Az akol ajtóra /nem tudom nállatok , hogy hívják?/ szögelj nfel zsákot vagy rosz pokrócot . Ne érjen a földig alatta beférjenek a malacok, Lehet hogy leszedik , de a szalma tuti
Azt mondta a hölgy, hogy a húskeverő olasz gyártmány, de egy darabot nem tud rendelni a magas postaköltség miatt. Jelenleg ketten várakozunk, ha lesz még két-három rendelése, behozza egyszerre.
Még ha áfásan is veszem a húskeverőt, a motorral együtt egy százasból betakarom. Az építést a haverom megoldja ingyenbe.
Kétszáz alatt egyszerűen nem hirdet senki sem kolbászkeverőt.
Nem én írtam, hogy csúcs. Engem is a vélemények tettek kíváncsivá, illetve a képek. Amit én láttam sem volt gyári és erről klónozódott az enyém amiről van is fenn kép.
Persze. hogy úgy ég ! nem pörzsölésre szerkesztették! a neve is lelángoló!! Nyilván ezért nagy a fúvóka. érdemes lenne ,kisebbre cserélni. Egyébként oldalakkal ez előtt, többeknek ez volt a csúcs! most mitől lett rossz ? Vagy tapasztalat nélkül íródtak a vélemények?
Ma kipróbáltam a k911 et. Meg kell mondjam igaza volt Andor0006 nak! Van benne egy hármas fúvóka és úgy ég mint egy fákja. Majd megnézem egy kissebbel hogy ég. Észrevételem még, hogy nehéz a feje, nagy szögben van meghajtva, és hosszú nem elég kompakt az ágyon való pörzsöléshez.
Bár deqamma12 képein is látszik, néha hónaljból kell vele pörzsölni. Vagy kettőt hátralépni.
Kis sonkákat és csülköket kell hagynom nem keveset kb 1,5 -2 kilósakat!!!Én két hétig sóba áztatom ha kell újra sózom,és 48 órát füstölöm!!!!!Nagy sonkákat nem szoktam csinálni!!!!!Én így szoktam!!!!!!