Keresés

Részletes keresés

Barba81 Creative Commons License 2011.07.07 0 0 8874

Sziasztok!

 

Rég írtam már de néha olvaslak benneteket.Már lassan 2 hónapja dolgozom,gyógyászati üzletben,:-) van tapsztalat.Tök jól bírom  munkát,nem fáj a derekam,meg  hátam sem,egyedül ami februártól tart a kedves gyógytornász miatt van ez is,csináltam  hülyeséget,és azóta ülésnél fáj  a farok csontom,meg folyamatos séta közben  mellette levő izmok szoktak így  befeszülni.Most járok ilyen fizikoterápiás vákum kezelésre még van 2,de nagyon nem érzek változást,a doki szerint nem  sérvtől van megerőltettem, 2 szteroid injekció a farokcsontoba szerinte megoldná  dolgot,de azt nem engedem,mert tavasszl babát akarok,és elegem van a gyógyszerből.Röntgen semmit nem mutatott amúgy,augusztus 5. lesz egy mr-im kiváncsi vagyok mit mutat a műtét utáni állpotról.

Amúgy jól vagyok,ha ez a dolog nem jött volna akkor tök jó lenne,de sajna van,nehogy már minden tökéletes legyen,lényeg dolgozni tudok,itthon is mindent csinálok,max hosszú sétákat elfelejtem.

Törölt nick Creative Commons License 2011.07.07 0 0 8873

Szia!

 

Igen tudom, hogy az is okozhat fülzúgást, meg még sok minden. Nem jó, hogy fáradt vagy sokszor, szerintem a fájdalom kiveszi az ember erejét, én minden nap délig alszok, mert olyan fáradt vagyok. Ma meg nagyon szenvedtem a nyakam miatt a vállam a lapockám úgy fájt a karomat alig bírtam felemelni, ma nem is nagyon neteztem. Most egy kicsit jobb a nyakam erre rázendít a derekam, nem tudom, hogy a kettőnek van e köze egymáshoz.

Előzmény: rokkon (8872)
rokkon Creative Commons License 2011.07.07 0 0 8872

szia tudod azért is voltam neurológián mert olvastam a fülzúgásról ,hogy idegi alapon is jelentkezik nézd meg MEDIMIX-A FÜLZÚGÁSRÓL orvosi írást ha érdekel.nagyon jóidővan én mégis egésznap fáradt vagyok és szenvedek  máskor ha romlott az idő éreztem hasonlókat.állandóann fáradt vagyok néha nézni sincs erőm

Előzmény: Törölt nick (8870)
malvin82 Creative Commons License 2011.07.06 0 0 8871

Üdv mindekinek!

 

A magam baja az fenáll most is, csak a tennivalóim felszaporodása miatt mostanában " olvasó" lettem a fórumon.Persze minden sorstárssal együttérzek még ha nem is reagálok minden írásra. Nemrég nyomtam le a gyógytornát, mert a panaszolt derekam, lábam után az aktuális sérvet a nyakamban találták meg. Vizsgálatok előtt nagy fájdalmaim voltak a lapocka környékén és zsibbadtak az ujjaim, tehát számítottam valamire. De arra nem, hogy a doki operáció lehetőségét is bedobja. Gyorsan megbeszéltük, hogy inkább ne és " szaladtam" a gyógytornászhoz. Most egész jó, csak a lábam, derekam vacakol továbbra is.

Amiért muszáj volt írnom, az a fiam utáni érdeklődés! Köszönöm, köszönjük  nagyon szépen fejlődik és jól van! Hat és fél hónapos és kicsattan az erőtől és a kíváncsiságtól. Mivel a feleségem nekiállt dolgozni, így alaposan lefoglal a tökös, de jól van ez így! Most ennyi, mindenkinek jobbulást!

Malvin

Előzmény: rokkon (8869)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.06 0 0 8870

Szia!

Nem mondod, hogy elküldött fülészetre? Nekem is zúg a fülem azért kérdeztem, de nekem meg azt mondta a doki, hogy a gyógyszerektől, nem álltam le vele vitatkozni, mert,akkor is zúgott a fülem mikor gyógyszermentes voltam.

Előzmény: rokkon (8869)
rokkon Creative Commons License 2011.07.06 0 0 8869

Szia  pár hónapja voltam neurológián és panaszkodtam fűlzúgásra  és az orvos fülészetre küldött mosatni ezt nagyon komolyan mondom így történt.Őhozzá azóta se járok vissza.MÁS  Malvin kis fiad probálkozik a lépegetéssel?Azért jó tudni,hogy a régi betegek is itt vannak .Ezt jóértelembe gondoltam.

Előzmény: Törölt nick (8862)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.05 0 0 8868

Szia Luci!

Már sajnos a manuálterapeuta nem mert hozzám nyúlni azt mondta csíllapítani kell a fájdalmam és csak utána kezdhetjük meg a tornát, mert így nincs értelme.

 

Ez tök jó, hogy ilyen jól érzed magad, nagyon vigyázz magadra, ne emelgess, kíméld magad, hogy sokáig ilyen maradjon.

Előzmény: luci71 (8865)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.05 0 0 8867

Köszönjük!

Előzmény: rokkon (8866)
rokkon Creative Commons License 2011.07.05 0 0 8866

         Nagyon boldog szülinapot kívvánok a kisfiadnak

luci71 Creative Commons License 2011.07.05 0 0 8865

Szia!

Nagyon köszönöm hogy igy gondolsz ránk is.Nagyon sajnálom hogy ilyen rossz állapotba vagy.De hogy ennyire nem törödnek a fájdalmaiddal,nem tudnak valamit kitalálni ez már durva.

Köszönöm kérdésed én most a kezelések után elég jól vagyok.4 hetes komplett kórházi kezelés,és még plusszba kaptam masszázst ami a múlt héten csütörtökön ért véget.Április eleje óta.De majd még megyek a masszőrhöz vissza mert most ugy néz ki "jó vanalon" dolgozott rajtam.És egyéni tornára járok heti 2x.

Egyenlőre nincs lábzsibbadásom,elmúlt az ideg fájdalom a jobb lábamba,és most a derekamat is tünetmentesnek érzem.Csak ha valami olyasmit csinálok amit nem kéne na akkor még érezteti magát.

Kitartás,jobbulást!

 

Gica!

Olvastam, végre megkezdi a Dr.Nő a blokád kezelést mi történt?

Manuálra már nem járhattál?És a vizsgálatról még mindig semmi?

Üdv.Írj hogy miujság!!!!

Előzmény: rokkon (8861)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.05 0 0 8864

Remélem használni fog szombaton a blokád, amit kapni fogok, mert buli lesz fiam vasárnap lesz 4 éves. :-)

Előzmény: rokkon (8861)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.05 0 0 8863

Barbával mikor utoljára beszéltem azt mondta, hogy jól van, már kertészkedett, a ház körül mindent meg tud csinálni, mikor megy, akkor érez fájdalmat, de hátha olvassa a fórumot és leírja, hogy most mi van vele.

Előzmény: rokkon (8861)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.05 0 0 8862

Szia!

Biztos, hogy a nyakadnál van probléma, nem értem, hogy miért nem küldenek nyaki MR-re. Én pl. nem tudok felfelé nézni, mert ahogy felemelem a fejem egyből elszédülök és csillagokat látok, nagyon rossz érzés, mert olyankor meg kell kapaszkodnom valamibe és megvárni még a szemem elől elmennek a csillagok, úgyhogy inkább kerülöm ezt a mozdulatot. A füled nem cseng? 

 

A fájdalom nagyon rossz dolgokat ki tud hozni az emberből ismerős az érzés, hogy dilis vagyok, agresszív és olyankor sajnos nem is gondolkodik az ember, hogy mit mond. Én is inkább mielőtt megszólalok, most már lapítok, akkor már tudják, hogy szenvedek és inkább nem is szólnak hozzám. Kegyetlen ez a fájdalom.

 

 

Előzmény: rokkon (8860)
rokkon Creative Commons License 2011.07.05 0 0 8861

bocs most jutott eszembe régi betegekről nem tudsz semmit ?nagyon régen írtak Luci  BARBA  Malvin ha olvassátok  ha lehet írjátok meg mi van veletek van javulás vagy minden a régi. Kösz ha nem nagy kérés.

Előzmény: Törölt nick (8859)
rokkon Creative Commons License 2011.07.05 0 0 8860

Szia ha a gyógyszer nem használ akkor megyek kórházba  és kapom az injekciót .Emlékszel írtam dilis "agresszív" voltam mikor iszonyatos fájdalmaim voltak"vannak"elég alpári módon beszéltem  nehezen de valahogy megtanultam kezelni. Ha érzem akkor elvonulok a szobába egyedül.Azt vettem észre mióta fáj a nyaki csigolyám a fejemet nehezenn fájdalmasan tudom oldalra fordítani és ha egy bizonyos pontnál magasabbra emelem a fejem elég pár másodperc erős tarkótáji fájdalmam van.szia

Előzmény: Törölt nick (8859)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.05 0 0 8859

Sajnos úgy nem adnak beutalót, örül az ember, ha egy szakaszra kap.

 

Ez a fejfájás borzasztó lehet, abba tényleg behülyül az ember. És, ha bemész a kórházba injekciót szokatak adni?

 

Én lennék a legboldogabb, ha írhatnám, hogy jobban vagyok. Szombaton fogok blokádot kapni.

 

Vigyázz magadra és jobbulást!

Előzmény: rokkon (8858)
rokkon Creative Commons License 2011.07.04 0 0 8858

Szia MRI-t deréktól a nyakicsigolyákig szerettem volna.A bevérzést vizitkor 2 doktornő említette.A mainapom reggel 7 kor keltem 8.30 kor lekellett feküdnöm  mert erös fájdalmaim voltak.Tegnap este kórházi ügyelet iszonyu fejfájás és kezdtem dilizni.A holnap délelőttöm háziorvoslátogatásával telik viszem vissza a csütörtöki idegorvosi papírokat.És te van javulás??irhatnád már,hogy jobban érzed magad ennek szerintem sokan örülnénk itt. Meg érdemelnéd ennyi fájdalom és szenvedés után.Jobbulást kívánok!!Ha tudsz írj.

Előzmény: Törölt nick (8857)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.04 0 0 8857

Szia!

Teljes MR- re nem szoktak beutalót adni az a baj, hogy az embernek könyörögni kell, hogy kapjon beutalót vagy csúsztatni egy kis lóvét. Nekem azt mondta a reumatológus, hogy nem látja értelmét a nyaki MR-nek, adtam lóvét egyből írta a beutalót és végül ki derült, hogy elég nagy a baj a nyakamnál.

 

Az nem jelent semmit, hogy melyik tüneted jelentkezett előbb. Azt viszont nem tudom, hogy bevérzés mitől lesz. Ma hogy vagy?

Előzmény: rokkon (8855)
Béni bátyám Creative Commons License 2011.07.04 0 0 8856

Igen, tudom, köszönöm.

Előzmény: real_geri (8853)
rokkon Creative Commons License 2011.07.03 0 0 8855

Szia a linket nagyon köszönöm sokat segített.Az mri-t meg nemtudom pedig számítottamrá. Naívan egy teljes MRI-t szerettem volna de én "csak1 beteg vagyok".Az egyensúly zavarom elöbb keletkezett mint a nyaki fájdalom. Tudod voltam 3hetet kórházba ott 2 orvos arról beszélt azért volt a második műtét mert a gerincemnél bevérzés jelentkezett.Mikor meg műtöttek 1hétmúlva ujra műtét mert 1 csavar rossz szögbe lett be csavarva és nyomta az ideg gyököt nem tudtam lábra álni a fájdalom tól.Esetleg a csavar okozott bevérzést??Vagy mindenki mást mond és HÜLYÉNEK néznek.Szerinted?

Előzmény: Törölt nick (8854)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.03 0 0 8854

Szia!

 

Neked egy sürgős nyaki MR- kéne, szerintem az egyensúly zavarodnak köze nincs a hegesedéshez, igaz nem vagyok orvos, de a tüneteid nyaki problémára utalnak. Most egyenlőre csak ezt az oldalt találtam, kiragadnak egy egy tünetet a többit nem írják, de valahol olvastam az egyensúly zavart is, ha megtalálom be linkelem. Jobbulást!

 

http://neurosurgery.pote.hu/idegseb/dat/isebjegyzethu/f14.html#XIV.A.4

Előzmény: rokkon (8852)
real_geri Creative Commons License 2011.07.03 0 0 8853

már meglévő betegségre nem fizet ez sem, azt kalkuláld bele

Előzmény: Béni bátyám (8851)
rokkon Creative Commons License 2011.07.03 0 0 8852

Szia sajnos nem küldött. Az egyensúly zavarom a műtét után 3-4 hónapra jelentkezett mindig elakartam dőlni.Voltam munkaügyi bíróságon kirendeltek egy igazságügy orvosszakértőt szakvéleményében ő írta le legelőszőr a súlyos egyensúlyzavart.Műtétután 8-9 hónapra jelentkezett előszőr a fejfájásom és azóta tart változó intenzitással.A nyaki csigolyáknál ezután kezdődött az erös fájdalom később már innen indult ki  a fájdalom és terjedt szét a fejembe.Vagyis lett álandó fej fájásom égő fájdalom a gerincnél zsibbad a bal lábam  egyensúlyzavarom.Ezt mind a hegesedésre fogták.A tarkóbol kiinduló fejfájásnak és a kézzsibbadásnak köszönhetem hogy el küldtek vizsgálatokra.5évvel a műtét után.Erre mit mondjak?? jobbulást.irjál ha tudsz  szia

Előzmény: Törölt nick (8850)
Béni bátyám Creative Commons License 2011.07.02 0 0 8851

Ha lehet még ilyet kötni, azonnal váltok. Én is havi hatot fizetek, lakásbiztosítás nincs benne, és mint írtam, a porcaim biztosítása sem.

Előzmény: real_geri (8843)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.02 0 0 8850

Nem küldött el a doki nyaki MRI-re? Hát ezt nem akarom elhinni, hogy ezt csinálják, mikor a nyaki csigolyádtól indul ki a fájdalom. Azt akartam kérdezni tőled, hogy az egyensúly zavarod a derék műtét után jelentkezett, mit mondanak rá? Mert azt is okozhatja nyaki probléma.

 

Nekem a nyaki sérvem miatt lesz majd ez a vizsgálat, mert van egy szűkületem és azt mondta az orvos, hogy az testszerte okozhat panaszokat. A két lapockám között szokott fájni teljesen a tarkómig a 2 vállam görcsbe van olyankor, az arcom szokott zsibbadni meg a kis és a gyűrüs ujjam a karom meg fájni szokott. A manuálos tök jól helyre tette, de már most megint nem jó.

Előzmény: rokkon (8848)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.02 0 0 8849

A várólistával kapcsolatba akartam 1 linket feltölteni, de nem tudtam valami miatt nem engedte.

Előzmény: rokkon (8848)
rokkon Creative Commons License 2011.07.02 0 0 8848

Szia ha a linket nem is tudod felrakni légyszives az oldal nevét add meg

 

- flectort nem szedem el fogyott MRI-re meg nem küldött az ideg orvos.

Előzmény: Törölt nick (8847)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.02 0 0 8847

Ezen belül több fajta vizsgálat van, nem tudom nálad melyiket fogják csinálni. Nyaki MR időpontod van már? Gyógyszert szeded még? Vigyázz magadra és jobbulást.

 

Tegnap be akartam linkelni egy oldalt, de nem sikerült. Jövőhéttől az orvosnál soron kívűl fogadják azokat a betegeket akik már 15 napja betegállományba vannak, így nőni fog a várólista. Belegondoltam, hogy gyeden voltam mikor beteg lettem azt mondták, akkor még ráérek, aztán a várólista miatt elveszítettem a munkahelyemet, most meg várhatok megint, mert nincs munkahelyem, szóval ráérek. Nekem még időpontom sincs erre a vizsgálatra, mert a napló le van zárva, majd szeptemberbe nyitják meg, mert nagyon sok a beteg és kevés orvos van. Így is borzasztó, hogy az ember 2 hónapot vár egy vizsgálatra, de már most azt mondták, hogy a 2 hónap, majd 4 hónap lesz. F@sza! 

Előzmény: rokkon (8846)
rokkon Creative Commons License 2011.07.02 0 0 8846

Szia köszönöm a segítséget.Az oldalt valami miatt nem tudom meg nyíttani valószinü én bénázok majd meg kérem a fiaimat segítsenek.Vigyázz magadra jobbulást.látod nem értem nálam miért nem nézik végig az ideget bár nálam már van egy hegesedés a gerincnél.szia ha tudsz irj.

Előzmény: Törölt nick (8845)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.02 0 0 8845

Szia rokkon!

A SEP meg  MEP az agytól az egész gerincoszlopon végig nézi az idegvezetést az ENG meg az EMG meg csak a végtagoknál nézi, ezekkel a vizsgálatokkal azt nézik, hogy nem sérült e az ideg vagy nem nyomja e valami az idegszálat, meg még vannak egyéb ideg működési zavarok amiket meg tudnak állapítani vele. A kéz zsibbadásod és a fejfájásod valószínű, hogy a nyakad okozza, lehet, hogy van ott sérv ami azt az idegrészt nyomja, de ezzel a vizsgálattal tuti ki fog derülni, hogy mi okozza a panaszod.

 

Hát sajnos én sem vagyok jól, most a derekam egy kicsit jobb, viszont a nyakam nagyon fáj a vállamnál az egész izom tiszta görcsbe van. Jövőhét szombaton megyek a Rácz Dr- nőhöz injekcióra. 

Előzmény: rokkon (8844)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!