Keresés

Részletes keresés

PX50 Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170607

Amúgy volt  időszak amikor a Metróban csak metrókártyával lehetett vásárolni. :)

 

Ja. Aztán amikor elkezdtek eltűnni a vásárlók gyorsan el is törölték.

Előzmény: losik (170605)
losik Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170606

Nem a kártya csipogás lassú, hanem meg kell szokni a használatát.

Előzmény: sx7 (170603)
losik Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170605

Jó, felőlem mindenki menjen ahova akar természetesen. Én azért mondtam ezt, mert ez lehetne egy elindulás valahova a mostani semmiről. Amúgy meg a haver/unokaöccs/új nőnek is ki lehet váltani kártyát, akkor amikor megveszi nekik a jegyet. Nem kellenek hozzá személyesen csak az adatok. Kicsit hamarabb kell menni, vagy lehet elővételben, már akár a Tescoban is. Ez sem megoldás, de azt akkor is be kell látni, hogy mindegy hogy hogy, de ennél  rendszernél akkor is lassabban megy minden. Nincsenek előre kinyomtatott jegyek.

Persze a legjobb valóban az lenne, ha nem lennének megkötések, aki akar csináltat kártyát, aki akar sorbanáll, vagy otthon nyomtat.

 

Amúgy volt  időszak amikor a Metróban csak metrókártyával lehetett vásárolni. :)

Előzmény: Frizuravarjú (170602)
ChrisRea Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170604

szerintem pörgős meccs volt. azt lehetett látni hogy az első csapat robbanékonysága rutinja gyorsasága szembeötlően jobb mint pl Balogh-é. Azért is kapott lassú labdákat mert nem gondolták hogy beéri. Jóval többet kéne neki sprintelnie, illetve gyorsító gyakorlatokat nyomni.

 

Amúgy a Diósgyőr 15-20 percekre levegőt sem kapott nemhogy labdát látott volna. Látványos megoldások is voltak. A játék színvonala kb átlagos nk-kupa meccs (uefa) szintjén volt.

 

 

sx7 Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170603

Én csak a két telt házas meccsből indulok ki, hiszen azon felül voltam egy Dvsc-Ftcn:D

Az is biztos,hogy az első két meccsen semmire nem volt felkészülve a stáb és a legjobbkor lovagoltuk meg a dolgot.

 

A kettes ponthoz annyit, semmi előnyöd nincs a kártyából, ezt próbálják neked elmagyarázni az emberek. :)

Akkor meg mi a f...nak :D 

 

A hármas ponthoz annyit, hogy a Loki szurkolók nagy száma 60% falusi , mint én :D

 

 

A kártya csipogás relatíve lassú. FTC ellen is álltak előttem és nem haladt a sor. Az ominózus teltházas meccseken kifjezetten hosszú sorok álltak.

Előzmény: losik (170600)
Frizuravarjú Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170602

 "Simán meg lehetne lépni, hogy bizonyos szektorokba be lehessen menni e nélkül.(csakhogy ne féljenek a többi helyen tömegével megjelenő családok. :P ) Legfeljebb mondjuk csak egy pénztárban lehetne úgy csak jegyet venni."

 

Ez az OnlyLoki által felvetett problémára miért lenne megoldás? Jön a haver/unokaöccs/új nő a meccsre, miért nem ülhetnek egymás mellé középre legjobb helyre akár, ha van rá pénz és van hely? Miért  csak a kártya nélküli szektorokba? Arról a mostanában elképzelhetetlen, de azért mégiscsak célként megjelölt helyzetről nem is beszélve, amikor tényleg tömegek vennének jegyet, mindegy hova, csak kapjanak, akkor aztán főleg csőstül jönnének a szervezési problémák. Ha nagyobb, vegyes társaság egymás mellett akar ülni, akkor tényleg a legegyszerűbb a nagyképernyő valahol...

 

A helyzet jelenleg olyan, mintha egy hipermarketben csak törzsvásárlói kártyával lehetne vásárolni (természetesen a vásárlás napján nem lehetne kiváltani, és adott lánc minden üzletébe más-más kártya kellene), és a te javaslatod az, hogy ugyan, néhány terméket hadd lehessen megvenni kártya nélkül, és egy darab pénztárt ki is nyitunk nekik nagylelkűen, hogy fizethessenek.

 

"Egy idő után úgyis csináltatna mindenki, mert sokkal kényelmesebb lenne, főleg nálunk, és hát ha nem kötelező, akkor megcsináltatják."

 

Nem, egy idő után nem járna senki sem, most pontosan ez történik. És az olyan elszállt holdkórosok, mint Berife meg Csányi, meg úgy tűnik a klubok környékén is jópáran azt vizionálják, hogy jönnek majd az új tömegek, csak ki kell várni. Ami jelenleg folyik a fociban, az teljesen szürreális, védhetetlen.

Előzmény: losik (170597)
losik Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170601

Lapozzunk :)

Előzmény: Ebcsont42 (170599)
losik Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170600

1) lehetne, de lassabb, ahogy te is mondod. Ettől függetlenül persze. 

2) ez azért most is van. Legalább is most volt tea is, ahogy láttam. Persze hideg sör is volt, fáj is a torkom. A sor meg azért ugyanolyan, mert az emberek nagyon kis része használja a kártyás fizetést sajnos. Itt is simán lehetne, kártyás és nem kártyás sorokat csinálni. Amúgy a meccs előtt és a szünetben is simán el lehetett intézni most is (a C-ben) a pisi-sör kört. Persze nem volt tömeg, abban az esetben nem ment volna, ahhoz szűk a keresztmetszet. A büféé és a WC-é is.

3) Nincs a megközelíthetőséggel semmi baj. Én nem örülnék a repülőtér környékének például. :) (Mi általában gyalog megyünk. Két sör alatt oda lehet érni :) )

 

Amúgy mi a bajod a bejutással. Nem vagyok kis ember, de azért még nem szorultam be egyszer sem. A kártyát meg tök egyszerűen be lehet helyezni, csipog és már lehet is menni. Persze a nyomtatott jegyekkel valóban nehezebb. 

Előzmény: sx7 (170595)
Ebcsont42 Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170599

Nálam a beszólás és a szidás nem egy kategória. A beszólásban ott van a jó indulatú csipkelődés is, míg a szidásban semmi pozitívum nincs.

Előzmény: losik (170598)
losik Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170598

Miért voltam bunkó? Mert szóvá tettem, hogy újabb alkalmat találtál "beszólni a játékosoknak" egy teljesen más ügy kapcsán? Fene az érzékeny lelkedet.

 

De ha ezen múlik akkor elnézést.

Előzmény: Ebcsont42 (170596)
losik Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170597

Ez tény, nem is erről volt szó. Hanem az, hogy vannak-e előnyei. Ettől függetlenül semmi értelme kötelezővé tenni az látszik. Ha nem lenne kötelező, már sokkal többet kiváltottak volna. 

Simán meg lehetne lépni, hogy bizonyos szektorokba be lehessen menni e nélkül.(csakhogy ne féljenek a többi helyen tömegével megjelenő családok. :P ) Legfeljebb mondjuk csak egy pénztárban lehetne úgy csak jegyet venni.  Egy idő után úgyis csináltatna mindenki, mert sokkal kényelmesebb lenne, főleg nálunk, és hát ha nem kötelező, akkor megcsináltatják.

 De hát az MLSZ ezt úgysem fogja meglépni, a klub(ok) meg nem tud(nak) mit tenni. Legfeljebb kicsit tiltakozni, de az kevés. SAJNOS!

Előzmény: OnlyLoki (170593)
Ebcsont42 Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170596

Hát igen, még a végén be kellene ismerned, hogy bunkó voltál vagy valami még rosszabb.. És akkor már hova lenne ez a világ??

Előzmény: losik (170592)
sx7 Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170595

1. lehetne egy jegyen név szül dátum és akkor ott a személyi ( persze értem én lassú ),azt is lehet online venni ( működött Milanóban 80 ezer embernél, Palermóban 20 ezer embernél, Hannoverben 40 ezer embernél és Dresdaban 25 ezer embernél, itt kényelmetlen volt a bejutás meg lassú 5-8 perc volt,de mindenkit durván motoznak).

2. lehetne a büfé olyan,hogy nyáron ad hideg italt,télen meg meleget:D A sor meg semmivel sem megy gyorsabban, mint azelőtt.

3. Borzalmasnak érzem a stadion megközelíthetőségét,de ez régen is ugyanilyen volt,így nem számít.

 

 

A kártyának lehetőségnek kéne lennie,azaz érdemesnek arra,hogy kiváltsa,sőt használja  az ember, ide tartoznak azok az okok,

amiket te is leírtál.

- kényelmes bejutás ,esetleg külön sor ,kevesebb várakozási idő

- büfénél kényelmesebb , gyorsabb kiszolgálás. Valójában semmilyen különbséget nem látok, ergo a kártyával ugyanolyan minden mint anélkül, sőt!!! Tök lassú , a bejárati kapu nagyon kényelmetlen, tökre nehezen lehet bedugni a kártyát jegyet.

- szűkös a hely a büfék előtt

- a budi lényegesen szebb,de hihetetlenül nem praktikus (a nőit nem láttam,de telt háznál az maga 25 perc volt ).

 

Tehát nem szar , ami van,mert az túlzás lenne állítani,de nem elég átgondolt és kényelmetlen. A kártya meg szintén ugyanez, van,kell, de minek. 

 

Ezért mondom azt,hogy nem a stadion teszi a szurkolót,hanem a foci. Ne félj, ha minden héten szórakoztató és minőségi játék lenne, megtelne a stadion,akármelyik :) Lásd a zöldeket,ott most 9000 ember már megvolt régi vágású B nélkül is,de ott is mintha szivárognának be oda is egyre többen.....

 

 

Ettől függetlenül Hajrá (,) Loki!

Előzmény: losik (170591)
OnlyLoki Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170594

Azért a csapat teljesítménye mellett se menjünk el szó nélkül! Figyelemre méltó, ahogy nem tudunk kontrázni. Gara idejében ez volt az egyik erőssége a csapatnak, vasárnap meg olyan körülményesen mentünk előre, hogy azt borzasztó volt nézni. Pedig vannak gyors embereink, de úgy látszik ez már nem fér bele az egyébként is elég "széles" taktikai repertoárba...

Szakály is megkapja a labdát, és még fel is pörgeti magának, de hogy miért, szerintem ő maga sem tudná megmondani. Arról nem is beszélve, hogy kirívóan magas az eladott labdák száma, mintha nem is ismernék egymást a játékosok. Ezek után higyjen az ember a kiválóan sikerült felkészülésben...

OnlyLoki Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170593

Nem ez a hátrány, hanem az, hogy ha jön egy haver Debrecenbe, és ki akarom vinni meccsre, előtte mindenféle hülye procedúrára van szükség. Sőt, ha ki is vinném meccsre, nem ülhetnénk egymás mellett, mert neki, ha futballkártyája vagy mi a lófasz van, akkor csak a semleges szektorba ülhetne le. Agyrém ez az egész! Olyanok találták ki, akik életükben nem voltak még futballmeccsen, max. a VIP páholyban meresztették a seggüket, ingyen pogácsát zabálva!

A kártya jó a bérleteseknek, de így hogy akarnak új szurkolókat becsábítani a meccsre? Az egész kommunikáció is el lett b.szva, arról nem is beszélve, hogy a mai napig vannak alapvető problémák az egész rendszerrel (lásd még a KTE-Pécs meccsen történteket).

Előzmény: losik (170591)
losik Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170592

Hagyjuk.

Előzmény: Ebcsont42 (170590)
losik Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170591

Sajnálom. Tényleg hátrány az, hogy online meg lehet venni a jegyet, és ki sem kell nyomtatni, mert rákerül a kártyára, és az is hátrány, hogy nem kell pénz vinnem magammal a meccsre, mert tudok vele fizetni, és nem kell várnom, hogy számolgassa a büfés a visszajárót. 

 

(Mi (én) meg azt vártuk volna tőled, hogy kiálljál: hülye voltam, hogy nem vizionáltam tízezer stadionkártyást. Ha már a fogadást nem álltad...)

Amúgy az nem semmi, hogy már márciusban tudod, hogy mennyi lesz az éves veszteség. Vagy benne volt ez is a jóslatban?

Előzmény: carrervenus11 (170589)
Ebcsont42 Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170590

Ha én bárkit is szidtam volna, akkor azt nem így írtam volna. Most szigorúan csak elvi síkon például: " Te kis szerencsétlen nyomoronc, hogy apádban nem volt semmi önmérséklet, amikor letolta a gatyáját? Honnan veszed a bátorságot, hogy mindenkit kioktass az igazi szurkolói létről!?" Ebből a példából is látszik, hogy én nem szidok senkit se, hiszen semmi ilyet nem írtam le eddig és ezután se tervezem. Viszont igen is engedtessék már meg, hogy nevén nevezhessek nyilvánvaló jelenségeket, mint például a passzjátékunk hiányosságai.

Előzmény: losik (170584)
carrervenus11 Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170589

Lehet, hogy nem írtad azt, hogy "fasza" találmány, de védted az "előnyeit" és gyakorlatilag lehülyézted azokat, akik a kártya miatt nem mennek ki.

 

Lassan már nagyon ciki, hogy az össze tákolt oláhgabyn nagyobb volt az átlag-nézőszám. Lajosunktól is várnám, hogy kiálljon: hülye voltam, hogy 10 ezer bérletest vizionáltam, meg 50%-kal nagyobb látogatottságot. Meg némi saját pénzt is betolhatna a stadiont üzemeltető cég 2015-ös várható 100 millás veszteségébe.

Előzmény: losik (170588)
losik Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170588

Idéznéd, hogy hol írtam, hogy fasza találmány?

Nem az, de persze nem ördögtől való dolog, főleg nálunk. Mert itt amúgy is be akarták vezetni, (persze úgysem tudták volna kötelezővé tenni.)

Előzmény: Miller a sör (170586)
sx7 Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170587

Nem lehet ezt így összehasonlítani......

Az a stadion sokkal jobb volt.

Előzmény: Sestakert (170580)
Miller a sör Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170586

Ami szerinted egy nagyon fasza találmány, de az ide írogatók nagy része ezzel nem ért egyet. Te lassan már nem csak a Lokit véded minden körülmények között, hanem az MLSz-t is.

Előzmény: losik (170585)
losik Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170585

Ez már rég nem arról szól. Könnyű arra fogni, de aki akar, minden meccsben fog találni hibát amiért nem megy ki. 

De itt nem is arról volt szó, hanem sokadjára is a kártyáról.

Előzmény: picipaci (170582)
losik Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170584

Akkor világosíts fel mit értettem félre.

Előzmény: Ebcsont42 (170583)
Ebcsont42 Creative Commons License 2015.03.24 0 0 170583

Bocsi, hogy képtelen vagy arra, hogy ne ferdítsd el a másik mondani valóját. Köszönöm szépen sokadjára is! Legyen szép napod!

Előzmény: losik (170578)
picipaci Creative Commons License 2015.03.23 0 0 170582

Akkor ki a tököm fog (kinek kell) úgy játszani, hogy kimenjen meccsre a nép? Csányi?

Előzmény: losik (170578)
samyadler Creative Commons License 2015.03.23 0 0 170581
Ami hirtelen beugrik:
Bódi szabadrúgás gólokkal..
Hihetetlen pontmentésekkel és győzelmekkel!
:-)
Előzmény: Sestakert (170580)
Sestakert Creative Commons License 2015.03.23 0 0 170580

A veretlen bajnoki évünkben 50%-al olcsóbb jegyárak mellett 7207 néző. Kártya nélkül, ultrákkal, hangulattal, jó csapattal!

http://www.magyarfutball.hu/hu/csapat/18/merkozesek/bajnoki/2011-2012

 

Előzmény: magyarfutball (170570)
szaunas Creative Commons License 2015.03.23 0 2 170579

Olyan vagy mint a farkam: feje van, de esze nincs!

Hát, tudod: ha a farkam lennél, kivernélek! (persze csak egészségügyi alapon)

Így viszont: bottal sem piszkálnálak!

Előzmény: Berife (170567)
losik Creative Commons License 2015.03.23 0 0 170578

Senki nem várja a játékosoktól a megoldást, de neked ennek ürügyén megint jól esett szidni a játékosokat.

Előzmény: Ebcsont42 (170577)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!