom, nem csinálhatom a tornát. Azt mondta, hogy felhívja a Rácz Dr- nőt és beszél vele, hogy mi legyen a teendő, mert így nem nyúlhat hozzám. Szerdán kell felhívnom és, akkor mondja meg, hogy mi lesz.:-(

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.02 0 0 8342

Szia!

 

Beleolvastam a fórumba. Jártam természet gyógyászhoz és ezen a rezegtetésen már túl vagyok. Csináltam kitartóan, de nekem nem segített. 3 hónapig jártam, minden nap csináltam ezt a rezegtetést, minden csakránál más volt a magánhangzó és ezt be is gyakoroltam ott a természet gyógyásznál. Ásványokat tett rám és lámpás kezelést is csinált. Hatástalanul. Biztos van olyan, hogy valakinek használ, de szerintem az is számít, hogy kinek mi a baja. Ahogy írod, hogy azt hitted nem bírsz felkelni a fájdalomtól, de végülis felkeltél és ahogy írod még dolgozni is elmentél. Nekem nagyon sokszor van, hogy nem bírok felkelni és nemhogy dolgozni, de örülök, ha a mellékhelységig eljutok. A cipőmet meg 3 éve nem bekötni, de felvenni sem bírom egyedül. Nem bírok ülni, állni, menni, mert, ha terhelem egyből begyullad az ideg és olyankor megmozdulni nem bírok a fájdalomtól.

 

Örülök neki, hogy neked ez hatásos és köszönöm, hogy segíteni akartál.

Előzmény: ghepard (8341)
ghepard Creative Commons License 2011.05.02 0 0 8341

Kedves fórumtárs, én nem mondom, hogy próbáld azt amit én csinálok már 8 éve, de itt vannak linkek, ha kedved szottyan legalább átfuthatod. Lehet megértesz valamit. Mindenki a maga életének kovácsa - én igyekszem.......

 

Hát itt van elég bőségben, hsz-saimban és az irományomban próbálom meg is magyarázni, hogy hogyan és miért működik ez a dolog, mert hogy működik, arról már sokszor meggyőződtem:

felkértek, hogy nyissak topikot a rezgésekről, itt van:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9197399

Mivel gondolom, hogy a szemek nagyon fontosak az ember számára (állapotuk kihat az egész testre, így a szívre is), arra meg saját elgondolásom szerint nyitottam topikot, itt van:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9207204

És itt található az én összefoglalóm, amire felkértek az első topikban:
ftp://geofftp:rEadfTp@web.sav.sk/bl-graphs/animation/rezgesek-fekete-feher.pdf

Előzmény: Törölt nick (8332)
ghepard Creative Commons License 2011.05.02 0 0 8340

Te már nem vagy benne lehet biztos. Én meg biztosan tudom, hogy nekem nem volt jó, sose volt jó. Nekem is voltak akkora fájásaim, hogy nem tudtam, hogy fel tudok e kelni az ágyból, a cipő befűzése szinte lehetetlen dolognak látszott. Hogy eljutotok a mélóig, azt nem is akartam elhinni - de elindultam és valahogy beértem a melóba is. Mikor a legnagyobb fájásaim voltak kezdtem el rezegtetni,  hangoskodni, vibrálgatni - tehát nem valahogy tornázgatni meg nyújtogatni, meg mit tudom én mit, amit eddig csinálgattam. A téli focitól már nagyon féltem, mert utána azt hittem, hogy végem van. És nézzünk oda, azóta meg se kottyan - pedig néha 90 percet futkározok a fiatalokkal  mínusz 12 fokban, 20 cm hóban. Még olyan 6 éve ettől teljesen kiborultam, mint mondom ma meg se kottyan.........

Előzmény: Törölt nick (8330)
ghepard Creative Commons License 2011.05.02 0 0 8339

Na ez az. A torna után még rosszabb. Ha hogyhogy rosszabb? Érted hogy miért rosszabb? Nekem sokáig tartott megérteni a dolgokat. Azon igyekszek hogy jobb legyen az állapotom. Nagyon szeretek és szerettem is sportolni, még 59 éves fejjel is fiatalokkal focizom hidegben, hóban, fagyban, melegben, szélben, esőben stb... Ez nem probléma, a probléma az - hogy tudom már, hogy ez nem is olyan jó és igyekszek olyant csinálni, amitől jobban vagyok. Na ezek a rezgések.........

Előzmény: Törölt nick (8308)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.01 0 0 8338

Küldtem emailt.

Előzmény: greta-gitta (8333)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.01 0 0 8337

Mesi, nagyon szorítok neked holnap. Majd jelentkezz, ha végeztél.

 

puszika

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.01 0 0 8336

Igen, csak mennem kell, de nehezen engedem ki olyankor. Az egyik orvos mondta, hogy engem, akkor kell műteni, ha elakad a vizeletem. Azért azt nem szeretném. 

Előzmény: luci71 (8334)
luci71 Creative Commons License 2011.05.01 0 0 8335

Szia!

Túl vagy már az infúziós kezelésen?

Az én tapasztalatom az volt ha a csigolyámat helyre tették és utána kaptam a komplett kezelést (fizikó,torna,infuzió,tangentor,masszázs)akkor nagyobb volt a siker bizonyos ideig.Most is igy vagyok,elöbb volt a steroid injekció gerincbe,majd helyretétel és most kapom a komplett kezelést,az infuzió megvolt már 5.A többi folyamatosan van még.

Előzmény: greta-gitta (8275)
luci71 Creative Commons License 2011.05.01 0 0 8334

Nem, nekem még ilyen érzés nem volt.De még visszatartani tudod,tehát csak menned kell.

Én akkor gyulladásgátlót szedek,és ha nem múlik akkor megyek a dokihoz,ha kell helyre rakja az elcsúszott csigolyámat vagy jön az injekció(steroid).  

Előzmény: Törölt nick (8332)
greta-gitta Creative Commons License 2011.05.01 0 0 8333

Szia Gica! (s a többiek) Azt hiszem sajnos Veled egy cipőben járok, hiába nem volt még műtétem(tavaly már egy valaki nekilátott volna egy sima porckorong műtétnek, de mondta valaki hogy vigyázzak vele, mert lehet, hogy instabil) Szóval az a baj, hogy az alsó szakaszon biztos növekedett az instabilitás-érzem-hülye voltam-egy csomó vad nyújtó,függeszkedő gyakorlatot csináltam, amíg jól voltam-s nem fogtam fel, hogy ezzel tönkreteszem, az amúgyis gyenge szalagokat.S most iszom a levét és nagyon félek, mivel begyulladt -vagy valami nagyon rossztörtént a fenti szakaszon is,ahol eddig nem volt baj.

Szinte állandó izomgörcs, szúró, égő érzés a hátam közepéből-sokszor az egész fejembe, karomba, ha fekszem néha a lábamba is. Jó lenne Gica, ha írnál az email címemre, jó lenne tudni a telefonszámod, vagy skypot)-az adatlapomon ott az email címem. Köszi, ha megteszed.(a szúró-fájó  érzés sajnos fekvéskor is jelentkezik.Volt már Neked ilyen?

Előzmény: Törölt nick (8331)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.30 0 0 8332

Luci, azt szeretném kérdezni, vagy bármelyikőtöktől, mikor begyulladtok és sugárzik lefelé a fájdalom, hogy szokott folyamatos vizelési ingeretek lenni? Mert, ha én be vagyok gyulladva állandó vizelési ingerem van és folyamatosan tudok pisilni, pedig olyankor inni se nagyon szoktam és mégis 5 percenként pisilek, csak nem tudom, hogy mit. Urológus látott, szerinte a gerincemtől van. De mostmár be is bizonyosodott, mert, ha kicsit jobban vagyok, akkor ez a panasz megszűnik.

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.30 0 0 8331

Hát igen az a baj, hogyha alul instabil, mivel nem tudsz mozogni előbb vagy utóbb az egész gerinc instabillá válik. Nekem az egész instabil. Hol a nyakam miatt szenvedek, hol a derekam, megőrülök már a fájdalomba. Nagyon félek én is, hogy mi lesz. Ha azt mondanák, hogy holnap operálnak, bele mennék, mert nem látok esélyt, hogy ebből én felállok. 1 hete csinálom megint a tornát és ennyi volt, már be is gyulladtam.

Előzmény: greta-gitta (8329)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.30 0 0 8330

Nem vagyok már biztos benne, hogy jó a torna, mindig begyulladok.:-( Most 1 kicsit csillapodott, hogy be vettem az esti gyógyszereket, de a fenekembe úgy ugrál az ideg meg a lábamba. És elkezdte a lapockámnál is szúrkál mint a fene, ahogy írtad sehogy sem jó, ha fekszek is úgy szurkál. 

Előzmény: similis (8328)
greta-gitta Creative Commons License 2011.04.30 0 0 8329

Igen, még nem voltam operálva, de most én is úgy érzem , hogy beledöglök a fájdalomba! S én tettem rá egy jó nagy lapáttal.

Igen,azt eddig is tudtam, hogy alul instabil, de lehet, hogy most felül is az lett. Nagyonb félek!

 

Előzmény: Törölt nick (8317)
similis Creative Commons License 2011.04.30 0 0 8328

Basszus :( Tényleg jó ez a torna... Nem tudom miért csináltatják ennyire felelőtlenül.

 

Jobban vagy legalább kicsit?

Előzmény: Törölt nick (8324)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.30 0 0 8327

Brummadra, írd meg légyszíves privibe, hogy ki operálta a párodat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!