Keresés

Részletes keresés

farkaskolyok Creative Commons License 2016.01.24 0 1 11273

Ha van még pár hasonló történeted, akkor nyugodtan oszd meg! :)

Előzmény: akos_90ma (11261)
lacka1234 Creative Commons License 2016.01.23 0 0 11272

Várom a folytatást....jó olvasgatni.

Előzmény: JUSTYOUANDME (11270)
neiskérdezd Creative Commons License 2016.01.22 0 0 11271

Ez is nagyon tetszett :D ujra köszi :) ^^, jó történetek ezek :D :) jól vannak megirva :) nem kell rajta annyit gondolkozni mer minden adott csak lekell irni szépen :D najó azt hogy milyen formában viszed át egy ilyen izgató storiba az persze tőled függ :D és tetszik ahogy irsz :D

Előzmény: JUSTYOUANDME (11270)


JUSTYOUANDME Creative Commons License 2016.01.22 0 2 11270

Sziasztok, örülök, hogy tetszett a történet! :)
Akkor ennek örömére most leírom nektek mi történt velünk másnap, azaz szombaton.

 

Reggel együtt mentünk zuhanyozni, a zuhany alatt pedig érzéki csókcsatát vívtunk, csak úgy faltuk egymás száját, miközben én ujjaztam Ádi popsiját, amire kéjes nyögések voltak a reakciók amelyeket a számba lehelt két csók között. Forrt a levegő a fürdőben, azonban tudtuk hogy lassan mennünk kell reggelizni, így itt több említésre méltó dolog nem történt. Felöltöztünk, mert a szülőkkel 9-kor beszéltük meg a találkozót az étterem előtt, ahol reggeliztünk. Indulás előtt Ádi elkapta a karomat, visszahúzott, megcsókolt, én pedig a fülébe súgtam, hogy:

-Szeretlek!

-Én is szeretlek!-jött a válasz, majd egy csók és mentünk is reggelizni. Kaja után mindenki ment a szobájába átöltözni a fürdéshez. Ahogy ott öltözködtünk jól szemügyre vettem szerelmem minden apró porcikáját: mellizmát, kockás hasát, eres, szép formás farkát, csinos, sima popsiját és arra eszméltem, hogy iszonyatosan beindultam és álló farokkal bámulok Ádira, amit ő is észrevett, majd nevetve odadobta a shortomat, hogy nyugodjak le, mert a medencében nem fognak örülni az álló farkamnak. És igaza is volt úgyhogy próbáltam elterelni a gondolataimat másfelé, de csak nagyon nehezen sikerült elérnem, hogy lelankadjak. :D
Ezután felvettük a fürdőköntösöket és lementünk a medencéhez, ahol vagy 2 órát végigökörködtünk a vízben, majd egy kellemes szaunázás következett. Itt már nem bírtam magammal és egy óvatlan pillanatban lesmároltam Ádit, akinek meglepődni sem volt ideje, olyan gyorsan történt minden, hiszen nem akartam, hogy bárki is meglásson minket. 

A szüleink a kicsiket elvitték egy a szállodán kívüli városi játszóházba, hogy kifuthassák, kijátszhassák magukat, nekünk pedig adtak 5-5 ezer forintot, hogy ha el akarunk menni a városba menjünk nyugodtak, de ők a kicsikkel olyan 5 fele érnek vissza a hotelba, ezért legkésőbb 6-ra mi is érjünk vissza. Ez volt a kérésük. 

El sem tudom mondani mennyire megörültem, azonnal felmentünk a szobába ahol gyorsan elmentünk zuhanyozni, hogy lemossuk magunkról az uszodavizet és megcsináljuk a beöntést is. Én előbb végeztem, ezért meztelenül befeküdtem az ágyba, gondoltam megvárom amíg Ádi végez, jött is nemsokára, kb 10 percet kellett rá várnom, de ez is egy örökkévalóságnak tűnt. Amikor kilépett a fürdőből gyönyörű, eres farka betonkeményen állt és követelte a kielégülést. Ádi az ágy széléhez jött és számba adta férfiasságát, amit én nagy elánnal kezdtem szopni, és mivel ilyenkor már tudtam mélytorkozni, ezért úgy is csináltam neki, amit ő kéjes nyögésekkel, sóhajokkal nyugtázott miközben merev farkamat verte. Ádi egyszer csak felnyögött:

-Nagyon jó vagy, áhh, jövök baby!- Sosem szólít baby-nek, mindig Bence, Bencus, vagy szerelmem vagyok környezettől és helyzettől függően, viszont az, hogy ilyen reakciókat váltottam ki belőle felizgatott és csak még jobban szívtam, nyaltam, szoptam azt a gyönyörű szerszámot, amelyre egész nap vágytam. Ebben a pillanatban azonban Ádi megfeszült és teleévezte a számat, én pedig csak nyeltem a gecit ahogyan tudtam de egy kicsi így is a mellemre és a hasamra folyt, ahonnan a két kockám közül Ádi kinyalta :) Most én következtem, lévén, hogy nekem nagyobb a farkam Ádi nem tudott mélytorkozni, de így is olyan fantasztikusan szopott, hogy nyelvcsapásaival néhány perc alatt a csúcsra juttatott, és teleélveztem a száját. Ő azonban még nem nyelte le hanem megcsókolt és közben átadta nekem a geci egy részét. Érdekes módon ezt mindig is nagyon élveztem együttléteink során.

Ezután az orgazmus után én annyira ki voltam a gyönyörtől, hogy nem voltam egyhamar harcképes, ezért mondtam Ádinak, hogy most csak ő lesz az aktív. Nem sokat habozott, amint a hasamra fordultam éreztem nyelvének törekvő mozdulatait ánuszomban, majd 1-2-és kicsit később 3 ujját magamban, ami eszméletlen jó érzés volt. Ezután pedig a farka következett, húzogatta a vágatomban fent, és lent majd egyszer csak berakta, a 3 ujjas ujjazás ellenére teljesen kitöltött Ádi gyönyörű szerszáma és úgy mozgott bennem, hogy csak úgy nyögtem a kéjtől, később misszionárius pózban folytattuk az aktust, eközben Ádi a farkamat is verte, ami ekkor már újra teljesen kemény volt, és közben a hasamat tapizta, majd érzéki csókolózás közben telespriccelte a seggem forró gecijével. Majd mikor kihúzta belőlem lankadt farkát mohón kapta be az enyémet és juttatott el másodszor is a csúcsra. 

-Este én duglak meg,- mondtam neki pajkosan majd a seggemből kifolyó ondót ujjamra kentem és onnan nyaltuk le ketten.

 

lacka1234 Creative Commons License 2016.01.19 0 0 11269

Szia ...nagyon izgat a további történet is az egészet élvezettel és csöpögő farokkal olvasatm végig pedig ma már elélveztem egyszer----kétszer.....várom a folytatást. Puszi.

Előzmény: JUSTYOUANDME (11267)
neiskérdezd Creative Commons License 2016.01.19 0 0 11268

Szuper egy történet :D :) köszi, tetszett :) nem is kell mindenről a durva szexnek szólnia :D a szeretkezésben az a sok érzelem az nagyon kell :D attól lesz olyan különleges, olyan kivételes :D am a barátodnak is köszi :D hogy nem zavarta, hogy leirtad :) legyetek boldogok :)

Előzmény: JUSTYOUANDME (11267)
JUSTYOUANDME Creative Commons License 2016.01.17 0 9 11267

Sziasztok!

Nos, nagyon sokáig gondolkoztam azon, hogy megosszam-e veletek a történetemet, de végül úgy döntöttem, hogy leírom:)

Azt előre bocsájtom, hogy több történetem is van, de egyik sem koleszos, és mindegyik megtörtént eseményt ír le.

 

 

Amit rólam tudni kell: Bisexuális 17 éves gimnazista srác vagyok, 185cm magas, 80kg, barna hajjal, szemmel és sportos testalkattal. A történtet egy vidéki wellnes-szállodában játszódik, ahol én és a családom az egyik osztálytársammal(aki egyben a  pasim :) ) és családjával töltöttünk el egy hétvégét, azért mentünk együtt, mert mi is és a szüleink is már 10 éve szoros barátságot ápolnak.

Osztálytársam (Ádám) külső jegyeiben hasonlított rám, azt leszámítva, hogy 10 cm-el alacsonyabb volt, amit én előszerettel róttam fel neki egy egy összetűzés alkalmával :D 

Tudni kell, hogy itt már egy pár voltunk Ádival (erről a családoknak persze fogalma sem volt), és mivel minket egy szobába raktak, az öcsémet és Ádi 2 húgát pedig egy másikba, tudtuk, hogy egy fantasztikus hétvége vár ránk. 

Történetünk pénteken kezdődik, amikor suli után 2 óra körül megérkeztünk a szállóba. A kicsik kérésére egyből a medencét vettük célba, mindenki ment átöltözni. A szobába érve Ádi megcsókolt, ledöntött az ágyra és elkezdte a farkam markolászni farmeron keresztül, ám mivel mennünk kellet abbahagytuk a játékot, amit mindketten bántunk. Miután játszottunk a kicsikkel, és úsztunk néhány hosszt beültünk szaunázni, ahol elkezdtünk dumálni:

-Alig várom hogy este legyen már-kezdtem és végigsimítottam borostás arcát

-Nem vagy egyedül-mondta Ádi és megsimogatta a combom, de itt abba is hagytuk, nehogy valaki ránk nyisson.

Nemsokára felmentünk lezuhanyozni amit persze együtt tettünk meg, de ekkor egy fél órás csókon kívül semmi nem történt

A vacsora kellemes hangulatban telt, mindketten kaptunk egy-egy sört, a szülők pedig valami különleges francia bort választottak. A vacsi után egyből a játszószobába mentünk, ahol a kicsikkel ping-pong oztunk és csocsóztunk.

Ezután kezdődtek az érdekes dolgok :) Miután mindenkinek vagy háromszor jó éjszakát kívántunk felmentünk "aludni" a szobába. Azonban most nem engedtem, hogy Ádi megelőzzön, nekiestem és csókoltam, simogattam, érintettem, ahol csak tudtam. Hamar lekerültek a ruháink és ott álltunk mindketten egy szál ádámkosztümben. Letérdeltem Ádi elé és a számba vettem a farkát. Vastag, 18cm-es farka van, ami vastagságra megegyezik az enyémmel, ám 2cm-el rövidebb, ezért mindig meg is kaptam a magamét, hogy mi az, hogy nekem 20cm, neki meg 18 :D.Miközben szopni kezdtem már a sajátomat vertem egy kézzel. Úgy csináltam neki ahogy mindig is:Nem hagytam ki egy négyzetmillimétert sem, nyaltam faltam, majd kb 15perc után elsült a számba, de nem nyeltem le, hanem felálltam, megcsókoltam és közben még a kezemmel az utolsó ondócseppeket próbáltam kipréselni a farkából. Két csók között a fülébe súgtam, hogy szeretem, amire az volt a reakciója, hogy megkaptam szinte ugyan azt az érzéki kényeztetést amit az előbb ő kapott tőlem. mikor végeztünk nem tudtam hogy a szám szélén melyikünk gecije maradt, de Ádi egy csók közben eltüntette.

(Lehet furán hangzik ez a sok csók, de mi nem baszni és kefélni szeretünk-csak néha ;)- hanem inkább szeretkezni)

Ezután bementünk a fürdőbe, ahol mindenki elintézte magának a popsi kitisztítását. Ezt mindig nagy körültekintéssel és alapossággal végeztük el, mert az első néhány alkalom kivételével mindig gumi nélkül dugtunk. A szerepeket állandóan váltogattuk, most valamiért én voltam elsőre az aktív, Ádi hanyatt dobta magát az ágyon ráfeküdtem és megcsókoltam, majd lefele haladva testének minden pocikáját végigpusziltam,a mire kéjes nyögések jöttek válaszul. Lankadt farkát keményre szoptam 2 perc alatt, majd a hasára fordítottam, popsiját az égnek meresztette, így pedig akadálytalanul hozzáfértem a segglyukához, amit mohón, bő nyállal kezdtem nyalni.Fel és le csúszkált ujjam és nyelvem is a két farpofa között , és sokszor belenyaltam, beledugtam az ujjam a lyukába is. Nem volt semmi kellemetlen tényező az alapos tisztálkodásnak és annak köszönhetően, hogy az arcunkon kívül mindketten borotváltuk mindenünket. Az arcunkat azért nem, mert már korunkhoz képest tekintélyes, összefüggő borostánk van, amit mindketten sexinek találtunk a másikon. Na de visszatérve a történethez, miután Ádit kinyaltam és megujjaztam egy kis síkosítót tettem mind a farkamra mind a szerelmem popsijára. Kicsit húzogattam kőkeményen meredező farkamat a feneke körül, felette és alatta, majd amikor már szegény Ádi majd megőrült megkönyörültem rajta és betettem neki.

Az egész aktus fél óráig tarthatott körülbelül, ezalatt kipróbáltuk a misszionáriust, amit mindketten szeretünk, mert végig lehet smárolni, valamint a lovagló és kutyapóz is megvolt. A végén Ádi fenekébe élveztem, majd miután kivettem a farkam 69be váltottunk. Én keményre szoptam őt, ő pedig "levezetett"engem. Arra ügyeltem, hogy most ne a számba menjen el, hanem majd a seggembe. A forgatókönyv hasonló volt, azzal a különbséggel, hogy Ádi egyszer csak valami olyat tett a fenekembe, amiről tudtam, hogy se nem nyelv, se nem ujj, se nem farok. Hátrapillantottam és elnevettem magam, mert fájni nem fájt, sőt érdekesen élvezetes volt ahogy egy répával(!) :D tágít Ádi. Megkérdeztem, hogy mégis honnan szerezte, amire az volt a válasz, hogy ezt már rég mondani akarta csak elfelejtette és ezért ma reggel még suli előtt elrakta a répát, hogy kipróbálhassa velem. Azonnal bocsánatot kért, hogy nem szólt, tisztára elszontyolodott, de én felültem, megcsókoltam és mondtam neki, hogy nem haragszom, sőt élveztem, de már megőrülök, azért hogy betegye a saját hús vér farkát. Ekkor még egy csók jött, majd letepert, síkosította amit kellett és betette. Ő valamivel tovább, kb 40percig dughatott, a pozíciók ugyan azok voltak, annyi volt a különbség, hogy egyszer csak kihúzta, odaállt a falhoz, felemelt és úgy dugott majd beleévezett a seggembe.

Ezután tiszta gecisek voltunk, szóval el kellett mennünk zuhanyozni, ám ez az újabb orális sex és csóközön miatt 40 percesre nyúlt. Fél3 körül fáradtan, meztelenül zuhantunk be az ágyba, ahol kiskifli-nagykifli pózban elaludtunk. Reggel pedig meredező férfiassága keltett 7óra környékén.

Ezen a hétvégén még sok izgalmas dolog megtörtént velem és Ádival, ha tetszett ez a történet, talán azokat is leírom majd ide:)
Ui.: Ádi tud róla, és örül neki, hogy ezt a történetet kiírtam ide.

Törölt nick Creative Commons License 2016.01.17 0 0 11266

Szia, te élsz még? :D

Előzmény: vpeg (7313)
neiskérdezd Creative Commons License 2016.01.09 0 0 11265

Én is szeretem az irásaidat :) mindig hármas érzés van bennem ilyenkor, elősször mindig megörülök ha látom hogy van új történeted :) aztán... :/ roszul érzem magam (ugymond ilyen féltékenységem lesz, pedig nem szeretek az lenni mert rosz dolog) az élményeid olvasva, a legvégén amikor irod, hogy már megint elröppent az a fantasztikus élmény akkor pedig szomorú :/ és belegondolok, hogy hogyvagy? Jól  vagy? Mennek a dolgaid? Mennyi energiád marad, van-e ujabb lelkesedésed? Honnan ez a sok sok önbizalom? Biztos rosz érzés neked és utána mégis valahogy bevonzod a jót, a szerencsét :) érdekes. Remélem jól vagy és még sok kellemes élményed lesz :) és lelkes maradsz meg boldog meg vidám :D meg stb stb :D

Előzmény: akos_90ma (11261)
totalkáró Creative Commons License 2016.01.07 0 0 11264

Szia. Tökjó, hogy ilyesmiket megléltél. Jó olvasni valóban. Engem egyébként azért érdekelne, hogy azóta hogy alakult az életed. Maradtál-e a "pályán" :) Hogyysmint éled a bi életed. Ha még bi. :) Privátban is szívesen. Ha írsz nekem mailt vagy megadod a mail címed. Előre is köszi. :) Üdv.

Előzmény: akos_90ma (11261)
camacho.doce Creative Commons License 2016.01.05 0 0 11263

Szia! BÚÉK! :) Nagyon várom a további írásaid! Remélem fantasztikus volt az első évfordulótok! :)

Előzmény: Törölt nick (11242)
Sopr-on Creative Commons License 2016.01.02 -3 0 11262

Ritkán jössz, de mindig hülyét csinálsz magadból.... :-P

Talán pont ezért nem érdekli a fenét se, mit hordasz össze...:-P

Előzmény: Kritikus Mágus (11260)
akos_90ma Creative Commons License 2016.01.02 0 9 11261

Hatodik rész.

 

Mint említettem egy kissé csendesebb időszak következett. Jártam edzeni, vizsgázgattam, meg az úszást sem hagytam abba. Lakótársakkal jó kijöttem, de semmi extra.

 

A következő élményen egy igen érdekes haversággal kezdődött. Úszás után mindig elmentem a szaunába, volt hogy a fecskébe ültem be, de volt hogy betartottam a szaunázás szabályit és törölközőt csavartam a derekamra, úgy jobban szerettem izzadni, csak akkor a hideg vizes csobbanás előtt mindig fel kellett venni az úszónadrágot. 

 

Körülbelül egy hónapja mindig egy egy sráccal egy időben érkeztem az uszodába, azelőtt soha nem láttam. Az uszodában persze láttam egy két farkat a zuhanyzóban, de fiatalok öregek vegyesen voltak, szóval semmi különös. Egyik nap mikor egyszerre érkeztünk meg a sráccal az uszodába kedvesen odaszólt hogy ismét a napi úszás, és én mondtam hogy nem jövök naponta csak egy héten 3-4 attól függ hogy mikor hogy jön ki a napom, de az esti órákban jövök mindig. Aztán így elkezdtünk beszélgetni. Aztán egymás melletti szekrényt kaptunk, és mindig a szerkény előtt gyorsan átveszem az úszónadrágot, nem szoktam emiatt rohangálni a kabinba. (Lehet én nem vagyok annyira gátlásos, ki tudja) Aztán ott készülődtünk az úszáshoz átöltöztünk, és láttam hogy nagyon zavarba jön mikor csak simán letoltam előtte az alsónadrágomat, igaz még hideg volt kint szóval elég kicsi volt :D Ő azért bement a kabinba, elkezdtünk úszni, úszás után kérdeztem hogy eljön e szaunázni, nos mivel senki nem volt a szaunában, a szauna ajtó előtt úszónadrág le, és törölköző a derekamra. Érdeklődve kérdezte hogy ezt mért teszem, hát mondom hivatalosan így kell szaunázni, aztán elmondta hogy ezt nem is tudta, és meglepetésemre előttem letolta és magára csavarta a törölközőt. Bementünk a szaunába, jó volt mert ketten voltunk bent. Itt jobban megismertem, Gergőnek hívták, Ő is fősulira járt, csak teljesen más karra, ezért nem is láthattam, meg albérletben lakik, szóval ezért nem volt ismerős. Gergő 190 magas, vékony sportos srác, nagyon szexi hogy a hasa és mellkasa szépen borostás volt, farkát nem láttam még ekkor teljesen. De a feneke is igen szép volt. Na így találkoztunk még egy párszor az uszodában aztán megbeszéltük hogy akkor menjünk együtt, jó társaság volt, és kedveltem. Aztán ahogy elkezdtünk haverok lenni, megtudtam hogy kb fél éve szakított a barátnőjével és azóta semmi kalandja nem volt. Én azért nem mondtam el neki hogy velem mi a helyzet, és is hasonlót mondtam neki, de nem firtattuk a dolgot. Jókat úsztunk, meg aztán szaunáztunk, körülbelül egy hónap után úgy jött ki a lépés, hogy este ismét csak ketten maradtunk a szaunánál, így ismét jött a törölközős dolog, és ő is hasonlóan tett. De itt már direkt úgy csavartam fel a törölközőt, ha leülök akkor csak kicsit kelljen igazítani, hogy kilógjon belőle a farkam a lábamat is úgy teszem. Bementünk, elkezdtünk dumálni a csajok, szex témát hoztam fel, de nem terelte a témát, dumáltunk, aztán csak szépen lassan úgy helyezkedtem hogy a farkam helye kilógjon de nem állt egyáltalán. Láttam hogy Gergő észre vette, mert többször is oda pillantott.

Gergő: Látom szellőztetsz!

Én: Jaj bocsi, olyan hülye az a törölköző, nem lehet benne normálisan leülni.

Gergő: Ja ne is mond, én sem tudom már hogy rakni hogy elférjek. 

Aztán mivel tudtam 20 perc múlva zárnak és senki nem jött be nem is valószínű hogy már fognak, így mondtam.

Én: ha nem gond én inkább széthajtom a törölközőt.

Gergő: semmi gond, én is gondoltam már rá!

Nos ott ültünk a szaunában meztelenül, láttam hogy izzadságcseppek hogyan gördülnek le testén, a farka jó borostás volt, és vastag volt neki leállva olyan 10 cm lehetett már szaunában, szép formás volt, nagy makkja volt amit félig beterített a fityma szép látvány volt. Folytattuk a dumát, hogy milyen jó lenne egy normális megértő csajt találni (ekkor én is úgy tettem mintha hetero lennék) Meg hogy már unjuk a esténként egyedül verjük ki. E tájt egy párszor a farkamhoz nyúltam és igazítottam rajta, húztam rajta egyet-kettőt, megjegyeztem hogy kanos lettem a téma miatt, én úgy félig merevedeztem mikor láttam hogy az farka is elkezdett megmozdulni, persze azonnal mondta hogy a téma miatt neki is szexéhsége lett, de sajnos ekkor jött az úszómester hogy, záróra. Na de nagyon szép látvány volt ahogy félig merev farokkal megmártóztunk a hideg medencében ez nagyon izgató volt. Aztán a zuhanyzóban is tök feloldódtunk sokat meztelenkedtünk, már meztelenül is mentünk a öltöző szekrényhez, ott törölgettük magunkat egymás szeme láttára. Aztán úgy gondoltam hogy ha már itt vagyunk akkor elhívom egy sörre, tényleg örült a meghívásnak elfogadta. Sörözés közben egyszer tényleg össze ért a lábunk.

Gergő: Na ismerkedünk? Mosolyog :)

Én : Ha lehet akkor miért ! És elnevettem magam.

Gergő: Ohh milyen kis bevállalós valaki!

Én: Fiatal vagyok miért ne próbáljak ki ezt azt.

Gergő: Na jó de csak a természetes határokon belül! 

Én: Na persze :) (ezt olyan na persze még mint nem fenn hangom mondtam)

Aztán jött még két forduló sör, és menni kellett üríteni, de úgy voltunk hogy már nem jövünk vissza, így együtt mentünk el a mosdóba, nos a mosdóban pont két piszoár volt, mind a ketten oda álltunk. És én néztem ahogy pisil a szemem sarkából ekkor vettem észre hogy ő is figyel engem ekkor ránéztem és ő is ekkor nézet fel szóval pont találkozott a tekintetünk. És ez olyan tekintet volt hogy kívánjuk egymást. Éreztem rajta fal a szemével. Ez is megszakadt mert jöttek mások is... Ez eset után elváltunk, és vagy 2 hétig nem nem jött uszodába, pedig írtam neki, elolvasta, de nem válaszolt. Tudtam hogy megijedt, de bíztam hogy keresni fog, talán.

Két hét után írt hogy menjünk úszni, persze hogy elmentem. Kicsit fagyos volt, de beszélgettünk mindenről csak arról nem, aztán a szaunában a végén ketten maradtunk és ismét összetalálkozott a nézésünk úgy. 

Én: Nézd nem kell szégyenkezned miatta, én is hasonlóan rád vagyok kattanva.

Gergő: De ez nem olyan egyszerű.

Én: Miért?

Gergő: Két éve volt a fiúm akivel együtt jártam, egy évig elhagyott akkor megfogadtam hogy nem kezdek soha fiúval. Azóta lányokkal jól megvoltam, csak jöttél te és megzavartál mindent.

Én: Nem szeretnék megzavarni semmit sem, tiszteletben tartom a döntésedet.

Elmesélte hogy az volt az egyetlen fiú az életében. A fiúval egy házi buliban ismerkedett meg, és ittasan hagyta hogy leszopja, és így bontakozott ki a kapcsolat, de a fiú Budapesti volt, és a távkapcsolat nem igazán működött a vége felé.

Aztán úszás után felmentem az albérletébe, dumálni meg vettünk sört útközben. Egyszer csak oda áll elém és néz, de ekkor már nem tudtam ellen állni és megcsókoltam, de nem viszonyozta először, felszólított hogy ezt most hagyjam abba, mert nem. Lesütöttem a szemem és elnézést kértem, aztán még dumáltunk minden másról suli, kis tervezgetés a jövőből stb. Készültem vissza a koliba, mikor az ajtóban álltam már kiléptem, megfogta a kezem visszarántott és megcsókolt.

Gergő: Nem akarom hogy elmenj!

Én: Te kérted hogy nem kezdeményezzek veled!

Gergő: Igen, de kívánlak!

Ismét megcsókolt, és innen nem volt megállás... Bementünk a szobájába, hosszan csókoltuk egymást,majd pólót le, farmert le, aztán ott hemperegtünk az ágyban alsónadrágban, éreztük egymás merev farkát, és csókolóztunk, majd elkezdtem kibújtatni a farkát a alsónadrágból és lekezdtem szopni, nos 18 cm vastag farka volt, szép nagy golyói voltak, aztán ő is elővette nekem és már 69 szeztünk. Egymás szájába elélveztünk, hatalmas volt. Majd összebújva kis kifliben elaludtunk. Másnap reggel persze elaludtunk mid a ketten, kapkodás a suliba nekem még vissza a koliba a cucaimért.

Nos aztán elkezdtünk találkozgatni nála, mert ő egyedül volt egy szobában, szoptuk egymást, volt hogy egy nap kétszer is találkoztunk reggel suli előtt, meg este. Aztán egyik este, mikor benne voltunk a témában, megfogott leborított az ágyra, kinyalt, és betette, hu hát először nagyon fájt, mert vastag volt nagyon, de aztán bele jöttem, utána oda vissza szeretkeztünk, jó volt mert nagyon tetszett neki a farkam, hosszúságra hasonló volt, csak az enyém vékonyabb volt azért, elég sok gumit vettünk áprilisban. Aztán jött a nagy elbeszélgetés, hogy ki mit is szeretne. Elmondta hogy nagy szeret velem lenni, meg a szex is nagyon jó, a legjobb amit velem átél, de nem érez szerelmet. Nos nekem nagyon bejött a teste, a karakteres arca, kicsit olyan Kafkás volt :D De nem tudom megmondani szerelmet én sem éreztem iránta, miután ezt megbeszéltük, olyan nyugodtság volt rajtunk, hogy nem kell feszengeni emiatt. Egészen nyárig jártam hozzá. Jókat szeretkeztünk, de nekem kicsit hiányzott az íze, teste nagyon vonzott, személyiségével sem volt baj, csak mint két barát olyanok voltunk. Aztán jött a nyár, persze megbeszéltük hogy azért majd összefutunk. Nos kb két hét után írt, hogy megismerkedett egy lánnyal, és hagyjuk egymást maradjunk szigorúan barátok. Nos meg lepett, de nem tudtam vele mit csinálni. Nos ez abban nyilvánult meg a részérő, teljesen elhidegült, nem írt soha választ, aztán jobbak láttam hagyni. Szeptemberben párszor összefutottam vele a városban köszönés, és semmi több. Végül is megértem, jött neki a csaj, és nem akar megint úgymond "bűnbe" esni, ahogy ő fogalmazott, csak ezért kicsit rossz mikor valami jó, és mégsem az. Ha minden igaz akkor még mindig boldog párkapcsolatban él a lánnyal.

 

Ennyi történt az első két évben.

 

 

 

 

Kritikus Mágus Creative Commons License 2016.01.02 -1 3 11260

Húzzatok már innen, srácok!
footjob83ZalaibármiodttZegiSrác2016, no meg a többi idegbeteg olvasni nem tudó kamuhirdető!

Ha nem tudod elolvasni a topik címét, és értelmezni, hogy ide valós, megtörtént sztorikat kéne írni, úgy...

1. Irány az általános iskola első-második osztálya!

2. Tanulj meg olvasni, értelmezni, fogalmazni!

3. Ha eléred a koleszos kort, iratkozz be egy koleszba!

4. Mire elvégezted a tizenkettőt, gyere vissza egy érettségivel, és írd meg részletesen, milyen kalandjaid voltak a koleszban, addigra talán összeszedsz néhány valódi kalandot, és nem itt hirdetsz, amire biztosan nem fogsz amúgy se elmenni!

Ha te ezt a négy pontot ebben a sorrendben képtelen vagy magadért megtenni, az a te fogyatékosságod, nem a mienk, akik itt normálisan blogolnak, tehát maradj kint, vagy maradj csendben! A többiek nevében is köszönjük!

Előzmény: footjob83 (11259)
footjob83 Creative Commons License 2016.01.01 -3 0 11259

koleszos fiukat keresek nográd ill pest emegyéből

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.31 0 5 11257

Sziasztok! Nekem két "majdnem" élményem van csak. Sajnos, tényleg csak majdnem, pedig már ekkor  tudtam, hogy meleg vagyok.

Az egyik úgy esett, hogy elkezdtünk egy osztálytársammal tanulás helyett ökörködni, birkózni. Jó teste volt, és igazi húsf@sza, de arcra nem volt szép. Mivel ő volt az erősebb, leszorított. Pár percig lihegtünk, aztán elengedett, mert már ciki volt neki. Pedig már épp elhatároztam, hogy megfogom a szerszámát, vajon kemény-e.

A másik eset, a srác egy adonisz volt, szép arc, jó test, jó kis farok... ketten voltunk a szobában (a többi szobatársunk aznap nem volt benn), ő kiment kocsmázni, és alaposan becsiccsentve jött vissza. Elment zuhanyozni, visszajön tök pucéran, csöpög a hajából a víz, a farka meredezik, és még mindig kótyagos... legszívesebben addig szoptam volna, míg van benne cucc. Ha nem félek a lebukástól (meg attól, hogy emlékezni fog rá, hogy leszoptam), megtettem volna.

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.21 0 0 11254

A dolgok néha "maguktól történnek",ne rágódj azon,hogy akkor nem történt meg!:) Lehet hogy okkal történt,és ha akkor megteszed,lehet hogy most másként állnál a dolgokhoz! Sok sikert a továbbiakban!:)

Előzmény: Titkos kíváncsi(bi)havert (11253)
Titkos kíváncsi(bi)havert Creative Commons License 2015.12.21 -1 0 11253

Érdeklődve és irigykedve olvasom a történeteket. Sajnos nekem még nem volt ilyesmiben részem. Viszont lehetett volna. Azóta is verem a fejem a falba. Így csak majdnem megtörtént élményről tudnék beszámolni. :)

 

Szívesen átélném egy kezdő sráccal; olyannal aki még nem volt pasival. Ahogyan én sem.

 

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.18 0 3 11252

Sziasztok!

 

 

Bár nem koleszban történt, de történhetett volna egy kolesz mellett is. Elolvasva a jobbnál jobb sztorikat, én is bátorkodnék megosztani a saját történetemet.

 

Volt egy általános iskolás osztálytársam (ebben a sztoriban legyen a neve András), akivel anno már harmadik osztályban játszottunk egymással, úgy ahogy azt egy kíváncsi természetű tízen éves szokta. Sose felejtem el, kíváncsiságból megnéztük egymás szerszámát, megfogtuk majd rövid jelent erejéig kipróbáltuk, hogy Ő a passzív szereplő, én az aktív szereplő. Persze, itt hozzáteszem, hogy nem tettem bele a farkamat :-), csak amolyan pettingszerű volt a játék. Aztán elváltak útjaink, jött a gimnázium/középsuli, Őt is másfele vitte a szél, engem is. Telt múlt az idő, jött a Facebook korszak kezdete, aztán egymásra találtunk és elkezdtünk újra beszélgetni, egyelőre két kockán keresztül, majd személyesen is találkozgattunk. Hozott-vitt kocsival, mentünk biliárdozni, utcán sétálva eszmét cserélni. Majd egyszer a kocsiban felhozta az általános időszak régi közös élményeit. Lányos zavaromba köpni-nyelni nem tudtam. Megbeszéltük, hogy egyelőre még ne, mivel Neki barátnője volt és nem akartam bonyolítani az életét. Aztán szakított a csajjal, majd nekem lett barátnőm, aztán Ő mondott nemet, így kvittek lettünk.

 

A Facebook-os kapcsolattartás persze még megmaradt köztünk, aztán mikor én fejeztem be a barátnőmmel a sarkamra álltam, és elhatároztam, hogy belemegyek akkor a közös játékba. Megbeszéltük, hogy a házunktól nem messze levő kiserdőbe megyünk és lesz, ami lesz. Szerencsére kellemes nyári, esti idő volt. Mikor találkoztunk még beszéltünk egy-két dolgot, aztán nekivágtunk a rengetegbe. Bementünk a holdsütötte erdőbe és a legbujább fák közé mentünk, hogy ha esetleg valaki még akkor futna, akkor ne lásson semmit.  Smárolni kezdtünk (megjegyzem nagyon érzékien csókolt.) A smárolás olyan volt, hogy majdnem ledugtuk a nyelvünket a másik torkán, közben fogtuk, tapiztuk egymás farkát, seggét. Ez az érzéki, nyugodt és egyben izgatott pillanat tartott legalább 2 évig... (viccelek :-), relativitáselmélet. Kb. 5 és 10 perc volt a bevezetés). Azután leültünk a földre és még folytattuk a játékot. Az ajkai falását megunva szétgomboltam a sliccét és előbújt a szerszáma. Szerencsére ugyanolyan méretű volt az Övé, mint az enyém (az enyém 16 centi). Megfogtam a forró, eres farkát és lassan bekaptam a makkját a számba és szopni, szívni kezdtem. Látszott rajta, hogy nagyon élvezni, aminek nagyon örültem. A szopás után nyaltam a vastag dákót, hol az egyik oldalát, hol a másik oldalát, majd a golyóit is. Bevettem a számba a zacsiját, majd azt is kényeztetni kezdtem. Látszott rajta, hogy majdnem kidurran. :-) A zacskó kényeztetése után újból visszatértem a férfiasságára és folytattam a szopást. Egy kis idő elteltével Ő vette elő a farkamat a nadrágomból, majd Ő is belekezdett a kényeztetésbe. Szopta, nyalta, csókolgatta és kezével is rájátszott a tövénél. A szopás közben néha-néha szünet szerűen csókolóztunk. Az élvezetes pillanatok után, mikor a csúcsra vitt, beleélveztem a szájába. Monthatom hatalmas élmény volt. Persze nem nyelte le, hanem kiköpte, aztán felállt elém. Én térdre ereszkedtem és újból szopni kezdtem a szép péniszét. Emlékszem volt, amikor háromszor adtam neki mély torkosat (sajnos Ő nem tudott nekem, mert az én farkam azért jóval keményebb volt).  Miközben térdelve szoptam a farkát, fogtam a fenekét, simogattam a lábait, és a zacsiját. Aztán elérkezett az Ő ideje és Ő is beleélvezett a számba. Éreztem, ahogy lüktető dákó kilövelli a forró férfitejet, miközben csak szoptam és szoptam. Mivel ez volt az első ilyen komolyabb szexuális élményem pasival, így én se nagyon mertem lenyelni az ondóját.

 

A végére szépen felöltözködtünk adtunk még egymásnak egy-két romantikus csókot, majd folytattuk közös utunkat kifelé az erdőből. Mondtuk is egymásnak hogy marhajó volt és meg kell ismételni, váltottunk még egy-két szót és aztán Ő ment a maga útján, én pedig az enyémen.   

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.15 0 0 11251

Igen:) Azt nem mondom hogy nagyon örülnének neki,de nem is tiltanak minket egymástól! Legalább boldogok vagyunk együtt!

Előzmény: kofola0211 (11250)
kofola0211 Creative Commons License 2015.12.15 0 0 11250

:) a szüleitek tudnak erről a kapcsolatról? 

Előzmény: Törölt nick (11249)
Törölt nick Creative Commons License 2015.12.14 0 2 11249

Szép estét Mindenkinek! ^^

Sajnálom,hogy az elmúlt 3-4 napban nem jelentkeztem,de elég sűrű volt a hétvégém!:) Illetve,sűrű?! Mi a francokat beszélek! xd Csodálatos volt a hétvégém!*w* Péntek délután felmentem Pestre kocsival,életemben először Bence nélkül,ami kissé lehangolt,de sajnos mivel úgy szerettem volna neki karácsonyi,illetve évfordulós ajándékot venni,hogy nem derül ki a turpisságom,kénytelen voltam! Már több mint egy hónapja elromlott a karórája,és úgy néz ki nem is lehet megcsináltatni,ezért az én "Jézuskám" azt hoz neki az idén karácsony alkalmából! Az évfordulónkra egyelőre nem találtam még ki semmi különösebbet,gondolkodtam már hogy közös képes pólót csináltatok,vagy bögrét,de még fontolóra veszem!:)

A hétvégém pedig természetesen azért volt csodálatos,mert az egészet életem szerelmével tölthettem!:$ Sajnos a szüleim elég szar munkahelyen dolgoznak,már régóta tervezték hogy az ünnepek alatt elmennek valahova ketten welnessezni. Azonban egészen január elejéig ez az a hétvége volt az egyetlen,ami mindkettejüknek egyszerre volt szabad,szóval érthető volt hogy amint alkalmuk lesz rá,ki is használják.Szombat reggel indultak,és ma reggel jöttek haza! Két és fél napnyi szabadság és romantika!^_^ Természetesen kihasználtam az alkalmat,és az egészet Bencével töltöttem,úgy ahogy azt kell! Az első nap körülbelül ötször szeretkeztünk,szóval meg sem merem számolni hogy a maradék napokban összesen hányszor tettük meg!:D Mivel már régen feküdtünk le egymással ( sosem voltunk kettesben! :/ ),nagyon ki voltunk éhezve egymásra,de hihetetlen módon! Amikor belépett hozzánk,nem az volt az első hogy "Óóó Szerelmem,de jó hogy újra láthatlak",hanem ez a tipikus "Eszemfaszomkivan menjünk szexelni".És mind a ketten így éreztük,nagyon durván! Mostanában hozzászoktunk hogy akár hetente többször is szeretkeztünk,de most hogy egy hétig nem történt semmi,mind a ketten görcsben voltunk! xd Szóval amint belépett,nem haboztam és egyből a karjaimba vettem és hoztam be szépen a szobámba!:P ( ez úgy hangzott,mint ha valami tárgy lenne,amit csak ide-oda rakosgatok!xd ) Szépen lassan elkezdtük egymást levetkőztetni és kényeztetni,és hát őszintén mondhatom,csodálatos volt!:) És ami igazán meglepett,hogy most már nem váltogatjuk a szerepeket,hogy "Te vagy passzív,én aktív",hanem mind a ketten kölcsönösen kielégítjük a másikat,ami élvezetesebbé teszi az egész együttlétet!:) Ráadásul,most hogy mind a ketten elkezdtünk edzőterembe járni,egyre jobb testünk van ( legalább is neki,egyszerűen behugyozol ha ránézel ),és szex közben folyamatosan össze-vissza csókolom meg nyalogatom a testét!:p Szóóóóval,imádok vele hancúrozni! Meg persze lelkileg romantikázni! Amikor kimegyek egy alsó nadrágban kávét főzni,majd mögém jön és átkarol,és csak annyit mond "Siess már,mert már nem bírom nélküled." Már előttem van az a kép,amikor együtt fogunk lakni,csak egymáséi lehetünk,csak mi ketten együtt! El sem tudom mondani mennyire boldog vagyok hogy Őt! kaptam Istentől!:) Minden elvárásomat felülszárnyalja! Okos,kedves,vicces,bármikor számíthatok Rá,SZERET!,megbecsül,romantikus - és ez mellé társul egy 10/100-as kinézet is! Imádom csókolni az ajkait,a nyakát,a mellkasát ( a cickóit .__. ),a fenekét,mindenét! Néha még magam is meglepődök,hogy mennyire szeretem! Ha már egy napnál tovább nem láthatom,felemészt a hiányérzet,amibe bele tudnék őrülni! 

Remélem Ti is megtaláljátok az igazit,úgy ahogy Én is megtalálhattam! További jó olvasgatást!:)

Dávid

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.14 0 0 11248

Ugyan,semmiség!:) Köszönjük szépen!:)

Előzmény: neiskérdezd (11247)
neiskérdezd Creative Commons License 2015.12.13 0 0 11247

Jaj és köszönöm neked is Ákos ^^, nem akarok kevesebbet irni neked sem, mert a tiéd is a sok testi vágy, ahogy leirod azt a soook olyan dolgot amitől na tudod :p beindítod a vérkeringését :') de ezzel nem állitom hogy csak a szex :) mert hát persze hogy te is televagy érzéssel, szeretettel :)

Ajj -.-" most meg neked irtam tőbbet mint anonymusnam, -_- Köszi mindkettőtöknek na ^^, :'D

Előzmény: akos_90ma (11235)
neiskérdezd Creative Commons License 2015.12.13 0 0 11246

A tiéd is eszméletlen jó :D pont, hogy romantikus *-* huu, nekem mindegy, hogy a lényeget mondják és olyan kéj és mámor az egész testi vágy és hmmm... vagy csupa szív szeretet és televan érzelmekkel vagy vággyal :D mindent imádok olvasni ^^, amit másoktól olvashatok. :D köszönöm ^^,

Előzmény: Törölt nick (11240)
neiskérdezd Creative Commons License 2015.12.13 0 1 11245

Nagyon tetszik a történeted :) szuper egy élmény, jó olvasni pedig utálok olvasni xd deee ezeket imádom olvasni ^^,

Előzmény: akos_90ma (11235)
lacka1234 Creative Commons License 2015.12.12 0 0 11244

Köszönöm, hogy megosztod velem az élményedet...várom a folytatást....

Előzmény: Törölt nick (11240)
eedeey Creative Commons License 2015.12.11 0 0 11243

Sziasztok.

Arra lennék kíváncsi, hogy van-e itt olyan rajtam kívül aki a KCSSK-ban (Kőrösi Csoma Sándor Kollégium) lakik? :D

Aki gondolja írhat emailt :)

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.11 0 0 11242

Huha,gratulálok!:) Remélem sokáig együtt maradtok!:) .. meg persze hogy mi is örökre együtt lehetünk! :p Ma este megint írok ha minden jól megy!:D Bár ma nálam alszik! :$

Előzmény: camacho.doce (11241)
camacho.doce Creative Commons License 2015.12.11 0 0 11241

Nagyon élveztem a második írásod is! :)
Köszi, én már megtaláltam :) évek óta együtt élünk. Öröm olvasni, hogy ilyen fiatalon rád talált a boldogság. Sajnos amikor én voltam gimis nem voltam ilyen szerencsés...
De az egy másik történet és szerencsére már a múlté :)
Nagyon várom a további történeteid!!! :)

Előzmény: Törölt nick (11239)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!