Keresés

Részletes keresés

dodi53 Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4910

Egy email címet adjál már! Mert érdekelne engem is Tapsifüles!

Mindegy ha levágod vagy én vágom le!

Pannon Fehérekből 3-4db kellene pörköltnek való!

Csak olcsó legyen :)))

Előzmény: Cross80 (4886)
dodi53 Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4909

Ilyenkor jó a 3kg kalapács én arra értettem,ha nem sül el a Jp2 vagy Jp4 mert nekem az van :)

Én is jártam már úgy ,hogy nem feküdt meg első lövésre!!

 

Előzmény: dodi53 (4908)
dodi53 Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4908

Én megkérdeztem egy állatorvos ismerősömet ezzel a lövésel kapcsolatban mert visszamenőleg írtátok lehet Búgott stb én azon nevettem :) Bocsánat érte de azért kiváncsi lettem volna én is mi lehett ott a bibi!

És megmutattam egy állatorvos ismerősömnek meg egy Hentes cimbimnek a hozzászólásokat !

Ők azt mondták már első lövésnél olyan ideg bénulást vagy görcsöt  kaphatott,hogy  elég lett volna csak eldönteni!Valami ilyesmit mondtak  rá!

Ilyenkor jó a 3kg  kalapács:)))

 

vf1 Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4907

Olvashatóbb lenne az írásod, ha nem kiabálnál...

A neten a nagybetű  kiabálásnak  számít...

Előzmény: Tor I. (4901)
attika672 Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4906

Nyugodtan füstöld a kolbásszal,csak hosszabb ideig. Gondolom a húsba belekeverted

a megfelelő sómennyiséget.

Előzmény: gabeszt (4900)
csampilampi Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4905

Nincs légburok :)

Annyi az egész, hogy nagy zsírpárna van a koponyán, maga a koponya is borzasztó vastag.

Sima 9mm-es jat- tal volt lőve, nem volt nálam sem Kerner sem 9*27.

A gumi le van szedve azokból a pisztolyokból amit használok. Ha jól emlékszem 8 centire jönnek ki.

Előzmény: Tor I. (4901)
kispiás Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4904

OK!

Szervezd meg!

Előzmény: sipkaa (4880)
kispiás Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4903

Bocs, ne haragudj!

Egyszer, vagy folyamatosan kellene?

Gondolkodj az 50-100 km-en......

Előzmény: Cross80 (4877)
kispiás Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4902

Az enyém is ez, csak az eleje teli menetes.

Én kispályás vagyok, mert egy szezonba nem töltök be kolbász/szalámi-ból többet, mint 3T, hurka stb-ból 1 T.

Eddig kopp-kopp-kopp kifogástalan!!!

Előzmény: Cross80 (4862)
Tor I. Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4901

ÉNIS JÁRTAM MÁR ÍGY EGY NAGY RÁGOTT KOCÁNÁL!!!SZERINTEM AZ LEHET HOGY EGYES FAJTA DISZNÓKNÁL AZ AGYVELŐTBURKOLÓ CSONT FELETT VAN EGY LÉGZSÁK SZERÜ SZAKASZ AMI EZEKNÉL JÓVAL NAGYOBB LEHET ÉS HA AZT NEM ÜTI ÁT A SZEG AKKOR EZEK A NAGY DÖGÖK CSAK NÉZNEK MINT ROZI A MOZIBAN!!!!TEHÁT NEKEM AZ A TAPASZTALATOM HOGY NE CSAK KÉSEINK LEGYENEK KÜLÖMBÖZŐ HOSSZÚSÁGÚAK HANEM A GUMI PÁRNÁK IS LEGYENEK TÖBB HOSSZBAN!!!!!!!HA ELŐRE MEG NÉZTÜK A FENEVADAT AKKOR MÁR TUDUNK A VÁGÁS NAPJÁRA KÓPERÁLNI A SZEG MENNYIRE JÖJJÖN KI!!!!!NEKEM AZÓTA EGY EGÉSZ SOROZAT VAN,ÉS HA ILYEN NAGY DÖGGEL ÁLLOK SZEMBEN AKKOR RÖVIDEBB GUMI PÁRNA ÉS HOSSZÚ SKULÓ ELSŐRE KÁÓ!!!!!!HA KÖVETKEZŐLEG KICSIT VÁGOK AKKOR KICSERÉLEM NEHOGY BELESZORULJON A SZEG!!!!MIFELÉNK BISZTOSRA KELL MENNI MERT AZ EMBEREK NAGY RÉSZE FELÉNK A MUNKA UTÁN GYOSAN ÁSKÁLÓDNAK!TESZEM FEL(AMAZ HENTES ELSŐRE LELŐTTE MEG JOBBAN ÉRT HOZZÁ MEG ILYENEK) SZÓVAL MIFELÉNK HA NEM ÚGY MEGY A HOGY A NAGY KÖNYVBEN MEG VAN ÍRVA AZ LEHET HOGY GÁZ!!!!!

gabeszt Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4900

Sziasztok!

Szalámi készítéssel kapcsolatba kérdeznék tőletek. A szalámit le kell sózni füstölés előtt vagy füstölhetem akkor amikor a kolbászt? Azért kérdezem, mert egyik ismerősöm azt mondta, hogy le kell sózni egy kicsit, 2 hétig hagyni kell és csak utána kell füstölni. Az interneten meg sehol nem találok erre utaló írásokat.

Andor0006 Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4899

Akkor van, hogy rá kell kontrázni, ha "szivacsos" a disznó csontja. A kemény csont törk, ezért a pisztoly áttüti. A "szivacsos", szívós csont jobban tompítja az  ütés energiáját, ezért, nem szakad be  a koponyacsont. Velem is elő fordult már, hogy kontrázni kellett, de új JP4-gyel még sosem. 

Előzmény: disznóöl (4898)
disznóöl Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4898

Hát... szerintem a csontjában sok volt a kálcium, és azért nem sikerült... Vagy a lőpor kicsit nedves volt.

Előzmény: Törölt nick (4897)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4897

Egyszer olvastam már. de az miért lehetett?

Előzmény: csampilampi (4896)
csampilampi Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4896

kép lemaradt:)

Előzmény: csampilampi (4895)
csampilampi Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4895

Egyszer volt, hogy a jp2-nél a 4. lövésre esett össze a báló.

disznóöl Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4894

Volt! :)
csak az elsőre nem esett össze, másodjára már igen. :) Ez nálam egyszer fordult elő. :)

Előzmény: Törölt nick (4893)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4893

Volt olyan, hogy másnak se esett össze első lövésre?

Előzmény: disznóöl (4836)
HENTES 001. Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4892

Ja,az egy Victorinox.

Előzmény: disznóöl (4889)
HENTES 001. Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4891

Köszönöm!!

Előzmény: Tor I. (4890)
Tor I. Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4890

                          KIRÁLYAK A CUCCAID S PLÁNE A PUSKÁD!!!!!!!!!

Előzmény: HENTES 001. (4884)
disznóöl Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4889

Sárgára gondoltam, ami hegyes...

Előzmény: HENTES 001. (4887)
Tor I. Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4888

KEDVES SZAKEMBEREK SEGÍTSÉGET KÉRNÉK TÖLLETEK!!!!!!NEM TUDOK SEMMI INTERNETES ELÉRHETŐSÉGET,KÉPEKET VAGY BÁRMIT A ( BIKKOR ) HENTES CUCCOKRÓL ELÉRNI, MÁR TISZTA IDEG VAGYOK! NEM TARTOM ANNYIRA ROSZNAK MERT NEKEM IS ÉS BÁTYÁMNAKIS JÓL BEVÁLT A 1,7 KILÓS BÁRDJUK VAN TÖLLÜK 2 KÉSEM IS ÉS AZOKIS JÓK SZÁMOMRA!!!!!!!DE NEM TUDOM MEGNÉZNI SEHOL A TERMÉK PALETTÁJUKAT!!!!!!!ÉRDEKELNE HOGY MIKET ÉS MILYEN ACÉL CUCOKAT GYÁRTANAK MÉG!!!!!!!!!!!!!!

HENTES 001. Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4887

Ha a fanyelűre gondolsz,az egy régi fajta Dick kés.

 

A bárd az valóban maszek :)

Előzmény: disznóöl (4885)
Cross80 Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4886

Szia!

 

Ennnyi nyúl van igen !

De ez nem sok a 25anyához! És 3 Bakom van!

Nyáron 250-300 szokott lenni + a szülők!!

Nem leadásra tartom!Úgy nem éri meg!

Elviszik háztól!

Vagy továbbtartásra vagy tenyésztésbe meg sokat levágásra!

Pannon Fehérek vannak meg Német világos nagy ezüst nyulak!Tisztán illetve keresztezve szoktam!

Azok nagyon jó combos nyulak!

Most amik vannak a legkissebbek azok 1kg  és vannak 3kg is!

Ha Gödöllöi vagy akkor ismerned kellene a Versegi Majort vannak Birkák!

Azokat tudnám neked ajánlani ismerösök  vettek már tölük!

 

Előzmény: Kihívó (4882)
disznóöl Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4885

Milyen márkájú az 5. kés??:)
Még a maszek bárdod van. :D

Előzmény: HENTES 001. (4884)
HENTES 001. Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4884

Néhány kép az én felszerelésemről:

 

      

 

 

 

attika672 Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4883

Mit füstöltél és, hogy......kicsit bővebben.

Előzmény: vf1 (4871)
Kihívó Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4882

Hali!

 

Komoly ennyi nyulad van??

Bakker az nem semmi!

Ezek milyen fajták?Mekkora súlyúak?

Leadásra tartod őket??

Rokonok jönnek a nagymamám testvérei!

És nekik kellene nyúl és birka!

Meg lehet nekem is jó lenne tartani ! kb 3lány és egy fiú!

Levágni kb 10-15db kellene Megoldható lenne???

Gödöllőn lakok! Te pesten merre?De nem ott tartod őket nem?

 

Birkát nem tudsz?

Vagy esetleg valaki más???

Előzmény: Cross80 (4876)
vf1 Creative Commons License 2012.01.29 0 0 4881

A fórumtalálkozó nem elvetemült ötlet, mi pálinkafőzősök már évek óta találkozunk egy évben 2x.

December 28.-án Dunaföldváron jöttünk össze, kb 40-en. Tokajtól kezve Győrig, Hajduszoboszlón át Zalaegerszegig mindenhonnan jöttünk.

 

A felhozatal:

 

 

 

 Ez mind sajátkészítésű csemege, különlegesség.

 

Én a dunaújvárosi papírgyárban dolgoztam.

Füstölésről kérdeztem, nincs valami ötletetek...?

Előzmény: sipkaa (4880)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!