Keresés

Részletes keresés

plimplin Creative Commons License 2001.08.01 0 0 7
Szia, Bubika 77!
Ez tényleg nagyon aranyos. Kár, hogy nem lesznek igy kis nimfák... vagy majd azért összehozod Gyönyörűt valamelyik nimfafiúval is?
Előzmény: bubika77 (6)
bubika77 Creative Commons License 2001.07.28 0 0 6
Szia Plimplin!
Az én Búbim kb fél éves hullámosfiú, és szerelmes a cca. 2 éves nimfacsajba, Gyönyörűbe. Rajtuk kívül van még két nimfafickóm, akik meg egymásba vannak habarodva, sőt, amíg nyaraltam, az utóbbi két csibész a barátnőm nimfafiújával kevert. Szép kis szerelmi háromszög, de Gyönyörű már foglalt, és Búbi a közelébe sem engedi a lehetséges udvarlókat (nagyon harcias egy törpe).
Előzmény: plimplin (5)
plimplin Creative Commons License 2001.07.25 0 0 5
Sziasztok!
Nekem egy fél éves tojó hullámos papagájom van. Csicserinek hivják. Kék szinű, de a homlokán van egy fehér folt.Sokat csicsereg, innen kapta a nevét is.
Ha benyújtjuk a kalitkába az ujjunkat, akkor rátelepedik, és közben bólogat a fejével, és kedvesen kotyog.
Mikor jönnek a képek?
Előzmény: Foxy Girl (-)
bubika77 Creative Commons License 2001.07.05 0 0 4
Szia Pingyi!
Azért légy nagyon óvatos, mert a csibék könnyen kisliccolhatnak!
Előzmény: PINGYI (3)
PINGYI Creative Commons License 2001.07.04 0 0 3
Szia bubika77!
Jaj, de jó ötleteket adtál! Még sosem kaptak salátalevelet sem szegénykéim. Már alig várom a reggelt, kiteszem őket a fűbe! Biztos vagyok benne, hogy remekül ellegelésznek majd! Majd tudosítok, hogy mi történt.
Mégegyszer köszi az ötleteket!
Előzmény: bubika77 (2)
bubika77 Creative Commons License 2001.06.20 0 0 2
Szia Pingyi!
Az én pipikéim nyaranta imádnak füvet legelészni. Szerencsére kertes házban lakom, leveszem a kalit alját, és beültetem házastul őket a friss, harmatos fűbe. Egyszerűen imádják. Amúgy hatalmas salátaleveleket csipeszelek a kalitjukra, abba is szívesen belebújnak és kis ablakocskákat csócsálnak a közepére.
Előzmény: PINGYI (1)
PINGYI Creative Commons License 2001.06.18 0 0 1
Sziasztok!
Nekem három hullámospapagájom van. Az egyik nagyon szeret belebújni mindenféle zöld növénybe. Sajnos egyelőre kalitkában vannak (jó nagy) a macskáim miatt. Kaptak már macskafüvet és szoktam hozni a kertből tyúkhúrt. Így vettem észre, hogy az egyik kifejezetten szeret belebújni a zöldbe és ott randalírozni. Arra gondoltam, ültethetnék valami növényt a kalitkába, had bujkáljon. De nem tudom, mi lenne az, ami nem pusztul el, ha megrágják és nem mérgező rájuk nézve. Esetleg ugyanígy bújkálna egy művirágban is?
mbarbara Creative Commons License 2001.06.13 0 0 0
Szia!
Én kb. két éve tartok madarat, először egy beóm volt, igaz ő nem papagáj, de félelmetesen jól utánzott mindenféle hangot. Utána belebolondultam a nagypapagájokba, sok tenyésztőnél jártam, nézelődtem, míg végül három hete hoztam egy rózsáskakadut, akit Róbertnek hívnak.
Még kézből etetem, de a kölest már kezdi csipegetni, és repülni is próbál. (de még nagyon kölyök)
Barbara
Előzmény: Foxy Girl (-)
Foxy Girl Creative Commons License 2001.06.12 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Körülnéztem itt az Indexen, és láttam, hogy nincsen olyan topic, amelyik kifejezetten a papagájokkal (és közülük mindegyikkel) foglalkozna, pedig nagyon sokan tartanak otthon legalább hullámos papagájt.
Szóval, várok ide mindent, ami ezekkel a néhol szeszélyes, máskor tüneményes és ellenállhatatlan állatokkal kapcsolatos. Legyen az kérdés, probléma, érdekes történet, vagy bármi egyéb.
Egyébként nekem kiskoromban volt két hullámosom, sajnos az ő történetük elég szomorúan végződött... Most van egy fehér nimfám, Roxy, és egy rózsás törpepapagáj párom, Bubi és Dodó. A maguk nemében mindhárman nagyon édesek, és majd ha valakit érdekel, mutatok fotót is róluk.
Várom hozzászólásaitokat!

Foxy Girl

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!