Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Color Star szept. 16. Creative Commons License 166650

Urak, a "de hát mindenki tudja" most nem jó válasz. Későbbi problémák, félreértések elkerülése végett hagyjuk a felesleges IRL-ezést, ha egy mód van rá...

MZ/Y szept. 16. Creative Commons License 166649

Ha valóban Lajos áll mögötte, akkor hogyan kritizálhatná?

 

Amúgy én leírtam már régen, hogy szép dolog a stadion, de amíg máshol "szponzort" biztosított a politika, nálunk "csak" stadiont, amit kenhetünk a hajunkra, attól eredmény nem lesz. Én belátom, hogy Szimának jelenleg nincs pénze, éppen ezért - bármennyire is rühellem a politikát a fociban - most indokolt lett volna, hogy a város segítsen legalább egy épkézláb csatárt venni. Nem tette, amit nem is értek, Lajosnak is az lenne az érdeke, hogy sikertörténetként adja el a stadiont. Bár nincs rászorulva, meg amúgy is elhúz, de mégiscsak azt vártam volna tőle.

 

Champion biztos, hogy sok értelmes dolgot tud(na) javasolni, kérdés, megteszi/megteheti-e megfelelő helyen, vagy csak itt önti ki a szívét. És igen, kicsit túl tud pörögni dolgokon, mondhatni, néha halvány-piros szemüvegen át látja a világot. :o)

 

Ja, még valami Championnak: írtad, hogy ha valóban nem égett a pilács a budiban, akkor irgum-burgum a hibázónak. Szvsz nem hibázott ott senki, legalábbis nem a villanyfelkapcsoló-felelős, mert már nem először olvasom ezt. Szvsz valaki kiadta utasításba, hogy takarékoskodni kell, elég azt a meccs előtt éppen felkapcsolni. Ami egy kurva nagy szégyen, egyetértek az ezt író kollégával.

champion szept. 16. Creative Commons License 166648

Nem akarok kamuzni. Rugassak gólt a lelátóval? Harcoltassam a székeket? Hallgassak?

Előzmény: Lecsó. (166611)
champion szept. 16. Creative Commons License 166647

Ezt teszem. Munkában bővebben fejezem ki magam.

Előzmény: millerdraft (166603)
hajdujudu szept. 16. Creative Commons License 166646

Kreczzel/championnal az a baj, hogy túl okos, így a sok hülye között szarul mutat. Megszoktuk, hogy a Lokinál csak hülyék vannak, így ha jön egy okos, még mi is meglepődünk, oszt ellenségként nézünk rá. Gondolatmenete, elképzelései messze meghaladják a Debrecenben megszokottakat. Az persze más kérdés, hogy habitusával maga is rátesz egy lapáttal, hogy kevésbé hihető legyen.

 

Egyébként arról sem nagyon beszél, hogy mit tesz/tett a mögötte álló Kósa Lajos a jelenlegi helyzetért. Normális helyeken ez a kérdés fel sem merülhetne, de ahol a politika úgy összefolyik a focival és egy gazdasági társasággal, mint a DVSC Zrt., ott van létjogosultsága a politikai elit számonkérésének. A jelen helyzetben nekem úgy tűnik, inkább fogja Szima tökét a politika, mint fordítva.

Előzmény: MZ/Y (166645)
MZ/Y szept. 16. Creative Commons License 166645

Szeretném megkérdezni, hogy mostmár jöhet, hogy szegény Lajost Champion megvezette a stadionnal, csak az ígéretei miatt lett és lett ekkora stadion? Vagy addig még nem jutottunk el?

 

 

Elcsépelt duma a szar játék -> kevés néző? Érdekes, aki az ismerőseim közül felhagyott a meccsre járással, az emiatt tette. Nehogy már megmagyarázd, hogy az Oláhgabinál is kevesebb néző nem emiatt van, hanem mert Champion nem csábít be elég nézőt. Egyelőre a régieket sem sikerült megtartani, ez biztosan nem Champion hibája.

 

Az elmúlt napokhoz: meglepő Champion kritikája, főleg, ha a Lokinál dolgozik. Eddig legalábbis így tudtam, de most valaki mást írt. És még igaz is. Egy dologban nem értek vele egyet, az pedig a stáb felmentése. Emlékszem, 1 éve még kritizálta a stábot, na azóta csak szarabb lett a játék, eredmény és most azt írja, nem rajtuk múlik. Lehet, rajtam, hétvégén is elfelejtettem fogadni a Pécsre. Fel nem érem ésszel, hogy ha az összes játékos mélyen tudása alatt szerepel, akkor hogy lehet azt mondani, hogy a stáb nem tehet róla. A hétvégi produkcióra sem tudom azt mondani, hogy ne akartak volna a játékosok, de olyan oltári tanácstalanság látszott az egész csapaton, olyan pontatlanul játszottunk, hogy csodálom a néhány helyzetünket.

 

Aki a stadiont problémának látja: egy nagy frászt. Kaptunk egy csili-vili stadiont, a fenntartására nem költünk, a jegybevétel 10%-át bárki odaadná örömmel. Hogy a debrecenieknek/adófizezőknek nem kevés pénzbe kerül fenntartani? Ezt az első pillanattól lehetett tudni; hogy Champion az ellenkezőjét hirdette, azt nem tudom hová tenni, lehet, tényleg hitt benne. (Amit csodálnék, de nem láthatok a fejébe.)

 

Azért Championhoz is lenne kérdésem, de csodálnám, ha ezek után visszatérne:

Mint olvashattuk, 0 azaz nulla darab pénztárt terveztek a stadionba. Ez hogy a rákba lehetett? Hogy mehetett át annyi ember kezén a terv, többek közt az övén is, hogy ez senkinek nem szúrt szemet?

Ez viszont csak akkor, ha a Lokinál van:

Tudom, hogy huszadrendű dolognak tűnik, de nekem nem az, ráadásul az általa is emlegetett profizmus része: az hogy a rákba van, hogy már van ral-kódja a pirosunknak, csak éppen pirosban nem játszik a piros-fehér csapat? Az utóbbi - mondjuk - 2 évben rémlik 1 meccs, amikor saját akaratunkból abban játszottunk, egyébként vagy fehér (döntő többség), vagy az ellenfél választása miatt "maradt nekünk" a piros. A világon nincs még egy ilyen csapat szerintem.

Előzmény: Travelo (166631)
OnlyLoki szept. 16. Creative Commons License 166644

Én nem érzem azt, hogy uszítana, hiszen ezeket mi magunk is kibeszéljük itt. Az tény, a magyar foci szar, de az is tény, hogy a klub nem élt a lehetőségeivel, azzal az előnnyel, ami megvolt 2005-2012-ig. Az pedig, hogy a többiek szarok, és nincs normális utánpótlásképzésük miért kellene hogy azt jelentse, hogy nekünk is ugyanolyannak kell lenni?

Előzmény: Travelo (166642)
Mapé szept. 16. Creative Commons License 166643

12. forduló: 10.26., vasárnap: Debreceni VSC – Ferencváros, 16.30 (M1)

Travelo szept. 16. Creative Commons License 166642

Azt nem állítottam hogy a klubvezetés jól végezné a dolgát. Vannak hibák nem is kevés. De kérdem én miért nem volt szinte soha telt ház az elmúlt 10 évben? Ennyire rosszul játszottunk volna mindig? Akkor miért lettünk bajnokok 7-szer? A Fradi a Vidi miért nem tudja megtölteni soha a stadionját (kivéve egy-két rangadó)? Mert ilyen szar a magyar foci.

Championnak nem azon kellene munkálkodnia hogy még jobban a klub ellen uszítsa a szurkolókat ráadásul egy fórum keresztül. Annyira szánalmas. Főleg azért mert ő semmit nem valósított meg abból amit ígért.

Előzmény: OnlyLoki (166639)
rich.mond szept. 16. Creative Commons License 166641

Forradalmian új gondolatok. Soha nem hittem volna, hogy ilyesmi lehetséges a magyar fodbalban.

Előzmény: millerdraft (166603)
picipaci szept. 16. Creative Commons License 166640

Már bocsánat a következő eretnekségért, de kívánom, hogy az elkövetkező meccseken döngöljenek bele minket a sárba. Talán elég nyomós érv lesz a változtatások meglépésére. Úgy látszik, most van a f@sz éve...

OnlyLoki szept. 16. Creative Commons License 166639

Persze a YB ellen jól játszottunk, de kiestünk úgy, hogy gólt sem rúgtunk. Szerinted hol itt a pozitív érzés, amiért érdemes kimenni meccsre? A futballunk szar, a klubvezetés amatőr, aki mást állít, az vagy hülye, vagy hazudik. Az meg, hogy nem érted, miről írt champion, a te szegénységi bizonyítványod, nem csodálkoznék, ha a klub körül dolgoznál te is.

Előzmény: Travelo (166637)
néma fóki szept. 16. Creative Commons License 166638

A ligakupa meccset miért nem lehet a stadionban megrendezni? Ingyenesen, normális körülmények között. A fiataloknak lehetne motiváció, és le is lehetne guritani egy pár sört. Tudom, hogy nem egy sokak álltal látogatott esemény, de hátha a fiatalokra többen lennének kiváncsiak a stadionban...

 

Az utánpótlást meg gondolok itt az U9-10-11-12-re versenyeztetni kellene Taos pénzen külföldön havi rendszerességel. Lássák, hogy mi a különbség. Mennyire kell fejlődniük. A gyerekek nem hisznek a megmondó embereknek tapasztalni szeretnek. A Bozsik program nem sokat ér. Két hetente ugyanazokkal a csapatokkal játszanak. Mindíg ugyanaz az eredmény...

 

 

Travelo szept. 16. Creative Commons License 166637

Hagyjuk már ezt az elcsépelt dumát, hogy ha nézhető lenne a játék... A Loki az elmúlt 10 évben 7 bajnoki címet nyert, sok jó meccset játszott mégis ritkán volt telt ház, kijöttek a Fradira és a Vidire, de ennyi. Be kell látni az egész magyar labdarúgásnak változnia kellene ahhoz hogy rendszeresen kijöjjenek a nézők. A Young Boys ellen pl. jól játszottunk, mégse jöttek ki a nézők a következő meccsre, mert a Pécs senkit nem érdekel. Ha most a Vidit fogadtuk volna, jóval többen lettek volna. Mint ahogy nem jönnek ki egy Pápa, egy Puskás és ilyen meccsekre sem, még akkor sem, ha 5-6 gól lőnénk ezeknek a csapatoknak. Most valóban szar a játékunk, de ha jó lenne, akkor sem lennének jelentősen többen (ezért volt felesleges ekkora stadiont építeni), mint ahogy a Vidi meccsein is bántóan kevesen vannak, pedig vezetik a bajnokságot 100%-os teljesítménnyel, de olyan gyengék az ellenfelek, hogy erre a futballra senki nem kíváncsi.

 

Championnak ahhoz van köze hogy a stadion marketingjéért ő felel, de semmit nem valósított meg abból, amit ígért. Magát mégsem vonja felelősségre, csak a klubot. Vissza fogom keresni miket nyilatkozott össze-vissza, és abból semmi nincs még.

Előzmény: sunshine.77 (166635)
skiss szept. 16. Creative Commons License 166636

 

 

Ezeket a fikanickeket nem kell komolyan venni.

sunshine.77 szept. 16. Creative Commons License 166635

Amíg nem érdekes a mozi, addig nem mennek az emberek.

Erre a játékra nem kíváncsiak sokan, ezért nincs néző.

Nem azért, mert nincs múzeum, kocsma, bolt, reklám.   

Ha nézhető lenne a játék az vonzaná a nézőket.

Ehhez championnak őszintén, mi a f.sz köze van ?

 

 

 

 

Előzmény: Travelo (166631)
leszi7 szept. 16. Creative Commons License 166634

Kezd hasonlítani a pogácsás emberre.

Előzmény: Travelo (166631)
picipaci szept. 16. Creative Commons License 166633

Befektetés nélkül nincs kaszálás...

Előzmény: Beaverfieldmarketplace (166610)
Travelo szept. 16. Creative Commons License 166632

Nem vitás ez a szezon valóban nem megy jól. Én ezt a szakmai stáb felkészületlenségének tudom be ugyanis ugyanez a csapat lett tavaly bajnok, meghatározó ember nem ment el, sőt jött Varga és Jovanovic. De jól nyilatkozta Bognár pár napja a Nemzeti Sportnak: ez a stáb egyszerűen nem tudja megoldani hogy a csapat több fronton is jól szerepeljen. Ha csak a bajnokságra kell koncentrálni, megoldják, de a nemzetközi szereplés és az NB I együtt már nem megy és a szakmai stáb tudásához képest túl sok nemzetközi meccset játszottunk idén. Hogy mégis itt vannak még, valóban a klubvezetés felelőssége, de szerintem kezdik belátni és biztos vagyok benne hamarosan változik a helyzet.

Travelo szept. 16. Creative Commons License 166631

champion!

Amit te csinálsz gusztustalan. Nem tudod teljesíteni, amit Kósának ígértél hogy jó marketingmunkával sok néző lesz majd a stadionban, ezért most mindent a klubra és a DVSC utánpótlására fogsz, miközben olyan csapat vagyunk amely évek óta az egyik legtöbb sajátnevelésű játékost foglalkoztatja. Túl messzire mentél, Bimm Bamm és Lecsó hozzászólásából kítűnik, hogy kezdenek itt rájönni az emberek, mire megy ki részedről az egész. Magadat véded mert nem tudsz megfelelni az elvárásoknak, és az, hogy itt a fórumon próbálod még jobban a klub ellen fordítani a szurkolókat, nagyon szánalmas, és magadat elképesztően lejáratod ezzel!!!

Kérdezem én, hol van a Bimm Bumm által is felvetett kocsma, bolt, múzeum? Miért nincsenek reklámok a stadionban? Miért nincs meccseket, stadiont népszerűsítő kampány, amit ígértél? Ez mind-mind a te felelősséged! Ehelyett csak ülsz a kis irodádban, és azon munkálkodsz, hogy a szurkolókat még jobban az amúgy is gondokkal küszködő DVSC ellen irányítsd. Felfogod te mit teszel??? Okoskodsz az idióta, érthetetlen dumáddal, de tenni semmit nem teszel, inkább áthárítod a felelősséget másra. Ennyire fáj hogy nem alkalmazott a klub? Hát éppen ezért nem.

Bimm Bamm Bumm szept. 16. Creative Commons License 166630

Lehet nem tökéletes a Loki utánpótlása és biztos, hogy mindig van hová fejlődni, de mielőtt eltemetjük őket örökre, azért azt ne felejtsük el, hogy ebből az utánpótlásból kikerült játékosok immár kb. a harmadik generáció óta meghatározó és oszlopos tagjai a magyar mezőnyben jelenleg egyedülálló sikereket elért csapatnak.

Én Splisjakot jó embernek tartom, jó lenne tudni pl., hogy ő akart elmenni, vagy el lett küldve az akadémiáról.

Azt, hogy hol a következő generáció és a Léta esete milyen hatással lesz erre, azt nem tudom, de ezt nem is nekem, hanem Herczeg Andrásnak kell tudnia, aki a teljes rendszerért felelős.

Előzmény: champion (166599)
sx7 szept. 15. Creative Commons License 166629

Nem ertem a hurraoptimizmusotokat. Ti mar tiz eve kaptatok stadiont, sloncikokat meg tuliokat es nem hogy a fradi, de az mtk meg mi is bajnokok lettunk. Az edzotok mondjuk nem akkora kokler, illetve a tulajotok vegre nem szelhamosok,csalokra koltheti a penzet,hanem a csapatra is, de az meg nem garancia idehaza semmire. . .

Előzmény: millerdraft (166608)
Bimm Bamm Bumm szept. 15. Creative Commons License 166628

- Ha 2500 nézőnél 30-40 percet kell sorban állni jegyért, akkor mi lenne akár csak dupla ennyi nézővel (negyed ház)?
- Sok nézőnél óriási sorok a büfében, mondjuk most már szünetben sem kell sorban állni, ez a probléma úgy tűnik megoldva.
- Hol van a kocsma, a bolt, a múzeum, valami több állomásos túráról is lehetett hallani. Ezek a kiegészítő intézmények eddig csak kb. 90.000 potenciális látogatót/vásárlót buktak el.

- A hétköznapi nézők jegyára kétszeresére nőtt, míg a vip jegyeké csökkent, ez elég nehezen magyarázható szerintem. Illetve elnézve a skyboxokat, ott sincs az a nagy tolongás, pedig arról is lehetett hallani korábban, hogy állítólag egymást ölik érte a cégek.

- Azt nem tudom miért van, de a régi stadionban tele volt cégek reklámaival a pálya melletti ledfal és molinók is voltak, most meg a ledfalon folyamatosan az megy, hogy Debrecen, meg Nagyerdei Stadion, illetve egy rakás helyi média látható, vagy ők most már pénzért hirdetik magukat Loki meccseken? Hová tűntek a régi hirdetők, őket nem érdekli az új stadion? Azt jónak tartom, hogy az ótvar szakadt molinók eltűntek, csak helyettük úgy tűnik nem lett semmi, azt meg nem hiszem, hogy a semmi több pénzt fizet.

Összességében nem érzem azt, hogy az új stadion beváltotta volna a nagy reményeket, nem látom át, hogy ezekről is mind a nyelveket nem beszélő, felkészületlen klub tehet, meg a focisták, vagy a stadion is a klub szintjén mozog felkészültségben.

Előzmény: champion (166599)
pisti72 szept. 15. Creative Commons License 166627

Bullshit.

Megyek prezit írni.....

Sestakert szept. 15. Creative Commons License 166626

Én kérek elnézést.

Előzmény: losik (166623)
OnlyLoki szept. 15. Creative Commons License 166625

Persze, lehet várni, hogy ránkszakad a pénzeszsák, csak nem érdemes. Nem csak a pénz határozza meg egy klub fejlődését. Ez olyan magyaros szokás: nulla teljesítményért európai életkörményeket követelni. Először rakjunk rendet, tegyük le az alapokat, és akkor felfigyelhet ránk egy tizedrangú arab sejk.

Előzmény: losik (166622)
Parn szept. 15. Creative Commons License 166624

Állandóan a pénzen lovagoltok.Igen kell,de azt jól is kell elkölteni.A magyar klubok kevés pénzüket se tudják hatékonyan elkölteni szóval egy eleve rossz rendszerbe sok pénzt belepumpálni egyenes út a hatalmas kudarchoz.

Előzmény: losik (166622)
losik szept. 15. Creative Commons License 166623

http://loki.blog.nepsport.hu/archives/2014/09/15/Helyesbites/

 

 

Amúgy ha már meg lett itt korábban említve. Mert ugye a helyesbítések sosem kapnak akkora nyilvánosságot.

 

 

Remélem az érintett nem bánja, hogy betettem.

losik szept. 15. Creative Commons License 166622

Egy európai szintű futball vállalathoz ettől sokkal több kell.

 

Mondjuk százszor annyi pénz. Azért messze vagyunk mi az európai szinttől. És nem csak Szima miatt.

Előzmény: OnlyLoki (166621)
OnlyLoki szept. 15. Creative Commons License 166621

Az a baj, hogy ha egy edzőváltás után beindulna a szekér, újra elhinnénk, hogy minden oké, és megint nem változna semmi.

Nem megbántva Szima Gábort, akit maximálisan tisztelek azért, amit a Lokiért tett, de ez a cég túlnőtte a képességeit. Egy játékgépes céghez nem kellett sok dolog: egy jó könyvelő, 4-5 műszerész, aki összerakja a gépeket, és 10 kopasz, aki rendet tart a fronton, és dőlhet a lé. Egy európai szintű futball vállalathoz ettől sokkal több kell.

Előzmény: Mapé (166619)