Keresés

Részletes keresés

Feriba51 Creative Commons License 2014.05.12 0 0 99354

A csövet rögzítsd forrasztással a minimumon. Aztán ebbe a csőbe egy másik cső passzentosan, ami elcsúsztatható. Itt már nem számít, ha egy két csepp elszökik a két cső között.

Jó nedűt!!!

Előzmény: gabor0036 (99351)
bezzeg Jani Creative Commons License 2014.05.12 0 0 99353

 élelmiszer ipari szilikon

Előzmény: bezzeg Jani (99352)
bezzeg Jani Creative Commons License 2014.05.12 0 0 99352

szikon o gyűrű

Előzmény: gabor0036 (99351)
gabor0036 Creative Commons License 2014.05.12 0 0 99351

Egymenetes három tányéros finomító toronynál, a vízszintes tálcán hogyan oldanátok meg a folyadék szint állítási lehetőséget? A kothe mintájára lenne az egész, csak ezt nem tudom hogyan lenne célszerű megcsinálni hogy állítható is legyen, és zárjon is rendesen. Először arra gondoltam, hogy passzosan kb 0.1-0.2mm illesztéssel lenne a cső a csőben, de lehet meg szorulna a hőtöl... Nincs valakinek jó ötlete erre?

Ez a kothe egy tálcája:

Tomsza74 Creative Commons License 2014.05.12 0 0 99350

Szia!

 

Én is most vásároltam. Nekem azt mondták, 50 mbar kell hozzá. Így én 20-60mbar-osat vettem 2100 huf volt.

Előzmény: ptibike (99349)
ptibike Creative Commons License 2014.05.12 0 0 99349

Köszi a segítséget. Vettem szabályozhatót. Remélem ezzel működni fog.

körte51 Creative Commons License 2014.05.12 0 0 99348

Szerintem se volt ,kivetni való a mondandódba, mert a pálinkafőzés jövőjét befolyásoló történéseket ecsetelted ,aminek itt a helye ! Viszont ,ha kitörlik a kifogásolt hirdetést ,akkor a mi hozzászólásaink is érthetetlenek lesznek azok számára ,akik olvassák, végül is van logikája a moderátor oldalról! Kíváncsi lennék én is a hiányzó részre ,megkérlek küld át nekem is! Kösz!:-)

Előzmény: rézműves1 (99346)
gabor0036 Creative Commons License 2014.05.12 0 0 99347

Minden politizálás és OV hozzászólás ki lett szedve. Lehet jobboldali a moderátor. :) 

De jogos, valóban nem itt volt a helye. :)

Előzmény: rézműves1 (99346)
rézműves1 Creative Commons License 2014.05.12 0 0 99346

...sajnos nem láttam a hozzászólásokat, de kíváncsi lettem volna rájuk...ha nem gond, akkor küldjétek már el privátba a címemre...hadd tudjam meg, hogy mit mondtam olyan rosszul, hogy törölni kellett...habár szerintem pont a frankót írtam meg, mert sok a félreértés (vagy félremagyarázás?) a témában...

Előzmény: rézműves1 (99341)
vasbicikli Creative Commons License 2014.05.12 0 0 99345

Nekem egy régi, háztartási reduktorom van, hibátlanul működik róla a gázégő.

Előzmény: ptibike (99340)
sogi01 Creative Commons License 2014.05.12 0 0 99344

                                                     vf1 linkgyüjteménye  

                            

 

   linkás jóreggelt!   

Hogyan készítsünk jó pálinkát?  Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken: 

 

                                                          A tudás forrása

                                           http://www.snapszmester.uw.hu/

                         Snapszmester és Nabiti összefoglalója a pálinkafőzésről

 

      Szárított fajélesztők hatása                                  Hagyományos kisüsti eljárás

Miklós1 összegzései a ph beállításról                Miklós1 összegzései a cefre elkészültéről 

 Kationcserélő műgyanta használata                          Firekiller tűzvédelmi tanácsai

                                              Miklós1 féle pálinkafőzési 1x1

Előzmény: sogi01 (99324)
körte51 Creative Commons License 2014.05.11 0 0 99343

50- 150 mbar gáz nyomáscsökkentőt használok,nálam jól szuperál! Egy Olasz csökkentő ,nem emlékszem ,2 ezer körül vettem egy szerelvény boltban! Pont úgy néz ki mint a régi alu ,csak a tetején van egy állító gomb!

Előzmény: ptibike (99340)
körte51 Creative Commons License 2014.05.11 0 0 99342

Ki lettünk radírozva!:-)

Előzmény: rézműves1 (99341)
rézműves1 Creative Commons License 2014.05.11 0 0 99341

...hát itt meg mi volt ez a "kaszálás"???...

Előzmény: Törölt nick (99331)
ptibike Creative Commons License 2014.05.11 0 0 99340

Sziasztok. Vettem egy gazzsamolyt. A regi gaztuzhely aluminium nyomascsokkentojevel nem mukodik. Milyet kell vennem, amivel mukodni fog? Koszi elore is.

snapszmester Creative Commons License 2014.05.11 0 0 99339

Értsd úgy ahogy gondoltam.

Előzmény: obsitos3 (99338)
obsitos3 Creative Commons License 2014.05.11 0 0 99338

Hát ez tetszik.Ez az elfogult páravezeték.Bocs,de nem tudtam visszatartani!

 

Előzmény: snapszmester (99334)
In Lak'ech Creative Commons License 2014.05.11 0 0 99337

Ezért célszerű csak elfogulatlan, objektív, és pártatlan páracsövet használni. :-))

Viccet félretéve, tőlem is kérdezte egy ,pálinkafőzéshez már némileg konyító barátom, aki most készít magának főzőt, hogy milyen csavarokkal fogassa le az üstre a fedelet, elég lesz-e 8 db. 10-es csavar??? Hát ilyenekből lesznek később híres emberek...

Előzmény: snapszmester (99334)
csalitos Creative Commons License 2014.05.11 0 0 99336

   ... sisak meg 10 db. 12-es csavarral atom-biztosan rögzítve, mert ha egyszer szól, ekkor szóljon már becsületesen...

Előzmény: zsuzska60 (99335)
zsuzska60 Creative Commons License 2014.05.11 0 0 99335

ha fejbe lőtte valami, akkor dugulás volt a sisaknál, páracsőnél.

Előzmény: snapszmester (99334)
snapszmester Creative Commons License 2014.05.11 0 0 99334

Úgy általában hülyeségből. Megpiszkalt gázcső, elfogult páravezeték.

Előzmény: gabor0036 (99332)
sogi01 Creative Commons License 2014.05.11 0 0 99333

Bodzaáztatós szép estét! :-)

Előzmény: norris53 (99326)
gabor0036 Creative Commons License 2014.05.11 0 0 99332
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.11 0 0 99331

99326

!!

norris53 Creative Commons License 2014.05.11 0 0 99326

Tartózkodjunk a politikai tartalmak reklámozásától !

 

Pálinkás szép vasárnapot (a bodza és az akác virágzás idején)

Előzmény: páleszkáb (99325)
sogi01 Creative Commons License 2014.05.11 0 0 99324

                                              vf1 linkgyüjteménye  

                            

 

   linkás jóreggelt!   

Hogyan készítsünk jó pálinkát?  Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken: 

 

                                                          A tudás forrása

                                           http://www.snapszmester.uw.hu/

                         Snapszmester és Nabiti összefoglalója a pálinkafőzésről

 

      Szárított fajélesztők hatása                                  Hagyományos kisüsti eljárás

Miklós1 összegzései a ph beállításról                Miklós1 összegzései a cefre elkészültéről 

 Kationcserélő műgyanta használata                          Firekiller tűzvédelmi tanácsai

                                              Miklós1 féle pálinkafőzési 1x1

Előzmény: sogi01 (99318)
foxrudi Creative Commons License 2014.05.10 0 0 99323

Nekem is 200-as a hűtőm,és én is úgy tisztítom,hogy víz le,és fullon mehet a gőz.(Van ásott kutam,14 gyűrűs)

Előzmény: Babar66 (99322)
Babar66 Creative Commons License 2014.05.10 0 0 99322

Könnyen mondja ezt Kolléga! De akinek 200 literes vashordó a hűtője???    :)))

Üdv!  :)

Előzmény: barkócza (99317)
dredly Creative Commons License 2014.05.10 0 0 99321

Köszönöm!

Előzmény: körte51 (99320)
körte51 Creative Commons License 2014.05.10 0 0 99320

Nekem a citromsav jött be! 3 evőkanál 3dl vízbe ,többször használom ,akkor is amikor már kék mint a tinta! Beöntöm a páracsőbe, befogom a két végét ,meglötyögtetem ,kiöntöm ,kétszer! Vízzel kimosom! A hűtőn is átengedem kétszer, forró víz ,gyönyörű tiszta ! Nagyon fontos ,hogy tiszta legyen ! A sisak ,páracső minden főzésnél tisztítva van  a hűtőt én finomítás előtt  biztos kipucolom és a különböző gyümölcsöknél is!

Előzmény: dredly (99302)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!