Keresés

Részletes keresés

rokkon Creative Commons License 2011.05.12 0 0 8447

Szia gica  szerintem sürgősenn keressél másik orvost mert te is és a családod is tönkre megy vissza olvasok mert nem értek pár dolgot.nem értem Malagurskit miért kell 4szer műteni jól olvastam?Ő is Veress hez járt hát nem tudom érdemes lenne más orvos utánn érdeklődni.Tud valaki Barbáról alvin is el tünt.délután gépnél leszek

similis Creative Commons License 2011.05.12 0 0 8446

Szerintem is küldd el a francba, felháborító hogy mit csinál ez a Verss.

 

Persze, 2 hónap alatt még fel se tudja őket hívni... Egy amúgy is felesleges vizsgálat miatt :S

 

A Rácz dr-nőt sztem hívd fel ha nem hívnak, rengeteg beteük van, sztem az asszisztensnője azt se tudja hol áll a feje, de ráadásul mikor nincs ott a dr-nő nem mindíg írja fel a dolgokat, nekem is volt h. mondta h. hívnak aztán én hívtam, és nem volt gond. Ő nem olyan mint Veress. Múltkor láttam, h. csinált ilyen idegégetéseket is, akinél már semmi se használt, kérdezd meg Nálad az nem jöhetne-e szóba. Én nem tudom milyen az, de hátha.

Előzmény: Törölt nick (8433)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.11 0 0 8445

Mi már arról is beszélgettünk, hogyha ilyen maradok, akkor nem fogja velem leélni az életét. És nekem ebbe bele kell törödnöm, ha az  Ő fejével gondolkodok egészséges fiatal ember. Csak, akkor elveszítem a fiamat is, mert elviszi. Nagyon nehéz helyzetbe vagyok.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.11 0 0 8444

Rosszul fogalmaztam, mert nem normális, hogy csúnyán beszél az ember, csak ez a  betegség ezt hozza ki az emberből.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.11 0 0 8443

Kértem a férjemet, hogy segítsen meghalni, látja, hogy szenvedek és azt mondta, ha most sem történik semmi, akkor segít. És sírtunk mind a ketten mostmár Ő sem látja a kiutat. Nagyon sok feladat hárul rá Ő van az anya szerepbe és Ő az egyetlen kereső. Meg még engem ápolgat. El szeretném engedni, mert látom rajta, hogy már nem bírja. Nagyon sokat veszekszünk, volt mikor Ő adta oda a gyógyszereket, hogy vegyem be a francba.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.11 0 0 8442

Nem mondod, hogy ilyet kérdezett a doki. :-O Az agresszív viselkedés teljesen normális, ilyen fájdalom mellett az ember egész személyisége megváltozik. Én is agresszív vagyok ordibálok és hiába akarom vissza fogni magam nem megy. Ilyen fájdalom mellett sajnos, ha hozzá szólnak az emberhez már, akkor robbanni tudna. Ma is ne tudd meg milyen cirkuszt rendeztem le idegességembe és sajnos a fiam végig hallgatta az egészet. De egyszerűen nem tudom már kontrolálni magam, mikor állandóan falakba ütközök.

Előzmény: rokkon (8441)
rokkon Creative Commons License 2011.05.11 0 0 8441

szia Gica az én állapotom is műtét utánn kezdett romlani.Ráfogják a hegesedésre meg az egyensúlyzavart 3éve élek állandó fejfájással amikor megőrűltem a fájdalomtól a családdal agresszív voltam hát elég rondánn beszéltem  utána hiába kértem bocsánatot. Feleségemmel elmentünk az orvoshoz  FIGYELJ a doki meg kérdezte mennyi piával szedem a gyógyszert ott volt a feleségem is.ő nagyonn felháborodott és nem jutott szóhoz nőkél ritka.hát mit mondjak.

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.11 0 0 8440

Hova mész rehabra? Remélem segíteni fog valamennyit az a 3 om hét. Fájdalom mentes estét kívánok!

Előzmény: rokkon (8438)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.11 0 0 8439

Ugyanezeket már mind én is szedtem. Most jelenleg: xilox, mert csak ez hat, myderison, contramal, b1vitamin, magne b6. A contramalból 100mg már megint 3 at eszek és halottnak a csók semmit nem ér. Közbe 8 hónap alatt kaptam 2 blokádot közvetlen a kilépő idegbe meg a derekamba 3x. Volt mikor a combomba kaptam szteroidot, mert a fenekembe nem bírták beadni a fájdalomtól. Azt írták a papírra, hogy vizsgálhatatlan vagyok az ideggyulladástól. Nem bírtak hozzám nyúlni. Akkor a szteroid után 1 hétig még nem bírtam lábra állni, 1 hét után úgy tudtam kimenni wc-re, hogy a férjem segített. Neodolpasse infúziót is 2x kaptam fél év alatt 10-et. Algopiryn injekció, mert nem mertek már mást adni. Movalis injekció, közbe movalis tablettát is szedtem. Szóval egyik sem ér semmit. A reumás itt nálunk azt mondta, hogy Ő nem ad semmit, mert ki fog lukadni már a gyomrom. Vissza küldött ahoz a dokihoz aki operált. Férjem visz az ölébe, beteszi az MR-t és elkezdi mutogatni, hogy hol műtött és az mind szép és jó, csak érdekes műtét elött tudtam ülni és terhelésre fájt a derekam, de ha lefeküdtem, akkor megpihent, most is terhelésre fáj, de be is gyulladok.

Előzmény: rokkon (8438)
rokkon Creative Commons License 2011.05.11 0 0 8438

szia Gica leírom a gyógyszerek nevét nem időrendi sorrendbe:indometacinum.nsaid fájdalom csíllapító .mydeton.divascan3hó kura.anfranil.ischias infuzió.cataflam v. diclofenac. algozon. tramadol. contramal. xilox. myderison.MINDFELESLEGES PÉNZ KIDOBÁS VOLT .Sok gyógyszer és még egy se használt.Ennek ellenére még mindig megőrülök a fájdalomtól.Hétfőn 3hét kórház.Ha gondolod vasárnap estig válaszolj kösz. gyógyulást mindenkinek.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.11 0 0 8437

Itt fekszek az ágyba kinylódok a fájdalomba, erre kivel beszélnek a tv-be a Méltán híressel.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.11 0 0 8436

Az a rafináltság, hogy azt sem tudom, hogy hova  kell mennem, mert azt mondta, hogy majd azt is telefonon megmondja.

 

Ne azt mondja, hogy legyek türelmes, hanem legyen benne gerincesség és mondja azt, hogy menjek máshova.

 

Az az érdekes, hogy még a Péterfyből sem hívtak. Mindenhol, majd felhívnak és várhatok, hát nem tudom mi van, de szerintem ma ezt az egészet befejezem, mert ez kilátástalan. 

 

Nagyon ki vagyok nem tudok tovább élni így, hogy nem kapok orvosi segítséget. Nekem nem jár infúzió, nekem nem jön ki a háziorvos. Én saját magamnak emelgetem a gyógyszereimet, hogy valamelyest fekve elbírjam viselni a fájdalmat. Semmit nem tudok elintézni, telefonnal meg nem sokra megyek. Mindig menjen a férjem ide, menjen oda, nem nyugdíjas Ő, hogy ráérjen. 2 napja megint nem tudok zuhanyozni anyu törölget itt az ágyba. Ilyenkor imádkozok, hogy miért nem halok meg.

Előzmény: luci71 (8435)
luci71 Creative Commons License 2011.05.11 0 0 8435

A dr.Nő még nem hívott hogy mikor menj be?

Telefonálj be te időpontért kiváncsiságból hogy te eléred e őket.

Előzmény: Törölt nick (8434)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.11 0 0 8434

Remegek az idegbe, hogy ennyire nem érdekli Őket egy ember élete és itt nem csak magamról beszélek, hanem arról, hogy tönkre van menve az életünk, főleg a fiamnak.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.11 0 0 8433

Sziasztok!

 

Ezt hallgassátok! Férjem felhívta telefonon a Veress aszisztensnőjét az időpont miatt, válasz:Nem tudja elérni a kórházat, hogy időpontot kérjen próbálkozik. Mondja neki a férjem, hogy 2 és fél hónapja. Legyek türelmes. Mondja férjem, hogy 3 éve türelmes vagyok, most is ideggyulladásba fekszek, kérdezi, hogy mikor tudna beszélni a Dr- úrral erre csak hebegett habogott, hogy majd valamelyik nap hívja fel.  

 

Na most jött el a pillanat, hogy holnap felhívom és nem leszek vele kíméletes, legyen Ő türelmes ebbe a fájdalomba. Velem nem fog szórakozni ez a tetves qrva!!! Szerintem ez tuti, hogy pofára megy!

 

Bocsánatot kérek mindenkitől, hogy durva vagyok, de most jött el a pillanat, hogy a tök.m tele van az egész egészségüggyel!!! Akkor mondja meg, hogy menjek a qurva anyámba és, akkor tudom, hogy mi van.

sziporka66 Creative Commons License 2011.05.11 0 0 8432

Bocsi kis betűvel a sziporka66

 

 

sziporka66 Creative Commons License 2011.05.11 0 0 8431

Sziasztok!

Ma voltam a 6-hetes kontrolon. Oké minden.

A Lacinak küldeném a képeket, akivel az ambulancián beszéltem.

 

Mindenkinek sikeres felépülést kívánok!

 

 Nekem nagyon jó volt!

 

 

Ezt vízben kell oldani és nem bántja a gyomrot, többet is lehet bevenni belőle.

 

 Ez teljesen kiütött, nekem ez volt a legerősebb.

 

Ízomlazító, ezt kaptam!

 

 

 A Tempur párnáim.

 

 

Laci majd írd meg az MR mit mutatott. 

Sziporka66@freemail.hu

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.11 0 0 8430

Szia, hallottam róla,  hogy Győrben jó orvosok vannak, csak az nagyon messze van. Ugyanazt érzem mint te, hogy unom az egészet és lassan bedilizek a fájdalomba. Te milyen gyógyszereket szedsz? Mennem kell vérvételre, őszinte legyek nem igazán akarom tudni az eredményt, mert nem sok jóra számítok. :-(

Előzmény: rokkon (8429)
rokkon Creative Commons License 2011.05.10 0 0 8429

sziasztok: Gica75 ne add fel nem tudom hol laksz de ha van rá lehetőség menjél el Győrbe híresen jó az ideg sebészetük nem sértésnek szánom de nem csak pesten vannak idegsebészek.Mindenkinek jóegészséget. Hétfőn megyek 3 hetes rehabra és utánna kitudja mi lesz unom az egészet  több mint három éve műtőttek és azóta állandósultak a fájdalmaim azóta egyszer kaptam infuziós kezelést ami csökkentette a fájdalmat de semilyen gyógyszer nem hat.ettől a fájdalomtól szép lassan balehet dilizni.sziasztok jobbulást kívánok.

similis Creative Commons License 2011.05.10 0 0 8428

Hát én nem vagyok a helyedben, nem tudom milyen állapotban vagy pontosan, és a leleteket se láttam.

 

Mit mondott miért nem lesz jobb? Ha egy újabb sérv nyomja az ideget, kiszedi, és azt is stabilizálja akkor miért ne lehetne jobb?

Előzmény: Malagurski75 (8427)
Malagurski75 Creative Commons License 2011.05.10 0 0 8427

Sziasztok! Tegnap voltam Veresnél.Nagyon nem akar negyedjére kinyitni! Azt mondta szerinte nem lesz jobb....Aztán hosszasan nézegette a CT-t,röngent és azt mondta jó csináljuk......Befekszem pár napra a Honvédba,csinál néhány vizsgálatot aztán megbeszéljük mit csinál.....Mit gondoltok?

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.07 0 0 8426

Ja és még valami nem fogadta el a pénzt. Ilyen a 3 om év alatt nem történt velem. Azért érzitek. Van még olyan orvos aki nem a pénzre hajt. A másik meg az, hogy nem 5 percet voltam bent nála 2008 tól végig hallgatta, hogy mi történt velem a többi orvos mind leintett.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.07 0 0 8425

Negyed órán keresztül nyomkodta a derekam, olyan fájdalmam van, hogy az sem érdekelne, ha most rögtön meghalnék. Ott tartok, hogy ordítani tudnék a fájdalomba, fázok közbe szakad rólam a víz, olyan szinten vagyok rosszul, hogy hányingerem van.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.07 0 0 8424

Ha ez nem fog sikerülni és a Dr nő nem tud ajánlani orvost, mivel most is azért kezdi meg az injekciózást, mert nem akanak megoperálni. Akkor én nem megyek tovább, hanem feladom. Én nem tudok így élni, hogy nem tudok menni csak feküdni. Az utolsó neki indulásom ez, ha nem megy, akkor nem akarom folytatni az életem.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.07 0 0 8423

Ha ez se segít, akkor nincs tovább operáció, de, hogy ki operál meg azt nem tudom.

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.07 0 0 8422

Megvizsgált a Dr-nő azt mondta, hogy Ő még ilyet nem látott, hogy valaki ilyen munkát  ad ki a kezéből. Aki lemaradt volna kiírom, hogy Dr. Lázár László operált Telkiben 2x 400 000 azaz 800 000 ft ért. A Dr-nő szerint meg kéne operálni. Nem érti, hogy az én esetembe miért beszélnek le a csavarozásról azért, mert fölötte kimozdulhat. De az én állapotom már műtétet indokol. A kanült elvetette a cisztám miatt. Elkezdi az injekciózást, mert azt mondta ebbe a fájdalomba nem élhetek, meg kell szüntetni a kisízület érző idegeit. Kérdeztem, hogy van e értelme. Azt mondta nem tudja, hogy fog e használni, mert minden ember szervezete másképp reagál. Jövőhéten hívnak mikor kell bemennem a kórházba egy kivizsgálásra. Abba kell hagynom a xiloxot izomlazítót továbbra is szednem kell és megemelte a contramalt.

Malagurski75 Creative Commons License 2011.05.07 0 0 8421

Sziasztok! Gicus nagyon izgulok érted,jelentkezz ha haza értél!

jacint53 Creative Commons License 2011.05.07 0 0 8420

Ugy tudom karba trtani , hogy minden évben   egy  alföldi gyógyfürdőbe kérek  babás papirt a reuma orvosomtól. 15 napot  vagyok ott.Ahol lakom  ott van egy nagyon jó   gyógy masszőr .Ő hozzá járok két hetente.Amugy emelni  nem nagyon tudok   2-3 kilónál.

Sajnos  a műtéti területnél már újabb sérvek indultak meg.

Idönként  vannak erős  fájdalmaim , főként   szeles időben vagy  időjárás változásnál.Erre van egy nagyonjó fájdalom csillapitó ami  tartósan  csillapítj a fájdalmat.

A   4-5  foknál magasabb  hőingadozást igen megérzem.

Sajnos  hosszan ülni  és egyhelybe tartni a  nyaki részt egy idő után már fájdalmas.

Nem szereti a rázkódást , igy  ritkán közlekedem .

 

Előzmény: Törölt nick (8415)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.06 0 0 8419

Aztán nemhogy énekelni nem tudok, de menni se.

Előzmény: Törölt nick (8418)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.06 0 0 8418

Mennyit gondolkodtam, hogy miért is nem lettem híres ember, most nem itt tartanék. :-( Mikor kislány voltam hajszárítóval fújtam a hajam és sprés dobozba énekeltem apu mindig mondta, hogy ez a lyány tud valamit híres énekesnő lesz belőle. :-D

Előzmény: similis (8417)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!