A szeg egyik vége menetes, ezzel csatlakozik, hogy cserélhető legyen. A másik végébe meg egy úgynevezett csúcsfúróval kell belefúrni. Az 5cm hossz egy kicsit kicsi én 7-8cm hosszúra csinálnám.
A héten egy olyan palackal pörzsöltem amit kint tároltak. Először a sírás kerülgetett, majd a düh települt rám. Ennyi forróvizet még nem locsoltam soha egy palackra
Nem tudom arra van-e valakinek receptje,hogy a régi házi készítésü perzselőmnek szétégett a feje, érdemes csináltatni újat, vagy a drága bolti a jobb? ha érdemes házilag készíteni, ott mire kell odafigyelni, hogy megfelelő legyen?
Én mindíg a gerinc irányába szúrok kicsit befelé és mikor betoltam a kést a hegyát megbillentem lefelé. Eddig mindíg bejött!!! Soha nem vágtam át a légcsövet, nem szívta tődőre és nem vérzett az orra! Csak gyakorlás kérdése és menni fog!!!!