Keresés

Részletes keresés

Sarele Creative Commons License 2001.08.01 0 0 16
Az nekem elég is bőven, csak ez maradjon nekem
Előzmény: open (15)
open Creative Commons License 2001.08.01 0 0 15
a fidesz mellett vagyis inkább alatt, csak is a morgáshoz való jog lehet a tiéd!
Előzmény: Sarele (14)
Sarele Creative Commons License 2001.08.01 0 0 14
Csak sejtéseim vannak. Szerinted mi lehet az enyém?
Előzmény: lujza (12)
open Creative Commons License 2001.08.01 0 0 13
lujza drága: és tudod hogy mi az orbáné meg a politikusoké?
Előzmény: lujza (12)
lujza Creative Commons License 2001.08.01 0 0 12
De az én országomat ne!!!! Kéremszépen, ha lehet!!!!!!!!!

Tudod, mi a tiéd, kis madaram ?????

Előzmény: Sarele (7)
open Creative Commons License 2001.08.01 0 0 11
kár volna érte
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.20 0 0 10
AttilaS28 Creative Commons License 2001.07.19 0 0 9
esetleg tudja valaki,hogy a fityesz mikor ohajtja lerendezni a mohacsi csata visszavagojat?
esetleg a tatarokkal egy visszavago a tatarjarasert?:))))))))))))))
Foti Creative Commons License 2001.07.19 0 0 8
Hamar el kell kezdeni tanulni a hagymakupolák építésének technológiáját.

A cári Magyarországon nagy szükség lesz erre.

Sarele Creative Commons License 2001.07.19 0 0 7
Édes jó istenkém!!! Hát hol a büdös kurva anyámban élek én??????
Koronát hurcimbálunk, ami előtt országunk országló főméltóságai hajlognak, majd főpapunk felajálnja az országot Máriának?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
De az én országomat ne!!!! Kéremszépen, ha lehet!!!!!!!!!
Nem is tudom mihez kezdünk hasonlítani:
a, király nélküli királyság
b, Orbán főpap thekráciája
c, ezeréves álomból felébredő álmodók, akik azt álmodják, hogy ezer évvel ezelőtt volt a most és most a van már a volt, miközben a jövő nem más a reménnyé formált emlékezet álomittas nagysága, nem utolsó sorban mertünk egy nagyot ásítani ébredés után, aztán jól visszaálmodtuk magunkat a jövőbe, ami valójában a múlt kivetítése, így tehát a múltba, ahol is Szent István polgári élményekben gazdag homlokcsókban részesíti kései leszármozottják egyszersmind földiét, a mi népünk és pártunk nagy vezírét, I. avagy egetverő Arrogancia Viktort.
AttilaS28 Creative Commons License 2001.07.19 0 0 6
sziasztok!
a muzeumban a helye...
Amugy "ezeknel" most hanyat irnak? nalam 2001 van.
naluk szerintem 1300-ban megallt az idö...

az adoforintokrol,meg a "felajanlasrol": en ugy erzem O V 1/tizmilliomod aranyu fönöke es munkaltatoja vagyok,es 1/tizmilliomod aranyu tulaj a Magyar Köztarsasag RT-ben.szoval ehhez tartsak magukat....
Attila

Dzsugas Viki Creative Commons License 2001.07.19 0 0 5
A hit gyógyít. A polgárokat.
A hit szavazóbázist épít. Polgárit.
Az ateisták és a nem keresztények nem veendők polgárnak.

Azt hiszem, a fideszkormány részéről ez a lelkiismereti szabadság korlátozásának egyik legszemérmetlenebbül űzött formája.
A keresztényi űbermencsvircsaft.

Előzmény: Töfröcsó (3)
Mandrake Creative Commons License 2001.07.19 0 0 4
Hmm....
Utána folytatják az akkor elkezdett szokásokat.
Úgymint:
- ellenségek (szoclibek) felnégyelése
- Az ország nagy részének elajándékozása (egyház, bajtársak)
- Egyházi adó (tized) újboli bevezetése
- O.V. szenté avatása
...

Nekem valahogy már ez a felajánlás sem hiányzik.
Mandrake

Töfröcsó Creative Commons License 2001.07.19 0 0 3
Az ország azoké akik az adóforintjaikkal fenntartják azt. Nem kéne kiérusítani a hazát, még a szűzanya se privatizéljen. Milyen alapon ajánlgatja bárkinek is az én (meg a tiétek) országomat?????
Másh: Ennyi lóvét amit erre majd elköltenek... Nincs ennek jobb helye valahol az egészségügyben, mondjuk én nem azért fizetgetek az államnak olyan sokat, hogy állandóan bohóckodjon meg parádézzon.
Én ehelyett boldogan, jó körülmények közt szeretnék élni a hazámban. Szeretnék emberhez méltó egészségügyet, és álampolgárhoz méltó adórendszert, nem pedig rabszolgasorsot, hogy finanszírozzam pár ficsur parádézását. Viktorka nem ezt igérted...
Előzmény: Dzsugas Viki (1)
Töfröcsó Creative Commons License 2001.07.19 0 0 2
Az ország azoké akik az adóforintjaikkal fenntartják azt. Nem kéne kiérusítani a hazát, még a szűzanya se privatizéljen. Milyen alapon ajánlgatja bárkinek is az én (meg a tiétek) országomat?????
Másh: Ennyi lóvét amit erre majd elköltenek... Nincs ennek jobb helye valahol az egészségügyben, mondjuk én nem azért fizetgetek az államnak olyan sokat, hogy állandóan bohóckodjon meg parádézzon.
Előzmény: Dzsugas Viki (1)
Dzsugas Viki Creative Commons License 2001.07.19 0 0 1
Koba, ilyen nickkel úgy érzem, mintha magammal beszélgetnék. :-)

Itt tíz órakor Paskai László bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek ünnepi szentmisét mutat be, amely során a korona előtt Magyarországot újra Szűz Mária oltalmába ajánlja, megismételve Szent István gesztusát.

Ez dézsavű melyik Magyarországra vonatkozik majd? A mostanira, és ezzel kirekeszti az Szt. istváni Magyarország nagy részét, vagy a történelmire, a Szt. István korabelire, és erre van-e joga Paskainak?

Előzmény: KOBA (-)
egeresz Creative Commons License 2001.07.19 0 0 0
a koronát 0 méterre kellett volna elvinni a Múzeumból... de szvsz a Bazilikában még mindig jobb helye lenne, mint a Köztársaság Országházában

egeresz

KOBA Creative Commons License 2001.07.19 0 0 topiknyitó
Országfelajánlás Esztergomban

Jezsó Ákos
Munkatársunktól
Felküldve: 2001. július 18.
2 . oldal

A római katolikus egyház a millenniumi ünnepségsorozatot augusztus 15-én, Nagyboldogasszony napján az esztergomi bazilikában megrendezett ünnepélyes szentmisével zárja le, amely során Paskai László bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek a Szent Korona előtt hazánkat Mária oltalmába ajánlja. Az ünnepségen részt vesznek Magyarország vezető közjogi méltóságai és az ökumené jegyében az egyházak képviselői.

A Dunán viszik Esztergomba a Szent Koronát a római katolikus egyház millenniumi záró ünnepségére. A koronát nem kívánják kitenni a flottilla öreg hajóin tapasztalható rázkódásnak, ezért az uralkodói ereklyét megfelelő biztonsági intézkedések mellett a nagyobb tömegű Hunyadi nevű hajón szállítják Szent István király szülővárosába. Az Erzsébet parki kikötőbe délelőtt fél tízkor érkezik, ahonnan az ünnepi fogadtatás után a koronaőrség felügyelete alatt a bazilikába szállítják. Itt tíz órakor Paskai László bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek ünnepi szentmisét mutat be, amely során a korona előtt Magyarországot újra Szűz Mária oltalmába ajánlja, megismételve Szent István gesztusát. A szentmise után Bölcskey Gusztáv püspök, a református egyház zsinatának lelkészi elnöke, valamint Áder János, az Országgyűlés elnöke mond beszédet.

Spányi Antal püspök, érseki helynök lapunknak elmondta: az ünnepi szentmisén valószínűleg több tízezres zarándoksereg vesz részt. Mivel ennyi embert a bazilika nem tud befogadni, ezért hatalmas kivetítő vásznat állítanak fel a bejárat mellett, amelyen a hívek nyomon követhetik a szentmisét. Az istentisztelet után a hívek délután négyig a bazilikában elvonulhatnak a korona előtt. Délben a bazilika mögötti rondellán felavatják Melocco Miklós Szent István megkoronázása című szobrát. Az ünnepi beszédet Mádl Ferenc köztársasági elnök mondja. A Szent Korona délután ötkor a Hunyadin a határőrség és a honvédség felügyeletével indul vissza Budapestre.

(Magyar Nemzet)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!