Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

losik szept. 3. Creative Commons License 166074

Jól van elhiszem. Gondolom  drága szurkoló Ady verseket szavalt Elemérnek. Ettől függetlenül nem illik visszaszólni.

 

 

Amúgy a többieknek is. Én nem vagyok Elemér fan, csak nem értem ezt a nagy ellenszenvet. Meg amúgy is mondjatok már egy reális alternatívát helyette.

Előzmény: MZ/Y (166073)
MZ/Y szept. 3. Creative Commons License 166073

Nem írtam ilyet.

Van egy igazi hülye, meg múltkor volt egy igazi naiv a világmegváltó gondolatával. Nem néztem, de szerintem nem ők írták a tegnapit - ráadásul többen is. Meg most itt is meg lett erősítve.

Előzmény: losik (166068)
OnlyLoki szept. 3. Creative Commons License 166072

A bajnokavatón is összebalhézott a nézők azon részével, akik kritizálták a Honvéd ellen elbukott meccset, és a gyenge játékot. Egyre inkább az az érzésem, hogy a vezetőség őt használja villámhárítónak, és ezt egyre kevésbé bírja.

Előzmény: BI_Bean (166069)
picipaci szept. 3. Creative Commons License 166071

Az egyik kolléganőm szokott mesélni az iskolás fiai kapcsán a fővárosi up-foci sötét bugyrairól. Sanszos, hogy a kölkök több év kemény és lelkiismeretes sportolás után lelépnek a foci színpadáról. Gerinctelen, sutyesz, maroktartó banda, és finom voltam.

Előzmény: BI_Bean (166069)
picipaci szept. 3. Creative Commons License 166070

Elemér sem egy ministráns kisfiú stílusában válaszolt...

Neki pedig bírnia kellene az ilyet. Kvázi közszereplő. Statisztikailag érik az alkalmatlansága. Sokan mondják ugyanazt (hogy hülye), ő (meg egy-két fan) pedig az ellenkezőjét.

Japánban már biztos lenne a szeppuku...

Előzmény: skiss (166067)
BI_Bean szept. 3. Creative Commons License 166069

Én meg kint voltam, nem végig, de a kiszólásnál igen. :( A szememben nem lett sem kisebb sem nagyobb Elemér. Ismerve Bandi mentalitását, utánpótlás edzőket, nem lep meg. Ez a stáb, sajnos. A  meccs  sem lep meg, ismerve mi zajlik az utánpótlásban.  Bármennyi pénzt öntenek bele, míg szét nem zavarják a mostaniakat......

Előzmény: MZ/Y (166066)
losik szept. 3. Creative Commons License 166068

A múltkor még nem volt az olyan autentikus hírforrás. Most meg az?

Előzmény: MZ/Y (166064)
skiss szept. 3. Creative Commons License 166067

 

 

Rengeteg a bunkó néző, aki azt hiszi, hogy a belépőjegy árában aztán már sértegethet bárkit is....

Előzmény: MZ/Y (166064)
MZ/Y szept. 3. Creative Commons License 166066

Az ex hivatalos fórumon.

Előzmény: picipaci (166065)
picipaci szept. 3. Creative Commons License 166065

Ezt hol olvasod?

Előzmény: MZ/Y (166064)
MZ/Y szept. 3. Creative Commons License 166064

Olvasom, hogy Kondás nem bírja a kritikát, ezt találta visszaszólni egy elégedetlen szurkolónak:

Ne dumálj, a kurva anyád, mert letépem a fejed.

 

Így is kell ezt!

 

A dla első helyének meg az up-nak jelentőséget tulajdonító olvtársaknak ajánlom a szurkolói beszámolókat a meccsről. Ha azokat elolvasva is reménykednek, tényleg irigylem őket. :o) Tényleg semmi remény, míg az egész szakmai vonalat ki nem basszák innen. Persze ha néző nélküli stadion és eredmény nélküli akadémia a cél, akkor nem szóltam.

MZ/Y szept. 3. Creative Commons License 166063

De, még egy kell: hozza ki a maximumot a csapatból, vagy legalábbis közelítsen. Ez a kiesőjelöltek elleni idegenbeli poroszkálás minden, csak nem teljesítmény.

 

És hiába mondja Losik, hogy nincs itt nagy baj - a teljesítménnyel -, a nézőszám nem hazudik. És nem igaz, hogy mert jóllakottak az emberek: akivel én beszéltem és a régi "minden meccsen ott vagyok" helyett a "megy a faszom" állapotba kerültek, mind azt mondták, hogy erre a nézhetetlen szarra nem kíváncsiak. Lehet, hogy behúzzuk 1 vagy 2:0-ra egy kiscsapat ellen, de 20 perc foci, 70 perc alibi egyszerűen megfekszi az emberek gyomrát.

Előzmény: sx7 (166058)
MZ/Y szept. 3. Creative Commons License 166062

És akkor mi mennyit kapunk?, hiszen a mi játékosunk volt. :o)

Kösz! Pedig annyira vártam, hogy pályára lépjen ilyen belépő után...

Előzmény: Mapé (166061)
Mapé szept. 3. Creative Commons License 166061

Megnyugtató megoldással zárult a hónapok óta tartó vita Cseke Benjámin játékjogáról. A Vasas FC végül megegyezett a játékossal és az MTK-val is, melynek a lényege, hogy a fiatal tehetség az MTK-ba igazolt. Erről Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója beszélt, aki hozzátette: a megállapodás része, hogy a Vasas FC és az MTK 50-50 százalékban birtokolja Cseke játékjogát, értékesítésekor ilyen arányban részesül a két futball klub.

 

Mai hír.

Előzmény: MZ/Y (165989)
OnlyLoki szept. 3. Creative Commons License 166060

Az értékeléskor érdemes megnézni ezt is: http://www.transfermarkt.co.uk/nemzeti-bajnoksag/startseite/wettbewerb/UNG1

A mienk a legmagasabb átlagéletkor, ugyanakkor a játékosok átlag értékét tekintve 3. a csapat. Ha csak pusztán a számokat nézzük, az is megerősít engem abban, hogy ebből a csapatból többet is ki lehetne hozni.

sx7 szept. 3. Creative Commons License 166059

Sztem nezd meg a tavalyi utolos 8 fordulot, meg az ideieket es ezt a batet felejtsd el.

 

 

Ja! Nezd meg kerlek a tablazatot is.

Előzmény: losik (166030)
sx7 szept. 3. Creative Commons License 166058

Senki nem vagyik bl troeara,hanem csak egy csapatra,amelyiknek van tartasa. Se több , se kevesebb nem kéne.

Előzmény: losik (166008)
cassano71 szept. 2. Creative Commons License 166057

Ez a Ligakupa még a legkevesebb, nem arra szolgál hogy itt mutassuk meg. Nálunk jópár U21-es játékos játszott, Barna Szabi, Varga Kevin, Balogh Norbi stb. Ezek 18 éves srácok, ahhoz képest nem voltak szerintem rosszak, U21-ben pl. többnyire rosszabb teljesítményt nyújtanak mint amit ma láttam tőlük. Fölényben voltunk a Szeged ellen, kaptunk egy óriási potyagólt hála Verpecznek, a helyzeteink megvoltak, nem éltünk velük. Igaz a végén meg egy ajándéktizivel egyenlítettünk.

Gyakran a rutin és néha a fizikai erő hiányzott még ma, hogy mondjuk nyerjenek a srácok, de hol szerezzenek rutint ha nem itt. Szerintem jó hogy bedobták őket itt a Ligakupában, várhatóan mostantól ez gyakran előfordul majd.

A Diósgyőr meg ahogy írták ugyanez pepitában, felálltak szinte a komplett U21-el a Cegléd ellen, utóbbi meg az A csapatával és ők NB2-ben egyáltalán nem rosszak, ez a 4-1 lett az eredménye.

Előzmény: OnlyLoki (166047)
Altamir szept. 2. Creative Commons License 166056

A Diósgyőr ellen játszott letámadásos labdaszerzés nagyon jól működött, akár több góllal is vezethettünk volna. Meg is lepődtem rajta, hogy Kondás ezt játszatja a fiúkkal. :) Sajnos ennek a játékmódnak a legfontosabb feltétele a kellő erőnlét megléte. Ez nekünk nem megy, csak max 50-60 percig.

Gondoljatok csak bele, mi lenne ha jönne egy új edző, aki elkezdené a xart is kihajtani a srácokból, hááát, a csapat simán megbuktatná, hiszen ők sem hülyék. Minek dolgozzanak a milliós nagyságrendű havi fizuért kétszer annyit? Ebből adódóan a játékosoknak Kondás megfelel, mert elfogadja a "játékszabályokat". A vezetők is elégedettek vele, mert olcsó, nem vergődik sokat minőségi játékosok leigazoltatásáért, és a 3 évéből azért 2 bajnoki címet csak összehozott. (Egyet épp veretlenül) Ez alapján nem indokolt a cseréje. Mi meg mindenkit kikezdünk, aki nem tudja hozni az általunk vélt maximumot. Emlékszem, hogy Herczeg is hasonló sorsra jutott a fórumon, de csak vissza kell olvasni, és látható, hogy egy idő után az összes "sikerkovács" edzőnk pellengérre lett állítva. 

Vajon, ha a Bate ellen kihúzzuk azt a pár percet kapott gól  nélkül, akkor is a fejét követelnénk? Neki a meglévő keretből kell kihozni a legjobbat, ami a keretünk ismeretében nem könnyű. A meccs alakulásának függvényében kell belenyúlnia a meccsbe, a cserékkel. Itt sajnos szokott meglepőket húzni, főleg olyankor amikor jól játszó játékost hív le, vagy egy épp jól működő alakzatot bont épp meg, de valljuk be, a cserepadunk sem valami fenomenális.

Ez a keret alkalmas lehet a dobogóra jutásra a bajnokságban, bár az előzmények ismeretében ez sem lesz könnyű, de már nincsenek nemzetközi kupameccseink, így akár össze is jöhet. Kis szerencsével az MK kupa is összejöhet még, vagyis nincs nagy gond. 

Amúgy meg félő, hogy a mostani Vidit egy ütőképesebb csapattal sem tudnánk befogni.

Borítékolható a bajnoki címük.

Ja, és Kondás nem rokonom, és személyesen még sosem találkoztam vele, igaz nem is vágyom rá, hogy közelebbről megismerjem. :)

 

 

 

sunshine.77 szept. 2. Creative Commons License 166055

Sajnos a Vidi meg Loki tavaly volt egy kategória, váltottak, 6 forduló alatt megléptek 10 (azaz kerek tíz) ponttal. Ezek tények.

Több meccset játszottunk, ahogy látom "feladtuk" a bajnoki meccset az EL / BL volt előnyben. Hogy egy ugyanazon kezdőcsapat ezen a szinten, hogy nem bír el 2 db. meccset / hét, azt nem értem. De nemhogy heti 2 meccset nem bír el, 1 meccset sem (kb. 60-70 percnél vége...) Ez normális ?  

Az eredmények valóban Elemér mellett szólnak, de ha egy csapat játékát / gyengéit kiismerik és nem tud megújulni annak csak az a kínlódás a vége amit látsz minden meccsen.

Előzmény: Sestakert (166054)
Sestakert szept. 2. Creative Commons License 166054

Ne mérjük össze a két csapat teljesítményét. Mi hat hét alatt 12 meccset játszottunk, a Vidi feleannyit és abból is 5 hazai volt.

 

Kondás lassan három és fél éve viszi a csapatot. Valószínűleg a csapattal, a stábbal és vezetőséggel is megfelelő a kapcsolata mert ennyit nálunk nem szokott edző kibírni. Az eredményeit ismerjük, szerintem fel sem merül a leváltása.

Előzmény: sunshine.77 (166048)
sunshine.77 szept. 2. Creative Commons License 166053

A lényegét tekintve az hót mindegy, hogy jött vagy ott ült. Volt szeme, esze, váltottak, bejött. Mi nem váltunk. Szimának feltenném azt a kérdést, hogy látott-e bármilyen pozitívumot az új szezon tétmeccsein, esetleg tapasztalt-e visszaesést a játékot illetően. Elemér meg Te láttatok biztos pozitívumot, de kettőtökön kívül szerintem senki sem. :)     

Előzmény: losik (166050)
Barry Unger szept. 2. Creative Commons License 166052

U21 játszott a Cegléddel + 2 fő a felnőttcsapatból.

Előzmény: losik (166040)
SzabóGábor szept. 2. Creative Commons License 166051

meg Sousa mellett

Előzmény: losik (166050)
losik szept. 2. Creative Commons License 166050

Az a tag nem oda ment, hanem már ott volt. Ő volt a segédedző Gomez mellett.

Előzmény: sunshine.77 (166048)
losik szept. 2. Creative Commons License 166049

Látom nem ismered a szmájlit.

Előzmény: OnlyLoki (166047)
sunshine.77 szept. 2. Creative Commons License 166048

Valaki írhatna valami infót, hogy mi van (nincs).

Nem egy ilyen index fórumra nyilván, inkább a Loki honlapon aktuális lenne egy bővebb Szima interjú, szerintem lehetne feltenni pár érdekes kérdést így az átigazolási szezon lejárta után.

Meg kellene is...

 

Elemérre visszatérve sajnos lejárt az ideje, kiismerték a gyengéit a csapatnak, nincs erőnlét, nincsenek formában a játékosok,  sorozatos helyezkedési hibák, rosszul nyúl bele a meccsekbe, nem a megfelelő játékosok vannak fent, amikor belenyúl sok esetben rosszul sül el, meg kell újulni, nem pedig azt nézni mi volt a "múltban".

Tavaly röhögtünk Gomes-en, meg a faszságain, sehol nem volt egy jó kerettel a vidi, lásd idén egy 0 edzői múlttal rendelkező tag idejön, és semmi mást nem csinált, csak rendet tett a fejekben meg betette mindenkit a megfelelő helyre és játszanak egy eredményes + sok esetben még nézhető focit.

Ez a keret (elnézve az ellenfelek pöcsölését / játékerejét - kivéve Vidi) a 2.-3. helyre odaérhetne.

 

OnlyLoki szept. 2. Creative Commons License 166047

Aha, értem, szóval most már a Diósgyőrhöz mérjük magunkat, így minden a legnagyobb rendben.

Előzmény: losik (166040)
cassano71 szept. 2. Creative Commons License 166046

Én is voltam kint. Nekem Balogh tetszett ma, legalábbis volt több szép megmozdulása, technikailag jó magyar szinten, fizikálisan ahogy írod is nagyon sokat kell erősödnie, az NBI-hez még kevés ő, simán elsodornák, fejelésnél elnyomnák.

De van esze a játékhoz, ez alapnak már jó itthon. Sokkal keményebbnek, erőszakosabbnak és hát szó szerint erősebbnek kell azonban lennie ha el akar valamit érni majd. Aki még nekem tetszett az Bereczki volt aki szintén nem ugatja a futballt, de fizikálisan talán még olyan sincs mint Balogh sajnos.

Előzmény: Mapé (166042)
G. A. 1964 szept. 2. Creative Commons License 166045

Bocsi, én értettem félre egy szurkolói beszámolót.

 

Máshol azt olvastam, hogy az uefa érdeklődik a szkenner iránt.

Előzmény: JuveFan1897 (166044)