Keresés

Részletes keresés

Mindenváró Ádám Creative Commons License 2014.03.31 0 0 98353

Nem értem miért szilvakukcoskodsz, amikor nincsenek is pontos információid a témáról :-)
Nem olvastad a linkeket amiket odatettem neked..?

Na mindegy, nekem és pár ismerősömnek vannak és szerintem szépen és jól dolgoznak és hasznára válnak a kertnek.  Aki nem hiszi járjon utána.

 

Előzmény: szilvakukc (98351)
hevezoli64 Creative Commons License 2014.03.31 0 0 98352

Ezt van aki le meri írni???...hihetetlen

 

Tőlem napsugarat lehet venni, a telek sarkába kell felakasztani....((

Előzmény: Mindenváró Ádám (98350)
szilvakukc Creative Commons License 2014.03.31 0 0 98351

Bocsáss meg, de inkább "Sokatváró Ádám"-nak kéne nevezned magad! Ez megint egy néphülyítés! A poszméhek(triviális néven dongó) először is, rohadtul nem bogarak, hanem hártyásszárnyúak, ugyanúgy a mézelő méhekhez tartoznak, mint a házi méh, másodszor is, mivel csak a királynő telel át, kevesen vannak(pár százan, míg a házi család lehet akár ötvenezer is), nem mérvadóak a beporzásban. A reklám helye szerintem egyébként is ebben az esetben a "vegyél tőlem poszméhet balek" című topikban van!:))  

Előzmény: Mindenváró Ádám (98350)
Mindenváró Ádám Creative Commons License 2014.03.31 0 0 98350

Sziasztok,

 

Előzetes piacfelmérés félét végeznék... Ha valakit érdekelne a kiskertjébe jövő tavaszra "üzemképes"  poszméh fészek, kérem jelezze az ugy515@freemail.hu email címen.  Jó maréknyi összefogott, részben betelepült bambuszt jelent, ami a tél folyamán kihelyezhető, majd belőle kora tavasszal kelnek
ki a bogarak és hamar elszaporodnak. Az ára 4000 ft/csomag lesz + postaköltség.

A poszméhek hasznáról a kiskertben: 
http://www.kertpont.hu/index.php?menu=cikk&CId=805
http://www.zephyrkft.hu/poszmeh.html

zsorsz Creative Commons License 2014.03.31 0 0 98349

erősen

Előzmény: zsorsz (98348)
zsorsz Creative Commons License 2014.03.31 0 0 98348

Persze,én is a földön járok,de arra gondoljunk erőssen a fagyosszentek jóindulatára és megmaradjon!:)

Előzmény: szilvakukc (98343)
sogi01 Creative Commons License 2014.03.31 0 0 98347

                                                   vf1 linkgyüjteménye  

 

 

   linkás jóreggelt!   

Hogyan készítsünk jó pálinkát?  Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken: 

 

                                                          A tudás forrása

                                           http://www.snapszmester.uw.hu/

                         Snapszmester és Nabiti összefoglalója a pálinkafőzésről

 

      Szárított fajélesztők hatása                                  Hagyományos kisüsti eljárás

Miklós1 összegzései a ph beállításról                Miklós1 összegzései a cefre elkészültéről 

 Kationcserélő műgyanta használata                          Firekiller tűzvédelmi tanácsai

                                              Miklós1 féle pálinkafőzési 1x1

Előzmény: sogi01 (98340)
forgione1 Creative Commons License 2014.03.30 0 0 98346

A rézbogrács beszerzési helye is ott van a reggelinkben.

Előzmény: Ulanti (98341)
rézműves1 Creative Commons License 2014.03.30 0 0 98345

...erre csak azt tudom mondani, hogy álmodozni jó!!! és ráadásul ingyé van...különben is megmondta a Korda Gyuri bácsi, hogy "gyerekek, egészség legyen, a többit megvesszük pénzé"...

Előzmény: szilvakukc (98343)
szilvakukc Creative Commons License 2014.03.30 0 0 98344

Találtam egy hirdetést, a Harsányi Gábor árul egy csomót:

 

"Most vámügynök-e maga Miszter?

Vagy apeh ellenőr, Möszijő?

Ha bennem áldozatot tisztel,

Az üzlet az felejthető.

Csillog a cucc a kezemben,

Törvénytelen ez a kincs,

De nem büntessen má meg ember!

Me egy huncut vasam sincs!

 

Rézbográcsot vegyenek,

Most viszik Józsik, s Antik,

Rézbográcsot vegyenek,

A jelszavam: Romantik!

Ezzel tört borsot az öregapám,

A vépékópé orra alá,

Rézbográcsot vegyenek,

Az inkognitóm nem tart soká!

 

 

Rézbográcsom ezer éves,

Tiszta grünspann az egész,

Énnekem nincs ezer évem,

Rohadtul kéne a pénz!

Randira vár NAV, a drága,

Indul egy új szerelem,

Nem tom mégis hogy csinálja,

Hogy már ma otthon keressen!

 

Rézbográcsot vegyenek…….":DDD

Előzmény: Ulanti (98341)
szilvakukc Creative Commons License 2014.03.30 0 0 98343

Persze! Most megy az álmodás, meg a nyáladzás!

Aztán jön a Pongrác, meg a Bonifác!

Osztán lesz sírás, meg rívás!:))

Előzmény: rézműves1 (98337)
johannesh Creative Commons License 2014.03.30 0 0 98342

594 a pálinkás cuccuk adásvételében

Előzmény: Ulanti (98341)
Ulanti Creative Commons License 2014.03.30 0 0 98341

Pálinkás jó estét mindenkinek ,mértékkel de ízletest!Segítségeteket kérném ,már mindent beszereztem a söröshordós megoldáshoz ,csak réz bográcsot nem kaptam! Már mindenkit megkérdeztem ,ráállítottam de semmi .ha esetleg valakinek lenne eladó vagy ötlete hol lehet venni az kérem írjon !Csere is érdekelne ,lenne egy 50l üvegballonom és természetesen készpénzt is adnék érte.Válaszotokat előre is köszönöm!

Üdv :Ulanti

sogi01 Creative Commons License 2014.03.30 0 0 98340

                                                vf1 linkgyüjteménye  

 

 

   linkás jóreggelt!   

Hogyan készítsünk jó pálinkát?  Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken: 

 

                                                          A tudás forrása

                                           http://www.snapszmester.uw.hu/

                         Snapszmester és Nabiti összefoglalója a pálinkafőzésről

 

      Szárított fajélesztők hatása                                  Hagyományos kisüsti eljárás

Miklós1 összegzései a ph beállításról                Miklós1 összegzései a cefre elkészültéről 

 Kationcserélő műgyanta használata                          Firekiller tűzvédelmi tanácsai

                                              Miklós1 féle pálinkafőzési 1x1

Előzmény: sogi01 (98333)
beller1 Creative Commons License 2014.03.30 0 0 98339

Pályinkás jó reggelt mindenkinek:))))))))))))))

zsorsz Creative Commons License 2014.03.29 0 0 98338

Ne is mond!......nem tudok betelni velük.

Előzmény: rézműves1 (98337)
rézműves1 Creative Commons License 2014.03.29 0 0 98337

...nem vagyunk kómában, csak szerintem mindenki nézi a fákat, meg a virágokat...gyönyörűség volt nézni az ablakból a szomszéd hatalmas kajszi fáját, ott már a szirmok is lehulltak...az én kertemben pedig ezerrel virágzik a cseresznye és minden tele van méhecskékkel...öröm nézni úgy dolgoznak...

Előzmény: zsorsz (98334)
zsorsz Creative Commons License 2014.03.29 0 0 98336

Ha Isten is úgy akarja,megmarad ami a fákon mutatkozik,reméljük lesz miről beszélni!

Előzmény: sogi01 (98335)
sogi01 Creative Commons License 2014.03.29 0 0 98335

Vagy, minden kedves újonc átolvasta a "regge-linket" !

Megtanultak mindent? :-)

 

Előzmény: zsorsz (98334)
zsorsz Creative Commons License 2014.03.29 0 0 98334

No,ez kellett?Admin lemondott....a topik kómában....sebaj,eggs egy kökénnyel!

sogi01 Creative Commons License 2014.03.29 0 0 98333

                                                 vf1 linkgyüjteménye  

 

 

   linkás jóreggelt!   

Hogyan készítsünk jó pálinkát?  Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken: 

 

                                                          A tudás forrása

                                           http://www.snapszmester.uw.hu/

                         Snapszmester és Nabiti összefoglalója a pálinkafőzésről

 

      Szárított fajélesztők hatása                                  Hagyományos kisüsti eljárás

Miklós1 összegzései a ph beállításról                Miklós1 összegzései a cefre elkészültéről 

 Kationcserélő műgyanta használata                          Firekiller tűzvédelmi tanácsai

                                              Miklós1 féle pálinkafőzési 1x1

Előzmény: sogi01 (98324)
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.28 0 0 98332

Mint magam.

Láttál!

Előzmény: stapika (98331)
stapika Creative Commons License 2014.03.28 0 0 98331

Bronzkori a pajzsod?

Előzmény: Törölt nick (98330)
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.28 0 0 98330

Bronzból főző?

Várjuk meg mit mondanak SZAGÉRTŐK.

Előzmény: stapika (98328)
firekiller Creative Commons License 2014.03.28 0 0 98329

Ahhoz először ki kellene váltania a gyártási engedélyt :)

Előzmény: stapika (98328)
stapika Creative Commons License 2014.03.28 0 0 98328

A pajzsból főző lesz?Vagy már az?:-))

Előzmény: Törölt nick (98327)
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.28 0 0 98327

Lemonytam.

Előzmény: szilvakukc (98326)
szilvakukc Creative Commons License 2014.03.28 0 0 98326

Így van! Egyetértek! Pálinkás Admin monnyon le! Monnyon le! Monnyon le!:DDD

(Ha többet nem írok, ne válaszoljatok, és ne feledjétek, szerettelek Titeket! Persze, ez nem igaz:DD)

Előzmény: gombászok (98311)
szilvakukc Creative Commons License 2014.03.28 0 0 98325

Ja, értem! Ha négy liter cefrét készítettetek volna, nem lenne normális a bunda mérete, de mongyuk egy 60-asban, már az.

Előzmény: bolem87 (98323)
sogi01 Creative Commons License 2014.03.28 0 0 98324

                                                      vf1 linkgyüjteménye  

 

 

   linkás jóreggelt!   

Hogyan készítsünk jó pálinkát?  Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken: 

 

                                                          A tudás forrása

                                           http://www.snapszmester.uw.hu/

                         Snapszmester és Nabiti összefoglalója a pálinkafőzésről

 

      Szárított fajélesztők hatása                                  Hagyományos kisüsti eljárás

Miklós1 összegzései a ph beállításról                Miklós1 összegzései a cefre elkészültéről 

 Kationcserélő műgyanta használata                          Firekiller tűzvédelmi tanácsai

                                              Miklós1 féle pálinkafőzési 1x1

Előzmény: sogi01 (98318)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!