Ne tedd! Kollégám pénteken főzte le és keserű lett a pálesz! A fahéj egyáltalán nem érződik, nagyon minimálisan csak a háttérben de ha nem tudom hogy az nem mondom még. A sima alma hibátlan lett, de a fahéjas keserű.
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Szia , igen --- málna --ribizli levolt fagyasztva . Mindháromnak csábító az illata . A páromnak is nagyon tetszik , csipegeti is szorgalmasan --ahogy olvad kifele a gyümölcs . Azért hírdettem meg hátha valakit érdekel . Ha nem kell senkinek hétfőn elkezdem a cefrézését .
Üdvözlök minden pálinkaszerető fórumozót , elnézést kérek tőletek van pár liter pálinka alapanyagom eladó , és azt szeretném közzé tenni .200 liter málna , 200 liter piros és feketeribizli , 200 liter málna--ribizli--szeder turmix eladó . még nem indult be az erjedés .nagyon jó minőségű étkezési anyag . Szolnok megyében található . tel 06-30-3660458 . További szép napot kívánok mindenkinek .
Köszönöm a kiigazítást. Ugyan a kiskáté kinyomtatva mindig ott van mellettem, de ezt rosszul tudtam. Akkor metilalkohol törölve, helyette:acetaldehid, etil-acetát, stb...
Közel nem kezelem az alapanyagot ilyen gondosan mint a képken látszik, és mindent pektinbontozok. Kesernyés ízt mégsem találok. Azért gondolom hogy van más variáció is.