Keresés

Részletes keresés

rozsoma1 Creative Commons License 2002.02.19 0 0 2
Sziasztok.
Infókat szeretnék kérni tőletek.
Országúti bringát szeretnék venni, végignéztem rengeteg magyar és külföldi oldalt, de a nyálcsorgatáson kivül semmire sem jutottam:-))
Szóval nem hiszem el, hogy 70 és 120 ezer között nem lehet országúti kerékpárt kapni.Mindenhol a Trek, Scott stb nyomul, ugye szép pénzért.Például Mali (a haveromnak évek óta olyan van és meg van vele elégedve) árlistát sehol sem találtam.
Eddig mountainbike-m volt, (Gepida) viszont előtte versenybringám volt és az jobban tetszett.
Ha tudnátok segiteni, hogy hol, milyen, mennyiért érdemes bringát venni nagyon megköszönném.Persze a fent emlitett árkategóriában
Előre is köszi.
Rozs.
Múzsla Creative Commons License 2002.01.22 0 0 1
Hahó cycloman! Remélem, hogy a sérülésedet ill. bringát elvesztését már tudtad orvosolni. Én is szoktam országútizni, de hegyibicajjal is járom a vidéket és nem vetem meg a gyalogtúrákat sem. Az országútizást általában akkor választom, ha nem akarok sarazni vagy viszonylag nagyobb távolságot szeretnék gyorsan letudni vagy ha ahhoz van kedvem. Szoktam járni teljesítménytúrákra is. Gödöllő k30?
Előzmény: cycloman (0)
cycloman Creative Commons License 2001.05.18 0 0 0
Üdv minden bringásnak!

Ezt a topicot azért hoztam létre, mert úgy veszem észre, hogy keveset és kevesen foglalkoznak az országúti kerékpárokkal. Nekem, amióta az eszemet tudom, "versenybringám" van. Múlt héten volt egy szép kis balesetem, ahol egy kocsi elcsapott a kerékpárúton. Én szerencsére megúsztam kisebb sérülésekkel, de a bringa totálkáros lett. Úgy néz ki, hogy a biztosító fizet, szóval remélem happy enddel zárul az ügy. Egy szó mint száz, szívesen venném a hozzászólásaitokat, technikai, sport, ruházat és bármely olyan ügyben amely az országúti kerékpárokhoz kapcsolódik. Esetleg ha volt valakinek hasonló balesete, azt is elmesélhetné, okulás céljából. Remélem van még olyan akit érdekel a téma. Ennyi.

cycloman Creative Commons License 2001.05.18 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!